עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אהלן אני מתלבט בין 2 מסכים עם תקציב עד 1000 ש"ח: האחד הוא הDELL U2211H מסך בעל 21.5" עם פאנל IPS שעולה 965 ש"ח השני הוא הSAMSUNG 2333T מסך בעל 23" עם פאנל PVA, שעולה כ100 שקל פחות - 845 ש"ח האם שווה להקריב 1.5 אינץ' לטובת פאנל IPS שעולה קצת יותר?? השימושים העיקריים הם עיבוד תמונות וגיימינג. בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  2. המסך הישן שלי הפך ז"ל ואני מחפש מסך מחשב חדש מה שהכי חשוב לי שיהיו לו 3 יציאות לא ממש משנה הסוג (DVI,DVI,D-SUB) (HDMI,DVI,DVI) וכו' גדלים 19 ביחס 3X4 או מסך 22 רחב. האם קיימת חיה כזו ?

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  3. Started by Alexkmr,

אני כרגע חוסך למסך LCD בגודל של לפחות 32 אינצ'. התקציב הוא עד 5 אלף, אני חושב שגם יקח לי דיי הרבה זמן להגיע לסכום כזה. מטרת המסך יהיה לחבר את הקונסולה X360 שאני יקנה בעתיד גם כן חוסך, ומחשב. ראיתי שכל מסכים של FHD עולים הרבה והם גם מעל 42 אינצ' למה זה? אפשר לקנות מסך נורמאלי בסכום הזה? חשבתי גם על הדל 24 אינצ' אבל לדעתי זה קטן מידי. עריכה: רציתי גם לדעת אם יש הבדל גדול בין RHD to FHD?

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  4. נגיד שהטלוויזיה בעסק מציגה שידורים מהממיר או מהמחשב.. ואני רוצה להקדיש/להקריב חלק משטח התצוגה (פס למשל) לצורך הצגת טקסט או תמונה קבועים או רצים (שיווקיים לצורך העניין).. יש למישהו מושג איך זה נעשה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  5. כמה יעלה דגם ה-ROG Swift OLED PG27AQDM שסובב ראשים בתערוכת CES עם שילוב של רזולוציית QHD וקצב רענון של 240 הרץ? עכשיו יש תשובה עבור ארה"ב ואירופה - ולא בטוח שתאהבו אותהלכתבה

6. Started by appel_100,

שלום, הזמנתי ממישרדיה את המסך Nec 20WGX2 היום הגיע המסך בגרסת PRO מישהו יודע מה ההבדל בין הפרו לרגיל?

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  7. המלצות, עצות וכדו' יעזרו לי מאוד. מתחרים שעדיפים במחיר דומה וכאלו, תודה.

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  8. Started by timac,

אני מעוניין לקנות תמסך הזה מה אתם אומרים עליו? השימושים שלי 90 אחוז אקס בוקס 360 ו 10 אחוז סרטים. האם הרזולוציה שלו מתאימה לזאתי של ה360 ?? יראו טוב את המשחקים לא מתוח או משהו? אשמח לשמוע חוות דעת בנושא תודה ויום טוב.

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  9. Started by Shasoosh,

מה המסך המומלץ בטווח מחירים זה? (לא מעוניין לרדת ל 23") תודה

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  10. שלום לכם =) קניתי מסך 2253BW ואני רוצה לדעת איך לכוון את הבהירות והצבעים, אם יש תוכנות מסוימות שצריך וכל מיני דברים כאלה כדי שאני אראה בסופו של דבר הכי טוב שאפשר, ושאני יפיק את המקסימום מהמסך. בנוסף, הסמן של העכבר שלי נעלם אחרי 2 שניות שאני שם אותו על רקע לבן... תודה רבה מראש =)

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  11. שלום לכולם, אני כרגע סטודנט שלומד תכנות וכל הזמן מתעסק עם המחשב גם עכשיו וגם אחרי הלימודים ולפחות כרגע יש לי מחשב נייד עם יציאת HDMI ואני הייתי רוצה מסך גדול (23 - 25 אינץ) שיחובר למחשב הנייד וששם אני אעשה את רוב הדברים והעבודה שלי כמו כן המחשב נמצא כרגע על שולחן שנמצא כ2 מטר וחצי מהמיטה שלי (2.5 מטר האיפה שאני שם את הראש) והרבה פעמים לפני שאני הולך לישון אני רואה דברים במחשב כגון סדרות וסרטים באיכות לפחות720p אבל המסך הגדול שיש לי עכשיו סתם ישן ואני רוצה להחליף אותו. אז הבנתם שאני צריך לעבוד הרבה מאוד במחשב ולא רוצה שהעניים שלי יכאבו כמו כן אני אוהב איכות תמונה טובה ואוהב לראות וידאו בלא פחות מ720p ולכן השאלה שלי היא איזה מסך מחשב לקנות שיתאים לצרכים שלי ואולי אף לצרכי…

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  12. Started by dorman2,

הבנתי ש EIZO מכוונים בעיקר לשוק של גרפיקה. האם למישהו יש ניסיון עם המסך הזה במשחקים?

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  13. Started by shashkavil,

הפרש המחירים בינהם הוא כ- 170 ש"ח לטובת ה- ASUS VM222U . האם שווה להשקיע את הסכום הנוסף ב- ASUS MW221C? האם יש הבדל משמעותי?

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  14. Started by Lethal_Acid,

שלום לכולם, את המסך קיבלתי לפני יומיים. ארץ יצור צכ'יה, REV04 (כתוב על הקופסא) בתפריט הסודי מופיע UW473. נראה לי זה פנל PVA למרות שאני לא מצילח לראות הבדלים מתמונות שראיתי באינטרנט לפנל S-IPS. רשמים אין מה לרשום היות ועד היום עבדתי על מסך 17 פשוט ובעבודה ישנם רק LCD פשוטים עם פנל TN רגיל. אם מישהו מעוניין לחקור את העניין לעומק שיגיב פה. נ.ב: עדיין מחפש הסבר כיצד לכייל את המסך לתצוגה אופטימאלית. בברכה, L.A

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  15. רציתי לדעת איך המסך שלהם, וביחס למחיר האם הוא שווה? הכי חשוב לי שלא יהיו לי בעיות בצבעים כמו ב-ASUS (עיוות קיצוני של צבע) ושיהיה בלי GHOSTING שנראה לעין או אפקטים מעצבנים אחרים. את האמת שעד היום חשבתי בכיוון של הדל, אבל בגלל המחיר המפתה אני שוקל לקנות את המסך הזה, השאלה שלי האם זה משתלם, כי זה כבר לא הבדל קטן במחיר. המסך הוא מסך ה-22" שלהם -W2221A- שאני יכול להשיג אותו במחיר שהיבואן קונה אותו, פחות או יותר... http://morlevi.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=51&subcatid=177&prodid=1000&keySearch= תודה, דור לוי

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  16. Started by zurih,

היי אני מעוניין להחליף את מסך ה 19 שיש לי במסך 24, עם פאנל שונה מ TN. עיקר השימוש הוא באינטרנט, סרטים, ואולי אולי לפעמים משחקים, אבל ממש מעט. התקציב הוא כ 3000, עם טיפה גמישות. תודה מראש לכל העונים.

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  17. שלום רב, ברצוני לרכוש מסך מחשב בתקציב עד של 1000 ש"ח. גודל מבוקש 22"-24", 16:9. צרכים עיקריים - גלישה, עבודה, צפייה בסרטים (לא משחקים ולא גרפיקה משוכללת) חובה שתהיה אפשרות לתלייה על הקיר!! אפרופו, כיצד ניתן לדעת על מסך שהוא ניתן לתלייה?? יש מתקני תלייה מומלצים? מעדיף שתהיה אפשרות לשחק מעט עם הזווית... מעלה, מטה ולצדדים (פחות קריטי) אשמח לקבל התייחסות לנושא. תודה מראש הראל

18. Started by sim-m12345,

שאלנו בטעות בפורום מפרטי מחשב ולא קיבלנו תשובה. כנראה בגלל שזה הפורום הלא נכון לכן אנחנו חוזרים על השאלה בפורום זה. מסך 22 פחות או יותר במחיר 700 פחות או יותר (אם אפשר) אפשר למתוח קצת את הכיס עד 1000 מקסימום עבור מחשב מהמפרטים הבאים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=508860.0 לשימוש אופיס, גלישה ומשחק starcraft 2 והגרסאות שלאחריו. יש לנו מסך acer al1717 ואנחנו מתלבטים אם לשדרג או האם זה מספיק לשימושים הנ"ל תודה

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  19. שלום רב, לאחרונה התחלתי להתעניין בנוגע לקניית מסך מחשב חדש. החלטתי לבחור במסך בגודל של 22". המסך ישמש בעיקר לגלישה, עבודה משרדית, שימוש כללי במחשב וצפייה בוידאו מדי פעם (לא משהו רציני, מעט HD). לאחר עיון בפורום וקריאת מספר ביקורות, צימצתי את האפשרויות לכדי שלושה דגמים. הייתי רוצה לקבל חוות דעת ולבחון את ההבדלים בין המסכים השונים, שכן מחירם כמעט וזהה לחלוטין. המסכים: Samasung T220 Samsung 2243BW Samsung 2253BW לטעמי, העיצוב של ה-T220 ראוותני מדי, אך אם הוא באמת עדיף על שאר המסכים, ניתן יהיה להתפשר על מראה (חלק דווקא יאמרו כי הוא היפה מבין השלושה, אך אני נוטה לחלוק על דעתם). בכל מקרה, זו לא הרשימה הבלעדית והייתי רוצה לשמוע גם הצעות לדגמים שונים שאולי יתאימו לי יותר במסגרת ה…

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  20. Started by jetman,

היי אנשים ,כתבתי כבר שאני קונה מחשב נייד בחודשיים הקרובים , ראיתי בעיתון של השבוע ,מבצע בקניה של הנייד שאני נעול עליו ניתן לקבל טלויזיה LCD של 22 אינץ של חברת MAG ב 1000 שקל הנייד עולה 3190 , fujitsu esprimo v6535-4 דגם ה טלווזיה הוא BF22 , בדקתי כבר והיא לא בדיוק מיוצר ע"י MAG עלה proview ,עצלי בבית יש CRT 17 שלהם כבר מספר שנים ותאמת אני מרוצה לא יודע איך ב LCD , הנה לינק http://www.amtel.co.il/product.asp?Prod ... p;CatID=22 כדי ,או לא כדי? כי 15.6 לסרטים זה לא הרבה ..זה יהיה מחובר לנייד רק לצורך סרטים ולממיר של יס

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  21. Started by yakir8,

שלום אני חושב לקנות מסך 23" וכנראה אני ייקח את DELL U2311. עכשיו הבעיה שלי היא שהמסך יעמוד על שולחן יחסית צר(50 ס"מ) ואני מפחד שבסוף המסך יהיה קרוב מדי לכן חשבתי לתלות את המסך על הקיר, אז רציתי לדעת אם יש לו אפשרות כזאת ומאיפה אני יכול לקנות מתלה בשבילו. חשבתי על תליה בגלל שהמסך שיש לי עכשיו המעמד שלו מקרב לי את המסך בבערך 20 ס"מ. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  22. מחפש מסך LCD למחשב ולTV בגודל 26" ב 6000 ש"ח עם שלט ורמקולים (אם יש דבר כזה) ויש לי גם שאלה, זה נוח להישתמש במסך כזה למחשב? זה לא גדול מדיי? זה לא הורס את העניים?

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  23. Started by bigwave,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות מסכי CRT?

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  24. טוב אחרי התלבטויות רבות החלטתי ללכת על הvs, המסך יהיה למשחקים, בניית אתרים/גרפיקה ועריכת סרטים. אני הולך לקנות אותו מחר, עדיין לא ראיתי את הביצועים שלו, איך אתם ממליצים לבחור אותו? ז"א כשאני אבדוק אותו בחנות (שאלתי אותם הם אמרו שזה אפשרי) על מה לשים לב? איך לראות שהוא מתאים לי? כל עצה תתקבל בברכה. עוד משהו, אם המסך לא ימצא חן בעיניי ולא יתאים לדרישות, יש עוד מסך בסביבות המחיר הזה (לא יותר מ1700) שמתאים?

• 10 תגובות
    • 942 צפיות
  25. Started by Aviko,

מעדיף שיהיה חברה מותגת עם אבא עם אמא..... ושיהיה סביר מבחינת הקצב רענון שיהיה יותר מ8... תודה, אבי O0 O0 O0 O0 O0 O0 :anim-jjd:

• 1 תגובה
    • 942 צפיות

דיונים חדשים בפורומים