עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. ASUS VK222H 22 האם חייב להדליק את המחשב כדי לשחק XBOX360

2. שלום. יש ברשותי כ. מסך hd3870 של asus, וכן מסך vk221s של asus (לא נמכר בארץ), בעל רזולוציה טבעית של 1680x1050. באופן תמוה מאוד, גם כשהכרטיס מוגדר על הרזולוציה הנ"ל, המסך מראה את התמונה כ1440x900 (ומאפשר לי 'לגלול' לקצוות המוסתרים), ולכן אני כרגע ב1440x900. יכול להיות שזה כיון שאין למסך DVI, ולכרטיס יש רק כאלה (ואני משתמש במתאם המקורי)? למסך אין דרייוורים באתר. יש למישהו המלצות?

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  3. שלום, אני ממש לפני רכישת מסך LCD חדש והייתי מעוניין שתעזרו לי ממש לפני הקניה של המסך, האם הוא שווה או לא שווה את הכסף. נכנסתי לעמוד המוצר ב-Newegg.com שהוא: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824112005 ואני יכול להגיד לכם שהייתי מופתע לטובה! - המחיר שלו רק $349.99 (שזה בדיוק 1500 ש"ח) - הגודל שלו הוא פשוט מדהים, אני הייתי חייב 22" ל-8800GTS שלי - זמן התגובה בסדר גמור, אני לא צריך פחות מ-5ms (מ"ש) - חיבור DVI - המסך 22" היחיד שמכיל חיבור HDMI - הבהירות בסדר גמור, 300 cd/m2 זה סטנדרטי - היחס ניגודיות הוא פשוט פצצה, לא הייתי מצפה ל-1200:1 ממסך 22" במחיר כזה - הצבעים נראים מצויין, ולמסך 16.7 מליון צבעים וזה אכן מספיק. - רמקולים מובנים (לא רמקולים טובים, אבל…

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  4. Started by elif,

יש לי טלויזיה full hd 1920*1080 שמחוברת למחשב, אני מעוניין בהמלצה למסך 22"-24" שיחובר בנוסף לטלויזיה, כאשר המטרה היא שיראו תמונות זהות בשני המסכים. כיום יש לי את הdell 2209wa אך מישום שהרזולוציה שלו לא 1080*1920 אני לא רואה מסך מלא בטלויזיה. התקציב הוא בסביבות ה1000 עם חריגה קטנה. חובה חיבור DVI. אם יש מסכים יקרים יותר בעלי פנל IPS שמצדיקים את המכיר אך לא חורגים מהתקציב בצורה משמעותית, המלצות יתקבלו בברכה.

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  5. Started by levy18,

בעיקרון שמתי עין על ה-t220 של סמסונג אבל אני לא יודע מה כדאי לי.. t220 או t220p? כרגע אני משתמש במסך 19 ברזולוציה 1440X900 האם יהיה הבדל משמעותי? אני מפחד שאני לא יסתדר עם הרזלוציה הגבוהה של ה-P במסך כזה קטן (יחסית כמובן) השימוש הוא בעיקר לסרטים, אינטרנט ומשחקים.. כרטיס מסך 9800GTX

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  6. Started by prager,

מחפש מסך טוב למשחקים + סרטי HD.. כרטיס מסך - 8800GT 512MB אני לאיודע אם כדאי 22 או 24 אינץ בגלל הכרטיס מסך.. עדיף מסך ב1000 שקל.. אבל אם המסך באמת שווה את זה מוכן להשקיע 1500 וגם יותר..

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  7. בעיקר למשחקים ולסרטים !!!! http://www.samsung.com/hk_en/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=giantseries&model_cd=LS24MYKRBQ/XSH# או http://www.samsung.com/us/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS24CMKKFV/ZA תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  8. הייעוד המרכזי כפי שנאמר יהיה למשחקים ואינטרנט - לכן חשוב שיהיה נוח לקרוא טקסט איתו. צפייה מהצדדים וכינון גובה פחות מעניינים אותי. מה המסכים המומלצים במחיר הזה? תודה

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  9. האם יש הבדל משמעותי בין 2 מיליסקן ל5 מיליסקן במסכי lcd? ואם כן במה זה מתאפיין

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  10. שלום לכולם, אני כרגע סטודנט שלומד תכנות וכל הזמן מתעסק עם המחשב גם עכשיו וגם אחרי הלימודים ולפחות כרגע יש לי מחשב נייד עם יציאת HDMI ואני הייתי רוצה מסך גדול (23 - 25 אינץ) שיחובר למחשב הנייד וששם אני אעשה את רוב הדברים והעבודה שלי כמו כן המחשב נמצא כרגע על שולחן שנמצא כ2 מטר וחצי מהמיטה שלי (2.5 מטר האיפה שאני שם את הראש) והרבה פעמים לפני שאני הולך לישון אני רואה דברים במחשב כגון סדרות וסרטים באיכות לפחות720p אבל המסך הגדול שיש לי עכשיו סתם ישן ואני רוצה להחליף אותו. אז הבנתם שאני צריך לעבוד הרבה מאוד במחשב ולא רוצה שהעניים שלי יכאבו כמו כן אני אוהב איכות תמונה טובה ואוהב לראות וידאו בלא פחות מ720p ולכן השאלה שלי היא איזה מסך מחשב לקנות שיתאים לצרכים שלי ואולי אף לצרכי…

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  11. Started by Rockstatement10,

יש ברשותי U2414H, ורציתי לשאול אם מכבים את המסך מהכפתור שלו ומדליקים לעיתים די קרובות זה הורס אותו או משהו בסגנון? אני זוכר שבעבר אמרו שזה עלול להרוס מסכים. המחשב נשאר דולק.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  12. שלום כולם! יש לי LCD של סמסונג . עקב רצון טוב של אחד מבני המשפחה הוא "ניקה" את הLCD עם מטלית שספוגה במים ועכשיו יש מעיין כתמים מהמים. איך ניתן לנקות את זה? חשבתי אולי לקנות שפריצר ולהשים בו מים ולנקות בצורה יותר טובה. האם מעט מים יפגעו בLCD (בציפוי או משהו, כי אני יודע שיש חומרים שכן פוגעים בLCD ) תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  13. Started by borsood,

במסגרת הנסיונות שלי להבין קצת יותר על זמן תגובה נתקלתי בסקירה הזו של svet: http://www.svethardware.cz/art_doc-CA31CCAA2DA3744FC12572080040A099.html לצערי אני מתקשה בקריאת הצ'כית. מישהו יכול להסביר בקווים כללים מה ואיך מודדים שם? במיוחד הגרף הראשון. תודה.

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  14. Started by Double_N,

מה דעתכם על הדגם הזה? האם שווה להזמין אם זה הכיוון שאני מחפש? http://www.ebay.com/itm/Tempered-Glass-27-Inch-Matrix-NEO-LED-270WQ-IPS-2560x1440-WQHD-Quad-HD-Monitor-/130739999725?pt=Computer_Monitors&hash=item1e70b613ed האם הכוונה tempered glass הוא לזכוכית מבריקה כמו במחשב מקינטוש? והאם אני אוכל לחבר שניים מהסוג הזה לכרטיס מסך מסוג Geforce 660ti ? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. החברה האהובה מהונג-קונג ממשיכה להרחיב את תחומי העניין שלה עם ה-Raptor לכתבה

16. Started by Arg92,

שלום לכולם ! הצלחתי לתקן פיקסל תקוע וסתם רציתי שתדעו שזה אפשרי .... אז ככה הייה לי פיקסל תקוע על אדום באמצע המסך , כיבתי את המסך לקחתי מקל לניקויי אוזניים והפעלתי לחץ עדין על המקום בו נמצא הפיקסל התקוע בזמן שהמסך כבויי כמובן , תוך כדי שאני לוחץ הדלקתי את המסך ו........ הפיקסל התקוע נעלם . בהצלחה

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by ranran,

שלום אני מתלבט בין 2407HC לרגיל עכשיו הבנתי שHC תומך ב92% צבעים והקודם יש לו 72% צבעים משהו כזה עכשיו לשאלה השימוש שלי בעיקר יהיה משחקים וסרטים\+חיבור ממקור חיצוני (קונסולה או טלוויזיה וכו') בשביל השימושים האלה מה כדאי? הבנתי שבשביל קריאה ואינטרנט עדיף ה92%

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  18. Started by Shoko,

אז ככה הזמנתי את ה- T220 ב- 900 שקל אחרי שה- 17" המיושן שלי בן ה- 9-10 של מאג הלך לעולמו ראו בו כל כך טוב יותר מכל מסך שראיתי עד היום ממש נקי ואיכותי :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ בכל מקרה לא הבנתי אם יש בו הגרלת פאנלים או לא ?

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  19. Started by eli_xXx,

בקרוב אני הולך לקנות מסך LCD 17 אינטש עכשיו ראיתי את המסך של פיליפס (שפיליפס היא חברה טובה אבא שלי עובד איתם) בקיצור יש לו 12 מיני סקנד עכשיו יש מצב שאני אבחין בזה? אני לא גיימר מי יודע מה משחק משחקים אבל לא כ"כ הרבה ולא משו רציני עכשיו יש לי מחשב נייד ובגלל זה אני שואל כי אני מתכוון לחבר אליו את המסך ורציתי לדעת אם יראו הבדל ממשי שהעין יכולה לקלוט בן הזמן של המסך של הנייד לבין המסך LCD עכשיו הנגידות שלו זה 1:500 האם זה בסדר זה יספיק לי? טוב עוד פרטים על המסך אפשר למצוא פה: http://zap.co.il/compModels.asp?sog...model_id=152715 והנה תמונה ברורה של המסך: המסך נמכר ב1250 ומעלה ואני משיג אותו ב850 בקיצור שווה? כל תגובה תתקבל בברכה!

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  20. Started by mc_elad,

אני מתלבט בין- Samsung 22" Wide T220 2MS 1:1000 DVI לבין- Dell 22" 2208WFP Wide UltraSharp אשמח לקבל עצות בנושא וצריך לציין שהמסך מיועד בעיקר למשחקים (הרבה משחקים) בבקשה תגיבו !!! ....

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  21. שיהיו פסים שחורים בצדדים? בדקתי בתפריט של המסך אבל ב-DISPLAY SETTINGS אפשרות ה-WIDE MODE (ד"א, גם ה-SHARPNESS) חסומה ואי אפשר לשנות אותה... :s05:

22. אני מעוניין לחבר מסך נוסף למחשב, הכ.מסך (המובנה 780G של ג'יגהבייט) שלי תומך בזה, אך ה2 המסכים עובדים ברזולוציה שונה, האם ניתן לחבר את המסך הנוסף כך ששניהם יעבדו ברזולוציה המתאימה לכל אחד?? אני לא יכול לנסות כיוון שאני צריך לדעת אם זה יעבוד לפני שאני מנסה (ואם כן אני להעביר את המסך הנל כמה ק"מ טובים), ולכן אני שואל... המון תודה!

23. אני ישמח מאוד אם תוכלו לעזור לי לגבי שאלה שיש לי : יש לי בבית מסך 25.5 אינץ של חברת SAMSUNG דגם T260 אני הולך לקבל מחשב סביר פלוס עם מעבד QUAD9450 לוח אם ASUS P5Q DELUXE זכרונות CORSAIR DHX 2*2GB TWINX DDR2 CL4 800 MHZ כרטיס מסך GIGABYTE RADEON HD 4870 512MB השאלה שלי האם המסך יעבוד לי טוב ברזולוציה גבוהה 1920X1200 למשחקים ברמה של CRYSIS .? אם לא אז מה אני יכול לעשות? האם יהיה באפשרותי להגדיר רזולוציה נמוכה יותר במסך הנ"ל ואם כן האם זה יגרום לי למראה פחות איכותי !!! אם תוכלו לפרט לי יתרונות וחסרונות הצעות ואפילו פתרונות זה ממש יעזור לי !!! בתודה מראש אור ירושלים

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  24. Started by mapisto,

היי, בדיוק עכשיו יש מבצע בדיוטיפרי על המסך הנ"ל ואני מתלבטת אם לקנות אותו.. (רק 200$!) הוא נראה לי טוב, אבל לצערי אני לא מבינה יותר מדי בתחום :-[ יש פה מישהו שיכול לומר לי משהו על המסך הזה? הוא טוב? שווה לקנות אותו? :s05: תודה רבה לכל מי שעוזר!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.