מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש את המסך הזה או אולי מכיר את יתרונות חסרונות? אני חושב לקנות כי נכנעתי לחכות לdellwfp2007 שלא יגיע כבר.
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות בקרוב מסך , ויש לי כמה שאלות . 1. איזה סוגים של פאנלים יש ? 2. מה ההבדלים בינתים ( איכותית וכספית )
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
השימושים שלי במסך הם בעיקר למשחקים.. צריך שתגובתו תהיה מהירה.. משחקי FPS (CS) וגם הרבה גלישה באינטרנט(שהטקטס יהיה ברור) והכי חשוב שלא יהיה פאנל TN... לא משנה לי הגודל אבל עדיף 19 ומעלה.. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום. ההורים שלי רוצים לקנות מסך LCD חדש למחשב (במחשב משתמשים ההורים שלי ואחותי הקטנה בת 9). חשוב לציין שההורים שלי לא רואים סרטים במחשב (בשביל יש HTPC ו-42" פלזמה) ומה שהם עושים במחשב זה גלישה באינטרנט ו-Word. עקיצר, עבודה משרדית אפשר לאמר. לאבא קורץ העניין של מסך רחב. אני משתמש במסך רחב גם וזה דיי נוח לי. לכן אני לא רואה סיבה להמליץ לו על מסך 4X3. אבא רוצה 16X9 בעיקר בגלל שהוא יוכל לפתוח את הטאב של המועדפים ולראות את כל האתר בשלמותו. יש לכם הסתייגויות? ז"א, מה אתם ממליצים? רחב \ 4X3? גודל.. לפי מה שראיתי ההבדל בין 17" \ 19" ל-22" לא כ"כ גדול ולכן כבר עדיף ללכת על 22". תקציב. לא יודע. אני מניח שלא נשתגע ואבא לא יקנה מסך ב-4K. ככה שאני לא יודע מה להגיד אבל רצוי מסך איכותי…
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה מסך יותר טוב ואיכותי יותר מסך LCD DELL שטוח או SAMSUNG שטוח? תחזירו תשובה בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת משחקים סרטים ואינטרנט מסך 22 יש לי 2007WFP הוא קטן יחסית אני רוצה תצוגה גדולה יותר מה אפשר להשיג בסכום 2500 ושלא ירד מהביצועים של המסך שיש לי
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
דודה שלי חיפשה מסך והמלצתי לה על ה 1953TR שכולכם ממליצים בסביבות ה 1000 שקלים.. הציעו לה בנוסף את המסך הנ"ל ב 1250, האם זה מחיר טוב? יש דברים יותר טובים באותו סביבות מחיר? תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
ארז ורבר כתב על ה 2407 (הישן, לא גרסת ה-HC),שיש לו 3 מצבים :FULL,ASPECT, ו 1:1 . הוא הסביר את משמעות מצבי התמונה כאן. האם מצבים אלו קיימים גם בגירסאות האחרות (2407-HC ו 2408)? חבר בפורום שרכש בזמנו את ה 2707 כתב שהוא לא רואה שם אפשרויות כאלו. תודה למי שיודע ויגיב!
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
בדקתי את האפשרות להביא מחו"ל באתר www.ushops.co.il הכנסתי את הערכים, שמתי חבילה של 10 קילו וגודל של 60 על 60 על 20 ויצא לי מחיר משהו כמו 2600 שח שזה ~700 ש"ח פחות מהמחיר ההכי זול בארץ. קודם כל האם יש על המסך אחריות בינלאומית? והאם באמת זה יהיה בערך מחיר המסך הסופי עד אליי?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
האחד הוא:Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel השני: Philips Brilliance 200WP7ES - Flat panel display - TFT - 20" - widescreen קראתי ביקורות ברשת על שניהם וקצת הבנתי את הרעיון השאלה שלי היא, האם למישהו יש את אחד מהמסכים שייתאר לי ויסביר לי מה טוב ומה לא לפי ראות עינו כי לקרוא ביקורות ולראות בעיניים זה 2 דברים שונים המסך הוא לעבודות מקצועיות של אודיו ווידיאו אנימציה 3D תודה
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מסך 20-22. השימוש העיקרי יהיה בעיקר משרדי ואינטרנט (כרטיס מסך onboard). התקציב הוא בערך$300 שזה כמו בערך 2000 שח בארץ (אני קונה אותו בארה"ב) חפשתי 20" עם פאנל נורמלי אבל חוץ מהדל 2007 שלא בנמצא כל השאר כבר עוברים את ה 400$. - יש עוד 20" לא TN שאני מפספס? - אם כבר תקועים עם TN, אז כבר אפשר לעלות ל 22" בהנחה שהכרטיס מסך לא יהווה בעיה אז מי מאלה עדיף (הדגמים שבדר"כ מומלצים כאן שונים טיפה במבפר הדגם): [sAMSUNG 2253BW http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824001268 ASUS VW222U http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824236028 SAMSUNG 2243BWX http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824001254 אם יש המלצה אחרת, סבבה תוד…
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
התחילה לי בעיה שאיתרתי (אולי בטעות) כבעיה בכרטיס המסך: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=331883.0 כרגע הבעיה היא כזו: מחברים את הצג למחשב, ואז יש אחת משתי אופציות: או שהוא לא מראה כלום (תמונה שחורה לגמרי) או שהוא נותן הודעת שגיאה שהרזולוציה האופטימתלית היא 1280*1024 ב-60 הרץ, למרות שזה בדיוק מה שכיוונתי בכרטיס מסך (ועל צג אחר זה כן עובד). פעם בהרבה זמן הוא כן מסכים להציג תצורה מסויימת, אבל כשעושים ריסטרט למחשב התצוגה לא חוזרת. ראיתי שאנשים נוספים נתקלו בבעיה - אבל לא הצלחתי למצוא את הפתרון (אנשים ניתקו את הצג מהחשמל לכמה דקות וזה הסתדר לפרק זמן מסויים, אבל אצלי זה לא עובד). אם מישהו נתקל בבעיה דומה ו/או סתם רוצה להציע פתרון - אני אשמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 22 LCD בעיקר למשחקים וסרטים ושיהיה בעל חיבור טלוויזיה לאקסבוקס שלי אני רוצה את "הכי טוב" עד 2500 ¤ . תודה מראש על העזרה .
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המסך הזה ביחד עם המחשב החדש ויש לי כמה שאלות: 1)האם כשאני ירצה לגלוש סתם באינטרנט אני יוכל לסדר את המסך שיהיה למשל בגודל של 19 אינץ'? 2) האם המסך הוא טוב לצפייה בסרטים ולשחק במשחקים? ראיתי פה כמה נושאים שבהם אנשים לא כל כך מרוצים מהמסך ובגלל זה עלו לי השאלות.. בגדול המסך נראה לי סבבה והמחיר די הוגן אז רציתי התייעצות אחרונה.
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
Hello everyone, I'm not asking for recommendations here, I'm not buying a new monitor. I just want to know what type of monitor is better for gaming, CRT, LCD, TFT LCD, etc....? If there is more than one type that is best for gaming, what specific parameters are considered? Thanks!
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני יכול להשיג את שני המסכים בתקציב של 1350 ש"ח פשוט לא יודע באיזה מהם לבחור אני אשמח לחוו"ד אם למישהו יש את אחד מהם, או המלצות מאנשים שמבינים בשניהם קראתי ביקורות, ל Xerox יש את המסך זכוכית שמצד אחד מגן ומאפשר צבעים מלאים יותר, ומצד שני יכול לסנוור (ובימי שמש יכול להיות מסנוור אצלי בחדר) מצד שני יש את הסמסונג... שיש לו אופציית Pivot, חסרת שימוש ככל שתהיה... וניתן להגביה ולהזיז אותו- שזה גם יכול להיות חשוב אבל יותר חשוב... איכות הצבע, היכולת של שניהם בכל מה שקשור למשחקים/סרטים... גם נוחות לעבודה משרדית, אבל זה פחות קריטי כמו כן, האם יש הבדל הבדל בזוויות תצוגה שלהם אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
השאלה בכותרת! אני גם מנחש שזה קשור לאיכות או מה? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך עזרה בקנית מסך... בינתיים המסך הכי טוב שמצאתי הוא F-20 של Acer: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824009071 הפאנל הוא P-MVA "20 תודה לכל המגיבים ;D
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היום רציתי לקנות את Samsung 2243bw וחיפשתי מקום שיבטיח לי 0 פיקסלים שרופים בשבוע הראשון (אפילו ב-24 שעות הראשונות). רוב החנויות בזאפ לא מוכרות לי ואני לא רוצה להתעסק איתן, או רחוקות ממני. התקשרתי ל-SkyPC ואמרו לי שרק מ-5 פיקסלים. התקשרתי לפומפה והבטיחו לי 0 פיקסלים, באתי לשם ופתאום ההבטחה נמוגה. האם כל החנויות שעובדות מול חיון (יבואן סמסונג) לא מסוגלות להבטיח 0 פיקסלים? אם כך אני אחפש מסך אחר, לא רוצה לסמוך על המזל ועל הבטחות מגומגמות ו"סמוך עלי".
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש איזה תוכנה או משהו כזה שעוזרת לכוון את המסך להגדרות תצוגה טובות? תודה
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
כולם חדשים כולם מרשימים על הנייר ! הבעיה שאין שום מקום לראות בעיניים אותם וגם אם כן זה כאשר המסך מחובר לעוד 700 מה שלא נותן את האיכות האמיתית שלו כמובן (שקם אלקטריק) (אל"מ) .... מישהו התנסה ויכול לתת חוות דעת ? תודה . נ.ב בחיים שלי לא הייתי בכזו התלבטות לגבי קנייה של משהו ועוד מסך . ;D (כנראה אולי בגלל שקונים מסך פעם ב 5...7...שנים טובות)
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניים לקנות מסך מחשב (גם למשחקים ולסרטים) שישמש אותי גם כטלויזיה, דרך ממיר של יס. התקציב הוא 2000 ש"ח. לאחר שיטוט ברשת יצאתי יותר מבולבל ממה שהייתי לפני, יש לפני את האופציות הבאות: א. קניה של מסך שכולל גם יציאת DVI וגם RCA\S-VIDEO לפי מה שהבנתי המסכית האלה יקרים במחיר ונמוכים בביצועים (האם איכות הצפיה בטלויזיה באמת כ"כ ירודה שאי אפשר להסתכל?). ב. קניה של מסך איכותי + כ.טלויזיה - אני חושש מסירבול בתפעול והצורך במחשב דלוק. ג. קניה של מסך איכותי + מכשיר כדוגמת המכשיר שמצורף בלינק הנ"ל - |http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=7706&CatCode=90 - במקרה הזה אני חושש מאיכות המוצר ומפחד לזרוק כסף לפח על מוצר שלא יספק את הסחורה וגם אני לא מבין כיצד יעבוד ה…
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך דק 22 אינצ' רחב יש לכם הצעות למסכים עד ש"ח 1000-1200 בערך .
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מסך 22" נוסף שישמש לתכנות רוב שעות היום סביב ה1500 ש"ח (רצוי פחות אבל העיניים חשובות יותר). כיום אני עובד עם LG 226WTQ, וסה"כ אני מרוצה ממנו, למרות שהבנתי שיש לו כבר מחליף. עברתי על תרדים אבל לא הצלחתי להבין מי כדאי מהחדשים... יש למישהו המלצה?
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום דוקטורים חבר שלי קיבל הצעה של DELL 2007FP/02 לפי השם זה נראה כמו rev 2? הבנתי שיצאו כבר רוויזיות מאוחרות יותר האם יש דרך לדעת בוודאות איזה רויזיה זו ללא פתיחת הקופסא? האם יש הבדל משמעותי בדגמים או שזהו תיקון קושחה (ותודה לאקדמיה על המילה הזו ) האם שווה 2000 ש"ח?
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-