מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים אני צריך המלצה למסך 19 אינץ' לשימושי אינטרנט ואופיס. מסך רגיל ולא רחב, ושלא יעבור את ה800 ש"ח שיהיה מחברה מוכרת. תודה רבה אריאל
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך LCD ונתקלתי במבצע ככה שאת המסך אני יכול להשיג ב 1200 ש"ח (הכי זול בזאפ הוא 1350 ש"ח). אני לא גיימר רציני ורוב העבודה שלי היא משרדית + גלישה באינטרנט אבל אני גם רואה סרטים. קראתי על המסך הזה די הרבה ביקורות אוהדות על תכונת הפיבוט שלו ועל זוויות צפייה רחבות ככה שהוא נשמע אחלה. השאלה שלי אם הנתונים של הניגודיות הנמוכה יחסית (1:600) וזמן תגובה ארוך יחסית (8ms) יספיקו בשבילי או שלמחיר הנמוך יש סיבה? אם למישהו יש ניסיון אישי עם המסך אני אשמח משיתוף עם ניסיון זה. http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000QptOAN1KbFkGzfq_g8t3j5g:12bbi68k5?N=2&pr=SP5&id=3850740 תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום אנשים אני לומד עיצוב גרפי ובאופן כללי אני מתעסק עם תוכנות גרפיקה אנימצייה ועריכת סרט כבדות. אני מעוניין כרגע לרכוש מסך, המליצו לי על המסך Dell2007wfp/fp (התקציב שלי הוא 1600-2100שח) האם יש הבדל באיכות התמונה בין 2 המסכים ?? אם כן, איזה מהם יתאים יותר לצרכים שלי ??
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שואל בשביל חבר טוב - מקווה שאני מדייק במינוחים. * מדובר בצלם חובב שעורך לדפוס בלייטרום ופוטושופ. * עובד עם Adobe RGB * משתמש במכייל ספיידר (?) הבנתי שהמומלץ ביותר שעוד במחיר שפוי-בקושי הוא ה-U2310/U2413 בסביבות ה-2200-2500 ש"ח. * יש חלופות זולות יותר? * יש חלופות עדיפות בסביבות המחירים האלה? * עד כמה ההבדל משמעותי לעומת נאמר ה-U2312 שעולה ש~850 ש"ח? תוודה.
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום! ברצוני ללכת על מסך 30 אינץ למחשב דגם: dell u3011 המסך יהיה מיועד בעיקר לסרטים גלישה באינטרנט ומשחקים הכי זול שמצאתי אותו 6100 ש"ח תגובות בבקשה? ???
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
ראיתי בהשוואה שערכו כי האסוס הכי מומלץ, אבל הוא לא זמין בארץ. איזה מסך כדאי לקנות במקומו, שייתן את התצוגה הטובה ביותר לשימושים של משחקים, אופיס ושיטוט באינטרנט (סרטים אני לא אראה דרך המסך הזה)?
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לעצמי מסך lcd לשימוש הפרטי גלישה אינטנרט אופיס ולפמעים משחקים ... התקציב הוא 1400 תודה לכולם המחיר נערך
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני לא הולך לראות במסך סרטים (המחשב מחובר גם ככה לטלוויזיה LCD) ובקשר למשחקים יש לי מסך 17 של סמסונג 730B ויש לי פלייסטיישן 3. אני הולך לעבוד בעיקר על תלת ממד ואני צריך שטח גדול (אני לא אעסוק בגרפיקה דו ממדית או הדפסה ) כמו כן הולך לעבוד עם שני מסכים (סמסונג שהזכרתי) האם יש מסכי TN שיהיו טובים לתלת ממד וגם קריאה באינטרנט? איך המסכים של פיליפס? האם יש מסך של Eizo בסביבות המחירים האלה?
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכוכלם, בהמשך למה ששאלתי לפני שבוע, אני ממשיך: אני רוצה לקנות את המסך הזה:http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=589547 ורציתי לדעת: האם נאי יכול לחבר אותו לממיר? האם אפשר לחבר אותו לDVD רגיל? אם אני אקנה כרטיס טלווזיה, אני אוכל פשוט לעבור בין מצב מחשב למצב טלוזיה? תודה לעוזרים! אלון
-
- 9 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש וכל המסכים הרחבים של 20" הם ברזולוציה גבוהה של 1600 על 1080 ובגלל שאני מפחד שמשחקים לא יעבדו לי טוב ברזולוציה כזו גבוה חשבתי אולי יש מסך רחב עם רזולוציה קצת פחות נמוכה? אולי מסך 19" ברזולוציה של 1440X900 בקשר לתקציב- 2000 שקל ואני לא רוצה לעלות הרבה. אשמח להמלצות על מסך כזה תודה, גיל.
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
ולמה זה לא מומלץ, לסרטי HDTV 720, הוא צריך להיות ברזולוציות נמוכות יותר תודה
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
כלומר מעוניין לראות במסך גם טלביזיה באמצעות ממיר יס. האם יש אפשרות חליפית באמצעות כרטיס מסך שממיר כניסת S-Video ל- DVI ואם כן איזה ?
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אלו הם המועמדים הסופיים מהסינון הנ"ל בזאפ. שניהם לא מושלמים, אבל זה מה שנכנס במסגרת התקציב(1500 בחריגה ל-1600). ב-MM19TE מה שמדאיג אותי היא זווית הצפיה והרמקולים חסרי התועלת(שסתם מעלים את המחיר) וב-L1950SQ(מצורף מפרט PDF) הדאגה העיקרית היא חיבור ה-D-Sub שע"פ הדביק למעלה פוגע באיכות התמונה. אשמח לשמוע את דעתכם. עריכה: לינק ל-MM19TE. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שבת שלום חברים, יש לי שתי מסכים LG Flatron L1760TR LG Flatron L1753TR הראשון מחובר DVI השני VGA אני לא מצליח לסדר בהם את הצבעים שיראו אותו הדבר. בגלל שאני עובד עם קוד אז הרקע של ה IDEים הוא לבן ואני ממש רואה שוני בין הלבן בכל אחד מהם. אשמח להצעות. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אהלן. לאחר בדיקה באתרים ראיתי שיש כמה סוגים לדגם הזה. אני רק רוצה להיות בטוח שהדגמים שמיובאים לארץ הם עם פאנלים איכותיים. תודה מראש. 8)
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך חדש וברושתי כיום מסך LG 24 W2453 ואני רוצה להשתדרג למסך 27 כי אני לא רואה בגדול ב24 וקשה לראות סרטים במסך כזה קטן יחסית רוב הדברים שאני יעשה במסך 27 זה סרטי HD גלישה מרובה באיטרנט משחקים עטורי גרפיקה יש ברושתי כרטיס מסך חזק במיוחדRadeon 5970 ואני עדיין לא רואה מושלם במשחקים ואני חושב שזה בגלל גודלו הקטן של המסך בגלל זה הוא מביא ביצועים מרשמים טוב סליחה על החפירה והינה שלושת המסכים שמשכו אותי{יש לציין שהתקציב לא גדול ולא עולה על 2500-2600 שח) W2600H LG Samsung SyncMaster T260HD Samsung P2770HD זה המסך שהכי התרשמתי ממנו ואהבתי בגלל החבורים הרבים ובנוסף זה גם טלווזיה ובא עם שלט תמליצו לי מה משלושתם הכי משתלם לשלושת הדברים שצינתי קודם:גלישה מרובה ב…
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני רוצה להשתדרג למסך LCD בתקציב של 1600 שקל לערך, חשוב שיראו כמובן ברור, אני לא יודע מה עדיף, מסך רחב או מסך רגיל. שפחות יאמץ את העיניים שלי, שאוכל לשחק משחקים, שיראו סבבה. אשמח לעצות ורעיונות לדגמים מכל סוג שעומדים לערך בתקציב. תודה.
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
היום קניתי מסך של DELL 2007FP ואני רוצה לוודא שסוג הפאנל הוא אכן ISPS וכמו כן לוודא שאין פיקסלים שרופים. איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
יצרניות הציוד ההיקפי הפופולרית מאמצת את טכנולוגיות מבית סמסונג בכדי לצלול אל תוך שוק חדש - ושני הדגמים הראשונים שכבר זמינים לרכישה בארץ נשמעים כמו דיל לא רע בכלל לכתבה
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום. לפני כשבועיים קניתי מסך של סמסונג T240, המסך עצמו נראה נהדר, מעוצב יפה, ומשחקים וסרטים נראים עליו נהדר! למה החזרתי אותו? בעיקר מכיוון שהיו לו בעיות עם הצבעים, כלומר החלק העליו במסך היה יותר כהה מאשר החלק התחתון. בנוסף לכך הארגונומיה שלו הייתה גרועה. הלכתי והזמנתי את ה-W2442PA. כמו המסך הקודם, משחקים וסרטים נראים נהדר (במיוחד FHD). בנוסף לכך יש לו ארגונומיה מעולה - PIVOT , SWIVEL, TILT, HEIGHT ואפשרות לתלייה על הקיר. עוד שוני בין המסכים הוא היחס בין הרוחב לגובה - ה-T240 הוא 16:10, והW2442PA הוא 16:9, בשטח מה שרואים הוא שהסמסונג גבוה יותר בכ-5 סנטימטרים. כמובן שלשני המסכים יש את התופעות של כל פאנל TN - זויות צפייה אנכיות נוראיות, זויות אופקיות סבירות, זליגת אור וכו'.…
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות מסך. מצאתי כמה מסכים במחיר שלי אבל יש כמה דברים שאני לא מבין בהם ואשמח אם תעזרו לי בבחירת המסך הטוב ביותר מבין המסכים קישור לרשימת המסכים או אם יש מסך אחר שאתם ממליצים עליו אני רוצה שהמסך יהיה 27 אינצ' שטוח (עדיף אבל אני פתוח ללראות אפשרויות נוספות) QHD ומעלה זמן תגובה 1M ומטה קצב רעונן של 144 ומעלה עד 1700 שח אני לא מבין ברזולוציה שהמסך לא יהיה של LENOVO, המסך הקודם שלי היה שלהם, הוא וכל המסכים החלופיים שהם הביאו לי התקלקלו אחרי שבועות אחד הדברים שאינני מבין הוא ההבדל בין QHD ו WQHD (פירתתי על זה בדיון הקודם שפרסמתי, מוזמנים להסתכל) תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
- 1 follower
-
-
מתלבט בין כמה מסכי 22 למטרת משחקים וסרטים בתקציב עד 1500 יש לי כרטיס מסך 7950gx2 אני ראיתי המלצות למסכים הבאים:Asus MW221C , Asus VW222U , Samsung SyncMaster 226BW , Samsung 2253BW אשמח לדעת את ההבדלים המשמעותיים במסכים אלו ואיזה מהם הכי כדאי לרכוש ולמה? אשמח לקבל גם כן מידע על מסכים שאינם מופעים ברשימה
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
-
שבוע אחרי שקיבלתי את המסך כבר נתקעי עם פיקסל תקוע. עברתי על הסטיקי והרצתי בלופ את הסרטון במשך יותר משעה ולא עזר. אם האחריות שלי מכסה פיקסלים שרופים זה לא כ"כ עוזר לי עם פיקסלים תקועים?
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 19" אני עובד הרבה מאוד על המחשב, ואני מחפש משהו איכותי עד 1700 שקל הדגם הזה של סוני הומלץ לי ע"י המוכר בחנות המוכר טוען שהדגם הזה עדיף מ- LG L1970HR וגם עדיף מסמסונג 931BF מה דעתכם? תודה
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-