מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי מסך 2007FP והUSB ports שלו לא מגיבים משום מה. כאילו אם אני מחבר אליו DISK ON KEY לדוגמא המחשב לא מזהה אותו (הוא אמור בכלל לזהות אותו?) והדרייבר של המסך כן מותקן אצלי. איך מסדרים את זה?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, אני צריך להוציא את המירב מ1300 ש"ח (בלי חריגות) על מסך 19 אינץ' LCD רחב לשימוש למשחקים וסרטים. יש המלצות? תודה
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם אני ישמח לשמוע חוות דעתעל מסך מחשב 20 " דגם FJ-2050 LED תוצרת FUJICOM המחיר שלו נשמע לי הזוי משהו 333 ש"ח לא מחשיד קצת. אם יש למישהו את הדגם אני ישמח לקבל אינפורמציה האם הוא יספק אותי בתור גרפיקאי לתלת מימד. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר בין לקנות WideScreen של DELL 22 אינץ או מסך אחר.. יש בעיות כיום למסכי ה WideScreen?
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
איך המסך הבא בשביל משחקים Samsung SyncMaster 226BW ?
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
חבר'ה אנא עיזרו לי ברשותי מסך LCD של VAIO אשר קיבלתי מיפן לפני כמה שנים. אני צריך עזרה בלחבר אותו למחשב בארץ. יש לו כבל יחיד עם חיבור מלבני במרכזו בעל מס' חורים ( אני לא מצליח להעלות התמונה ) אנא אימרו לי מה אפשר לעשות
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין כמה סוגים של מסכים, כרגע אני עם Samsung SyncMaster 2333SW (מסך ישן), הוא אמנם Full-HD אבל החלטתי לשדרג למסך קצת יותר גדול עם צבעים חדים יותר. הייתי אומר שהחלוקה הולכת 40% משחקים, 40% קריאה, 20% סדרות. אני נורא מתלבט אם ללכת על מסך גיימינג (משחק Rocket League וקצת FPS), או על מסך שהוא לא מיועד לגיימינג (כלומר IPS?) אני מתלבט בין הדגמים: Samsung S27D590CS 27" - שהוא קעור בגודל 27 ומאוד יפה Dell UltraSharp U2415 - שנראה טוב, עם רזולוציית 2K, ובגודל דיי אידיאלי בשבילי Dell U2414H - שיחסית קטן, אבל הוא במחיר טוב או שיש לכם הצעות אחרות בשבילי? אני מאמין ששיפור יורגש בכל מקרה בגלל המעבר מהמסך הנוכחי עריכה: אם זה …
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שמעתי שבמסך 2253BW של סמסונג יש משהו בשם OVERDRIVE שהוא מעוות את התמונה... אז ברצוני לדעת איך מכבים את ה- overdrive במסך סמסונג דגם 2253bw סליחה על הבורות, ותודה מראש
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
הזמנתי את הסמסונג אבל אין אותו בחנות והציאו לי את ה LG באותו המחיר (1390) האם כדי והאם יש לו DVI המסך לשימוש כללי אופיס אנטרנט ולא הרב סרטים ומשחקים תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה האפשרויות בארץ לגביי מסכי תלת מימד? שמעתי על מסך Sharp3D LL151 אבל אי אפשר להשיג אותו בארץ ובSHARP גם הסירו את האתר המיוחד שלו ולא מוצאים עליו כמעט מידע. אז איזה מסכי תלת מימד יש כרגע שזמינים לשוק הפרטי?
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
היי כולם, קניתי היום LG 204WT ,דבר ראשון מה אתם חושבים על המסך הוא טוב? ודבר שני מה שרציתי לדעת זה איך אני גורם לDVI לעבוד!! יש לי כרטיס מסך INNO3D 7600GS ואם אני מחבר את המסך עם הDVI אז הוא לא מזהה אותו ולחצתי על הכפתור של SOURCE. הייתי רוצה להוסיף שיש לי ויסטה 32 ביט ובהתחלה גם עם הכבל הכחול זה לא עבד לי אז מה שעשיתי זה בחרתי לפני שווינדוס עלה ב DISABLE SIGNATURE ENFORCEMENT. ואז זה עלה והתקנתי את הדרייבר של המסך אבל זה דרייבר של האנלוג הרגיל. יש לכם אולי איזה עצות שאני יכול לנסות? [br]פורסם בתאריך: 22.02.2008 בשעה 18:40:02 סליחה חשבתי שאני בפורום של המסכים...כתבתי שם את ההודעה עכשיו. אז אפשר למחוק את ההודעה הזאת
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, קניתי מסך חדש SAMSUNG T220P הוא מחובר בכבל DVI לצורך העיניין. ומידיי פעם הוא מרצד ומופיע מסך שחור לפעמים (מהבהב)... זה קורה שאני פותח חלונות מסויימים נראה לי... זה אולי קשור לכרטיס מסך ? או שזו בעייה במסך ? אולי משהו בהגדרות ? (אין לי מושג מזה) תודה, שלומי
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לא מזמן שני מסכי LG. מסך LG מדגם W2043T ומסך LG מדגם W2042T המסך מדגם W2042T תומך בקצב רענון מסך של 65-75 מג"ץ ואילו המסך שלכאורה מתקדם יותר (W2043T) תומך רק ב-65 מג"ץ. לכל הידוע לי, הדרייברים מעודכים. גם של המסך וגם של כרטיס-המסך (geforce 9500 GT). קראתי בפורום הזה כמה נושאים שנגעו בקצב רענון מסך, הבנתי שזה לא כ"כ עקרוני למסכים LCD קצב הרענון. אבל אני מרגיש שזה מפריע לי. לאחר ישיבה ממושכת מול המסך W2043T, אני מרגיש כאבי-עיניים וסינוור. ואילו ישיבה ממושכת מול המסך השני (או Samsung 24 inch) לא מפריעה לי. יש לציין שאחרי מבני המשפחה לא מרגישים הבדל. אשמח לשמוע את דעתכם. אני במשא ומתן עם החברה כדי להחליף את המסך (קיבלתי את המסך המתקדם רק בגלל פאשלה שלהם) …
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
רזולוציה 1680 על 1050 מ-20" מKSP
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
סה"כ שמעתי ביקורות מצוינות על שניהם אני אישית חובב מסכים רחבים לכן אני נוטה לראשון אבל לשני יש מתונים טיפה יותר טובים... אז אם יש לכם הצעה טובה יותר ה 1800 שח מקסימום!! אנא הציעו בתודה מראש רז ועריכה: חיפשתי בפורום ולא הבנתי עדיין מה ההשפעה של 16.2 לעומת 16.7 ואם זה מורגש במשחקים?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מקצוענים. אני מעוניין לקנות מסך לצורך עיבוד תמונה בפוטושופ. חשבתי על המסך Viewsonic VP930 שעונה על תקציבי ומתאים למטרה זו. הבעייה היא שאחי הקטן אוהב לשחק במחשב ואני פוחד שהמסך הזה יפגע בחווית המשחק שלו (אולי המסך לא מספיק מהיר למשחקים ?). בקיצור, האם המסך Viewsonic VP930 מתאים גם למשחקים ? תודה מראש על התגובות, אלון.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
השימושים שלי: בעיקר - אינטרנט ומסמכים ועריכת תמונות ווידאו. אני רוצה גם תמיכה טובה במשחקים וסרטים לטווח ארוך. ראיתי המלצות על Viewsonic VP930B אבל 1. הביקורת הבאה די קוטלת אותו: http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_highend/17/ 2. אני רוצה לחסוך מקום על השולחן, והרגל שלו נדאית ממש מפלצתית. מה אתם אומרים? תודה, ניר
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך של DELL U2311H ויש לו כבל שמחבר אותו בUSB מהמסך למחשב ,הכבל הזה התעקם והיציאת USB שלו דפוקה כרגע ,איפה ניתן להשיג כזה כבל באיזור המרכז? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות את המסך 24 או 27 של DELL המחירים שלהם לא זולים בכלל ואני חושש לקנות ולגלות שיש פיקסלים שרופים ושביזבזתי בסביבות ה 3000 ומעלה על מוצר תקול ולא מושלם. הבנתי שחלק מהאנשים כאן במעמד הקניה בדקו את המסך עם תוכנות למציאת פיקסלים שרופים... איפה בדיוק אפשר לעשות את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי התלבטות... מה יותר טוב בשבילי מבחינת איכות צפייה, וכמובן שימושים של משחקים וטלווזיה... כרגע יש לי מסך 17 אינץ' למחשב אמנם לא מותג, אבל הוא אחלה של מסך... חשבתי להוסיף טלווזיה לחדר בגודל של 26-27 אינץ'... (המלצה לאחת כזאת יהיה נחמד) או ללכת על המסך של DELL ה-2007, שהרבה בפורום ממליצים עליו, בגודל 24 אינץ'... הוא עולה בסביבות ה-5500 ש"ח... מה עדיף מבין שני האופציות? לשימושים של סרטים, משחקים וטלווזיה? כמובן כדי שאוכל לנצל את האופציה השניי אצטרך להוסיף למחשב כרטיס טלווזיה, אך זה מחוץ לתקציב.... תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היי לכולם אני מעוניין בלקנות מסך מחשב שיהיה טוב לעבודה גרפית עריכת סרטים אפקטים ושיהיה אפשר לראות עליו סרטים בצורה טובה לא למשחקים אם זה משנה המסך צריך להיות 19 אינץ אני לא יודע מה טווח המכירים למסכים כאלה אני לא מחפש LCD אם בוא טוב עדיף CRT זול תודה
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו מכיר/התנסה עם המסך Philips 200VW8FB? יש לכם ביקורת לגביו?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, כבר כמה שבועות שהמסך שלי, Philips Brilliance 200P7ES לא נדלק. אחרי הרבה לחיצות על כפתור ההדלקה וחיבורים מחדש לחשמל, הוא נדלק בסוף, אבל זה לא נעים להתעסק איתו רבע שעה כל פעם שאני רוצה להדליק אותו. הוא בן 6, אני מבין שהוא כבר ישן, אבל הפאנל מצויין וחבל לי לזרוק על תקלה כזאת. איפה יש אפשרות לתקן אותו?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
ת'כלס יש לי כמה דגמים שאני מתלבט לגביהם: samsung 740BF samsung 731BF asus PM17TU מה אתם אומרים ? שווה אולי לשקול את הכיוון של LG גם או שאסוס וסמסונג יותר טובים ?
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-