עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. היי, יש לי dell u2718q ששירת אותי נאמנה במשך כמה שנים, בערוב ימיו עשה קצת בלאק-סקרין קצרים כאלה משום מקום, וביום בהיר אחד פשוט כבה באגרסיביות כזו ומאז לא מגיב לכלום, לא נדלק. החלפתי כבל קומקום ועדיין לא קורה כלום. מה קורה עם מסכים כאלה בימינו? יש מי שמתקן?

2. הייתה קניה קבוצתית לפני כ10 שנים בפורום, של מסך 34 אינץ' רחב למשחקים, האם מישהו זוכר איזה מודל זה היה? אני חושב שהסכום המקורי היה בסביבות ה6500 שקל.

3. בדקנו את מסך המחשב שיתפוס את כל שולחן העבודה שלכם ולא יתנצל על כך - ה-Evnia 42M2N8900 של Philips הוא מסך OLED יוקרתי המיועד לגיימינג בתדר רענון של עד 138Hz לכתבה

4. שלום לכולם, אני מחפש לרכוש מסך גיימינג לכרטיס RTX3080TI בתקציב של עד 2000 שח. המסך הוא עבור ילד בן 10. דרישות מינימום מהמסך: גודל: 27 ומעלה (אפשר גם קעור וגם שטוח) 144Hz ומעלה קצב רענון: 1ms ומטה רזולוציה: 2K - QHD ומעלה תודה מראש, רונן.

5. Started by galai198777,

שלום אני צריך לקנות מסך מחשב 24 אינץ 4k לגיימינג וחיבור לזרוע מה מומלץ ? תקציב 2000 שקל

6. (השאלה הזו קשורה למסכים דרך קניה ומכירה שלהם; ולא מצאתי פורום מתאים יותר לשאול…) בעבר, אתר HWZone כלל מערכת מכירה, ה-TradeZone, שנמצאה כאן: https://hwzone.co.il/tradezone/ … אבל עכשיו בקישור הזה לא מוצאים דבר. האם ה’טרייד זון’ נסגר סופית? בתקלה זמנית? עבר למקום אחר?

7. תמיד חשבתי שככל שהאינצ' גדול ככה הכיתוב גדול יותר וככה הפריסה טובה יותר מסתבר שלא משנה כמה שאני עולה באינצים כרגע אני 37 הכיתוב נורא נורא קטן ואני נאלץ לעבוד ברזולוציה פח כדי לראות זאת אומרת כדי אני יוכל לעבוד ממרחק 2 מטר בשביל לגלוש באינטרנט כמה אינץ צריך ? 55 ? ברגע שאני מגדיל את הגופנים אז זה דופק את הפריסה של העמוד למשל אם הרזולוציה 1366*768 ואני מגדיל את הגופנים זה נראה כמו 1024*768 , אני משתגע כאילו האינטרנט לא בנוי לצפיה מרחוק בשכיבה הכול קטן לא משנה כמה אינץ אתה שם הכתב אותו כתב אותו גודל , בסרטים וטלויזיה גם 27 אינץ טוב לי אבל הכיתוב הכול קטן , אני כל הזמן משתמש ברזולוציה של 1024*768 כדי לראות נורמלי

8. Started by ballerum,

השימושים שלי למסך הם בעיקר סרטים ואינטרנט ומדי פעם משחקים התקציב 2400 שקל תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  9. Started by Avivf88,

אוקי, לאחר דיי הרבה לבטים החלטתי ללכת על ה Asus VW222U, בתחום של ה1300-1400 שקל... ורציתי לדעת מה אתם חושבים... מטרת המסך היא בעיקר לסרטים ומשחקים תודה רבה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  10. Started by Dragonjepp,

לכל החברים שלום! ברשותי מחשב נייד (LG R400). היה לי גם נייח, עד לפני שבוע, כשהוא החליט להחזיר את נשמתו לבורא עולם. הוא היה בן שש שנים, כך שתיקון לא בא בחשבון - התקלה היא בלוח אם, והוא דורש החלפה. כמובן שהדבר לא כדאי, וגם בא לי בזמן לא נוח מבחינה תקציבית. ביינתיים אני משתמש בנייד, אבל להעביר מולו שעות ולראות ממנו סרטים זה די מעייף את העיינים. המסך שלו הוא רק 12", רחב. מה שאני הולך לעשות הוא לקנות את המחשב החדש בחלקים, וזה ייקח לי כשלושה חודשים, כי אני לא רוצה להתפשר על איכות. בינתיים אני הולך לקנות מסך בלבד, ולחבר אותו לנייד. המסך שנבחר הוא 20" 2007WFP של Dell. ואכשיו השאלות - האם יש אפשרות להתקין את הדרייברים של המסך החיצוני על הנייד, ולשלוט עליו דרכם, בלי שישקחו לי בהגדר…

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by hedva,

לחבר הלך הצג שימוש עיקרי, סרטים ומשחקים, ומעט עבודה משרדית

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  12. Started by vince carter,

לפני כ3 חודשים רכשתי מסך 22 אינץ סמסונג 226BW ....עד לפני כשבועיים היית מרוצה מאוד מהמסך ...וכל המשחקים שהרצתי עליו פעלו יפה מאוד (עם כרטיס88GT) לפני כשבועיים שמתי לב כי כל הצבעים במסך השתנו ונהיו כהים מאוד....במשחקים כמו COD4 וגירס אוף וורס יש קטעים שמרוב שהמסך כהה ..פשוט לא רואים ת'משחק....דבר שלא היה לפני זה...ניסיתי לשחק עם הקונטרס, גאמה , ניגודיות...אבל הצבעים עדין כהים מדי ... למישהו יש פתרון ?????

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  13. לשום חברים, אני מעוניין לרכוש מסך מחשב שישמש אותי בעיקר לראות סרטים (אבחנה גבוהה בעיקר..) בגדול הבנתי שזה הדגם החדש שיצא.. מה אתם אומרים עליו ? שווה משהו ? ממה שקראתי באתרים אחרים הוא עבר מקצה שיפורים מהדגם הקודם שלו. נראה לי אני הולך עליו.. אשמח לחוות דעות נוספות ... 8)

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  14. שלום לחברי הפורום הנכבדים אני עומד לפני רכישת מערכת מחשב חדשה לגמרי , כניראה באייבורי , לא בטוח ( אשמח לשמוע דעתכם ) המערכת כוללת כבר מעבד 8400E וכרטיס מסך GEFORCE 8600GT 512 MB . אני מתלבט לגבי המסך. הצרכים שלי הם משרדיים אולם עמוסים ( אופיס , אינטרנט , סקייפים , שיחות ועידה אינטרנט ועוד ) , הרצת סולדיוורקס לתיכנון מכני , ובעולם המשחקים אליו אין לי זמן רב לצערי אני מסתפק בסימולטור טיסה של מיקרוסופט X , ומרוצי מכוניות NEED מענינים . ההתלבטות הראשונה שלי היא האם ללכת על מסך 22 רחב , מן הסתם , או 19 רגיל ? במסכי ה- 22 התרשמתי מ- DELL 2208 ULTAR SHARP , שש לו פנל נחמד מהירות 5-MS , קונרסט 1:1000 סטטי , 1:300 , וסטנד מעולה כולל עליה וירידה וPIVOT . המסך השני מנו התרשמת…

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  15. תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  16. Started by iMKO,

קיבלתי הצעה לרכוש את המסך הנ"ל (שטרם הגיע לארץ, לדעתי) ב880 ש"ח. מה דעתכם? ממליצים? משמיצים?

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  17. שלום! אני מחפשת מסך טוב לצורכי גרפיקה - כלומר תוכנות פוטושופ, אילוסטרייטור, פריהנד, פלאש וכד'. אני לא מחפשת משהו מקצועי ממש אבל אני כן צריכה מסך טוב עם חדות צבעים טובה, ללא השתקפות שמראה תמונה כמה שיותר דומה למה שיוצא אח"כ בדפוס... אני מעדיפה משהו בין "20 ל- "22 . נראה לי שעדיף מסך רחב (תקנו אותי אם אני טועה). התקציב שלי הוא בסביבות ה- 2000 ש"ח. אשמח מאוד לשמוע המלצות וגם היכן ניתן להשיג בזול. תודה! יעל

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  18. שלום לחברי הפורום !!!! אבקש את חוות דעתכם על המסך טלויזיה הנ"ל כתחנת מולטימדיה בשימוש גם למחשב וגם לפלי סטישן 2 http://zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=E-TV&DB189989=190025&DB4091=4093&DB26931=941454 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  19. מחיר בזאפ כ 4,500 שח. יותר יקר מהדל אבל עדיין הרבה יותר זול מאיזו...האם מישהו מכיר ?...ד"א אני לא בטוח שהוא נמכר-באתר של יניר מערכות הוא לא מופיע,אבל דגמים אחרים שלהם שידוע לי שנמכרים גם לא מופיעים...קישור בזאפ: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=589636

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  20. Started by johnwoo,

כיוון שהדל 2007WFP, לא זמין כרגע מה דעתכם על המקביל לו מחברת פיליפס: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_52_601_1878&products_id=20944 למה הוא יקר ממנו ב-430 ש"ח? איך ניתן לוודא שאני מקבל פאנל IPS?

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  21. Started by Dror D.,

ברשותי מסך Samsung 793DF ורציתי לדעת אם ישנה תוכנה שיכולה לעשות מיקום אוטמטי של תצוגת המסך. כרגע ישנם שולים שחורים בצדדים והתמונה קצת מעוותת בגלל שההגדרות של המסך התאפסו, בשביל לסדר את זה אני צריך לשקיע דיי הרבה זמן בישור התמונה דרך כפתורי המסך שאינם נוחים במיוחד. בתוכנה winfox שבאה עם הכרטיס מסך הישן שלי שהיה של חברת leadtek הייתה אפשורת לעשות תיקון אוטומטי של מיקום המסך ורציתי לדעת אם יש תוכנה יעדות לעשיית הפעולה הזו. (הכרטיס מסך שיש לי כרגע הוא ASUS EN8800GTS 320MB )

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  22. Started by erez1968,

זה המחיר שבסוף קניתי אותו. האם הוא יעבוד טוב עם כרטיס מסך nvidia 8800gt במשחקים כבדים? ומה לגבי crysis?

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  23. Started by lael,

איך המסך הזה ההורים שלי קנו תמסך הזה בלי לדבר איתי http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=593594

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by golan1971,

קניתי מחשב עם המסך הנ"ל לפני 3שבועות ועדיין לא קיבלתי אותו... אם יגידו לי שאין יותר אפשרות להשיג אותו מה אני עושה [כרגע הם אומרים לי שאולי עוד יומיים הוא יגיע,אולי] על מה ללכת במקומו ? Dell 22" 2208WFP Wide UltraSharp Dell 22" E228WFP Wide Value Flat Panel Midnight Grey Asus 22" LCD VW222U Wide 2MS 1:2000 DVI והאם אני יכול לתבוע את החנות על שהם מכרו לי משהו שאין להם? או לפחות אני זכאי לפיצוי???

• 2 תגובות
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.