מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
המלצתכם? כמובן רק יבואן רשמי עם שרות טוב, רצוי בבית (כמו למשל ה VIP של ח.י.)
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מסך 19 אינץ כולל DVI הייתי באיבורי אמרו לי שיש מסך AOC 2 מילי. 1-700 מפרט טוב אבל חשבתי אולי עדיף ללכת על חברה יותר מוכרת בזמן של 8 מילי סק
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני מחפש LCD TV בגודל 32 אינץ', תקציב באיזור ה5 אלף אבל כמובן רצוי לבזבז כמה שפחות. - המטרה העיקרית זה לחבר לאקס בוקס 360, אני גם יראה סרטים ויחבר לממיר ויראה טלויזיה. - אני צריך חיבורים כמו COMPONENT, HDMI ושאר הירקות, גם VGA יהיה לא רע. - איכות תמונה טובה, שלא יהיה מריחות, שהשחורים יהיו כמה שיותר שחורים. תודה!
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
סוף כל סוף החלטתי שאני רוצה לקנות את המסך dell 2007fp כבר התרשמתי מהמסך והחלטתי שהוא עונה על כל הציפיות שלי, אך אויה גיליתי שהמסך הזה לאט לאט (או די מהר) נעלם מהחנויות, אפילו כאלא שמפרסמות את המסך באתר (על פי חיפוש בזאפ) לא בהכרח מוכרות אותו. כרגע יש לי אופצייה אחת של חנות בראשון foxpc אין להם מסך במלאי ולא כל כך ברור מתי יגיע אחד (לפחות 3 שבועות). אם אתם מכירים חנויות שיש להם את המסך במלאי או יכולות להשיג אותו בזמן קצר, חנויות אמינות שנמצאות באזור מרכז כמה שיותר קרוב לאזור ראשון, אודה לכם מקרב לב. (אגב לפני שמציאים, גולדטופ בראשון לא מוכרים את המסך למרות שהוא מופיע להם באתר)
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
השאלה בכותרת
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
ששלום חברים .. אני לא בקיא בנושא .. ורציתי את עזרתכם .. אני מעוניין לקנות מסך טלוויזיה גדול ..מסך דק כמובן.. השאלה היא איזה .. האם פלזמה או LCD ?.. יש לי YES בבית ואני רוצה שזה יתאים .. העניין ההוא שיהיה עם זמן תגובה ויחס ניגודיות טובים .. אני לא רוצה לצפות במשחק כדורגל עם מריחות.. אני מבקש איכות גבוהה .. לצפות בסרטים (גם מהמחשב) באיכות גבוהה .. אני רוצה גודל של 40-37 אינצ' ... שיהיו לו חיבורים גם למחשב ... התקציב שלי הוא הוא 7000 ...אפשר לחרוג קצת .. סתם ככה הסכלתי על :http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=375879 אני לא כל כך מבין בנושא אז אנא הסבירו לי ... אני רוצה מסך עם נתונים טובים .. יחס ניגודויות טוב .. (אין לי מושג איזה יחס ניגודיות מתאים לגודל מסך…
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני עד עכשיו עובד עם מסך מאוד קטן 20 אינץ וכואבות לי העיניים ניסיתי לחבר 2 מסכי פלזמה 37/55 ולא הסתדרתי עם האיכות של המסך הרגשתי נפילה רצינית וכאבו לי העיניים וגם הרגיש גדול מאוד סתם והכי הזוי שהדרייבר של המסך עשה לי בעיות ב 2 מסכים "גלילה תקועה פריזים כאלה עם ה 20 אינץ אין את זה , חשבתי על מסך 27 אינץ אבל אני חושש שזה יהיה עדיין קטן כי אני גולש ורואה סרטים בשכיבה מישהו יכול לעזור לי ? תודה .
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
- 1 follower
-
-
האם זו לא רזולוציה נמוכה מדי לגודל כזה? אני רואה שיש הרבה היצע, ומתלבט, משום שהמחיר אטרקטיבי. השימושים שלי כלליים, אבל אני מקפיד על האיכות. מסך קודם 24 1920*1200. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
Ok אז ככה, יש לי המון תכני וידאו (dvix\720P-1080P) שאני רואה במחשב ונשבר לי כבר הזין לראות אותם במסך קטן (17' רגיל) , יש לי רמקולים סבבה Z5500 שמספקים אותי אבל זה משגע לראות סרט עם רמקולים שמרעידים את החדר ומסך כל כך קטן... התקציב הוא כ 4k. המגבלות הן 1.קודם כל איכות, אני לא רוצה להתפשר על איכות במיוחד אחרי הניסיון עם ה ViewSonic שלי שלא יצא לי לראות כמעת מסכים שמשתווים לו באיכות ודיי התרגלתי אליה כבר כך שאני לא רוצה לרדת ברמה בצורה דרסטית. 2.רזולוציה, רוב התכנים שאני רואה הם באיכות של 720P כלומר 1280x720 ... אחרים ב Xvid ועד 1080P שאין לי בעיה להשיג. מסך טלוויזיה רגיל הוא ברזולוציה של 1366x768 אשר לו מרצה את התכנים הללו בצורה טבעית ולכן יכול לפגום באיכות, מסכים עם…
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שוב מתעניין במסכים האלה עם יש משהו יותר טוב גם טוב. מסך מחשב Samsung דגם LED S23A950D 3Dhttp://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7815&CatCode=398 מסך מחשב DELL דגם U2412M http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8090&CatCode=398
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
מחפש חוות דעת על המסך הזה הSAMSUNG 931BF . תודה על התיקון
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
האם קיים מסך עם הדרישות הבאות עד 2,000 ש"ח? דרישות: - 34 אינץ או יותר - מסך IPS - רצוי מאוד שלא יהיה רחב (כלומר 16:9) - רזולוציה לפחות 2k (יספיק לגודל כזה או שצריך יותר?) - קצב רענון לפחות 144 הרץ - שיתאים גם למשחקים מבחינת זמן תגובה (אני משער שמשהו כמו 1 ms?) - רצוי מאוד שיהיה אפשר לכוונן את המסך - מעדיף לא מ-TMS. רצוי מאוד שהרכישה תהיה בארץ, אבל אם תהיה ברירה אשקול גם מאמאזון. ברגע שממיינים לפי IPS וגודל מסך כזה, נראה שכמעט כל האופציות נעלמות. ראיתי את המסך של שיאומי, אבל הוא זול מדי, אז אני משער שזה בא על חשבון משהו.
-
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני מחפש מסך LCD טוב 19 אינץ' לפחות, שיתאים לשימוש ביתי,משחקי מחשב גרפיקה תלת מימדית ודו מימדית,גרפיקה בפוטושופ,והרבה מאוד טקסט. חשוב לי מאוד שיהיה למסך הרבה צבעים(כלומר לפחות 8-BIT לכל ערוץ 16.1 מיליון צבעים),יחס ניגודיות טוב,שיהיה חד ושהטקסט יהיה מובן, של חברה מוכרה ואיכותית מסך שישאר להרבה זמן, וגם שאלה: אם אני קונה פאנל מסך עם פאנל S-PVA או A-MVA - זה ערובה לכך שיהיה לי 16.1 מיליון צבעים אמיתיים?כאילו 100% יהיה לי 16.1 מיליון צבעים? אז בבקשה תציעו הצעות וגם תענו לי על השאלה... תודה!
-
- 9 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום, יש עדיין סיכוי להיתקל במסכי MVA של DELL 2007WFP ולא IPS?
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני מתלבט לאחרונה בין הרבה מסכים ואני לא יודע מה לקחת.. יש את ה- LG L226WTQ שניראה לי מצויין.. Samsung SyncMaster 226BW LG L1970HR המסך בעיקר למשחקים וגם אינטרנט קצת... אם יש לכם עוד המצלות ומסכים דומים זה יהיה מצויין.. מה לדעתכם הכי טוב מבין אלו שנתתי??? דניאל.
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אהלן בשביל מחשב חדש שאני קונה אני אקנה כנראה גם מסך. הבנתי שהמסך הזה:http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=bsd&cs=04&sku=320-2807&~ck=baynoteSearch&baynote_bnrank=0&baynote_irrank=0 מסך מצויין....כרטיס המסך שהולך להתלוות אליו הוא gtx570... מה אתם אומרים?מתאים? תודה
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך 24" עם חיבור HDMI ורזולוציה מקסימלית של 1920x1200 בסביבות ה-1300-1400 שקל. המליצו לי על ה-Samsung T240, אבל לפי מה שאני רואה בזאפ הוא כבר לא נמצא במלאי של הרבה חנויות. מישהו יודע אם הפסיקו לייצר אותו או משהו כזה? ואם כן, איזה מסך אמור להחליף אותו? אם למישהו יש המלצה על מסך אחר שעונה על הדרישות שלי, אני גם אשמח לשמוע. יחסית קשה למצוא היום מסך של 1920x1200. הרוב הגדול הם 1920x1080. תודה
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אפשרות 1: Samsung 245BW אפשרות 2: LG W2442PA נ.ב.- לא משנה לי אם זה 16x10 / 16x9, ואם יש הצעות שונות בטווח מחירים של עד 1450 ש"ח אשמח לשמוע. תודה
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
Field Value Monitor Properties Monitor Name Packard Bell 7480 Monitor ID PBN7483 Manufacture Date Week 42 / 1997 Serial Number 74216843009 Max. Visible Display Size 32 cm x 24 cm (15.7") Picture Aspect Ratio 4:3 Horizontal Frequency 30 - 69 kHz Vertical Frequency 50 - 90 Hz Maximum Resolution 1280 x 1024 Gamma 3.00 DPMS Mode Support Standby, Suspend, Active-Off Supported Video Modes 640 x 480 90 Hz 800 x 600 90 Hz 1024 x 768 85 Hz 1152 x 864 75 Hz 1280 x 1024 60 Hz כי לפעמים יש משחקים כגון Need for Speed Most Wanted המשחק מקרתע יש לי 7600GS
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
שלום, היום החליפו לי מסך של דל עקב תקלה. היה לי מסך 22 אינץ 2209WA שקניתי לפני שנתיים ואני יודע שהיה מעולה וקיבל ביקורות ממש טובות, וקבילתי מסך U2212HM שבתחתית שלו כתוב refurbished, שאני לא יודע עליו הרבה מלבד זה שהוא מסך 21.5 אינץ. מכיוון שאני לא מבין גדול רציתי לשאול האם זאת החלפה סבירה או שקיבלתי משהו הרבה פחות טוב/יותר טוב. (ובלי קשר, מעוניין לציין שתוך פחות משבוע מיום הפנייה הגיע טכנאי עד הבית לקח את המסך התקול והביא את החדש.) עריכה: אני לא מוצא דרייברים באתר של דל, תוכלו לעזור לי עם זה?
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
מחפש מסך, הדרישות: גודל: 22" תצורה: WIDE פאנל: SIPS מחיר: עד 1300 איזור צפון: KSP, PANDAS, NOACOMP, IVORY, MARDANIT המון תודות...
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
תגידו אני לא רוצה מסך גדול אבל אין לי כסף תגידו כדי לקנות את המסך הזה http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=3958
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
מתלבט בין כמה מסכי 22 למטרת משחקים וסרטים בתקציב עד 1500 יש לי כרטיס מסך 7950gx2 אני ראיתי המלצות למסכים הבאים:Asus MW221C , Asus VW222U , Samsung SyncMaster 226BW , Samsung 2253BW אשמח לדעת את ההבדלים המשמעותיים במסכים אלו ואיזה מהם הכי כדאי לרכוש ולמה? אשמח לקבל גם כן מידע על מסכים שאינם מופעים ברשימה
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר קריאה של החומר בפורום הבנתי שמסכי ה-VA יותר טובים מה-TN ובעיקר לטקסט. אני מחפש מסך לטקסט (בעיקר אינטרנט) במחיר של 1000-1200 ש"ח , קיים??? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
קניתי את המסך הוא חדש אני רק עכשיו מתקין אותו... עם מחשב קצת ישן (כרטיס מסך fx5200) איך אני צריך לכוון את המסך חיברתי אותו אבל יש דברים שאני רואה קצת מטושטש... ולא נראה לי שזה אמור להיות ככה (תמונות למשל (לא כולם אבל)) ובהירות ועוד כל מיני דברים כאלה שאנלא בטוח שהם כמו שהם צריכים להיות מישו יכול לעזור לי בבקשה? הדגם הוא LG 19" L1972H ויש לי שאלה בנוסף למחשב הזה יחובר למסך (באמצעות מתאם KVM SWITCH) עוד מחשב אבל חדש עם כרטיס מסך (GeForce GTX260 896MB DDR3) שניהם יחוברו למסך בו זמנית (עם מקלדת ועכבר אחד) רציתי לדעת אם ההגדרות של המסך ישארו אותו דבר או שאני צריך לעשות משו ? כי אני יעבור בין המחשבים במהלך העבודה תודה לעוזרים ! ושבת שלום...
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-