עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני ממש שוברת את הראש פה. קראתי ועברתי על 2 העמודים האחרונים של הפורום ורק נהייתי יותר מבולבלת. אני משחקת, רואה סרטים ועובדת על המחשב (טקסט וגרפיקה) - מה עושים? אני מול המחשב המון המווווווווון שעות ביום אז אני חייבת מסך שלא יעשה לי כאבי ראש. כיום יש לי מסך שקניתי לפני כ-5 שנים של סמסונג (730bf) ובאמת הגיע הזמן להחליף... לא קבעתי לנושא תקציב עדיין, חשבתי על סביבות 2000 שקל, אבל תכלס אין לי מושג אם זה ריאלי, יותר מדי או מה? לגבי הגודל - אני עובדת המון עם טקסט, ואני ממש לא רוצה מסך ענק שאני אזדקק למשקפת כדי לקרוא. אם זה משנה, אני יושבת במרחק של כ-70 ס"מ מהמסך. בנוסף, כרגע יש לי כרטיס מסך 8800GT - ואני רוצה לדעת אם אצטרך להחליף אותו.

2. Before this month draws to an end PC maker Lenovo is going to release three new widescreen monitors which feature LED backlighting and an UL Environment SPC Gold certification, the 19-inch ThinkVision LT1952, the 22-inch LT2252p and the 24-inch LT2452p. The LT1952p comes with a native resolution of 144 x 900 pixels, a 1,000:1 contrast ratio and 170°/160° viewing angles, while the LT2252p tops 1680 x 1050 pixels. the LT2452p is a Full HD (1920 x 1080) model, it utilizes an IPS panel enabling 178°/ 178° viewing angles, and includes a built-in four-port USB hub and a stand allowing for tilting, swiveling and lifting actions.The ThinkVision LT1952, LT2252p and LT2452p will c…

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  3. Started by ברוס לי,

אני צריך להחליט על דגמים לקנייה כמה שיותר מהר יותר טוב השימושים הם אופיס בעיקר סמסונג 2333T או כוונו אותי לדגם מחליף אם יש כמו כן הדל 2312HM הוא הדגם החדש שמחליף את 2311 אני חייב גם המלצות לדגמים של HP תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  4. Started by CMuf,

שלום. אני מאז ומעולם היה לי מסך 17". בהתחלה 15" שקק עם שפורפרת סוני טריניטרון, אחר כך 17" עם שפורפרת טריניטרון, והם היו מעולים. קיבלתי ממשהו במשפחה פרויו lcd 17" והשתמשתי בו שנים רבות מאוד עד היום. בזמן האחרון הוא לפעמים עושה רעש של תיקים, וגם פעם אחת טיפה התמונה התנועעה. לכן סוף שבוע שעבר קניתי מסך מעולה של Dell U2312HM עם פאנל IPS. בנוסף לאבי מסכים בטכנולוגית TN הזולה יותר ואמורה להיות עם זמן תגובה טוב יותר. ניסיתי לדוגמא CODMW2 MP שברשותי, במסך שלי (IPS), וגם במסכים (TN) סמסונג של אבי ו MAG 2401c של אבי, כאשר המאג אמור להיות 2 מילישניות , ובכולם ראיתי הרבה יותר מושן בלור ובעיות רענון מאשר ה 17" שהיה לי. מהי דעתכם בנושא? אני מחפש בנרות את הבעיה ולכן היא מופיע…

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  5. Started by jungle-man,

שלום אני מחפש מסכי 24" עם סטנד שולחני שניתן לכוון אותם לגובה (למעלה ולמטה). אתם מכירים דגם מסויים וכמה יכול להתכוונן לגובה?

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  6. Started by אשר ואנונו,

התקלקל מסך וזו הזדמנות להתחדש.. https://ksp.co.il/?store=khaim&changeSnif&uin=50116&select=.1024..230..2021..2239. נראה מחיר סביר יחסית למסך רחב קעור. השימושים במחשב הם עריכה וגיימינג ושניהם ברמה בינונית ומעלה. פשוט נראה לי מאוד נוח לעבוד על מסך כזה בגודל הזה וב-21:9. אשמח גם להצעות עבור מסכים אחרים שבמחיר הזה עדיפים.

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  7. היי לכולם, צג המחשב שלי ("21.5, יליד 2011, דור ראשון לצגי ה- LED!!) החל לגמגם, והגיע הזמן להתחדש לפי המפרט הבא: רזולוציה - 4K מידה - "27 פאנל - IPS כניסות חובה: HDMI, displayport בנוסף להמלצות, מבקש גם תשובות לשאלות האלה: * עד כמה משמעותיים זמן התגובה וקצב הרענון לצורך עניין עריכת הוידאו וצפייה בסרטים? * האם למסך שמוגדר כ- displayHDR400 (שזה לא HDR 'אמיתי') יש יתרון של ממש ביחס לצג שאינו תומך HDR? * על צגי IPS שתומכים ב- HDR נכתב שהם יכולים להציג מעל מיליארד צבעים. האם כל כרטיס מסך שתומך ב- HDR יכול להציג את טווח הצבעים הזה או שהיכולת הזו שמורה רק לכרטיסים המקצועיים (quadro/radeon pro)? כרטיס המ…

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  8. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך מחשב 27 אינץ (עדיף LED) לשימוש במשרד שלי. דבר חשוב מאוד שתהיה למסך אפשרות להתחבר לזרוע מתכווננת שולחנית כמו זו: http://www.stereoeini.co.il/product.asp?aff_a=1&Pid=item153&Cat2Cat1ID=3418&Cat2ID=4574&aff=Zap&lang=he התקציב שלי הוא בערך 1200 ש"ח חיפשתי בהרבה מקומות ואני לא מצליח למצוא מסך שיש לו את החיבורים הללו. אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי למצוא כזה מסך!

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  9. Started by mambo,

קניתי את ה-dell 2007fp. איך אני גורם למחשב לשנות את אופן תצוגת הדסקטופ כשאני מסובב את המסך למצב עומד?

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  10. מה דעתכם על הופעת יותר מידי פיקסלים שרופים ב-2007WFP בזמן האחרון, שמתגלים כשבועיים(לערך) אחרי השימוש הראשוני? לא נראה כאילו יש איזושהי "בעייתיות" במסכים הללו שיוצרו לאחרונה?

• 9 תגובות
    • 892 צפיות
  11. לאור העובדה שהיבואן "אומניטק" מפסיק להביא המסך הנ"ל (עד שהצלחתי להוציא ממנו מחיר נוח...) - מה החלופה הראויה במחיר של 1500 ש"ח? המסך מיועד לבן תשחורת בן 14 שיוריד סרטים ויפעיל משחקים (לא גיימר בנשמה, אבל בן תשחורת...). לא יודע אם רלוונטי, אבל כרטיס מסך 3850 ומעבד E8400 של אינטל. דרך אגב, היבואן מחזיק גם במוצרי DELL , אבל אני מחפש המלצה למסך ראוי שיידע לתת פייט טוב למסך שעם קנייתו כבר השלמתי (אבל כאמור, אזל). דרך אגב, מסכי VP930 שקיימים עדיין אצל ספקים, מחירם מאמיר עד ל - 1800 ש"ח. מעבר לתקציבי.

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  12. אם הכותרת אינה תקינה אז בבקשה תגידו לי. אבא שלי שהוא סוכן ביטוח, מעוניין לקנות מסך איכותי מאוד בעל רזולוציה כמה שיותר גדולה כדי להפעיל כמה שיותר תוכנות ביחד ולהסתכל בכולם תוך כדי, לעבודה משרדית, שלא יבוא עם בעיות ושיהיה בעל תמורה מלאה לכסף. אין תקציב לקניית המסך ובגלל זה אני רוצה ממכם הצעות למסך שהוא הכי מומלץ והכי משתלם למכירו + חנות שממנה מומלץ לקנות את המסך הספציפי יחד עם בקשות במידה וצריך לבקש ברגע ההזמנה. יש הצעות? עריכה : עדיפה חנות באיזור פתח תקווה שהיא אמינה או חנות אמינה במרכז.

• 8 תגובות
    • 892 צפיות
  13. ארז ורבר כתב על ה 2407 (הישן, לא גרסת ה-HC),שיש לו 3 מצבים :FULL,ASPECT, ו 1:1 . הוא הסביר את משמעות מצבי התמונה כאן. האם מצבים אלו קיימים גם בגירסאות האחרות (2407-HC ו 2408)? חבר בפורום שרכש בזמנו את ה 2707 כתב שהוא לא רואה שם אפשרויות כאלו. תודה למי שיודע ויגיב!

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  14. Started by ggg123,

יש לי מסך LCD 22 מדגם: W2252TQ של LG תומך ב HD. האם PS3 נראה במסך מחשב בצורה טובה? רואים HD? חשוב לזכור שבגלל שמדובר במסך מחשב יושבים גם קרוב יותר ולא כמו במסך טלוויזיה שיש מרחק צפייה גדול יחסית. האם זה ישפיע על האיכות?

• 8 תגובות
    • 892 צפיות
  15. Started by Bear Cub,

יש אפשרות תצוגה מיוחדת במסך הזה לצפייה בסרטים שמשפרת בצורה פלאית את התצוגה בסרטים במחשב. תלחצו בכפתור של המסך היכן שכתוב: ENGINE אחרי זה על + (source), עד שתראו שכתוב FILM ואז תלחצו על AUTO/SET. המצב הזה טוב רק לסרטים אחרי זה כמובן שתחזירו למצב הרגיל באותה צורה.

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  16. Started by Meir787,

שלום, לאחרונה מת מסך הViewsonic E70f (ששירת אותי נאמנה במשך 6 וחצי שנים ) התלבטתי בין 3 מסכים שונים, הסמסונג 740BF - ב1165 ש"ח, 2MS וקונטרסט של 1:700 LG L152TQ ב1150, 4MS וקונטרסט זהה לסמסונג Viewsonic VA903B, מסך 19 אינץ' עם 8MS וקונטרסט של 1:600 או 700, אני לא ממש זוכר. המחיר הוא 1220. עקרונית, אני מחפש מסך 19', אבל גם 17' יספיק. אשמח לשמוע חוות דעת והצעות.

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  17. רכשתי לפני כפחות משבוע מסך LCD של סמסונג מדגם 713B התקלה במסך היא שיש פס לבן למטה במסך הבעיה היא אך ורק במסך, מפני שגם לאחר שניתקתי תמסך מהמחשב והוא היה מחובר אך ורק לחשמל עדיין היה תפס הזה ולא מצאתי כל דרך להפטר ממנו עכשיו לשאלתי למי אני צריך לפנות עקב הבעיה הזאת ליבואן של סמסונג או לחנות המחשבים שקניתי ממנה תמסך? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  18. Dell 2005WFP מסך ה-LCD מהמובילים בעולם!! מצויין לגרפיקה מתקדמת ובאיכות מדהימה!! מסך רחב 20.1" במצב חדש!! כולל PIVOT ויכולת לשמש גם לצפייה כטלויזיה!!! מסך מדהים ברזולוציה של 1680-1050 WIDE, כולל כניסות: S-VIDEO, COMPOSITE, DVI... יכולת שימוש גם כמסך טלויזיה ע"י חיבור לממיר דיגיטלי. המסך הטוב ביותר שתשיגו!!! קטגוריה: מחשבים וציוד נלווה תת קטגוריה: מסך מחיר: 1,900 ¤ איך המסך הזה? וכמה הוא שווה? דיברתי עם הבנאדם.. הוא הביא את זה מארה"ב.... האם ניתן לברר אם יש אחריות או משהו? מה הוא שווה ביחס לdell2007 שכן המסך שאני מתאר פה הוא תוצרת ארה"ב.

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  19. Started by GQ4U,

יש דברים שאני צריך לדעת בחיבור ? (אני נורא זהיר בדברים כאלו) אני לפני בדיקת פיקסלים שרופים ובאנדינג... האם הכבל DVI צריך להתחבר לאותו סוקט של הVGA . זה הגיוני ? עניין שני - אני זקוק לקובץ wincolor http://www.microsoft.com/windowsxp/using/digitalphotography/prophoto/colorcontrol.mspx שאני לא יכול להוריד מסיבה "כלשהי" . בבקשה תשלחו לי אותו לכתובת : mail_me@nana.co.il

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  20. Started by madror,

האים יתכן כי ה ViewSonic LCD 22 VX2235wm מוצע למכירה ב 1889 ש"ח . http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDX/VX2235wm.htm הרי לפני לא פחות מחודש הוצע המסך הזה ב מעל 3000 שקל ? האים יש כאן איזה שהוא תרגיל ? אשמח לקבל תשובות לנושא ובמיוחד בהשוואה אל מול הסמסונג החדש ה 206bw שפתאום לא ניראה מציאה שכזו גדולה. תודה מראש לכל התיחסות.

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  21. Started by harur,

אבא שלי מחפש מסך בעיקר לאינטרנט, מסמכים, מצגות ואולי סרטים. משחקים אולי אבל פשוטים גודל 19 -20 חשוב לו חדות וצבעים אמיתים "כמה שאפשר" מחיר השקעה בין 1600 ל-1800 שקלים אשמח לקבל לפי סדר עדיפות יורד. מהטוב ביותר עם ציון יתרונות וחסרונות תודה מראש לעונים

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  22. שלום קנו לי מסך של חברה לא מוכרת - Sansui 20 אינץ רחב שמיועד כעקרון ל-TV חיברתי למחשב עם כבל HDMI TO DVI (יכול להיות שפה הבעיה ?) ב-1680 על 1050 רוב האתרים והפורומים מרצדים ברמה ממש מציקה ניסיתי להוריד ל-1440 על 900 והריצודים הרבה פחות מורגשים יש סיבה מסוימת שזה ככה ? אני שוקל להחליף את המסך במסך של Samsung או ASUS אבל פאק לא נעים לי וגם לא בטוח שתהיה את האופציה הזאת (מתנה ליוםהולדת, חבל שלא ביררו איתי איזה מסך אני מעדיף אפילו שזה היה הורס תהפתעה ...הבנתי ממקור סמוי ביותר שהמסך עלה פחות או יותר כמו ה-Samsung 2253BW..)

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  23. מחפש מסך עד 2000 שח 22 למיגוון שמושים. ראיתי המון מידע ואיני יכול להחליט חשוב לי חשוב שיהיה עם תמונה וצבעים טובים ומדויקים ככל שאפשר למסכים מסוג זה ברמות המחיר הללו. יש לי מיגוון שמושים החל מגרפיקה ביתית סרטים ואופי ועבוד תמונה חובבני ראיתי את הדגמים הנל ושם אני מתלבט מאד בחנות לא רואים ממש הבדלים. מי יכול להושיע כולל הסבר מפורט Samsung 2253BW LCD 22'' Wide 2ms ASUS LCD 22" - MW221C WIDE 2ms + DVI-D - Black צבעים טובים יותר ומדויק, מדיניות פיקסלים טובה יותר 1500 Dell 22" 2208WFP Wide UltraSharp תודה רבה

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  24. Started by eegg,

מה יותר טוב בשביל המסכים האלו בעיק'ר בשביל משחקים ואינטרנט LG LCD 19 L1970HR 2Ms Samsung 19 LCD SyncMaster 931BF

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  25. יש לי שאלה די חשובה. הזמנתי מחשב (גם ציוד היקפי) וקניתי מסך LG1970HR. האם כדאי לי לבקש מהם בחנות לחבר את המסך ולבדוק שאין פיקסלים שרופים? ואם כן באיזו דרך לבדוק זאת? תודה.

• 0 תגובות
    • 891 צפיות

דיונים חדשים בפורומים