מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
כבר פתחתי על זה תרד לא מזמן אבל הסתבכתי צעקו עלי שהכרטיס מסך יתבזבז על מסך 22 וה-24 שהציעו לי היו יקרים מדי אז רציתי לדעת אם יש להם משהו שישתלם עבורי אני בעיקרון מחפש מסך למשחקים ושהכרטיס מסך שלי ינוצל במלואו כי מעל 70 FPS זה סתם הולך לקיבינימט (4870X2) אז מסכי 24 טובים ולא יקרים מדי יש לכם להציע לי? (עד 600 דולר) לא מעוניין בטלויזיות 24, לא צריך יציאות לקונסולות וכניסות USB וכל זה נטו למחשב ולמשחקים ובקטנה גלישה באינטרנט
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
איך המסך הבא בשביל משחקים Samsung SyncMaster 226BW ?
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
מישהו יודע איך המסך samsung 206BW? והמלצה אחרת לגבי מסך LCD 20?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם, ממ אני מחפש מסך כמה שיותר גדול (המעבר לLCD נובע מבעיות עיניים / קרינה של CRT), אך גם איכותי (די מתנגד לפאנל TN). השימושים שלי במחשב הם 60% עבודה עם טקסטים (אינטרנט / איסיקיו וכל אלה), 20% צפיה בסרטים (חלק 3:4 חלק 16:9 - עוד לא החלטתי על מה ללכת) ו-20% משחקים (יריות מגוף ראשון בעיקר - Crysis/COD4/Medal of Honor, וגם NFS וכאלה). בנוסף אני גם משתמש בפוטושופ, ועורך וידאו. אזז אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסך עד 300$ (עדיף כמה שפחות). אני גר בארה"ב ככה שהמלצות מאתרים כמו NewEgg / ZipZoomFly / Amazon או אפילו Ebay יתקבלו בברכה. תודה רבה, פיטר
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב חדש שמיועד לשחק במחשקים כבדים אני משחק במשחקים כגון: קרייסיס, COD4, CSS, NFSPS, BIO SHOCK, ועוד.. ויש לי מסך חרא אז אני רוצה לקנות מסך איכותי ובלי בעיות אז כדאי לי לקנות את המסך הזה?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני משר שרוב חברי הפורום יקבלו חלחלה רק מלחשוב על המסכים שמוצעים בתקציב כזה, אבל זה מסך בשביל ילד בן 10 שהולך לשחק במשחקים באתר של וואלה ולעבוד בוורד, אז נראה לי שפה המינימום יספיק. יש פה מסך של NU שהיו עליו המלצות בזאפ (שאני לא סומך עליהן יותר מדי): http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=343017 ועוד אחד של BENQ: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=130394 ועוד אחד מ-IQPC: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1510 מה אתם אומרים עליהם? או שאתם בכלל ממליצים על מסך אחר? או שבתקציב כזה הכל יהיה חרא ואין מה לבדוק יותר מדי?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני יודע בתור גבר שהגודל לא ממש קובע, למרות שברור על מה הייתי הולך בכל מקרה, אני מתלבט בקניית מסך LCD והבחנתי כי אין הרבה הבדל מחיר בין מסכי 22" למסכי 19" האם ההבדלים הם באיכות התצוגה? (אני הולך לעבוד הרבה עם TEXT) או רק הבדל מזערי בניצול שטח העבודה? האם מסכי 22" גדולים מדי למי שעובד הרבה מול האינטרנט ולאו דווקא רואה סרטים או משחקים? בקיצר, מה לדעתכם ראוי לבחור מהגדלים הנ"ל? אודה על עזרתכם. נ.ב- ברור שאשמח להמלצות קנייה של דגמים מובחרים עד 1500 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אין בדיוק תקציב מוגדר בדיוק... אבל הוא לא בשמיים הרעיון הוא לקבל המלצות למסכי 17 טובים או 19 בינוניים. המסך ישמש את דוד שלי לעבודה משרדית.
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אחותי האנימטורית סיימה פרויקט והולכת לעבוד הרבה מהבית, אז חשבנו לצ'פר אותה במסך חדש. נראה לי ש 20 יספיק אם היא תשמור גם את המסך הישן אבל תקנו אותי אם אני טועה. לי יש 2007WFP ואני מת עליו, אבל אני לא יודע אם זה מספיק טוב לאנשי מקצוע. אולי בכלל עדיף CRT? תגידו לי אתם. תודה!
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
ואיפה אני קונה כבל DVI?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אבא שלי מתכוון לקנות לי LCD 19' למחשב שלי עכשיו אני לא בטוח מה כדי לי לקחת... LG L1970HR Samsung 961BF אלו שני המסכים שאני מתלבט המסך יהיה מיועד רק להפעלת משחקים! במחשב שלי אני רק משחק משחקים כבדים (קרייסיס, ביושוק, קולאופדיוטי4 ועוד) אני לא רוצה בעיות עם המסך כמו מריחות ושטויות כאלו אז בבקשה להגיד לי מה עדיף לקחת מבין השניים האלו תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
קניתי מסך 2007FP לפני כשבועיים ישירות מCMS (היבואן הרשמי). הגעתי השבוע מהצבא וראיתי כי המסך הוא אפור ולא שחור כמו לרוב האנשים וכתוב על גבי המסך 2007FPb מה זה אמור להגיד לי? ד.א., כיצד אני יודע איזה REV יש לי ואיפה ניתן לראות את ההבדלים בין הREV?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
בבאג הכריזו על שבוע ללא מע"מ שווה להיכנס ולראות .בחלק מהמסכים כמו ה-971P הם כעת הזולים ביותר ]לפי זאפ[
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
תמיד חשבתי שמדובר במכשיר יקר. ראיתי שחדשים נמכרים ב eBay עד 100 דולר. זה מחיר שהייתי מוכן להוציא כדי לשפר למקסימום את הצבעים במסך. במיוחד אם מתחלקים עם חברים בעלות... הרי לא צריך להשתמש במכשיר כל יום. שמתי לב בעיקר לשני דגמים: Pantone Huey Colorvision Spyder2Express כשאני מוריד את הבהירות לרמה שנוחה לי, אני מאבד הרבה גוונים של שחור וזה מפריע לי. המכשיר עשוי לשפר את זה? אני לא מתעסק בשום עריכה גרפית. שווה לדעתכם? (האם ראווווווווווווי?)
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
נא תנו המלצה לרכישת צג 19 למשחקים ועבודה רגילה בטווח מחירים של 1300-1400 ש"חS
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אז ככה ראיתי את המסך נראה לי מאוד נחמד אחרי חיפוש בזאפ ראיתי שהטווח מחירים שלו שם הוא מ הסביבות של 1450 שקל אך אתמול ביקור בבאג לימד אותי שבגלל השבוע מבצע בלי מע"מ שלהם המחיר שלו שם הוא 1350 במקום 1550 בדרך כלל בקיצור LG Eagle Eye L1960TR 19 אינץ' מה אתם אומרים ? המבצע נגמר יום רביעי אז אני צריך להחליט מהר הוא נראה לי ממש אחלה יש פה עוד המלצות? או להיפך ? תודה
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
כלומר מסך נוח לעיניים. מישהוא מכיר? ???
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום התחדשתי היום בEIZO S1931H כל נסיונות כיוונון המסך לראות נסבלת עלו בתוהו = לאחר כשעה התחושה כי הראייה ממש נפגעת בשל הבוהק,הסינוור האם יש למישהו נסיון דומה(במעבר מCRT),או עצה לכיוון?
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לחבר נשרף מסך CRT ישן והוא מחפש מסך חדש בתקציב 1500 ש"ח, "19 לא רחב. ההתלבטויות הן: lenovo l192p viewsonic vp930 samsung 971p nec 1970 nxp (קצת יקר אז הוא די ירד ממנו) מבין המסכים הללו איזה הכי מומלץ לשימושי אופיס ואינטרנט בעיקר ומידי פעם עריכה גרפית ללא משחקים) אם יש אחד אחר מומלץ בתקציב אשמח לשמוע. מבקש בלי חריגות (מהרשימה שננתי אני מחפש עוד את הכי זול שמתקרב לתקציב) תודה, יוסי
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
קנית לא מזמן את המסך 206BW ורציתי לדעת על איזה רזולוציה כדאי לשים?
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
הגעתי הביתה מהבסיס, ולהפתעתי, המסך לא רוצה להציג תמונה, המסך עצמו לא נדלק והלד שבמצב המתנה דולק קבוע בכתום (ובמצב שהמסך עובד - בכחול), מהבהב בקצב איטי מאוד בצבע כחול מישהו נתקל בתופעה? יש מה לעשות לפני שאני הולך לממש אחריות?
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
בעזרת ה' עוד שבועיים אני קונה מסך מחשב חדש שיחליף את ה CRT הישן =] אני מתלבט בין.. Samsung 206BW ה 20" לבין Samsung 226BW ה 22" ברור שאני מעדיף את ה 22" אבל השאלה שלי אם הוא יתאים למחשב שלי ולכרטיס מסך שלי.? יש לי כרטיס מסך Leadtek 7600GT מחשב פנטיום 4 2.8 לוח אם ASUS P4P800 אני פשוט עוד שבוע מקבל את ההגה החייתי של לוג'יטק ה G25 ואני חייב מסך בשביל החיה הזאת ! אז מה אתם אומרים? אם אני אקנה את ה 22" יהיו לי בעיות או לא? מבחינת ראות, רזולוציות, חדות וכל הקשור בכך.. ? תודה רבה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
על הפרק עומדים 226BW של סמסונג, בתוספת 500 שקל אפשר לקבל את הCW לפי תגובות בחו"ל מסתמן שיש לו צבעים יותר טובים. איזה מסכים עוד מומלצים - עד 2000 שקל. (לא להציע את הDELL 20' בבקשה)
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-