מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אני צריך להחליף מסך מחשב ובתקציב שאני רוצה לרכוש מצאתי 2 מסכים 1.aoc e2243FWhttp://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1QE71D56F2 2.aoc f22plus http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1QE8F9011A צרכים:גיימינג ,אינטרנט וכדומה.. לא יודע מה לקחת תעזרו לי בבקשה
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
מחפש המלצה למסך 19" עם הדרישות הבאות: מסך רגיל (לא רחב), שלא יהיה עם רמקולים מובנים, מחברה טובה ומוכרת שהוכיחה את עצמה ועדיין מיוצר. השימושים הם בעיקר גלישה ממושכת באינטרנט וקצת משחקים, רצוי שיהיה מסך בריא לעיניים וטוב לצפייה ממושכת של כמה שעות. חשבתי על הסמסונג 932BF (יש לי נטייה לסמסונג) אבל קראתי פה בפורום שהוא כבר לא מיוצר. אפשר גם מסכי 20" לא רחבים. בתודה מראש, אלעד.
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר זמן מה שאני בחיפושים אחר מסך 22 אינץ במחיר שבין 1000-1300 שח', לאחר בדיקה וחקירה מקיפה נותרתי עם מספר אופציות שמאוד קשה לי להחליט לגביהם להלן הרשימה: סמסונג T220 או דגם ה FULL HD (למרות שקצת מפחידה אותי הרזולוציה של 1900-1200 למסך 22) סמסונג 2243 סמסונג 2253 סמסונג 226bw (שאותו אוכל להשיג מחבר שקנה, לא השתמש ורוצה למכור בהנחה) בכלל המחיר של מסך זה יקר לעומת שאר מסכי ה TN באותו הגודל למרות שהדגם ישן. למישהו יש מושג מדוע? האם הדגם הזה הוא באמת כל כך מוצלח? CHIMEI 222h. הייעוד הוא בעיקר עבודה משרדית אינטרנט וקצת סרטים. אשמח לשמוע אם מישהו יוכל להצביע על הדגם המנצח מהרשימה או כמובן כזה שלא ציינתי שלדעתכם טוב יותר. תודה מראש !!
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אהלן, המפרט של המחשב שלי כרגע הוא: 3570k, gtx1060, 8GB RAM אני רוצה להחליף את המסך הזקן שלי. הכיוון שלי היה 27" 1080p ו-2 המסכים שהכי תפסו לי את העין הם: https://ksp.co.il/?uin=43464 https://ksp.co.il/?uin=46251 הבנתי שאולי כדאי לי לקנות מסך 1440p ולשדרג את המחשב. מצאתי את המסך הזה: https://ksp.co.il/?uin=52322 במסגרת התקציב (עד 2000 ש"ח) מה אתם ממליצים? יש חלופות אחרות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
היי, מחפש טלווזיה בגודל 32" לטובת הרכבת מערך Eyefinity למשחקי מחשב. הדרישות: 1. רזולוציה FHD 2. תמיכה ב-NR בחיבור HDMI 3. מחיר עד 2,500 ש"ח, גמיש קצת 4.רצוי שהפאנל (מסגרת) יהיה דק ככל שניתן אשמח לקבל דגמים.... תודה
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
מישהו קנה/ראה את המסך הנ"ל? אני מעוניין בחוות דעת ממישהו שראה אותו פיזית או קנה אותו.. מחכה לתגובות, תודה.
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
התקציב עד 1,500 ש"ח מסך 19' בעיקר לאינטרנט ומשחקים המסכים שחשבתי הם: Neovo F419 http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=24222 או האופציה שנראית עדיפה ViewSonic VA912 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=304727 אם יש משהו אחר מומלץ אני אשמח לשמוע תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך חדש וברושתי כיום מסך LG 24 W2453 ואני רוצה להשתדרג למסך 27 כי אני לא רואה בגדול ב24 וקשה לראות סרטים במסך כזה קטן יחסית רוב הדברים שאני יעשה במסך 27 זה סרטי HD גלישה מרובה באיטרנט משחקים עטורי גרפיקה יש ברושתי כרטיס מסך חזק במיוחדRadeon 5970 ואני עדיין לא רואה מושלם במשחקים ואני חושב שזה בגלל גודלו הקטן של המסך בגלל זה הוא מביא ביצועים מרשמים טוב סליחה על החפירה והינה שלושת המסכים שמשכו אותי{יש לציין שהתקציב לא גדול ולא עולה על 2500-2600 שח) W2600H LG Samsung SyncMaster T260HD Samsung P2770HD זה המסך שהכי התרשמתי ממנו ואהבתי בגלל החבורים הרבים ובנוסף זה גם טלווזיה ובא עם שלט תמליצו לי מה משלושתם הכי משתלם לשלושת הדברים שצינתי קודם:גלישה מרובה ב…
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, המסך שלי התקלקל ואני מחפש מסך חדש. אני טובע בים המסכים, ולא כל כך ברור לי איזה מתאים לי. נכנסתי ל- KSP והם המליצו לי על המסך הבא: W2261V של LG, אשר עולה 990 שקל. השימוש שאני עושה במסך הוא בעיקר שימושים משרדיים (אינטרנט, וורד, מייל וכו'), אולם אני רוצה שהוא לא יאכזב אותי במידה וארצה להשתמש בו לדברים נוספים (צפייה בסרטים, משחקי מחשב וכו'). חשוב לי מאוד שיהיה ניתן לקרוא טקסט בקלות ובבירור (ושלא יהיה קטן מידי). יש לי מספר שאלות: האם אכן כדאי לעבור למסך 21-22 אינץ', או שלדעתכם עדיף לי להסתפק במסך 19 אינץ'? האם הדגם שהזכרתי למעלה טוב? איזה דגם אחר אתם ממליצים לי? אני באמת אובד עצות, מרוב מידע על מסכים ודגמים שונים שקיימים בשוק. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אוקיי דבר ראשון לכולם אני חדש פה קניתי היום מסך דק של סאמסונג 19 אינץ' חיברתי אותו והפעלתי את המחשב התקנתי אותו עם הדיסק שקיבלתי עכשיו שאני מנסה לשנות רזולוציה (ליותר מ1024 על 768) אני רואה מטושטש, כולל הכתב שנראה ממש לא ברור ולא קריא כמו כן אני לא יכול להעלות את הקצב ריענון ליותר מ75 וזה מוזר כי במסך הקודם שהיה לי (גרוע ביותר) יכולתי לעלות עד ל85 ולפי מה שהבנתי כמה שיותר זה יותר טוב לעיניים אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו מאוד לא מבין כלום בדברים האלה אגב ואם זה עוזר יש לי כרטיס מסך Radeon 9600 256mb
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי את ה-ASUS VW222u. כרגע אני עם Geforce 4 MX 440 נוראי, אבל לפחות מציג ב-1680x1050. תודה לכולם על ההמלצות החמות ובמיוחד ל-McFly על העזרה בפורום. באמת תודה. אני מרוצה מהקנייה, אבל אני צריך לכייל את המסך. אין לי עין לזה בכלל... איך מכיילים ? תוכנה? סתם בעין ? אני צריך איזה מישהו/משהו (תוכנה...) שיגידו לי בדיוק מה צריך לראות בכל תמונת כיול (הגווני צבעים וכו') ועם איזה תפריט לשחק (בהירות, ניגודיות וכו') כדי לשנות את זה... אם לא - הכל נראה לי דומה... כרגע אני עם ניגודיות 90 ובהירות 85... הצבעים על User Mode והאדום הירוק והכחול כולם על 100. מה עושים ? המון תודה שוב!
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אהלן לכולם! הזמנתי באינטרנט מסך מחשב של סמסונג 22" מדגם 2233BW. זה מסך 1680X1050 שלחו לי מסך מחשב 21.5" מדגם P2250 של סמסונג 1920X1080 מבחינת תשלום, גבו לי אותו דבר - השאלה היא אם דפקו אותי... אני לא גיימר בכלל, וצריך את המסך בעיקר לעבודה משרדית ולצפייה בסרטים ניסיתי להשוות את ההבדל בפאנלים ולנסות להבין מה ההבדלים אבל לא הצלחתי, אנא - אולי מישהו יוכל לעזור לי?? תודה רבה רבה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
אהלן חברים אני צריך המלצה למסך 19 אינץ' לשימושי אינטרנט ואופיס. מסך רגיל ולא רחב, ושלא יעבור את ה800 ש"ח שיהיה מחברה מוכרת. תודה רבה אריאל
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
כתבתי הכל למעלה .. שינצל את כל הgf 8800 320b ושיהיה באיכות צפייה גבוהה ושלא יכאבו העיניים.. [חשוב!!] לשעות משחק ארוכות..
-
- 11 תגובות
- 930 צפיות
-
-
ראיתי אתמול את המסך הזה אצל גרפיקאי, והוא נראה מדהים! חשבתי שהוא IPS בהתחלה - אבל מסתבר שהוא TN. בכל זאת הצבעים נראו טבעיים והתמונה חדה גם בטקסט. בגדול, חשבתי לקנות את מסך הEIPS של דל, אבל הוא קצת יקר מדי בשבילי כרגע, וXEROX זול משמעותית! יש איזה חסרונות איתו? משהו שצריך לבדוק? (לא יצא לי לבדוק אותו עם סרטים או משחקים אבל תמונות נראות עליו מדהים!)
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
האם קיימת טלוויזיה lcd שיכולה לשמש גם כמסך מחשב עם איכויות הדומות למסך מחשב ? השימושים הם כלליים (עיבוד תמלילים, קריאת חומר כתוב, סרטים ומשחקים ....)
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך מחשב שטוח. אין צורך במסך לגרפיקאי או גיימר מטורף אבל עדיין אני רוצה מסך טוב ואמין בערך בגודל 20-22 אינץ' על מה לשים דגש? ניגודיות? קצב ריענון? פירמה? אשמח לקבל טיפים לבחירה נכונה והמלצות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפני זמן מה מסך Philips מדגם Brilliance 190CW. כאשר חיברתי את המסך (בחיבור VGA) שמתי לב לרעש (מאין רעש שלג) בעיקר במעברי צבע ובאיזורים אפורים. הרעשים אינם מופיעים ב-3 מסכי הLCD האחרים שיש לי (מסכים ישנים יחסית) שגם הם מחוברים בVGA אחרי הרבה משחקים עם ההגדרות פשוט חיברתי אותו בDVI והרעשים נחלשו משמעותית - עד כדי כך שצריך להתבונן במסך ממרחק של 15 ס"מ על מנת להבחין ברעשים. שמתי לב שכשאני מדליק את המסך אחרי שהיה כבוי הרבה זמן הרעשים בולטים לעין וכעבור זמן מה (סביבות הכמה דקות) הרעשים מתחילים להיחלש עד הרמה שציינתי קודם. דבר אופייני למסכים חדשים או שהמסך תקול? נ.ב. חוץ מזה המסך עצמו פועל מצויין והצבעים עשירים ומדוייקים.. בתודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היי, בתור אחד שהיה לו מסך פשוט של סמסונג 22 אינץ במשך 4 שנים עם פאנל פשוט שבחיים לא נגעתי בו, עד כמה זה באמת משנה איזה פאנל יש למסך אם אני בכלל לא נוגע בו? האם לקנות מסך עם פאנל TN זה אומר שאני אראה פחות איכותי משחקים מאשר במסך עם פאנל IPS למשל?
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
מתלבט בין המסכים הבאים (כולם מאותה חנות ופחות או יותר אותו מחיר) 1)VIEW SONIC VA 903B =מסך 19 אינץ 2)CHIMEI T38D או T39D הכוונה למסך הרגיל מבניהם המלצות יתקבלו בברכה תודה
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
הבנתי שכבל HDMI מגביל אותי מבחינת FPS כשמדובר ברזולוציות גבוהות ולכן רציתי לדעת האם זה אפשרי להשתמש ב DisplayPort to HDMI Adapter עלמנת לקבל ביצועים גבוהים יותר או שאני בעצם חייב להשתמש בכבל DP 1.2 ללא ההמרה? (מה שלא מתאפשר לי)
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
-
שלום, אני מתכוון בימים הקרובים לקנות מסך חדש למחשב.. ורציתי להתייעץ פה איזה מסך אתם ממליצים, ומאיפה... התקציב הוא בסביבות ה1000 שקלים, אם זה משנה המחשב שלי מיועד בעיקר למשחקים וסרטים, תודה רבה מראש וחג שמח לכולם
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
-
שלום רב לכולם, הייתי מעוניין לדעת האם ה2407WFP יכול להתחבר לממיר של YES או HOT ולעבוד כטלוויזיה בנוסף למסך לסרטים ומשחקים. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-