עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. על איזה מסך אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  2. Started by Justo,

היי לכולם קניתי את המסך, התקנתי את הדרייברים ובכל זאת אני לא מצליח לחבר אותו לכרטיס מסך שלי (6600GT)! גם לא בחיבור VGA רגיל וגם לא בחיבור DVI! בינתיים אני מתחבר רק דרך החיבור VGA הרגיל בלוח אם שלי. יש למישהו מושג מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  3. השאלה בכותרת

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  4. שלום לכולם. אני מחפש מסך LCD בגודל 19. המטרות העיקריות הן גלישה באינטרנט, עבודה עם תמונות (Photoshop), סרטים וקצת משחקים. התקציב הוא כאמור באיזור ה-1500 ש"ח. אפשר פחות. אפשר גם קצת יותר. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  5. שלום אשמח לקבל המלצה למסך 19 עדיפות לרחב. לא למשחקים אלא לעבודה במחשב וכ'ו... צריך משהו גדול ונוח. איך המסך הבא: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3086014 ?? או זה: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3068169 בתודה איתי.

• 11 תגובות
    • 913 צפיות
  6. כפי שחלקכם יודעים, יש לי תופעה של "בלוקיזציה" של צבע עם המסך. כאשר יש תנועה של צבע, פיקסלים של גוון קרוב מאוד מופיעים עליו כמו לוח שח-מט. זה לא משהו בולט במיוחד אבל מאוד מורגש. מה שמוזר - זה קורה גם כשאני בעצמי מזיז את הראש, ולא רק כשיש תנועה על המסך. הדבר קרה גם במחשב הקודם שלי, עם מסך LCD MAG. נקודת הדמיון היא שבשני המחשבים יש כרטיס מסך MSI (בישן 5200 ובחדש 6200). האם יש מצב שזה כתוצאה מהדרייבר או מהטכנולוגיה של MSI?

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  7. שלום לכולם! אני מתעניין בשביל ההורים שלי,יש להם כרטיס מסך 9600 (לא PRO) ורציתי לדעת איך הוא יעבוד עם רזולוציה של 1440X990 ? ראיתי את 931BW והוא רחב ואני חושש שהכרטיס מסך שלהם לא יעבוד טוב איתו. שימושים:אינטרנט,סרטים וקצת משחקים-לא משהו כבד. נ.ב. לכרטיס מסך יש 256MB זיכרון והוא עובד עם 128BIT...של חברת CLUB3D אם זה משנה. תודה לכולם!

• 9 תגובות
    • 913 צפיות
  8. Started by Avivf88,

שלום, אני מתכוון בימים הקרובים לקנות מסך חדש למחשב.. ורציתי להתייעץ פה איזה מסך אתם ממליצים, ומאיפה... התקציב הוא בסביבות ה1000 שקלים, אם זה משנה המחשב שלי מיועד בעיקר למשחקים וסרטים, תודה רבה מראש וחג שמח לכולם

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  9. Started by Shlomi XD,

קנו לי אותו היום ובגלל שהידע שלי במסכים שואף ל0 אני אשמח לדעת איך המסך http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=470452

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  10. Started by NuXeR,

היי, מחפש טלווזיה בגודל 32" לטובת הרכבת מערך Eyefinity למשחקי מחשב. הדרישות: 1. רזולוציה FHD 2. תמיכה ב-NR בחיבור HDMI 3. מחיר עד 2,500 ש"ח, גמיש קצת 4.רצוי שהפאנל (מסגרת) יהיה דק ככל שניתן אשמח לקבל דגמים.... תודה

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  11. Started by phoenixtb,

שלום רב לכולם, הייתי מעוניין לדעת האם ה2407WFP יכול להתחבר לממיר של YES או HOT ולעבוד כטלוויזיה בנוסף למסך לסרטים ומשחקים. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  12. Started by Itamarro,

שלום לכולם. רציתי לדעת האם יש מסך מומלץ במתחת ל900 שקל, או לחילופין, מה המסך המומלץ הזול ביותר? [בלי משומשים בבקשה]

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  13. Started by hj4ever,

אני מעוניין לקנות מסך 19" לא רחב ורציתי המלצות! אני לא ממש מבין בכל עניין הפאנלים וכאלה, אז רציתי מכם עזרה.. השימוש של המסך הוא הרבה וידאו וסרטים, פה ושם משחקים.. והרבה אינטרנט... חשוב לי שהוא יהיה 19 אינצ', אבל אם יש מסך 17 שבאמת איכותי ושווה את המחיר אז זה גם סבבה... תודה מראש על העזרה :]

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  14. Started by Pini Mizrahi,

אני או-טו-טו-טו קונה EIZO S1931, אבל איזה? מה מסמלות שתי האותיות בסוף הדגם, H לעומת A? חפרתי באתר של היצרן ולא מצאתי. ה-A יקר בכ-130 ש"ח מה-H? למה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  15. Started by Yogurt88,

אני מחפש מסך טוב ובעל שטח עבודה גדול לגרפיקה ווידאו עד מחיר של 2000 ש"ח.. מה דעתעם על אלה, ומי יותר טוב? VX2235WM Viewsonic VG2230WM Viewsonic

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  16. שלום לכולכם חשבתי לעבור ל2 מסכי LCD בגודל 19 אינץ' ומעלה (אם אפשר )בתקציב של עד 1800 ש"ח למסך הצרכים העיקריים שלי הם תצוגה טובה ב3DSMAX ועריכות בAFTER EFFECTS. אני ראיתי שהמסך של view sonic VP930 מככב פה די הרבה, אבל האם הוא טוב גם לעריכת וידאו וסרטים, כשהריפרוש שלו עומד על 8ms ? וגם מה אתם אומרים על סמסונג 971P .הפאנל שלו הוא S-PVA ןהניגודיות והרפרוש שלו יותר טובים תודה רבה על העזרה

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  17. Started by jepe,

אני רוצה לקנות מסך חדש למשחקים וגלישה באינטרנט. סרטים וסדרות אני רואה ב LCD 32 שיש לי. הבעיה היא שאני לא יכול לדעת מה סוג האנל שאני מקבל. המוכר שם לא יודע על מה אני מדבר בכלל. שווה לקחת אותו ? הוא נמצא במבצע בטרקלין חשמל עכשיו. ועוד שאלה האם במסכי 20 אינץ' גם יש פאנלים TN גרועים,או פאנלים טובים יותר(רק במסכים רחבים) ? וגם שם בסמסונג יש את ה"לוטו" של המסכים או שזה רק בגודל 22' ?

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  18. Started by gillman,

שלום אני מעוניין לשדך מסך 22" רחב שיתאים לדרישות הבאות: התאמה לכרטיס מסך 4850 ATI FHD בכוונתי להשתמש בו למשחקים כבדים ולסרטים בHD. עכשיו, האם יש חשיבות לרזולוציה בשביל השימושים הנ"ל? האם יש חשיבות לחיבור HDMI בכדי להנות מFHD ולהפעיל משחקים כבדים כמו שצריך? כמו כן אשמח להלצה למסך שיתאים לדרישות הנ"ל תודה

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  19. Started by FuZuL,

היום הבאתי אותו מהחנות.. אחלה מסך בלי בעיות בלי כלום.. עכשיו שאלה.. יש לי כרטיס מסך 7600GT AGP.. אני מתחבר עם DVI.. איזה רזולוציה אני אמור להשים? עכשיו אני על המקסימום של המסך.. רואים קטן אבל נאי יכול להתרגל.. השאלה היא אם יש משהו יותר טוב ? או משהו שאתם ממליצים..? תודה !

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  20. שלום לכולם , אני עובד עם שני מסכים אחד 4K והשני FHD רגיל. כרטיס R9 FURY , הבעיה היא שהרבה פעמים כאשר המחשב נכנס ל SLEEP אחרי שהוא עולה החלונות משנים את הגודל שלהם, למשל במסך ה 4K אני עובד עם 3 עמודים פתוחים של דפדפן למשל שפרוסים לגובה מלא וכשליש מהמסך ברוחב כאשר המחשב עולה מסליפ הם כולם ישנו את הגודל לחצי בגובה וקצת יותר ברוחב. כמו כן קיימת תופע שחלונות עוברים למסך השני (אחד נדלק מהר יותר מהשני העליה מSLEEP). יש איזה שהוא פתרון לבעיה הזו ? תודה.

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  21. אני מעוניין לקנות מסך 19", על איזה מסך אתם ממליצים? תודה

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  22. Started by gggil,

יש לי כרטיס מסך 6200 ויש לו חיבור VGA נדמה לי כחול כזה בצורת טרפז, וDVI חיבור לבן כזה עם הרבה פינים ובצורת ריבוע כזה. יש לי מסךLCD והאיכות היא לא משהו. המסך גם לא מי יודע מה (של ITT), אבל רציתי לדעת אם יהיה שינוי באיכות אם אחבר את זה בחיבור DVI במקום הVGA? לפי מה שהבנתי אמור להיות שינוי, אבל אם אין חיבור בטלויזיה (לדעתי) ל DVI אז מתאם של DVI ישנה משהו? *ואם למישהו יש גם את המסך הזה, איך אני משפר את איכת הצפיה במחשב? (מי שלא הבין, יש לי מסך בנפרד, 21", שהוא כרגע מחובר, ועוד מסך 22-23" שהוא משש כטלויזיה ולצפיה בסרטים מהמחשב). תודה מראש, גיל

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  23. אהלן, קיבלתי את ה-ASUS VW222u. כרגע אני עם Geforce 4 MX 440 נוראי, אבל לפחות מציג ב-1680x1050. תודה לכולם על ההמלצות החמות ובמיוחד ל-McFly על העזרה בפורום. באמת תודה. אני מרוצה מהקנייה, אבל אני צריך לכייל את המסך. אין לי עין לזה בכלל... איך מכיילים ? תוכנה? סתם בעין ? אני צריך איזה מישהו/משהו (תוכנה...) שיגידו לי בדיוק מה צריך לראות בכל תמונת כיול (הגווני צבעים וכו') ועם איזה תפריט לשחק (בהירות, ניגודיות וכו') כדי לשנות את זה... אם לא - הכל נראה לי דומה... כרגע אני עם ניגודיות 90 ובהירות 85... הצבעים על User Mode והאדום הירוק והכחול כולם על 100. מה עושים ? המון תודה שוב!

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  24. Started by qt1h00,

היי, מצאתי את המסך הזה ב 1900 שקל. איך הוא? נראה סה"כ די טוב לא? האם אפשר להשווות אותו מבחינת האיכות לסמסונג 930BF רק שהוא 20" ?

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  25. Started by ofir38,

צריך מסך שישמש אותי למשחקים(כל סוגי המשחקים כבדים וגם פחות) צפייה בסרטים במחשב באיכות גבוהה צפייה בטלוויזיה דרך כרטיס טלוויזיה הגודל גם די קובע.. אני מעדיף כמה שיותר גדול ואיכותי.. 20 אינץ' גם יספק אותי אבל רק אם הוא באמת איכותי. תודה לעוזרים ושבת שלום.

• 8 תגובות
    • 912 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.