עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולכם חשבתי לעבור ל2 מסכי LCD בגודל 19 אינץ' ומעלה (אם אפשר )בתקציב של עד 1800 ש"ח למסך הצרכים העיקריים שלי הם תצוגה טובה ב3DSMAX ועריכות בAFTER EFFECTS. אני ראיתי שהמסך של view sonic VP930 מככב פה די הרבה, אבל האם הוא טוב גם לעריכת וידאו וסרטים, כשהריפרוש שלו עומד על 8ms ? וגם מה אתם אומרים על סמסונג 971P .הפאנל שלו הוא S-PVA ןהניגודיות והרפרוש שלו יותר טובים תודה רבה על העזרה

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  2. Started by lipa,

http://www.overclockersonline.com/index.php?page=articles&num=581

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  3. אז ככה...אני רוכש בקרוב GTX 580. ואמרתי שיש שתי אופציות או לרכוש מסך 27" ברזולוציה של 2560 כדי לנצל אותו או יותר טוב לקנות מסך עם תמיכה ב120HZ כדי לשחק בתלת מימד עם המשקפיים של NVIDIA. נתקלתי במסך : http://www.ebay.com/itm/NEW-SAMSUNG-T27A750-27-Smart-HD-TV-3D-Monitor-3D-Glasses-Free-Expedited-/320921351422?pt=Computer_Monitors&hash=item4ab86734fe#ht_6297wt_1163 השאלה שנשאלת אם הוא תומך 120HZ אז למה אי אפשר לשחק איתו ? השאלה הנוספת שנשאלת - האם אני חייב את המשקפיים של NVIDIA כדי לשחק משחקים בתלת מימד ? והשאלה האחרונה - אם יש למישהו המלצה ? למשל זה נראה סביר במחיר - אבל הוא פיצי : http://www.ebay.com/itm/NEW-SAMSUNG-S23A950D-23-FULL-HD-3D-MONITOR-3D-Glasses-Free-Shipp…

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  4. שלום, לאחרונה רכשתי את המסך הנ"ל. למסך יש כניסת קומפוננט(video only) כפי שאפשר לראות ברצוני לחבר ממיר "הוט" שמצדו האחד מתחבר בקומפוננט צהוב מן הסתם(VIDEO) לצד שני שיתחבר למסך ב3XCOMPONENT. האם יש חיה כזו? כי כשאני מחבר רק צהוב לצהוב למסך הוא מראה לי שחור לבן,אז הנחתי ששלושת החיבורים ביחד נחוצים על מנת לראות בצבע(RGB) תודה על העזרה עריכה: טוב,לאחר שריפרפתי קצת הפורום,השאלה הרלוונטית היא: האם ש כבל שמצדו האחד הוא קומפוזיט צהוב ומצדו השני הוא קומפוננט RGB? אם כן,היכן אפשר להשיג כזה כבל? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  5. Started by Suliman,

שלום לכולם, קניתי לפני זמן מה מסך Philips מדגם Brilliance 190CW. כאשר חיברתי את המסך (בחיבור VGA) שמתי לב לרעש (מאין רעש שלג) בעיקר במעברי צבע ובאיזורים אפורים. הרעשים אינם מופיעים ב-3 מסכי הLCD האחרים שיש לי (מסכים ישנים יחסית) שגם הם מחוברים בVGA אחרי הרבה משחקים עם ההגדרות פשוט חיברתי אותו בDVI והרעשים נחלשו משמעותית - עד כדי כך שצריך להתבונן במסך ממרחק של 15 ס"מ על מנת להבחין ברעשים. שמתי לב שכשאני מדליק את המסך אחרי שהיה כבוי הרבה זמן הרעשים בולטים לעין וכעבור זמן מה (סביבות הכמה דקות) הרעשים מתחילים להיחלש עד הרמה שציינתי קודם. דבר אופייני למסכים חדשים או שהמסך תקול? נ.ב. חוץ מזה המסך עצמו פועל מצויין והצבעים עשירים ומדוייקים.. בתודה מראש..

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  6. Started by stojakovic,

שלום. מה המסך lcd 19' הכי טוב שיש עד 2000 שקל? ומה ה19' lcd הכי טוב שיש עוד 2500 שקל? והאם יש הבדל ביניהם, ששווה להשקיע את הכסף? תודה!!!

7. מצאתי מסך של DELL 2009W הוא עם פאנל TN ו5MS איך הוא? (הוא גם נראה טוב!) אני הולך לקנות אותו מארה"ב (אם אתם ממליצים לי) ואחרי מיסים ומכס הוא יוצא לי 1184 שקל בערך. אם הוא לא טוב אתם מוזמנים להמליץ לי עם מסכים רחבים אחרים.

• 8 תגובות
    • 892 צפיות
  8. שלום אשמח לקבל המלצה למסך 19 עדיפות לרחב. לא למשחקים אלא לעבודה במחשב וכ'ו... צריך משהו גדול ונוח. איך המסך הבא: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3086014 ?? או זה: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3068169 בתודה איתי.

• 11 תגובות
    • 892 צפיות
  9. אז ככה יש לי מסך Samsung, Syncmaster 931bf והשאלה שלי היא האם זה פולט קרינה? הראייה שלי כבר קצת לקוייה ויש לי משקפיים(המספרים סתם אם מישהו רוצה לדעת שבעין שמאל יש לי -1.5 ובעין ימין -1). האם מהמסך הזה הראייה יכולה להתדרר? והאם כדאי להרכיב משקפיים גם כשאני ליד המחשב?

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  10. Started by Motix,

חבר שלי קנה ת'מסך והוא לא מצליח לשים אותו על 60 הרץ אלא רק על 59 הרץ... יש לו כרטיס מסך CLUB3D ATI 4870 והיה לו מסך של סמסונג שכן עבד לו על 60 הרץ. למה זה לא נותן לו 60 הרץ? מה יכולה להיות הבעיה? כבל DVI לDVI, הכרטיס מסך, המסך? המסך אמור לעבוד על 60 הרץ (אצלי הוא רץ טוב) אצלי רץ טוב (ATI 5850, כבל HDMI לDVI, רזולוזציה 1680X1050 הרץ60) אצלו לא רץ טוב על 60 הרץ (ATI 4870, כבל DVI לDVI, רזולוזציה 1680X1050, עובד רק הרץ59+התקין דרייברים לכרטיס מסך) בבקשה תענו מהר כי אם יש פאק במסך שיוכל להחליף אותו לפני שלא ייתנו לו.

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  11. Started by BaLiLi,

מה דעתכם המסך הזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=409634 האם יש מסך טוב יותר בתקציב של עד 6000 ש"ח?

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  12. שלום, יש ברשותי מסך גיימינג- C24F390FHM של סמסונג, רזולוצייה HD שמתי לב שהצבעים לא מספיק יפים ושלפעמים התמונה חדה מידי והבנתי שאפשר לשנות את ההגדרות. אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי, ויוכל לבדוק/או שיודע כבר, מה ההגדרות במסך זה שיתנו לי את התמונה הכי יפה שאפר, צבעים חיים יותר, למשחקים וכו. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  13. קניתי מסך LG1970HR ואני לא מצליחה להוריד את המעמד שלו? עזרה!!! אני מפחדת לשבור..

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  14. Started by Dam0ni0N,

שלום לכולם כמו שאתם רואים אני קונה מסך בתקציב של עד 1300 שקל ועם אפשר גם פחות. אני רוצה שהוא יהיה לפחות 19'. אני גר בקרייות. תודה לעוזרים מחכה לתשובה

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  15. Started by streets,

ז"א ASPECT RATIO CONTROL? תודה

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  16. אשמח לקבל המלצות למסך 23 או 24 לצורך עבודה של אדריכלית בתוכנות אוטוקד PHOTOSHOP ותלת מימד : טווח מחיר 900-1400ש"ח .

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  17. Started by אבשה,

אז ככה אבא שלי הולך לקנות מסך ואני צריך את עזרתכם כדי לעזור לו להחליט איזה המסך ישמש לצפיית סרטים וסדרות וקצת משחקים קלים ויש לו כבר כרטיס מסך 4870 HD התקציב למסך הוא 1400שח' תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  18. אהלן כמו שהכותרת אומרת. אני מחפש מסך כמה שיותר טוב לא משנה הגודל למשחקים 2000 שקל גג. בין 19 ל-22 אינץ' בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 892 צפיות
  19. Started by omerz90,

שלום, היום בצהריים קניתי את המסך Samsung P2370, אני אישית מאוד מרוצה ממנו מבחינה טכנית, עיצוב ופאנל, עכשיו אני רוצה שתגידו לי בבקשה איך המסך.

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  20. שלום לכולם, אימא שלי (60+) זקוקה למסך שיהיה לה במשרד. מיילים ומסמכים. 21-22 אינץ' לגמרי מספיק. מה חשוב 1. שיהיה קל (היא הולכת להזיז אותו כל פעם שמגיעים לקוחות). ממה שראיתי המשקלים די ירדו בשנים האחרונות ותחת 3 קילו נראה לי בסדר. (שלי שוקל 7..) 2. שיהיה anti glare או matte (ככה כותבים את זה?) או יחס ניגודיות טוב או בהירות גבוהים. אני לצערי לא מספיק מבין בזה והאינטרנט מלא בנתונים שלא מתקמפלים אחד עם השני. פה אשמח לעזרתכם. 3. אם אפשר - שיהיה רמקולים. לא על חשבון משקל (עוד 100-200 גרם נראה לי הגיוני). תקציב - עד 800 שקל. אם תגידו לי שלא אפשרי - אז נדבר.

21. יש לי מסך 19 שלא תומך בחיבור DVI אם אני מחבר בכרטיס גרפי ממיר מ DVI ל- D-SUB במסך זה נותן יותר בהירות וחדות או שאין תועלת ולהשאר על ה D-SUB?

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  22. צריך מסך 19" LCD הכי איכותי וטוב תקציב: 2.500 ש"ח מקסימום מסכים של חברות: viewsonic eizo LG samsung אם יש עוד חברות טובות במסכים תכתבו תנו לי הצעות הכוללות שם החברה + שם הדגם , שוב עד 2.500ש"ח תודה מראש

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  23. לאחר לבטים ארוכים ואף התיעצויות קודמות הוחלט פה אחד בישיבת ועד המשפחה (ז"א אישתי רצתה ככה) שנלך על "19. שאלותיי: האם כדאי למצוא מסך עם פנל VA או שזה לא כל כך חשוב. לידיעה כללית- המחשב אינו מיועד למשחקים אלא לעבודה מרובת משימות עם אופיס, אינטרנט ופוטושופ. בהמשך לכך, מה דעתכם על מסך LG L1770HR‎ ? תודה מראש על התגובות והעיצות והרעיונות וכו'...

• 9 תגובות
    • 892 צפיות
  24. היי חיפשתי מסכים לא רחבים בסביבות ה- 19 אינץ ועם פאנל שהוא לא TN (בגלל הזויות בעיקר) וזה מה שמצאתי. ההבדל במחיר זניח. viewsonic מקבל יתרון קל עם עוצמת הארה ויחס ניגודיות טובים יותר ומשלם על זה בזמן תגובה. מישהו שיש לו אחד מהמסכים האלה יכול להמליץ לי? חוות דעת נוספות יתקבלו בברכה. תום

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  25. קודם כל שלום וחג שמח. אז ככה אני מתלבט בין המסכים vk222h mk221h mk241h t240 המסך יחובר לx360 והשימושים יהיו חוץ מזה לעבודה משרדית ואולי קצת משחקים עקב זה שהמחשב לא מספיק חזק כדי להריץ משחקים ברזולוציה הגבוהה שתהיה חשוב להבהיר שאני לא משתמש בתוכנות עריכה או משו כזה למשל photoshop. עכשיו לכמה שאלות: 1 האם אני ארגיש בהבדל שבין 720P ל1080P בין מסכי ה22 ומסכי ה24 שאני אחבר את X360?? 2האם יש הבדל גדול בין vk222h לבין mk221h? 3 למה המחיר של t240 כל כך נמוך הוא עד כדי כך מסך גרוע?? והאם ההפרש שבין mk241h לבין T240 שווה את המחיר?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.