עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני רוצה לקנות מסך חדש 23 אינץ' ברזולוציית 1920X1080. התקציב הוא 1000 ש"ח אבל אני מוכן לחריגה של עד 200 שקלים. האם כדאי ללכת על DELL U2312 או שיש מסך מומלץ יותר?

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  2. היי, בתור אחד שהיה לו מסך פשוט של סמסונג 22 אינץ במשך 4 שנים עם פאנל פשוט שבחיים לא נגעתי בו, עד כמה זה באמת משנה איזה פאנל יש למסך אם אני בכלל לא נוגע בו? האם לקנות מסך עם פאנל TN זה אומר שאני אראה פחות איכותי משחקים מאשר במסך עם פאנל IPS למשל?

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  3. Started by reviZor,

שלום אנשים אני לא מזמן קניתי מחשב חדש ושמתי לב שהמסך שלי נראה זוואה, נגמרה לו האחריות והוא גם ממוגנט והפונקציה של DEGAUS לא עובדת אלא רק מחמירה. אז החלטתי לקנות מסך מחשב חדש. השימושים שלי הם ממש הכל למה אני גרפיקאי במקצוע, אוהב לשחק משחקי מחשב, לקרוא כתבות על מה שזה לא יהיה וכמובן סרטים. המחיר לא משנה לי למה אוני פורס על כרטיס אשראי. אז בבקשה תציעו לי משהוא איכותי וגם מאוד רצוי 24" תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  4. Started by kapitanov,

שלום. אני מעוניין לקנות מסך בתקציב עד 1000 ₪. המסך מיועד למשחקי מחשב. אני מעוניין במסכי Dell. רציתי לדעת האם יש איזה שהוא הבדל בין הדגם p2314h לבין הדגם p2414h? אני יודע שההבדל בגודל, אבל אני לא יודע מה עוד. הכרטיס מסך שברשותי הוא - geforce GT630 האם המסך ישפיע איך שהוא על המשחקים? האם לדעתכם יש מסך יותר טוב? תודה.

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  5. Started by X7-007,

כעיקרון אני יודע שלא קיים קשר בין Herz שבמסכי LCD ו CRT, אבל משהו שראיתי ובדקתי ושמתי לב כאשר המסך על 60ארצ ומסתכלים ב INFORMATION דרך המסך עצמו יש כמה פרטים H. frequency :64.00 khz V . Frequency : 60.09 Hz Pixel Clock : 108.03 Mhz Resolution : 1280X1024 ואז מספר המודל מספר סידורי עכשיו כשאני משנה ל 75HERZ זה מה שרואים H. Frequency : 80.05 Khz V . Frequency : 75.6 HZ Pixel Clock : 135.12 Mhz Resolution : 1280X1024 כעיקרון לפי האתר זה מה שצריך להיות האופטימלי כאשר משתמשים במסך הזה, PIXEL CLOCK 135, אבל אני ממש לא מבין את זה. מבחינת שוני שמים לב שרואים קצת יותר טוב ב 75ארצ. וגם מבחינת הדרייברים ברגע שמתקינים אותם יש הגבלה ל 60ארצ, צריך לשים PLUG & PLAY MONITOR או לא ל…

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  6. Started by revisam_d,

הנושא הזה הוא בעצם ארגונומיה נכונה בעבודה עם מסך LCD. עברתי לפני כמה ימים מ-CRT 17 אינטש למסך LCD 24 אינטש 16X9. מצד אחד, הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1920X1080, ונראה לי שעבודה ברזולוציה אחרת יוצרת תמונה לא ברורה. מצד שני, המסך די גדול, אז הרחקתי אותו קצת ביחס לאיך שה-CRT היה יושב, כך שהתמונה בערך 50-60 ס"מ ממני. אבל שילוב של שני אלה מאלץ קריאה מרחוק של פרטים קטנים, ונראה לי שאני מרגיש כאבי ראש קטנים תוך זמן קצר יותר ממה שהיה קודם. מה הנסיון שלכם אומר? איך נכון לכוון מסך כזה בשביל מי שעובד עליו אצל שולחן עליו הוא יושב: - מבחינת רזולוציה - האם תמיד לעבוד רק עם הרזולוציה הטבעית של המשך? - מבחינת מיקום המסך על השולחן - כמה רחוק מישור התמונה מעיני הצופה. - האם יש השפעה משמעו…

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  7. אורח אופיר
    Started by אורח אופיר,

שלום, מחפש מסך מחשב שישמש לצרכי גיימינג ועבודה. יושב כ- 70-80 ס"מ מהמסך. מעדיף 27". כרטיס מסך GTX1070, מעבד i7-7700. יותר חשוב לי שמשחקי ה SINGLE PLAYER היפים (כמו Skyrim, Witcher 3 וכד') יהיו מדהימים מאשר שאני אהיה השחקן הכי מהיר במשחקי FPS. המלצות?

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  8. Started by or1020,

אני מעוניין בקניית מסך 24" ואיני יודע כיצד לבחור. בהודעות אחרות ששואלים נשלחו להביט בסטיקים. מה זה והיכן אמצא אותם? אשמח לקישורים....

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  9. קניתי היום את המסך, אחלה מסך אפשר להגיד להתחדש עכשיו בדקתי ברזולוציות שאפשר להשים ואפשר רק 800X600, 1024X768, 1152X864, 1280X1024 ו 1680X1050. אין משהו ביניים? ב CS אני לא רגיל לשחק ברזולוציה כזאתי גבוהה וזה לא נוח לי אני יודע שזה נשמע מוזר. אבל למה אין לי למשל 1280X720 וכל הרז' ביניים בין 1280X1024 ל 1680X1050? התקנתי את הדרייבר שקיבלתי עם המסך, צריך לעדכן גם לכרטיס מסך? תודה מראש לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 946 צפיות
  10. אני צריך המלצה למסך בגודל 23-24" אני מעדיף 16:10 ולא 16:9 כמובן תומך FHD עד 1300 ש"ח הולך לשמש בעיקר למשחקים וגם לסרטים (יש לי HD7950 אני רוצה מסך שינצל את היכולת שלו)

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  11. Started by dog_foot,

אני רוצה להשתדרג למסך LCD בתקציב של 1600 שקל לערך, חשוב שיראו כמובן ברור, אני לא יודע מה עדיף, מסך רחב או מסך רגיל. שפחות יאמץ את העיניים שלי, שאוכל לשחק משחקים, שיראו סבבה. אשמח לעצות ורעיונות לדגמים מכל סוג שעומדים לערך בתקציב. תודה.

• 8 תגובות
    • 946 צפיות
  12. Started by evya135,

אוקיי דבר ראשון לכולם אני חדש פה קניתי היום מסך דק של סאמסונג 19 אינץ' חיברתי אותו והפעלתי את המחשב התקנתי אותו עם הדיסק שקיבלתי עכשיו שאני מנסה לשנות רזולוציה (ליותר מ1024 על 768) אני רואה מטושטש, כולל הכתב שנראה ממש לא ברור ולא קריא כמו כן אני לא יכול להעלות את הקצב ריענון ליותר מ75 וזה מוזר כי במסך הקודם שהיה לי (גרוע ביותר) יכולתי לעלות עד ל85 ולפי מה שהבנתי כמה שיותר זה יותר טוב לעיניים אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו מאוד לא מבין כלום בדברים האלה אגב ואם זה עוזר יש לי כרטיס מסך Radeon 9600 256mb

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  13. Started by CMuf,

שלום. אני מאז ומעולם היה לי מסך 17". בהתחלה 15" שקק עם שפורפרת סוני טריניטרון, אחר כך 17" עם שפורפרת טריניטרון, והם היו מעולים. קיבלתי ממשהו במשפחה פרויו lcd 17" והשתמשתי בו שנים רבות מאוד עד היום. בזמן האחרון הוא לפעמים עושה רעש של תיקים, וגם פעם אחת טיפה התמונה התנועעה. לכן סוף שבוע שעבר קניתי מסך מעולה של Dell U2312HM עם פאנל IPS. בנוסף לאבי מסכים בטכנולוגית TN הזולה יותר ואמורה להיות עם זמן תגובה טוב יותר. ניסיתי לדוגמא CODMW2 MP שברשותי, במסך שלי (IPS), וגם במסכים (TN) סמסונג של אבי ו MAG 2401c של אבי, כאשר המאג אמור להיות 2 מילישניות , ובכולם ראיתי הרבה יותר מושן בלור ובעיות רענון מאשר ה 17" שהיה לי. מהי דעתכם בנושא? אני מחפש בנרות את הבעיה ולכן היא מופיע…

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  14. Started by RebliNk,

ראיתי את המסך הזה של viewsonic http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=469700# אמרו לי בחנות מחשבים שזה מסך טוב למשחקים וסרטים אני צריך דעה עליו אם הוא לא טוב מה כדאי לי לקחת במקום (עד 1500 שקל) תודה ד"א - בכרטיס מסך שאני מביא יש את החיבור המתאים למסך הזה...

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  15. ובכן, היום הגיע הטכנאי לביתי (פניה נפתחה ביום חמישי שעבר ונקבע ביקור ליום שלישי - היום, פשוט כי לא יכולתי לפני. זה המקום לציין את השירות הטוב של PAL - נותנת האחריות למסכי XEROX). הטכנאי הגיע (עם מסך חדש), אמר שהוא לא רואה פיקסלים שרופים. הראתי לו אותם ע"י שימוש בתוכנת DPB (ולמי ששאל בקישור הקודם - הנה הקישור לאתר שלהם http://www.laptopshowcase.co.uk/downloads.php?id=1) והוא החליף את המסך בלי שאלות נוספות. כמובן שנתן לי לבדוק את המסך החדש בשביל לראות שאין בו פיקסלים שרופים (ואין). סה"כ אני מרוצה מהמסך אבל הדעה שלי אינה מקצועית ובאותה מידה אני מרוצה מהיונדאי שיש לי (פאנל TN. לא זוכר את הדגם). השימושים שלי הינם משרדיים בלבד (סרטים אני רואה במער' קולנוע ביתית שמחוברת למחשב אח…

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  16. יש ברשותי מסך שמראה כי הוא מחובר למחשב אך הוא לא מקבל אות , כלומר לא רואים במסך .. הנורה הירוקה על המסך דולקת כאשר הוא מחובר למחשב .. מישהו נתקל בבעיה כזו , ואם כן מה עושים?

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  17. Started by ziv_tt,

היי מחפש מסך מחשב לבת הדודה עם הצרכים הדי בסיסיים של אינטרנט ואופיס ואולי פה ושם לראות סרט או סדרה על המחשב. תודה לעונים

18. Started by tazok,

אני מעוניין להחליף את ה19 CRT המתיישן שלי במשהו חדש... כיוון שאני לא מעודכן כבר בהרבה דברים בקשורים למחשבים איזה דגם מומלץ למסך 22 אינץ' רחב שהוא יחסית דגם חדש ולא שהוא שכבר מתחיל להתיישן. ראיתי שיש למשל את הSamsung SyncMaster 226BW אבל נראה שהדגם בן שנה וחצי כבר פלוס מינוס. ויש את הLG L226WTQ שגם בטווח מחירים אבל אני לא יודע עד כמה LG טובים היום... לי יש CRT של LG והוא היה מהדגמים האחרונים שלהם שהיו נחשבים טובים מאז שמעתי הרבה דברים גרועים עליהם. תודה נ.ב אלה מסכי TN? יש סיבה להשקיע מעבר ל2000 שקל?

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  19. Started by matanya,

איזה פנל יש לו?

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  20. אני קונה מסך חדש ואני לא יודע איזה גודל הכי מתאים תנו חוות דעת בבקשה Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ASROCK H61M/U3S3 B3 S1155 USB3 Sata3 VGA HDMI DVI H61 CHIPSET, יחידות 1 Elixir 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata3 ST500DM002 ברכישת מחשב חדש, יחידות 1 TwinTech GeForce GTX560Ti XT Oc 1024MB GDDR5 ברכישת מחשב חדש, יחידות 1 צורב Samsung SHS222 x 22 Sata (OEM) Black, יחידות 1 NZXT M59 + 2x120mm + Cougar RS 550 40A @ 12V, יחידות 1

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  21. Started by tal.t,

שלום יש לי את המסך מסך מחשב 20 Samsung 2033SW Plus עכשיו השאלות שלי הם כאלה.. 1. איך הוא? 2.הוא תומך בכבל HDMI ניתן לחבר מהמחשב למסך כבל HDMI לשיפור איכות המשחק?

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  22. בקרוב אקבל אקס ופיסי3 מבקש עזרה בבחירת מסך מחשב 22 אינץ שלא יעלה על 2000 שח ושייתן תצוגה יפה למכשירים אשמח על העזרה

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  23. Started by Kukishin,

הדל 24 אולטרה שארפ 1920*1200 נפטר מן העולם. האמת שהייתי רוצה 27 IPS עם 2K, אבל אין לי תקציב לזה. רציתי לשאול אם U2515H יהיה איזה סוג של נחמה עבורי? או אולי יש למישהו פתרון יותר טוב?

24. מה מבין ה-4 עדיף ?

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  25. שלום לכולם אני זקוק למסך בעל רזולוציה כמה שיותר גבוהה להחליף את הT220 המזדקן שלי השימושים הם מולטיטאסקינג ולכן אני צריך כמה שיותר שטח עבודה, מכיוון שאני גיימר כבד המסך צריך להתמודד טוב עם משחקים וסרטי HD תקציב 2200 שח ללא חריגה, חנויות עדיפות למרכז. תודה לעוזרים היקרים.

דיונים חדשים בפורומים