מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
נניח ואני רוצה לשחק במשחק ישן שלא תומך ברזולוציות WS, כמו FALLOUT. איך זה בעצם יתבצע על מסך רחב, אם בכלל? תודה לעוזרים :]
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
מאחר וכל התקציב שלי נגמר על המסך (EZIO S2431W) אני יכול להרשות לעצמי להתשמש רק בתוכנת כיול ולא בחומרה. אשמח אם תוכלו לתת לי מושג באיזו תוכנה להשתמש ואיך להשתמש. מחיר או חינמיות התוכנה היא לא פונקציה. המומחים פה בפורום המליצו להתשמש ב-QuickGamma ושמעתי גם על DisplayMate. תודה על כל המלצה!
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יש לי דל 2410 אף וברצוני להגדיל את כפתורים בשורת המשימות ואת הטאבים ,כפתורים,וסרגל כלים של מועדפים.הגדלתי דרך תצוגה ב50 אחוז וזה לא מספיק גדול בשבילי. איך אני ועשה את זה כדי לראות הכל גדול יותר ולנצל גודל שלי....אשמח לשמוע דעתכם....
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
הציעו לי את המסך הנ"ל בפחות מ-1300 שקל במבצע המחשב משמש רק לאינטרנט ואופיס האם כדאי?
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
קניתי מסך 19 אינץ' דגם L1970HR של LG העיצוב של המסך אלגנטי ויפה, הנתונים שלו מעולים 2ms ונגדיות 2000:1 אבל עדיין התוצאה לא אופטימלית: 1. לפעמיים רואים פיקסלים בתמונות, מה אפשר לעשות? 2. קליפים וסרטים לא תמיד חלקים וגם שם רואים פיקסלים. 3. בכדי שיוכלו להבדיל בין כחול בהיר ללבן הייתי צריך להוריד את הגמא בעזרת ההגדרות של כרטיס המסך, זה בסדר? 4. הרזולוציה המומלצת למסך היא 1280X1024 אבל קשה לקרוא ברזולוציה כזאת לכן אני נשאר ב1024X724, זה בסדר? סליחה על כל השאלות,תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, פתחתי כאן שרשור לפני כמה ימים שאני מעוניין לקנות מסך שישמש גם אותי גם למחשב(מחבר אותו למחשב נייד) וגם בשביל לצפות מדי פעם בטלויזיה. אחרי בדיקה של כמה מסכים, קיבלתי המלצה על המסך הזה- http://www.no-risk.co.il/pl_product~T23A350~4~0.htm?x=1 זה שהפאנל שלו הוא TN זה באמת כ"כ קריטי? אני לא מבין בעניין הזה.. מה לגבי שאר הנתונים של המסך? אני זקוק למסך שאוכל לצפות בו גם מקרוב כשאני יושב בשולחן וגם קצת יותר מרחוק כשאני במיטה.. אשמח לשמוע את חוות דעתכם על המסך ואם יש לכם המלצה למסך אחר שיוכל להתאים לי אתם מוזמנים לכתוב את סוג הדגם... תודה.
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
ההבדל במחיר הוא משהו כמו 90 ש"ח יש למשהו את אחד המסכים והוא ממליץ בתור גיימר? תודה
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
-
קראתי וראיתי שהוא אחד המסכים שממומלצים בפורום הזה. כמו כן קראתי הרבה ביקורות שמשבחות את המסך בכל מה שקשור לחדות, לאיכות תמונה, זוויות צפייה, חוסר מריחות במשחקים וכדומה. על אף מחירו הגבוה יחסית אני שוקל לקנות אותו. מדובר בהשקעה שווה? כמו כן מישהו יודע מה לגבי אחריות במקרה של פיקסלים שרופים וכדו'?
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
כן אכן בקשה מוזרה אבל מה לעשות צריך לשבור את הראש עם זה המחיר גמיש מאוד... ראיתי המון ביקורות על הDell E-IPS או משהו כזה והבנתי שהוא מאוד מומלץ. השאלה היא אם הוא ממש wide? אין בימינו יותר מסכים מרובעים (בודדים...) אבל לצורך השוואה שתבינו את כוונתי: מסכי לאפטופים הם דוגמא מצויינת- יש את המחשבים העסקיים שהם 15.4 והם פחות רחבים ויש את הביתיים שמגיעים לרוב 15.6 שהם יותר רחבים אשמח לקבל חוות דעת לגבי מסכים כאלו! תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
חשבתי על 931C אבל יש ביקורות רעים באתר לגביו . חשוב שיהיה זמן תגובה 2 MS יחס ניגודית 1:2000 או 1:3000 שיהיה מסך טוב ומומלץ שעות:20 אחוז אינטרנט כולל עבודות 40 אחוזים משחקים 40 אחוזים סרטים חשוב לציין יושב על המחשב 9 שעות ביום ושיהיה טוב לעניים
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
הכותרת די מדברת בעד עצמה. המסך יחובר למחשב בעל המפרט הבא: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX לוח אם: ASUS P5KPL-CM כרטיס מסך: PALIT HD4650 SUPER 512MB DDR2 DVI HDMI - RETAIL זיכרון: KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL6
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
שלום. קיבלתי לנסיון את המסך :MAG LCD S976I ואני חייב לומר שזה ממש לא משהו. הצבע דהוי והתצוגה מאוד בהירה. למרות ששיחקתי באפשרויות לא הגעתי לתוצאה משביעת רצון. אולי זה קשור לכך שהמסך הוא 8MS ? יש לי תקציב של 2000 ש"ח, האם תוכלו להמליץ לי על מסך יותר מוצלח "וחי" ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שבת שלום! אני מחפש מסך שטוב לפוטושופ בלבד! בשילוב של הכי זול שניתן למצוא מבלי לפגוע באופן משמאותי באיכות הצבעים והדיוק של המסך.לא משנה לי אם הוא 19 או 22 אינץ לא משנה לי איך הוא לסרטים או משחקים העיקר שיעשה את העבודה עם פוטושופ. אשמח לקבל המלצות מכם! ותודה
-
- 8 תגובות
- 950 צפיות
-
-
היום הבאתי אותו מהחנות.. אחלה מסך בלי בעיות בלי כלום.. עכשיו שאלה.. יש לי כרטיס מסך 7600GT AGP.. אני מתחבר עם DVI.. איזה רזולוציה אני אמור להשים? עכשיו אני על המקסימום של המסך.. רואים קטן אבל נאי יכול להתרגל.. השאלה היא אם יש משהו יותר טוב ? או משהו שאתם ממליצים..? תודה !
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
קנו לי אותו היום ובגלל שהידע שלי במסכים שואף ל0 אני אשמח לדעת איך המסך http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=470452
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
אני מטלבת בין הLG L1970HR ו LG 1953TR וSAMSUNG 931C בעיקרון מסכי 2MS עם נגידויות גבוהה... ומה זה DCR? (לדוגמא1:3000 DCR)... כאילו רק למי שיש מעל 1:1000 כתוב DCR... אז מה זה? עכשיו יש לי מסך LCD שלSAMSUNG לפני זה גם היו לי 2 מסכי LCD נוספים (אחרים) של SAMSUNGואני מאוד מרוצה מהחברה ... היה לי גם LCD של LG ולא ממש טוב היה טוב לעומת הSAMSUNGS... אז מה כדאי לקנות כיום? LG או SAMSUNG? או מהשהו אחר? (מסכי 19") (אין חשיבות למחיר!) תודה.
-
- 8 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי את ה-ASUS VW222u. כרגע אני עם Geforce 4 MX 440 נוראי, אבל לפחות מציג ב-1680x1050. תודה לכולם על ההמלצות החמות ובמיוחד ל-McFly על העזרה בפורום. באמת תודה. אני מרוצה מהקנייה, אבל אני צריך לכייל את המסך. אין לי עין לזה בכלל... איך מכיילים ? תוכנה? סתם בעין ? אני צריך איזה מישהו/משהו (תוכנה...) שיגידו לי בדיוק מה צריך לראות בכל תמונת כיול (הגווני צבעים וכו') ועם איזה תפריט לשחק (בהירות, ניגודיות וכו') כדי לשנות את זה... אם לא - הכל נראה לי דומה... כרגע אני עם ניגודיות 90 ובהירות 85... הצבעים על User Mode והאדום הירוק והכחול כולם על 100. מה עושים ? המון תודה שוב!
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
מישהו קנה בזמן האחרון ViewSonic Q241wb ובאמת קיבל אותו ? קניתי לפני יותר מ3 שבועות את המסך דרך אול-סייל ופתאום אין אותו ליבואן במלאי. הם אומרים שיש להם רק מסך בלי DVI. יש מסך 24 אינטש' של ויאוסוניק בלי יציאת DVI בכלל ? לא נראה לי הגיוני כל הקטע הזה. מה שעוד יותר מצחיק זה שהם פתאום החליטו לבטל את העסקה ושמתקשרים ושואלים מי ביטל את העיסקה יבואן אומר שאולסייל ואולסייל אומרים שהיבואן. המסך יגיע אלי זה רק שאלה של זמן היום הם יקבלו הרבה צעקות בטלפון זה בטוח. אני רק רוצה לדעת אם יש בכלל דבר כזה מסך 24 בלי יציאת DVI ?
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מסך חדש ואני מתלבט בין שני סוגים של מסכים LG W2353V Dell 2209WA המטרה של המסך: עבודה רציפה מול המחשב - אינטרנט וצפייה בסרטים בעיקר . בנוסף משחקים אך בכמות קטנה. ההשואה שאני (שלא יודע הרבה) מבין משני המסכים הם LG: 2ms 1920*1080 לעומת Dell: 5ms 1680*1050 חשוב לצין שהגודל של המסך לא משנה לי. לאור הנתונים האלה אני מבין שהLG יותר טוב. עקב הביקורות הטובות שנותנים בפורם לשני המסכים איני יודע מה יותר ממולץ. יש לי מספר שאלות שמכוונות אותי לבחירה. 1. זמן התגובה של שני המסכים שונה (5 לעומת 2). האם יש הבדל מהותי בשוני הזה? האם השוני מתבטא באיכות שבו ניתן לראות משחקים או סרטים? נאמר לי שזמנים אלו לא משפיעים בגדלים אלה של מסכים האם זה נכון? 2. רזולוציה - אני ה…
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
צריך חוות דעת על מסך LG W2261V 22 Inch שווה לקנות אותו ??? (למשחקים) הוא תומך Full HD !!! הוא יחסית לא יקר (1040 שקל) העם שווה לקנות ?? *כרטיס מסך שלי HD4850 512MB קישור למסך http://www.ivory.co.il/product.asp?p...58&CatCode=524
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנכבדים, אני מחפש מסך מחשב 24" עם תקציב של עד 1500 ש"ח. המסך משמש בעיקר לאינטרנט, וכמעט ולא למשחקים/סרטים/גרפיקה. יש ברשותי מסך 20" ישן של DELL בעל פאנל IPS שאני מאוד מרוצה ממנו, אך בניגוד לעבר, אין לי יותר צורך בשימושים גרפיים ולכן אני מעדיף לרדת בתקציב על חשבון האיכות. איזה מסך כדאי לקנות? ראיתי שיש 24" LED של DELL, אבל שמעתי שיש לו קצת בעיות והוא לא ברמה של ה-LCD שלהם. האם זה נכון? במידה ואחליט לקחת מסך עם פאנל איכותי פחות, איזה דגם מומלץ? תודה מראש, ניר.
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
למסך שלקחתי יש Viewing Angle 160°(H) / 140°(V). אתם חושבים שזה יהווה בעיה כלשהי?
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך בקרוב ואני רוצה לדעת מה יותר טוב מבין שתי הדגמים האלו: הדגם הזה של סמסונג: http://www.skypc.co.il/pl_product~226BW~9~0.htm או הדגם הזה של ל.ג': http://www.skypc.co.il/pl_product~L226WTQ~9~0.htm לא יודע מה לקחת.. זה בשביל הביצועים של ה-8800GT 512MB
-
- 13 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני צריך להחליט על דגמים לקנייה כמה שיותר מהר יותר טוב השימושים הם אופיס בעיקר סמסונג 2333T או כוונו אותי לדגם מחליף אם יש כמו כן הדל 2312HM הוא הדגם החדש שמחליף את 2311 אני חייב גם המלצות לדגמים של HP תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-