מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
האם יש הבדלים בין המסכים או שהם זהים?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה לקנות מסך LCD . אני לא מבין גדול . איזה חברה מומלץ לקנות האם המסך הזה ..של LG באמת שווה את המחיר. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12978 אני משחק ומתכנת.. תודה שי
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשעה טובה התחדשתי במסך הנ"ל, כיצד ניתן לכייל אותו?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אשמח להמלצה למסך מחשב 21 21.5 אינצ בריא לעיניים אני עובד המון שעות במחשב עם חיבור hdmi ניסיתי בעבר גודל 24 והיה לא נוח עבורי תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לקנות מסך האם מה שהבאתי כדאי לקנות ? כן/לא? תקציב עד 700 ש"ח לרוצים להביא מסך מומלץ אחר לינק http://www.shirion-computers.com/pl_product~LG-E2242TC-LED~20~93.htm תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חשוב שהמסך יהיה לא קעור. חשבתי על מחיר סביב ה1500-2500. לא קריטי לי שיהיה 4K, אבל לא רוצה בררה. המלצות?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בדקנו מסך מקצועי ליוצרי תוכן ויזואלי מדגם ProArt PA329CV של ASUS, בכדי להכריע האם מעבר מ-8 ביט ל-10 ביט עושה את ההבדללכתבה
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
- 2 followers
-
-
מתלבט בין LG IPS231P או U2311H DELL ה lg הוא led ויש לו זמן תגובה מוצהר טוב יותר (5). השימוש לגיימינג בעיקר.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, בקרוב אני מחליף את המחשב שלי למחשב חדש וכחלק מכך אני מתחיל לחפש עבור מסך חדש. כיום יש לי 24" של DELL U2412M. בגדול אני דיי מרוצה ממנו אבל החלטתי להעביר אותו לאחי הקטן ולקנות אחד מעט יותר גדול. התקציב שלי הוא באזור ה1800 פחות או יותר. השימושים הם עבודה מרובה הן של תכנות והן של קריאה וגם כן של משחקים בהמשך. רציתי לשמוע את המלצותיכם למסך חדש. עד כה הייתי מאד מרוצה מ DELL אבל לפי דברים שקראתי בפורום אני שם לב ש DELL זה ממש לא קונצנזוס בתחום ולכן אני פתוח לשמוע גם על מסכים אחרים. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אז כמו שרשום בכותרת אני מתלבט בין שני המסכים האלו. האם ישנם מסכים מומלצים נוספים בתקציב שלי עד 1200 ש"ח?
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום...כבר כמה ימים שאני מנסה לחפש מסך מחשב 24 אינץ' טוב עם hd ready...הבעיה שאין אחד כזה בשוק חשבתי שאולי אני יכול לקנות מסך טלויזיה ולהשתמש בו בתור מסך מחשב...מה אני צריך לעשות בשביל זה ועל מה צריך להסתכל כשקונים מסך טלויזיה שאמור לשמש גם כמסך מחשב
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
היי! ראיתי המון תגובות לכבי המסך הזה ואני שוקל לקנות אותו בחיוב. רק שאלה אחת יש לי לגביו, האם קיים לחצן PRESET שאני יכול בעזרתו בלילה להוריד את הבהירות של המסך? (ולא מהתפריט BRIGHTNESS) כרגע יש לי מסך LG וקיימת אפשריות למספר מצבים כמו צפייה בסרטים , יום, לילה וכו'. המון תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה XBOX 360 וכבל שמחבר בין הXBOX לכניסה האנולוגית במסך שלי (SyncMaster 206BW), ה"בעיה" היא שכל פעם שאני רוצה לקלוט את החיבור של הXBOX אני צריך לנתק את החיבור של המחשב ( מהמסך ), זה ממש מעיק, האם ישנה דרך אחרת אולי? תוכנה או משהו, שמאפשרת לעשות מן החלפה מהירה, בלי לנתק מסך אחד? תודה.
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
בעתיד הקרוב אני מתכנן לקנות מסך LCD למחשב (אולי עוד חודש וחצי אולי קצת יותר) כרגע אני משתמש בCRT ישן אחרי שנתתי תמסך במפרט לאחי עכשיו מאוד יכול להיות שאני יוכל להשיג מסך פיליפס ביותר זול מהמחירים בחנויות אבל אני לא יודע תאיכות שלהם ואין לי מושג בדגמים שלהם כניראה בגלל שהם לא נפוצים בארץ לא מדברים הליהם הרבה אני אחרי הרבה יתלבטויות חושב על LCD 19 שמתאים למשחקים \סרטונים וסרטים\וטקסט התקציב לא הוחלט כרגע בקיצור יש המלצות -ואני יודע שזה עדיין מוקדם אבל אני כבר רוצה להתחיל לבדוק כי מסך FLATRON 775FT משנת 2000 לא בדיוק עושה תעבודה
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
חשבתי על בDELL 2007WFP אבל שראיתי אותו הוא נראה קצת קטן? מסך 19" לידו נראה גדול יותר או שאולי אני יקנה מסך 22" עם פאנל TN איכות כי במילא אני רואה סרטים בTV ובמחשב זה למשחקים וגלישה מה את אומרים.
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אהלן. אני מתכנן לקנות את ה BX2450, רציתי לשאול אם יש חיסרונות בלחבר את המסך עם כבל VGA? תודה. על הדרך, האם יש הבדל משמעותי בגודל הפיזי בין מסך 24" למסך 23"?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה היום קניתי את המסך samsung t220 ושאני שם אותו ומתחיל לשחק יש למסך כמו מן נטייה קדימה וזה מעצבן,איך אפשר להטות אותו טיפה אחורה?
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
Dell 24" 2408WFP Wide Ultrasharp Black Only הזמנתי את המסך הזה אתמול, רכשתי מחשב חזק מאוד וכולם המליצו על DELL ,השאלה היא כזו ואשמח אם תענו מהר שאוכל אולי לשנות את ההזמנה, האם הDELL הזה, הוא מסך אשר למרות שיש לו 6ms ,אני לא ארגיש את זה לדוגמא במשחקים מהירים כמו Counter Stirke? תודה!
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
והאם יש קשר בין זה ל text Interface אודה לכם אם תעזרו לי.
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
מחפש מסך ל LCD טוב במיוחד למשחקים במחיר של עד 2500 ש"ח בגודל 20-22 אינץ אני רוצה שבמסך יהיה גם נגודיות מתימה וגם MS נמוכה מאוד שיאפשר לי להריץ משחקים כמה שיותר קרוב למסכי CRT ושהיה אפשרות לקנות אותו בארץ או באתר מסוים או בחנות מסוימת אני אשמח מאוד לקבל תשובה בהקדם האפשרי תודה רבה רבה וחג שמח אלי בין *תרשמו לי את הדגמים של המסכים ואת החברות שאני יוכל לברר עליהם
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
LG L1732TQ גודל המסך "17 אפשרויות תמונה Movie,Text,User,Normal בהירות 300cd/m² רזולוציה1280X1024 0.264mm גודל פיקסל יחס ניגודיות 1:1400 מהירות תגובה 4ms מגוון צבעים 16.2M תדר אופקי 30~83kHz תדר אנכי 56~75 Hz זווית צפייה 160°/160° DVI כניסה דיגיטלית כניסה אנלוגית DSVB-15 אוקי אז ככה דבר ראשון... הכרטיס מסך שאני משתמש בו nvidia geforce fx 5200 128mb הבעיה היא שאין בכרטיס הזה DVI ואני לא מנצל תמסך כמו שצריך .. הייתי רוצה שתייעצו לי על כרטיס שאיתו אני אנצל את המסך כמו שצריך מחפש כרטיס שיתן תמונה חדה וברורה למסך החדש כמובן עם יציאת DVI אם אפשר מספר אופציות שאתם מכירים כדי שתיהיה לי אפשרות בחירה כל מ…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאורך השנים תמיד הייתי תקוע עם מסכי CRT מהעבר, ואני מרגיש שהגיע הזמן להתקדם אני רוצה שיהיה בערך 19 אינץ', גם 20 יהיה בסדר אני מניח, אבל לא להגזים. תקציב באיזור ה1200 שקל, אבל גמיש סך הכל, מחפש את התמורה הכי טובה לכסף. כעקרון אני לא משחק בהרבה משחקים, מדי פעם אבל לא בצורה יותר מדי רצינית, מה שאני רוצה מהמסך זה שיהיה נוח לקרוא בו, איכות צפייה טובה, ושיחזיק טוב (: עוד לא החלטתי לגבי מסך רחב\רגיל ולמען האמת חיפשתי קצת וקראתי וזה לא משנה לי יותר מדי. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אין צורך במשחקים. השימושים יהיו רגילים, טקסטים, אינטרנט וכו'. מה ה VFM עד 1000?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, לפני שרוגמים אותי פה באבנים על זה שלא עשיתי חיפוש ואני שוב מעלה שאלה שהועלתה לא פעם אני מתנצל מזה. ואני מקווה שבכל זאת תמצאו את הדקה או שתיים כדי לענות/להבהיר לי מס' דברים. אז ככה, אחרי קריאה של אין ספור טופיקים על המסך החלטתי ללכת עליו. הדברים שקראתי שיש לבדוק הוא סוג הפנל, פיסקסלים שרופים. יבואן אחריות מבית CMS במקרה שלי אז אין לי מה לדאוג. הבנתי שיש מס' גרסאות למסך. במסכים החדשים הבנתי שמס' גירסא יכולה להיות אחרת מזאת של הפורום. להלן הגרסאות וסוג הפנל (בדיקה בתפריט): צורת בדיקה: 1.כבה את המסך (אם הוא לא כבר מכובה) 2.לחץ על כפתור "תפריט" וכפתור "פלוס" בו זמנית. 3.בזמן שאתה לוחץ על שני הכפתורים בו זמנית הדלק את המסך ע"י לחיצה על כפתור ההדלקה. 4.ברג…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך המסך הזה אנשים Benq LCD 22 FP222W 5ms? יחזיק מעמד הרבה זמן? הנה לינק http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=16394 תודה
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-