מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אני חשבתי על אחד 27 מרכזי: 2560X1440 2 בצדדים 19/22/24 אנכיים 1920X1080 נתונים שחשובים: המסכים יהיו בעיקר לאינטרנט, המסך הראשי חייב להיות גם טוב לגיימינג - אבל לא כבד מאד. לנסות שכל 3 המסכים יהיו דומים: אותה חברה / אותו גודל שוליים / אותו עיצוב - לא אותו גודל גודל שוליים מינימליים אני נמשך לDELL וSAMSUNG כי איתם יש לי ניסיון טוב, אבל לא מצליח למצוא קונפיגורציה טובה. מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לרכוש מסך חדש למחשב שמשמש לעבודה משרדית, תכנות, משחקים וצפייה בסרטים. מפרט המחשב: מעבד - Intel Core i7 8700 / 1151 Tray, כרטיס מסך GTX 960. המסך הישן שלי הוא DELL 2209WA, שיכול להישאר כמסך נוסף. יש לי התלבטות האם לקחת מסך 24 או 27 אינץ', והאם מסך רגיל או קעור. לגבי סוגי הפאנלים, לא יודעת אם זה קריטי בכלל אבל ממה שקראתי נראה לי שעדיף IPS. אני בהחלט מעוניינת שהמסך יתאים לכרטיס מסך חדש שאקנה בעתיד וידע לנצל אותו במלואו, אבל בינתיים יעבוד מול זה הקיים. התקציב המקסימלי הוא 1400, כרגע נוטה לכיוון דל ומתלבטת בין שני אלה: "23.8 Dell UltraSharp LED IPS U2414H https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12930&…
-
- 2 תגובות
- 7k צפיות
-
-
עברתי כבר דיי הרבה כאב ראש בגלל זה אני צריך שנאי שיתאים למסך E2343F של AOC אם אפשר לינקים לחנויות ישראליות או אמזון בלבד תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מסך למחשב עם: gtx 1080 ti I7 8700k אני יודע שאני רוצה לשחק בhigh refresh rate כי התחלתי לשיר ככה אני לא יכול לחזור, אבל אני גם רוצה לשפר רזולוציה. החלתטי שאני רוצה לשלם 2300-2800 פחות או יותר חשבתי על משהו כמו זה: https://ksp.co.il/?uin=31601
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי ברצוני להעלות בעיה קשה שאני מתמודד איתה מזה זמן רב ברשותי היתה מערכת מחשב המורכבת מהרכיבים הבאים Asus Rampage V Extreme/Rog X99 Lga 2011-V3 INTEL i7-5930K 3.5GHZ 15MB BOX 2011-V3 G.skill DDR4 64gb(4*8gb) 2400Mhz W.D. 2TB 64MB BLACK 7200RPM SATA3 SSD-Samsung 850 PRO 256GB 2.5' RETAIL SSD-Samsung 850 PRO 512GB 2.5' RETAIL Gigabyte Gtx1080 EXTREM gaming 8GB DDR5 256Bit ASUS DL*24 ZALMAN CNPS11X PERFORMA 2011 COOLER MASTER HAF X - ללא ספק Thermaltake Toughpower XT GOLD 1375W למחשב זה היו מחוברים 3 מסכים של חברת Acer 34 PREDATOR X34ABMIPHZ שלושתם היו מחוברים ל-3 יציאות DP שיש בכרטיס הגרפי במקביל בנוסף היתה מחוברת טלויזיה L.G. 40 ביציאת HDMI כולם היו מחוב…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש מחיר מבצע עכשיו על המסך הזה ויוצא מחיר סופי כ 2150 ורציתי לשאול מה דעתכם על המסך הזה? ישמש אותי בתור טלויזיה לחדר נטו לסרטים/סדרות, לדעתכם שווה לקחת אותו? או לחכות ל Black Friday?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דרישות מסך גימינג 27, 144HZ, מחשב קיים: כרטיס מסך 1070 ,מעבד r7 2600x , 16G RAM מעוניין במסך שמטרתו הראשונה היא משחקים, מטרתו השנייה היא עריכת וידאו. אני מתלבט בין המסך AOC Agon AG271QX 27” בעלות של 2000 שקל https://www.amazon.com/gp/product/B01G5JYN0C/ref=ox_sc_saved_title_4?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 לבין המסך C27HG70 27 שעלותו 2700 שקל https://www.amazon.com/gp/product/B06XSQ5QN8/ref=ox_sc_saved_title_7?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 את האמת אני דל תקציב, האם 700 שקל יעשו את ההבדל? ההבדל הגדול שמתי לב אליו שלסמסונג יש HDR האם יש לכם משהו אחר מומלץ בתקציבים הנ"ל?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, חשוב לי שהמסך יהיה קעור, 27 אינץ' ורזולוציה 2k. המסך יתחבר לכרטיס מסך rtx 2070. אם יש מסכים מומלצים שיוצאים מההגדרות הנ"ל, אשמח לשמוע. אם צריך עוד פרטים, let me know, תודה, $
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן מחפש המלצה למסך 34" Ultrawide ברזולוציה של 3440x1440, רצוי IPS צרכים: עבודת עריכה כבדה (אודיו/גרפיקה), עבודה משרדית ולעיתים רחוקות גיימינג דגש על צבעים וחדות. תקציב - עד 3K, רצוי מחו"ל כי המחירים בארץ לא שפויים חשבתי על המסך הבא מה דעתכם? https://www.amazon.com/LG-34UM88C-P-34-Inch-21-UltraWide/dp/B01CDYB5CW/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1547301019&sr=8-2&keywords=34UM88C-P
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
החברה האהובה מהונג-קונג ממשיכה להרחיב את תחומי העניין שלה עם ה-Raptor לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, אני מחפש מסך 22-24 שלא מעייף את העיניים.מהם הפרמטרים החשובים לצורך זה? אם אפשר המלצה למסך עד 1K ש"ח. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש ברשותי מסך U2515H של דל והאמת אני מרוצה ממנו, אבל במחשב החדש חשבתי אולי להחליפו. הסיבה היא שיש מסכים בשוק שתומכים 120hz או יותר מזה ולפי מה שהבנתי נותנים חווית משחק שונה לגמרי וגם לא רק בכל מה שקשור למשחקים.. גם אם זה יהיה אולי מעבר לפאנל אחר מסוג TN זה באמת יהיה גרוע? כיום אני עם IPS והאמת מרוצה מאיכות התמונה אצלו.. בעקרון אני ראיתי מסכים לא יקרים כל כך שהם FHD אבל עם 120HZ אבל השאלה אם אני ארד ברזולוציה זה יפגע מאוד באיכות התמונה ואם זה צעד חכם.. הרזולוציה שלו היא QHD אני חושב שזה די אידיאלי להיום, אני רק לא יודע אם עדיף לשדרג לקצב רענון גבוה או אולי ללכת על אופציה של 4K אבל אז כנראה אצטרך כרטיס מסך חזק יותר בהתאם.. מה דע…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אשמח להמלצה למסך מחשב 21 21.5 אינצ בריא לעיניים אני עובד המון שעות במחשב עם חיבור hdmi ניסיתי בעבר גודל 24 והיה לא נוח עבורי תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך מחשב עבור עבודה מהבית, גודל רצוי 27״. תקציב - 1500 שח עם חריגה קטנה. בעבודה אני עובד עם 2 מסכים של דל בגודל 27״ וזה מעולה. מפאת מקום בבית (ותקציב), לא אקנה שני מסכים. אשמח להמלצות תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מסך Dell U2312HM שקניתי לפני כ-6 שנים. הוא שירת אותי נאמנה עד לפני כמה שבועות שהייתה הפסקת חשמל, ומאז הוא פשוט לא נדלק. ניסית שקע אחר, כבל אחר, כלום. אין אפילו נורת חיווי שדולקת. מכיוון שהמסך עבד בלי שום תקלה עד כה אני נוטה לחשוב שיש איזו בעיה בספק כח והמסך עצמו תקין... בינתיים התחדשתי לי כבר במסך DELL U2719D חדש, אבל אם אוכל להציל גם את הישן זה יהיה נהדר. השאלה היא האם כדאי לנסות לתקן ואיפה אפשר לתקן כזאת תקלה במחיר הגיוני כך שלא יהיה זול יותר לקנות מסך אחר וזהו? במידה ואין טעם לנסות לתקן... מה הייתם ממליצים לעשות עם מסך כזה? פשוט לזרוק לפח?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
זה המסך שיש לי בעבודה כרגע: https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=955218 ואני מעוניינת לקנות משהו דומה הביתה, אני מעצבת ואני אשמח שזה יהיה 4k כדי שלא תהיה לי בעיה של פיקסלציה בחיבור למאק. אשמח לעצתכם בנוגע לשאלה האם יש משהו דומה אבל בתקציב יותר צנוע.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
השימושים שלי: גימינג בעיקר אבל הדגש הוא על EYE CANDY ולאו דווקא תדרים גבוהים. מאד רוצה מסך גדול לפחות 27" _ (שלא היה FHD) התקציב שלי 2500ש"ח אפשר גם חנויות כגון AMAZON או NEW AGE בתנאי שניתן לשלם שם בתשלומים. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
קראתי על ה DELL הרבה ביקורות טובות, אבל 24" קטן לי (זה מסך לגרפיקאי). המלצות למסך מקביל בגודל 27"? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מתעניין ברכישת מסך שישמש בעיקר לפיתוח תוכנה, ושימוש משרדי(קריאה מרובה וכו'). כמו כן קצת פוטושופ, אבל לא ברמה מקצועית. המסך (או המסכים) יחובר למקבוק פרו. מתלבט אם כדאי לקחת את ה U2719DC ברזולוציה 2K , או לחבר 2 מסכי U2419HC ברזולוציית 1080p. אשמח מאוד להמלצות ממי שהתנסה עם הקונפיגרוציות, הרזולוציות והמסכים הללו. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
רוצה לחבר את שני מסכים למקבוק פרו. שימוש עיקרי תכנות, ולא מעט קריאה. חשבתי בהתחלה ללכת על U2719 בודד, בסוף לדעתי עדיף ללכת על זוג של 24. מה ההבדל בין שני הדגמים (U2419hc, P2419hc) בפועל, חוץ מכמה פורטים נוספים? האם שווה את ההפרש של 500 ש"ח (לזוג מסכים) שניהם הרי אותו פאנל, עם אותו רוחב של ה bezel, חיבור ישיר של USB-C למקבוק, ויכולת לחיבור מסכים (daisy chaining). ההבדל היחידי הוא בקליברציה מהמפעל? האם זה משהו שניתן באמת להבחנה , והאם זה משהו שניתן לשינוי בעזרת תוכנת קליברציה כלשהי? תודה
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש הבדל בין חברות שונות, כי מה שראיתי בהרבה חנויות זה שמוכרים כל מיני כבלים של חברות סיניות לא מוכרות (gold touch, etion ועוד)? [השימוש לי זה למשחקים על full hd] וגם מה ההבדל בין displayport 1.2 ל1.4? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך חדש עבור גיימינג בתקציב של עד 500 ש"ח. להלן פרמטרים נוספים שאני רוצה : 1. גודל - 21 עד 23 אינץ'. 2. רזולוציה - FHD. 3. זמן תגובה - עד 5 שניות. עדיפות שהלחצנים של המסך יהיו במקום נוח ונגיש. אפשר לשים לב שלפי התקציב אינני מחפש את המסך הטוב ביותר אבל בהחלט מחפש משהו שיוכל לתת תמורה לטובת השימושים. אודה לעזרה ולילה טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני חושב לקנות את מסך קעור 34 אינץ' Dell UltraSharp LED IPS QHD U3419W. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=28176 רציתי לדעת אם שווה לקנות את המסך הזה או אולי כדאי לרכוש סוג אחר. אני כרגע עובד עם שתי מסכים, ומשתמש בעיקר עבור עריכת וידיאו ועבודה על אפטר אפקטס. פה ושם גיימינג אבל יותר עבודה. אני מאמין שהרוחב יעזור לי מאוד, ואני לא אצטרך 2 מסכים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
החברה הסינית הפופולרית מתחילה את המסע שלה בעוד תחום מעניין עבור המשתמשים הביתיים, עם פוטנציאל לספק לנו מחירים טובים יותר מכל מה שהכרנו בעבר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מחזיק 2 מסכי EIZO מדגם S2431W. לפני משהו כמו שנה התחילה תופעה מוזרה שהתפתחה על המסכים (שניהם!) ונראה כאילו המסך או ציפוי כלשהו על המסך נקרע. בתחילה זה היה נראה כמו שריטה (מאוד ישרה) על המסך, אבל מהר מאוד כל המסך התמלא ב"שריטות" האלו וגם המסך השני. מצרף תמונות תקריב של שני המסכים. האם מישהו מכיר את התופעה הזאת? האם יש דרך לתקן את המסכים? הם סה"כ אחלה מסכים ואבל להיפטר מהם... תודה לכל העונים!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-