מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
בהתחלה חשבתי שהתקציב שלי יצליח לכלול את המסך DELL 2007WFP אך במהרה גיליתי שאין לי מספיק כסף ונאלצתי להסתפק במסך Samsung 931BW אתמול הצלחתי להרוויח עוד איזה 1000 ש"ח וכעת אני מוצב בפני דילמה קשה אני יכול לשדרג למסך של DELL או שאני יכול לקנות ממיר של HOT Magic - למי שלא יודע זה הממיר שיכול להקליט תוכניות לעצור ולהעביר אחורה בזמן אמת וכו', יותר פרטים פה: http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=2022〈=he מה לפי דעתכם יותר כדאי לי?? להשקיע במסך יותר טוב? או אולי להשקיע בממיר קסום בבקשה תעזרו לי! זה משגע אותי!!
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום, עד היום חפשתי איזה מסך מחשב לקנות: DELL 2007WFP SAMSUNG 226BW אבל היום יש לי אפשרות נוספת שזה טלוויזיות LCD במחיר כמעט זהה...לא ממש משנה איך... מה אתם אומרים עדיף במשחקים? הטלוויזיה או המסך מחשב? הנה דגם שראיתי חדש LG M228WA מה דעתכם עליו? נראה טוב. ואם בבקשה אפשר לדעת מה לדעתכם הדגם הכי טוב של LG למסכי מחשב. תודה רבה!!!!
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
כן אכן בקשה מוזרה אבל מה לעשות צריך לשבור את הראש עם זה המחיר גמיש מאוד... ראיתי המון ביקורות על הDell E-IPS או משהו כזה והבנתי שהוא מאוד מומלץ. השאלה היא אם הוא ממש wide? אין בימינו יותר מסכים מרובעים (בודדים...) אבל לצורך השוואה שתבינו את כוונתי: מסכי לאפטופים הם דוגמא מצויינת- יש את המחשבים העסקיים שהם 15.4 והם פחות רחבים ויש את הביתיים שמגיעים לרוב 15.6 שהם יותר רחבים אשמח לקבל חוות דעת לגבי מסכים כאלו! תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני צריך להחליט על דגמים לקנייה כמה שיותר מהר יותר טוב השימושים הם אופיס בעיקר סמסונג 2333T או כוונו אותי לדגם מחליף אם יש כמו כן הדל 2312HM הוא הדגם החדש שמחליף את 2311 אני חייב גם המלצות לדגמים של HP תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתעניין בשביל ההורים שלי,יש להם כרטיס מסך 9600 (לא PRO) ורציתי לדעת איך הוא יעבוד עם רזולוציה של 1440X990 ? ראיתי את 931BW והוא רחב ואני חושש שהכרטיס מסך שלהם לא יעבוד טוב איתו. שימושים:אינטרנט,סרטים וקצת משחקים-לא משהו כבד. נ.ב. לכרטיס מסך יש 256MB זיכרון והוא עובד עם 128BIT...של חברת CLUB3D אם זה משנה. תודה לכולם!
-
- 9 תגובות
- 935 צפיות
-
-
חשבתי על 931C אבל יש ביקורות רעים באתר לגביו . חשוב שיהיה זמן תגובה 2 MS יחס ניגודית 1:2000 או 1:3000 שיהיה מסך טוב ומומלץ שעות:20 אחוז אינטרנט כולל עבודות 40 אחוזים משחקים 40 אחוזים סרטים חשוב לציין יושב על המחשב 9 שעות ביום ושיהיה טוב לעניים
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות LCD 19 בשבוע הקרוב, וסוגייה שמאוד מטרידה אותי היא הרזולוציה. אני עובד על 1024X768 בCRT כרגע, ונראה לי מאוד מרתיע לעבוד על 1280X1024' שזאת הרזולוציה הטבעית של מסך 19. האם הטקסט לא קטן מדי כדי לקרוא באינטרנט, לעבוד בוורד וכו'? כמו כן אני מתלבט בין הVP930 לבין הLG1970HR. התקציב הוא 2000 ש"ח, יש מתמודדים אחרים בתחום?
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
היי אני משתמש במסך בעיקר לאקסלים וגלישה, קצת יוטיוב, קצת תוכנות גרפיות בעיקר חשוב לי לראות טבלאות עם נתונים בצורה ברורה,כמובן שהיה חשוב לי לראות בעיניים את 2 המסכים האלו ולהחליט מה מתאים לי, אבל זה לא ממש אפשרי, צירפתי לינק לאתר השוואות מאוד מפורט, אם מישהו יוכל על סמך הנתונים הללו לתת לי כיוון אשמח מאוד, המחיר שלהם קרוב מאוד. סביב 650 ש'ח תודה https://us.hardware.info/comparisontable/products/344148-278768
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
ראיתי בויסטה (איכס) נראה לא רע האם הוא נראה טוב גם בXP ? או עדיף לקנות רזולוציה מרובעת?
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
במסך שלי הירוק מאוד בהיר והכחול כהה בהשוואה למסכים אחרים. גם כאשר מחברים את שני המסכים לאותו מחשב ניתן לראות את ההבדל. רואים את זה בבירור בתמונת רקע ב- XP עם הדשא והשמיים. ניסיתי לשנות כמעט כל דבר בהגדרות וזה לא עוזר. האם ככה זה אמור להיות או שיש דרך לכוון את זה?
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אמרו לי שזו חברה שקנתה את סימנס ושהמסכים שלהם איכותיים. מישהו מכיר ויודע אם הם שווים? הוא מאד זול 600 ש"ח 20 אינץ' עם רמקולים מובנים.
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום. חשבתי לקנות מסך שישמש אותי רק לגיימינג (PS3 רק FPS) חשבתי אל ה ASUS VH236H ואל DELL S2330MX (אפשר גם משהו אחר אם יש לכם רעיון) איזה יותר טוב מבחינת INPUT LAG? ואיך אני יכול לבדוק כמה INPUT LAG יש למסך שלי? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 6200 ויש לו חיבור VGA נדמה לי כחול כזה בצורת טרפז, וDVI חיבור לבן כזה עם הרבה פינים ובצורת ריבוע כזה. יש לי מסךLCD והאיכות היא לא משהו. המסך גם לא מי יודע מה (של ITT), אבל רציתי לדעת אם יהיה שינוי באיכות אם אחבר את זה בחיבור DVI במקום הVGA? לפי מה שהבנתי אמור להיות שינוי, אבל אם אין חיבור בטלויזיה (לדעתי) ל DVI אז מתאם של DVI ישנה משהו? *ואם למישהו יש גם את המסך הזה, איך אני משפר את איכת הצפיה במחשב? (מי שלא הבין, יש לי מסך בנפרד, 21", שהוא כרגע מחובר, ועוד מסך 22-23" שהוא משש כטלויזיה ולצפיה בסרטים מהמחשב). תודה מראש, גיל
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
מה ההבדל בינהם (פרט להפרש המחיר הלא ברור)? והאם יש מסך שמומלץ יותר מהם באזור ה 1000? תודה.
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
לפי הניתונים ל-T220P יש הרבה יותר ניגודיות והוא יותר זול. מה ההבדל בין המסכים חוץ מהגודל? ואיזה יותר כדאי?
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני או-טו-טו-טו קונה EIZO S1931, אבל איזה? מה מסמלות שתי האותיות בסוף הדגם, H לעומת A? חפרתי באתר של היצרן ולא מצאתי. ה-A יקר בכ-130 ש"ח מה-H? למה? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני קונה מחשב שישמש בעיקר למשחקים וגם לסרטים אבל קצת פחות. הוא יכלול את הכרטיס מסך X1800GTO ומעבד 3800+ X2 ואני מתלבט איזה מסך לקחת. או את LM-1901 של חברת APEX DIGITAL: נתונים פיסיים גודל מסך: 19 אינץ' סוג מסך: LCD משקל: 4.32 ק"ג גובה: 40.8 ס"מ רוחב: 41.5 ס"מ עומק: 20.2 ס"מ צבע: כסוף שחור נתוני המסך זמן תגובה: 8 ms רזולוציה: 1280x1024 גודל נקודה: 0.294 מ"מ בהירות: 300 cd/m² קונטרסט 1: 500 צבעים: 16.2 מיליון רמקולים 2 רמקולים: כלול סטריאופוני: כלול זווית צפייה אופקי: 160 מעלות כניסות יציאות VGA: יציאה DVI: יציאה AUDIO: יציאה RGB: כלול תקן בטיחות UL: כלול CE: כלול TVU: כלול VES: כלול מחיר: 1063 ש"ח כולל מע"מ משלוח אחרי…
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
ובכן, היום הגיע הטכנאי לביתי (פניה נפתחה ביום חמישי שעבר ונקבע ביקור ליום שלישי - היום, פשוט כי לא יכולתי לפני. זה המקום לציין את השירות הטוב של PAL - נותנת האחריות למסכי XEROX). הטכנאי הגיע (עם מסך חדש), אמר שהוא לא רואה פיקסלים שרופים. הראתי לו אותם ע"י שימוש בתוכנת DPB (ולמי ששאל בקישור הקודם - הנה הקישור לאתר שלהם http://www.laptopshowcase.co.uk/downloads.php?id=1) והוא החליף את המסך בלי שאלות נוספות. כמובן שנתן לי לבדוק את המסך החדש בשביל לראות שאין בו פיקסלים שרופים (ואין). סה"כ אני מרוצה מהמסך אבל הדעה שלי אינה מקצועית ובאותה מידה אני מרוצה מהיונדאי שיש לי (פאנל TN. לא זוכר את הדגם). השימושים שלי הינם משרדיים בלבד (סרטים אני רואה במער' קולנוע ביתית שמחוברת למחשב אח…
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני צריך מסך לגרפיקה לחנות צילום, ומסך זה משמש לפיתוח התמונות וכיון הצבעים שלהם, כך שהוא חייב להיות עם איכות צבע טובה מאוד. תקציב באיזור ה1.5K. הבנתי שה2007FP יכול להיות טוב, אבל הוא חורג מהתקציב, האם זה שוה את זה? או אולי 1907 זה אותו דבר, רק קטן יותר? עדיפות ל19אינץ ומעלה, אבל אם אין ברירה גם 17 יכול להתאים. כמובן שהיאכות באה לפני המחיר, אבל לא לאבד פרופורציה.
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש למשחקים וגלישה באינטרנט. סרטים וסדרות אני רואה ב LCD 32 שיש לי. הבעיה היא שאני לא יכול לדעת מה סוג האנל שאני מקבל. המוכר שם לא יודע על מה אני מדבר בכלל. שווה לקחת אותו ? הוא נמצא במבצע בטרקלין חשמל עכשיו. ועוד שאלה האם במסכי 20 אינץ' גם יש פאנלים TN גרועים,או פאנלים טובים יותר(רק במסכים רחבים) ? וגם שם בסמסונג יש את ה"לוטו" של המסכים או שזה רק בגודל 22' ?
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
לאור העובדה שהיבואן "אומניטק" מפסיק להביא המסך הנ"ל (עד שהצלחתי להוציא ממנו מחיר נוח...) - מה החלופה הראויה במחיר של 1500 ש"ח? המסך מיועד לבן תשחורת בן 14 שיוריד סרטים ויפעיל משחקים (לא גיימר בנשמה, אבל בן תשחורת...). לא יודע אם רלוונטי, אבל כרטיס מסך 3850 ומעבד E8400 של אינטל. דרך אגב, היבואן מחזיק גם במוצרי DELL , אבל אני מחפש המלצה למסך ראוי שיידע לתת פייט טוב למסך שעם קנייתו כבר השלמתי (אבל כאמור, אזל). דרך אגב, מסכי VP930 שקיימים עדיין אצל ספקים, מחירם מאמיר עד ל - 1800 ש"ח. מעבר לתקציבי.
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אם הכותרת אינה תקינה אז בבקשה תגידו לי. אבא שלי שהוא סוכן ביטוח, מעוניין לקנות מסך איכותי מאוד בעל רזולוציה כמה שיותר גדולה כדי להפעיל כמה שיותר תוכנות ביחד ולהסתכל בכולם תוך כדי, לעבודה משרדית, שלא יבוא עם בעיות ושיהיה בעל תמורה מלאה לכסף. אין תקציב לקניית המסך ובגלל זה אני רוצה ממכם הצעות למסך שהוא הכי מומלץ והכי משתלם למכירו + חנות שממנה מומלץ לקנות את המסך הספציפי יחד עם בקשות במידה וצריך לבקש ברגע ההזמנה. יש הצעות? עריכה : עדיפה חנות באיזור פתח תקווה שהיא אמינה או חנות אמינה במרכז.
-
- 8 תגובות
- 934 צפיות
-
-
תראו את זה לדוגמה - http://www.bestbuy.ca/catalog/proddetail.asp?logon=&langid=EN&sku_id=0926INGFS10086668&catid=23244&test%5Fcookie=1 איך אתם מסבירים את זה שפה בארץ מסך כזה היה עולה הרבה יותר? יצא לי לדבר עם הרבה אנשים בחו"ל והם טוענים שמחירי המסכים ירדו דרסטית בזמן האחרון וכל אחד עכשיו קונה לו איזה 32".
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
היום הבאתי אותו מהחנות.. אחלה מסך בלי בעיות בלי כלום.. עכשיו שאלה.. יש לי כרטיס מסך 7600GT AGP.. אני מתחבר עם DVI.. איזה רזולוציה אני אמור להשים? עכשיו אני על המקסימום של המסך.. רואים קטן אבל נאי יכול להתרגל.. השאלה היא אם יש משהו יותר טוב ? או משהו שאתם ממליצים..? תודה !
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני עובד עם שני מסכים אחד 4K והשני FHD רגיל. כרטיס R9 FURY , הבעיה היא שהרבה פעמים כאשר המחשב נכנס ל SLEEP אחרי שהוא עולה החלונות משנים את הגודל שלהם, למשל במסך ה 4K אני עובד עם 3 עמודים פתוחים של דפדפן למשל שפרוסים לגובה מלא וכשליש מהמסך ברוחב כאשר המחשב עולה מסליפ הם כולם ישנו את הגודל לחצי בגובה וקצת יותר ברוחב. כמו כן קיימת תופע שחלונות עוברים למסך השני (אחד נדלק מהר יותר מהשני העליה מSLEEP). יש איזה שהוא פתרון לבעיה הזו ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-