מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
קניתי היום את המסך, אחלה מסך אפשר להגיד להתחדש עכשיו בדקתי ברזולוציות שאפשר להשים ואפשר רק 800X600, 1024X768, 1152X864, 1280X1024 ו 1680X1050. אין משהו ביניים? ב CS אני לא רגיל לשחק ברזולוציה כזאתי גבוהה וזה לא נוח לי אני יודע שזה נשמע מוזר. אבל למה אין לי למשל 1280X720 וכל הרז' ביניים בין 1280X1024 ל 1680X1050? התקנתי את הדרייבר שקיבלתי עם המסך, צריך לעדכן גם לכרטיס מסך? תודה מראש לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
התקציב הוא 5,500 ש"ח, וגודל המסך הוא 26" וחובה HD!! חשבתי עליהם: LG 26LC2 LA26R51B Samsung הם טובים? או שיש יותר טוב במחיר הזה?
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני רוצה מסך 19" LCD, שישמש למשחקים. ממה שראיתי במחירים האלה יש BENQ, SAMSUNG, LG במהירות 2MS. אשמח לקבל המלצות לדגמים. תודה
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מישהו יודע או יכול לתת לינק או להפנות למקום שיש בו ריכוז של יצרני הפנלים למסכי LCD,ומשם שאוכל לדעת כל חברה אצל מי מייצרת את הפאנל? כלומר אני מחפש את שמות יצרני הפאנלים,ואם אפשר אז קישור לשידוך של החברה עם יצרנית הפאנל. אגב,ניסיתי בגוגל ובעוד מקומות אבל אני לא מצאתי ריכוז.
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
Ok אז ככה, יש לי המון תכני וידאו (dvix\720P-1080P) שאני רואה במחשב ונשבר לי כבר הזין לראות אותם במסך קטן (17' רגיל) , יש לי רמקולים סבבה Z5500 שמספקים אותי אבל זה משגע לראות סרט עם רמקולים שמרעידים את החדר ומסך כל כך קטן... התקציב הוא כ 4k. המגבלות הן 1.קודם כל איכות, אני לא רוצה להתפשר על איכות במיוחד אחרי הניסיון עם ה ViewSonic שלי שלא יצא לי לראות כמעת מסכים שמשתווים לו באיכות ודיי התרגלתי אליה כבר כך שאני לא רוצה לרדת ברמה בצורה דרסטית. 2.רזולוציה, רוב התכנים שאני רואה הם באיכות של 720P כלומר 1280x720 ... אחרים ב Xvid ועד 1080P שאין לי בעיה להשיג. מסך טלוויזיה רגיל הוא ברזולוציה של 1366x768 אשר לו מרצה את התכנים הללו בצורה טבעית ולכן יכול לפגום באיכות, מסכים עם…
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
-
מחפש מסך שיתמוך HDMI 1080P. גדלים 20-22 אינץ'. עדף של החברות הבאות: 1.DELL. 2.ASUS. 3.LG. אם יש הצעות לחברות אחרות אשמח לשמוע עדיף בכמה שיותר זול.....
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מסך חדש שיחליף לי את הcrt הישן שלי בעיקר משחקים סרטים ואיכות גבוהה.עשיתי חיפוש באתרים של חנויות של מחשבים ומצאתי את הדגם http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3787 איך הוא ?ומה עם הdell fp?באיזה חנויות הוא בא עם s-ips?, תודה לעוזרים ובבקשה מהר!
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, רציתי לשאות אתכם מה ההבדלים בין 2 המסכים הנ"ל של VIEWSONIC? אני יודע שאחד שחור ואחד אפור, אבל מבחינת נתונים טכניים? לפי מה שמצאתי, יש קצת הבדל טכני ביניהם, אבל האם ה-VP930 עדיין מומלץ כמו ה-VP930B? האם הוא באותו "קנה מידה" מבחינת איכות? אשמח לשמוע דעות מבוססות, ולא השערות (אם אפשר....) תודה מראש לכל העונים.
-
- 9 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום אני שוקל לרכוש מסך LCD של סמסונג, כנראה ה 226BW, והייתי רוצה לדעת מהי מדיניות הפיקסלים השרופים על מסכי סמסונג בישראל. באתר של סמסונג באוסטרליה מצאתי, כי ההאחריות על חלק מהמסכים הרחבים הינה לאפס פיקסלים שרופים. האם מדיניות זו תקפה גם בישראל ? http://www.samsung.com/au/widescreen/ (כנסו ללינק ולמדיניות האחריות של החברה) [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, יש עדיין סיכוי להיתקל במסכי MVA של DELL 2007WFP ולא IPS?
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
היי, אני חושב לקנות מסך חדש למקום העבודה שלי, אני עובד כ-11 שעות ביום ולכן אני מחפש מסך טוב, שישמור על העניים שלי... בנוסף אני מתכנת, ולכן אני צריך מסך גדול 19 או 21 אינץ. אני לא יודע מה עדיף (יש מקום על השולחן) LCD או CRT (מבחינת העניים שלי) וכמובן שצריך שיהיה טוב מבחינת מחיר/תועלת. המחיר שנתתי הוא גג עליון, אם יש יותר זול עדיף. תודה.
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
למסך שלקחתי יש Viewing Angle 160°(H) / 140°(V). אתם חושבים שזה יהווה בעיה כלשהי?
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר שאלות בנושא. דבר ראשון האם המסכים: BENQ FP93GX 2MS DVI '19 Samsung SyncMaster 931BF LCD זהיים מבחינת הטכנולוגיה והשני סתם יותר יקר בכמה מאות שקלים מהראשון ? דבר שני: http://www.samsung.com/nz/products/monitors/tft/931bf.asp http://www.samsung.com/ca/products/monitor/lcd_digital/ls19medsbqxaa.asp איך בשתי האתרים של אותה חברה רשום על אותו דגם שיחס הניגודיות הוא 1:700 והשני הוא 1:2000 ? מה נכון ? דבר שלישי: האם יש הבדל מהותי בין 931BF ל 931C למי שלא עוסק בגרפיקה ? דבר רביעי: האם בטווח המחירים של ה 931BF יש משהו יותר טוב / מומלץ ? דבר חמישי: האם עדיף היום מסכי WIDESCREEN והאם יש משהו שווה של 20" עד 2000 שקל בנושא ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
והאם יש קשר בין זה ל text Interface אודה לכם אם תעזרו לי.
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי יכול להשיג מסך מחשב דרך מקום העבודה שלו במחיר טוב. השימוש העיקרי שלי במחשב זה שימוש פשוט (אינטרנט, מסנג'ר, אקסל) ומעט משחקים כמו פיפא ודברים כאלה. סרט לא ראיתי אף פעם במחשב (למעט יוטיוב כמובן). אבא שלי יכול להשיג אחד מהשלושה הבאים: T190(רחב) 943BW (רחב) 943BM (רגיל) כל אחד מהם הוא יכול להשיג במחיר טוב יחסית. על איזה מהם אתם ממליצים? תודה, דור
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
שלום לכוכלם, בהמשך למה ששאלתי לפני שבוע, אני ממשיך: אני רוצה לקנות את המסך הזה:http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=589547 ורציתי לדעת: האם נאי יכול לחבר אותו לממיר? האם אפשר לחבר אותו לDVD רגיל? אם אני אקנה כרטיס טלווזיה, אני אוכל פשוט לעבור בין מצב מחשב למצב טלוזיה? תודה לעוזרים! אלון
-
- 9 תגובות
- 876 צפיות
-
-
סוף כל סוף החלטתי שאני רוצה לקנות את המסך dell 2007fp כבר התרשמתי מהמסך והחלטתי שהוא עונה על כל הציפיות שלי, אך אויה גיליתי שהמסך הזה לאט לאט (או די מהר) נעלם מהחנויות, אפילו כאלא שמפרסמות את המסך באתר (על פי חיפוש בזאפ) לא בהכרח מוכרות אותו. כרגע יש לי אופצייה אחת של חנות בראשון foxpc אין להם מסך במלאי ולא כל כך ברור מתי יגיע אחד (לפחות 3 שבועות). אם אתם מכירים חנויות שיש להם את המסך במלאי או יכולות להשיג אותו בזמן קצר, חנויות אמינות שנמצאות באזור מרכז כמה שיותר קרוב לאזור ראשון, אודה לכם מקרב לב. (אגב לפני שמציאים, גולדטופ בראשון לא מוכרים את המסך למרות שהוא מופיע להם באתר)
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך בגודל 23-24" אני מעדיף 16:10 ולא 16:9 כמובן תומך FHD עד 1300 ש"ח הולך לשמש בעיקר למשחקים וגם לסרטים (יש לי HD7950 אני רוצה מסך שינצל את היכולת שלו)
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
שלום לכם חברים, עוד מעט אני מקבל את המשכורת שלי! אם ייצא לי לנצל הפעם את המשכורת כמו שצריך אז אני מתכוון לקנות לעצמי מסך חדש למחשב ואת המסך הנוכחי להפוך למסך שני (מסך 19 אינץ' רחב) ואני רוצה כמובן לקנות מסך גדול. השימושים העיקריים שלי הם בסיסים, כלומר הרבה אינטרנט, משחקים, סרטים (ואופיס) ואני במסך הרגיל רואה סרטים באיכות 720P (המסך הנוכחי מצליח להתמודד עם זה לא רע, זה לא HD אמיתי אבל זה מתקרב) ובמסך החדש אני מתכוון לראות גם סרטים 720P ומקווה להתחיל כבר לראות 1080P. איזה מסך אתם חבריי רוצים להמליץ לי? אני רוצה לקנות מסך 24 אינץ' לפחות שיהיה מסך טוב עם צבעים נוחים, ויש לי עדיפות לסמסונג. אני לא ממש פאנבוי של סמסונג פשוט יש בבית מסכים שונים של LG וסמסונג (וBENQ וPROVIEW) …
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה אולי מפגרת אבל ... מה ההבדל בין טלוויזיות LCD ומסכי מחשב LCD? אני שם לב לשניהם יש אותה רזולוציה, אז מה מפריע לי לחבר אחד במקום השני? * אגב ניסיתי למצוא בגוגל, או בפורום לא מצאתי איזכור לעניין. יבגני
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה בפורום ויש לי בעיההההה.... קניתי אתמול מסך LCD חדש מדגם sumsung p2370 23" עכשיו כמו שכולכם יודעים מסכים מגיעים עם 2 קבלים קבל כחול רגיל שזה לכטיסי מסך ישנים יותר וקבל DVI שזה לתמונה נקייה יותר ולאיכות יותר גבוהה של המסך... עכשיו אני מחבר את הכבל הכחול וזה עובד analog עכשיו אני רוצה לחבר תDVI כדי שהמסך יעבוד בdigital וכאשר אני מחבר המסך פשוט שחור ולא נדלק רגיל..מופיע מסך שחור וזה מנסה להחליף בין analog ו digital והמסך נכבה וניסיתי לחפש בהגדרות של הכרטיס מסך אין שם שום דבר שקשור לקבלים...ניסיתי להחליף דרך ההגדרות של המסך עדין לא עולה כאשר אני מחבר DVI מקווה שמישו פה יוכל לעוזר לי כי זה מסך חדש וממש מוזר לי שלא עובר לDVI. תודה.
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם, בהמלצת הפורום, קניתי את המסך הנ"ל אחרי חיפושים רבים, ואני אכן מאוד מרוצה! אני לא מומחה, וקשה לי להבחין בדברים שאנשים דקדקנים או כאלה שעוסקים בתחום שדורש דיוק מירבי מבחינים בו - אבל מזויית הראיה שלי: זה מסך מצויין. האמת שעוד לא התקנתי את התוכנה שבאה איתו, ועדיין לא כיילתי אותו, אבל בינתיים הוא מעולה. איך אני מכייל אותו בצורה מקצועית? לגבי הפיקסלים, רציתי להתייעץ אתכם: מבדיקה שעשיתי ראיתי שיש שני פיקסלים שרופים: אחד, בצד המסך (בערך בשישית הימנית של המסך, ובחמישית התחתונה של המסך, כלומר יחסית די בפינה), שהוא די שחור (כלומר לא לגמרי, אבל כן אפשר להבחין בו...לא הכי בקלות, אבל אם מסתכלים טוב אז כן). השני, בפינה השמאלית למעלה של המסך, והוא יותר בהיר (יש סיכוי כזה? …
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 22 שיהיה מיועד גם למחשב וגם לXBOX על איזה מסך הייתם ממליצים ? ואם יש לי כ.מסך HD4850 אני יכול לקחת מסך FULLHD ?
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
זה נכון שלא ממומלץ לעבוד עם מסך FULL HD בגודל של 22 אינץ' ? אם זה באמת לא ממומלץ אז למה ?
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-