עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by eranir,

שתי שאלות בנוגע למסך הנ"ל: ראשית, מישהו יודע מתי יצא ה-rev הבא של המסך? שנית, כל מי שיודע על חנות המחזיקה את המסך בתצוגה, שירשום פה בבקשה. תודה, ערן

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  2. שלום לכולם , קניתי מחשב די חזק , נעזוב בצד את כל מה שלא חשוב ואומר שיש לי GEFORCE 8800GTS ככרטיס מסך ו... 15 אינץ CRT. אני רוצה לשדרג למסך LCD , חשבתי בהתחלה על ה DELL 2408WFP HC , אבל אחרי ששמעתי על כל הבעיות של ה GHOSTING די וויתרתי על הרעיון. אני כרגע כותב מהעבודה , ועובד על מסך NEC MULTISYNC 20WGX2 PRO ודי מרוצה .. רק ש... הוא די קטן (20 אינץ WIDE) המחיר שלו הוא 2800 שח כרגע. שזה די סביר ,(ה DELL היה עולה 3600 והייתי מוכן ללכת עליו אם לא הייתה הבעיה ההיא) הבעיה שה 24 אינץ של NEC עולה 4700 שח וזה כבר די מטורף. האם יש למישהו המלצות , או סתם משהו להגיד בנושא ? אשמח לשמוע ! תודה מראש לכל המגיבים והעוזרים! נ.ב אני בעיקר עובד על אפטר אפקטס\פוטושופ , משחק במשחקים (CRYSIS?) ו…

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  3. רק מאנשים שיש להם מסך עם נתונים כאלה וממליצים עליו.. ומה דעתכם על מסך ה 931c של samsung ? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=490357 ומה הוא שונה ממסך ה 931bf ? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=425551 תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  4. מסך אחד למחשב שהשימוש בו הוא בעיקרון אופיס, אינטרנט ואולי קצת סרטים. מסך שני למחשב עם שימוש דומה אבל עם יותר משחקים, לא משחקי שוטרים ו 3d - יותר משחקים כמו SIMS וכדומה. תודה!

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  5. שלום לכולם. אני מחפש מסך LCD בגודל 19. המטרות העיקריות הן גלישה באינטרנט, עבודה עם תמונות (Photoshop), סרטים וקצת משחקים. התקציב הוא כאמור באיזור ה-1500 ש"ח. אפשר פחות. אפשר גם קצת יותר. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  6. Started by freakazoid,

איזה מהמסכים המופיעים בכותרת עדיף בשביל שימוש יומיומי במחשב ובשביל משחקים בפרט אבל גם לסרטים וכו'... התקציב הוא בסביבות ה1600+- והאם הדבר הבא הגיוני: http://www.on-off.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=395

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  7. Started by ag43,

הנושא הכי טחון בפורום אני יודע.. אז ככה לפני כחודש עברתי על הפורום החלטתי לקנות בתקציב שיש לי LG1970HR כי זה מה שהמליצו וראיתי אותו בחנות והוא נראה נחמד. בינתיים המימון שלי קצת התעכב נכנסתי להתעדכן ועכשיו הוא כבר לא משהו בגלל הפאנל. ניסיתי לראות מה הכי מומלץ והלכתי לאיבוד. הקיצור מחפש מסך לסרטים,משחקי וטקסט (בסדר זה) באיזור של המחיר של הLG 1970HR תודה מראש

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  8. Started by FPSbanana,

תגידו אני לא רוצה מסך גדול אבל אין לי כסף תגידו כדי לקנות את המסך הזה http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=3958

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  9. Started by yigael_o,

היי, אני צריך מסך 19" עד 1500 כמה שיותר טוב לתכנות. כרגע אני יושב 14 שעות ביום (12 ביום טוב) מול מסך 15" NONAME ואני מרגיש "לא כל כך טוב" המלצות וקישורים יתקבלו בברכה, מאוד חשוב גם זמן האספקה. תודה, יגאל

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  10. Started by surfface,

המסך מיועד למטרות עבודה,גלישה ובעיקר סרטים ואם משחקים אז בסגנון GTA האחרון מאחר ויש לי 6600GT . אני מתלבט בין המסכים הבאים וזאת בתקציב של 2000 ורצוי פחות. 1)2007WFP 2)E228WFPוDell 3)226BW סמסונג עוד שאלה מה אני בודק לאחר קבלת במסך ואם איזה תוכנות , אייך עושים כיול צבעים ראשוני? *חשוב לי הגדול קצת יותר מאיכות ,מאחר ואני רואה סרטים וזה יפצה על זה לא? אם יש מסך יותר מתאים אז תסבירו

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  11. Started by tintin,

היום קיבלתי את ה2407 שלי גרסת REV04 צ'כיה אחרי שהתעקשתי ואמרתי שאני מבטל את ההזמנה כי רצו להביא לי את ה HC על האריזה היה כתוב REV04 צ'כיה. יש דרך לבדוק איזה פאנל זה? והאם זה באמת REV04? המסך מדהים ואני ממש מרוצה רק יש לי בעיה עם הכיול אני רוצה שיהיה לי יותר קונטרסט ושהשחור יהיה יותר שחור כי הוא נראה אפור עכשיו. איך אני מגדיר את זה לתוצאות אופטימליות במשחקים וסרטים? תודה רבה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  12. Started by Vaknir,

שלום, יש ברשותי מסך של AOC 19" CRT מדי פעם המסך קופץ כזה, ניהיה קטן גדול וכו', אחרי כמה שניות זה חוזר בחזרה. רציתי לדעת האם המסך עומד למות, או שאפשר לעשות משהו בנושא, או המחיר שיתקן את הבעיה כבר שווה לקנות מסך חדש?

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  13. בוקר טוב :-) בעבר הרחוק נעזרתי בכמה מהאנשים פה על מנת לקנות מסך - ולבסוף קניתי את ה VP930 (ואין מאושר ממני). אבקש את עזרתכם שוב. אני מחפש מסך מחשב לאבא שלי. הוא לומד עכשיו - ורוב השימוש במסך יהיה לגלישה באינטרנט, כתיבת עבודות וקריאה. אני יודע שבתקציב שכזה ניתן לקנות רק מסך TN שלא משתווה לשאר האלטרנטיבות בשוק מבחינת זוויות וכו - אולם הוא לא מעוניין להוציא יותר מהסכום הנ"ל. קראתי כמובן את הביקורת על ה L1690TR וה - 932B, אולם לא מצאתי מי מבינהם יהיה קצת יותר נוח לעבודה עם טקסט (בזאפ התלוננו על טקסט גם על הסמסונג וגם על ה LG). או אולי אלה מסכים שיותר יתאימו למשחקים ותוכלו להמליץ על משהו אחר לטקסט? (אף אחד לא ישחק על המחשב הזה סביר להניח). תודה רבה :-)

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  14. האם זמן התגובה המוצהר של החברה יכול להיות שונה בין מסך למסך (מאותו דגם) בגלל בעיות ייצור? האם הוא יכול "להשחק" עם הזמן וככל שהשימוש במסך מרובה ככה הוא יינזק? והאם יש דרך לבדוק מה זמן התגובה של המסך? (תוכנה כלשהי)

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  15. Started by OStyle,

היי, אשמח לעזרתכם יש ברשותי מסך של Asus, הדגם המלא הוא: https://www.asus.com/Monitors/ROG-SWIFT-PG27VQ/ כבר תקופה די ארוכה שיש פס חשוד לרוחב המסך, לצערי אני לא יודע להגיד אם זה מהרגע שקיבלתי אותו או שהתופעה התחילה במהלך חייו. *תמונה בקבצים מצורפים. אני מניח שזו בעיה במסך מכמה סיבות: ניסיתי לחבר את המסך לכרטיס מסך של הלוח אם והתוצאה זהה. כשאני לוכד תמונה הפס לא מופיע. 1. האם זה מספיק כדי להניח שהבעיה היא במסך ? עוד דבר נוסף, המסך נמצא במסגרת אחריות, אך לאחר שיחה עם נציג מאסוס הוא הסביר שיש אפשרות לקבל שליח עד הבית, בדיקת מעבדה ובמידת הצורך תיקון אך במידה ויימצא וזה נזק פיזי ולא חומרת…

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  16. Started by BioTech,

היי חברים, זה בשביל חברה שלי כפרה עליה יש לה מחשב מאוד ישן שבקושי עובד כך שלהגיד את המפרט לא יהיה כל כך רלוונטי. המסך הלך אז צריך להחליף אותו. 1. תקציבכם (התקציב שלכם למסך): 500 חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של המסך): 700 2. מה השימושים של המסך: סרטים \ גלישה באינטרנט - עבודה משרדית 3. מהו הכרטיס מסך שלכם הנוכחי \ שאתם עומדים לקנות? יש לה מובנה בלוח אם בעיקרון אין הרבה שימושים למסך, רק שייראה טוב שיהיה אמין וגודל טוב מ-18 אינץ' ומעלה. אנחנו מחפשים את המסך הטוב ביותר לתקציב. מתכוונים לקנות ביום יומיים הקרובים כך שאודה על תגובות זריזות תודה!

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  17. שלום.. מה דעתכם על הדגם של פיליפס 232EL2SB? המסכים של פיליפס נחשבים טובים? לי נראה שלפחות מבחינת זוויות צפייה - 170/176 הנתונים טובים. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777218 יש עוד דגם 23 אינץ' שלו זמן תגובה מהיר יותר, 2MS וזווית צפייה 160, פחות טובה, מה לדעתכם עדיף במקרה הזה המסך המהיר יותר או עם הזווית צפייה היותר רחבה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=781371

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  18. Started by guyp2,

של מסך מחשב Mag T906W המדבקה על החלק: E236805 0632 JS-B9 ER2819-AD1700A 730-102-170DTLA-AH היבואן 'אמטל' לא מוכנים למכור חלקים - ולא מצאתי כלום באינטרנט.. מישהו פה מתמחה בחיפוש חלקים באינטרנט? או מכיר איזה מעבדה לתיקון שיש בה חלקים ממסך מקולקל..? כל פתרון/רעיון יתקבל בברכה, תודה! גיא.

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  19. Started by שיקאגו,

שלום, אני רוצה המלצה למסך מחשב לזוג מבוגר (סביבות גיל 80) אני חושב שבין 20-22 אינץ' מספיק, הדרישות הוא שיהיה אמין, והתקציב הוא עד 1000 שקל. מה דעתכם? תודה.

20. Started by limorl85,

שלום, יש לי מסך בן 7 שנים של חברת MAG. היום הופיעה לי הודעה מהבהבת על המסך: MASSAGE: ADJUSTING למישהו יש מושג מה זה אומר? האם זה אומר שעליי להחליף מסך? תודה וחג שמח!

21. Started by eytan243,

שלום ושנה טובה אני מתלבט בין שני המסכים הנ"ל מאחר וזו הרכישה הראשונה שלי למסך LCD אני חושב שהם גם מתאימים לצרכי שזה אינטרנט משחקים וסרטים בקרוב אני גם ישדרג את המערכת שלי אז חשבתי להתחיל בזה אשמח לשמוע את המלצתכם גם אם יש לכם המלצה על מסכים טובים יותר באותה מסגרת המסגרת שלי 1200 ש"ח +\- 150

22. Started by PriorTak,

הי אני מעוניין לקנות מסך 20"-22" בתקציב של עד 1000 שקל בערך. הבעיה שלי היא שהמסך יתחבר למחשב ישן עם כ. מסך 9600PRO - כרטיס בן 6-7 שנים. אני ממש לא יודע אם יש מסך שיוכל לפעול עם הכרטיס הזה... לפי מה שהבנתי מסכי 20-22" דורשים כרטיס חזק יותר כי יש להם רזולוציות גבוהות יותר... חוץ מזה - יש מסכים טובים בתחום המחירים הזה? אפילו יותר נמוך אם אפשר...

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  23. Started by Teksur,

רכשתי מחשב חדש, והכרטיס מסך שלו Twintech nVidia GeForce 9800GT הוא בעל חיבורי DVI בלבד. המסך שברשותי הוא מסך עם חיבור VGA. האם יש מתאם מ-VGA ל-DVI? אם כן, מה הסבירות שאני אקבל אותו עם כרטיס המסך (המחשב עוד לא הגיע)?

• 9 תגובות
    • 865 צפיות
  24. Started by gif,

שלום. יש לי מסך LG והייתי היום על המחשב והכל היה בסדר... אח"כ הדלקתי אותו עוד פעם ובאמצע שהוא מעלה את המחשב,המסך נכבה לי אז הדלקתי אותו כמובן... אבל הרזולוציה השתנתה לי מ 1440X1920 ל 1024X1280 אז ניסיתי לשנות את זה בחזרה אבל המסך אומר לי את זה: out of range 75.0KHZ/60 HZ איך אני מחזיר את זה לרזולוציה הרגילה?? תודה. עריכה: הסתדרתי,הוצאתי את הכבל של המסך מהמחשב וחיברתי שוב פעם והכל חזר לקדמותו. שבת שלום.

• 0 תגובות
    • 865 צפיות

דיונים חדשים בפורומים