עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבחירת מסך אחד או יותר שיתאים בצורה הטובה ביותר לצרכים שלי. אני מחפש מסך עם דיוק גבוהה בצבעים ואני רוצה שהוא יהיה גדול יחסית לצפייה ממרחק של בערך 80 ס"מ התקציב הוא בערך 3000-3500ש"ח. המסך הראשון שעניין אותי היה ה27" של DELL (הU2711) אך לאחרונה ראיתי שיצא דגם חדש יותר הנקרא U2713HM וזה גרם לי לקצת בילבול. כמו כן שמעתי שNEC היא המובילה בתחום המסכים למקצוענים השאלה אם המחיר שלהם שווה את האיכות בהשוואה למסכים של Dell? במחיר של ה27" של DELL אני יכול להשיג רק 24" של NEC. האם למישהו יצא להתנסות בשני מסכים מקבילים? לדוגמה במחיר של ה 27" של DELL ניתן לקנות שנים או שלושה מסכי 24" של DELL השאלה היא האם הקווים באמצע המסך יפריעו בזמן משחק או צפייה בסרטי…

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  2. אין אפשרות למצא דרייבר של המסך הזה, המסך מהבהב בצורה שגורמת כאבי עיניים נוראיים. את "קצב רענון המסך" אי אפשר לשנות, הוא כותב שיש שם את הברירת מחדל של החומרה, ולא נותן לשנות אותו. איזה פתרון אפשרי לדבר נוראי זה? אולי כן אפשר למצוא לזה דריבר? איפה? באתר הרשמי שלהם לא הצלחתי, כל התוכנות שאמורות למצוא לא מצאו.

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  3. Started by ohaddi,

שלום אני עומד בפני שידרוג כללי של המחשב ובו גם שידרוג המסך רוב השימוש שלי במחשב הם גלישה באינטרנט וסרטים(כרגע אני לא מסוגל לראות סרטים בהבחנה גבוהה אבל ברגע שאני אשדרג כנראה אתחיל לראות ב720), וגם קצת מסמכים אחרי הכל אני סטודנט ראיתי עוד מסכים של ASUS שנראים מעניינים כמו ה-VK222H/U שיש להם מצלמה ומיקרופון וטיפה יותר זול וגם ה-T220P החדש של סמסונג אבל בינתיים אני מנסה להתמקד בשני אלו העומדים על הפרק כי הבחירה גדולה מדי, חשוב לי שיהיו ביקורות טובות על הדגם שאני ספיציפי קונה כך שמצד אחד ל T220 יש חוות דעת מצוינות ומצד שני ה-MW221C הוא מלך המבחן של HWZONE כך שאשמח לשמוע את דעתכם בעניין המשך יום טוב

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  4. Started by orenmj23,

שלום לכולם, בראש ובראשונה תרשו לי שוב להודות לכם על כל הסיוע שאתם נותנים לי בהודעות שאני מפרסם לעיתים רחוקות בפורום (בנושא של הרכבת מפרטים למחשבים). בכל מקרה, הייתי רוצה לשמוע את הדעות שלכם לגבי מסכי LCD, כרגע יש באפשרותי לקנות מסך באילת מה שאמור להוזיל את העלויות, אבל עדיין אני מחפש מסך בין 19 ל22 אינץ', עם יציאת DVI וכמובן נתונים של קונטרסט ומיליסקנד טובים ככל האפשר. מה שמצאתי זה המסך הזה של LG, הביקורת בארץ טובות אבל ממה שראיתי באתרים זרים הביקורות דיי חצויות, LG L226WTQ אשמח לשמוע המלצות עם עדיפות למסכים בטווח מחירים נמוך מ-1400 ואחריות לשלוש שנים, אני לא יודע מה המחיר המדויק שיעלה לי באילת. בנוסף למרות שאני מעוניין במסך עם יציאת DVI לכרטיס מסך שלי אין יציאה כזאת (בעת…

• 13 תגובות
    • 940 צפיות
  5. Started by Doron404,

ראיתי אתמול את המסך הזה אצל גרפיקאי, והוא נראה מדהים! חשבתי שהוא IPS בהתחלה - אבל מסתבר שהוא TN. בכל זאת הצבעים נראו טבעיים והתמונה חדה גם בטקסט. בגדול, חשבתי לקנות את מסך הEIPS של דל, אבל הוא קצת יקר מדי בשבילי כרגע, וXEROX זול משמעותית! יש איזה חסרונות איתו? משהו שצריך לבדוק? (לא יצא לי לבדוק אותו עם סרטים או משחקים אבל תמונות נראות עליו מדהים!)

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  6. שלום.. מה דעתכם על הדגם של פיליפס 232EL2SB? המסכים של פיליפס נחשבים טובים? לי נראה שלפחות מבחינת זוויות צפייה - 170/176 הנתונים טובים. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777218 יש עוד דגם 23 אינץ' שלו זמן תגובה מהיר יותר, 2MS וזווית צפייה 160, פחות טובה, מה לדעתכם עדיף במקרה הזה המסך המהיר יותר או עם הזווית צפייה היותר רחבה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=781371

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  7. Started by avieini,

קיבלתי מסך : aoc 17 lcd 8ms dvi lm728 האם המסך הזה מספיק טוב למשחקים ? קיבלתי אותו במחיר 700 ש"ח שווה ?

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  8. Started by GanJaval,

קניתי מסך מהמבצע של בזק שידרגתי את המהירות וקניתי מסך במבצע ב 790 שקל . הדגם : Samsung LCD 931B עדיין לא קיבלתי אותו באסה . בקיצור מה אתם אומרים שווה את הכסף ? אפשר קצת מידע עליו האם הוא טוב רע .? איך הוא למשחקים ? אני עד עכשיו היתי אם מסך של סמסונג 793df האם אני ירגיש הבדל לטובה או לרעה ? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  9. אני לא יודע האם הבעיה הופיעה לאחרונה או שהיתה מאז ומעולם ופשוט לא היו התנאים לשים אליה לב. היא מתבטאת בכך שכאשר יש תנועה חדה יחסית של אובייקט כהה על רקע אפור בהיר, מתקבל שובל לבן בולט מאוד לעין אחרי האובייקט. לא שמתי לב לבעיות מריחה בתנאים אחרים כלשהם. כל התוכנות שהגיעו עם המסך מותקנות ועל הגדרות ברירת המחדל (למעט הPRESET, שם בחרתי אחד אחר מהקיימים בתוכנה - עדיין בלי לשנות שום פרמטר ידנית). יש מה לעשות עם זה?

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  10. במסגרת מפרט שהרכיבו לי בפורום מפרטים הכניסו את המסך שמצויין בכותרת. הבוקר, בדקתי קצת בזאפ וגיליתי שהמסך עושה בעיות בעת צפייה בסרטים למרות שהורא מעולה למשחקים. כיוון שמטרת המחשב היא לא רק משחקים אלא גם עריכה של קבצים וקצת סרטים חשבתי לבוא לבדוק מה יש לכם לומר בנושא(המחשב עדיין לא הוזמן). יש לכם? אם זה נכון על זה מסך אתם ממליצים?

• 9 תגובות
    • 940 צפיות
  11. שלום לכולם, יש מישהו מאזור ת"א שמחזיק במסך הנ"ל ומוכן לארח אותי להתרשמות לפני קניה? אם כן, אנ שלחו לי מסר בפרטי. תודה, ערן

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  12. Started by jocash,

לא מעוניין להוציא יותר מדי. סביבות 1200 יהיה סביר. בחנות המליצו לי על AG Neovo LCD 19 F419 4ms http://zap.co.il/model.asp?model_id=24222 הביקורות בזאפ לא היללו (היו מעורבות), תהיתי מה יש לכם לומר או להמליץ על אלטרנטיבה. תודה!

• 8 תגובות
    • 940 צפיות
  13. האם מסך 1440*700 מתאים להצגת סרטים ב- high definition ? ומהי רמת הכניסה להצגת היי דיפינישן מבחינת רזולוצית מסכים.

• 9 תגובות
    • 939 צפיות
  14. דל מציגה מסך OLED אקזוטי עם מפרט טכני מאוד מרשים לגיימרים וגרפיקאים בעלי ממון יצרנית החומרה וציוד המחשוב דל מעלה את הרף השנה בכל הנוגע לחוויית השימוש במסכים. בתערוכת CES בלאס וגאס היא מציגה את מה שנראה כמו המסך האולטימטיבי לגיימרים בעלי ממון. ה-UP3017Q הוא מסך 30 אינצ' בעל רזולוציית 3840X2160 (ידוע גם כ-4K). מסכים כאלה יש לא מעט, אז מה עושה את המסך הזה כל כך מיוחד? התכונה הראשונה שהופכת אותו למיוחד היא שימוש בתצוגת OLED. תצוגת OLED מעניקה צבעים חיים ויכולת דיוק מעולה. מסך זה תומך במכלול הצבעים של תקן AdobeRGB בשיעור של 100% כך שהוא בהחלט יקרוץ לגרפיקאים ועורכי התמונות. OLED גם ידוע ביכולת שלו לספק צבעים שחורים וניגודיות מאוד גבוהנ כשצריך. עוד יתרון בשימוש ב…

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  15. Started by golan1971,

בשעה טובה לאחר התלבטיות והתיעצויות אצלכם,קניתי היום את ה- 2209wa dell ואני מאוד מרוצה .אז תודה לכל העושים במלאכה :yelclap:

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  16. מישהו יכול לתת המלצות למסכי 19 טובים ושווים? תקציב 1300-1500...

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  17. Started by arik100,

אוקיי אני רוצה לקנות מסך חדש תקציב 1000-1500 (אני מעדיף ככה 1200 אבל אם יש שינוי משמעותי בין מסך של 1200ל 1500 אני מוכן לשלם עוד קצת ) מסך למשחקים , סרטים, וקריאה באתרים וכו' המסך צריך להיות טוב איכותי ושלא יסנוור את העיניים הגודל פחות חשוב אם יש מסך ממש טוב של 17 אני ישמח איתו גם רמקולים במסך אני לא כל כך אוהב ככה אלא אם כן זה המסך ממש מפצה על זה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  18. Started by Midas,

היי, אני מחפש מסך "19 טוב שמתאים למשחקים מהשנים האחרונות ולשהות ארוכה באינטרנט וקריאת מסמכים לאורך זמן (שלא גורם למתח בעין בזמן שימוש ארוך). הפורמט שאני מחפש הוא סטנדרטי ולא WIDE אם למישהו יש המלצות למסך כלשהו אני אשמח לתגובה

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  19. Started by kisin,

יש לי מסך CRT מלפני 8 שנים בערך שחוץ מהעובדה שהבהירות קצת נחלשה הוא עובד בסדר גמור. אבל בזמן האחרון, בחצי שנה האחרונה, שמתי לב שאני סובל מכאבי ראש ועייפות כשאני עובד מולו הרבה שעות. קודם כל , רציתי לדעת אם זה אפשרי או שאני סתם מחפש את מי להאשים בכאבי הראש שיש לי? דבר שני, האם קניית מסך LCD יכולה לעזור לי בנושא הזה? ואם כן על איזה מסך LCD אתם ממליצים לי בגודל 19-22 אינץ שיהיה טוב לעבודה ממושכת מבלי לאמץ את העיניים ושלא יגרום לכאבי ראש?

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  20. Started by naki,

אני גיימר קז'ואל. משחק הכל.. עד עכשיו עם מסך aoc pg2460, מסך gsync פאנל va ונהנתי ממנו קונה מחשב ומסך חדש ומתלבט אם ללכת על מסך gigabite g27q שהוא דגם gsync competible או ללכת על מסך של אסוס Asus VG27AQ. שהוא gsync רגיל.. תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  21. סיפור ארוך...אז אני יקצר כדי שלא ישעמם...אבל הנושא רציני ומאוד דחוף, מתלבט בין 3 מסכים... T240 חינם או 2333HD חינם אוHD T260 בתוספת של כ-400-500 ש"ח, מה הכי כדאי לי,גם מבחינה כלכלית וגם מבחינת איכות מסך , אני חייב תשובה באופן דחוף!!! ו...תודה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  22. Started by gperry,

בלית ברירה לאחר שלא מצאתי מסך 20" במלאי שמתי לב שיש מבצע ב PANDA של 2408. הבנתי מחבר שיש למסך זה בעייה עם הקושחה. אם אני לא ממש משחק ויותר עובד עם טקסטים וגלישה באינטרנט האם ארגיש בבעייה? האם ניתן פשוט לעדכן את התוכנה באינטרנט? המבצע הוא די אטרקטיבי - 2850 ש"ח ! האם כל מסך שאקנה בארץ יש לו את הבעייה הזו? איך ניתן לזהות את גירסת הקושחה הבעיתית? באזור מחירים הזה האם יש עוד מסכים 24" עם פאנל איכותי ?

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  23. Started by ppe,

שבוע טוב רציתי לשאול האים יש דרייבר חדש לכייל את הצבעים 2007FP

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  24. Started by J0n1,

זאת פעם שניה שהלכה לי הCRT בחדר, אותה הבעיה, הספק התחיל לגסוס או שהיו כמה קבלים דפוקים, כנראה מבלאי. אני לא רוצה לקנות עוד CRT, וחשבתי להשתמש ב2007FP שלי כמסך טלוויזיה. חיברתי את הממיר למסך דרך RCA, ורואים די זוועה (אפשר להגיד שפחות או יותר כמו וידיאו באיכות RIP בפורמט 4:3) הממיר פשוט לא אצלי עכשיו, אבל אני אנסה לחבר את זה לSVIDEO, לדעתכם יהיה שיפור? (לממיר יש יציאת PL ל3RCA,אנטנה וSCART) בכל אופן, הבעיה שלי היא הכיבוי והדלקה. אני יכול לכבות את המסך עם שלט כאשר הוא על כניסת הVGA, אבל זה לא יעבוד עם RCA/SVIDEO, כי כאשר הוא לא מקבל מתח ביציאות האלו הוא לא עובר למצב שינה. אז השאלה שלי האם אני יכול לגרום לו לצאת ולהכנס למצב שינה, ולעבור בין היציאות באמצעות שלט? אשמח לרעיונות …

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  25. Started by noodle,

שלום רב, מחפש מסך מחשב לבית: תקציב: גג 1000 ש"ח גודל מועדף: 21-24 שימושים: סרטים ב-FHD, קריאת מסמכים, משחקים פה ושם (כרטיס מסך 7600gs) מחפש מסך איכותי עם תמונה חדה. תודה

• 0 תגובות
    • 939 צפיות

דיונים חדשים בפורומים