מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש ואני צריך גם מסך עיקר המחשב ישמש למשחקים על אכויות גבוהות . הכרטיס הוט gtx 560 ti צריך מסך שינצל את הכרטיס עד כמה שאפשר עד 600 שקלים לא כזה משנה הגודל סך העיקר שיהיה מספיק טוב בשביל הכרטיס. תןדה
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
אני לא גיימר וגם לא גרפיקאי, סתם אחד שעובד קצת בערב מהבית מערבב קצת אינטרנט מוסיף תמונות של הילדים ומקנח לעיתים בקינוח אסור של משחק אסטרטגיה. בעבודה יש לי צג TN של MAG מדגם 700P ועד לאתמול לא הבנתי עם איזה זבל אני עובד. קראתי את המאמר שפורסם ב HWZONE על מסכי LCD (ותודה לכל להנוגעים בדבר) והחלטתי להשקיע מעט יותר ולקנות לבית את ה 2007WPF של DELL. קיבלתי אותו אתמול, הוא מציוד בפאנל S-IPS שך LG SIEMENS (תפריט חבוי) ומה אני אומר לכם המסך הזה מדהים!!!!!... אני אפילו לא יודע איפה להתחיל!!?? הצבעים מדהימים! מלאי חיים ונעימים לצפיה, התמונה חדה וזויות הצפיה מדהימות. כשאני צופה בתמונות של התינוק שלי אפשר ממש להרגיש את מרקם העור שלו (וגם להריח את החיתול), התמונה קונטרסית ועם זאת רכה …
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
קניתי את המסך הוא חדש אני רק עכשיו מתקין אותו... עם מחשב קצת ישן (כרטיס מסך fx5200) איך אני צריך לכוון את המסך חיברתי אותו אבל יש דברים שאני רואה קצת מטושטש... ולא נראה לי שזה אמור להיות ככה (תמונות למשל (לא כולם אבל)) ובהירות ועוד כל מיני דברים כאלה שאנלא בטוח שהם כמו שהם צריכים להיות מישו יכול לעזור לי בבקשה? הדגם הוא LG 19" L1972H ויש לי שאלה בנוסף למחשב הזה יחובר למסך (באמצעות מתאם KVM SWITCH) עוד מחשב אבל חדש עם כרטיס מסך (GeForce GTX260 896MB DDR3) שניהם יחוברו למסך בו זמנית (עם מקלדת ועכבר אחד) רציתי לדעת אם ההגדרות של המסך ישארו אותו דבר או שאני צריך לעשות משו ? כי אני יעבור בין המחשבים במהלך העבודה תודה לעוזרים ! ושבת שלום...
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מסכים: Samsung T220P - בעל רזולוציה של 1920x1200, יחס ניגודיות של 50000:1 (לא יודע עד כמה הנתון הזה אמיתי) ומהירות תגובה של 5ms LG W2261V - בעל רזולוציה של 1920x1080, יחס ניגודיות של 20000:1 ומהירות תגובה של 2ms + כניסת HDMI המסך ישמש אותי למשחקים ולסרטים נ.ב האם כדאי להשקיע עוד 400 שקל ולקנות את הDell 2209wa שהרזולוציה שלו היא 1680x1050 אבל לפי מה שהבנתי הפאנל שלו (IPS) עדיף על הTN (אני אשמח אם תסבירו לי על ההבדלים בין הפאנלים) תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
ראשית, איזה גודל מסך מחשב מומלץ? ראיתי שלאחרונה הרבה קונים 22 אינץ' האם זה לא גדול מדי בשביל לשבת מול זה כלכך קרוב ? מבחינת בריאות אני מכוון אני מחפש מסך מחשב חדש. יש לי מחשב נייד HP וכשאני עובד בבית אני מחבר אותו למסך כדי שיהיה לי יותר נוח. למחשב יציאת VGA רגילה ויציאת HDMI (כרטיס מסך NVIDIA 5200FS). כמו כן אין חובה לרמקולים במסך כי המחשב מחובר לרסיבר חיצוני. הבנתי שהחיברו הטוב ביותר למסכים הוא DVI. לכן, מצד אחד אני רוצה חיבור HDMI כדי שאוכל לצפות בתכני HD דרך המחשב הנוכחי, ומצד שני אני רוצה חיבור DVI למקרה שבעתיד אקנה מחשב חדש (המסך החדש מתוכנן לשרוד הרבה אחרי המחשב הזה), ובמחשב החדש יהיה DVI. המטרות שלי הן בעקר עבודה רגילה מול המחשב, אבל אני צופה גם בסדרות ובסרטים. מדי…
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך המלצה למסך בגדול 24", המסך משמש בעיקר לעיצוב גרפי ומשחקים. התקציב 900-1200 ש"ח אני לא ממש מבין בתחום, וקראתי פה המון תגובות והמלצות. והגעתי למסכים האלה: Dell U2412M LED http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=801365 LG LED E2442T http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8820 הצעות אחרות יתקבלו בברכה תודה רבה לעזורים!
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מסך חדש (כ.מסך: 1950...) ואני רוצה גם מסך דק LCD 19, שלא יהיה רחב כי זה לא טוב למשחקים.... ומחיר בסביבות 1500 משהו כזה...
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
מסך 19 אינץ כולל DVI הייתי באיבורי אמרו לי שיש מסך AOC 2 מילי. 1-700 מפרט טוב אבל חשבתי אולי עדיף ללכת על חברה יותר מוכרת בזמן של 8 מילי סק
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
סוף כל סוף החלטתי שאני רוצה לקנות את המסך dell 2007fp כבר התרשמתי מהמסך והחלטתי שהוא עונה על כל הציפיות שלי, אך אויה גיליתי שהמסך הזה לאט לאט (או די מהר) נעלם מהחנויות, אפילו כאלא שמפרסמות את המסך באתר (על פי חיפוש בזאפ) לא בהכרח מוכרות אותו. כרגע יש לי אופצייה אחת של חנות בראשון foxpc אין להם מסך במלאי ולא כל כך ברור מתי יגיע אחד (לפחות 3 שבועות). אם אתם מכירים חנויות שיש להם את המסך במלאי או יכולות להשיג אותו בזמן קצר, חנויות אמינות שנמצאות באזור מרכז כמה שיותר קרוב לאזור ראשון, אודה לכם מקרב לב. (אגב לפני שמציאים, גולדטופ בראשון לא מוכרים את המסך למרות שהוא מופיע להם באתר)
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
השאלה בכותרת
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכוכלם, בהמשך למה ששאלתי לפני שבוע, אני ממשיך: אני רוצה לקנות את המסך הזה:http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=589547 ורציתי לדעת: האם נאי יכול לחבר אותו לממיר? האם אפשר לחבר אותו לDVD רגיל? אם אני אקנה כרטיס טלווזיה, אני אוכל פשוט לעבור בין מצב מחשב למצב טלוזיה? תודה לעוזרים! אלון
-
- 9 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום אני ירצה לחבר את הממיר למסך מחשב, שיעביר תמונה, וקול דרך הרמקולים של המחשב כמובן כי למסך אין רמקולים מובנים אם אפשרי- מה הדרך הכי זולה ופשוטה לעשות את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי את המסך הנ"ל. למסך יש כניסת קומפוננט(video only) כפי שאפשר לראות ברצוני לחבר ממיר "הוט" שמצדו האחד מתחבר בקומפוננט צהוב מן הסתם(VIDEO) לצד שני שיתחבר למסך ב3XCOMPONENT. האם יש חיה כזו? כי כשאני מחבר רק צהוב לצהוב למסך הוא מראה לי שחור לבן,אז הנחתי ששלושת החיבורים ביחד נחוצים על מנת לראות בצבע(RGB) תודה על העזרה עריכה: טוב,לאחר שריפרפתי קצת הפורום,השאלה הרלוונטית היא: האם ש כבל שמצדו האחד הוא קומפוזיט צהוב ומצדו השני הוא קומפוננט RGB? אם כן,היכן אפשר להשיג כזה כבל? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש מסך 22"" בעיקר לצפיה בקולנוע, אבל גם עם האפשרות להפוך את המסך למסך טלויזיה בחדר שינה או סתם לנוחות של חיבור שבחיבור "בננות" מאמצעי הקלטת וידיאו אחר. כלומר - לצרכים גנריים, וככל הידוע לי אין כבל HDMI to GCVBS/S-vedio/Y,Pb,Pr. המסך היחיד שמצאתי, במסגרת התקציב, ושקיבל ביקורות מצוינות אצלכם, הוא כאמור ה- CHIMEI. האם מישהו מכיר מסכים נוספים, עדיף כאלה שתומכים ב- FHD (כדוגמת ה- T220P וה- W2261V), רק עם יציאות/כניסות וידיאו בנוסף ל- DVI/HDMI? ==> ואני מודע לזה ש- FHD ממרחק של מספר מטרים כבר לא ממש ניתן להבחנה ע"י עין אנושית. פשוט יש לי בבית נץ שאוהב לראות DISCOVERY אבל ברצינות - תמוה בעיני ש- CHIMEI היחידים שמייצרים מסך עם החיבורים הלכאורה"סטנדרטיים" הנ"ל. …
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך טוב עם נגדיות טובה זמן תגובה מהיר (למשחקים וסרטים) אך שיהיה BLACK TO BLACK ולא GTOG לא משנה החברה אך אפשרי שתהיה חברה טובה כמו סמסונג LG ועוד.. התקציב שלי הוא 1200-1300 ש"ח בלבד..אודה למגיבים ואם אפשרי גם לקבל נתונים על המסך
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
חיברתי את ה-VX2235 שלי למחשב משרדי שמבוסס על 915GAV וגיליתי שהכרטיס הגרפי המובנה (GMA900) פשוט לא תומך ברזולוציות הנפוצות למסכי LCD רחבים (1440X900 ו- 1680X1050). באתר של אינטל זה גם כתוב במפורש בטבלת הרזולוציות הנתמכות... משמע, או לקנות כרטיס מסך זול או לסבול איכות תמונה מזעזעת ב-1400X1050. ראו הוזהרתם.
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
הViewSonic VA912 שווה 1300 שקל? מטרת המסך היא למשחקים.
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה לרכוש את המסך הנ"ל (שטרם הגיע לארץ, לדעתי) ב880 ש"ח. מה דעתכם? ממליצים? משמיצים?
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה למסך מחשב לא גדול עם חיבור HDMI עד 500 ש"ח. תודה
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
-
בלית ברירה לאחר שלא מצאתי מסך 20" במלאי שמתי לב שיש מבצע ב PANDA של 2408. הבנתי מחבר שיש למסך זה בעייה עם הקושחה. אם אני לא ממש משחק ויותר עובד עם טקסטים וגלישה באינטרנט האם ארגיש בבעייה? האם ניתן פשוט לעדכן את התוכנה באינטרנט? המבצע הוא די אטרקטיבי - 2850 ש"ח ! האם כל מסך שאקנה בארץ יש לו את הבעייה הזו? איך ניתן לזהות את גירסת הקושחה הבעיתית? באזור מחירים הזה האם יש עוד מסכים 24" עם פאנל איכותי ?
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכם , [אני קונה מחשב ואני רוצה המלצה כל מסך מחשב אני מוכן להשיע על מסך עד 2000 שח האם מסךLG L226WTQ "22 מומלץ?? עכשיו יש את ה1:10000 ו2 ms האם הנתונים באמת קיימים או שזה סתם מספרים האם יש הבדל בין 1:10000 ו2ms ל1:3000 ו5ms???
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
מחפש חוות דעת על המסך הזה הSAMSUNG 931BF . תודה על התיקון
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני מתלבט לאחרונה בין הרבה מסכים ואני לא יודע מה לקחת.. יש את ה- LG L226WTQ שניראה לי מצויין.. Samsung SyncMaster 226BW LG L1970HR המסך בעיקר למשחקים וגם אינטרנט קצת... אם יש לכם עוד המצלות ומסכים דומים זה יהיה מצויין.. מה לדעתכם הכי טוב מבין אלו שנתתי??? דניאל.
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום צריך מסך "24 בעיקר למישחקים ולסרטים אבל גם שהכתב יהיה ברור התקציב הו עד 3k אבל אני רוצה את המסך המישתלם ביותר מבחינת עלות/תועלת בתודה לכל המשיבים
-
- 8 תגובות
- 921 צפיות
-