מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
שלום, המסך שלי התקלקל ואני מחפש מסך חדש. אני טובע בים המסכים, ולא כל כך ברור לי איזה מתאים לי. נכנסתי ל- KSP והם המליצו לי על המסך הבא: W2261V של LG, אשר עולה 990 שקל. השימוש שאני עושה במסך הוא בעיקר שימושים משרדיים (אינטרנט, וורד, מייל וכו'), אולם אני רוצה שהוא לא יאכזב אותי במידה וארצה להשתמש בו לדברים נוספים (צפייה בסרטים, משחקי מחשב וכו'). חשוב לי מאוד שיהיה ניתן לקרוא טקסט בקלות ובבירור (ושלא יהיה קטן מידי). יש לי מספר שאלות: האם אכן כדאי לעבור למסך 21-22 אינץ', או שלדעתכם עדיף לי להסתפק במסך 19 אינץ'? האם הדגם שהזכרתי למעלה טוב? איזה דגם אחר אתם ממליצים לי? אני באמת אובד עצות, מרוב מידע על מסכים ודגמים שונים שקיימים בשוק. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
מבחינת רזולוציות ושאר סוגיות התמיכה. אין לי כוונה לשחק משחקים. המסך לסרטים ועבודה משרדית בלבד.
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום אנשים מחפש מסך LCD 19 בתקציב של מקסימום 1800 ש"ח אם זה משהו באמת שווה. השימוש הוא בעיקר לטקסטים וסרטים אבל מעדיף משהו שמריץ את הכל טוב - שיתאים גם למשחקים. חשוב שתהיה קורלציה בין הנתונים לבין מה שמקבלים, לא מתאים לי להשקיע כ"כ הרבה כסף במסך שלא ברור עם איזה פנל הוא מגיע וכמה צבעים יציג... אם יש המלצות לדגמים טובים ומתאימים עם נתונים יציבים ואמינים אשמח טנקס
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
-
תגידו אני לא רוצה מסך גדול אבל אין לי כסף תגידו כדי לקנות את המסך הזה http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=3958
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צלם וצריך מסך חדש כי הנוכחי שיש לי אין לו צבעים טובים ואחרי שאני מתקן לפעמים דברים קטנים בתמונות, רואה את זה במסכים אחרים ורואה שבמקרים מסויימים אפילו הרסתי את האיכות של התמונה, בקיצור, אל תתנו לי מחיר של 3000 של מסך של nec, או שכן, לא יודע, תמליצו לי אם מישהו יודע ואני כבר מודה על העזרה גרמן
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
שבוע אחרי שקיבלתי את המסך כבר נתקעי עם פיקסל תקוע. עברתי על הסטיקי והרצתי בלופ את הסרטון במשך יותר משעה ולא עזר. אם האחריות שלי מכסה פיקסלים שרופים זה לא כ"כ עוזר לי עם פיקסלים תקועים?
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני צריך גם מסך עיקר המחשב ישמש למשחקים על אכויות גבוהות . הכרטיס הוט gtx 560 ti צריך מסך שינצל את הכרטיס עד כמה שאפשר עד 600 שקלים לא כזה משנה הגודל סך העיקר שיהיה מספיק טוב בשביל הכרטיס. תןדה
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס המסך הזה ואני רוצה לקנות מסך חדש בהגדרות של ה-XP אין לי את האופציות של הרזולוציה שמתאימה למסכים החדשים, האם עדכון הדרייבר לכ.מסך יוסיף לי את הרזולוציות? כרגע אני עם מסך "17 (LCD) והאמת הפונטים קצת קטנים לי, האם במסך גדול יותר גם ככה זה יהיה או שאפשר להוריד רזולוציה לפחות מהטבעית ולראות פונטים וטקסט גדולים יותר ולשמור על האיכות בעיקרון אני לא משחק משחקים רק אינטרנט קצת טקסט ,סרטים ,סדרות וגרפיקה, לכן אני כנראה אעדיף מסך לא רחב בכלל יש לכם פה המלצות? (כבר ראיתי פה את ההעדפות על דל) תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מסך חדש (כ.מסך: 1950...) ואני רוצה גם מסך דק LCD 19, שלא יהיה רחב כי זה לא טוב למשחקים.... ומחיר בסביבות 1500 משהו כזה...
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
המלצתכם? כמובן רק יבואן רשמי עם שרות טוב, רצוי בבית (כמו למשל ה VIP של ח.י.)
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש לי שני מסכים: אחד מהם אני משתמש כמסך ראשי לאיטנרנט והשני למשחקים וסרטים (זה התיכנון בכל אופן...) עם הסרטים אין בעיה - פשוט גוררים את החלון ועושים מסך מלא. עם המשחקים יש בעיה - תמיד הם נפתחים על המסך הראשי... בקיצור, איך אני פותח משחקים על המסך השני? תודה רבה לכולם!!! עריכה: להגדיר את המסך השני כראשי זו לא אופציה.
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
DELL 1907FP Viewsonic VX922 או בכלל מסך אחר? מיועד לעבודה משרדית ומשחקים. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר קריאה ובדיקה בפורום (מאמרים, ביקורות וכו') אני מתלבט בין שני המסכים שבכותרת. מלבד האגרונומיה (לטובת ה- 2243) והעיצוב (כל אחדו טעמו) האם יש הבדלים בין שני המסכים מבחינת "איכות" המסך? (למשל זליגת אור, רמת השחור, דיוק צבעים, זויות צפיה, זמן תגובה וכו'). תודה.
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום,אני צריך מסך למשחקי מחשב וטלוויזיה 22 אינץ' אני כרגע מתלבט בין ה chimei 222h לבין ASUS VW222u אני יודע שלchimei יש חיבור מובנה לטלוויזיה ולASUS אין מה שאומר שאני אצטרך לקנות כרטיס טלוויזיה... אבל ראיתי בביקורת שהזמן תגובה של ה chimei איטי מדי ושל ה ASUS מצויין אז השאלה מה יותר כדאי לי לעשות ועל מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
למשך כחודשיים היה אצלי ה- samsung 226bw של חבר, כאשר הרצתי משחקים ברזולוציה גבוהה המשחק עבד יותר לאט מאשר במסך 19 crt שיש לי. השאלה אם זה בגלל גודל המסך שצורך יותר כח מהכרטיס מסך או שזאת בעיה במסך?
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היי, אני חושב לקנות מסך חדש למקום העבודה שלי, אני עובד כ-11 שעות ביום ולכן אני מחפש מסך טוב, שישמור על העניים שלי... בנוסף אני מתכנת, ולכן אני צריך מסך גדול 19 או 21 אינץ. אני לא יודע מה עדיף (יש מקום על השולחן) LCD או CRT (מבחינת העניים שלי) וכמובן שצריך שיהיה טוב מבחינת מחיר/תועלת. המחיר שנתתי הוא גג עליון, אם יש יותר זול עדיף. תודה.
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך 22 אינץ בתקציב של כ-1500 שקל. במסך חשוב שיהיה טוב לכל ארבעת הדברים העיקריים שאני עוסק בהם במחשב. והחלוקה היא ככה: 50% אינטרנט 20% תמונות וסרטים 20% אופיס 10% משחקים כך שאני דורש מהמסך שיהיה חד וברור בקריאת טקסטים באופיס ואינטרנט, צבעים יפים ועמוקים בתמונות, ונטול מריחות בסרטים ומשחקים. אני לא יודע עד כמה אפשרי בסכום כזה להביא מסך באיכות כזאת, אבל את זה אני משאיר לכם, העיקר שאני ידע שהמסך שקניתי יתאים לי בול ויהיה המסך הכי טוב בתקציב ובדרישות שלי.
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היום קניתי מסך של DELL 2007FP ואני רוצה לוודא שסוג הפאנל הוא אכן ISPS וכמו כן לוודא שאין פיקסלים שרופים. איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
זה המחיר שבסוף קניתי אותו. האם הוא יעבוד טוב עם כרטיס מסך nvidia 8800gt במשחקים כבדים? ומה לגבי crysis?
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך 19" בתקציב של כ-1,400-1,500 ש"ח לצרכי אינטרנט, סרטים וקצת למשחקים. קראתי הרבה תגובות לא טובות על מסכי הסמסונג בתקציב זה: ה-931BF: שמעתי שיש לו בעיית גרדיאנט חלק עליון של המסך כהה יותר והחלק התחתון בהיר. ה-931C: שמעתי שהצבע במסך זה על הפנים. לכן, פניתי לכיוון ה-LG: LG L1970HR: שמעתי עליו ביקורות לא רעות - אך הוא יקר מדיי לתקציב שלי (1,650 בערך) ואז נתקלתי במסכים היותר ישנים שלהם: LG L1953TR זמן תגובה 2MS, ניגודיות 1:2000 מחירו כ-1,400. http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=505474 LG L1932TQ זמן תגובה 4MS, ניגודיות 1:1400 מחירו כ-1,500. http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=410804 בנוסף , נתקלתי גם במסך של BenQ FP93GX, שנראה דווקא טוב ומחירו נמוך יותר …
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום, אחרי 3 וחצי שנים עם VP930 של Viewsonic החלטתי שהגיע הזמן להחליף. התקציב שלי הוא בין 1000 ל1500 ש"ח, השימושים העיקריים הם עריכת תמונות(פאנל איכותי ודיוק צבעים זה חשוב) וצפייה בסרטים. פה ושם אני משחק במשחקים ולכן אני מעדיף שזמן התגובה לא יעלה על מה שיש לי עכשיו(8ms לG2G). כרגע אני מתלבט בין U2311 ל2209WA של DELL שלפי מה שיצא לי לראות הם בין היחידים שמציעים פאנל איכותי במחיר סביר, אבל החלטתי לבדוק בכל מקרה האם קיימות אופציות אחרות שכדי לי לשקול, ואם לא, מה עדיף מבחינת 2 האופציות שאני מכיר בעבור שימוש של עריכת תמונות(אני צלם חובב ומתעסק הרבה עם תמונות בזמן הפנוי, אבל מכיוון שזה תחביב והמסך עדיין משמש אותי לדברים נוספים אני לא יכול להצדיק הוצאה של יותר מ1500 שקל על מסך).…
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אז אם יש לכם נניח תקציב של 4 אלף (סתם זרקתי) מה תעדיפו, מסך פחות איכותי (נניח TN) עם שטח הרבה יותר גדול (לדוגמא 27-28 אינץ) או מסך מאוד איכותי אבל יותר קטן (23-24 במחירים האלו) מה דעתכם? מעדיפים איכות או כמות?
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היי שלום רציתי לדעת מה דעתכם על המסך הזה לגיימינג https://ksp.co.il/mob/item/131483?lf=g27q מסך חדש של LENOVO G27Q-20 27 אינץ IPS 165HZ במחיר זול יחסית בKSP
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-