מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות מסך לעבודה גראפית וOFFICE. למה OFFICE? כי כשהמסך לבן, חשוב לי מאד שמכל כיוון אני אראה אותו צבע. ראיתי שיש מסכים שהפאנל שלהם בטכנולוגית IPS. עוד לא ראיתי במו עיני מסך כזה ואין לי מושג איפה אפשר, אבל זאת לא השאלה. באחת מרשתות החשמל ראיתי מסכי LCD שהם גם TV. נתקלת במסך של LG מדגם M228WA. כעיקרון, שמתי לב שבניגוד למסכי מחשב, במסך טלויזיה LCD, גם כאשר מביטים מהצד, איכות התמונה לא יורדת. נראה על פניו שמסכי הטלויזיה LCD טובים בהרבה ממסכי המחשב LCD!!! בדקתי פרטים על המסך במדובר של LG, וראיתי שהוא מבוסס על פאנל TN ולא IPS. איך זה ייתכן שמסכי LCD TV טובים יותר? והאם כדאי לרכוש אחד כזה כמסך מחשב. תודה.
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אם יש סיקור על המסך שלי T220 .?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום קודם כל. אני מעוניין להחליף את מסך ה-CRT 17 אינץ הישן שלי שלא רוצה להתקלקל עדיין (ואני מנסה) אני כיום בעיקר משחק במשחק (World of warcraft) רציתי לדעת איזה המלצות אתם יכולים לתת לי? כמה נתונים : כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON 9600 XT 256M - כן קצת ישן אבל בזמנו הוא היה אחלה :-) מחשב AMD 3000 משהו לא זוכר בדיוק,עם ציפ סט 939 . (אני זוכר שהמליצו לי בזמנו משהו כזה ) תודה לעונים .
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם קראתי במגזין מחשבים מאמר על מסך Lenovo ThinkVision L220X רזולוציה 1920x1200 זמן תגובה 6ms פאנל S-PVA מחיר $500 ציטוטים מהמאמר: "מתאפיין בשחור עמוק יותר ובזויות צפייה נרחבות יותר משל פאנל TN ". "מכלול הצבעים של המסך הוא 92 אחוז מתקן NTSC ". "שחזור האפור הכהה מוצלח מאוד האפור בהיר- פחות" ועוד. חתום על המאמר ג'ון דילייני. האם יש ביקורת מקצועית על מסך זה והאם הוא יכול להתאים לעבודה בתוכנות גרפיקה כמו פוטושופ? שמירה על גוונים אמיתיים? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי מסך Samsung 2253BW והוא ממש מטונף אז קניתי איזה חומר לנקות אותו זה המוצר שקניתי http://ultrapro.co.il/products/89290 רציתי לדעת האם בטוח לנקות עם זה כי שמעתי שחומר מבוסס אלכוהול הורס משהו במסך או משהו כזה בטוח לנקות עם זה?
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום ותודה לעוזרים, יש ברשותי מסך סוני מדגם SDM-HS75P יש לי פיקסל אחד מת יש למסכי סוני אחריות על תקלה מסוג זה? ואם יש מסך עם יותר פיקסלים מתים האם האחריות תקפה לגבי זה?
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום חיברתי מסך טלויזה lcd של " 20 graetz למחשב ibm netvista - המסך הוא ברזולוציה של 480X640 , הכרטיס מסך שמותקן במחשב הוא nvidia vanta 16mb בעל רזולוציה גבוהה הרבה יותר מהמסך . טלויזיה רואים יופי אבל במחשב התצוגה מאוד גדולה , וכאשר מגדילים את הרזולוציה רואים מאוד מטושטש ולא ברור . שאלתי היא : האם אפשר לעשות משהו כדי שהתצוגה תהיה יותר קטנה וברורה ? האם החלפה של כרטיס מסך יותר טוב תתתקן את הבעיה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
הייעוד המרכזי כפי שנאמר יהיה למשחקים ואינטרנט - לכן חשוב שיהיה נוח לקרוא טקסט איתו. צפייה מהצדדים וכינון גובה פחות מעניינים אותי. מה המסכים המומלצים במחיר הזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
בעקבות ההמלצה של האתר וביקורות שקראתי ברשת , הזמנתי את ה 222h . מה ששמתי לב בהשוואה , שכמעט בכל ההשוואות הנתונים שלו , יצאו הכי קרובים לנתונים של המסך של EIZO אז לדעתכם עשיתי טוב ? סך הכל 1224 שקל כולל משלוח. גם מאוד אהבתי את המראה שלו והארגונומיה. ניסיתי גם לנסות ביותר זול בוואלה שופס וסירבו ל5 הצעות שלי , ואחר כך הם התקשרו והציעו ב1160 אבל לא רציתי , כי פה הזמנתי מהיבואן עצמו שמייבא את המסכים של eizo וצ'יימי לארץ, והוא גם הבטיח לי משלוח עד לבית עם שליח בלי תוספת שלום בדיוק 1224 כמו שכתוב בזאפ.
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בחירת מסך 22 או 24 ראיתי שהנושא דיי נטחן פה בפורום אבל בגלל הכרטיס מסך שיש לי אולי יש מקום לדיון.... יש לי את הכרטיס מסך הבא XFX GeForce 9800GX2 1GB DDR3 600MHz PCI Express 2.0 SLI Ready ראיתי שהSUMSUNG סדרת הT מעולים אבל לא יודע אם כדאי לי 22 או ללכת על 24 השימוש הוא משחקים ועבודות תכנות המרחק מהמסך הוא 50- 60 סמ.... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את המסך הזה, האם מישהו הזמין אותו או מתכנן עליו? הבנתי שהבעיות שלו דומות לבעיות של ה-2408wfp ושגם לו יש רוויזיה A01, האם זה נכון? סה"כ המחיר מפתה ואני רוצה להשתמש בו גם כטלוויזיה אז נראה לי שהוא יתאים לי יופי.
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מקווה שזה הפרום המתאים יש לי טלפון xiomi redmi note4x. (מסך ips(. כמה פעמים שמתי לב שאזורים שהוצגו הרבה זמן (שורת ההתראות וכו) נשארים על המסך בצורה דהויה אחרי שסוגרים אותם (לא קבוע, כמה זמן). עשיתי גוגל ולא מצאתי משהו על זה. מישהו יודע למה זה קורה? אפשר למנוע את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ראיתי שרשת מסויימת משווקת מסך של מותג "IIYAMA" והמחירים משתלמים ביחס לתמורה ורציתי לדעת האם מישהו מכיר את המותג הזה ויכול לספר או להעיד האם הוא איכותי או לא איכותי, אמין לא אמין? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני רוצה לקנות מסך הבא: https://www.pc365.co.il/product-15139-product בגלל גם שזה HDR וגם מסך קעור. האם זה שווה את הכסף? מה שמפריע לי כאן זה שהמסך לא UltraWide, האם זה לא אמור להיות בכל מסכים קעורים? האם זה יפריע לי אם אני מכוון למסך קעור? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
עבודה שוטפת, מסמכים, הרבה קריאה, סרטים ואינטרנט. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
יש ברשותי מסך DELL U2312HM בין כמה שנים. באחת מהפסקות החשמל האחרונות הוא הפסיק לעבוד. (נורת חיווי לא נדלקת) ניסיתי לשחק איתו קצת, להוציא כבל להכניס כבל, להחליף כבל, להחליף שקע. שום דבר לא עזר. הבעיה היא בפירוש המסך. אם אני משאיר את המסך מחובר לחשמל הוא ישאר באותו מצב (תקול) ונראה כאילו אינו מקבל מתח. אם אני מנתק את המסך מהחשמל ונותן לו לנוח 6-8 שעות, המסך חוזר לפעול כרגיל. התרחיש הזה חזר על עצמו כמה מספר פעמים. יש למישהו מושג מה יכול להסביר את התופעה? * על המסך דיי ויתרתי אבל עדיין מסוקרן מדוע זה קורה.
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
המותג העסקי מבית לנובו תופח עם צמד אמצעי תצוגה מעניינים ומעוצבים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
דגם העילית העסקי של לנובו מאבד את טכנולוגיית התצוגה הייחודית מהדור הקודם - אך מקבל פאנל תצוגה מתקדם אחר, עם תמיכה בתקן HDR מתקדם של חברת דולבי לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מסך לשימוש ביתי , גלישה , שידורים חיים , סרטים (בלי שימוש למשחקים כלל) , בתקציב נמוך התרשמתי ש-MUST הוא FULL HD , ו- IPS , החיבורים הקימים במחשב כיום הם VGA ו - HDMI חשוב מאוד שתהיה אחריות לבית הלקוח למקרה הצורך (ולא הבאה למעבדה ספציפית-לא נמצא במרכז - לכן VIEWSONIC כנראה לא רלוונטי) , האם שיקול חשוב ? ובשקלול הנתונים האלו והתקציב הנמוך מתלבט בין המסכים הבאים ואשמח להמלצות , פתוח להצעות גם למסכים אחרים במחיר עד 500 ש"ח HP T3M70AS - https://goo.gl/9EWSTm lenovo T2224d ttps://goo.gl/pUAbXk Lenovo LI2264D https://goo.gl/J4Rsb6 ואולי גם זה - LG 21.5" 22MP48HQ-P https://goo.gl/mK3BNP תו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אז ככה המליצו לי על שתי המסכים האלה הראשון זה דל Dell Gaming S2417DG השני זה Asus PG248Q 24 הבנתי שבדל יש בעיה עם הצבעים של הדארק אני לא יודע אם סידרו את זה מאז או אבל אלה התגובות שקראתי אם יש לכם משהו אחר להמליץ התקציב שלי זה 2200 מקסימום הגודל של המסך שאני רוצה זה 24 אינץ
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרבה פעמים המליצו עליו בפורום. המסך עולה בערך 2200 ש"ח, לא תומך HDR ואין לו g או free sync, קצב הרענון 60 הרץ אבל הוא IPS. אז השאלה היא האם ולמה הוא הכי מומלץ למשחקים לא מהכבדים, יו טיוב ואופיס? או שיש משהו אחר עדיף באותו תקציב ולמה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי כבר 25" DELL QHD אחד, ואני צריך לרכוש מסך נוסף לאותו המחשב מטעמי הפרדה בין היצירה לצריכה על המחשב. האם זו טעות לקנות 25 נוסף או שהיום, 27" זה המינימום ? כמובן שזו דעה אישית אבל אשמח לדעות מאנשים שהתנסו בגדמי ה25 וה27 של דל. אני מניח ששני 25 זה יותר סימטרי בעין, יש מישהו שמתנגד וחושב ש25+27 עדיף ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לרכוש מסך גדול ומקצועי לחיבור למקבוק פרו. חשוב לי מסך גדול (לכה״פ 27 in. לכאורה). רזולוציה גבוהה מאוד מאוד. דיוק מקסימלי בצבעים. קצב ריענון. עד כמה שיש לזה השפעה היום (בעבר המסך היה מרצד עד שהיו מגדילים לו את קצב הריענון) לא מסוגל לשום ריצוד. אפילו קל שבקלים. וכן זוויות הטיה. אני זקוק לשנות תנוחה במהלך העבודה. בד״כ מסך עומד-מוטה מעט. לפעמים מסך שוכב ממש... מבחינת תקציב, אני כמובן מעדיף לחסוך. אבל לא על חשבון צרכים ואיכות. אשמח לקבל המלצה על מסך איכותי וטוב בתקציב סביר. ובנוסף מסך פצצה גם אם התקציב גדול מעט. כדי שאוכל להכריע ביניהם. המחשב משמש בעיקר לגרפיקה. אילוסטרייטור. פוטושופ. אינדיזיין. הרבה וקטורי. כמובן עיבודי תמו…
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן חברה, לכל הגיימרים שפה שעשו את השדרוג מ60\75 הרץ ל144\240, שמשחקים משחקי FPS כמו CS GO או CS 1.6 , רציתי לדעת - עד כמה הבדל משמעותי הקצב רענון? כלומר מה בעצם השדרוג במסך ל144\240 נותן? האם הוא נותן יתרון משמעותי על יריבים אחרים לדוגמא עם מסך עם קצב רענון של 60 הרץ? האם הוא נותן שיפור בסקיל? או שזה נטו נוחות והחלקות שהמשחק רץ בו? תודה לכל העוזרים!(מתלבט אם לשדרג למסך 144).
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, המחשב משמש בעיקר לצפיה בסרטים ולעבודה מהבית - תכנות. הדרישות מהמסך - 24 אינץ' FHD פאנל איכותי רצוי שתהיה אפשרות לכוונן את הגובה אבל לא חובה. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-