עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. המלצות, עצות וכדו' יעזרו לי מאוד. מתחרים שעדיפים במחיר דומה וכאלו, תודה.

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  2. Started by timac,

אני מעוניין לקנות תמסך הזה מה אתם אומרים עליו? השימושים שלי 90 אחוז אקס בוקס 360 ו 10 אחוז סרטים. האם הרזולוציה שלו מתאימה לזאתי של ה360 ?? יראו טוב את המשחקים לא מתוח או משהו? אשמח לשמוע חוות דעת בנושא תודה ויום טוב.

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  3. לפני קנייה, מבקשת את דעתכם המלומדת. במבצע באופיס דיפו ב-600 ש"ח!!!

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  4. לפי מה שאני מבין מקריאת הנושאים בפורום הזה כמעט לכל מסכי הTN יש RTA או OVERDRIVE איך אני יכול לדעת לפני שאני קונה מסך אם יש אפשרות לבטל את האופציה הזו בתפריט המובנה של המסך? (כמו למשל ב 931C שאני מכיר) האם לכל המסכים יש את המאפיין הזה? ולמה צריך את זה בכלל? ובלי קשר אשמח לדעת אם יש תוכנה חיצונית שמבטלת את האפשרות הזו אני שואל כי אני רוצה להחליף מסך ולפעמים ה OVERDRIVE מפריע לי ואני צריך לבטל אותו

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  5. Started by aviel120,

קניתי את המסך הנ"ל (T220), יש לו חיבור DVI וחיבור VGA ואני מעוניין לחבר אליו את הPS3 שלי, יש לי כבל HDMI לפלייסטיישן אבל למסך אין את הכניסה הזאת (בכל זאת מסך מחשב) איך אני יכול לחבר את פלייסטיישן למסך? אם זה מפצל אז איפה אפשר להשיג אותו וכמה עולה...? תודה

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  6. שלום לכולם אני זקוק למסך בעל רזולוציה כמה שיותר גבוהה להחליף את הT220 המזדקן שלי השימושים הם מולטיטאסקינג ולכן אני צריך כמה שיותר שטח עבודה, מכיוון שאני גיימר כבד המסך צריך להתמודד טוב עם משחקים וסרטי HD תקציב 2200 שח ללא חריגה, חנויות עדיפות למרכז. תודה לעוזרים היקרים.

7. Started by חננב,

מה ההבדל בינהם (פרט להפרש המחיר הלא ברור)? והאם יש מסך שמומלץ יותר מהם באזור ה 1000? תודה.

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  8. Started by Sweet_Tooth,

i'm sorry but for a couple of weird reasons i can' type in Hebrew at the moment. recently i get this intense pain in my eyes after just an hour in front of my 17" CRT screen (I've bought new PC but kept the old screen) and after getting the proper treatment I've been told to get an LCD screen since it's usually kinder on the eyes so now I'm looking mainly for medical reasons for an LCD sceen in the 1000 - 1200nis range, a quality product that won't abuse my eyes too much. thanks in advance i don't have a problem reading Hebrew so please replay in any language u like!

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  9. Started by rajuomer,

אני רגיל לעבוד עם שני מסכי 19" ורוצה לעבור לאחד גדול סוף סוף עבודה עם תוכנות גרפיקה ואנימציה של Adobe ראיתי שיש מגוון גדול של 27" אבל לא כזה גדול של 30" מה כדאי?

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  10. Started by djv,

אני עומד לקנות מסך LCD. מצא חן בעני הרעיון של מסך עם כניסה כפולה אנלוגית + דיגיטלית. האם יש הבדל באיכות התמונה בין המסכים השונים של LG בסידרה L1752 אני מתכון בין ה T שמומלץ במדור מיפרטים לבין ה TQ עם זמן תגובה נמוך יותר שעולה אותו מחיר ואולי יותר טוב.

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  11. Dell 2005WFP מסך ה-LCD מהמובילים בעולם!! מצויין לגרפיקה מתקדמת ובאיכות מדהימה!! מסך רחב 20.1" במצב חדש!! כולל PIVOT ויכולת לשמש גם לצפייה כטלויזיה!!! מסך מדהים ברזולוציה של 1680-1050 WIDE, כולל כניסות: S-VIDEO, COMPOSITE, DVI... יכולת שימוש גם כמסך טלויזיה ע"י חיבור לממיר דיגיטלי. המסך הטוב ביותר שתשיגו!!! קטגוריה: מחשבים וציוד נלווה תת קטגוריה: מסך מחיר: 1,900 ¤ איך המסך הזה? וכמה הוא שווה? דיברתי עם הבנאדם.. הוא הביא את זה מארה"ב.... האם ניתן לברר אם יש אחריות או משהו? מה הוא שווה ביחס לdell2007 שכן המסך שאני מתאר פה הוא תוצרת ארה"ב.

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  12. Started by Guarding angel,

מבקש קצת חוות דעת מיודעי דבר על החברה הזאת...

13. אם הכותרת אינה תקינה אז בבקשה תגידו לי. אבא שלי שהוא סוכן ביטוח, מעוניין לקנות מסך איכותי מאוד בעל רזולוציה כמה שיותר גדולה כדי להפעיל כמה שיותר תוכנות ביחד ולהסתכל בכולם תוך כדי, לעבודה משרדית, שלא יבוא עם בעיות ושיהיה בעל תמורה מלאה לכסף. אין תקציב לקניית המסך ובגלל זה אני רוצה ממכם הצעות למסך שהוא הכי מומלץ והכי משתלם למכירו + חנות שממנה מומלץ לקנות את המסך הספציפי יחד עם בקשות במידה וצריך לבקש ברגע ההזמנה. יש הצעות? עריכה : עדיפה חנות באיזור פתח תקווה שהיא אמינה או חנות אמינה במרכז.

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  14. Started by bigbosf,

שלום חברים הפעלתי את המסך לפני כמה ימים ונתקלתי בתופעה מוזרה ה- windows עולה - מגיע השלב שעולה ה- desktop ואז המסך כאילו מבצע רענון זאת אומרת מעיין כיבוי מהיר והדלקה של המסך (כמו שמתקינים כרטיס מסך ואז המסך נכבה ונדלק - משהו דומה ) בכל מקרה התקשרתי לתמיכה של אלקטרה - הנציגה אומרת שזה תקין לי זה נראה כמו סתם ניסיון לחפף מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  15. Started by GQ4U,

יש דברים שאני צריך לדעת בחיבור ? (אני נורא זהיר בדברים כאלו) אני לפני בדיקת פיקסלים שרופים ובאנדינג... האם הכבל DVI צריך להתחבר לאותו סוקט של הVGA . זה הגיוני ? עניין שני - אני זקוק לקובץ wincolor http://www.microsoft.com/windowsxp/using/digitalphotography/prophoto/colorcontrol.mspx שאני לא יכול להוריד מסיבה "כלשהי" . בבקשה תשלחו לי אותו לכתובת : mail_me@nana.co.il

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  16. Started by ofirmanor,

הי, אחותי מחפשת מסך חדש למחשב שלה, במקום ה-CRT שהיה לה (לא יודע איזה דגם). היא צריכה מסך LCD משיקולי מקום, ורוצה מסך ראוי לעבודות גרפיקה. גודל מסך - 19-22 נשמע סביר. יש המלצות? תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  17. מדובר במסך עם נתונים שעל פניהם טובים מאוד ,האם מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגביו ? לציין כי מדובר ב- 24 אינץ 1920 על 1200 במחיר נמוך יחסית לנתונים - 2230 ש"ח . הדרישות שלי מהמסך הם צבעים כמה שיותר אמיתיים ואיכותיים ,למשחקים מהירים ולפעמיים גם לסרטים.

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  18. Started by Shasoosh,

מה המסך המומלץ בטווח מחירים זה? (לא מעוניין לרדת ל 23") תודה

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  19. Started by rivki10,

יש לי מסך חדש בדגם lg-flatron e2341 והכל מעוות האם יש דרך לסדר את זה ע"י התקנת משו בד"כ במאפיני מסך רואים הגדרה שרשום מומלץ ולי אין את זה אשמח לתשובה מהירה תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  20. תודה

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מחפש מסך (19" או 20") בתקציב של 1500 2000 ש"ח בערך, וממה שקראתי פה ואתרי ביקורות נוספים נראה שכימעט ואין מסכים איכותיים (שעדיין אפשר להשיג...) בטווח מחירים הזה... חוץ מה971, ונראה שהוא מתאים לעריכת תמונות אבללא כל כך מתאים למישחקים... שזה יהיה השימוש העיקרי של המסך, אם למישהו יש ניסיון עם המסך בכל מה שקשור למישחקים, אשמח לשמוע חוות דעת...

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  22. Started by pinky_28,

קניתי השבוע את המסך ואני מנסה לחבר אותו למחשב, אבל אני לא מוצאת שקע לכבל DVI במסך. חיפשתי קצת מידע על המסך באינטרנט והבנתי שהשקע נמצא בתחתית הבסיס. איך אני אמורה לחבר את הכבל לשם? המסך בעצם עומד על השקע הזה ולא ברור לי איך מחברים לשם כבל. אני גם לא רואה כבל מתאים באריזה של המסך, האם צריך לקנות כבל מיוחד? תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  23. Started by lesForce,

לפי הניתונים ל-T220P יש הרבה יותר ניגודיות והוא יותר זול. מה ההבדל בין המסכים חוץ מהגודל? ואיזה יותר כדאי?

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  24. Started by CMuf,

שלום. אני מאז ומעולם היה לי מסך 17". בהתחלה 15" שקק עם שפורפרת סוני טריניטרון, אחר כך 17" עם שפורפרת טריניטרון, והם היו מעולים. קיבלתי ממשהו במשפחה פרויו lcd 17" והשתמשתי בו שנים רבות מאוד עד היום. בזמן האחרון הוא לפעמים עושה רעש של תיקים, וגם פעם אחת טיפה התמונה התנועעה. לכן סוף שבוע שעבר קניתי מסך מעולה של Dell U2312HM עם פאנל IPS. בנוסף לאבי מסכים בטכנולוגית TN הזולה יותר ואמורה להיות עם זמן תגובה טוב יותר. ניסיתי לדוגמא CODMW2 MP שברשותי, במסך שלי (IPS), וגם במסכים (TN) סמסונג של אבי ו MAG 2401c של אבי, כאשר המאג אמור להיות 2 מילישניות , ובכולם ראיתי הרבה יותר מושן בלור ובעיות רענון מאשר ה 17" שהיה לי. מהי דעתכם בנושא? אני מחפש בנרות את הבעיה ולכן היא מופיע…

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  25. Started by wta,

Philips 220E1SB ב830 שקל http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732956 220CW9FB ב830 שקל http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732956 220SW9FB ב770 שקל http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716717 לגבי המסך האחרון, מה באמת עדיף רזולוציית HD או שזה קטן מדי ועדיף רזולוציה כמו המסך ה3?

• 1 תגובה
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.