מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך המלצה על מסך של 22 אינץ למשחקים ולטלויזיה אני מתקן לקנות כרטיס טלויזיה ואני רוצה שיהיה ניתן לתלות אותו על הקיר יש לי כרטיס מסך 9800GT X2 אם זה יעזור במשהו תודה!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום רב, עדיין לא הגדרתי תקציב מכיוון שעוד לא החלטתי על איזה סוג מסך אני רוצה לקנות. העניין הוא כזה: הבנתי ש-TN הוא סוג המסך הנפוץ והפשוט ושמסכים מסוג VA ו-IPS וכו' מקצועיים יותר ונותנים הרבה יותר מבחינת דיוק צבעים וזוויות צפייה. והנה השאלה שלי: השימושים שלי היא גלישה באינטרנט, אופיס משרדי, וצפייה בסרטים. (זהו! אפילו לא משחקים). האם באמת מסך מפאנל מקצועי ייתן לי הבדלים משמעותיים לשימושים שלי ? או שמסך TN טוב יספק אותי? אתם מוזמנים לענות לי כמה שיותר דעות אשמח לשמוע גם מבעלי ניסיון... תודה
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
חיברתי מסך LCD חדש למחשב, אם זה משנה זה מסך BENQ VN2031. ואני לא רואה טוב במסך אני רואה קצת מטושטש כזה, וזה ממש כואב בעיניים. אני כאילו לא רואה חד מספיק...והרוזולוציה על 1024 על 768. מה אני יכול לעשות? ועם המסך הקודם, ה-CRT אני רואה כרגיל. עודיכנתי את הכרטיס מסך אתמול/שלשום.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני כרגע רוצה לקנות מסך רחב 22... בנתיים על מה שאני חושב זה SAMSUNG אלו: 2253BW http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692312 226BW http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=576847 מה אתם חושבים? או בכלל לא SAMSUNG?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי את הAMD ULTRA GAME ואני רוצה לקנות מסך חדשש.. אמא שלי עובדת בהסתדרות המורים וראיתי שם מסך... האם תוכלו להגיד לי אם זה שווה או לא ואם זה יצליח להריץ משחקים בדים כמו FLIGHT SIMULATOR X וכאלה.. אם המסך לא מתאים אז תכתבו לי משהוא טוב יותר התקציב שלי הוא 1500 ש''ח גג תודה רבה לכם. הינה הלינק של המך לא באתר של הסתדרות המורים כי צריך ת''ז... (בהסתדרות המורים המסך עולה 999 ש''ח) http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=709109
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני ישמח מאוד אם תוכלו לעזור לי לגבי שאלה שיש לי : יש לי בבית מסך 25.5 אינץ של חברת SAMSUNG דגם T260 אני הולך לקבל מחשב סביר פלוס עם מעבד QUAD9450 לוח אם ASUS P5Q DELUXE זכרונות CORSAIR DHX 2*2GB TWINX DDR2 CL4 800 MHZ כרטיס מסך GIGABYTE RADEON HD 4870 512MB השאלה שלי האם המסך יעבוד לי טוב ברזולוציה גבוהה 1920X1200 למשחקים ברמה של CRYSIS .? אם לא אז מה אני יכול לעשות? האם יהיה באפשרותי להגדיר רזולוציה נמוכה יותר במסך הנ"ל ואם כן האם זה יגרום לי למראה פחות איכותי !!! אם תוכלו לפרט לי יתרונות וחסרונות הצעות ואפילו פתרונות זה ממש יעזור לי !!! בתודה מראש אור ירושלים
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
קניתי מסך ASUS MW221C ולפי מה שקראתי בבקרות על המסך יש דרך להפעיל עליו סרטים ב 1080P והוא יוריד את הרולזציה למצב באמצע בין 720P ל1080P איך עושים את זה , או שפשוט מפעילים את הסרט רגיל ?או שצריך נגן מדיה ספיציפ שאפשר לכון את זה ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- כל המסכים אשר בדקנו הפעם מסוגלים להציג רזולוציית 720P במלואה, אם כי הרזולוציה הטבעית שלהם ממוקמת אי שם באמצע בין 720P ל-1080P, כך שהאינטרפולציה אינה טובה במיוחד. אנו ממליצים להריץ על מסכים אלו סרטים ברזולוציה 1080P, למרות הירידה ברזולוציה, בכדי לקבל תמונה חדה יותר. ------------------------------------…
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
ASUS VK222H 22 האם חייב להדליק את המחשב כדי לשחק XBOX360
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש לי מסך 2407 ואני מתכונן לרכוש סוני 3 ולחבר אותם...זה משנה אם הסוני הוא PAL או NTSC? ואם אני מחבר אותם אז בDVI לHDMI ולא דרך הקומפוננט,נכון?
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
איזה חברה עדיפה באחריות לדוגמה - על כמה פיקסלים שרופים מחליפים מסך בלי בעיות ???
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום אנשים. אני יודע שאני מצטרף לאלפיים איש שכבר שאלו את השאלה הזו אבל בכל מקרה אני מתלבט בין 2 מסכים והשלישי אני לא ממש מכיר אותו אבל מקווה שאתם כן.. המסכים: asus mw221c samsung 2234w samsung t220 בין השניים הראשונים אני מתלבט הכי הרבה כי הם המומלצים איך שהבנתי אבל השלישי הוא החדש אחרי הכל ואמור להיות טוב מאוד למרות שיש עליו כמה ביקורות לא חמות במיוחד אבל כולם מסכימים שאחרי כוונון קטנטן המסך מעולה. אני ממש לא מומחה בתחום המסכים ככה שאני מבקש את העזרה שלכם. התקציב שלי הוא גמיש אבל לא להגזים.. (1200-1500) הדרישות שלי מהמסך: עבודה רגילה (אינטרנט,עבודה עם תוכנות) משחקים ולפעמים סרטים- אין צורך במצלמות או USB או קוראי כרטיסים וכל זה. אני רק רוצה מסך גדול מהיר ועם צ…
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=354339.msg3060665#msg3060665 אני עומד לפני קניית מסך וזה המסך שהוצע לי Samsung 971P הצרכים הם אותם צרכים חשוב מאוד שיהיה יציאת VGA כי אין לי DVI בכרטיס מסך. רק מה שמפריע לי שהמסך מיושן גילו בערך עומד על שנתיים או יותר. האם זה משנה? האם יש מסך 19" באותו טווח מחיר שהוא יותר טוב מבחינת איכות?
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
עשיתי שריטה בטעות למסך LCD האם יש משחה או ספריי שיכולים לטשטש את השריטה ?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, בדיוק עכשיו יש מבצע בדיוטיפרי על המסך הנ"ל ואני מתלבטת אם לקנות אותו.. (רק 200$!) הוא נראה לי טוב, אבל לצערי אני לא מבינה יותר מדי בתחום :-[ יש פה מישהו שיכול לומר לי משהו על המסך הזה? הוא טוב? שווה לקנות אותו? :s05: תודה רבה לכל מי שעוזר!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למסך שמיועד למחשב כמובן ולסרטים ומשחקי מחשב... לא משנה הגודל חשוב האיכות.. תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
ראיתי את שני המסכים האלה במבצע samsung 2253bw 2ms "22 במחיר 949 ש'ח לא כולל מע''מ lg w2042t 5ms '20 במחיר 819 ש'ח לא כולל מע''מ איזה מבין המסכים משתלם
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכם. היום התחדשתי לי במסך ASUS MW221C. ובכן, איכות התמונה עוד לא כ"כ טובה, כי עוד לא עברתי למצב sRGB. כשאני מנסה לעשות זאת דרך התפריט-האופצייה "חסומה", כלומר אי אפשר להפעיל אותה. מה עושים? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את מסך מחשב דגם:ViewSonic VX2240W האם זה טוב? ויפעיל את הכול באיכות גבוהה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
במסגרת בקשתי להמלצה על מסך 19'' בתקציב 1000-1500 לצרכי משחקים ועבוד תמלילים, הומלץ לי כאן על הסמסונג 943bm. בחנות (שלא מכרה משום מה סמסונג) המליצו לי יותר על ה-viewsonic vg930m. איזה מסך מומלץ יותר מבין השניים? מדוע? עליי לציין, כי מרבית השימושים הם דווקא לעיבוד תמלילים, לצערי פחות למשחקים (יהיה בעיקר פיפא/NBA, קצת משחקי הרפתקה וכמה שיותיר הזמן ). כמובן, אם יש לכם הצעות נוספות אשמח לשמוע. תודה רבה! איל
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
לפני שנתיים רכשתי ליום הולדת מסך Chimei 938D. באותה תקופה לא הבנתי הרבה במסכים, המחיר היה טוב ואם לומר את האמת המסך סבבה לגמרי. בחודשים האחרונים יש לי חשק לשדרג את המסך. אני רוצה מסך יותר גדול ואיכותי, שיהיה תחליף גם לטלוויזיה בחדר. לכן, הגודל הרצוי מעל 22", למרות שגם 22" בהחלט אפשרות טובה. פה התחילו הבעיות. תחום הביניים במסכים נכחד לחלוטין. זה או שאני קורע את הכיס (אבל ממש קורע) וקונה מסך איכותי או שאני רוכש זבל. אין אמצע. המצב כנראה לא ישתנה בעתיד הקרוב וטכנולוגיה חדשה (OLED) לא נראת אפילו באופק. (בקריאה ברשת מדברים על תחילת יצור המוני ב 2012 - 2013) עברתי על הדגמים האיכותיים, קראתי כתבות וביקורות. יש מספר אפשרויות. בארץ: Dell 2408WFP - המסך הנבחר בפורום. Samsung 245…
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה היום לקנות מסך 22 בשביל משחקים בעיקר. ההתלבטות היא : 1. MW221C ASUS (הבנתי שהוא הכי טוב מבחינת איכות תמונה) אבל הכי יקר 1380 שח . 2. SAMSUNG 2243BW (הכי זול - 1185 שח). 3. VIEWSONIC VX2240W 22" Wide 2MS במבצע 1270 שח. מה אתם אומרים בעיקר על ה VIEWSONIC שהוא פחות מוכר? האם לאחד המסכים האלה יש חיבור SVIDEO ? ובגדול מה כדאי מבחינת איכות תמונה?
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
קניתי DELL 2007FP וקיבלתי גרסא AO5 בצבע כסוף היה לי אותו מסך רק AO3 בצבע שחור רציתי לדעת מה ההבדל בינהם
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי כבר מחשב חדש ורציתי גם לקנות מסך LCD חדש אבל עדיין יש לי התלבטויות לגבי מסכי LCD. תוכלו בבקשה לעזור לי? כרגע הבחירה היחידה שיש לי הוא ASUS LCD 22´ MW221C WIDE DVI פה אפשר למצוא קצת פרטים על המסך http://www.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=89&l3=356&l4=0&model=1758&modelmenu=1 יש לכם מסך אחר אם ביצועים יותר טובים ביחס למחיר של הAsus?? והאם יש מסכי LCD 22 אינץ שתומכים ב 1080P??? אגב המחיר הממוצע הוא 1400.
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי את המסך Lg L1760TR 17". בחלונות הייתי יכול לבחור בין 4 רזולוציות 640x480, 800x600, 1024x768, 1280x1024, בתדירות של 60HZ. עם המעבר ללינוקס אני מסוגל לבחור כרגע כל רזולוציה החל מ 640x480 עד 1280x1024(מקסימום שהמסך תומך) אך איני יכול לקבוע תדירות. לדוגמא עבור 1024X768 אני מקבל תדירויות של 55-57HZ כאשר ככל שאני עולה למעלה התדירות יורדת ועבור 1280X1024 אני יכול לבחור רק 50HZ. מהאתר של LG הוצאתי את המידע הבא: Horizontal Frequency 30~83kHz Vertical Frequency 56~75Hz זה לא אומר לי הרבה אבל אני מסיק מכאן שהתדירות המינימלית שהמסך יכול לעבוד בה היא 56, כאשר אצלי הוא עובד על 50. השאלה שלי האם זה מסוכן למסך? מקצר את חייו? והאם הרצת רזולוציות לא סטנדרטיות כגון 1280X960,…
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
1)מה זה ניגודיות? 2)מה זה מסך TN? 3)אני מחרתיים הולך לקנות או ASUS VW222U או SAMSUNG 2243BW מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-