מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
אמרו לי שזו חברה שקנתה את סימנס ושהמסכים שלהם איכותיים. מישהו מכיר ויודע אם הם שווים? הוא מאד זול 600 ש"ח 20 אינץ' עם רמקולים מובנים.
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך חדש וברושתי כיום מסך LG 24 W2453 ואני רוצה להשתדרג למסך 27 כי אני לא רואה בגדול ב24 וקשה לראות סרטים במסך כזה קטן יחסית רוב הדברים שאני יעשה במסך 27 זה סרטי HD גלישה מרובה באיטרנט משחקים עטורי גרפיקה יש ברושתי כרטיס מסך חזק במיוחדRadeon 5970 ואני עדיין לא רואה מושלם במשחקים ואני חושב שזה בגלל גודלו הקטן של המסך בגלל זה הוא מביא ביצועים מרשמים טוב סליחה על החפירה והינה שלושת המסכים שמשכו אותי{יש לציין שהתקציב לא גדול ולא עולה על 2500-2600 שח) W2600H LG Samsung SyncMaster T260HD Samsung P2770HD זה המסך שהכי התרשמתי ממנו ואהבתי בגלל החבורים הרבים ובנוסף זה גם טלווזיה ובא עם שלט תמליצו לי מה משלושתם הכי משתלם לשלושת הדברים שצינתי קודם:גלישה מרובה ב…
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
לפי מה ששמעתי יש למסך ארגונומיה פשוטה... למה הכוונה בדיוק... **אני יודע מה זה ארגונומיה... פשוטה הכוונה היא שהמסך לא זז או כן זז?? אשמח לקבל עזרה..
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
שלום. חשבתי לקנות מסך שישמש אותי רק לגיימינג (PS3 רק FPS) חשבתי אל ה ASUS VH236H ואל DELL S2330MX (אפשר גם משהו אחר אם יש לכם רעיון) איזה יותר טוב מבחינת INPUT LAG? ואיך אני יכול לבדוק כמה INPUT LAG יש למסך שלי? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
זה מסך מחשב LED דק, שאני ניסיתי לשנות בו את הרזולוציה ליותר גבוהה, אני הרגשתי תוך בערך 4 דקות, צריבות בעיינים, האם זה פגם מהמסך ?
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי מחפש מסך מחשב לבת הדודה עם הצרכים הדי בסיסיים של אינטרנט ואופיס ואולי פה ושם לראות סרט או סדרה על המחשב. תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
מסך זה יתאים לשימושים שלי?
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אולי אני יקנה מסך מחשב במקום מה שיש לי ( 17 אינץ של lg חמוד) יש לי כרטיס מסך HD4870 והמטרה זה למשחקים בעיקר וקצת לסרטים. אפשר לחרוג מאט אם זה שוה את זה . חשבתי על זה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=680601 אשמח להמלצות.
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך 22' עד 900 שקל בערך ועם רזולוציה 1680X1050 המסך הוא לא למשחקים אלה לעבודות ואינטרנט. תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, בזמן האחרון יש יותר מידי דיבור והשוואת נתונים יבשים לגבי המסך הנ"ל. וגם לא ברור לי איזו חברה מוציאה מסכים באותו דגם עם פאנלים כל כך שונים ?!?! אבל זה לא העיניין. אני מבקש ממישהו יש לו את המסך DELL2007WFP רוויזיה אחרונה + IPS שירשום מה הוא חושב על המסך... וגם תמונות אם יש מצב. אני מקווה שמישהו ירים את הכפפה. חוץ מזה, lcdtv הוזכרו כספק - אבל באתר שלהם סכום המסך עומד על 2700 ... האם , לדעתכם, הקנייה כדאית ?
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני קונה מחשב שישמש בעיקר למשחקים וגם לסרטים אבל קצת פחות. הוא יכלול את הכרטיס מסך X1800GTO ומעבד 3800+ X2 ואני מתלבט איזה מסך לקחת. או את LM-1901 של חברת APEX DIGITAL: נתונים פיסיים גודל מסך: 19 אינץ' סוג מסך: LCD משקל: 4.32 ק"ג גובה: 40.8 ס"מ רוחב: 41.5 ס"מ עומק: 20.2 ס"מ צבע: כסוף שחור נתוני המסך זמן תגובה: 8 ms רזולוציה: 1280x1024 גודל נקודה: 0.294 מ"מ בהירות: 300 cd/m² קונטרסט 1: 500 צבעים: 16.2 מיליון רמקולים 2 רמקולים: כלול סטריאופוני: כלול זווית צפייה אופקי: 160 מעלות כניסות יציאות VGA: יציאה DVI: יציאה AUDIO: יציאה RGB: כלול תקן בטיחות UL: כלול CE: כלול TVU: כלול VES: כלול מחיר: 1063 ש"ח כולל מע"מ משלוח אחרי…
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
-
מדובר במסך עם נתונים שעל פניהם טובים מאוד ,האם מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגביו ? לציין כי מדובר ב- 24 אינץ 1920 על 1200 במחיר נמוך יחסית לנתונים - 2230 ש"ח . הדרישות שלי מהמסך הם צבעים כמה שיותר אמיתיים ואיכותיים ,למשחקים מהירים ולפעמיים גם לסרטים.
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות מסך 19" lcd שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט ועבודה עם קבצים בקיצור צרכים משרדיים.. עד היום יצא לי לראות את lg 1960 tr הבעיה שלי איתו שהוא מעייף את העיניים מהר מאוד (חזק מדיי ?) ושעובדים בבהירות גבוהה קשה לראות הבדלים בין צבעים תכלת - לבן אפור -לבן. יש לציין שמדובר בשימוש של 8 שעות לערך ביום כמובן לא באופן רציף אבל בחלק נכבד של הזמן. על איזה מסך אתם ממליצים ששוב חשוב יותר למשרד ,משחקים כלל לא בעניין וסרטים ניתן לראות בצורה טובה. לגביי התקציב מדובר ב-1200-1600 ש"ח במידה וישנו מסך שעונה יותר טוב על ההגדרות בטווח מחירים גבוה קצת יותר,גם טוב. תודה מראש על התשובות.
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אז גם אני התחדשתי לי במסך המהולל, אבל ווינדוס ויסטה מתעקש לזהות אותו כ-"generic pnp monitor" ולא נותן לי להתקין את הדרייבר שלו. זה אמור להיות ככה?
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני לא גיימר וגם לא גרפיקאי, סתם אחד שעובד קצת בערב מהבית מערבב קצת אינטרנט מוסיף תמונות של הילדים ומקנח לעיתים בקינוח אסור של משחק אסטרטגיה. בעבודה יש לי צג TN של MAG מדגם 700P ועד לאתמול לא הבנתי עם איזה זבל אני עובד. קראתי את המאמר שפורסם ב HWZONE על מסכי LCD (ותודה לכל להנוגעים בדבר) והחלטתי להשקיע מעט יותר ולקנות לבית את ה 2007WPF של DELL. קיבלתי אותו אתמול, הוא מציוד בפאנל S-IPS שך LG SIEMENS (תפריט חבוי) ומה אני אומר לכם המסך הזה מדהים!!!!!... אני אפילו לא יודע איפה להתחיל!!?? הצבעים מדהימים! מלאי חיים ונעימים לצפיה, התמונה חדה וזויות הצפיה מדהימות. כשאני צופה בתמונות של התינוק שלי אפשר ממש להרגיש את מרקם העור שלו (וגם להריח את החיתול), התמונה קונטרסית ועם זאת רכה …
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש וכל המסכים הרחבים של 20" הם ברזולוציה גבוהה של 1600 על 1080 ובגלל שאני מפחד שמשחקים לא יעבדו לי טוב ברזולוציה כזו גבוה חשבתי אולי יש מסך רחב עם רזולוציה קצת פחות נמוכה? אולי מסך 19" ברזולוציה של 1440X900 בקשר לתקציב- 2000 שקל ואני לא רוצה לעלות הרבה. אשמח להמלצות על מסך כזה תודה, גיל.
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי את שני המסכים בבית ואני חייב לדעת איזה מהם יותר טוב... שימו לב שה 731 הוא bf ולא b !!
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מסך דק עד 2000 שקל בעיקר בשביל משחקים גודל לא חשוב 17 או 19 העיקר שהוא יהיה טוב ויראו בו חד... תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
כעיקרון אני יודע שלא קיים קשר בין Herz שבמסכי LCD ו CRT, אבל משהו שראיתי ובדקתי ושמתי לב כאשר המסך על 60ארצ ומסתכלים ב INFORMATION דרך המסך עצמו יש כמה פרטים H. frequency :64.00 khz V . Frequency : 60.09 Hz Pixel Clock : 108.03 Mhz Resolution : 1280X1024 ואז מספר המודל מספר סידורי עכשיו כשאני משנה ל 75HERZ זה מה שרואים H. Frequency : 80.05 Khz V . Frequency : 75.6 HZ Pixel Clock : 135.12 Mhz Resolution : 1280X1024 כעיקרון לפי האתר זה מה שצריך להיות האופטימלי כאשר משתמשים במסך הזה, PIXEL CLOCK 135, אבל אני ממש לא מבין את זה. מבחינת שוני שמים לב שרואים קצת יותר טוב ב 75ארצ. וגם מבחינת הדרייברים ברגע שמתקינים אותם יש הגבלה ל 60ארצ, צריך לשים PLUG & PLAY MONITOR או לא ל…
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
אהלן. לאחר בדיקה באתרים ראיתי שיש כמה סוגים לדגם הזה. אני רק רוצה להיות בטוח שהדגמים שמיובאים לארץ הם עם פאנלים איכותיים. תודה מראש. 8)
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צלם וצריך מסך חדש כי הנוכחי שיש לי אין לו צבעים טובים ואחרי שאני מתקן לפעמים דברים קטנים בתמונות, רואה את זה במסכים אחרים ורואה שבמקרים מסויימים אפילו הרסתי את האיכות של התמונה, בקיצור, אל תתנו לי מחיר של 3000 של מסך של nec, או שכן, לא יודע, תמליצו לי אם מישהו יודע ואני כבר מודה על העזרה גרמן
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעוד כחצי שעה אני נוסע עם חבר לקנות לו מסך 22", התקציב הוא כ 1300-1400 ש"ח .. החנות המיועדת היא ככל הנראה KSP קריות שממש קרוב לבית שלנו ואנחנו לקוחות קבועים שם כבר בערך 6 שנים.. איזה מסך הכי מומלץ משם בסכום הנ"ל ? אין לנו בעיה גם לסוע לאייבורי או רשת אחרת שיש באזור.. הכל הולך. (אבל לא זאפ) *שימושים למסך - בעיקר אינטרנט , סרטים ומשחקים. תודה לעונים , שחר. *עריכה - הפזילה כרגע היא לכוון ה 2253BW או 2243BW ..
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני מתלבט מה לקנות יחד עם מחשב שאני קונה, יש לי 3 מסכים: 1. samsung 930B 2. EIZO S1910/AS 3. VIEWSONIC VP930B לפני שאתם קופצים וממליצים על ה - EIZO או אולי על ה - VP930B , נכון שיש הבדל בין 2 האחרונים לבין ה - 930B וכמובן שיש הפרש במחיר. השאלה היא, האם למשתמש ממוצע כמוני, (אינטרנט, קצת משחקים, תוכנות..) מספיק ה 930B, או שעדיף להשקיע במסכים היקרים? מבקש תשובות מפורטות! תודה
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-