מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
מדובר במסך עם נתונים שעל פניהם טובים מאוד ,האם מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגביו ? לציין כי מדובר ב- 24 אינץ 1920 על 1200 במחיר נמוך יחסית לנתונים - 2230 ש"ח . הדרישות שלי מהמסך הם צבעים כמה שיותר אמיתיים ואיכותיים ,למשחקים מהירים ולפעמיים גם לסרטים.
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
הי מצאתי את המסך ב 830 שח ואני ממש מעוניין לקנות אותו הדבר היחידי שמלחיץ אותי קצת זה זמן התגובה הגבוה שלו (8) זה באמת יפגע לי במשחקים?
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
מה ממולץ ? אני בעיקר אוהב סמסונג , T220 / T220P / 2243BW ? או שאולי יש הצעות אחרות ?
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
הינה המסך: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3127&category_id=40cca1f288e4a8704392142cc2579a6a& איך הוא ? טוב למשחקים ? ומה עדיף למשחקים 3:4 או 16:9 ? ועוד שאלה שפחות קשורה>_ כרטיס מסך מסוג 8800GT יריץ על רזולוציה כזאת 1680X1050 יריץ משחקים חלק על ההגדרות הכי טובות ורזולוציה הזאת ?
-
- 11 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסכי 24" עם סטנד שולחני שניתן לכוון אותם לגובה (למעלה ולמטה). אתם מכירים דגם מסויים וכמה יכול להתכוונן לגובה?
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם הגדרות הצבע והבהירות של המסך 971P כל פעם שאני נכנס למשחק ההגדרות האלו מתאפסות למצב ברירת המחדל של המסך ולא כמו שאני הגדרתי אותם (ההגדרות נעשו עי שימוש ב- MAGICTUNE וב-NATURAL COLOR PRO) וכדאי להחזיר אותם למצב שאני הגדרתי צריך לעשות ריסט למחשב. איך אני גורם להם להישמר כל הזמן? תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 963 צפיות
-
-
היי רכשתי את הסמסונג 971P לאחר שנים רבות עם מסכי CRT וכרגע אני עובד ברזלוציה של 800X600 עם פונט רגיל. עכשיו ממה שאני יודע במסכי LCD צריך תמיד לעבוד ברזולוציה הטבעית של המסך כדי לראות טוב. אבל ברזולוציה גבוהה הפונטים קטנים מידי לקריאה ואז צריך להגדיל את הפונט. לפי המאמר על ה LCD גודל הפיקסל משפיע על גודל הטקסט לכן מסך עם גודל פיקסל של 0.29 ייתן טקסט גדול יותר ממסך של 0.25 לדוגמא. האם זה אומר שלא אצטרך להגדיר ב WINDOWS פונט גדול יותר? דרך אגב כשניסיתי להגדיר פונט גדול על מסך 19 אינץ' רחב הטקסט לא גדל ונשאר קטן מידי. האם במסך שרכשתי לא תהיה לי בעיה בנושא? תודה
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-
-
מסך לעריכת וידאו - עד 1200 ש"ח, מה מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
קיבלתי את ה- EIZO לפני מס' ימים ורציתי לדעת אם החיישן של האור המותקן בו עובד אוטמטית או שצריך להפעיל אותו בדרך כלשהי (כי לא שמתי לב שהוא עושה משהו) באמצעות הדיסק אולי? בנוסף , שמתי לב לכך שאין לי את כל אופציות התצוגה בתוכנה המצורפת (כמו c-booster )
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך 19 אינץ (לא רחב) בתקציב של עד 1000 ש"ח. משיטוט בפורום הבנתי כי המסך המומלץ הוא 943BM של סמסונג. העניין הוא שאינני זקוק ואף אינני רוצה מסך עם רמקולים מובנים. ראיתי כי יש את הדגמים שכתבתי בכותרת, ותהיתי האם אחד מהם הוא בעצם אותו הדבר (מבחינת איכות תצוגה ומבחינת ארגונומיה) רק ללא הרמקולים? ומה ההבדל בין כל הדגמים שציינתי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
היי אני מעוניין להחליף את מסך ה 19 שיש לי במסך 24, עם פאנל שונה מ TN. עיקר השימוש הוא באינטרנט, סרטים, ואולי אולי לפעמים משחקים, אבל ממש מעט. התקציב הוא כ 3000, עם טיפה גמישות. תודה מראש לכל העונים.
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=471978 מה אתם אומרים על המסך? יש משהו יותר טוב במחיר הזה +-? מה טוב בו מה מיוחד בו? משחקים ובעיקר סרטים.
-
- 11 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה התחלתי להתעניין בנוגע לקניית מסך מחשב חדש. החלטתי לבחור במסך בגודל של 22". המסך ישמש בעיקר לגלישה, עבודה משרדית, שימוש כללי במחשב וצפייה בוידאו מדי פעם (לא משהו רציני, מעט HD). לאחר עיון בפורום וקריאת מספר ביקורות, צימצתי את האפשרויות לכדי שלושה דגמים. הייתי רוצה לקבל חוות דעת ולבחון את ההבדלים בין המסכים השונים, שכן מחירם כמעט וזהה לחלוטין. המסכים: Samasung T220 Samsung 2243BW Samsung 2253BW לטעמי, העיצוב של ה-T220 ראוותני מדי, אך אם הוא באמת עדיף על שאר המסכים, ניתן יהיה להתפשר על מראה (חלק דווקא יאמרו כי הוא היפה מבין השלושה, אך אני נוטה לחלוק על דעתם). בכל מקרה, זו לא הרשימה הבלעדית והייתי רוצה לשמוע גם הצעות לדגמים שונים שאולי יתאימו לי יותר במסגרת ה…
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב לדבר מוזר , יש לי כתם פנימי בתוך המסך . רואים במיוחד לרגע חלונות בצבע אפור בהיר זה חלק מהאחריות ? כלומר אפשר להפעיל אחריות במקרה כזה? יש לי עוד שנתיים בערך אחריות על המסך .
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
קניתי מסך מחשב של LG W2042T ביום שישי ולמרבה הפתעתי לא רואים טוב (אין פוקוס, במצב WIDE הכל נמעך, הרגשה שהכל מרוח וחד מימדי, מרצד נורא). שיחקתי עם הרזולוציה והגעתי לתמונה סבירה ולא מדהימה עם רזולוציה 1280 * 1024. לצערי לא הצלחתי להגיע לרזולוציה המקסימלית בה תומך המסך 1200 * 1600 במחשב אחד המסך הפך שחור ל 15 שניות נסיון וחזר לרזולוציה הקודמת ובמחשב אחר קיבלתי הודעת איבוד סינכרון אנלוגי - מעבר לתווך אותו המסך מכיר (כיוונתי במחשב ל 60Hz כמומלץ בספר ההפעלה). יש לי כמה שאלות: 1. האם היכולת לעבור בין רזולוציות הינה יכולת של כרטיס המסך או של לוח האם/ביוס? יש לי כרטיס מסך ישן של ATI Rage IIC 3D AGP ולא ממש מצאתי לו עדכון תוכנה. 2. מדוע המסך יוצא מסנכרון - ושוב, זו בעיה של כרטיס המ…
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
החלטתי להתמקד על מסך 24 אינצ' עם עדיפות ללד tn. מה שחובה מבחינתי זה 2ms זמן תגובה והכי חשוב לי שיהיה גם input lag כמה שיותר מהיר. התקציב הוא עד סביבות 1300 ש"ח. קישור לחיפוש המצומצם בzap: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-monitor&db4147=4924&db4163=181885 תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אפשרות לרכוש את המסך PROVIEW FP2026W, במחיר של 570 ש"ח, האם כדאי? זה מסך ללא חיבור DVI, האם ישנו הבדל משמעותי בין ANALOG ל-DVI? האם במשחקים מרגישים את ההבדל בין 2 החיבורים? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני צריך מסך שיתאים למשחקים ולכן הנטייה שלי היא ללכת על "22 רחב. לאחרונה נתקלתי באנשים רבים שטוענים שמסך "22 אינו מתאים לקריאה כי הטקסטים נראים קטנים. למרות שהמסך מיועד למשחקים, אני עדיין רוצה יכולת לגלוש באינטרנט ולקרוא אתרים... האם עוד אנשים נתקלו בבעיה הזו ?
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום , קניתי את ה- DELL 2407 וסה"כ אני מאוד מאוד מרוצה אבל אני רוצה 3 נקודות לא יודע עם שחורות עקב המסך או לכלוך . איך אני מזהה נקודות שחורות( פקסלים שרופים) של על המסך ? אילו חומרי ניקוי בטיחותיים מותר להשתמש והאם OFFICE DEPOT מוכרים את זה
-
- 11 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את ה - Syncmaster 930B ב- 226BW (שניהם של סמסונג) ויש לי שאלה על המעבר ל - Widescreen... האם יש איזו אפשרות שבמשחקים שאין להם תמיכה ב - Widescreen (קרי רזולוציות 4:3 בלבד) ניתן יהיה לראות את המשחק ביחס נורמלי ( עם פסים שחורים בצדדים) או שמרגע המעבר, כל משחק ישן יראה מתוח ללא אפשרות תיקון? האם יש עוד בעיות במעבר שאני צריך להיות מודע להן? תודה.
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המסך Dell Alienware OptX AW2310 אבל באתר של DELL משום מה אין אופצית משלוח לישראל ניסיתי לחפש גם ב AMAZON ו EBAY ואני לא מצליח להסתדר. מישהו יכול לעזור ?
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
סגרתי את המחשב אתמול בלילה, הלכתי לישון... פתחתי את המחשב בבוקר, הוא הגיע בערך למסך של הטעינה של XP, ומאז המסך פשוט מהבהב עם הלוגו של LG ועושה צליל התרעה כל שלוש שניות. המסך הוא LG FLATRON W2242T הצליל ממשיך גם אם אני מכבה את המחשב/מנתק את המסך מהמחשב. אי אפשר לכבות את המסך, הדרך היחידה להפסיק את הכל זה לנתק את המסך מהחשמל.
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
איך המסך הבא בשביל משחקים Samsung SyncMaster 226BW ?
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
היי, מצאתי את המסך הזה ב 1900 שקל. איך הוא? נראה סה"כ די טוב לא? האם אפשר להשווות אותו מבחינת האיכות לסמסונג 930BF רק שהוא 20" ?
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה מת מסך הViewsonic E70f (ששירת אותי נאמנה במשך 6 וחצי שנים ) התלבטתי בין 3 מסכים שונים, הסמסונג 740BF - ב1165 ש"ח, 2MS וקונטרסט של 1:700 LG L152TQ ב1150, 4MS וקונטרסט זהה לסמסונג Viewsonic VA903B, מסך 19 אינץ' עם 8MS וקונטרסט של 1:600 או 700, אני לא ממש זוכר. המחיר הוא 1220. עקרונית, אני מחפש מסך 19', אבל גם 17' יספיק. אשמח לשמוע חוות דעת והצעות.
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-