מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
הביאו לי מסך של benq דגם fp567s לא חדש.. עכשיו חיברתי אותו,הכול עובד כמו שצריך רק זה מראה לי טבלה באמצע במסך שרשום out of range מישהו יודע מה זה?? ואיך אפשר לתקן את זה?? תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך 19" בתקציב של כ-1,400-1,500 ש"ח לצרכי אינטרנט, סרטים וקצת למשחקים. קראתי הרבה תגובות לא טובות על מסכי הסמסונג בתקציב זה: ה-931BF: שמעתי שיש לו בעיית גרדיאנט חלק עליון של המסך כהה יותר והחלק התחתון בהיר. ה-931C: שמעתי שהצבע במסך זה על הפנים. לכן, פניתי לכיוון ה-LG: LG L1970HR: שמעתי עליו ביקורות לא רעות - אך הוא יקר מדיי לתקציב שלי (1,650 בערך) ואז נתקלתי במסכים היותר ישנים שלהם: LG L1953TR זמן תגובה 2MS, ניגודיות 1:2000 מחירו כ-1,400. http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=505474 LG L1932TQ זמן תגובה 4MS, ניגודיות 1:1400 מחירו כ-1,500. http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=410804 בנוסף , נתקלתי גם במסך של BenQ FP93GX, שנראה דווקא טוב ומחירו נמוך יותר …
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
רוב מסכי ה LCD תומכים ב 16 מיליון צבעים ורציתי לדעת אם יש לי אופציה בהגדרות המסך לשים את הגדרת הצבע ל 32 מיליון ,האם אראה שינוי כלשהו או שבגלל שהמסך תומך רק ב 16 מליון צבעים אין שום ערך לכך?
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
תגידו אני לא רוצה מסך גדול אבל אין לי כסף תגידו כדי לקנות את המסך הזה http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=3958
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום אני מסתקל על מסכים כבר כמה זמן ואני עם מסך CRT 17 שזה פשוט הורג אותי ויש לי כסא מצויין וספה מול המחשב ואני מכור לסרטים שמוריד כל היום אז זה מתחיל להיות דחוף בקיצור אני מחפש מסך 22" וממה שקראתי וראיתי לפחות לפי המיפרטים והתגובות המסכים הבאים הם מה שנראה הכי טוב בתקציב 1500 (עם חריגות עדיף שיהיה אפשר לקנות בשקם אלקטריק כי יש לי שם הנחה) אז קיצור אני מתלבט בין: Asus VW222U - http://zap.co.il/model.asp?model_id=598360 לבין Samsung SyncMaster 226BW - http://zap.co.il/model.asp?model_id=576847 עכשיו כמה שאלות האם המסכים האלה הם הטובים בתקציב? אם כן מה מהם עדיף? ואם צריך דרישות אם משהו אז אני משחק הרבה משחקים ומתכנן לראות הרבה סרטים וכל השאר סתם גולש
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני רוצה לבקש עזרה לגבי מסך. איזה מסך כדאי לשדך לכרטיס מסך מסוג nvidia rtx 2060. אני רוצה בעתיד לשדרג לכרטיס RTX 3070 אז נא לקחת בחשבון.
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס המסך הזה ואני רוצה לקנות מסך חדש בהגדרות של ה-XP אין לי את האופציות של הרזולוציה שמתאימה למסכים החדשים, האם עדכון הדרייבר לכ.מסך יוסיף לי את הרזולוציות? כרגע אני עם מסך "17 (LCD) והאמת הפונטים קצת קטנים לי, האם במסך גדול יותר גם ככה זה יהיה או שאפשר להוריד רזולוציה לפחות מהטבעית ולראות פונטים וטקסט גדולים יותר ולשמור על האיכות בעיקרון אני לא משחק משחקים רק אינטרנט קצת טקסט ,סרטים ,סדרות וגרפיקה, לכן אני כנראה אעדיף מסך לא רחב בכלל יש לכם פה המלצות? (כבר ראיתי פה את ההעדפות על דל) תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני מחפש LCD TV בגודל 32 אינץ', תקציב באיזור ה5 אלף אבל כמובן רצוי לבזבז כמה שפחות. - המטרה העיקרית זה לחבר לאקס בוקס 360, אני גם יראה סרטים ויחבר לממיר ויראה טלויזיה. - אני צריך חיבורים כמו COMPONENT, HDMI ושאר הירקות, גם VGA יהיה לא רע. - איכות תמונה טובה, שלא יהיה מריחות, שהשחורים יהיו כמה שיותר שחורים. תודה!
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
עד 2000 שקלים. מיועד למשחקים כבדים כמו QUAKE 4 וכו .
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
מבחינת הרזולוציה של המסך, האם התצוגה של המשחק לא נמתחת? שאלה יותר חשובה, אני משחק בדר"כ ברזולוציה של 1280X1024 (ראו מפרט בצד). השאלה היא, מה המקבילה לרזולוציה הזו במסך רחב והאם הכרטיס מסך לא יתאמץ יותר כדי לתמוך בה? אופיר
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
טוב אנדע שהנושא הזה נטחן עד עפר. אנדע שרבים ממכם כבר רואים את הנושא הזה , הם מקבלים ג'ננה אבל, אני חמור מה לעשות אני רוצה מסך עשרים ושתיים אינץ , עכשיו עברתי בפורום הזה בחיפוש אחר מענה. אין לא מצאתי תשובה חד משמעית , חוץ מהנימוק הבא "כל מסכי העשרים ושתיים הם תת רמה שפורפרות TN וכו' .. הבנתי שאלתי היא איזה מסך 22 נחשב הכי טוב; איזה פירמה סתומרת. אני בטוח שיש פה חברה שכועסים אבל תשמעו שימו יד תעזרו לי לעשות את הרכישה החכמה ביותר שאפשר לעשות בסוג המסך הזה תודה מראש g0v0s
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-
-
מכאן: http://www.pcpocket.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=823&catId=37 בדיקה זריזה בתנאי שטח הראתה תת-פיקסל אחד גמור, ייתכן ויש יותר בקצוות שלא הצלחתי לבדוק כיאות. המעמד שמוכרים אמנם מכוער, אבל ניתן לכיוון גובה, זווית אנכית ו-Pivot. די פונקציונאלי. בשביל מסך שאני תוקע אותו במשרד, שווה את הכסף.
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מסך חדש שיחליף לי את הcrt הישן שלי בעיקר משחקים סרטים ואיכות גבוהה.עשיתי חיפוש באתרים של חנויות של מחשבים ומצאתי את הדגם http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3787 איך הוא ?ומה עם הdell fp?באיזה חנויות הוא בא עם s-ips?, תודה לעוזרים ובבקשה מהר!
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
חייב להיות 19 אינץ ולא יותר. מאוד רצוי שיהיה בעל צורה ריבועית (3:4) ולא WIDE. זמן תגובה כמה שיותר קטן, ניגודיות כמה שיותר גבוהה. מחיר בגדול בסביבות 800 ש"ח, אבל גמיש, אפשר להגיע עד 1000 אם צריך. ראיתי 2 דגמים של LG, לא יודע מה ההבדל ביניהם: L1942PM ו - L1942PE. לא מצאתי, אבל פעם היה ל - LG גם מסכים של 19 עם זמן תגובה 2 מילי שניות, היום רק 5. המלצות למישהו ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
שלום, אני צופה כעת במסך LG S-IPS (L2000CP), ואני מתקשה למצוא את ההבדלים בינו לבין מסך TN של Samsung (204B) בו אני משתמש במקום העבודה. אם מטרת המסך היא פתוח קוד, האם קימים הבדלים משמעותיים בין המסכים, הנראים לעינו של הדיוט גמור שאינו מביט במסך בזויות קיצוניות? תודה על תגובותיכם!
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
חבר שלי קנה ת'מסך והוא לא מצליח לשים אותו על 60 הרץ אלא רק על 59 הרץ... יש לו כרטיס מסך CLUB3D ATI 4870 והיה לו מסך של סמסונג שכן עבד לו על 60 הרץ. למה זה לא נותן לו 60 הרץ? מה יכולה להיות הבעיה? כבל DVI לDVI, הכרטיס מסך, המסך? המסך אמור לעבוד על 60 הרץ (אצלי הוא רץ טוב) אצלי רץ טוב (ATI 5850, כבל HDMI לDVI, רזולוזציה 1680X1050 הרץ60) אצלו לא רץ טוב על 60 הרץ (ATI 4870, כבל DVI לDVI, רזולוזציה 1680X1050, עובד רק הרץ59+התקין דרייברים לכרטיס מסך) בבקשה תענו מהר כי אם יש פאק במסך שיוכל להחליף אותו לפני שלא ייתנו לו.
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
רכשתי את המסך Samsung 2043BW ואני מנסה למצוא רזולוציה שהיא לא קטנה מדי אבל שתהיה גם ברורה לקריאה של טקסט... על איזה רזולוציה מומלץ ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום! קניתי את המסך הזה: LG WT2242T ונראה לי שבשימוש הרגיל הוא בהיר מידי אבל בסרטים כשיש סצינה שהיא אפילו מעט חשוכה אז כל מה שבגוון של שחור לא נראה הכי ברור השאלה שלי היא אם זה בגלל שהמסך פשוט או שזה עניין של לשחק עם ההגדרות? ואם זה הגדרות אז את מה אני צריך לשנות? יש סיכוי שזה בגלל שלא התקנתי את הדרייבר שבא עם המסך?
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
זאת פעם שניה שהלכה לי הCRT בחדר, אותה הבעיה, הספק התחיל לגסוס או שהיו כמה קבלים דפוקים, כנראה מבלאי. אני לא רוצה לקנות עוד CRT, וחשבתי להשתמש ב2007FP שלי כמסך טלוויזיה. חיברתי את הממיר למסך דרך RCA, ורואים די זוועה (אפשר להגיד שפחות או יותר כמו וידיאו באיכות RIP בפורמט 4:3) הממיר פשוט לא אצלי עכשיו, אבל אני אנסה לחבר את זה לSVIDEO, לדעתכם יהיה שיפור? (לממיר יש יציאת PL ל3RCA,אנטנה וSCART) בכל אופן, הבעיה שלי היא הכיבוי והדלקה. אני יכול לכבות את המסך עם שלט כאשר הוא על כניסת הVGA, אבל זה לא יעבוד עם RCA/SVIDEO, כי כאשר הוא לא מקבל מתח ביציאות האלו הוא לא עובר למצב שינה. אז השאלה שלי האם אני יכול לגרום לו לצאת ולהכנס למצב שינה, ולעבור בין היציאות באמצעות שלט? אשמח לרעיונות …
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש מסך מחשב לבית: תקציב: גג 1000 ש"ח גודל מועדף: 21-24 שימושים: סרטים ב-FHD, קריאת מסמכים, משחקים פה ושם (כרטיס מסך 7600gs) מחפש מסך איכותי עם תמונה חדה. תודה
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי, אני חושב לקנות מסך חדש למקום העבודה שלי, אני עובד כ-11 שעות ביום ולכן אני מחפש מסך טוב, שישמור על העניים שלי... בנוסף אני מתכנת, ולכן אני צריך מסך גדול 19 או 21 אינץ. אני לא יודע מה עדיף (יש מקום על השולחן) LCD או CRT (מבחינת העניים שלי) וכמובן שצריך שיהיה טוב מבחינת מחיר/תועלת. המחיר שנתתי הוא גג עליון, אם יש יותר זול עדיף. תודה.
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אהלן כמו שהכותרת אומרת. אני מחפש מסך כמה שיותר טוב לא משנה הגודל למשחקים 2000 שקל גג. בין 19 ל-22 אינץ' בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שבוע אחרי שקיבלתי את המסך כבר נתקעי עם פיקסל תקוע. עברתי על הסטיקי והרצתי בלופ את הסרטון במשך יותר משעה ולא עזר. אם האחריות שלי מכסה פיקסלים שרופים זה לא כ"כ עוזר לי עם פיקסלים תקועים?
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
מעוניין במסך איכותי וטוב, לשימוש ביתי, מסמכים, פוטושופ קצת, אני טכנאי סלולר ועובד הרבה על המחשב לכן חשוב לי שהמסך יהיה עם אפשרות תלייה בכדי לחסוך במקום על השולחן.. משתמש גם במשחקים וסרטי HD. צריך את העזרה שלכם לבחירת המסך הטוב ביותר שאני יהיה בראש שקט, אם יש אפשרות למסך בפחות מהתקציב הזה אז ברור שאני ישמח. אבל לא מעבר! תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-