מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני פרסמתי את ההודעה במקור בפורום של מפרטי מחשב, בכל מקרה הייתי שמח לשמוע את דעתכם, אני עומד לקנות מסך LCD בין 19 ל22 אינץ באילת, אני התלבטתי בין מספר דגמים אני ראיתי את הדגמים של LG וסמסונג הבאים: LG L196WTQ Samsung SyncMaster 226BW וכאן המליצו לי על המסך של VIEWSONIC VP930 אני קרוב לקנות את המסך של LG, השימוש העיקרי שלי יהיה צפייה בסרטים ואולי גם טלוויזיה (אם אפשר לחבר ישירות זה מצויין אם לא בעזרת כרטיס טלוויזיה), וכמובן משחקים (יותר עם כוונה לעתיד). תודה ואשמח לתשובה מהירה. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
ההבדל במחיר הוא משהו כמו 90 ש"ח יש למשהו את אחד המסכים והוא ממליץ בתור גיימר? תודה
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה התחלתי להתעניין בנוגע לקניית מסך מחשב חדש. החלטתי לבחור במסך בגודל של 22". המסך ישמש בעיקר לגלישה, עבודה משרדית, שימוש כללי במחשב וצפייה בוידאו מדי פעם (לא משהו רציני, מעט HD). לאחר עיון בפורום וקריאת מספר ביקורות, צימצתי את האפשרויות לכדי שלושה דגמים. הייתי רוצה לקבל חוות דעת ולבחון את ההבדלים בין המסכים השונים, שכן מחירם כמעט וזהה לחלוטין. המסכים: Samasung T220 Samsung 2243BW Samsung 2253BW לטעמי, העיצוב של ה-T220 ראוותני מדי, אך אם הוא באמת עדיף על שאר המסכים, ניתן יהיה להתפשר על מראה (חלק דווקא יאמרו כי הוא היפה מבין השלושה, אך אני נוטה לחלוק על דעתם). בכל מקרה, זו לא הרשימה הבלעדית והייתי רוצה לשמוע גם הצעות לדגמים שונים שאולי יתאימו לי יותר במסגרת ה…
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
הודיעו לי ב-TMS שיש להם מסך VIEWSONIC VP930 במלאי שזה מסך שהבנתי שנפסק הייצור שלו ויש להם יחידות אחרונות. האם זה סיכון לקנות מסך כזה שכבר הפסיקו לייצר? אני פוחדת שאם תהיה בעיה, לא אוכל לקבל מסך אחר.
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
מאוד התלהבתי במספר יתרונות לגבי מסך בעל גודל של מסך רחב (WIDESCREEN) הלכתי לכל חנויות שיש להם מסך רחב, אך מה שהיה חסרונות לכל חנויות -כרטיס מסך שמחבר לכל צגים - חלש, ולכן הוא לא נתמך ברזוליציה טבעית של מסך רחב כפי שנאמר להיראות "1440x900". אם יש חנויות שמציגה מסכים רחבים או בודדים עם ברזולוציה הטבעית שלהם? אני באיזור ת"א. שאלה שיש להם מסך רחב - טקסט שאתם קוראים במסך רחב (למשל בדפדפת, בוורד...), האם הוא טקסט נקי או קצת מטושטש? לעונים - אנא ציין שם של יצרן ודגם. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם, מתלבט בין במסכים הבאים : LG L1752T - כרגע המועמד המוביל בגלל המחיר הזול שאני מקבל אותו (1050 ש"ח) LG L1770HQ SAMSUNG 731B SASMUNB 731BF חשוב לי חיבור DVI. מה דעתכם - האם שווה להוסיף עבור אחד מהמסכים שציינתי ? אשמח לקבל חלופות שוות באותו טווח מחירים. תודה, עודד
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
מחפש מסך LCD למחשב ולTV בגודל 26" ב 6000 ש"ח עם שלט ורמקולים (אם יש דבר כזה) ויש לי גם שאלה, זה נוח להישתמש במסך כזה למחשב? זה לא גדול מדיי? זה לא הורס את העניים?
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
עקרונית איזה כרטיס מסך מינימלי צריך כדיי לשחק ברזולוציות המקסימליות שהמסך תומך שזה 1920X1200 ? אני מתכוון לקנות את המסך ואני חושש האם אני יהיה חייב להחליף את הכרטיס מסך כדיי להנות מהשימוש ברזולוציות הללו ? יש לי כרטיס מסך טוב פלוס (7900GT עם 256MB) ומעולם לא הייתה לי האפשרות לאמץ את הכרטיס מסך ברזולוציות הללו
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
התקשרי לחנות והתענניתי לגבי מחיר של מסך שטוח ורחב. המוכר הביע את הפתעתו שאני רוצה מסך מחשב רחב עבור משחקים. הוא טען שהם מעוותים את הגרפיקה של משחק והמליץ לי על מסך שטוח - לא רחב. האם הוא צדק? אני יודע שיש פורום שמסביר איך לשנות את קובץ ה- Cfg של משחקים מסויימים אבל האם קיים הסבר לגבי כל משחק ומשחק? האם, בגלל החשש, שאני אסתבך עם משחקים מסויימים, כדאי לשמוע לדעת המוכר ולרכוש מסך שטוח שאינו רחב??
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם, המליצו עליו, אבל בחיים לא שמעתי על החברה הזו האם למישהו יש ניסיון עם המסך ו/או מידע לגביו ואיך הוא ביחס לדגמים דומים כמו כמו אסוס וסמסונג? Hannspree 22" LCD HW216DPB 5MS 1:1000 Black HDMI http://tms.co.il/product/5549 תודה רבה לעונים
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
מחפש לוח אם למסך מחשב EIZO דגם T-68. זה מסך שפורפרתי ישן (לא LCD). אם למישהו יש או יכול לומר לי איפה אני יכול להשיג אני ישמח. תודה רבה רועי
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש ברשותי מסך LCD 17" פשוט, עם חיבור VGA בלבד. אני מעוניין לחברו לכאבל RF. אני יודע שישנם מספר TV BOXES שמאפשרים זאת, אבל אני מחפש פתרון זול יותר. האם קיים איזשהו מתאם? אני יודע שאף ישנם די וי די\וידאו מסויימים ישנים עם חיבור RF, אז אני מניח שגם קיימים דברים יעודיים זולים יותר שלא עולים 250-400 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
איך השילוב הזה?, האם הכרטיס הזה יסתדר עם המסך ברזולוציה הטבעית שלו בלי בעיה?
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
מאחר וכל התקציב שלי נגמר על המסך (EZIO S2431W) אני יכול להרשות לעצמי להתשמש רק בתוכנת כיול ולא בחומרה. אשמח אם תוכלו לתת לי מושג באיזו תוכנה להשתמש ואיך להשתמש. מחיר או חינמיות התוכנה היא לא פונקציה. המומחים פה בפורום המליצו להתשמש ב-QuickGamma ושמעתי גם על DisplayMate. תודה על כל המלצה!
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום ! רכשתי את המסך הזה לפני כמה ימים וכרגע אני עובד איתו. הכל סבבה, מסך מעולה אבל יש כמה דברים שעדיין לא הבנתי : 1. באיזה שיטה כדאי להשתמש במשחקים וסרטים ? 16:9 או 16:10 ? 2. המסך מפיק הרבה אור, כאילו שהדלקתי פלורסנט בחדר, באיזה אפשרות כדאי לשחק כדאי לא להרוס את איכות התמונה וגם כדי שיהיה פחות "בוהק" ? 3. האם יש מקשי קיצור לשינויי מצבי תמונה (משחק, מולטימדיה, שולחן עבודה וכו.. ) ? *לכל מתלונני ה LAG במסך, אני חייב להגיד שמבחינת המשתמש הביתי שהוא לא GAMER כבד, המסך הזה מעולה מכל הבחינות, שווה כל שקל ! תודה מראש על כל מענה בקשר לשאלות
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום , אתמול קניתי כבל DVI וחיברתי את הכרטיס מסך לLCD שלי יש לי כרטיס מסך ATI X1950pro 512MB חיברתי את המסך ועם התוכנה ATI try tools הגדרתי את המסך בLCD הבעיה היא שאני לא מצליח לשנות את הrefrash rate מעל ל60 ואז יש קווים כאלה שקופצים...אולי זאת בעיה בתוכנה כי דרך הוינדוס אני מצליח אבל אפשר לראות רק במסך רק עם זה על האפשרות הזאת שבמסך השני לא רואים כלום חוץ ממה שאני מעביר לשם.. אני רוצה שבשני המסכים יראו אותו דבר ולא 2 מסכים שבאחד רואים את ההתחלה וכל זה ובשני רק חלונות שאני מעביר לשם... תודה מראה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש את המסך 2408WFP ולפני שאני נסגר עליו סופית רציתי לדעת אם הבחירה שלי נכונה. אני מתכוון לחבר למסך את המחשב, קונסולה והממיר של הוט. האם המסך הזה יהיה טוב לשימושים האלה? או שיש יותר טובים באותה מסגרת תקציב (3000+-)?
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-
השימוש של המחשב הוא בעיקר למשחקים וגם רואה הרבה סרטים איזה מסך עדיף לשימושים שלי..? האם יש באמת הבדל בין מסך רחב ללא רחב..? הרזולוציה 1280X1024 זה בערך כמו 1400X900 לא..? אז איזה מבין המסכים האלה מומלץ לשימושים שלי..?
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
הלך לי המסך 19 אינצ' שיש לי כיום של VIEWSONIC.. אני חושב שעדיין יש לי אחריות עליו.. (מישהו יכול לאשר לי את זה? עברו שנתיים וחצי מאז שקניתי אותו.. והוא כל הזמן נדלק לשניה ונכבה ל7 שניות) אבל בכל אופן אני כבר דיי הרבה זמן חושב על מסך גדול יותר.. בכיוון של 24 אינצ'.. אבל אולי אפילו 26 או 22.. אני גיימר די רציני (HD4870 וQ9400 דיי מעידים על זה אני חושב..) התקציב שלי הוא באזור ה2000 ש''ח.. איזה המלצות יש לכם? רק דבר אחד , חשוב לי מאד שהמסגרת של המסך לא תהיה בומבסטיט מדיי כי גם ככה 24 - 26 אינצ' זה דיי גדול.. תודה
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
רוב ההמלצות באתר הן לגבי מסכי TN . אני מחפש מסך איכותי שיתאים גם למשחקים וגם לסרטים.
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
מישהו קנה בזמן האחרון ViewSonic Q241wb ובאמת קיבל אותו ? קניתי לפני יותר מ3 שבועות את המסך דרך אול-סייל ופתאום אין אותו ליבואן במלאי. הם אומרים שיש להם רק מסך בלי DVI. יש מסך 24 אינטש' של ויאוסוניק בלי יציאת DVI בכלל ? לא נראה לי הגיוני כל הקטע הזה. מה שעוד יותר מצחיק זה שהם פתאום החליטו לבטל את העסקה ושמתקשרים ושואלים מי ביטל את העיסקה יבואן אומר שאולסייל ואולסייל אומרים שהיבואן. המסך יגיע אלי זה רק שאלה של זמן היום הם יקבלו הרבה צעקות בטלפון זה בטוח. אני רק רוצה לדעת אם יש בכלל דבר כזה מסך 24 בלי יציאת DVI ?
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מסך LCD. מצא חן בעני הרעיון של מסך עם כניסה כפולה אנלוגית + דיגיטלית. האם יש הבדל באיכות התמונה בין המסכים השונים של LG בסידרה L1752 אני מתכון בין ה T שמומלץ במדור מיפרטים לבין ה TQ עם זמן תגובה נמוך יותר שעולה אותו מחיר ואולי יותר טוב.
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
יש לי את שני המסכים בבית ואני חייב לדעת איזה מהם יותר טוב... שימו לב שה 731 הוא bf ולא b !!
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
ה 22 של benq וככה"נ גם של dell הם מתוצרת של chimei, מלבד שיקול של אחריות, האם יש הבדל באיכות המסך?
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום אנשים. אני יודע שאני מצטרף לאלפיים איש שכבר שאלו את השאלה הזו אבל בכל מקרה אני מתלבט בין 2 מסכים והשלישי אני לא ממש מכיר אותו אבל מקווה שאתם כן.. המסכים: asus mw221c samsung 2234w samsung t220 בין השניים הראשונים אני מתלבט הכי הרבה כי הם המומלצים איך שהבנתי אבל השלישי הוא החדש אחרי הכל ואמור להיות טוב מאוד למרות שיש עליו כמה ביקורות לא חמות במיוחד אבל כולם מסכימים שאחרי כוונון קטנטן המסך מעולה. אני ממש לא מומחה בתחום המסכים ככה שאני מבקש את העזרה שלכם. התקציב שלי הוא גמיש אבל לא להגזים.. (1200-1500) הדרישות שלי מהמסך: עבודה רגילה (אינטרנט,עבודה עם תוכנות) משחקים ולפעמים סרטים- אין צורך במצלמות או USB או קוראי כרטיסים וכל זה. אני רק רוצה מסך גדול מהיר ועם צ…
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-