מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
האם טכנולוגיית ה-OLED בשלה מספיק בכדי להחליף את ה-IPS בחלק הגבוה של שוק המסכים הביתיים?לכתבה
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך שישמש לי לאקס בוקס ולמחשב...עכשיו אני רואה בזמן האחרון שיש מסכי lcd לטלויזיה שהם מאד איכותיים עם חיבורים למחשב...רק רציתי לדעת מה הבעיה עם מסך טלויזיה lcd מהדגמים החדשים לעומת מסך מחשב... ואם מסך טלויזיה הוא בעייתי..אז אם מסך מחשב ...אני מבין שיש חיבורי hdmi ואני צריך מסך מעל 24 אינץ' בשביל hd ועוד חיבור dvi איזה מסך יכול להיות הכי מתאים בשביל שימוש שכזה...? תודה...
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין שני הדגמים הנמצאים בכותרת ולא יודע על מה מהם ללכת - אני מקווה שתעזרו לי.. אני מתלבט בין המסך u2410 לבין המסך u2311 הבדל האינץ' בינהם לא משנה לי בכלל.. אני מניח שהראשון טוב יותר אבל הוא גם יקר בכ-1,000 שקלים ויש לי כמובן עדיפות לחסוך כסף.. מה היתרון הגדול של u2410 על פני u2311 שגורם לו להיות יקר בכ"כ הרבה? על מה אתם יכולים להמליץ לי?? בבקשה תעזרו לי!!! כי כולי ???
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ובכן, הציעו לי לקנות מסך F900P ב-500 ש"ח. האם הייתם ממליצים ללכת על זה? (יש לי בנוסף מסך LCD L1970HR שאולי אני אמכור) בנוסף, חשבתי אולי להשאיר את ה-LCD ולהשתמש בשניהם. האם יש כרטיסי מסך שתומכים בחיבור אחד DVI ואחד VGA? לכרטיס שלי יש, למשל, את שתי היציאות... אבל האם זה אומר שהוא תומך בזה? ובנוסף - האם כרטיסי ה-HIGH END תומכים בכלל ב-VGA? כי לכל הדגמים שראיתי יש רק DVI X2, אבל אולי לא ראיתי נכון. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את מסך למשחקים אינטרנט וסרטים שהדגש הוא על משחקים. התקציב 1500. המפרט שלי הוא מעבד:E6750 כרטיס מסך:RADEON X1950 PRO 256 MB האם המפרט הזה מספיק בשביל SAMSUNG 2253BW ובכלל מה מומלץ? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך שיחליף לי את המסך CRT הישן.... חיפשתי קצת באתרים אבל יש כל כך הרבה מידע ומבחר. ממה שהבנתי 20 אינש הוא יותר טוב מה22 (וגם אין לי מקום בשביל 22) אני גם צריך מסך ש"שחזור הצבעים" GAMUT יהיה טוב....וגם עם הכי פחות GHOSTING שאפשר תודה
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך לקנות שני מסכים, אחד להורים ואחד בשבילי. להורים, מסך בלי דרישות מיוחדות, שימוש כללי, בעיקר אינטרנט, עדיין רוצה משהו יחסית איכותי. פה דווקא יש מסגרת תקציב, 1000-1500 ש"ח. העדפה ל-19 אינץ כי הבנתי שהוא יותר נוח לאנשים שאוהבים לקרוא הרבה.מסך 22 גם בא בחשבון אם יספק אותה נוחות קריאה. בשבילי, אז רוצה המלצה למסך 19 אינץ (מאותן הסיבות, ענייני רזולוציה, רוצה שלא יהיה ל י קטן מידי בקריאה של טקסט ) אני מתעסק בצילום (סטילס) אז חושב ללכת על האיזו S1932. יש אופציה מוצלחת יותר כשמדובר על מסכי 19 אינץ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
Samsung 17 LCD SyncMaster 731BF? הוא טוב? הוא שווה 1400 ש"ח? התרשמתי מזה שיש לו 2MS וניגודיות 1:2000 או שאלו נתונים שכיחים?
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לרכוש שלושה מסכים מהדגם הנ"ל, ללא הצלחה. מישהו יודע איפה עוד נשאר ? או לחילופין מסך אחר באותה רמה (עם חיבור וזה 100) ? תודה
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם אבקש המלצה למסך מחשב של חברה מוכרת עד 600 ש"ח (אבקש לא למתוח יותר , רק אם ממש יש דגם מומלץ ). גודל 19-20 האם יש צורך לפנות ל LED ? כי ראיתי אפילו מסכים עם הטכנולוגיה הזאת במחיר כזה האם זה באמת חוסך בשטח השולחן? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=780242 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=774547 ברמה העקרונית אין יותר מידי דרישות (נחמד אם יהיה DVI) רק שיהיה מחיר טוב (מחיר גמיש אם יש קפיצה ברמה ) וישייתן תמונה טובה , ולא יהיה כואב בעיניים לאחר עבודה מרובה. תודה רבה ויום נעים. נ.ב- אוסיף ש2333T לא בחשבון בגלל שהוא גדול.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך את המסך בעיקר לעבודה עם תוכנות מוזיקה קצת לסרטים ובכלל שהצבעים וכל הסיפור עם העניים יהיה יותר ברור וטוב לי אשמח אם תחדשו לי אני רוצה לקנות מסך למחשב בין 21 ל24 אינץ' הדרישות שלי (מחוסר הבנה רק מהבנה רגילה) הם: זמן תגובה: 2Ms רזולציה: 1920*1080 או משהו יותר טוב כמו שהסברתי לא כך מבין בפרטים הקטנים גודל המסך: 21 - 24 יציאות: DVI,HDMI ויותר טובים אם יש בהירות: 250/350 ניגודיות דינאמית: 1 ל 12מיליון ויותר אשמח לדברים מעניינים בתחום וכו תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני סוף סוף את המסך DELL U2311H ואני לא מצאתי פיקסלים שרופים,יש דרך לבדוק חוץ ממה שאני רואה על המסך?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את המסך הזה, האם מישהו הזמין אותו או מתכנן עליו? הבנתי שהבעיות שלו דומות לבעיות של ה-2408wfp ושגם לו יש רוויזיה A01, האם זה נכון? סה"כ המחיר מפתה ואני רוצה להשתמש בו גם כטלוויזיה אז נראה לי שהוא יתאים לי יופי.
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום! רציתי בבקשה לקבל המלצה לכבל HDMI איכותי לרכישה בארץ. האם צריך שיהיה מוזהב? מאיזו חברה עדיף ואיזה דגם. תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המליצו לי על אחד משני אלה מי מהם יותר טוב ? 20'' לעומת 19'' ורזולוציה יותר גבוהה ב PHILIPS אל מול יחס ניגודיות יותר טוב ב VP903B ...
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
טוב אז קניתי את המסך היום בשעה טובה הגעתי הבייתה הפעלתי אותו קודם כל המסך באמת מצויין מבחינת הכל הוא גדול ונוח לעבודה עם טקסט עדיין TN אבל הוא לא רע בכלל ! לעניין עשיתי כמה בדיקות מסך לבן מלא אדום מלא ושהגעתי לשחור ראיתי נקודונת קטנטנה בצבע כחול כזה בהתחלה לא קלטתי שזה פיקסל מת אבל אחרי שניסיתי לנקות את זה וראיתי שזה לא יורד הבנתי והשאלה שלי היא מה לעשות האום להשאיר את זה ככה או להפעיל אחריות? או מה לעשות בעצם ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברים יקרים שלום. אני מחפש מסך שפשוט יהיה טוב לעיניים. אני עובד המון מול המחשב. אני מעוניין במסך 22" עד 24" . לפי מיטב ידיעתי ככל שה-refresh rate גבוהה יותר, כך הדבר מועיל. אני מעוניין לעבוד ברזולוציות 1440X900, 1680X1050 וגם 1920X1080. אני מעוניין שיהיה קצב רענון גבוהה במיוחד - לא יודע אם קיים דבר כזה אפילו 120MHZ ? המטרה העיקרית היא לשמור על העיניים...וגם שיהיה מסך טוב. אשמח לקבל תגובות. המון תודה, ליאור.
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם אפשר לחבר את המחשב ל LCD? ואם זה לא מזיק למסך שהוא גם ישמש בתור מחשב? על מה אתם ממליצים? אני מחפש עד "23 ב 2000
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מסך בגודל עד 32 אינצ' FULL HD או יותר הפרמטר הכי חשוב: צבעים המסך צריך להיות בעל יכולת להציג צבעים אמיתיים, לא שיפור צבע או שינוי צבע כניסות רצויות: AV - מתאר לעצמי שזו תהיה הבעייה הכי גדולה בעניין HDMI כל חיבור נוסף , מה טוב.. מבחינת תקציב, עד5000 ש"ח יש אפשרות להתגמש כמה שצריך תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
- 1 follower
-
-
האם הטכנולוגיה מוטמעת בפאנל עצמו או ע"י יצרנית צד שלישי - ז"א אחרי ש-LG לדוגמא, מקבלת פאנל, היא קובעת את ערך ה-Overdrive שלו או יצרנית הפאנל כבר עשתה את העבודה?
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
עיקר השימוש יהיה לגלישה באינטרנט ותוכנות משרדיות כגון Word. קצת עריכת תמונות, בלי משחקים בכלל ואולי קצת סרטים אבל זה די זניח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי, אני שוקל לקנות מסך שטוח..כרגע אני עובד עם 19CRT - איזה גודל מומלץ ולא יראה לי קטן מדי? השימושים הם פשוטים ביותר, סרטים אני רואה דרך הטלויזיה שמחוברת למחשב...משחקים כמעט ולא האם כדאי לקנות 4x3? או ווייד? אשמח לקבל המלצות על דגמים (אין צורך לקפוץ גבוה מדי, גם משהו ממוצע לחלוטין יספיק..תקציב עד 700-800 ש"ח) תודה
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
היא לא רעה בכלל http://www.cnet.com.au/desktops/monitors/0,239029422,339287318,00.htm
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
האם המסך הזה מצוין למשחקים והרזולוציה שלו טובה והאם האיכות שלו שווה למסכים של 17" http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5698 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
ברגע שאני מריץ סרט DVD (באיכות 720x576) על מסך Full HD אז המסך מורח את התמונה לרזולוציה שלו (1920x1080) ואז האיכות גרועה? ועוד דבר, אם אני מריץ סרט Full Hd על מסך 1680x1050 האיכות תהיה פחות טובה? (כי הוידאו יעבור דחיסה מ 1920x1080 ל 1680x1050)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-