מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
עקרונית איזה כרטיס מסך מינימלי צריך כדיי לשחק ברזולוציות המקסימליות שהמסך תומך שזה 1920X1200 ? אני מתכוון לקנות את המסך ואני חושש האם אני יהיה חייב להחליף את הכרטיס מסך כדיי להנות מהשימוש ברזולוציות הללו ? יש לי כרטיס מסך טוב פלוס (7900GT עם 256MB) ומעולם לא הייתה לי האפשרות לאמץ את הכרטיס מסך ברזולוציות הללו
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מה יותר טוב בשביל המסכים האלו בעיק'ר בשביל משחקים ואינטרנט LG LCD 19 L1970HR 2Ms Samsung 19 LCD SyncMaster 931BF
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש לי שאלה די חשובה. הזמנתי מחשב (גם ציוד היקפי) וקניתי מסך LG1970HR. האם כדאי לי לבקש מהם בחנות לחבר את המסך ולבדוק שאין פיקסלים שרופים? ואם כן באיזו דרך לבדוק זאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
על איזה מסך אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
אני מתלבט בין מסכי אלה: מסך מחשב "19 LCD DVI רחב במיוחד ULTRA WIDE דגם 940BW תוצרת SAMSUNG אחריות 3 שנים! http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=sam_940BW&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=34&aff=Zap〈=he# מסך מחשב ''19 LCD דק BENQ DVI 2ms דגם FP93GX אחריות 3 שנים בבית הלקוח! http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=BENQ19-2MS&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=64&aff=Zap〈=he
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
כתבתי הכל למעלה .. שינצל את כל הgf 8800 320b ושיהיה באיכות צפייה גבוהה ושלא יכאבו העיניים.. [חשוב!!] לשעות משחק ארוכות..
-
- 11 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום אני רוצה מחשב לגימינג טוב אני חלש במסכים בבקשה תמליצו לי על אחד טוב תודה
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
המסך החדש של החברה הקוריאנית מציע קצב רענון גבוה במיוחד של 240 הרץ ותמיכה ב-FreeSync, בתג מחיר שפוי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
- 1 follower
-
-
לקראת הסגר הממשמש ובא, אני צריך את עזרתכם בבחירת מסך לעבודה מהבית. יש לי קרדיט בהייטקזון לרכישה של מסכים. כרגע מתלבט בין שלושת אלה: Samsung 27'' IPS דגם F27T450FQM: https://www.bug.co.il/brand/samsung/f27t450fqm LG "29 IPS UWHD דגם 29WN600-W: https://www.bug.co.il/brand/lg/29wn600/w/29 סמסומג קעור 27" דגם דגם C27R500FHM: https://www.lastprice.co.il/p/49188887/מסך-מחשב-קעור-'27-Samsung/Samsung-C27R500FHM מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
לא יודע אם זה לפה או לפורום אחר אבל אני צריך מסך טלוויזה שיהיה במרחק בערך 3 עד 4 מטר ממני שאני יוכל לחבר אליו ממיר של הוט HD ואת המחשב למחשב אני צריך אותו רק כדי לראות סרטים באיכות 1080P ... ולמשחקים קלים כמו NBA2K13 FIFA12 F1 וכל שאר המשחקים יהיה על מסך מחשב שמיועד למשחקים אני לא יודע את גודל הטלוייזה שאני צריך אבל אמרתי לכם את המרחק אולי זה יעזור ואני צריך רזולוציה של 1920x1080 כמו שאמרתי תקציב בערך 2000-2500 שקל ועוד משהו קטן קיימים מסכי טאצ' לPC בגודל 5-7 אינצ' במחיר סביר??
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
LG 2362TQ 2ms LCD או LG W2286L 2ms LCD LED כמה שאלות רציתי לדעת מזה הled הזה אמרו לי שזה מטורף ביחס לרגיל ולמה במסך הראשון יש רזולוציה יותר גבוה של 1920 1080 שבשני יש 1680 1050 והוא יותר יקר מה ההבדל ואם הוא גדול ומה שווה יותר להביא למשחקים וסרטים תודה תקציב עד 1200 שקל =] ערכתי
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
-
-
היי, אני כרגע עובד עם מסך של סמסונג מדגם 206bw יש לי אותו בסביבות ה4 שנים וסה"כ אני מרוצה. אבל לאחרונה נכנס לי ג'וק שבא לי מסך גדול יותר ומעבר לזה בא לי לעבוד עם שני מסכים. בעבר הייתי מתעסק בתלת מימד ואני רוצה מאד לחזור לזה בחודשים הקרובים. אני מתעסק כרגע בעיקר עם תכנות ומשחק משחקים, ראיתי מסך של סמסונג 27 אינץ' ומאד התלהבתי מהגודל אבל אחרי קצת בדיקה הבנתי שאולי הוא לא הכי אידיאלי למשחקים (אני לא זוכר את הדגם אבל זה היה אחד הזולים שעולה בסביבות ה1800 ש"ח) אז חשבתי לצמצם ל24 אינץ'. אחרי שקצת חפרתי בפוסטים של אנשים פה בפורום אני רואה שכמעט כל ההמלצות פה הן לU2311H של dell. השאלה שלי היא כזאתי, האם יש מסכים בגדלים 24-27 שיהיו מספיק טובים בשבילי או שבאמת כדאי לי לרדת קצת בגוד…
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות את VP930 בתור מסך לשימוש ביתי כללי - רוב הזמן טקסט ולפעמים סרטים, אבל לא משחקי FPS. קראתי קצת סקירות ודפדפתי בפורום ונראה שבאופן כללי מדובר במסך מומלץ. האם זה נכון שהגירסה החדשה ביותר שלו היא REV 3? כשקונים את המסך, איפה צריך להסתכל כדי לבדוק את הגירסה? האם מישהו מכיר מקום בארץ ששם אותו בתצוגה? קשה לי לקנות על עיוור.. :-\ האם יש נקודות או חולשות מסוימות בדגם הזה שחשוב לשים לב אליהן? האם מי שקונה מסתכן ב-sample variance בנוגע ל-backlight bleeding? איך עומק הצבע השחור ב VP930 בהשוואה לדל 2007? אם יש עצות נוספות אשמח לשמוע. בעבר עזרתם לי לבחור בסמסונג 730B, מסך איכותי ונחמד במבט לאחור (למרות שהוא TN), וזו הזדמנות לומר שוב תודה. אני מקווה שתוכלו לעזור …
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
קיבלתי את המסך ביום שלישי ומאז אני בוחן אותו. לא הייתה התלבטות בינו למסכים אחרים כי אין לו מתחים המחיר הזה. הנה הרשמים שלי עד עכשיו. בחרתי במסך זה מכמה סיבות. ראשית כי בתקציב הזה (1300~) המסך נותן ארגונומיה מצויינת שמאוד שימושית לי, ככה מסך מרכז לי את התצוגה של המחשב (יהיה בHDMI), טלויזיה (S-VIDIO) וPS2/PS3/XBOX בקומפוננט/קומפוזיט וHDMI שכולם כבר עברו ניסוי עם המסך. חיבור למחשב: המסך מחובר לVGA כרגע כיוון שלא רכשתי עדיין מתאם DVI-HDMI. התצוגה טובה יותר המLCD (הג'נרי - PIXXL) הקודם שלי שחובר בDVI ככה שאני מצפה לשיפור נוסף עם הגעת המתאם. יש זליגת אור מורגשת שאם מחפשים לא קשה למצוא אך לי היא לא מפריעה. בסרטים וסדרות שאני רואה (המון) דרך המחשב אני מקבל תצוגה מעולה - לדעתי, …
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני חושב לקנות מסך 20" והבנתי שהרזלוציה במסכים אלו היא 1600X1200 שזה נשמע לי די גדול לקריאה נוחה של טקסט באינטרנט. אני כרגע עם מסך 19" (5:4) ברזולוציה של 1280x1024 ואין לי איזשהם בעיות עם טקסט ברזולוציה הזאת. מה דעתכם ?
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתעניין בשביל ההורים שלי,יש להם כרטיס מסך 9600 (לא PRO) ורציתי לדעת איך הוא יעבוד עם רזולוציה של 1440X990 ? ראיתי את 931BW והוא רחב ואני חושש שהכרטיס מסך שלהם לא יעבוד טוב איתו. שימושים:אינטרנט,סרטים וקצת משחקים-לא משהו כבד. נ.ב. לכרטיס מסך יש 256MB זיכרון והוא עובד עם 128BIT...של חברת CLUB3D אם זה משנה. תודה לכולם!
-
- 9 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היום הבאתי אותו מהחנות.. אחלה מסך בלי בעיות בלי כלום.. עכשיו שאלה.. יש לי כרטיס מסך 7600GT AGP.. אני מתחבר עם DVI.. איזה רזולוציה אני אמור להשים? עכשיו אני על המקסימום של המסך.. רואים קטן אבל נאי יכול להתרגל.. השאלה היא אם יש משהו יותר טוב ? או משהו שאתם ממליצים..? תודה !
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
קניתי DELL 2405WFP , חיברתי - ראוים מצויין! מה עכשיו ? צריך הרצה כמו ב PLASMA ? כיול מיוחד ? הגדרות מיוחדות ? בעלי המסך - על איזה הוא יושב ? תיקון - קניתי 2407
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום אני קונה מסך חדש תקציב 2200 השאלה שלי האם הוא המסך הכי משתלם היום לקנות? יש מסכי 20" יותר טובים ממנו באותו תקציב ? איך אני בודק בחנות מה סוג הפאנל? איך אני בודק בחנות אם יש פיקסלים שרופים?
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון בימים הקרובים לקנות מסך חדש למחשב.. ורציתי להתייעץ פה איזה מסך אתם ממליצים, ומאיפה... התקציב הוא בסביבות ה1000 שקלים, אם זה משנה המחשב שלי מיועד בעיקר למשחקים וסרטים, תודה רבה מראש וחג שמח לכולם
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
כפי שחלקכם יודעים, יש לי תופעה של "בלוקיזציה" של צבע עם המסך. כאשר יש תנועה של צבע, פיקסלים של גוון קרוב מאוד מופיעים עליו כמו לוח שח-מט. זה לא משהו בולט במיוחד אבל מאוד מורגש. מה שמוזר - זה קורה גם כשאני בעצמי מזיז את הראש, ולא רק כשיש תנועה על המסך. הדבר קרה גם במחשב הקודם שלי, עם מסך LCD MAG. נקודת הדמיון היא שבשני המחשבים יש כרטיס מסך MSI (בישן 5200 ובחדש 6200). האם יש מצב שזה כתוצאה מהדרייבר או מהטכנולוגיה של MSI?
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אין לי תקציב מוגדר, אני רוצה לקנות לאחותי מסך LCD בגודל 19 או 20 אינץ, לא רחב, לא מסתובב, הכי פשוט (אבל לא מיושן כן?) צריך להיות דגם אמין, במחיר סביר, ועיצוב נעים לעין. תודה מראש לכל מי שעוזר! אם יש משהו לא ברור אשמח לתת יותר פרטים.
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום חברים. לפני כמה ימים אני מדליק את המסך שלי, וזה מה שאני רואה: מה זה אומר? איפה הבעיה? אני מזיז את העכבר,מקיש במקלדת,כלום לא קורה... בדקתי את החיבור למחשב (DVI), והכל מחובר כמו שצריך... תודה לכם תומר [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-