מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
מפרט המחשב שלי הוא: מעבד: Intel Core 2 Duo E6400 (S775) - 2.13GHz 1066MHz 2MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty 1257 ש"ח לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 727 ש"ח זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 1500 ש"ח כרטיס מסך: Sapphire X1950XT 256MB GDDR3 PCI- 1646 ש"ח צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK 200 ש"ח דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 443 ש"ח ספק: Enermax Liberty 400W ATX/BTX Dual CPU Support 434 ש"ח מארז: Thermaltake Soprano Black 439 ש"ח קירור למעבד: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Low Noise 155 ש"ח * המסך הוא בשביל משחקים בעיקר. אני מעדיף 20'' כי ככה אני אוכל לעבוד ברזולוציות יותר גבוהות…
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, הבקשה בכותרת. בכל זאת, ארחיב מעט: המסך, כאמור, ישמש בעיקר לאינטרנט וסרטים, אך מדי פעם גם משחקים. אין גודל מסוים שאני יכול לנקוב בו, אך אשמח אם ניתן יהיה לדחוף מסך LED במחיר הזה, במידה וזה בכלל שווה את הכסף... תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לשימוש:גלישה , משחקים , סרטים תודה ענקית לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מצאתי ל 222H שזה אותו מסך עם חיבורים רבים יותר. האם זה באמת אותו מסך? האם ניתן להשתמש בפרופיל שלו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני רוצה לנצל את פונקציית ה-pivot של המסך הרחב, כדי לקבל מרחב אנכי גדול יותר לעבודה עם טקסט. השאלה היא עד כמה המסך הזה מתאים לעבודה עם טקסט? תגובות כלליות על המסך גם יבורכו. תודה
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
הוא 23 אינ'ץ יש לי כרטיס מסך 9800GX2 המפרט שיש למטה זה לא המפרט שאני הולך ליקנות.. יש לי כבר ספק כוח וכרטיס מסך אז אל תידאגו.. עכשיו אני לא יודע איזה מסך שווה לי לקחת..?! אני מעדיף שהוא לא יעבור ת 1,100 ש"ח ואני צריך שיהיה לו תמיכה מלאה ב FULL HD מעבדי אינטל כמות מחירסה"כ Core i7 920, s1366, 8MB 1 1480 1480 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE כמות מחירסה"כ EX58-UD4P s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2100, 3xPCI-E 1 1280 1280 זכרונות DDR III 1333Mhz כמות מחירסה"כ 3x2GB Corsair XMS3 Triple Channel 1 990 990 דיסקים קשיחים Western Digital כמות מחירסה"כ 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II 1 630 630 צורבים Samsung כמות מחירסה"כ SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata 1 120 120 מארזים CoolerMaster …
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
931b של סמסונג יש איזה תוכנה או משהו שאני יכול לראות אם יש פיקסל שרוף? ואיזה הגדרות כדי לשים למסך הזה אם מישהו יודע? תודה
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך המסך UltraSharp 2407WFP 24 של דל, והאם הוא טוב למשחקים וסרטים בלי מריחות וכאלה.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, באילו אתרים אוכל למצוא מאמרים וסקירות למסכים ? חיפשתי בגוגל "Monitors reviews" וקיבלתי מגוון תוצאות. אם אתם מכירים אתרים מומלצים אשמח לשמוע. הנה מה שאני מצאתי : http://www.testfreaks.com/monitors/ http://www.pcworld.com/product/reviewfinder.html?id=10 הפורטל של המגזין - PC Magazin http://reviews.cnet.com/monitors-projectors/ תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מסך הבא: https://www.pc365.co.il/product-15139-product בגלל גם שזה HDR וגם מסך קעור. האם זה שווה את הכסף? מה שמפריע לי כאן זה שהמסך לא UltraWide, האם זה לא אמור להיות בכל מסכים קעורים? האם זה יפריע לי אם אני מכוון למסך קעור? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
דגם העילית העסקי של לנובו מאבד את טכנולוגיית התצוגה הייחודית מהדור הקודם - אך מקבל פאנל תצוגה מתקדם אחר, עם תמיכה בתקן HDR מתקדם של חברת דולבי לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי את המסך המעולה! הזה לפני שנה שנתיים. התחיל לעשות בעיות לפני כמה ימים כל פעם שהוא נכנס לHIBERNATE או נכבה לחלוטין הוא מסרב להדלק ל 20-30 דקות. כשהוא דלוק הנורת הPOWER מהבהבת בהפסקות ארוכות. אני לא יודע ממש מה לחפש בגוגל אז החלטתי לשאול כאן.
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום יש לי טלווזיה SAMSUNG 32R81 שמחוברת למחשב. משום מה השומר מסך וכיבוי המסך האוטומטי לא עובדים.... מישהו יודע מה הסיבה?
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אחרי שחיפשתי בפורום ובאינטרנט על הsamsung t220p אני די נעול בהחלטה שלי לקנות אותו ויש לי כמה שאלות לפני שאני קונה אותו. 1.האם הכרטיס מסך שלי(8500GT 512MB) יתאים למסך במשחקים ובכללי. 2.מי שיש לו את המסך יכול להגיד לי איך הוא מתרשם ממנו. 3.האם יש המלצות למסך אחר בסביבות 1200שקל בלי אפשרות לחרוג (יש עדיפות ל22" ולFULL HD). 4.מה סוג הפנאל שלו. תודה לעוזרים :]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי התלבטות גדולה. אני רוצה לקנות מסך למחשב שלי (עד עכשיו אני משתמש בשיתוף במסך מחשב של ההורים שלי) ואני לא יודע מה לקנות. אני רוצה מסך גדול אבל גם איכותי. עכשיו פה אני מתפצל לכמה שאלות ב2 היבטים. 1) לקנות מסך 24' או טלויזיה של 37' Full HD שאחבר דרך כבל DVI (כי אין לי חיבור HDMI בכרטיס מסך אבל DVI גם מעביר תכני HD ככה שאין פה בעיה) ? 2) ברור לי שLED נחשב היום יותר טוב מLCD. השאלה היא - עד כמה? יש הבדל משמעותי שמצדיק את ה-400 שקל הפרש כפי שאני רואה במסכי מחשב הרגילים (לא בטלויזיות)? אם כן אני לא אתבייש להשקיע כי את התקציב יש (מתנת שחרור חחח). עכשיו העניין הוא שאני גיימר. אני משחק כל הזמן במשחקים חדשים בגראפיקה גבוהה. אף על פי שהמערכת שלי מתחילה להתיישן ( :'( ) אני …
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לקחנו לביקורת מסך מתקדם במחיר קורץ מאוד בכדי לבדוק האם שווה לעבור לפורמט אולטרה רחב - ה-G34WQC של GIGABYTE גילה לנו שחווית פרימיום ניתנת להשגה גם ללא שבירה של תוכניות חסכוןלכתבה
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
- 1 follower
-
-
יש ברשותי את ה SONY SDM-HX93. מסך בעל איכויות יוצאות דופן: כתב (אינטרנט, מסמכים - הכי חשוב), תמונות. סרטים ומשחקים פחות חשובים אבל גם הם נראים לדעתי טוב מאד. אני רוצה לעלות בגודל וברזולוציה. האם DELL 2709' נותן את אותה האיכות (או יותר) רק ברזולוציה ובגודל גדול יותר? המלצות למסך אחר בתחום הכספי הנ"ל. אפשרויות נוספות מבחינתי: 1. DELL 2209WA (מעדיף בגלל עלות כספית נמוכה משמעותית) - האם מספיק טוב? 2. DELL 2408WFP. צפיתי בו ליד ה 27, ה 27 נראה הרבה יותר חד וברור (ה 24 נראה חיוור משהו).
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי, מישהו יודע אולי אם אפשר להשיג בארץ את ה NEC EA231WMi או HP ZR22W ומה המחירים שלהם? (אם אין אותם בארץ כנראה אלך על ה 2209WA) תודה! י
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למה למסך יש בד"כ 2 חיבורים ומעלה? למשל אם אני אחבר למסך שלי בנוסף למחשב שלי עוד מחשב או ממיר או PS3 איך זה ייסתדר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום דוקטורים חבר שלי קיבל הצעה של DELL 2007FP/02 לפי השם זה נראה כמו rev 2? הבנתי שיצאו כבר רוויזיות מאוחרות יותר האם יש דרך לדעת בוודאות איזה רויזיה זו ללא פתיחת הקופסא? האם יש הבדל משמעותי בדגמים או שזהו תיקון קושחה (ותודה לאקדמיה על המילה הזו ) האם שווה 2000 ש"ח?
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מי מהמסכים הנ"ל יותר טוב? 740N של Samsung או LG L1752T הנתונים אמנם בעד הLG אך לא ראיתי המלצות על הדגם הנ"ל בפורום. מי משני הדגמים הנ"ל יותר איכותי?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם יש אחראיות בארץ על מסכי ASUS שנקנו מחו"ל, אמזון?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב מאייבורי עם כרטיס מסך GFORCE4 8500GT ומסך L1960TR. חיברתי את המסך למחשב באמצעות כבל VGA ויש לי ריצודים על המסך, כלומר התמונה קופצת כל הזמן ויש גלים על המסך.. ניסיתי לחבר את המסך בחיבור DVI ובחיבור זה הריצודים נעלמים והמסך נראה חלק לחלוטין.. מה יכול לגרום לבעיה?! האם מדובר בבעיה בכרטיס מסך או במסך? איך ניתן לפתור את הבעיה? בתודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD 19 אינץ' ששימושו יהיה בעיקר לסרטים וקצת למשחקים... חשבתי ללכת על WS מסך רחב, השאלה האם זה יהיה יותר טוב לסרטים ולמשחקים או לקחת מסך רגיל ? התקציב שלי הוא 1300 שקל גג גג גג. חשוב לציין שאת המסך אני יחבר לפלייסטיישן ולויזה באמצעות TV BOX חיצוני, זה יפריע עם המסך יהיה WS.? אני יוכל לשחק בפלייסטיישן במסך כזה ? יש לי כרטיס מסך geforce 7600 gc המסך WS יעבוד טוב ? תודה רבה רבה לעוזרים, אשמח לתגובות כמה שיותר מהר, ביום ראשון אני קונה את המסך !
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום כולם, ראיתי הרבה התיחסויות למסכים אחרים ויחס אוהד ל1970HR אבל התעלמות מה1952TQ. במפרט הוא נראה מאוד דומה - קצת יותר איטי, קצת פחות קונטרסט - ויותר זול. אז למי שמשחק רק לעיתים, בעיקר גולש, עבודה משרדית וסרטים - מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-