מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים אני לומד עיצוב גרפי ובאופן כללי אני מתעסק עם תוכנות גרפיקה אנימצייה ועריכת סרט כבדות. אני מעוניין כרגע לרכוש מסך, המליצו לי על המסך Dell2007wfp/fp (התקציב שלי הוא 1600-2100שח) האם יש הבדל באיכות התמונה בין 2 המסכים ?? אם כן, איזה מהם יתאים יותר לצרכים שלי ??
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
תקציב 1200 שח , חריגה של 25 שח אני ממש לא מתכוון לחרוג מהמחיר חח אני רוצה את המסך הטוב ביותר בין 24 וגדולים ממנו , אם יש מסכים שווים טכנית וההבדל היחיד הוא בגודל אני מעדיך את הגדול כמובן המסך ישמש למשחקים, יש לי כרטיס מסך HD6850 לא משנה לי מאיזה חנות לקנות ומאיפה, העיקר שהמחיר הסופי לא יעלה על 1200 ושהחנות תיתן אחריות, עדיף לי לקנות מחנויות שקרובות אלי, ירושלים
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
התלבטות מסך מחשב אני עובדת עם שני מסכים השימוש הוא ביתי רגיל + צפייה בסרטים מסך עיקרי - DELL 2209WA שנמצא אצלי כבר 10 שנים לפחות אבל הפסיק לתפקד לצערי הרב המסך נדלק ל2 שניות ואז נכבה, האם יש דרך לתקן ? מסך נוסף - מסך 22" של lenovo האם יש דגם שנחשב יורש של DELL 2209WA ? שמתי לב להמלצות על הדגמים הבאים Dell U2417H https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=927376 Dell SE2219H https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1002563 Dell P2319H https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=996519 תקציב - עד 1000 ש"ח אשמח להמלצות
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חיפשתי מסכים לא רחבים בסביבות ה- 19 אינץ ועם פאנל שהוא לא TN (בגלל הזויות בעיקר) וזה מה שמצאתי. ההבדל במחיר זניח. viewsonic מקבל יתרון קל עם עוצמת הארה ויחס ניגודיות טובים יותר ומשלם על זה בזמן תגובה. מישהו שיש לו אחד מהמסכים האלה יכול להמליץ לי? חוות דעת נוספות יתקבלו בברכה. תום
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לעצמי מסך lcd לשימוש הפרטי גלישה אינטנרט אופיס ולפמעים משחקים ... התקציב הוא 1400 תודה לכולם המחיר נערך
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
מישהו יודע או יכול לתת לינק או להפנות למקום שיש בו ריכוז של יצרני הפנלים למסכי LCD,ומשם שאוכל לדעת כל חברה אצל מי מייצרת את הפאנל? כלומר אני מחפש את שמות יצרני הפאנלים,ואם אפשר אז קישור לשידוך של החברה עם יצרנית הפאנל. אגב,ניסיתי בגוגל ובעוד מקומות אבל אני לא מצאתי ריכוז.
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
אני לא הולך לראות במסך סרטים (המחשב מחובר גם ככה לטלוויזיה LCD) ובקשר למשחקים יש לי מסך 17 של סמסונג 730B ויש לי פלייסטיישן 3. אני הולך לעבוד בעיקר על תלת ממד ואני צריך שטח גדול (אני לא אעסוק בגרפיקה דו ממדית או הדפסה ) כמו כן הולך לעבוד עם שני מסכים (סמסונג שהזכרתי) האם יש מסכי TN שיהיו טובים לתלת ממד וגם קריאה באינטרנט? איך המסכים של פיליפס? האם יש מסך של Eizo בסביבות המחירים האלה?
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
בשעה טובה לאחר התלבטיות והתיעצויות אצלכם,קניתי היום את ה- 2209wa dell ואני מאוד מרוצה .אז תודה לכל העושים במלאכה :yelclap:
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
הצלחתי להזמין את הDELL 2007FP מהחנות "אנטר".....www.enternet.co.il הייתי שמח לקבל חוות דעת על החנות כלמר, אמינות ואספקה בזמן.. [br]פורסם בתאריך: 7.05.2007 בשעה 14:08:40 נ.בהם גם נותנים לבדוק פיקסלים שרופים...
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
הבנתי שכבל HDMI מגביל אותי מבחינת FPS כשמדובר ברזולוציות גבוהות ולכן רציתי לדעת האם זה אפשרי להשתמש ב DisplayPort to HDMI Adapter עלמנת לקבל ביצועים גבוהים יותר או שאני בעצם חייב להשתמש בכבל DP 1.2 ללא ההמרה? (מה שלא מתאפשר לי)
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום קניתי את ה Samsung T220p עכשיו לפעמים אני לא רואה כלכך טוב במסך לפעמים אני רואה מטושטש .. רציתי לדעת אם יש איזה משהו שאני יכול לעשות בקשר לזה ? אם מישהו יכול לעזור לי לכייל את הצבעים וכו' תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום המתאים, אבל זה נראה לי מתאים יותר מפורום קולנוע ביתי. יש לי טלוויזיית FHD שאני מחבר למחשב. אני יודע שהרזולוציות של טלוויזיית HD הן 1920x1080 או 1280x720. אבל אני משתמש ברזולוציות אחרות במחשב 1680x1050 ולפעמים 800x600. השאלה האם זה יכול להזיק לטלוויזיה?
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
-
אני צריך המלצה למסך 22 אינץ בתקציב של כ-1500 שקל. במסך חשוב שיהיה טוב לכל ארבעת הדברים העיקריים שאני עוסק בהם במחשב. והחלוקה היא ככה: 50% אינטרנט 20% תמונות וסרטים 20% אופיס 10% משחקים כך שאני דורש מהמסך שיהיה חד וברור בקריאת טקסטים באופיס ואינטרנט, צבעים יפים ועמוקים בתמונות, ונטול מריחות בסרטים ומשחקים. אני לא יודע עד כמה אפשרי בסכום כזה להביא מסך באיכות כזאת, אבל את זה אני משאיר לכם, העיקר שאני ידע שהמסך שקניתי יתאים לי בול ויהיה המסך הכי טוב בתקציב ובדרישות שלי.
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני רוצה להשתדרג למסך LCD בתקציב של 1600 שקל לערך, חשוב שיראו כמובן ברור, אני לא יודע מה עדיף, מסך רחב או מסך רגיל. שפחות יאמץ את העיניים שלי, שאוכל לשחק משחקים, שיראו סבבה. אשמח לעצות ורעיונות לדגמים מכל סוג שעומדים לערך בתקציב. תודה.
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין במסך מחשב בסביבות ה-600 ש"ח, הגודל לא כל כך חשוב 19"-23". שימושי המסך הם בעיקר אינטרנט -קריאה + צפייה בסרטונים. יש מסך מומלץ או שבתקציב הזה עדיף ללכת לחנויות ולבחור ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך 19'' עבור עבודה משרדית (פחות או יותר) לא WIDE שתתן תמורה טובה לכסף. המלצות ?
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
הציעו לי טלויזיה panasonic thl42u30 מחיר כולל הובלה והתקנה 3000 ש"ח מה דעתכם על המפרט הטכני שלה (מיועד לצפייה בטלויזיה, סרטים מהמחשב ומשחקים לא רציניים)? בנוסף- מה בדיוק הכוונה בפרוט ה- Aspect Control 480/1080
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
שלום, פתחתי כאן שרשור לפני כמה ימים שאני מעוניין לקנות מסך שישמש גם אותי גם למחשב(מחבר אותו למחשב נייד) וגם בשביל לצפות מדי פעם בטלויזיה. אחרי בדיקה של כמה מסכים, קיבלתי המלצה על המסך הזה- http://www.no-risk.co.il/pl_product~T23A350~4~0.htm?x=1 זה שהפאנל שלו הוא TN זה באמת כ"כ קריטי? אני לא מבין בעניין הזה.. מה לגבי שאר הנתונים של המסך? אני זקוק למסך שאוכל לצפות בו גם מקרוב כשאני יושב בשולחן וגם קצת יותר מרחוק כשאני במיטה.. אשמח לשמוע את חוות דעתכם על המסך ואם יש לכם המלצה למסך אחר שיוכל להתאים לי אתם מוזמנים לכתוב את סוג הדגם... תודה.
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
חשבתי לנסות את מזלי וללכת במכרז על המסך IPS231P LG אבל הגובה בין השולחן שלי למדפים שלו הוא 42 סמ' (בדיוק!) עכשיו במידע על המסך נותנים מידע על גובה ללא סטנד (33.5) ומידע על גובה כולל הסטנד (47.5) השאלה שלי היא האם הגובה ללא הסטנד הוא בעצם הגובה של המסך עם הסטנד פשוט על הכי נמוך שאפשר? ואם לא אז מה הגובה המינימלי שיש למסך הזה כולל הסטנד?
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש מישהו מאזור ת"א שמחזיק במסך הנ"ל ומוכן לארח אותי להתרשמות לפני קניה? אם כן, אנ שלחו לי מסר בפרטי. תודה, ערן
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
קניתי מסך 24 סמסונג, התקנתי קודקים שונים, אבל בסרטים וגם לפעמים בסרטים של משחקים, התמונה לא רצה חלק, כאילו יש LAG קטן. כרטיס מסך הוא 670. האם הגיוני שהבעיה קשורה לדרייברים של כרטיס מסך, או שיש מצב שהבעיה במסך ? לא שיניתי שום הגדרות של מסך או כרטיס מסך
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אהלן חברים מעוניין לקנות מסך מחשב פשוט לפורטנייט בעיקר שימושים בסיסיים חשוב לי המהירות מבחינה תחרותית , בין הדגמים האלו איזה הכי מומלץ , משחק על gtx1070 לא עומד תמיד על 144fps אבל רץ ❓ BenQ xl2430 ,24” , 144hz 1ms פאנל TN ב800₪ https://www.zbm.co.il/product/xl2430/ - dell S2721HGF 27” 144hz 4ms פאנל VA ב900₪ https://www.bug.co.il/brand/dell/s2721hgf?cq_src=google_ads&cq_cmp=10873639584&cq_con=108716986284&cq_term=&cq_med=&cq_plac=&cq_net=u&cq_pos=&cq_plt=gp&gclid=EAIaIQobChMI5IKwu43E7wIVievtCh0ThAl1EAQYASABEgJS OPD_BwE -Asus TUF VG249Q1R 23.8” 144/165h (Overlock) פאנל IPS ב1000₪ https://www.ivory.co.il…
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
מבחינת הרזולוציה של המסך, האם התצוגה של המשחק לא נמתחת? שאלה יותר חשובה, אני משחק בדר"כ ברזולוציה של 1280X1024 (ראו מפרט בצד). השאלה היא, מה המקבילה לרזולוציה הזו במסך רחב והאם הכרטיס מסך לא יתאמץ יותר כדי לתמוך בה? אופיר
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
בס"ד, ערב טוב לכול הגולשים והמנהלים של פורום HWzone. אני רוצה מסך מחשב לגיימינג 900 ש"ח עד 1500 ש"ח. מיועד בעיקר למשחקים כמו Crysis 2 , Call Of Duty Black ops , HomeFront ומשחקי פעולה שיצאו בעבר ויצאו בעתיד. מיועד להרבה שעות (חשוב שיהיה מסך שלא מעייף את העניים , ולא גורם לצוואר להתפס וכו' ) תודה
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-