עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ceyal99,

אהלן, אני מעוניין לקנות מסך 19 שטוח, אין לי דרישות לאיכות גבוהה - רק אופיס ואינטרנט חצי שעה ביום. יש מלא מסכים של 1100-1200 שקל. מי הכי טוב? איזה חברה הכי טובה? תודה! אייל

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  2. Started by mtn9,

שלום, יש לי כמה שאלות על המסך: יש למסך OverDrive? עם כן אפשר לכוון אותו כמו במסך של ASUS שסוקר כאן באתר? יש למסך ציפוי משתקף או מאט? אפשר להגביה/להנמיך אותו או לשנות את הזווית שלו? יש לו מנגנון להתאמת תמונה שלא תומכת ב16:9 או שהמסך מותח אותה לכל אורך המסך? המסך תומך בHDCP? (לחיבור PS3 , XBOX וכו')

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  3. VP950 האם ידוע למומחי הפורום בוודאות מהו סוג הפנל ? האם הוא עדיף על VP930 בכל הקשור לקריאת טקסט? מה מחירו ? תודה שמי

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  4. התמונה המתקבלת כשמכניסים DVD היא בצבע ירוק זרחני. לפי ה- user guide זו יכולה להיות בעיה של חיבור, אבל ניתקתי וחיברתי שוב את הכבל ולא נראה שזו הבעיה. מישהו יודע מה מקור הבעיה וכיצד לפתור אותה?

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  5. Started by AmirNadav,

שלום לכולם, אני מעוניין במסך LCD 19 אינץ'. השימושים הם אינטרנט , משחקים קלים מאוד וסרטים. תקציב - 1000 ¤ פחות או יותר. יש משהו באיזור המחיר הזה?? תודה מראש לעונים, אמיר.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  6. Started by BlackShadow,

שלום, השימוש שלי במחשב הוא בעיקר צפיה בסרטים ועבודה גראפית. מקריאה קצרה כאן, הבנתי שכל מסכי ה22 עם פאנל TN שמומלץ רק למשחקים, ופחות איכותי מה19/20 שיש בשוק. אם יש מסך 22 מומלץ ללא TN, הייתי רוצה לדעת עליו. אם לא, אז מה המסך 20" הכי מומלץ בטווח מחירים של 1600-1800? אם אפשר כמה אופציות. תודה.

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  7. Started by DorM,

Samsung 22" Wide 226BW 2MS DVI כמות: 1 - מחיר: ¤1814 VS מסך: Dell 20" 2007FP UltraSharp Flat Panel כמות: 1 - מחיר: ¤2096 הצרכים של הבנאדם : משחקים כבדים,תוכנות כבדות(פוטושופ וכאלה),סרטים,אינטרנט. אני מריץ בד"כ הרבה תוכנות כבדות ביחד. דעה שלי : הייתי הולך על הדל הזה או על הדל הרחב או אפילו על הדל ה22 אבל משום מה הוא מתעקש על מסך 22, אז מה עדיף? אחד מהשניים או הדל 22 הרחב גירסת 2008? אשמח לתשובות ודעות כדי שאני אוכל להפנות אותו לפה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. לא יודע מה כדאי רצוי שיהיה כמה שיותר גדול ומה עדיף רחב או רגיל? מה נותן רחב? בכל מקרה יש לי מחשב חזק עם 8800gtx ואני רוצה שהמשחקים וסרטים יראו טוב אז צריך מסך טוב.... מה אתם ממליצים מקסימום 2000

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  9. מחפשת מסך 22 אינץ טוב בעיקר לסרטים ואינטרנט בתקציב של 1500 תמיד אפשר קצת יותר שיהיה טוב גם למשחקים כמו גי טי אי סאן אנדרס. אני מקווה שתוכלו לעזור זה ממש דחוף לי המסך שלי על הפנים.

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  10. Started by Ferrari599,

כל כמה זמן הלגדיר את הפעלת השומר מסך? כל כמה זמן להגדיר כיבוי של המסך?

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  11. Started by m-o-r,

מה עדיף יותר לסרטים ואינטרנט

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  12. שלום, אני יודע שהמסכים האלו לא איכותיים, בעלי פאנל TN( חוץ מה EIZU) . אבל זה לא משנה לי, המסך הוא לא בשבילי, מי שביקש ממני לבדוק בשבילו לא מוכן להתפשר לשום מסך אחר אז אני לא טורח להסביר לא ופשוט לתת לו את ההמלצה למסך הכי טוב שיש בטווח מחירים הנ"ל. אם רוב הישראלים מסתדרים עם המסך הזה אני מניח שגם הוא יסתדר. תודה.

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  13. Started by avi_dogs,

לצוות שלום יש לי מסך mag lb2006w ואני לא מצליח למצוא לו דרייבר! ניסיתי דרך האתר הרשמי של החברה ובעוד כמה אתרים אך ללא הצלחה!!! עזרתכם המקצועית תתקבל בברכה תודה מראש אבי

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. Started by yamamoto,

על איזה תדירות להגדיר 60 או 75

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  15. Started by shashkavil,

הפרש המחירים בינהם הוא כ- 170 ש"ח לטובת ה- ASUS VM222U . האם שווה להשקיע את הסכום הנוסף ב- ASUS MW221C? האם יש הבדל משמעותי?

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  16. צריך להתחדש במסך חדש כבר, פג למסך ה-Proview שלי התוקף.. טוב, אני מוכן להשקיע עד 1400 ש"ח, אפשר קצת לחרוג, אני מתאר לעצמי שהיום כדאי כבר ללכת על מסך רחב? אין לי ממש מושג במה היתרונות שלו גוברים על מסך רגיל, אם תוכלו לפרט לי, אשמח. שהמסך יהיה לפחות 19 אינץ', וזהו. הערה: אם אפשר לדעת על מה יותר כדאי ללכת רחב/רגיל ועוד דברים בנושא אני ממש אשמח כי אני לא ממש מבין בנושא. עיינתי על כמה מסכים וגם קראתי תגובות והמסך Samsung 206BW נראה כמו קנייה נכונה לדעתי, בקיצור אשמח לקבל עצות-http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=520858 העיסוק העיקרי שלי במחשב הוא מוסיקה, תכנות, ובעיקר עבודות משרדיות אפשר להגיד, אני משחק במשחקי מחשב די ישנים ולא מכבידים כמו Pro Evolution, CSS ומשחקים יש…

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  17. שלום, אני שוקל ברצינות לקנות את אחד המסכים האלה האם מישהו ניסה והצליח לחבר פלייסטישן 2 דרך קומפוננט או קומפוזיט למסך כזה? אם כן, האם נראה סביר? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by mtn9,

יש לי קשרים ואני יכול להשיג את המסך הזה במחיר יותר זול מהחנויות... הוא מסך מומלץ? ראיתי אותו בבאג ליד ה226BW ולא ראיתי כמעט שום הבדל, שנייהם עם איכות מדהימה (לא ראיתי טקסטים או משהו רק את השולחן עבודה) יש לו יחסית נתונים מרשימים.. 2MS 1:10000 יש עליו חוות דעת? ומה ההבדל בינו לבין הLG W2242T? (לו יש ניגודיות 1:8000)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by ajl,

מה אתם אומרים על המסך הזה עבור גלישה ברשת + עריכת מסמכים.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  20. Started by Jules Winnfield,

לפי הביקורות בפורום ה MW הוא המומלץ אבל מאחר ואלה מסכי 22" ואין הבדלים ממשיים בינהם, האם שווה להשקיע את ה200 שקל הפרש ולקחת את הדגם שהומלץ בביקרות?

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  21. Started by momo777,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך ויש לי התלבטות בין רחב לבין רגיל. אני עובד הרבה עם טקסט(אינטרנט), רואה סרטים. יש לי כרטיס מסך 5200fx (חלש...) האם הוא יהווה בעיה עבור מסך רחב. הכיוון שלי הוא לשדרג את המחשב ולכן חשוב לי שהמסך יפעל טוב וללא מריחות במשחקים מתקדמים ובסרטים. בקטגוריית מסכים רגילים התרשמתי לטובה מה- 961bf למרות שיש לו פאנל tn. ראיתי אותו בחנות והצבעים שלו נראו לי מצויין וגם הטקסט היה נוח לקריאה, אהבתי גם את אפשרויות הכיוונון ובעיית הזויות לא נראתה לי משמעותית כל-כך. בקטגוריית המסכים הרחבים ראיתי לפי הפורום שה-2007wfp הוא המסך המשתלם ביותר אבל הבנתי שהוא יכול להיות קצת בעייתי בגלל מדיניות הפיקסלים ושני הפאנלים השונים שקיימים בדגם הזה. אני מעדיף לקנות מסך רחב(השוק הול…

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  22. ראיתי בכתבה על המסכי 22" שהמסכים מגיעים עם תצוגה לקויה מהקופסא אבל ע"י שינוי הגדרות המצב משתפר יש לי את ה CHIMEI 221D ובאמת אני רואה שהלבן שלו לא באמת לבן (העלאת הקונטרס סתם הופכת את כל הצבעים לבהירים מידי). איך אפשר לשחק עם ההגדרות או לבצע כיול או לאדע מה שלא עושים שם (לא מבין בזה), ללא ציוד חיצוני או זוג עיניים של ורבר. תודה.

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  23. Started by guy_intel,

קיבלתי SAMSUNG 2043BW במתנה ואני שוקל אם כדאי להחליף אותו במסך אחר סביב אותו סכום (1500 שח). אני מוכן להוסיף במידת הצורך עוד 200-300 שח. השאלה איך המסך הזה והאם לא כדאי להוסיף עוד קצת בשביל מסך 22" ? השימוש העיקרי הוא למשחקים אבל גם לקריאת טקסטים. להשאיר או להחליף ??

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  24. Started by sarkise,

יש לי מסך סמסונג מהדגם שצוין בכותרת. ברגע שהדלקתי את המחשב המסך לא הגיע, הראה צבע לבן על כל השטח, גם את התפריט שלו לא ניתן להדליק. ברגע שמנתקים את הכבל מהמחשב הלבן נעלם אך המסך פועל. אתמול המסך עבד כרגיל, רק הבוקר הוא הפסיק לעבוד בדקתי בשני מחשב את המסך, שני כרטיסי המסך עובדים טוב, אני מדבר כרגע דרך מסך CRT ישן שהורס לי את העיניים \: האם יכול להיות שאחד מהרכיבים במסך נשרף ? אולי בפאנל ? המסך עוד באחריות, אך החנות רחוקה. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  25. אני צריך מסך למשחקים.. הגודל לפחות 20 אינץ'.. ומסך רחב.. אני לא אוהב את ה4:3... אם יש אפשרות בתקציב הזה להכניס מסך 22 טוב עדיף... הכרטיס מסך שיעבוד עם המסך אם זה משנה הוא ה8800 GT.. תודה לעזורים

• 6 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים