עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. מבצע מטורף באמזון על הAcer Predator XB271HU מסך 27 IPS ברזולוציה של 2560x1440 עם GSYNC ו144HZ בפחות מ2000 שקל עד הבית, כמעט חצי מחיר מהארץ עריכה: שכחתי קישור https://www.amazon.com/Acer-Predator-XB271HU-bmiprz-2560x1440/dp/B06ZXZ3QBD/ref=sr_1_2?keywords=Acer+Predator+XB271HU&qid=1574961404&smid=ATVPDKIKX0DER&sr=8-2 עריכה 2: נגמר המלאי אבל יש מבצע לא רע בstartpc ראיתי שיש עליו עכשיו גם מבצע בstartpc למי שמחפש לקנות בארץ ב400 שקל יותר

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. יממה אחרונה נותרה למיזם גיוס הכספים של ה-Desklab בפלטפורמת Kickstarter - אחרי שכבר הצליח לגרוף השקעות של מעל ל-600,000 דולר לכתבה

3. המסך ישמש לעבודה ממושכת יומיומית מהבית (בעיקר תכנות). אמל״ק - האם לרדת מעט באיכות בשביל מסך גדול יותר, עם חיבורים עדיפים? והאם כדאי בכלל 27 אינץ לצרכים שלי? אופציה ראשוניה - Dell U2518D 25 אינץ מסדרה U האיכותית ביותר של דל, 1,550 ש״ח https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=24583 אופציה שניה - Dell P2720DC 27 אינץ מסדרה P (גרסה אחת מתחת לU), מתחבר בחיבור USB-C אחד ללפטופ (תצוגה, נתונים, טעינה). 1,590 ש״ח. https://www.pc365.co.il/product-21765-Dell_27_USB_C_Monitor_P2720DC_3Y?hidedetails=true&gclid=CjwKCAjw3-bzBRBhEiwAgnnLCvqsBnFi6DqM34LreeCwbO12VLJsnll0rYkM09YFCarYrB4tbrtXthoCiOoQAvD_BwE …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Globalization,

מתבלבט לגבי המסך הנ״ל, והאם פנאל VA הוא בסדר למשחקים? פעם אחת התפשרתי ולקחתי TN במקום IPS ולא אהבתי, עכשיו אני מתבלט שנית.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. היי חברים, לפני כמה חודשים הייתה לי הפסקת חשמל בדירה ולאחריה המסך אינו נדלק יותר, ניחשתי שזה שרף אותו אבל המחשב בהחלט מזהה אותו מחובר. אני ואחי פירקנו אותו בעדינות ולא מצאנו שום דבר שנראה לא בסדר, כל הקבלים נראו תקינים ולא זיהינו זכר לתקלה באחד הרכיבים האחרים. מכירים דרך אחרת לאבחן את הבעיה או טכנאי שידע לזהות ולטפל בבעיה? עברתי להשתמש במסך השני שלי (מסוג אחר), אבל ממש חסרה לי היכולת לעבוד על שני מסכים בעבודה וקנייה של מסך אחר אינה אופציה כרגע. תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Kukishin,

האם מומלץ? אין בעיות חומרה...ניסיתי 31.5 וזה לא נוח לעבודה. ואם כבר 27 אז התלבטתי לגבי רזולוציה. תודה לעוזרים.

7. Started by SS2Ricer,

שלום, רכשתי לא מזמן מחשב גיימינג חזק (כרטיס גרפי NVIDIA 2080 SUPER), ואני רוצה להוסיף מסך למה שיש לי כרגע - Dell U2715H שקניתי לפני 5+ שנים במצב טוב. שימושים: גיימינג (מתי שאפשר), עבודה/לימודים (בגלל זה מסך שני ולא להחליף את הקיים). תקציב: לא יותר מ-3,000 שקלים, בעדיפות בטווח ה1,000-2,000 אם אפשר. הערות: עדיפות ל-27 אינץ' (שיהיה זהה מבחינת הגודל של המסך הקיים), ואיכות תמונה טובה+ (עד כמה שזה די בקשה ברורה). במידה ונדרש מידע נוסף לגבי חומרה קיימת או דברים אחרים, אשמח לענות.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום, כבר בדקתי בפורום לגבי מפרט ובהתחלה התכנון היה לקנות RYZEN3700X עם RTX2070 SUPER . אבל הבנתי שצריך בשביל זה מסך ברזולוציה גבוהה, ואם אני יקנה משהו פחות אז גם המפרט ישתנה בהתאם. אני יושב יחסית קרוב למסך לכן חשבתי על מסך בגודל עד 24-25" והבנתי שבגדלים כאלו כל דבר מעל 1080P לא כדאי. 1. האם בגודל כזה אפשר לעלות מעל ל1080P? למשל 2K או משהו אחר אני לא הכי מבין. 2. מה המרחק הרצוי ממסך 27 לדוגמא? לפי איך שאני יושב כרגע זה נראה לי שזה יהיה ענק 3. לגבי כל הדברים האחרים : נראה לי שכדאי IPS מבחינת איכות אם הבנתי, HZ מעל 60 כתלות ברזולוציה ? התקציב לא כל כך ברור מאחר ואני לא ממש מבין איזה מסך אני צריך לחפש אבל בסך הכל אם זה משהו איכותי ובמחשב…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי! מחפש מסך 32 אינצ', 4K עם צבעים מדויקים (עובד עבור web, לכן sRGB חשוב יותר), קל על העיניים למשך זמן ותמונה ברורה. אני עובד באנימציה של דו-מימד, סרטונים, גרפיקה, ציור בפוטושופ ולפעמים גם גיימינג קליל.. תקציב בערך 4,000 ש"ח אני לא יודע לעשות קליברציה ומעדיף שיגיע מוכן מהמפעל חשבתי על ה BenQ PD3200U או Viewsonic VP3268

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום חברים, אני מחפש מסך זול עם כניסת DISPLAY PORT. למישהו יש מידע על המסך הזה של AOC? https://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=24E1Q

11. שלום לכולם, אני מחפש מסך 27" (של דל) מסדרת U בתקציב לא מוגדר - אלא אם יש מסך אחר מצוין במחיר זול יותר והכי חשוב עם אותה רמת אחריות (אני מאוד מרוצה מהאחריות של דל ומוכן לשלם עליה). כרגע אני עובד עם U2415 (ראשי) ו U2413 (צידי) שמחוברים לעמדת עגינה של מחשב נייד. אני רוצה להחליף אחד מהם (כנראה את ה U2413) במסך יותר גדול שיהיה הראשי. השימושים העיקריים הם כתיבת קוד וכתיבת/קריאת מאמרים ומידי פעם צפיה בסרטים. כיוון שאני עובד כ12 שעות ביום מול המסכים חשוב שהכתב יהיה ברור, נוח וחד באופן מיוחד. כרגע המסך במרחק של כ 70 ס"מ מהעיניים ויש אפשרות להרחיק את המסך ב 10 ס"מ נוספים. במידה וזה רלוונטי המסכים מחוברים לזרועות מתכווננות. כרגע ראיתי את אילו ואשמח …

12. Started by Omer Shamia,

בין 1000 ש''ח ל-1300 ש''ח לשימוש בגלישה סרטים וקצת משחקים, עם פאנל ips ורזולוציה 1920X1080 איזה דגמים מומלצים לפי הדרישות

13. נגיד את P2419H, פשוט בלי המעמד שאני לא צריך, ואין סיבה לשלם עליו. אני רואה שיש מוצר כזה אצל דל https://www.dell.com/ng/business/p/dell-p2419h-monitor-ws/pd לא מוצא מקום שמוכר אותו. קשה לחפש את זה כי בכל דף פירוט מוצר רשומות המידות "ללא מעמד". מכירים מקום כזה בישראל/ששולח לישראל?

14. יש לי שאלה טכנית, יש לי מצלמת רכב שמצלמת וידאו ברזולוציית 2K. האם אני אוכל לצפות בוידאו ברזולוציה הזו במחשב נייד עם כרטיס מסך מובנה ? או שאני חייב צג תומך 2K כדי שאוכל לראות את הוידאו ? תודה

15. Started by Yoel Abecassis,

שלום לכולם, חיפשתי המלצה למסך שיתחבר למחשב הנייד שלי לצורך לימודים. מעבר לשימוש הממוצע, אשתמש בו בעיקר להרצאות בזום ולתכנות (כנראה שלא מעט שעות תכנות בהמשך) למחשב (VIVOBOOK S14 X412FJ) יש חיבור טייפ C אך אין אופציה להטעין בעזרתו את המחשב. 27" (יושב במרחק דיי סטנדרטי) רזולוציה של 2K IPS אפשרות לכוון את הגובה והזווית בצורה טובה התקציב סביב ה1200 ש"ח. קיבלתי המלצה על P2720D שנראה שקולע לדרישות שלי בדיוק. העניין הוא שהוא קצת מוגבל מבחינת החיבורים לעומת נגיד הU2719D שעולה 300 ש"ח יותר. הייתי רוצה לנסות להבין את ההבדלים מבחינת השימושיות בחיבורים המוצעים. במידה ויש למישהו הצעה או רעיון אחר אשמח לשמוע כמו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי לכולם גמר חתימה טובה. בשבוע האחרון החלטתי שאני מחפש מסך מחשב. עקב המצב של הקורונה אני גם כן עובד מהבית ולעבוד מהלפטופ של העבודה זה לא כזה נחמד. אז עלה לי רעיון לקנות מסך מחשב סביב 27-28 אינצ שישמש אותי גם לגיימינג ב xbox series x (הזמנה מוקדמת). וגם לעבודה יום יומית ושימושים סטנדרטיים (לא עריכה מקצועית או משהו). עכשיו ה xbox series x יגיע עם תקן hdmi 2.1 שאמור לספק משחק ב 120HZ. אבל לפחות ממה שאני מבין וקורא אני לא רואה סיכוי כזה שמלבד כמה כתרים בודדים שיצאו יהיו משחקים נוספים שיתמכו בקצב פריימים כזה. שקלתי תחילה לחכות לדגמים האלו שיתמכו ב 2.1 אבל בפועל אני לא חושב ש 60HZ או קצת יותר זה נורא אני לא שחקן תחרותי או משהו בסגנון …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. בביקורת זאת נבחן מסך שולחני עדכני שמתיימר להיות בין המשתלמים ביותר בקטגוריה שלו, עם מספר תכונות מבוקשות מאוד בתג מחיר שפוי לשם שינוי - בואו לגלות האם ניתן לאכול את כל העוגה וגם לשמור עליה שלמהלכתבה

18. Started by Makagen,

היי קניתי לפני כמה ימים מסך ASUS VG249Q אבל החזרתי אותו כי הוא היה פגום, וגם איכות התמונה לא הייתה טובה בכלל וגם עכשיו יש בלק פריידי בעולם אז אולי אפשר להזמין מאתרים בחו"ל המסך שהחזרתי היה 144HZ ופעם ראשונה שאני משתמש ב-144HZ וזה נחמד אז עדיפות שיהיה 144HZ או (אולי 120 גם מספיק?) ואם אפשר שיהיה IPS. ושאיכות התמונה תהיה טובה, שיהיה חד, אז אולי אפילו צריך 1440P ולא FHD כי התמונה באסוס הייתה זוועה יצאו לי העיניים תודה

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  19. Started by sub@master,

שלום לכולם, למישהו כאן יש נסיון ברכישת מסך מ newegg? מצאתי שם המסך שנראה זול משמעותית מבארץ: https://www.newegg.com/global/il-en/lg-34bk95c-w-34-wqhd/p/0JC-000D-006M8?Item=0JC-000D-006M8 יש פה catch?

20. Started by sumbra,

אהלן, מחפש מסך לעבודה שוטפת שכוללת מבחינתי הרבה זמן וורד וגלישה. כמו כן יוטיוב וצפייה בסרטים. ראיתי כאן הרבה המלצות על dell P2419H ראיתי היום את המסך הזה של דל: SE2416H הוא עולה 100 ₪ פחות, אבל מצד שני יצא כבר ב-2016. מה ההבדלים בין המסכים ומה עדיף? תודה לעונים

21. Started by unwiZz,

שלום לכולם, אני מתלבט אם לקנות מסך מחשב LG בגודל 34 אינץ' בעקבות ביקורות שקראתי באינטרנט. ואני שם לב שיש 3 גירסאות עיקריות: ה34WN650-W, הGL750-B, והWN80C-B, כאשר בין שלושתם יש הבדלי מחיר משמעותיים: ה-650 ב-1600~ ה-750 ב-2500~ ה-80 ב-3500~ אני במקצועי מתכנת, אבל גם פה ושם אני גם נהנה לשחק במשחקים, ואני מחפש מסך שיהיה הכי טוב בVALUE PER MONEY בעיקר. כמובן שאני נוטה ל650. מה ההבדלים המשמעותיים בין הגרסאות? והאם כדאי לי ללכת באמת על ה650? תודה מראש!

22. שלום. במסכים גדולים כגון 29 27 ומעלה לחלק מהחברות כגון LG ו Dell יש אופצייה במסך שניתן לחלק אותו פיזית למספר צורות ומסכים לעבודה נוחה יותר עם מספר תוכנות במקביל ) מצורף סרטון מיוטיוב (..למשל דף אקסל חצי מימין ולמשל דף אינטרנט חצי משמאל..במקום להשתמש בגרירה והקטנה של החלונות של windows.. זה נוח יותר ונחמד... מה עושים אם למשל אני עובד מהבית דרך remote desktop לעבודה.. אבל אני צריך שמה שבעבודה יחולק למספר מסכים כמו שציינתי..האם זה יעבוד? כי בעצם אתה עובד דרך תוכנה אחת שלא ניתן לפצל אבל תכלס צריך ששם היה כמה מסכים ..מקווה שזה נשמע הגיוני ההסבר שלי ..לא יודע כל כך איך להסביר.. תודה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  23. אין צורך במשחקים. השימושים יהיו רגילים, טקסטים, אינטרנט וכו'. מה ה VFM עד 1000?

24. לקחנו לביקורת מסך מתקדם במחיר קורץ מאוד בכדי לבדוק האם שווה לעבור לפורמט אולטרה רחב - ה-G34WQC של GIGABYTE גילה לנו שחווית פרימיום ניתנת להשגה גם ללא שבירה של תוכניות חסכוןלכתבה

25. Started by ohadkro,

האם קיים כבל VGA באורך 10 מטר שנותן איכות תמונה זהה לכבל באורך סטנדרטי ? מניסיון שלי עם חיבור כבל 10 מטר של Gold Touch התמונה מעט דהוייה ועם אייקונים מרוחים בחלק מהמקרים. בתודה מראש

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.