מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
בהנחה שמחיר לא חשוב, איזה כבל DVI עבור מסך LCD הייתם קונים? יש משהו שנחשב מאוד מומלץ ואיכותי ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כשבוע הבחנתי כי מסך הסמסונג 22" שלי ניהיה כהה...במשחקים כמו PRO וCOD הצבעים במשחק נהיו כהים ויש אזורים שבקושי רואםי משהו...ניסיתי לשחק עם הבהירות , גאמה, קונטרס אבל זה לא עוזר כ"כ...הצבעים השתנו גם באתרי אינטרנט ... מישוה יכול לעזור ???
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום הנני זקוק להמלצתכם בקשר למסך שיהיה מיועד למשחקים חדשים ושיוכל למצות את כרטיס המסך,SLI של 9600GT . אם לא תיהיה ברירה אז אפשר לחרוג בתקציב עד אלפיים ש"ח,זהו המקסימום שלי. תודה רבה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום כולם , יש לי היום יומולדת והחברים תרמו ביחד וקנו לי מסך ASUS AW222U ! 22" רחב , בנתיים עושה רושם טוב אבל איך אני מכוון אותו בצורה אופטימית ? לא צריך אולי להתקין דרייבר או משהו ? תודה רבה , דור
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מסך 19 אינץ של אסוס vw193d וכרטיס מסך 9600 palit עכשיו יש לי בחירה של איזה רזלוציה לשים עכשיו אני לא יודע לפי מה לבחור את זה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום. רכשתי את המסך 2007FP מנקסטופ עם פאנל IPS, הוא הגיע עם זליגות אור שחבל"ז, מכל פינה אפשרית. המוכר הציע לי לקחת במקומו את אותו המסך אך עם פאנל PVA. מה לעשות? השימוש שלי הוא בעיקר סרטים, והכי חשוב לי להנות מהם. אז כרגע אני צופה הילה סגולה וזווית צפיה רחבה, וזליגות אור, כדאי להצר את זווית הצפיה ולפגום בצבעים? מה לעשות? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי בזמן האחרון אני משוטט לי כאן יותר ויותר כנראה ביחס ישר לאובדן חדות ובהירות במסך שלי בכל מקרה אני רואה את מירב ההמלצות למסכים איכותים הולכות לכיון הדלים ה 2007 וה 2407 עכשיו שחיפשתי לראותאם הגיע כבר ה 2408 ראיתי את המסך הזה מצד אחד 22 אינץ וזול יחסית מצד שני לפי הנתונים זוית צפייה של 160 מעלות ושייך למשפחת ה ULTRASHARP מה שמצביע על פאנל איכותי לא? אז מי שמכיר ויכול לשפוך קצת אור אני אשמח אולי זו גם אופצייה במחיר סביר ביותר
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עושה רושם שמדובר בחברה גרמנית עם מוצרים טובים אבל לא ראיתי שום מבחן על המסכים שלהם, לפחות לא באנגלית. מישהו ראה הדגמה או מבחן של המסך הספציפי או של החברה בכלל?
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
חשבתי על LG 1960TR יש לו נתונים ממש גבוהים אני רוצה מסך איכותי לא רחב שיהיה אם תמונה ממש ברורה וחלקה תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך הגיע עם מדבקה שקופה בפינה כשהסרתי אותה,נשארו מעט סימנים. מותר עם מעט אלכוהול להסיר את סימני הדבק?
-
- 6 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
יום טוב
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום אני שוקל ברצינות לקחת את הNEC 26, שהוא גם HIPS וגם מעולה (וגם המחיר שלו ירד בארץ - ועדיין יקר פלאים) הבעיה שאני מפחד מהגודל ה ע נ ק !!! מה דעתכם? אפשר להתרגל? בוא נגיד שמשחקים אני בטוח שאהנה, השאלה היא לגבי עבודות משרדיות, גלישה ברשת, תכנות וכו', האם הגודל בסדר או "שמפריע" בשל הגודל העצום?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
יש לי מסך vp 930 מערכת לינוקס אובונטו איך אני גורם לתצוגה לפנות ב90 מעלות?
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
חוץ מבמחיר ?... ואיך אפשר להבטיח פאנל נורמאלי ע םה 226 ? לא מסוגל לחשוב שאקנה אחד כזה ואתקע עם משהו של צ'י מיי ....מנסיון ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מצליח לבחור בין Fill, 1:1,Aspect זה חסום בפני. איך משנים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
OK, אני רוצה לרכז כאן שתי שאלות שחשובות לי: 1. האם בצגים הנ"ל (Dell 2407, 2408) אפשר לשחק במשחקים ברזולוציה הרגילה שלהם בלי למתוח את המסך? כלומר לשחק ב-1600*1200 עם פסים שחורים בצדדים בלי למתוח את התמונה במשחקים שאין להם מצב של מסך רחב? 2. האם מישהו ראה השוואה רצינית / גיבש דיעה לגבי איזה צג עדיף - 2407WFP-HC או 2408WFP? אני צריך להחליט ממש מהר אם אני רוצה את ה-2408 או את ה-2407HC, ואני חושש לקחת את החדש לפני שראיתי ביקורת רצינית שמשווה ביניהם... orleans נתן השוואה קטנה בין 2408WFP לבין 2407WFP-HC. עד כמה שאני מבין ל-2408 יש delay גדול יותר. עד כמה זה משפיע בסרטים / משחקים מהירים? פה יש עוד שני מקורות עם מידע לגבי ה-2408, אבל לא ראיתי בהם השוואה ל-2407HC: http://monitort…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב! יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך geforce 8800GTS 640 וברצוני לקנות מסך חדש. שאלתי היא: מהם החסרונות שבמסך רחב בשביל משחקים? האם כל המשחקים הכבדים היום מאפשרים שימוש ברזולוציה למסך רחב כך שהמשחק יראה רגיל ולא יהיה מתוח לרוחב? והאם המשחקים כבדים ברזולוציה של מסך רחב (16X9) מכבידים יותר על כרטיס המסך ולכן איטיים יותר מאשר ברזולוציה של מסך רגיל (4X3) עם איכות זהה? ובכלל אשמח להצעת מסך ספציפית המתאימה לגיימרים, לא עולה על 1800 ש"ח... תודה רבה מראש.
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לפני כחצי שנה רכשתי מסך DELL 2407WFP-HC . לפני כחודש שמתי לב לתופעה מוזרה, כאשר הייתי מדליק את המסך הצד השמאלי שלו היה מהבהב. התופעה נראתה לאורך כ חצי דקה עד שמסך היה "מתחמם". בנוסף החלק הימני היה כהה יותר מהצד השמאלי של המסך. יצרתי קשר עם יעקוב מנקסטופ. בן אדם שלח UPS למקום העבודה שלי ולקח את המסך לתיקון. כעבור שבוע כשהיתברר שלא ניתן לתקן את המסך קיבלתי מסך חדש גם עם השליח של UPS. ממליץ לכל ספק/חנות לאמץ פוליטיקת אחריות שלהם. ממש נהניתי. ושוב תודה ליעקוב. אני לא עובד בנקסטופ ולא בכוונתי לעשות להם פרסומת. הכוונה היתה להודות על השירות הטוב ולהעביר מסר לחנויות אחרות.
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם, יש לי מסך LG L1750SQ שהצבעים שלו פשוט זוועה. שום קשר למציאות, ולא עזרו כל הנסיונות לתקן את זה. החלטתי לקנות מסך חדש. השימוש העיקרי הוא, מלבד גלישה באינטרנט, תוכנות גרפיות למיניהן (פוטושופ, אילוסטראטור, פלאש) ומדי פעם צפייה בסרטים. כמעט ולא משחק. חשוב לי מאוד הדיוק של הצבעים, היות וחלק מהעבודות הן להדפסה. כמו כן, יש לי כרטיס מסך GF 8500 של NVIDIA 512MB היות ואני לא מבין גדול במסכים, קראתי קצת בפורום והחכמתי קצת, בין השאר לגביי העדיפות של פאנלים לא מבוססים TN על אלה שכן. בהתחלה חשבתי לחפש מסך יחסית זול שיתאים לי לצרכים, וכשהבנתי שבשביל האיכות שאני מחפש אני צריך להתגמש עם הכיס, כמעט וקניתי במכרז את ה 2407WFP של DELL (למרות שהוא מאוד…
-
- 9 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצות\מידע\חנויות וכו' לגבי Monitor Color Calibrators למי שמכיר דברים סטייל colorEyes וכו'
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום. אז אני קונה בקרוב מחשב חדש ואני צריך מסך. אני יושב הרבה זמן מול המסך ככה שמשהו שלא יכאב לעניים, מסך שייתן מראה טוב מאד במשחקים כבדים ובגדלים של 19 עד 22 אינץ' ובתקציב של עד 1.8K. שאלה אחת יש לי, "22 זה לא גודל מוגזם? הוא לא כואב לעניים מרוב גודלו וכאחד שיושב מולו הרבה... זהו. תודה מראש, אלן.
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
נודע לי כי אין צפי הגעה לארץ לגבי המסך הזה, ואף הוזהרתי שיש חנויות שמוכרות את הדגם הזה עם פיקסלים שרופים. האם מישהו שמע על חנות,אמינה, שבה המסך זמין במלאי? תודה!
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
מחפש עוד מסך, כעת אני רוצה מסך 24 שיהיה עם זמני תגובה מהירים עבור משחקים, בלי LEG כמעט, ועם איכות צבעים מעולה. מבחינת מחיר, מעדיף לא בשמיים. יש למישהו עצות ורעיונות? בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם מישהו יודע אם יש להשיג כיום מסכים עם פאנל VA, בעלי זמן תגובה נורמאלי ( מקסימום 8, עדיף פחות, משהו כמו 6 ), במחיר של פחות מ - 2000 ש"ח ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
לאחר חיבור המסך, על פניו נראה בסדר. למה משמש תקליטור התכנה שצורף והאם חובה להתקינו?
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-