מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
שואל בשביל חבר טוב - מקווה שאני מדייק במינוחים. * מדובר בצלם חובב שעורך לדפוס בלייטרום ופוטושופ. * עובד עם Adobe RGB * משתמש במכייל ספיידר (?) הבנתי שהמומלץ ביותר שעוד במחיר שפוי-בקושי הוא ה-U2310/U2413 בסביבות ה-2200-2500 ש"ח. * יש חלופות זולות יותר? * יש חלופות עדיפות בסביבות המחירים האלה? * עד כמה ההבדל משמעותי לעומת נאמר ה-U2312 שעולה ש~850 ש"ח? תוודה.
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אז ככה קניתי את u2412m לאבי והוא מרוצה עד השמיים. בעקבות הקנייה צצו לי כמה שאלות: 1) אחריות היא בגדול 14 יום עם החנות ולאחר מכן ישירות מול היבואן/יצרן? 2) האם ניתן לכבות את האור של הנורה שמראה שהמסך דולק, ממה שחיפשתי בהגדרות ובאינטרנט לא הצלחתי למצוא למרות שאני זוכר שכן היה אפשר..? 3) האם הפאנלים השונים משפיעים על מאמץ העיניים. אינני מדבר על זוויות צפיה, נוחות או איכות אלא נטו האם פאנל tn מאמץ יותר את העיניים, קרי, יותר בריא לשבת מול מסך ips מאשר tn? 4) מה ההבדל בין לחבר מסך עם vga אל מול dvi. מה השוני בין החיבורים ומה עדיף לצופה מבחינת "איכות" צפייה תודה
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
צריך מסך 19" LCD הכי איכותי וטוב תקציב: 2.500 ש"ח מקסימום מסכים של חברות: viewsonic eizo LG samsung אם יש עוד חברות טובות במסכים תכתבו תנו לי הצעות הכוללות שם החברה + שם הדגם , שוב עד 2.500ש"ח תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי 2 מסכי VP930 של ויוסוניק המחוברים במצב דואלויו המסך הראשי (1) מפסיק להדלק לפעמים והנורה שלו מהבהבהת בצבע ירוק לפעמים הוא חוזר להדלק מעצמו מישהו מכיר את הבעיה או שיש לפנות לחנות ?
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
Samsung EX2220X LED 21.5" 5ms 1920x1080 DVI 1080P מישהו יודע מה הסוג פאנל של המסך הזה?
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לרכוש את המסך הזה, יחסית במחיר לא רע בכלל - 1600 שקל. האם למישהו יש ניסיון רע עם המסך, או שמע ביקורת שלילית עליו?
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=480324 בשביל שיראו ביצועים מקסמילים לשים רק CLEARTYPE ? ואת ה Standart effect ? : ) ועוד משהו קטנטן . מה עושה הדברים האלה ? שזה עושה 100 FPS ב CS מוריד ביצועים או מעלה ? לשים הכל על ON ? או על OFF? אני מתכוון ב perfomance & QUality settings Antilasing settings ..
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
המסך הזה: 2253BW או המסך הזה: 226BW תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היי לכולם, אחרי כמעט 5 דקות גלישה כאשר המסך הפוך לצידו, הגעתי למסקנה שזה פשוט הרבה יותר נוח וכיף. הבעיה היחידה היא שכל פעם צריך לעשות את ההיפוך לבד דרך הדרייברים של ATi, האם יש דרך לעשות זאת אוטומטית (מניח שלא)? אם לא (כמובן שלא יותר נכון), האם יש איזו שהיא תוכנה שבלחיצת כפתור תחליף בין הרזולוציות והרוטציה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
סוף כל סוף החלטתי שאני רוצה לקנות את המסך dell 2007fp כבר התרשמתי מהמסך והחלטתי שהוא עונה על כל הציפיות שלי, אך אויה גיליתי שהמסך הזה לאט לאט (או די מהר) נעלם מהחנויות, אפילו כאלא שמפרסמות את המסך באתר (על פי חיפוש בזאפ) לא בהכרח מוכרות אותו. כרגע יש לי אופצייה אחת של חנות בראשון foxpc אין להם מסך במלאי ולא כל כך ברור מתי יגיע אחד (לפחות 3 שבועות). אם אתם מכירים חנויות שיש להם את המסך במלאי או יכולות להשיג אותו בזמן קצר, חנויות אמינות שנמצאות באזור מרכז כמה שיותר קרוב לאזור ראשון, אודה לכם מקרב לב. (אגב לפני שמציאים, גולדטופ בראשון לא מוכרים את המסך למרות שהוא מופיע להם באתר)
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחברה של אימא שלי תמסך הזה במתנה. זה המסך: http://www.aurora.se/lg/lg-575ms.htm אכשיו אני עובד עם מסך CRT 17 פשוט של AOC אז השאלה היא האם המסך הזה יותר טוב ממסך crt17 פשוט. והאם הוא שווה משו בכלל?והאם הוא טוב למשחקים או לא.ומה המקצוענות של המסך חחח כאילו נניח הוא טוב לסרטים. תודה שמואל
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
המסך שראיתי שהכי משתלם לי הוא LG L1953TR 19'' LCD 2ms DVI הוא עולה 1290 ש"ח ב-KSP. המטרה שלי היא למשחקים גלישה ותוכנות פשוטות....(איי סיקיו, אופיס וכו') בוא מגיד 6 שעות ביום. ושאלה חשובה-מה הקטע במסך LCD??? כי הוא פחות טוב מבחינת זויות צפיה והוא נראה מתפרק כזה לעומת מסך שטוח רגיל שהוא "שמן". (האם המקום שהמסך תופס לא שווה את ההבדל בנוחות??) הנה למשל לעומת זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=355 ועוד שאלה עוד יותר חשובה-מה בקשר לקרינה??? מה הרמה הקרינה שהמסך שאני רוצה לקנות?? גבוהה יחסית או בסדר?? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
השאלה בכותרת
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אשמח לשמוע מה דעתכם לגבי המסך הזה http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=469021
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
מבחינת הרזולוציה של המסך, האם התצוגה של המשחק לא נמתחת? שאלה יותר חשובה, אני משחק בדר"כ ברזולוציה של 1280X1024 (ראו מפרט בצד). השאלה היא, מה המקבילה לרזולוציה הזו במסך רחב והאם הכרטיס מסך לא יתאמץ יותר כדי לתמוך בה? אופיר
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה תכונות כדאי שיהי במסך מחשב? מה זה משנה הms ? ואיזה מסך הכי מומלץ לקנות בגודל של 22 אינץ
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 22 שיהיה מיועד גם למחשב וגם לXBOX על איזה מסך הייתם ממליצים ? ואם יש לי כ.מסך HD4850 אני יכול לקחת מסך FULLHD ?
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש וכל המסכים הרחבים של 20" הם ברזולוציה גבוהה של 1600 על 1080 ובגלל שאני מפחד שמשחקים לא יעבדו לי טוב ברזולוציה כזו גבוה חשבתי אולי יש מסך רחב עם רזולוציה קצת פחות נמוכה? אולי מסך 19" ברזולוציה של 1440X900 בקשר לתקציב- 2000 שקל ואני לא רוצה לעלות הרבה. אשמח להמלצות על מסך כזה תודה, גיל.
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
איך המסך Dell 23in U2311H לגרפיקה? יש משהו אחר עדיף עד 1100 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מסך חדש שיחליף לי את הcrt הישן שלי בעיקר משחקים סרטים ואיכות גבוהה.עשיתי חיפוש באתרים של חנויות של מחשבים ומצאתי את הדגם http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3787 איך הוא ?ומה עם הdell fp?באיזה חנויות הוא בא עם s-ips?, תודה לעוזרים ובבקשה מהר!
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני חייב לקנות מסך חדש אני גרפקאי ובונאי אתרים. מה אתם ממליצים? samsung 23a300b lg e 2441t dell u2311h תודה
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
קניתי XBOX ואני רוצה מסך שינצל אותו כמו שצריך שיהיה את הכניסה של הXBOX והכל. התקציב שלי הוא בסביבות ה2000 שאפשר לחרוג מעט תודה רבה על כל עזרה
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש ואני צריך עזרה בבחירה של המסך הכי טוב לי. אני ירשום את הנושא הזה בטופס שהשתמשתי בפורום אחר: תקציב: הסכום נמצא בין 500 ש''ח ל 900 ש''ח חריגה מקסימלית: לא יותר מ 100 שקל השימושים של המסך: משחקים כרטיס מסך: AMD Radeon 7770 HD בקשות מיוחדות: צריך שלא יהיה רחב אלה מאוזן - לא 1600x900 גודל מסך: 21~23 אינץ' *אני קונה מ- KSP הנה קישור אל כל המסכים שלהם: http://ksp.co.il/?select=.1024..230
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך 22' עד 900 שקל בערך ועם רזולוציה 1680X1050 המסך הוא לא למשחקים אלה לעבודות ואינטרנט. תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
מחפש מסך עד 2000 שח 22 למיגוון שמושים. ראיתי המון מידע ואיני יכול להחליט חשוב לי חשוב שיהיה עם תמונה וצבעים טובים ומדויקים ככל שאפשר למסכים מסוג זה ברמות המחיר הללו. יש לי מיגוון שמושים החל מגרפיקה ביתית סרטים ואופי ועבוד תמונה חובבני ראיתי את הדגמים הנל ושם אני מתלבט מאד בחנות לא רואים ממש הבדלים. מי יכול להושיע כולל הסבר מפורט Samsung 2253BW LCD 22'' Wide 2ms ASUS LCD 22" - MW221C WIDE 2ms + DVI-D - Black צבעים טובים יותר ומדויק, מדיניות פיקסלים טובה יותר 1500 Dell 22" 2208WFP Wide UltraSharp תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-