עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Ice-maniac,

שלום, אני מחפש מסך LCD ונתקלתי במבצע ככה שאת המסך אני יכול להשיג ב 1200 ש"ח (הכי זול בזאפ הוא 1350 ש"ח). אני לא גיימר רציני ורוב העבודה שלי היא משרדית + גלישה באינטרנט אבל אני גם רואה סרטים. קראתי על המסך הזה די הרבה ביקורות אוהדות על תכונת הפיבוט שלו ועל זוויות צפייה רחבות ככה שהוא נשמע אחלה. השאלה שלי אם הנתונים של הניגודיות הנמוכה יחסית (1:600) וזמן תגובה ארוך יחסית (8ms) יספיקו בשבילי או שלמחיר הנמוך יש סיבה? אם למישהו יש ניסיון אישי עם המסך אני אשמח משיתוף עם ניסיון זה. http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000QptOAN1KbFkGzfq_g8t3j5g:12bbi68k5?N=2&pr=SP5&id=3850740 תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  2. Started by eboman1,

שלום, מישהו יכול להעריך כמה שווה בימינו dell 2007fp יד שניה? תודה

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  3. לשימוש 50% אינטרנט - אופיס 50% משחקים -סרטים נראה לי שעדיף מסך רגיל ולא רחב לצורך האינטרנט ועבודה אלא אם כן יש לו PIVOT - מה דעתכם ? תודה

• 8 תגובות
    • 962 צפיות
  4. Started by Drek Boy,

אמא שלי קנתה לי את המסך בלי לשאול ולכן לא בדקתי פה מסכים לפני הקניה... המסך יחסית יקר השאלה היא אם הוא גם יחסית טוב? תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  5. Started by er1980,

מסך למשחקים + עבודה משרדית אני חשבתי על אחד מהמסכים הבאים: או מסך LG 1190 מסך "22 דגם W2271TC או מסך Samsung (23) 2333SW FHD 1149 או (22) 2233SW 999שח מה כדאי תודה

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  6. Started by shai7654,

לפני שלושה ימים קנו לי את המסך הזה ואני שואל אם יש לי כרטיס מסך תומך hdtv אני יוכל לראות באיכות hd במסך הזה?

• 9 תגובות
    • 961 צפיות
  7. המסך הישן שלי הפך ז"ל ואני מחפש מסך מחשב חדש מה שהכי חשוב לי שיהיו לו 3 יציאות לא ממש משנה הסוג (DVI,DVI,D-SUB) (HDMI,DVI,DVI) וכו' גדלים 19 ביחס 3X4 או מסך 22 רחב. האם קיימת חיה כזו ?

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  8. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=128&CatCode= המחיר נורא מפתה, אבל אני לא יודע אם זה כדאי...יש לי חבר שקנה 32" אמר שזה סבבה. אמנם אני מניח שזה מבוסס פאנל TN, אבל גם ככה השימוש העיקרי יהיו משחקים וסרטים. השאלה האם איכות הצבעים תהיה כמו הLG שלי(לעומת TN אחרים שראיתי הוא מציד תוצאות טובות יותר).

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  9. Started by segev22,

מחפש מסך שיתמוך HDMI 1080P. גדלים 20-22 אינץ'. עדף של החברות הבאות: 1.DELL. 2.ASUS. 3.LG. אם יש הצעות לחברות אחרות אשמח לשמוע עדיף בכמה שיותר זול.....

• 8 תגובות
    • 961 צפיות
  10. יש לי את כרטיס המסך שבכותרת. יעבוד טוב עם מסך כמו ה - LG1970 שקיבל פה ככ הרבה המלצות?

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  11. Started by ziv13,

היי תראו את המסך הזה http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=2885 זוית צפיה 180 מעלות וזה 22 אינץ... ומחיר בערך סביר מישהו יודע מה סוג הפאנל?

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  12. Started by noise,

היי לכולם, מסך שנרכש לפני מסר חודשים הבהב בחלקו התחתון, לאחר שהתגברה התופעה עד מצב של בלתי אפשר לשבת מול המחשב, נשלח המסך למעבדה, המעבדה אמרה שמדובר בתקלת INVERTER והחליפו את הרכיב. מה דעתכם? האם לדעתכם זה תקין שמסך (בן מספר חודשים בודדים ביותר) שנקנה חדש לגמרי יתוקן בצורה שכזו או שמה יש לדרוש החלפה לחדש? מעבר לזה שפגעו לי בפלסטיקת המסגרת (לא בצד עצמו)של המוצר במספר שריטות מסביב?? אומנם המסך תוקן תוך יום אך בכל זאת לא ציפיתי לקבל אותו פצוע, בעיקר כשהוא נשמר אצלי כחדש לגמרי. דעתכם בנושא?

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  13. Started by BaLiLi,

מה דעתכם המסך הזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=409634 האם יש מסך טוב יותר בתקציב של עד 6000 ש"ח?

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  14. מה הברייטנס שלכם והקונטרסט? איזה רזולוציה אתם? ברזולוציה גדולה וואלה ו YNET נורא פיצים מה עושים? אם אפשר עוד פרטים המלצות על שיראו במסך בצוהר אופטימלית לגביו אני אשמח תודה

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  15. Started by Salwaby,

מעוניין לקנות מסך LCD למחשב, שימוש בעיקר משחקים (סרטים, אינטרנט...) אני מחפש 22" בתקציב של עד 1000 ש"ח. תודה.

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  16. Started by taimor,

קיבלתי אותו, אני מרוצה רצח, כמובן עם פנאל S-IPS ודגם A04 רק יש לי שאלה, יש דרך קלה יותר לעשות את ה90 מעלות ע"י תוכנה או קליק ? כי אין לי כוח כל הזמן להיכנס להגדרות ולשנות...

• 9 תגובות
    • 961 צפיות
  17. הם מתאימים למשחקים ולסרטים ובכלל לעבודה שוטפת? הם טובים או שיש הרבה יותר טובים מהם?

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  18. Started by Avivf88,

אוקי, לאחר דיי הרבה לבטים החלטתי ללכת על ה Asus VW222U, בתחום של ה1300-1400 שקל... ורציתי לדעת מה אתם חושבים... מטרת המסך היא בעיקר לסרטים ומשחקים תודה רבה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  19. Started by pinky_28,

הודיעו לי ב-TMS שיש להם מסך VIEWSONIC VP930 במלאי שזה מסך שהבנתי שנפסק הייצור שלו ויש להם יחידות אחרונות. האם זה סיכון לקנות מסך כזה שכבר הפסיקו לייצר? אני פוחדת שאם תהיה בעיה, לא אוכל לקבל מסך אחר.

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  20. בעיקרון זה סרטים סדרות וגימינג, אין שימושים אחרים. חריגה עד 1000 רק אם זה באמת שווה את זה.. עדיפות לLED ומעל 21.5 אינץ' אם החסרתי פרטים תגידו לי בבקשה.

21. Started by bigwave,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות מסכי CRT?

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  22. צריך המלצה למסך טוב עם נגדיות טובה זמן תגובה מהיר (למשחקים וסרטים) אך שיהיה BLACK TO BLACK ולא GTOG לא משנה החברה אך אפשרי שתהיה חברה טובה כמו סמסונג LG ועוד.. התקציב שלי הוא 1200-1300 ש"ח בלבד..אודה למגיבים ואם אפשרי גם לקבל נתונים על המסך

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  23. Started by Aviko,

מעדיף שיהיה חברה מותגת עם אבא עם אמא..... ושיהיה סביר מבחינת הקצב רענון שיהיה יותר מ8... תודה, אבי O0 O0 O0 O0 O0 O0 :anim-jjd:

• 1 תגובה
    • 960 צפיות

דיונים חדשים בפורומים