עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Born2Kill,

שלום, מבקש המלצה למסך טוב למשחקים בתקציב הנ"ל וחשוב שהוא יהיה LED (הבנתי שבמסכי לד רואים יותר טוב וגם הם חסכונים וכו'...) יש לי כרגע את ה-Dell 2007WFP. וכמובן, שלא יעלה על 22 אינצ' עדיפות גבוהה ל-20 אינצ'.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by talelch,

שלום לאחר שניקיתי את המסך שמתי לב שהפנל התחתון של המסך לא מודבק למסגרת המסך האם יש עוד משהו שנתקל בבעיה הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  3. המסך יתחבר לati 5770 לכן רצוי מאד חיבור hd ורזולוציה גבוהה ככל האפשר! תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ilay22,

יש לי לפטופ HP TX2500 (עם המסך מגע המסתובב) וב PC ברטיס מסך HD4870 כשניסיתי, מתוך ניסוי ותהייה, לחבר את היציאת וידאו של הנייד עם הPC עם כבר RGB, המסך של ה PC הושבת והמשחב קפא תוך כדי שהאוורר של הכרטיס מסך התחיל לעשות מלא רעש... יש דרך לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 4.6k צפיות
  5. Started by koby100,

אני מעוניין לקנות מסך בתקציב של 1200 ש"ח. המטרה היא אינטרנט + צפייה בסרטים. חשבתי לרכוש את הדגם שהומלץ רבות בפורום זה, DELL 2209WA אולם לאחר שקראתי מספר ביקורות סותרות בקשר לאיכות הוידאו שהוא מציג (בנגינת קובץ מהמחשב) אני קצת מתלבט. שאלתי היא, האם יש מסך אחר בתקציב דומה שיתן גם תמיכה טובה בהצגת וידאו. תודה, קובי

6. Started by lior_fridman,

שלום קניתי מסך חדש של סמסונג עם רזולוציית FHD וחיברתי אותו עם חיבור DVI לכרטיס מסך FX5200 ואני רוצה לכוון אותו לרזולוציה מקסימלית, נכנסתי ללוח הבקרה-תצוגה ובהגדרות אין שם 1080*1920 אז השאלה שלי היא דרך איפה אני מכוון אותו לרזולוציה המקסימאלית שלו כדי להינות ממרב התפוקה שלו. אני מכוון דרך המסך? או דרך מערכת ההפעלה? או דרך שניהם? והאם אני אמור להשאיר אותו על רוזולוציה של FHD כל הזמן או רק כשאני צופה בסרטים ומשחקים. כל פעם כשאני מדליק את המחשב המסך מתריע לי בחלון גדול שהרזולוציה המתאימה למסך זה הינה 1920*1080 וזה יפה אבל נו..איך אני עושה זאת:-) אני מאד מודה לכם על העזרה מנסיונכם

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  7. השימושים הם "רגילים", קצת משחקים, אינטרנט, אופיס וקצת סרטים התקציב לכל מסך הוא 1200 שקל, עדיפות למסך 22 רחב אני מניח.. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  8. אני לא יודע האם הבעיה הופיעה לאחרונה או שהיתה מאז ומעולם ופשוט לא היו התנאים לשים אליה לב. היא מתבטאת בכך שכאשר יש תנועה חדה יחסית של אובייקט כהה על רקע אפור בהיר, מתקבל שובל לבן בולט מאוד לעין אחרי האובייקט. לא שמתי לב לבעיות מריחה בתנאים אחרים כלשהם. כל התוכנות שהגיעו עם המסך מותקנות ועל הגדרות ברירת המחדל (למעט הPRESET, שם בחרתי אחד אחר מהקיימים בתוכנה - עדיין בלי לשנות שום פרמטר ידנית). יש מה לעשות עם זה?

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  9. חסרים לי בדיוק כמה אלפי דולרות ירוקות בשביל צעצוע חדש. מי מלווה לי ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ISR Soldier,

שלום, יש לי מסך "17 HP 1740 הוא נדלק ונכבה ללא הפסקה (רואים תמונה למשך חצי שניה), ללא קשר למע' הפעלה (גם באתחול/ביוס). נורת הביקורת שלו גם נדלקת ונכבת. חיברתי אותו לספק חיצוני אחר וזה לא עזר. פירקתי אותו לראות אם יש קבל פגום ולא ראיתי משהו מיוחד, יש למישהו רעיונות לפני שאני זורק :'(

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. היי לכולם לאחרונה המסך הנפלא שלי שנמצא אצלי בחדר כבר 5 שנים (VIEW SONIC VA712) עבר קבורת כבוד צבאית. אכשיו אני מחפש מסך ובגלל בעיות תקציבים אני מנסה למצוא את המסך הכי זול שיש. בינתיים יש לי שני אפשרויות (או יותר נכון העדפות) הAOC F22 שקיבל תגובות מאוד חמות באינטרנט או BENQ G2020HDA שאהבתי אותו פחות אך יש לי כמה ??? לגבי החנות שמוכרת את הAOC F22, האם היא אמינה? מישהו קנה משמה? מה סוד המחיר (במקומות אחרים המסך עולה 700 ש"ח +) http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=118340&id=38758&fid=2347 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=749678

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Midas,

יום טוב לכולם, יש לי מסך Viewsonic VX922 "19 כבר מספר שנים ואינני מרוצה ממנו כיוון שהוא גורם לי למתח וכאב בעיניים, לכן לא נוח להשתמש בו לאורך זמן. הצבע הלבן בו (למשל הלבן של הדפדפן) יותר מידי בוהק. חשבתי לרכוש מסך "17, ואודה לכם אם תציעו מסך העומד בפרמטרים הבאים: מבחינת הנוחות לעיניים- חשוב שהמסך לא יהיה זוהר מידי, כזה שלא יגרום לאי- נוחות בעיניים ויאפשר קריאה ועבודה בו לאורך שעות. חשוב גם שהמסך יתאים למשחקי מחשב. שיהיה בעל יכולת כיוונון (מבחינה גובה וכו'). אני מעוניין במסך "17 כיוון שעבורי יהיה יותר קל להתמצאות בו עם פחות מאמץ עבור העיניים. אני לא מעוניין לרכוש מסכים בגודל של יותר מ 19".

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  13. Started by rony1880,

היי רציתי לדעת אם הוא טוב למישחקים+אינטרנט, ראיתי שיש לו גודל נקודה קטן 0.248 , שלאחרים יש יותר , והאים זה הגיוני שיש לו רזולוציה של 1920 על 1080? רוני

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by usb 2.0,

היום הדלקתי את המחשב הוא עלה כרגיל אבל אין תמונה על המסך והנורית לא מחליפה צבע לירוק אלא נשארת בצבע צהוב בדקתי את המסך על מחשב אחר ואותו הסיפור המחשב עולה אבל אין תצוגה. מה יכולה להיות הבעיה? האם נשרף לי המסך? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  15. Started by Fexor,

שלום לחברי הפורום, לפני כשבוע רכשתי מסך LG W2486L (כפי שנאמר כבר בכותרת) ולאחר שהתחלתי לראות סרטים ולשחק משחקים על המסך שמתי לב לתופעה מוזרה מאוד: המסך מרצד בעת תנועות מהירות. מוזר, כי חשבתי שמסכי LCD מציגים תמונה בצורה שונה מ-CRT (כלומר, לא מציגים תמונה על גבי תמונה) אבל אני לא יכול להתכחש למה שאני רואה. המסך מוגדר על 60Hertz ב-Windows 7 x64 (יש גם אופציה ל-59Hertz, שנראה לי היא בשביל תאימות ל-NTSC או משו), מחובר ל-Sapphire Radeon HD5850. עדכנתי דרייבר כרטיס מסך, התקנתי דרייבר למסך עצמו (בתצורת W2486 digital), החלפתי חיבור מ-DVI ל-HDMI... כלום לא עוזר! בשימוש שוטף הכל נראה בסדר, אבל ברגע שיש תזוזה מהירה על המסך אני מתחיל לראות ריצוד ושבירת תמונה בתנועה, כאילו המסך על 10H…

16. Started by pet4a,

ברשותי מחשב כ- 4 שנים עם 1 גיגה ראם geforce 210 עם חיבור DVI האם תהייה בעיה לראות סרטים על מסך מהסוג הזה ברזולוציה הטבעית של המסך? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by o07,

כותרת מסכים: http://www.rsm.co.il/Category.aspx?catCode=33&ParentID=0 שימוש בעיקר לילדים אינטרנט משחקים תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by roeesnir,

יש לי מסך LCD של NU. 19'' יש למסך נורה כחולה כשהוא דלוק ועובד, והנורה אמורה להפוך לכתומה כשהוא לא פעיל (כשהמחשב מכובה, כשמוציאים את הכבל מהמחשב וכו'...), ואמורה להופיע כתובת: No Signal - Going To Sleep. הנורה כל הזמן כחולה, וכשמדליקים את המחשב יש לשנייה מסך לבן, ואחר כך הוא נהיה שחור. צריך להדליק ולכבות את המחשב בערך 30 פעם עד שהמסך מואיל בטובו להידלק. אחי מצא פיתרון. הוא מיקם בקצה שולחן העבודה את המשחק Quake 3, המשחק עובד על רזולוציה יותר נמוכה, וכשהמשחק עולה, אפשר לראות במסך. אחרי כמה זמן כשהמסך "מתחמם" אפשר לצאת מהמשחק ולהמשיך לעבוד ב-Win. (זה לא קשור באמת להתחממות כי כי כשמאתחלים את המחשב, עדיין יש את הבעיה) הבעיה היא במסך. ולא במחשב, דרייברים, כרטיס מסך וכו'... כל ה…

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  19. מסך LED גודל "24" ומעלה פאנל TN תודה לעוזרים,רום

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by esaly,

היי! ראיתי המון תגובות לכבי המסך הזה ואני שוקל לקנות אותו בחיוב. רק שאלה אחת יש לי לגביו, האם קיים לחצן PRESET שאני יכול בעזרתו בלילה להוריד את הבהירות של המסך? (ולא מהתפריט BRIGHTNESS) כרגע יש לי מסך LG וקיימת אפשריות למספר מצבים כמו צפייה בסרטים , יום, לילה וכו'. המון תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by eyal4,

אני רוצה לקנות מסך מחשב טוב למשחקים עם איכות טובה ועם אפשרות לשחק איתו גם בסוני 3. ראיתי את המסך LG W2220P http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=27571 ורציתי לדעת אם שווה לקנות אותו????

22. קיץ חמים לכולם, אני מחפש המלצה למסך 24" אשר מיועד לשימוש כולל (50% גלישה-קריאת טקסט, 25% משחקים, 25% סרטים). חשוב לי מאוד שהעיניים לא "יתעייפו" בשימוש ממושך עם טקסט. ניתן לחרוג מהתקציב אם יש הבדל משמעותי באיכות.. האם יש מסך איכותי העונה לצרכים הנ"ל בתקציב הזה? והאם לדעתכם עדיף בתקציב כזה לקנות מסך 22" איכותי יותר? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מי שמעוניין לקנות את המסך ועדיין 2500(כולל משלוח) יקר לו אולי בעזרת קניה קבוצתית נצליח להשיג מחיר טוב יותר תכתבו פה שאתם מעוניינים ומי שמוכן להרים את הכפפה ולארגן קניה קבוצתית זה יעזור, היו כאן כבר כמה בעבר של דנדן ואחרים שמן הסתם מבינים בזה יותר מאתנו.. כמה שיותר אנשים זה יותר יעזור

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום שלכם.. אני רוצה לקנות מסך מחשב בגודל 24 ומתלבט בין דגמי ה LED הקיימים LG W2486L סמסונג BX2450 או אולי דגמים אחרים שאתם ממליצים לי עליהם שימושים עיקריים:אינטרנט,סרטים... תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by gabbay,

נקנה לפני כמעט שלוש שנים והגיע הזמן להיפרד, הייתי מעוניין לדעת כמה אפשר לבקש עבורו (ללא פיקסלים שרופים כמובן ).

• 2 תגובות
    • 866 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.