מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש לעצמי מסך lcd לשימוש הפרטי גלישה אינטנרט אופיס ולפמעים משחקים ... התקציב הוא 1400 תודה לכולם המחיר נערך
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה לרכוש את המסך הנ"ל (שטרם הגיע לארץ, לדעתי) ב880 ש"ח. מה דעתכם? ממליצים? משמיצים?
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
לפני חצי שנה רכשתי מסך DELL 20 2007WFP המסך עבד מצוין רק שבימים האחרונים תמונות שיש בהם שמש בוהקת נהפכו לוורד וצבע כחול הפך לתכלת. בצעתי ריססט להתקנות יצרן וזה לא עוזר מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש לי מסך איכותי (NEC 26 החדש) LCD H-IPS וכו'. יש לי צורך בקולורימטר ? מה בעם הוא עושה או נותן? בהנחה שאני לא משתמש במסך לצורך דפוס, הוצאה לאור, עריכת תמונות מתקדמת וכו', אלא רק לסרטים, משחקים ועבודה במחשב (גלישה ברשת, תכנות ואופיס) יש סיבה להשיג כזה או שבכלל זה יתרום משהו עבורי? בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש לי מסך CRT מלפני 8 שנים בערך שחוץ מהעובדה שהבהירות קצת נחלשה הוא עובד בסדר גמור. אבל בזמן האחרון, בחצי שנה האחרונה, שמתי לב שאני סובל מכאבי ראש ועייפות כשאני עובד מולו הרבה שעות. קודם כל , רציתי לדעת אם זה אפשרי או שאני סתם מחפש את מי להאשים בכאבי הראש שיש לי? דבר שני, האם קניית מסך LCD יכולה לעזור לי בנושא הזה? ואם כן על איזה מסך LCD אתם ממליצים לי בגודל 19-22 אינץ שיהיה טוב לעבודה ממושכת מבלי לאמץ את העיניים ושלא יגרום לכאבי ראש?
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
זה מסך שכדאי לקנות ב 1000 ש"ח.. זה במבצע איפהשהו.. אם לא זה, אשמח לדגם ספציפי במחיר הזה.. תודה.
-
- 9 תגובות
- 882 צפיות
-
-
הצלחתי להזמין את הDELL 2007FP מהחנות "אנטר".....www.enternet.co.il הייתי שמח לקבל חוות דעת על החנות כלמר, אמינות ואספקה בזמן.. [br]פורסם בתאריך: 7.05.2007 בשעה 14:08:40 נ.בהם גם נותנים לבדוק פיקסלים שרופים...
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפני זמן מה מסך Philips מדגם Brilliance 190CW. כאשר חיברתי את המסך (בחיבור VGA) שמתי לב לרעש (מאין רעש שלג) בעיקר במעברי צבע ובאיזורים אפורים. הרעשים אינם מופיעים ב-3 מסכי הLCD האחרים שיש לי (מסכים ישנים יחסית) שגם הם מחוברים בVGA אחרי הרבה משחקים עם ההגדרות פשוט חיברתי אותו בDVI והרעשים נחלשו משמעותית - עד כדי כך שצריך להתבונן במסך ממרחק של 15 ס"מ על מנת להבחין ברעשים. שמתי לב שכשאני מדליק את המסך אחרי שהיה כבוי הרבה זמן הרעשים בולטים לעין וכעבור זמן מה (סביבות הכמה דקות) הרעשים מתחילים להיחלש עד הרמה שציינתי קודם. דבר אופייני למסכים חדשים או שהמסך תקול? נ.ב. חוץ מזה המסך עצמו פועל מצויין והצבעים עשירים ומדוייקים.. בתודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
האם מסך 1440*700 מתאים להצגת סרטים ב- high definition ? ומהי רמת הכניסה להצגת היי דיפינישן מבחינת רזולוצית מסכים.
-
- 9 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, היום בצהריים קניתי את המסך Samsung P2370, אני אישית מאוד מרוצה ממנו מבחינה טכנית, עיצוב ופאנל, עכשיו אני רוצה שתגידו לי בבקשה איך המסך.
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
מחפש המלצה למסך 19" עם הדרישות הבאות: מסך רגיל (לא רחב), שלא יהיה עם רמקולים מובנים, מחברה טובה ומוכרת שהוכיחה את עצמה ועדיין מיוצר. השימושים הם בעיקר גלישה ממושכת באינטרנט וקצת משחקים, רצוי שיהיה מסך בריא לעיניים וטוב לצפייה ממושכת של כמה שעות. חשבתי על הסמסונג 932BF (יש לי נטייה לסמסונג) אבל קראתי פה בפורום שהוא כבר לא מיוצר. אפשר גם מסכי 20" לא רחבים. בתודה מראש, אלעד.
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי את המסך הנ"ל. למסך יש כניסת קומפוננט(video only) כפי שאפשר לראות ברצוני לחבר ממיר "הוט" שמצדו האחד מתחבר בקומפוננט צהוב מן הסתם(VIDEO) לצד שני שיתחבר למסך ב3XCOMPONENT. האם יש חיה כזו? כי כשאני מחבר רק צהוב לצהוב למסך הוא מראה לי שחור לבן,אז הנחתי ששלושת החיבורים ביחד נחוצים על מנת לראות בצבע(RGB) תודה על העזרה עריכה: טוב,לאחר שריפרפתי קצת הפורום,השאלה הרלוונטית היא: האם ש כבל שמצדו האחד הוא קומפוזיט צהוב ומצדו השני הוא קומפוננט RGB? אם כן,היכן אפשר להשיג כזה כבל? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
בXP הורדתי תוכנה קטנה ופרופיל שמכוון את הצבעים במסך, שמגיעים קצת תכולים, למי שמכיר. ב7 יש את האפליקציה הזו מובנית. הורדתי את הפרופיל שוב אבל כשאני בוחר אותו לא קורה שום דבר. מישהו יודע איך לכוון את הצבעים כמו שצריך למסך הזה?
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
חיברתי שני מסכי LG לא זהים 1. L1732TQ , מסך 17" דק מרובע תומך עד 1280X1024 2. L196WTQ מסך 19" דק רחב תומך עד 1440X900 חיברתי אותם כל טוב ויפה , אני יכול להעביר חלונות בין שני הסמכים , אבל במסך הקטן יותר ( המשני ) אין את השורה של התחל והשעון וזה.. רק רקע שחור וזהו. וכשאני מפעיל משחק אני רואה אותו רק על המסך פרימרי ... אני רוצה שזה יהיה כמו מסך אחד גדול והמשחקים יפעלו על שניהם , האם זה אפשרי ? איך ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום. אני צריך המלצה למסך מחשב העדפה היא ל22 אינץ והמטרה היא למשחקים... המפרט של המחשב שלי הוא INTERL E6750 זיכרון 2 גיגה לוח P35-DS3 כרטיס מסך 8800GTS 320MB יש לי עדיפות למראה חיצוני טוב כדוגמאת הדגמים של סמסונג... תודה לעוזרים ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין במסך מחשב בסביבות ה-600 ש"ח, הגודל לא כל כך חשוב 19"-23". שימושי המסך הם בעיקר אינטרנט -קריאה + צפייה בסרטונים. יש מסך מומלץ או שבתקציב הזה עדיף ללכת לחנויות ולבחור ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
אז ככה...אני רוכש בקרוב GTX 580. ואמרתי שיש שתי אופציות או לרכוש מסך 27" ברזולוציה של 2560 כדי לנצל אותו או יותר טוב לקנות מסך עם תמיכה ב120HZ כדי לשחק בתלת מימד עם המשקפיים של NVIDIA. נתקלתי במסך : http://www.ebay.com/itm/NEW-SAMSUNG-T27A750-27-Smart-HD-TV-3D-Monitor-3D-Glasses-Free-Expedited-/320921351422?pt=Computer_Monitors&hash=item4ab86734fe#ht_6297wt_1163 השאלה שנשאלת אם הוא תומך 120HZ אז למה אי אפשר לשחק איתו ? השאלה הנוספת שנשאלת - האם אני חייב את המשקפיים של NVIDIA כדי לשחק משחקים בתלת מימד ? והשאלה האחרונה - אם יש למישהו המלצה ? למשל זה נראה סביר במחיר - אבל הוא פיצי : http://www.ebay.com/itm/NEW-SAMSUNG-S23A950D-23-FULL-HD-3D-MONITOR-3D-Glasses-Free-Shipp…
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שואל בשביל חבר טוב - מקווה שאני מדייק במינוחים. * מדובר בצלם חובב שעורך לדפוס בלייטרום ופוטושופ. * עובד עם Adobe RGB * משתמש במכייל ספיידר (?) הבנתי שהמומלץ ביותר שעוד במחיר שפוי-בקושי הוא ה-U2310/U2413 בסביבות ה-2200-2500 ש"ח. * יש חלופות זולות יותר? * יש חלופות עדיפות בסביבות המחירים האלה? * עד כמה ההבדל משמעותי לעומת נאמר ה-U2312 שעולה ש~850 ש"ח? תוודה.
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום קניתי את ה Samsung T220p עכשיו לפעמים אני לא רואה כלכך טוב במסך לפעמים אני רואה מטושטש .. רציתי לדעת אם יש איזה משהו שאני יכול לעשות בקשר לזה ? אם מישהו יכול לעזור לי לכייל את הצבעים וכו' תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצה למסך 19 עדיפות לרחב. לא למשחקים אלא לעבודה במחשב וכ'ו... צריך משהו גדול ונוח. איך המסך הבא: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3086014 ?? או זה: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3068169 בתודה איתי.
-
- 11 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני לא יודע מה כדאי יותר טלוויזיה LCD או מסך רגיל LCD כמו שרשמתי בכותרת המסך יתחבר לקיר אם זרוע שמתקרבת ומתרחקת כך שכשאני אראה טלוויזיה היא תהיה רחוק כשאני יעבוד על המחשב היא תהיה קרוב התקציב הוא עד 3000 ש"ח מה ההמלצות שלכם כמו כן מה עדיף טלוויזיה LCD או מסך LCD לצרכים שלי?
-
- 9 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש וכל המסכים הרחבים של 20" הם ברזולוציה גבוהה של 1600 על 1080 ובגלל שאני מפחד שמשחקים לא יעבדו לי טוב ברזולוציה כזו גבוה חשבתי אולי יש מסך רחב עם רזולוציה קצת פחות נמוכה? אולי מסך 19" ברזולוציה של 1440X900 בקשר לתקציב- 2000 שקל ואני לא רוצה לעלות הרבה. אשמח להמלצות על מסך כזה תודה, גיל.
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD בשביל מחשב חדש לחבר, מצאתי את הדגמים האלה: BenQ FP91GP - http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=73117&saleNo=1545627&comp=1 או זה: Sony SDM-X75FB + DVI (8ms) + Speakers Black LCD Monitor 1348.00 ¤ 1 1348 (שעליו הומלץ פה בפורום ע"י מישהו לא זוכר מי) הראשון הוא 19" אבל הם אותה רזולוציה, זה לא מוריד מהאיכות שלו נכון? אם יש לכם הצע יותר טובה מאלה אשמח לשמוע אותה! ;D
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
מתלבט בין המסכים הבאים (כולם מאותה חנות ופחות או יותר אותו מחיר) 1)VIEW SONIC VA 903B =מסך 19 אינץ 2)CHIMEI T38D או T39D הכוונה למסך הרגיל מבניהם המלצות יתקבלו בברכה תודה
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-