עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by topgun,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מסך "LCD 17, ואני מתלבט בין הדגמים האלה: LiteOn R17BAS ProView RV729DG מי מהם עדיף? אם יש לכם הצעות אחרות למסכים בטווח המחירים הזה (ורצוי נמוך יותר), עם נתונים כאלה, אני אשמח לשמוע. כמו כן, כמה חשוב שלמסך שמיועד בעיקר לעבודה משרדית יהיה חיבור DVI? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  2. Started by IcE_MaN0,

אני צריך שתמליצו לי על מסך lcd בין 1000 ל2000 ש"ח תודה |:

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by or1020,

אני מעוניין בקניית מסך 24" ואיני יודע כיצד לבחור. בהודעות אחרות ששואלים נשלחו להביט בסטיקים. מה זה והיכן אמצא אותם? אשמח לקישורים....

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  4. Started by סער_שי,

חלקכם מכיר את הבעיה - בלוקיזציה מוזרה של הצבע (גוונים מסורגים) בעת תנועה. מה שעוד יותר מוזר - זה קורה גם כשאני מזיז את העיניים מהר על פני המסך, ולא רק כשיש תנועה על המסך עצמו. זה קרה גם במסכי LCD אחרים שהיו לי. ניסיתי לחבר אותו לכרטיס מסך אחר אבל זה לא עזר. שני כרטיסי המסך הם של MSI אז חשבתי אולי זו הבעיה. חיברתי למחשב אחר (אמנם - ישן הרבה יותר), וגם שם הייתה את הבעיה הזו. האם אף אחד לא נתקל בה? (האמת, קשה להבחין בזה, אבל בסרטים ותנועה מהירה זה מאוד בולט וקשה לי להאמין שמישהו לא עלה על זה)... מה שמוזר זה שהתופעה התרחשה גם במסכי LCD אחרים שהיו לי, כאמור. אבל, למשל, במסך LCD של מחשב נייד של חבר שלי אין את זה. מאוד מוזר ומטריד. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  5. הפעולה שהכי גומרת לי את העיניים זה עבודה ארוכה עם טקסט. אחרי שיעורי בית שעשיתי התברר לי שהדבר הכי משמעותי בהקשר לסוגייה הנ"ל , זה ערך שנקרא pixel pitch . לא ממש בקיא בנושא אבל למיטב הבנתי ,מה שהופך למסך מתאים במיוחד לטקסט זה גודל הנקודה והמרחק בין הנקודות. לצערי היצרנים, לרוב מסתירים את הנתון הזה וכדי למצוא אותו ,אם בכלל ,צריך ממש לחפור במדריכים למשתמש . הכוונה שלי היא לרכוש מסך בגודל 25 או 27 שהוא לא TN , לא מבריק , ורצוי אחד שתומך ב - G-SYNC וגם ב- FREE SYNC או לפחות אחד מהם . כאמור המטרה הכי קריטית זה טקסט אבל בנוסף לכך אני גם עורך תמונות ונהנה ממשחקים בסגנון COD , DOOM3 . אשמח לקבל המלצות והבהרות ממי שמבין בנושא.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by נועה,

שלום לכם, לאחרונה, קניתי מסך (של "סמסונג"). המסך דולק הרבה שעות. שמתי לב, שהוא מאד חם בחלק (האחורי) העליון. (בשאר החלקים - הוא לא מתחמם בכלל). השאלה שלי - האם ההתחממות אופיינית לכל מסכי ה- LCD? או, שזה מאפיין במיוחד את מסכי "סמסונג"?[ (אני יודעת, שאתם ממצליצים על מסכי DELL. אבל, משיקולים אישיים לא בחרתי במסכים אלו). אודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם אז ככה: היה לי בעבר מסך LCD ''15 ולידו טלויזיה 37'' LCD הייתי מחבר את שניהם בעזרת כבל מפצל שהייתי מחבר למחשב.. ומשם כבל אחד למסך וכבל אחד לטלויזיה בצורה הבאה: תמונה מספר 1 עכשיו קניתי מסך'' LCD 20 והוצאתי את המסך ''15 וחיברתי למפצל את המסך החדש 20'' ואת הטלויזיה יחד מה שקורה זה שהמסך עובד אבל הטלויזיה לא... בטלויזיה כתוב: mode not support בקיצור - מה אני עושה בשביל להפעיל את המסך ואת הטלויזיה יחד.. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  8. כתוב שהוא בעל טכנולוגיה חדישה, אולם ביררתי אצל יבואן פיליפס ובאתר היצרן בחו"ל ואין :-\ זכר לסוג הפאנל שיש למסך הנ"ל?!

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  9. האילוץ התקציבי שלי הוא עד 3000 ש"ח. אני נעול על LCD. אני יודע ש LCD 17 איכותי אמור לעלות הרבה יותר, אבל הדקויות לא מזיזות לי יותר מידי . אני זקוק למחשב בעיקר לעבודה פחות למשחקים. אשמח אם תאמרו לי מה עדיף מבין אלה : ______________________ Benq FP767 17" LCD Monitor מפרט טכני : http://www.benq.co.ae/Products/lcd/fp767.htm#2 _____________________ CTX LCD 17 700S מפרט טכני : http://www.ctx.com.tw/Frame-product-S.htm (לגלול קצת למטה, לא להתבלבל עם ה "15 שכתוב ראשון בעמוד) _____________________ VIEWSONIC 17 LCD VG700 מפרט טכני : http://www.viewsonic.com/products/lcd_vg700.htm#specs ___________________ תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ratzabi,

לאחרונה אני מתעניין יותר בקניית מסך LCD למחשב שלי. הסתכלתי וחיפשתי כל מיני מסכים אך היחיד "שעשה לי את זה" היה ה-LG L1970HR. http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=L1970HR&Cat2Cat1ID=1814&Cat2ID=2038&DeptIDReq= רציתי לדעת מה דעתכם עליו, ואם הוא שווה את המחיר שלו, אם יש לו אלטרנטיבות יותר משתלמות, או כל מידע אחר בעד/נגד המסך? נ.ב הרצתי חיפוש קראתי קצת על המסך אבל הת'רד האחרון שהיה על המסך הזה היה לפני כחודש ומאז יכול להיות שיצאו מסכים חדשים ומשתלמים יותר. אקבל כל המלצה, הערה או תגובה בשמחה. תודה מראש Ratzabi

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by ballerum,

השימושים שלי למסך הם בעיקר סרטים ואינטרנט ומדי פעם משחקים התקציב 2400 שקל תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  12. Started by gitli,

שלום, בזמן האחרון כואבות לי קצת העיניים בזמן שאני על המחשב. יצא לי להיות בחנות מחשבים כשקניתי מחשב עם דודה שלי ואיכשהו העלתי את הבעיה בפני המוכר כהתלבטנו על גודל המסך שעדיף לדודה שלי. הוא אמר לי שכאב העינים שלי יכול להיות בגלל שהמסך שלי לא טוב מספיק ושאמרתי לו את סוג המסך הוא אמר שזה כניראה זה. המסך שלי: AOC 19" 1:3000 2MS 197vk2aoc הסיבה שאני חושב שהוא צודק היא שבזמן שאני יושב על מחשבים ניידים או על מסכים אחרים אני לא מרגיש כאב או עייפות. מה דעתכם? האם כדאי לי להחליף מסך? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  13. שלום קניתי מחשב חדש לפני כשלושה חודשים (בערך), ועכשיו החלטתי שהגיע הזמן גם להתקדם במסך. האמת שאני לא מבין כל כך במסכי מחשב, ולכן הגעתי לכאן. אז ככה - השימוש העיקרי שלי הוא סרטים. יותר נכון סדרות, והרבה סדרות. אבל (!) זה לא אומר שאני לא הולך לדוגמא, לשחק. לא במשחקים בעלי דרישות מטורפות, אבל עדיין משחקי מחשב שאני רוצה שיפעלו כמו שצריך. לא נראה לי שצריך WideScreen, אני מסתדר מצויין עם ה-Full (אלא אם כן תגידו לי שזה תורם לצפייה בסרטים, לדוגמא). התלבטתי בהתחלה בין 20 ל-22 (21 הבנתי שעדיף שלא), אבל נראה לי שאין טעם לקנות 20 אם המחירים של ה-22 בירידות, אני צודק? יש לי כרטיס מסך 8800GT 510MB. התקציב שלי הוא... בוא נגיד עד 1500 ש"ח. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  14. Started by pxst17,

אני מחפש מסך.. רצוי שהוא יהיה בבלאק פריידי.. מה תציעו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by elad5252,

שלום המסך dell u2311h הוא 8ms לא יהיו מריחות או משהו? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. המסך יהיה בעיקר למישחקים והרבה שעות על המחשב גם לסרטים אבל פחות חשוב לי החיבור HDMI בכדי שאוכל לחבר את הכבל לכרטיס מסך HD והמשחקים והסרטים ייראו הרבה יותר טוב המסך מבוקש ליהיות FHD פתוח להצעות תודה רבה מראש!!

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  17. המסך הנוכחי שלי (22" 1680*1050) גוסס והגיע זמן להתקדם, לגבי גודל נראה לי ש27" יתאים לשולחן שלי ויהיה שידרוג נחמד. 1. האם בגודל הזה FHD מספיק או שללכת על QHD ? 2. איזה מסך מומלץ בגודל הזה ?

18. אני מחפש מחשב למשחקים וסרטים שהוא לא פאנל TN לא מצאתי 22 ראיתי שיש 24 זה לא יעמץ את הכרטיס יותר מידיי? יש לי 8800GTX התקציב הוא 2K

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  19. Started by RJ1,

מסך טוב לא טוב?

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  20. המוכר טוען שהוא מביא את המסכים ישירות מהיבואן ולכן המחיר הנמוך. הוא גם טוען שיש אחריות של 3 שנים מהפיקסל השרוף הראשון. המסך כמובן מגיע ארוז לדבריו. האם למישהו היה עסק איתו / שמע על מישהו שקנה ממנו??? איך אני יכול לוודא את עניין האחריות ושיש לי אמא ואבא במידה ויש בעיה?

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  21. Started by Radeon38,

הנה הקישור עולה 3150 ואני לא יודע איזה פנל יש לו. http://www.trg.co.il/pl_product~HG281DPB~13~0.htm אני לא רוצה לקנות חברה לא מוכרת אבל אשמח לדעות מחברי הפורום.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  22. אז ככה אני מתכוון לקנות כנראה את המחשב הזה : כמות. מוצרים סה"כ 1 Point Of View Geforce 7900GT 256MB 1,790 ש"ח 1 Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box 855 ש"ח 1 Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset LGA 775 599 ש"ח 1 Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin BLACK 490 ש"ח 1 LG GSA-4167B DVDRW Bulk Black 235 ש"ח 1 Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8Mb Buffer SATA II 395 ש"ח 2 Samsung 512MB DDR2 533 Original 620 ש"ח סה"כ 4,984 ש"ח ואני גם צריך מסך.. אז אני לא יודע מה לקנות.. אין לי ממש הרבה כסף נראה לי מקסימום 6 אלף. וחלק אומרים לי שמסך זה חלק מאוד מאוד חשוב במחש…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by asaf_azar,

יש לי מסך CRT 17 אינץ'. (כרטיסי הדור הבא לא ינוצלו עליו). עכישו השאלה שלי היא איזה מסך לקנות? CRT 19 או LCD 19/20? התקציב שלי זה 1400-1500 והשימוש יהיה למשחקים כבדים.ומישהו יכול להסביר על ההבדלים בין LCD רחב לרגיל?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  24. Started by assaf990,

ברשותי 2 מסכים כאלה משומשים. אני רוצה לדעת איזה מהם עדיף. תודה

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  25. Started by mrsmith,

הציעו לי את שני המסכים האלו. אשמח לקבל המלצות לגבי הבחירה בינהם. תודה, ירון.

• 2 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.