עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ziv_tt,

היי מחפש מסך מחשב לבת הדודה עם הצרכים הדי בסיסיים של אינטרנט ואופיס ואולי פה ושם לראות סרט או סדרה על המחשב. תודה לעונים

2. Started by spz,

למסך שלקחתי יש Viewing Angle 160°(H) / 140°(V). אתם חושבים שזה יהווה בעיה כלשהי?

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  3. שלום אני ירצה לחבר את הממיר למסך מחשב, שיעביר תמונה, וקול דרך הרמקולים של המחשב כמובן כי למסך אין רמקולים מובנים אם אפשרי- מה הדרך הכי זולה ופשוטה לעשות את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  4. Started by astricks,

המסך מיועד בעיקר למשחקים ועבודה של שעות מרובות מול המחשב

5. Started by Aviko,

מעדיף שיהיה חברה מותגת עם אבא עם אמא..... ושיהיה סביר מבחינת הקצב רענון שיהיה יותר מ8... תודה, אבי O0 O0 O0 O0 O0 O0 :anim-jjd:

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  6. Started by X7-007,

כעיקרון אני יודע שלא קיים קשר בין Herz שבמסכי LCD ו CRT, אבל משהו שראיתי ובדקתי ושמתי לב כאשר המסך על 60ארצ ומסתכלים ב INFORMATION דרך המסך עצמו יש כמה פרטים H. frequency :64.00 khz V . Frequency : 60.09 Hz Pixel Clock : 108.03 Mhz Resolution : 1280X1024 ואז מספר המודל מספר סידורי עכשיו כשאני משנה ל 75HERZ זה מה שרואים H. Frequency : 80.05 Khz V . Frequency : 75.6 HZ Pixel Clock : 135.12 Mhz Resolution : 1280X1024 כעיקרון לפי האתר זה מה שצריך להיות האופטימלי כאשר משתמשים במסך הזה, PIXEL CLOCK 135, אבל אני ממש לא מבין את זה. מבחינת שוני שמים לב שרואים קצת יותר טוב ב 75ארצ. וגם מבחינת הדרייברים ברגע שמתקינים אותם יש הגבלה ל 60ארצ, צריך לשים PLUG & PLAY MONITOR או לא ל…

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  7. Started by avner_100,

היתי רוצה לדעת איזה מהמסכים משתלם יותר.. בעיקר למשחקים. סרטים HD ודיווקס.. ואינטרנט .. אם יש יותר טוב בטווח הזה תוסיפו אותו .. תודהה

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  8. Started by Depends,

שלום. חשבתי לקנות מסך שישמש אותי רק לגיימינג (PS3 רק FPS) חשבתי אל ה ASUS VH236H ואל DELL S2330MX (אפשר גם משהו אחר אם יש לכם רעיון) איזה יותר טוב מבחינת INPUT LAG? ואיך אני יכול לבדוק כמה INPUT LAG יש למסך שלי? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  9. בעתיד הקרוב אני מתכנן לקנות מסך LCD למחשב (אולי עוד חודש וחצי אולי קצת יותר) כרגע אני משתמש בCRT ישן אחרי שנתתי תמסך במפרט לאחי עכשיו מאוד יכול להיות שאני יוכל להשיג מסך פיליפס ביותר זול מהמחירים בחנויות אבל אני לא יודע תאיכות שלהם ואין לי מושג בדגמים שלהם כניראה בגלל שהם לא נפוצים בארץ לא מדברים הליהם הרבה אני אחרי הרבה יתלבטויות חושב על LCD 19 שמתאים למשחקים \סרטונים וסרטים\וטקסט התקציב לא הוחלט כרגע בקיצור יש המלצות -ואני יודע שזה עדיין מוקדם אבל אני כבר רוצה להתחיל לבדוק כי מסך FLATRON 775FT משנת 2000 לא בדיוק עושה תעבודה

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  10. מבחינת רזולוציות ושאר סוגיות התמיכה. אין לי כוונה לשחק משחקים. המסך לסרטים ועבודה משרדית בלבד.

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  11. Started by evya135,

אוקיי דבר ראשון לכולם אני חדש פה קניתי היום מסך דק של סאמסונג 19 אינץ' חיברתי אותו והפעלתי את המחשב התקנתי אותו עם הדיסק שקיבלתי עכשיו שאני מנסה לשנות רזולוציה (ליותר מ1024 על 768) אני רואה מטושטש, כולל הכתב שנראה ממש לא ברור ולא קריא כמו כן אני לא יכול להעלות את הקצב ריענון ליותר מ75 וזה מוזר כי במסך הקודם שהיה לי (גרוע ביותר) יכולתי לעלות עד ל85 ולפי מה שהבנתי כמה שיותר זה יותר טוב לעיניים אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו מאוד לא מבין כלום בדברים האלה אגב ואם זה עוזר יש לי כרטיס מסך Radeon 9600 256mb

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  12. שלום לכולם, אני נוסע יום ראשון לקנות מסך ואני רוצה שהוא יהיה לפחות 19" ואם יש אפשרות ליותר אז יותר..ניגודיות טובה והכי חשוב פאנל איכותי. למרות שכנראה יכנס לי בתקציב רק פאנל TN אז אם יש אפשרות לאיכותי אודה לכם..המסך מיועד למשחקי FPS בעיקר וקצת עבודות גרפיות,גלישה באינטרנט ושימושים יומיומיים. מה נכנס בתקציב ואם יש אפשרות לשאוף לכיוון ה20",למרות שקשה לי להאמין.תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  13. Started by f_oren,

ברצוני לקנות את המסך הזה :http://www.ebay.com/itm/NEW-SEALED-Sony-PlayStation-3D-Display-24-inch-LED-Monitor-W-MotorStorm-Game-/370668464158?pt=Computer_Monitors&hash=item564d8fe81e השאלה היא איך הוא יתפקד בתור מסך מחשב? יש לי גם PS3 אני גם ישתמש בו . תודה לכולם. אורן.

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  14. Started by Black_Citadel,

ניסיתי לברר קצת פרטים באינטרנט, לא הרבה מצאתי חוץ מפרטים יבשים של שניהם... מי מביניהם עדיף? מנתונים יבשים נראה משום מה כי ה931 עדיף תודה

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  15. Started by ofir_16,

שלום לכולם, לאחר קריאה ובדיקה בפורום (מאמרים, ביקורות וכו') אני מתלבט בין שני המסכים שבכותרת. מלבד האגרונומיה (לטובת ה- 2243) והעיצוב (כל אחדו טעמו) האם יש הבדלים בין שני המסכים מבחינת "איכות" המסך? (למשל זליגת אור, רמת השחור, דיוק צבעים, זויות צפיה, זמן תגובה וכו'). תודה.

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  16. Started by bob24,

שלום,אני צריך מסך למשחקי מחשב וטלוויזיה 22 אינץ' אני כרגע מתלבט בין ה chimei 222h לבין ASUS VW222u אני יודע שלchimei יש חיבור מובנה לטלוויזיה ולASUS אין מה שאומר שאני אצטרך לקנות כרטיס טלוויזיה... אבל ראיתי בביקורת שהזמן תגובה של ה chimei איטי מדי ושל ה ASUS מצויין אז השאלה מה יותר כדאי לי לעשות ועל מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  17. Started by segev22,

מחפש מסך שיתמוך HDMI 1080P. גדלים 20-22 אינץ'. עדף של החברות הבאות: 1.DELL. 2.ASUS. 3.LG. אם יש הצעות לחברות אחרות אשמח לשמוע עדיף בכמה שיותר זול.....

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  18. Started by moshirez,

.

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  19. עד שחשבתי שמצאתי את המסך המושלם בשבילי ( dell 2007fp) עושה רושם שנורא קשה להשיג אותו ובנורא אני מתכוון אולי לא אפשרי בארץ (שזה לא אפשרי מבחינתי). לכן אני מקדים תרופה למכה ואני כבר אתחיל לתכנן תוכנית ב': דרישות: גודל ''20 - ''22 עדיפות לא רחב (בעיקר אם הוא בגודל ''20) צרכים: מסמכים גלישה סרטים ומעט עיצוב גרפי (ואולי בעתיד משחקים) וכמובן אין מה להציע לי את ה dell שעליו במקביל אני מברר אם אפשר להשיג או לא.

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  20. Started by LOOSE,

הבנתי שכבל HDMI מגביל אותי מבחינת FPS כשמדובר ברזולוציות גבוהות ולכן רציתי לדעת האם זה אפשרי להשתמש ב DisplayPort to HDMI Adapter עלמנת לקבל ביצועים גבוהים יותר או שאני בעצם חייב להשתמש בכבל DP 1.2 ללא ההמרה? (מה שלא מתאפשר לי)

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  21. אני רוצה ליקנות מסך דק עד 2000 שקל בעיקר בשביל משחקים גודל לא חשוב 17 או 19 העיקר שהוא יהיה טוב ויראו בו חד... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  22. Started by ofcourse,

היי אני מחפש מסך בעיקר לגלישה באינטרנט וממש מעט לצפייה בסרטים (לא HD) חשוב לי שיהיה נוח לכוונן אותו בנוחות לגבהים שונים. הייתי רוצה בגודל 19-20 אינצ. 9*16 אשמח להמלצה בתקציב של 900+- תודה רבה

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  23. Started by kapitanov,

שלום. אני מעוניין לקנות מסך בתקציב עד 1000 ₪. המסך מיועד למשחקי מחשב. אני מעוניין במסכי Dell. רציתי לדעת האם יש איזה שהוא הבדל בין הדגם p2314h לבין הדגם p2414h? אני יודע שההבדל בגודל, אבל אני לא יודע מה עוד. הכרטיס מסך שברשותי הוא - geforce GT630 האם המסך ישפיע איך שהוא על המשחקים? האם לדעתכם יש מסך יותר טוב? תודה.

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  24. שוב מתעניין במסכים האלה עם יש משהו יותר טוב גם טוב. מסך מחשב Samsung דגם LED S23A950D 3Dhttp://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7815&CatCode=398 מסך מחשב DELL דגם U2412M http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8090&CatCode=398

• 1 תגובה
    • 886 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.