עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. מבצע חג - BENQ 24'' GL2460 2M [TABLE=class: cms_table, width: 558] [TR] [TD]2MS[/TD] [TD=align: right]זמן תגובה[/TD] [/TR] [TR] [TD]60Hz[/TD] [TD=align: right]קצב רענון[/TD] [/TR] [TR] [TD]FullHD 1920x1080[/TD] [TD=align: right]רזולוציה[/TD] [/TR] [TR] [TD]1:1000[/TD] [TD=align: right]ניגודיות[/TD] [/TR] [TR] [TD]TN[/TD] [TD=align: right]סוג צג[/TD] [/TR] [TR] [TD]VGA, DVI[/TD] [TD=align: right]חיבורים [/TD] [/TR] [/TABLE] תודה רבה

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. samsung 943bx samsung 931c samsung 961bf samsung932bf מעדיף מסך של samsung

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  3. Started by yanivgold,

שלום חברים אני חדש כאן ואני מעוניין בעזרה בבחירת מסך התקציב שלי הוא עד 2200 שח הצרכים שלי הם : אינטרנט, אופיס, סרטים ועריכת תמונות (לא למשחקים בכלל) כמו כן יש לציין שמאוד חשובה לי האיכות בתמונות, צבעים חיים ועומק הדגמים שעליהם אני חושב הם: samsung 931b samsung 940bw dell 2007fp dell 2007wfp dell e228wfp samsung 226bw viewsonic vp930b asus pw201 תודה רבה יניב

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  4. נשרף לנו המסך בקפיצת מטח ואני רוצה לקנות 22' למשחקים וסרטים[עדיף HD] אין לי צורך בחיבורי טלוויזיה וכו' [br]פורסם בתאריך: 14.06.2009 בשעה 10:45:21 ומה אתם אומרים על ה22QD של צימי

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  5. שלום יש לי מסך ביחס גודל 4:3 שאני ממש אוהב, המסך הוא Samsung SyncMaster 960BF יש לי עכשיו בעיה במסך, שלא נוגעת לאלקטרוניקה שלו. המסך פועל בצורה תקינה, אבל חלק מהפלסטיק האחורי שלו, מתחיל להשבר. החלק שמתחיל להשבר נמצא מאחור, איפה שסימנתי באדום: זה הציר שאחראי על הזוית של המסך, מבחינת למעלה-למטה. צריך לציין שהבעיה בפלסטיק היא לא חיצונית מבחינת איך שזה נראה, אלא פנימית, מבחינת זה שהציר כאילו מתחיל להשבר.. (אם זו הייתה רק בעיה אסטתית, זה היה פחות מפריע לי - במיוחד כשזה מאחור ואף אחד לא רואה) כיוון שאני מאד אוהב את המסך הזה, האם יש אפשרות לקנות איפהשהו את הפלסטיק עבורו, כדי להחליף וכך להמשיך להשאר איתו? תודה רבה card

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  6. Started by Jesper,

אני קונה עכשיו מחשב חדש, ודי מתלבט בקשר למסך. אני מעדיף מסך של 19". אני משחק במשחקים מדי פעם, לא יותר מדי. האם אני יכול להסתפק במסך עם זמן תגובה של 8ms, או שמשחקים ממש לא יראו טוב על מסך עם זמן תגובה כזה ואני חייב מסך עם זמן תגובה קטן יותר? אם אני קונה כרטיס מסך GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 ב-1100 ש"ח, האם זה יהיה יהיה בזבוז רציני של היכולות של כרטיס המסך שלי, או שרק לגיימרים כבדים, שקונים כרטיס מסך ב-2500 ש"ח נגיד, זה באמת יהיה בגדר עוול לכרטיס המסך שלהם, אם הם יקנו מסך 8ms? אם אני מחליט לקנות מסך עם זמן תגובה של 8ms, ודי לחוץ בכסף (מחפש לחסוך עוד), כדאי לי כבר לרדת גם בכרטיס המסך, או שלמסך אין כזאת השפעה משמעותית על משחקים והוא מהווה מרכיב קטן מבין כלל הדברים שקובעים את…

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  7. שלום, כרגע יש לי מסך של סאמסונג 27' 1080p המסך טוב אבל אני יושב יחסית קרוב והתצוגה נראת לי גדולה מדי ולא חדה מספיק לטעמי. אני מעוניין במסך באותו סדר גודל רק עם צפיפות פיקסלים גבוהה יותר כמו 1440p או 4k, התקציב הוא 800 דולר מחול כמובן, אני גר בניו זילנד אבל יכול להזמין מארהב אם צריך. ראיתי הרבה מסכים שהם אולטרה רחבים כמו שני 17' מחוברים יחד וזה נותן שטח עבודה גדול, מה שמאוד קורץ לי. שימושים: קצת משחקים פה ושם לא על הגדרות הכי גבוהות, בעיקר עבודה עם תוכנות 3D ועריכה, יעזור לי מאוד עבודה עם שני חלונות במקביל. הכרטיס מסך שלי הוא 7970 3gb. תודה. עריכה: חשוב לי שהמסך יהיה מט ובהירות גבוהה יחסית 300 ניטים ומעלה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. המרחק מהמקום שאני יושב למסך הוא 80 ס"מ מאיזה גודל של מסך זה כבר יתחיל להזיק לעיניים? אני מעדיף כמה שיותר גדול.. פשוט מפחד שיזיק לי לעיניים

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  9. Started by shai56,

היום הזמנתי את ההמסך הזה ואחרי שקראתי כמה תגובות אני קצת מתחרת!! אני רוצה לדעת פעם אחד ולתמיד המסך הזה הוא טוב למשחקים [מדובר במשחקים חזקים] ולאינטרנט ?? יש לי זמן להתחרת ולבטל הזמנה על מחר בערב!!! ואם יש מסך שהוא טוב למשחקים חזקים ולאינטרנט מי 22 עד 24 אינץ אני ישמח לקבל המלצות !! תודה רבה לעוזרים!!!!!

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  10. Started by kvodi,

יש את המסך הזה של 4K ב KSP http://ksp.co.il/?uin=23584 . ובאתר של DELL הוא עולה בערך 3300 שקל וזה אותו מסך. הבדל של 2000 שקל הגיוני.?! או שזה לא אותו אחד.? ואיך אפשר לדעת שזה מסך מחשב לגיימינג.?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by UlTrAS~ReSsiStAnCe,

היי הלכתי היום לשטוף את העיניים במסכי LCD שונים, אני מחפש לקנות בכמה שיותר זול אבל כבר התחלתי להכין את עצמי נפשית להוצאה של 2200-2300 שקל למשהו נורמלי, היום הלכתי לאיזה חנות שהיה שם את המסך שרשמתי בכותרת, את הסמסונג 930B ואת הבנקיו FP91GX נראה לי זה הדגם, עכשיו הHP לא החזקתי ממנו בכלל גם בגלל המחיר המצחיק שלו (1700 שקל ואני מארגן אותו ב1500 בערך) אבל להפתעתי הוא הציג את התמונה הכי יפה והכי נקיה משלושתם, גם אחרי כיוונים שונים ונסיונות עדיין הוא הראה עדיפות ברורה במיוחד על הסמסונג שאיכזב מאוד, עכשיו אני כבר בטוח ב99.9 אחוז שאני לוקח אותו, במחיר הזה זה נראה לי מציאה גדולה, אבל מה יש לכם לומר על המסך הזה? חוות דעת שלכם, אם יש משהו שצריך להיזהר ממנו. הוא 8MS בהירות 250 ניגודיו…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by tombraider,

שלום, האם הגירסה של המסך 001 יותר משמעותית מה 000 אם כן במה היא יותר טובה תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  13. Started by manticore,

קניתי את מהמסך לפני כמה ימים ופתאום הופיעה לי צללית של מסגרת מלבנית קטנה שלא נעלמת... אבל כשאני מפעיל שומר מסך לבן או אפילו כל צבע אחר על כל המסך היא לא מופיעה! מזה יכול להיות?!

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  14. היי, יש לי dell u2718q ששירת אותי נאמנה במשך כמה שנים, בערוב ימיו עשה קצת בלאק-סקרין קצרים כאלה משום מקום, וביום בהיר אחד פשוט כבה באגרסיביות כזו ומאז לא מגיב לכלום, לא נדלק. החלפתי כבל קומקום ועדיין לא קורה כלום. מה קורה עם מסכים כאלה בימינו? יש מי שמתקן?

15. Started by xshlomix,

אני מעוניין לקנות מסך LED שמתאים למשחקים בגודל 23-24'' מסך הכולל כניסת DVI יחס ניגודיות מירבי מבחינת תקציב אני לא מוגבל בדקתי את ה- LG IPS236v מכל הבחינות הוא עונה על הציפיות פרט לעובדה שזמן התגובה שלו הוא 5 m/s יש למישהו המלצה לגבי מסך איכותי והאם זמן התגובה ממש משמעותי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אהלן, יש לי מסך samsung T240 תקין לגמרי ואין בעיות איתו כשאני מדליק מזגן בחדר ביחד עם המסך אז כאשר המזגן נכנס לעבודה התמונה במסך קופצת או נכבת לשניה ונדלקת בחזרה ניסיתי לשים את המכשיר הקטן נגד נחשול זרם וכו וזה לא ממש הועיל למסך עדיין אותה תופעה מרגיזה מה ניתן לעשות ? תודה רבה! :s05:

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by dan1111,

שלום, רציתי לדעת מהו המסך הטוב ביותר מבין המסכים שציינתי. התקציב שלי הוא עד 1,300 בערך. כבר בדקתי את שאר המסכים בתקציב זה והם לא מתאימים לי, אלה נשארו. אני יודע שהפאנל הוא פאנל TN, אך זהו התקציב שאני מוכן להשקיע למסך. דרך אגב, גם מאוד חשוב לי העיצוב של המסך. בנוסף, אם למישהו יש את אחד המסכים האלה / התנסה בו, אשמח לקבל חוות דעת. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  18. Started by alax100,

ראיתי דגם חדש ASUS VW223B והוא מתחבר למחשב דרך USB. אני לא מבין איך. בלי כרטיס מסך? תמונה של המסך - http://www.pcmark.co.il/product/heb/897/

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  19. שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש הבדל בין חברות שונות, כי מה שראיתי בהרבה חנויות זה שמוכרים כל מיני כבלים של חברות סיניות לא מוכרות (gold touch, etion ועוד)? [השימוש לי זה למשחקים על full hd] וגם מה ההבדל בין displayport 1.2 ל1.4? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by avi215,

מבקש את עזרת אלו המתמצאים בנושא (מבלי לפגוע ) כיצד מבצעים כיול צבעים, קונטרסט, וכו' למסך DELL 2007WFP . האם ניתן לבצע פרוצדורה זאת לבד או האם עלי להעזר במומחים בעלי מקצוע, מה האפשרויות העומדות בפני.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Voodude,

אין בדיוק תקציב מוגדר בדיוק... אבל הוא לא בשמיים הרעיון הוא לקבל המלצות למסכי 17 טובים או 19 בינוניים. המסך ישמש את דוד שלי לעבודה משרדית.

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  22. שלום רב ברצוני לרכוש מסך LCD חדש עבור משחקים (אני לא חובב משחקי FPS היסטרי אבל רוצה מסך מהיר) ועבור אשתי שעובדת על תוכנות גרפיות כמו פוטושופ/פריהנד/אילוסטרייטור במסגרת העבודה שלה. קראתי ביקורות בעיקר ב TOM"S HARDWARE על כך שהVIEWSONIC VX922 מומלץ למשחקים וגם מחירו נראה לי מתאים (בערך 1350 ש:ח). אשמח לשמוע דיעות או המלצות שלכם בנושא.

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  23. Started by kobbyc,

מישהו יכול להסביר לי מה אני מפספס פה? למה המסך VP930BוViewsonicו כל כך יקר? VIEWSONIC VP930 19'' LCD מסך דגם 1280x1024 רזולוציה מקסימלית 0.294MM גודל מקודה 1:1300 ניגודיות 300CD/M2 TYPICAL בהירות 8MS זמן תגובה 178H/178V זוית צפיה Analog Digital DVI-D

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  24. Started by yoniby,

אהלן, אני החלטתי ללכת על הסמסונג 730B (עשיתי בשכל?). כשהסתכלתי, ראיתי פתאום דגם דומה, 731B, שלא הצלחתי להבין מה ההבדל בינו לבין ה- 730B. לספק שלי אין את הדגם הזה, ואני לא מצליח להבין מה ההבדל בין השניים. מישהו מבין? תודה, ושנה טובה.. יונתן

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by tomerzhr,

רציתי לדעת אם צריך להגדיר את המסך להגדרות מומלצות , המסך על 60 מגה הרץ המינימום שלו והמקסימום זה 75 האם כדאי לשנות? ומה לגבי הבהירות?כמה אחוזים? כל טיפים לגבי המסך הזה יעזרו לי ויתקבלו בברכה, תודה

• 2 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.