עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Dan7hearz,

שלום, אני מחפש מסך מחשב 100-120HZ בשביל משחקים. התקציב שלי 1500ש"ח (עם לא הגיוני במחיר הזה אז תמליצו מה שיש) גודל לא כל כך משנה. תודה, דן

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  2. היום קניתי שני מסכי Samsung SyncMaster 2443BW כביכול. אבל, כשפתחתי את אחד כדי לבדוק אם יש פיקסלים שרופים, גיליתי: 1) בצד השמאלי בעליון איפה שכתוב דגם המסך במקום שיהיה כתוב 2443BW, היה כתוב רק 2443. 2) בצד בימני העליון כתוב לי 50000:1 Dynamic Contrast שלא כמו ב-2443BW הראשון שיש לי, עליו כתוב 20000:1. 3) התפריטים שונים במראה. 4) הדלקתי את המסך החדש וגיליתי גם שהבהירות באותו מצב צפייה (Internet) הינו יותר בהיר, משמע הלבן נראה באמת כמו לבן שלא כמו במסך הישן. תמונות(מסך ישן): מסך חדש: זה בסדר? האם זה דגם כמעט אותו אחד אבל יותר טוב/רע? מה אני עושה? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, המסך שברשותי עכשיו הוא 730B הישן והמצוין של סמסונג, 17". עכשיו, בגלל שאני רואה שהמחירים של כל המסכים ירדו משמעותית אני מחפש לקנות מסך חדש. שמעתי שישנם מסכים בגדלים של 22" - 24" במחירים נורמלים אבל הבנתי שהם מתאימים יותר למשחקים מסיבות מסוימות שלא כל כך הבנתי אותם. אם מישהו יכול לתת לי הסבר קצר זה יהיה נהדר. כמו כן, האם יש מסכים טובים לצרכים הנ"ל באיזור המחיר שציינתי? (ניתן לחרוג לכאן או לכאן). תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  4. Started by sim-m12345,

שאלנו בטעות בפורום מפרטי מחשב ולא קיבלנו תשובה. כנראה בגלל שזה הפורום הלא נכון לכן אנחנו חוזרים על השאלה בפורום זה. מסך 22 פחות או יותר במחיר 700 פחות או יותר (אם אפשר) אפשר למתוח קצת את הכיס עד 1000 מקסימום עבור מחשב מהמפרטים הבאים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=508860.0 לשימוש אופיס, גלישה ומשחק starcraft 2 והגרסאות שלאחריו. יש לנו מסך acer al1717 ואנחנו מתלבטים אם לשדרג או האם זה מספיק לשימושים הנ"ל תודה

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  5. Started by chaim_f,

את 2209wa אני מכיר הדגמים של 22 שיש עכשיו זה U2211H השאלה היא האם הוא גם באיכות טובה או שנופל מהקודם?

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  6. Started by elad5252,

שלום המסך dell u2311h הוא 8ms לא יהיו מריחות או משהו? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by rollcage,

דגם מדויק: lg206wtq-wf אז ככה בעיקרון אני בדירה של חבר עכשיו ומשתמש לו במסך(עברתי לגור אצלו כי הוא טס) ובהתחלה המסך עבד בלי בעיה וגם סך הכל עכשיו הוא עובד מעולה אין בעיה בצבעים או שום דבר אחר רק הבעיה היחידה זה כשאני מדליק את המחשב אז המסך פשוט לא נדלק אני צריך לנתק לו את הכבל חשמל ולחבר שוב ואז הוא תופס ועובד ואותו דבר כשהוא חוזר ממצב שינה זה התחיל ככה פתאום בלי שום חבלה/נפילה או איזה עדכון חומרה/תוכנה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by moran679,

שלום אני מחפש מסך ברזולוציה 1680x1050 (ספציפית הרזולוציה הזאת בגלל שהוא יתחבר למפצל DVI ביחד עם מסך אחר ברזולוציה הזאת) עד 1000 ש"ח (אם אפשר פחות מ800, גם עדיף). למסך חייב להיות אפשרות לתליה על הקיר, עדיף VESA. עדיף אפשרות קניה מיידית, לא מסך שקשה להשיג. יש לי כרגע ASUS PW201, שווה לקנות עוד אחד או שזה מיושן ופחות טוב מהמסכים שיש כיום במחיר שהוא נמכר?

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  9. מעניין אותי לדעת למה אין מסכי 3d ברזלוציה גבוהה של 2560x1600 שזה לדעתי הרזלוציה הגבוהה ביותר למסך מחשב יחיד. ובנוסף ללא קשר לתלת מימד למה אין מסכי מחשב ברזלוציה האמורה יחד עם זמן תגובה נמוך של 2ms וקצב רענון גבוה של 120hz או 240hz? יש איזשהי בעיה טכנלוגית ליצור מסכים כאלו ? האם יש אפשרות אבל זה יקר מידי לייצור מסחרי ? האם יש דבר כזה אבל לא לצרכן הביתי? אשמח לתשובות ענייניות

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by benbmx666,

באיזה חיבור עדיף לחבר את ה U2410 שלי, בכבל DVI או כבל HDMI? בדיוק קיבלתי את המחשב שהזמנתי עם כרטיס מסך SAPPHIRE HD6950, מה ייתן ביצועים טובים יותר במשחקים, סרטים ובכלליות?

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  11. Started by gal555,

אני מחפש מסך חדש בגודל של 23-24 אינץ' עד 800 שקלים רציתי לקנות את הDELL U2311H מKSP אבל אין להם אותו במלאי ולא מצאתי חנות באשקלון שמוכרת את המסך הזה אז רציתי לדעת אם יש מסכים אחרים מומלצים?

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  12. Started by Masasa,

אז ככה המסכים הם : 1) LED SAMSUNG U4000 ב2350 או 2)LCD SAMSUNG C450 ב1570 האם יש הבדל משמעותי? והמסך הזה יהיה בחדר שלי וישרת אותי לפחות לשלוש שנים הקרובות אם לא יותר... בנוסף... האם ההבדל בין FH לHREADY הוא כזה משמעותי? נ.ב המסך יתחבר למחשב וכנראה שאני לא אקנה מסך מחשב...

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  13. שלום אנשים טובים, המסך שלי נופח את נשימותיו האחרונות בימים האחרונים, ולפני הקנייה של המסך הנ"ל, יש לי מספר שאלות קלות . - אני קונה את המסך מRSM - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2100 כאשר הוא קצת יקר יותר שם. אני מניח שזה שהם קוראים לו Dell UltraSharp U2311H זה מטעמי פרסום בלבד וזה לא שהוא איכותי יותר מאותה גרסת מסך במקום אחר ? - הבנתי שלמסך הזה יש גרסאות שונות, משהו שנקרא REV A02-3 משהו כזה, אשמח אם מישהו יסביר לי מה הכוונה וההבדלים בגרסאות האלה, מה אני הולך לקנות ומה ההבדל מבחינתי ? - המסך הולך לשרת בעיקר למשחקים ותיכנות . לסרטים וסדרות יש לי טלוויזיה שמחוברת לכרטיס מסך גם כן. זה עדיין המסך הכי מומלץ בשבילי בתקציב הזה ? אשמח לקבל תגובות בהקדם כיוון שהמסך ש…

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  14. Started by llime,

זמזום (חרישי עד בלתי נסבל) הנובע מספק-כח פנימי הוא נחלתם של מסכי מחשב רבים. ושמתי לב שיש מתאם בין גודל המסך לעצמת הזימזום. כבר היו על כך כמה דיונים בפורום בקשר למסכים שונים. לגבי ה U2410, באחת הביקורות שאני זוכר (מהאתר של דל) היה כתוב ש"בניגוד ל 2408WFP שזימזם, ה U2410 הוא חרישי". אבל כעת נכנסתי לקישור הזה שאלכס צירף: http://en.community.dell.com/support-forums/peripherals/f/3529/t/19314620.aspx , ושם כתוב שצריך לקבוע את הבהירות ל 76 לפחות ע"מ שהמסך לא יזמזם: איך המסך שלכם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by orila,

שלום לכולם רכשתי עכשיו מסך מסוג סמסונג BX2450 , זוהי הפעם הראשונה שאני עובד איתו התקנתי את כרטיס המסך וכל הדריברים הנדרשים אבל הבעיה היא שבתצוגה על המסך נראה שהתמונה לא מוצגת על כל המסך בערך אינץ' מהדופן יש גבול שחור אני די חדש למסכים מהסוג הזה , האם התמונה אמורה להיות כך או שאני מגדיר משהו לא נכון הרזולציה לפי windows היא 1920 על 1080 אשמח לעזרתכם תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש לי דל 2410 אף וברצוני להגדיל את כפתורים בשורת המשימות ואת הטאבים ,כפתורים,וסרגל כלים של מועדפים.הגדלתי דרך תצוגה ב50 אחוז וזה לא מספיק גדול בשבילי. איך אני ועשה את זה כדי לראות הכל גדול יותר ולנצל גודל שלי....אשמח לשמוע דעתכם....

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  17. Started by coorva,

שלום רב מעוניין לרכוש מסך 23" LED של ASUS שיהיה בשימוש גם למישחקים וגם לגלישה ממושכת באינטרנט עם אפשרות לקרוא טקסט בנוחות מירבית. הדגם שנתקלתי בו הוא ASUS ML 248H ורציתי לשאול אם אכן זה הדגם המומלץ והאם יש פה למישהו ניסיון איתו? כמו כן, אשמח לקבל מידע על ההבדלים בין הסדרות השונות של ASUS שגורמים לי לבלבול רב. אני מתכוון לסדרות הבאות: ML, MS, PA, VG, VH, VS תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Armageddon1,

לאחרונה שמתי לב לדבר מוזר , יש לי כתם פנימי בתוך המסך . רואים במיוחד לרגע חלונות בצבע אפור בהיר זה חלק מהאחריות ? כלומר אפשר להפעיל אחריות במקרה כזה? יש לי עוד שנתיים בערך אחריות על המסך .

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  19. Started by yas123,

האם ה2412 שווה את ה600 שקל הבדל במחיר? או שבכלל יש מסך יותר טוב בסביבות ה1600 שקל? השימוש העיקרי הוא משחקים וסרטים,כרטיס מסך 460GTX 1024MB אם זה משנה תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by BlindFaith,

שלום. יש לי מסך LG Flatron L1953HM-SF כבר מעל לארבע שנים והוא מעולם לא עשה לי בעיות. אתמול הוא הפסיק לעבוד, ונראה כאילו הוא לא מקבל חשמל. כשאני מחבר אותו לחשמל ולא קורה כלום, אבל אם אני מחבר אותו לחשמל לאחר כמה זמן שהוא לא היה מחובר (בערך מעל ל10 דקות), הנורה שלו לרגע נדלקת בצבע כחול (הצבע שמורה שהוא דולק, כאשר צבע כתום מורה שהוא במצב stand by), ולאחר מכן נכבת שוב. בגלל זה אני מאמין שהמסך לא מקולקל, אלא נמצא במעין safe mode או משהו בסגנון, אבל לאחר הרבה בדיקות באינטרנט, לא הצלחתי למצוא פתרון. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Reality,

לא הצלחתי למצוא באינטרנט תשובה לשאלה בנושא.. אם מישהו יוכל לענות לי זה יהיה נהדר, תודה

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  22. צהריים טובים, אני רוכש מחשב חדש שישמש עבור משחקים כבדים ועריכת 2D (פוטושופ למיניהם וכן עריכת וידאו) ואני מעונין כמובן לרכוש עבורו מסך בגודל 23"/24" בטווח מחירים של עד 1,500 ש"ח (אם צריך לחרוג אשמח שיצוין שקיימת אפשרות). ראיתי המלצות רבות על Dell, אם מדובר בדגם ה-2410 והדגמים החדשים 2312hm וכן 2412hm, שניהם עם תאורת LED. אני מבין שמסכי IPS מעניקים איכות תמונה וצבעים טובים יותר, אולם זמן התגובה שלהם גבוה יותר (מפאנל TN, למשל) ופחות מותאמים עבור משחקים? עד כמה זה קריטי? דבר נוסף, הבנתי שה-2312hm בעל זמן שהות (delay time) נמוך ביותר, עד כמה זה משמעותי? ודבר אחרון ומאוד חשוב לי, למי שמכיר את המסכים באופן קצת יותר אישי ומעמיק, עד כמה הצבעים במסך מדוייקים וניטרילים? זה חשו…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, הבקשה בכותרת. בכל זאת, ארחיב מעט: המסך, כאמור, ישמש בעיקר לאינטרנט וסרטים, אך מדי פעם גם משחקים. אין גודל מסוים שאני יכול לנקוב בו, אך אשמח אם ניתן יהיה לדחוף מסך LED במחיר הזה, במידה וזה בכלל שווה את הכסף... תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  24. Started by vald95,

הייתי רוצה להתייעץ איתכם לגבי איזה מסך כדאי לרכוש לפי הפרטים המצויינים בכותרת, אני לא בדיוק בטוח כמה אינץ' אמור להיות FULL HD עם רזולוציה של 1920X1200 או 1920X1080 (נראלי 24 או 26), שמעתי שגם יש מסכים של 120HZ ומן הסתם refresh rate הוא ממש חשוב למשחקים, זמן תגובה 2MS \ 4MS יהיה בסדר גמור נראלי. *על ריפרש רייט אפשר להתפשר כי אני לא בטוח שתקציב של 3000 יספיק לכל הדרישות פה - ואם כן זה יהיה מצויין, תודה אנשים עריכה :מה ההבדל בין LCD לLED ? ועוד משהו קטן, נראלי שאתם צריכים לדעת שיש לי HD4870 512MB , אמרו לי שהוא עובד לא רע ברזולוציות גבוהות גם כן, אבל רק שתדעו. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=754789 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=793958 http://www.za…

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  25. Started by Freeze,

היי, אני עובר דירה במהלך החג, והתכנון שלי הוא כזה: במקום לקנות טלוויזיה יקרה שאני כנראה לא אשתמש בה בכלל, חשבתי על לקנות מסך נחמד ואיכותי, שישמש לי גם למשחקים וגם לסרטים (720p). ה-catch הוא, שאם אני רואה סרט, אשמח להשתמש בו כמו בטלוויזיה - שמים סרט במחשב, עושים full screen, ואז הולכים לשבת על הספה (שנמצאת במרחק 3 מטר מהמחשב). יש חיה כזאת? ברור לי שכדי לקחת מסך שעומד בציפיות, אני צריך לפחות 22 אינצ', אבל האם גודל שכזה גם יספיק? איזה דגם שווה לקחת שמתאים גם לסרטים במרחק כזה, וגם למשחקים? ניתן לחרוג מהתקציב במידת הצורך בכ-200 ש"ח. שווה לציין אם העלאת המסגרת בסכום גדול יותר תשפר ברמה ניכרת את חווית הצפיה והשימוש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.