מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
מחפש מסך עד 2000 שח 22 למיגוון שמושים. ראיתי המון מידע ואיני יכול להחליט חשוב לי חשוב שיהיה עם תמונה וצבעים טובים ומדויקים ככל שאפשר למסכים מסוג זה ברמות המחיר הללו. יש לי מיגוון שמושים החל מגרפיקה ביתית סרטים ואופי ועבוד תמונה חובבני ראיתי את הדגמים הנל ושם אני מתלבט מאד בחנות לא רואים ממש הבדלים. מי יכול להושיע כולל הסבר מפורט Samsung 2253BW LCD 22'' Wide 2ms ASUS LCD 22" - MW221C WIDE 2ms + DVI-D - Black צבעים טובים יותר ומדויק, מדיניות פיקסלים טובה יותר 1500 Dell 22" 2208WFP Wide UltraSharp תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
במסגרת הנסיונות שלי להבין קצת יותר על זמן תגובה נתקלתי בסקירה הזו של svet: http://www.svethardware.cz/art_doc-CA31CCAA2DA3744FC12572080040A099.html לצערי אני מתקשה בקריאת הצ'כית. מישהו יכול להסביר בקווים כללים מה ואיך מודדים שם? במיוחד הגרף הראשון. תודה.
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום. חשבתי לקנות מסך שישמש אותי רק לגיימינג (PS3 רק FPS) חשבתי אל ה ASUS VH236H ואל DELL S2330MX (אפשר גם משהו אחר אם יש לכם רעיון) איזה יותר טוב מבחינת INPUT LAG? ואיך אני יכול לבדוק כמה INPUT LAG יש למסך שלי? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות מסך 19" lcd שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט ועבודה עם קבצים בקיצור צרכים משרדיים.. עד היום יצא לי לראות את lg 1960 tr הבעיה שלי איתו שהוא מעייף את העיניים מהר מאוד (חזק מדיי ?) ושעובדים בבהירות גבוהה קשה לראות הבדלים בין צבעים תכלת - לבן אפור -לבן. יש לציין שמדובר בשימוש של 8 שעות לערך ביום כמובן לא באופן רציף אבל בחלק נכבד של הזמן. על איזה מסך אתם ממליצים ששוב חשוב יותר למשרד ,משחקים כלל לא בעניין וסרטים ניתן לראות בצורה טובה. לגביי התקציב מדובר ב-1200-1600 ש"ח במידה וישנו מסך שעונה יותר טוב על ההגדרות בטווח מחירים גבוה קצת יותר,גם טוב. תודה מראש על התשובות.
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לקנות מסך SAMSUNG T240 למחשב החדש שהרכיבו לי כאן. חלק משימושיו של המסך יהיו לשמש גם כמסך עבור הPS3 שאותו אני הולך לחבר למסך ב-HDMI. למסך הנ"ל אין רמקולים, ולכן ככל הנראה אני לא אוכל לשמוע צליל מהPS3. האם יש איזהשהם פתרונות לבעיה? אולי אפשר לחבר רמקולים למסך או משהו? תודה מראש, גל
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
היי, ניסיתי אתמול לחבר את המחשב הנייד שלי thinkpad T41P למסך Viewsonic vp930 ונתקלתי בבעיה. כשאני מחבר את המסך לנייד אני רואה את התמונה של הנייד אבל היא כול הזמן נעלמת ומופיע לזמן קצר( זמן מסוים יש מסך שחור ואחר כך התמונה וחוזר חלילה). אם למישהו יש הסבר אני אודה לו מאוד. כי ניסיתי כבר הכול לשנות את ההגדרות רזולוציה, refrash rate,להשתמש בשני חיבורי ה- D-SUB למקרה שאחד לא פועל טוב ולהחליף חוט.
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני מתלבט מה לקנות יחד עם מחשב שאני קונה, יש לי 3 מסכים: 1. samsung 930B 2. EIZO S1910/AS 3. VIEWSONIC VP930B לפני שאתם קופצים וממליצים על ה - EIZO או אולי על ה - VP930B , נכון שיש הבדל בין 2 האחרונים לבין ה - 930B וכמובן שיש הפרש במחיר. השאלה היא, האם למשתמש ממוצע כמוני, (אינטרנט, קצת משחקים, תוכנות..) מספיק ה 930B, או שעדיף להשקיע במסכים היקרים? מבקש תשובות מפורטות! תודה
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
קניתי את הדגם הזה והוא פשוט מדהים ביופיו! אבל גם בחנות וגם בבית לא הצלחתי לקפל בחזרה את ה"מעמד". כלומר, הצלחתי לקפל אבל הוא לא נשאר במקום ונפתח חזרה. יש אפשר לנעול אותו כשהוא מקופל? בנוסף, בחלקים הכהים (צבעים כהים ובעיקר בשחור) יש ריצודים של נקודות לבנות קטנות. התקנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך ואת הדרייבר של המסך וזה עדיין ככה. מישהו מכיר את הבעיה? מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
היי אנשים. עד כמה שידוע לי, היציאה המדוברת היא מסוג S-Video. הייתי רוצה לדעת אם זה נכון ואם יש מתאם מ-DVI או מ-HDMI ליציאה הזו. תודה רבה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך LCD ונתקלתי במבצע ככה שאת המסך אני יכול להשיג ב 1200 ש"ח (הכי זול בזאפ הוא 1350 ש"ח). אני לא גיימר רציני ורוב העבודה שלי היא משרדית + גלישה באינטרנט אבל אני גם רואה סרטים. קראתי על המסך הזה די הרבה ביקורות אוהדות על תכונת הפיבוט שלו ועל זוויות צפייה רחבות ככה שהוא נשמע אחלה. השאלה שלי אם הנתונים של הניגודיות הנמוכה יחסית (1:600) וזמן תגובה ארוך יחסית (8ms) יספיקו בשבילי או שלמחיר הנמוך יש סיבה? אם למישהו יש ניסיון אישי עם המסך אני אשמח משיתוף עם ניסיון זה. http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000QptOAN1KbFkGzfq_g8t3j5g:12bbi68k5?N=2&pr=SP5&id=3850740 תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
צריך מסך 19" LCD הכי איכותי וטוב תקציב: 2.500 ש"ח מקסימום מסכים של חברות: viewsonic eizo LG samsung אם יש עוד חברות טובות במסכים תכתבו תנו לי הצעות הכוללות שם החברה + שם הדגם , שוב עד 2.500ש"ח תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
ראיתי אתמול את המסך הזה אצל גרפיקאי, והוא נראה מדהים! חשבתי שהוא IPS בהתחלה - אבל מסתבר שהוא TN. בכל זאת הצבעים נראו טבעיים והתמונה חדה גם בטקסט. בגדול, חשבתי לקנות את מסך הEIPS של דל, אבל הוא קצת יקר מדי בשבילי כרגע, וXEROX זול משמעותית! יש איזה חסרונות איתו? משהו שצריך לבדוק? (לא יצא לי לבדוק אותו עם סרטים או משחקים אבל תמונות נראות עליו מדהים!)
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אהלן דבר ראשון קיבלתי את המסך בשבוע שעבר והמסך פשוט מדהים!! 1. יש זליגת אור בצד ימין למטה של המסך. אפשר להבחין בה רק כשרואים תמונה שחורה ככה שזה לא ממש מטריד אותי, אבל האם זה נחשב תקלה, או שלכל מסך תהיה זליגת אור מסוימת? 2. סרטים שהם לא באיכות גבוהה נראים עכשיו יותר גרוע אפילו מבמסך הקודם שהיה לי (2243) - למשל יש סרטונים ב YOUTUBE שנראים ממש "מפוקסלים"- הכוונה שהתמונה ממש לא חדה (אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי) האם צריך להתרגל למצב הזה או שיש מה לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני לא יודע האם הבעיה הופיעה לאחרונה או שהיתה מאז ומעולם ופשוט לא היו התנאים לשים אליה לב. היא מתבטאת בכך שכאשר יש תנועה חדה יחסית של אובייקט כהה על רקע אפור בהיר, מתקבל שובל לבן בולט מאוד לעין אחרי האובייקט. לא שמתי לב לבעיות מריחה בתנאים אחרים כלשהם. כל התוכנות שהגיעו עם המסך מותקנות ועל הגדרות ברירת המחדל (למעט הPRESET, שם בחרתי אחד אחר מהקיימים בתוכנה - עדיין בלי לשנות שום פרמטר ידנית). יש מה לעשות עם זה?
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
ניסיתי לברר קצת פרטים באינטרנט, לא הרבה מצאתי חוץ מפרטים יבשים של שניהם... מי מביניהם עדיף? מנתונים יבשים נראה משום מה כי ה931 עדיף תודה
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
יש ברשותי מסך שמראה כי הוא מחובר למחשב אך הוא לא מקבל אות , כלומר לא רואים במסך .. הנורה הירוקה על המסך דולקת כאשר הוא מחובר למחשב .. מישהו נתקל בבעיה כזו , ואם כן מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק למחשב לעבודה באינטרנט בשוק ההון הצורך המיוחד שלי הוא לחבר בסופו של דבר 4 מסכים (שני כרטיס מסך) לאותו מחשב שבהם אני רואה בעיקר גרפים בזמן אמת. לאור העובדה שהמחשב ישמש אותי לעבודה אני רוצה שיורכב מחלקים אמינים ככל האפשר ושקטים ככל האפשר אני מצרף מפרט שבניתי בעצמי באתר של נעה מחשבים שהומלץ ע"י חבר אשמח לשמוע תגובות נוספות בקשר לחנות זו. אין לי יותר מידי ידע רק מה שקראתי באתרים שונים. Samsung 2243BW LCD 22" 1:8000 5MS, יחידות 3 ¤4305 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3080 בחרתי את המסכים הללו בגלל שיש להם תכונת פיבוט (יכולים לעבוד במצב מאונך). מבחינת שטח מסך מה עדיף לי 3 מסכים של 22 ברזולוציה של 1050X1600 או שני מסכים של 24 ברזולוציה של 1200X…
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום. מה המסך lcd 19' הכי טוב שיש עד 2000 שקל? ומה ה19' lcd הכי טוב שיש עוד 2500 שקל? והאם יש הבדל ביניהם, ששווה להשקיע את הכסף? תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
מצאתי מסך של DELL 2009W הוא עם פאנל TN ו5MS איך הוא? (הוא גם נראה טוב!) אני הולך לקנות אותו מארה"ב (אם אתם ממליצים לי) ואחרי מיסים ומכס הוא יוצא לי 1184 שקל בערך. אם הוא לא טוב אתם מוזמנים להמליץ לי עם מסכים רחבים אחרים.
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
חייב להיות 19 אינץ ולא יותר. מאוד רצוי שיהיה בעל צורה ריבועית (3:4) ולא WIDE. זמן תגובה כמה שיותר קטן, ניגודיות כמה שיותר גבוהה. מחיר בגדול בסביבות 800 ש"ח, אבל גמיש, אפשר להגיע עד 1000 אם צריך. ראיתי 2 דגמים של LG, לא יודע מה ההבדל ביניהם: L1942PM ו - L1942PE. לא מצאתי, אבל פעם היה ל - LG גם מסכים של 19 עם זמן תגובה 2 מילי שניות, היום רק 5. המלצות למישהו ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
אין לי תקציב מוגדר, אני רוצה לקנות לאחותי מסך LCD בגודל 19 או 20 אינץ, לא רחב, לא מסתובב, הכי פשוט (אבל לא מיושן כן?) צריך להיות דגם אמין, במחיר סביר, ועיצוב נעים לעין. תודה מראש לכל מי שעוזר! אם יש משהו לא ברור אשמח לתת יותר פרטים.
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
LG 2362TQ 2ms LCD או LG W2286L 2ms LCD LED כמה שאלות רציתי לדעת מזה הled הזה אמרו לי שזה מטורף ביחס לרגיל ולמה במסך הראשון יש רזולוציה יותר גבוה של 1920 1080 שבשני יש 1680 1050 והוא יותר יקר מה ההבדל ואם הוא גדול ומה שווה יותר להביא למשחקים וסרטים תודה תקציב עד 1200 שקל =] ערכתי
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום, מחפש מסך מחשב שישמש לצרכי גיימינג ועבודה. יושב כ- 70-80 ס"מ מהמסך. מעדיף 27". כרטיס מסך GTX1070, מעבד i7-7700. יותר חשוב לי שמשחקי ה SINGLE PLAYER היפים (כמו Skyrim, Witcher 3 וכד') יהיו מדהימים מאשר שאני אהיה השחקן הכי מהיר במשחקי FPS. המלצות?
-
שלום, יש לי מספר שאלות בנושא. דבר ראשון האם המסכים: BENQ FP93GX 2MS DVI '19 Samsung SyncMaster 931BF LCD זהיים מבחינת הטכנולוגיה והשני סתם יותר יקר בכמה מאות שקלים מהראשון ? דבר שני: http://www.samsung.com/nz/products/monitors/tft/931bf.asp http://www.samsung.com/ca/products/monitor/lcd_digital/ls19medsbqxaa.asp איך בשתי האתרים של אותה חברה רשום על אותו דגם שיחס הניגודיות הוא 1:700 והשני הוא 1:2000 ? מה נכון ? דבר שלישי: האם יש הבדל מהותי בין 931BF ל 931C למי שלא עוסק בגרפיקה ? דבר רביעי: האם בטווח המחירים של ה 931BF יש משהו יותר טוב / מומלץ ? דבר חמישי: האם עדיף היום מסכי WIDESCREEN והאם יש משהו שווה של 20" עד 2000 שקל בנושא ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
המטרה העיקרית היא משחקים ומעט סרטים. האם יש הבדלים מהותיים בין הדגמים? (מעבר לעובדה ששניהם בעלי פאנל TN,כמובן). תודה
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-