מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
מבקש המלצה למסך שמשמש בעיקר למשחקים ( 80% מהזמן flight simulator x ו 20% משחקים אחרים) חשוב לי נושא הצבעים והרזולוציה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
בהתאם לנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=469144.msg4010351 אני מזמין את המחשב החדש שלי בעוד כמה ימים ועכשיו אני רוצה לסגור את הפינה עם המסך. הדרישות: -37 אינץ' -למשחקים וסרטים וטלוויזיה -שיתן מענה סביר לשימוש בתוכנות גראפיקה. הכוונה היא שהגוונים שלו יהיו אופטימליים בשביל העיסוקים שלי בפוטושופ. אני לא פנאט בנושא הזה, אבל כן רוצה שיהיה משהו טוב. -רוצה גם שיתמוך לעתיד בתלת מימד. (אם לא יהיה יקר מדיי) -יתחבר גם לממיר YES ללא HD ככה שעדיין יהיה ניתן לצפות בשידורים הרגילים. Full High Definition. התקציב הוא עד 3.5K אם אפשר לחסוך זה ממש יעזור. במילא מוציא 5K רק על המחשב. הסאונד יצא מתוך מערכת שאקנה בנפרד כך שאין חשיבות לרמקולים בטלוויזיה. דגמים מסויימים שראי…
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
מזה התאמה בלחיצה לפורמט 3:4? אני תמיד רואה שכתוב במסכים. והאם מסך 19" רזולוציה 1280-1024 זה טוב?[br]פורסם בתאריך: 10.01.2009 בשעה 17:58:59 3:4 זה Auto Adjustment?
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
של מסך מחשב Mag T906W המדבקה על החלק: E236805 0632 JS-B9 ER2819-AD1700A 730-102-170DTLA-AH היבואן 'אמטל' לא מוכנים למכור חלקים - ולא מצאתי כלום באינטרנט.. מישהו פה מתמחה בחיפוש חלקים באינטרנט? או מכיר איזה מעבדה לתיקון שיש בה חלקים ממסך מקולקל..? כל פתרון/רעיון יתקבל בברכה, תודה! גיא.
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
קודם כל - לא הצלחתי להבין מה ההבדלים ביניהם. המסכים איכותיים? יש מסך אחר (של יצרן טוב) במחיר דומה ששווה לקחת אותו ולא את אחד הסמסונגים? את הT220 הציעו לי ב1350 ש"ח ואת ה2243BW הציעו לי ב1250 ש"ח. הצרכים שלי הם סרטים ואינטרנט. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
אני לאדע אם זה בדיוק שייך לפורום הזה אבל w\e איך אנשים שמים תמסכים שלהם אנכית? ראיתי מתכנתים שיש להם מסך רחב ושפשוט שמים אותו במאונך ככה שהם יוכלו לקרוא יותר שורות קוד. הם משעינים אותו על משו? יש מכשיר מיוחד שמאפשר לעשות את זה?
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום. קיבלתי לנסיון את המסך :MAG LCD S976I ואני חייב לומר שזה ממש לא משהו. הצבע דהוי והתצוגה מאוד בהירה. למרות ששיחקתי באפשרויות לא הגעתי לתוצאה משביעת רצון. אולי זה קשור לכך שהמסך הוא 8MS ? יש לי תקציב של 2000 ש"ח, האם תוכלו להמליץ לי על מסך יותר מוצלח "וחי" ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD 19'' עד 1400 שקל, עדיפות רבה ל WS שלא מורח את התמונה, לאפשרות לסובב את המסך, ולזמן תגובה נמוך. המחשב יריץ משחקים כבדים וחשוב לי שהמסך יוכל לתמוך בהם. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
היי יש ברשותי מסך 24 אינץ של סמסונג.יש לי תמונות שצולמו בCanon 400D . כאשר אני מסתכל על התמונה בoffice 2010 picture viewer התמונה בצבעים בסדר. כאשר אני מסתכל על התמונה ב windows picture viewer התמונה ממש אדומה. כאשר אני מסתכל על התמונה בPhotoshop אני רואה אותה אדומה כמו בpicture viewer. רק כאשר אני משחק מתישהו עם ההגדרות של הפוטושופ ,שאין לי מושג מה שאני עושה שם , הצבע מסתדר אבל כשאני שומר הצבעים מתהפכים. בoffice 2010 הצבעים ירוקים ובpicture viewer הצבעים בסדר. רציתי לבדוק את זה באינטרנט וגם שם יצאו לי תוצאות הפוכות. העלתי את התמונה לimageshack אחרי העריכה שהצבעים התהפכו,והצבעים בפוטושופ ובpicture viewer בסדר ובOFFICE ירוק. והתמונה יצאה בצבעים שרציתי. אבל שהעלתי את אותה ת…
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
קניתי XBOX ואני רוצה מסך שינצל אותו כמו שצריך שיהיה את הכניסה של הXBOX והכל. התקציב שלי הוא בסביבות ה2000 שאפשר לחרוג מעט תודה רבה על כל עזרה
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אפשר לנקות מסך LCD עם המטליות הרכות שמשמשות לניקוי תינוקות? הבד הוא רך וגם טיפה לח/רטוב. אפשר? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
אהלן לפני כמה ימים התחילה לי בעיה מוזרה - למסך לוקח המון זמן להידלק. מה זה אומר? שעולה המסך הכחול של ה- benq, מהבהב והופך לשחור, תוך כדי גם הנורית של המסך מהבהבת, ואז שוב המסך של Benq. בהתחלה לקח לזה כמה שניות וזה הסתדר והיום לוקח לזה בערך עד שהווינדוס עולה (לפעמים גם טיפה אחרי) ואז המסך נדלק ועובד כמו שצריך. מישהו יודע מה יכולה להיות אולי הבעיה? והאם שווה לשלוח את המסך לתיקון או שחבל על הזמן? (נגמרה לי כבר האחריות, עברו 3 שנים וחצי) תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך 24'', שיתחבר למחשב ואולי בעתיד גם לממיר, וישמש לשימוש כללי במחשב, צפייה בסרטים (מרחוק, ולכן חשוב מסך גדול) ואולי קצת משחקים. האם למישהו יש ניסיון/שמע על שני המסכים הבאים? Benq G2412HD (נמכר ב1089 ש"ח בiqpc), chiemei 24EH (נמכר ב1000 ש"ח באופיס דיפו) אופציה הנוספת שחשבתי עליה היא Samsung SyncMaster 2494LW (בהנחה שהוא נמכר עדיין בbug בדיוטי פרי ב200$, מדובר במחיר מפתה). אבל הבנתי שאין לו חיבור HDMI. האם תהיה דרך לחבר גם מחשב וגם ממיר למסך זה? אם תגידו לי שכל האופציות הזולות אינן טובות, כנראה אלך על Samsung T24. השאלה היא האם הוא שווה את ה-400 ש"ח יותר שהוא עולה. אשמח לכל עזרה. גם אם למישהו יש המלצות אחרות אני מוכן לשמוע. תודה.
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
בעיקר למשחקים ולסרטים !!!! http://www.samsung.com/hk_en/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=giantseries&model_cd=LS24MYKRBQ/XSH# או http://www.samsung.com/us/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS24CMKKFV/ZA תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום צריך מסך "24 בעיקר למישחקים ולסרטים אבל גם שהכתב יהיה ברור התקציב הו עד 3k אבל אני רוצה את המסך המישתלם ביותר מבחינת עלות/תועלת בתודה לכל המשיבים
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
האם כדאי ללכת על 24" כי הוא די יקר יחסית, די מאוד. או שכדאי לקנות 22" ? Dell 24" 2407WFP UltraSharp BENQ FP241W 24'' ASUS - MW221U BENQ FP222W 22'' ViewSonic Graphic Series VG2230wm Black 22 Dell 22" LCD E228WFP אמ שכחו מ DELL, הוא לא משהו נראה לי לפי ביקורת. Samsung 226BW 2MS 1000:1 22 מה אתם אומרים עליו ? זה בעייה עם המסך הזה כי יש לו גירסאות A S C כעיקרון זה חברות שמייצרות את הפאנל. A=ACER S=SAMSUNG C=CHIMI אני לא יודע מה אני יקבל וכעיקרון C זה הכי גרוע, נדמה לי שעדיף S מן הסתם. אני חייב מסך WS כי נמאס לי כבר מ-ה VIEWSONIC 19" VX922 , אם מישהו רוצה לקנות אני מוכר. ** לציין שאני חייב מסך למשחקים סרטים וגם אם אפשר שיתאים לגרפיקה. באופן עקרוני 24 לא ממש ייל…
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לפי מה שהבנתי aoc , asus , ו-dell מספקים אחריות עד הבית. מאחר ואין יותר מידי אופציות לדל, מה שנשאר זה אוק ואסוס. מה לדעתכם עדיף?
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD חדש בתקציב של עד 2200 שקלים. המסך חייב להיות בפורמט רחב (16:9 או 16:10 זה כבר לא משנה). עדיף שיקבל גם DVI וגם VGA, אם יש אפשרות לקומפוננט זה יהיה נהדר. שהאיכות לא תהיה זוועתית, אני לא מצפה למשהו מדהים אבל לפחות שיהיה כיף לשחק עליו משחקים. לא צריך רמקולים מובנים (עדיף בלי בשביל עיצוב יפה יותר, למעשה). תודה רבה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בבחירת מסך לסרטים ומשחקים. אני גם יעבוד איתו קצת עם סולידוורקס(שירטוט) אבל לא נראה לי שזה חשוב כל כך וגם לקריאת טקסט. חשבתי על L1970HR של LG, אבל בחרתי אותו רק על פי הנתונים הטובים לכאורה, אך לא יצא לי לראות בו וגם כנראה לא ייצא לי לראות במסך לפני הקניה.
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
תגידו אני לא רוצה מסך גדול אבל אין לי כסף תגידו כדי לקנות את המסך הזה http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=3958
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה המלצה למסך מחשב לזוג מבוגר (סביבות גיל 80) אני חושב שבין 20-22 אינץ' מספיק, הדרישות הוא שיהיה אמין, והתקציב הוא עד 1000 שקל. מה דעתכם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
שלום רב חברים, אני בעלים של המסך EIZO S1910 המסך לאחרונה חזק מתיקון של אחריות ועדיין סובל מבעיות. יתכן ותינתן לי האופציה להחליפו ל EIZO FLEXSCAN LCD 19" S1932 או אולי בתוספת תשלום להחליפו ל EIZO FLEXSCAN LCD 22" S2231W השאלה שלי היא כזו : א). הפאנלים של כל מסך שונים... של ה 1910 זה PVA ה 1932 זה S-PVA וה S2231W זה S-PVA של חברת סמסונג... אני מניח ששאר הפאנלים זה של חברת איזו כי לא מצויין אחרת... האם הפאנל של חברת סמספונג נחות יותר ? האם ספקטורם הצבעים שלו והתצוגה שלו נופלת ברמה של ה S1910 ? חשוב לציין כי אני מעצב גרפיקה וטיב הצבעים, חדות ודיוקם חשוב מאוד מאוד... אז אשמח לקבל הסברים על ההבדל בין כל הפאנלים ... מה ההבדל בין PVA ל SPVA... ומה ההבדל ב SPVA של …
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות widescreen (Benq FP92W), ומעניין אותי אם יש גם חיסרונות לדבר? אני אשתמש בזה להרבה גיימינג, צפיה בסרטים ו.. אינטרנט. הכל, כשאני חושב על זה. הרבה מהכל. קיצר, יש לזה גם חיסרונות שאני צריך להיות מודע אליהם? יש סיבה לקחת רגיל ולא widescreen?
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום רב, אני בדיוק סוגר מפרט משרדי עבור אמי,מדובר על שימושי אינטרנט,אופיס ושירים.. אני מתלבט בין הסמסונג 2033SW או הפיליפס 220E1SB. האם ניתן ללכת על הפיליפס בשקט למרות הרזו' הגבוהה שהוא נותן והנתונים הלא רעים? האם יש אופ' אחרת טובה יותר מבין השניים? תודה,
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-