עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. היה לי ויכוח עם חבר :argue: למה אני צריך חיבור של S-video כדי לחבר מחשב לטלויזיה למה אני לא יכול להשתמש בטלויזיה בתור מסך ולחבר אותה ל DVI אם מישהו יכול להסביר לי את זה ברמה חומרתית אני אשמח

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  2. Started by ohaddi,

שלום אני עומד בפני שידרוג כללי של המחשב ובו גם שידרוג המסך רוב השימוש שלי במחשב הם גלישה באינטרנט וסרטים(כרגע אני לא מסוגל לראות סרטים בהבחנה גבוהה אבל ברגע שאני אשדרג כנראה אתחיל לראות ב720), וגם קצת מסמכים אחרי הכל אני סטודנט ראיתי עוד מסכים של ASUS שנראים מעניינים כמו ה-VK222H/U שיש להם מצלמה ומיקרופון וטיפה יותר זול וגם ה-T220P החדש של סמסונג אבל בינתיים אני מנסה להתמקד בשני אלו העומדים על הפרק כי הבחירה גדולה מדי, חשוב לי שיהיו ביקורות טובות על הדגם שאני ספיציפי קונה כך שמצד אחד ל T220 יש חוות דעת מצוינות ומצד שני ה-MW221C הוא מלך המבחן של HWZONE כך שאשמח לשמוע את דעתכם בעניין המשך יום טוב

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  3. Started by lader,

?

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  4. Started by ackohen,

שלום, אני בונה מחשב רב תכליתי לבית והייתי שמח לקבל המלצה למסך. מכיוון שהשימוש העיקרי יהיה אינטרנט, אופיס, קצת סרטים, קצת משחקים קלילים וכו'.. אני רוצה לשים יותר דגש על הארגונומיה מאשר על הרזולוציה / פאנל. האם קיים מסך ארגונומי בסדר תקציבי כזה של עד 600 גג (עדיף פחות..).. יש לי DELL U2311 ואני מאד מאד מרוצה מיכולות הארגונומיה שלו אז אשמח למסך עם פיטצ'רים דומים מהבחינה הזו. תודה

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  5. HDMI זה בעצם DVI עם יכולת להעביר קול יחד עם תמונה. אם אין הבדל באיכות התמונה בהשוואה בין כבל DVI ב-20 שקלים לבין לכבל DVI עצבני של MONSTER ב-500 שקלים, למה קיימים סוגים רבים ויקרים להחריד של כבלים HDMI? על אותו עיקרון כבל HDMI ב-20 שקלים אמור להציג איכות תמונה זהה לחלוטין בהשוואה לכבל HDMI ב-600 שקלים, אז למה רוכשים כבל HDMI יקר? האם מדובר בניצול חוסר ידע של לקוחות על ידי היצרניות שרוצות לשכנע אותנו שיקר יותר בהכרח טוב יותר?

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  6. Started by asamarom,

הצרכים שלי הם מסך גדול (חשבתי על 24") לעבודה על 2 חלונות במקביל בנוח וגם יכולת לסובב את המסך למצב מאונך לקריאה של טקסט בנוחות. חוץ מזה אני בעיקר מתכנת וקורא. מדי פעם אני רוצה לראות סרט בכיף עם מסך גדול. התקציב שלי הוא באיזור ה1000 ש"ח. אשמח לקבל המלצות..

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  7. מישהו יכול לתת המלצות למסכי 19 טובים ושווים? תקציב 1300-1500...

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  8. אהלן. לאחר קבלת 2007WFP תקול, לא יכלתי לקבל אחד חדש מהיבואן כי כידוע לכם, הוא לא מיוצר. אלו הדגמים שאני יכול לקבל במקום, המייל התקבל מסי.אם.אס: DELL 20" E207WFP Dell 20" SP2008WFP DELL 24" E248WFP "כמו כן, עומדים להגיע עוד שלושה שבועות הדגמים הבאים: Dell 22" E228WFP Dell 2208WFP " האם כולם בעלי פאנל TN ? אין לי בעיה להזדכות ולקנות מסך אחר (מעדיף בפנדה כי שם התבצעה הקניה מלכתחילה והם ליד הבית...יש להם את ה20WGX של NEC וגם את LG L2000 במלאי) תודה מראש לעוזרים.

9. Started by Jeka90,

אפשר לנקות מסך LCD עם המטליות הרכות שמשמשות לניקוי תינוקות? הבד הוא רך וגם טיפה לח/רטוב. אפשר? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  10. היום קניתי מסך של DELL 2007FP ואני רוצה לוודא שסוג הפאנל הוא אכן ISPS וכמו כן לוודא שאין פיקסלים שרופים. איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  11. Started by erez1968,

זה המחיר שבסוף קניתי אותו. האם הוא יעבוד טוב עם כרטיס מסך nvidia 8800gt במשחקים כבדים? ומה לגבי crysis?

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  12. Started by מאפיונר,

כבר הרבה מאוד זמן אני רוצה לקנות מסך מחשב 19 אינץ' אבל אני לא יודע איזה מסך כדי אני בעיקר משחק במחשב במשחקים כבדים אפשר המלצות למסכים 19 אינץ' עד 2700 שקל תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  13. הציעו לי את המסך הנ"ל בפחות מ-1300 שקל במבצע המחשב משמש רק לאינטרנט ואופיס האם כדאי?

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  14. Started by mulon,

שלום! אני מחפש לרכוש מסך עבור עבודות גרפיקה (בעיקר איורים בפוטושופ וגרפיקות שונות). אני כבר מבין את ההבדלים בין סוגי הפאנלים, אז אפשר להתקדם הלאה. המחיר לא בעייתי במיוחד, אבל אשמח למשהו בסביבות ה-1,500 ש"ח אם אפשרי בכלל, אם לא אז גם טיפה יקר יותר זה טוב. חיפשתי המון ובדקתי המון ביקורות על המון דגמים, וראיתי שבעיה שחוזרת שוב ושוב במסכים היא Light Bleeding מהצדדים, אז אם מישהו מכיר מסך שידוע שיש לו בליד נמוך ביותר אני אשמח. כמו כן, אם תביאו לי המלצה על סאמסונג או LG אתם תצאו מלאכים, למרות שיש לי L9000J של LG והוא אחד האיומים אז עדיף סאמסונג. וגם, משיחה בפורום מפרט טכני אני כרגע עם שתי אופציות: Dell U2412M Samsung F2380 אז אם למישהו יש מה להגיד בנוגע למה עדיף - א…

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  15. יש לי מסך 19 שלא תומך בחיבור DVI אם אני מחבר בכרטיס גרפי ממיר מ DVI ל- D-SUB במסך זה נותן יותר בהירות וחדות או שאין תועלת ולהשאר על ה D-SUB?

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  16. Started by Symbore,

אז ככה קניתי את u2412m לאבי והוא מרוצה עד השמיים. בעקבות הקנייה צצו לי כמה שאלות: 1) אחריות היא בגדול 14 יום עם החנות ולאחר מכן ישירות מול היבואן/יצרן? 2) האם ניתן לכבות את האור של הנורה שמראה שהמסך דולק, ממה שחיפשתי בהגדרות ובאינטרנט לא הצלחתי למצוא למרות שאני זוכר שכן היה אפשר..? 3) האם הפאנלים השונים משפיעים על מאמץ העיניים. אינני מדבר על זוויות צפיה, נוחות או איכות אלא נטו האם פאנל tn מאמץ יותר את העיניים, קרי, יותר בריא לשבת מול מסך ips מאשר tn? 4) מה ההבדל בין לחבר מסך עם vga אל מול dvi. מה השוני בין החיבורים ומה עדיף לצופה מבחינת "איכות" צפייה תודה

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  17. יש לי מסך 19 אינג' רגיל עם המחשב ועוד פלאזמה 32 אינג וחיברתי את הפלאזמה למחשב עם כבל VGA - וזה זיהה אבל לא מראה לי תמונה. רק אם אני משנה את הרזולוציה של המסך שלי לגבוהה אז המסך של הטלוזיה פועל ורואים תמונה .. השאלה אם יש תוכנה שתגרום לשתי המסכים רזולוציה שונה.. שתיהיה תוכנה קלה לשימוש אם אפשר.. ד"א אין לי כרטיס מסך .. יש לי מובנה G41..

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  18. Started by yigael_o,

היי, אני צריך מסך 19" עד 1500 כמה שיותר טוב לתכנות. כרגע אני יושב 14 שעות ביום (12 ביום טוב) מול מסך 15" NONAME ואני מרגיש "לא כל כך טוב" המלצות וקישורים יתקבלו בברכה, מאוד חשוב גם זמן האספקה. תודה, יגאל

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  19. Started by ronmar,

תקציבכם: אין לי מושג מה המחירים אבל משהו ממוצע חח אני חושב 600-700 ש"ח חריגה: (הסכום המינימלי שתרצו להשקיע בקניית המסך). מה השימושים שלכם?: גיימינג אולי לפעמים סרטים מהו דגם כרטיס המסך הנוכחי שלכם / האחד שאתם עומדים לקנות?: Gigabyte GeForce GTX760 בקשות מיוחדות: (תלייה על הקיר וכו', כל בקשה שתרצו). גודל מסך רצוי: אין מחו"ל או מהארץ? לא משנה לי איפה שיותר זול הערות: אני קונה מחשב חדש אז אם יש מבצע על מסך אם קונים מחשב מאותו מקום אשמח לדעת... אני גם צריך עכבר מקלדת ורמקולים אז אם חש הכל ביחד גם טוב

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  20. שלום.. מה דעתכם על הדגם של פיליפס 232EL2SB? המסכים של פיליפס נחשבים טובים? לי נראה שלפחות מבחינת זוויות צפייה - 170/176 הנתונים טובים. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777218 יש עוד דגם 23 אינץ' שלו זמן תגובה מהיר יותר, 2MS וזווית צפייה 160, פחות טובה, מה לדעתכם עדיף במקרה הזה המסך המהיר יותר או עם הזווית צפייה היותר רחבה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=781371

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  21. Started by haim652,

שלום, יש לי מסך Samsung T220P. עכשיו יש לי (אני לא יודע אם זה בעיה או שככה זה), אבל המסך שלי לפחות פעמיים עד 3 פעמים ביום חייב להכבות לבד אוטומטית מבלי שאני יחכה באותו באמצע, משחק או לא חשוב איפה, בלי שום הודעה מוקדמת, ואני לא יכול להדליק אותו למשך כ10 שניות לפחות, רק אחרי 10 שניות שעוברות אני צריך להדליק אותו לבד. מישה יודע משהו על זה? תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  22. Started by GanJaval,

קניתי מסך מהמבצע של בזק שידרגתי את המהירות וקניתי מסך במבצע ב 790 שקל . הדגם : Samsung LCD 931B עדיין לא קיבלתי אותו באסה . בקיצור מה אתם אומרים שווה את הכסף ? אפשר קצת מידע עליו האם הוא טוב רע .? איך הוא למשחקים ? אני עד עכשיו היתי אם מסך של סמסונג 793df האם אני ירגיש הבדל לטובה או לרעה ? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  23. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=480324 בשביל שיראו ביצועים מקסמילים לשים רק CLEARTYPE ? ואת ה Standart effect ? : ) ועוד משהו קטנטן . מה עושה הדברים האלה ? שזה עושה 100 FPS ב CS מוריד ביצועים או מעלה ? לשים הכל על ON ? או על OFF? אני מתכוון ב perfomance & QUality settings Antilasing settings ..

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  24. המסך שראיתי שהכי משתלם לי הוא LG L1953TR 19'' LCD 2ms DVI הוא עולה 1290 ש"ח ב-KSP. המטרה שלי היא למשחקים גלישה ותוכנות פשוטות....(איי סיקיו, אופיס וכו') בוא מגיד 6 שעות ביום. ושאלה חשובה-מה הקטע במסך LCD??? כי הוא פחות טוב מבחינת זויות צפיה והוא נראה מתפרק כזה לעומת מסך שטוח רגיל שהוא "שמן". (האם המקום שהמסך תופס לא שווה את ההבדל בנוחות??) הנה למשל לעומת זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=355 ועוד שאלה עוד יותר חשובה-מה בקשר לקרינה??? מה הרמה הקרינה שהמסך שאני רוצה לקנות?? גבוהה יחסית או בסדר?? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  25. Started by Las@Vegas,

שלום יש לי שאלה אולי מפגרת אבל ... מה ההבדל בין טלוויזיות LCD ומסכי מחשב LCD? אני שם לב לשניהם יש אותה רזולוציה, אז מה מפריע לי לחבר אחד במקום השני? * אגב ניסיתי למצוא בגוגל, או בפורום לא מצאתי איזכור לעניין. יבגני

• 0 תגובות
    • 919 צפיות

דיונים חדשים בפורומים