עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by sarit_co,

אמרו לי שזו חברה שקנתה את סימנס ושהמסכים שלהם איכותיים. מישהו מכיר ויודע אם הם שווים? הוא מאד זול 600 ש"ח 20 אינץ' עם רמקולים מובנים.

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  2. Started by Dam0ni0N,

שלום לכולם כמו שאתם רואים אני קונה מסך בתקציב של עד 1300 שקל ועם אפשר גם פחות. אני רוצה שהוא יהיה לפחות 19'. אני גר בקרייות. תודה לעוזרים מחכה לתשובה

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  3. מיתלבט בין שני המסכים האלו . מה היתרונות והחסרונות של כל מסך? אני כבר חודש בהיתלבטות קשה בבקשה עיזרו לי!

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  4. מה דעתכם על הופעת יותר מידי פיקסלים שרופים ב-2007WFP בזמן האחרון, שמתגלים כשבועיים(לערך) אחרי השימוש הראשוני? לא נראה כאילו יש איזושהי "בעייתיות" במסכים הללו שיוצרו לאחרונה?

• 9 תגובות
    • 948 צפיות
  5. Started by Sweet_Tooth,

i'm sorry but for a couple of weird reasons i can' type in Hebrew at the moment. recently i get this intense pain in my eyes after just an hour in front of my 17" CRT screen (I've bought new PC but kept the old screen) and after getting the proper treatment I've been told to get an LCD screen since it's usually kinder on the eyes so now I'm looking mainly for medical reasons for an LCD sceen in the 1000 - 1200nis range, a quality product that won't abuse my eyes too much. thanks in advance i don't have a problem reading Hebrew so please replay in any language u like!

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  6. Started by lader,

?

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  7. Started by ariel-ro,

אהלן חברים אני צריך המלצה למסך 19 אינץ' לשימושי אינטרנט ואופיס. מסך רגיל ולא רחב, ושלא יעבור את ה800 ש"ח שיהיה מחברה מוכרת. תודה רבה אריאל

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  8. Started by ksesa1,

אני רוצה לקנות מסך מחשב שיהיה גם מסך הטלויזיה שלי (מסך LCD לפחות של 30 אינץ) או להפך 1. האם זה משתלם? 2. מה עדיף מסך טלויזיה שיתחבר למחשב או להפך? 3. האים זה אפשרי בכלל? 4. מה ההבדל בין מסך LCD למחשב לבין מסך LCD לטלויזיה?

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  9. Started by Kukishin,

האם זו לא רזולוציה נמוכה מדי לגודל כזה? אני רואה שיש הרבה היצע, ומתלבט, משום שהמחיר אטרקטיבי. השימושים שלי כלליים, אבל אני מקפיד על האיכות. מסך קודם 24 1920*1200. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  10. Started by proevo4ever,

אני מתלבט אם להזמין את המסך הנ"ל. קראתי במפרט שלו וראיתי שיש 7MS - האם זה אמור להשפיע על משחקים? האם רזולוציה FULL HD על 27 אינץ' לא נמרח? מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  11. Started by snir0,

דעות לגבי מסך 19'' 971P של סמסונג בבקשה... אני מתכנן להשתמש במסך בעיקר למשחקים ולסרטים אבל גם חשובה לי איכות הטקסט. אם למישהו יש את המסך אשמח לשמוע עליו יותר תודה לכם

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  12. Started by tamari,

שלום לכולם, כבר זמן מה שאני בחיפושים אחר מסך 22 אינץ במחיר שבין 1000-1300 שח', לאחר בדיקה וחקירה מקיפה נותרתי עם מספר אופציות שמאוד קשה לי להחליט לגביהם להלן הרשימה: סמסונג T220 או דגם ה FULL HD (למרות שקצת מפחידה אותי הרזולוציה של 1900-1200 למסך 22) סמסונג 2243 סמסונג 2253 סמסונג 226bw (שאותו אוכל להשיג מחבר שקנה, לא השתמש ורוצה למכור בהנחה) בכלל המחיר של מסך זה יקר לעומת שאר מסכי ה TN באותו הגודל למרות שהדגם ישן. למישהו יש מושג מדוע? האם הדגם הזה הוא באמת כל כך מוצלח? CHIMEI 222h. הייעוד הוא בעיקר עבודה משרדית אינטרנט וקצת סרטים. אשמח לשמוע אם מישהו יוכל להצביע על הדגם המנצח מהרשימה או כמובן כזה שלא ציינתי שלדעתכם טוב יותר. תודה מראש !!

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  13. Started by artifakt,

שלום אני קונה מסך חדש תקציב 2200 השאלה שלי האם הוא המסך הכי משתלם היום לקנות? יש מסכי 20" יותר טובים ממנו באותו תקציב ? איך אני בודק בחנות מה סוג הפאנל? איך אני בודק בחנות אם יש פיקסלים שרופים?

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  14. Started by dor700,

מחפש חוות דעת על המסך הזה הSAMSUNG 931BF . תודה על התיקון

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  15. אני לא בטוח שזה הפורום המתאים, אבל זה נראה לי מתאים יותר מפורום קולנוע ביתי. יש לי טלוויזיית FHD שאני מחבר למחשב. אני יודע שהרזולוציות של טלוויזיית HD הן 1920x1080 או 1280x720. אבל אני משתמש ברזולוציות אחרות במחשב 1680x1050 ולפעמים 800x600. השאלה האם זה יכול להזיק לטלוויזיה?

16. Started by aviel120,

קניתי את המסך הנ"ל (T220), יש לו חיבור DVI וחיבור VGA ואני מעוניין לחבר אליו את הPS3 שלי, יש לי כבל HDMI לפלייסטיישן אבל למסך אין את הכניסה הזאת (בכל זאת מסך מחשב) איך אני יכול לחבר את פלייסטיישן למסך? אם זה מפצל אז איפה אפשר להשיג אותו וכמה עולה...? תודה

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  17. ראשית חייב לציין שזהו מסך מדהים , שרכשתי לפני כ ימיים ולדעתי האישית (כמו רבים כאן) שווה כל שקל . היום כאשר ניקיתי את סביבת המחשב הורדתי את המסך על ציר הרגלית שלו עד הסוף למטה (מקווה שהתאור מובן) ומאז המסך תקוע באותה נקודה , כאילו שיש איזה שהיא נעילה על המסך במצב התחתון שלו , מה שלא מאפשר לי להעלות אותו חזרה בגובה על הציר שלו. מבקש לדעת איך ניתן לשחרר נעילה שכזו (אני בטוח שיש איזה כפתור או משהוא אחר לשחרור / הזזה) כי בחובר ההסבר של המסך לא מצאתי הסבר לכך. תודה מראש לכל העוזרים , דרור

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  18. Started by rivki10,

יש לי מסך חדש בדגם lg-flatron e2341 והכל מעוות האם יש דרך לסדר את זה ע"י התקנת משו בד"כ במאפיני מסך רואים הגדרה שרשום מומלץ ולי אין את זה אשמח לתשובה מהירה תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  19. Started by pinky_28,

קניתי השבוע את המסך ואני מנסה לחבר אותו למחשב, אבל אני לא מוצאת שקע לכבל DVI במסך. חיפשתי קצת מידע על המסך באינטרנט והבנתי שהשקע נמצא בתחתית הבסיס. איך אני אמורה לחבר את הכבל לשם? המסך בעצם עומד על השקע הזה ולא ברור לי איך מחברים לשם כבל. אני גם לא רואה כבל מתאים באריזה של המסך, האם צריך לקנות כבל מיוחד? תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  20. Started by Omry,

היי אנשים. עד כמה שידוע לי, היציאה המדוברת היא מסוג S-Video. הייתי רוצה לדעת אם זה נכון ואם יש מתאם מ-DVI או מ-HDMI ליציאה הזו. תודה רבה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 947 צפיות
  21. היי כולם, אני רוצה לקנות מסך למחשב... אני רוצה שהוא יהיה כמה שיותר גדול (המקסימום 22"), רחב, בעל ניגודיות גבוהה (אם הבנתי נכון באתר אחר אז בגלל הגודל שלו הוא כמובן אמור לתמוך בHD אם לא אז שיתמוך בHD כמה שרזולוציית HD יותר גבוהה יותר טוב...) אני בגדול מתלבט בין שני אלה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=576847 http://zap.co.il/model.asp?model_id=585649 אם אפשר מסך בעל חיבור HDMI הכי טוב בשבילי... למרות שלא נורא כי לא נראה לי שיש מסך מחשב עם כזה חיבור...

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  22. Started by DXT,

http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137429636 זה לא *טיפה* מוזר? המסך הזה עולה בשאר החנויות 2300 ש"ח ומעלה.

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  23. היי, חבר שלי ביקש ממני לברר לו איזה מסך LCD של 17 אינץ' הכי טוב הוא יכול לקנות ב-1000 שקל? המסך הוא בשביל משחקים בעיקר ( ולא לעבודה משרדית כמו ששאלו בת'רד שנכתב לא מזמן אז אל תתלוננו בבקשה ). תודה מראש, יובל

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  24. Started by Goolip,

היי אני מחפש מסך טוב במחיר של עד 1500 שקלים, באיכות שתספיק לי להריץ משחקים באיכות סבירה + ,ולצפות בסרטים באיכות טובה תודה לכם מראש !

• 2 תגובות
    • 946 צפיות

דיונים חדשים בפורומים