מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לדעת אם המסך L1960TR הוא HDCP READY ? כלומר האם אני יכול להתחבר אליו עם כבל HDMI-DVI תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מסך מחשב ומצאתי את המסכים של Fujitsu כזולים ביותר: 20 אינץ' דגם LL3200T י(650 ש"ח) (http://ts.fujitsu.com/home/products/displays/l_line/amilo_display_l-3200t.html) 22 אינץ' דגם SL3220W י(790 ש"ח) (http://ts.fujitsu.com/products/displays_projectors/sl_line/sl-3220w.html) (עוד לא החלטתי אם אני רוצה 20 אינץ' או 22 אינץ') אני ישמח לשמוע את דעתכם על המסכים האלה אם הם טובים או לא. רק קחו בחשבון שבחרתי בהם בגלל המחיר הזול, אבל אם יש בהם חסרונות בולטים אני רוצה לדעת עליהם לפני שאני רוכש מסך. אם יש לכם להמליץ מסך אחר אני ישמח לשמוע
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש הבדל בין דגם 2209WA לבין E2209WA, כי ראיתי שיש חנויות שהוא עם E ויש בלי, האם יש הבדל בין הדגמים ? (המחיר זהה בכל החנויות פחות או יותר). האם המסך הזה, הוא 16:9 או 16:10, כי שמעתי גם ככה וגם ככה, מה ההבדלים ביניהם בכלל? ויש הרבה מאוד רזולוציות במשחקים שהם 4:3, על איזה מסך יראו את זה טוב יותר ? לי כרגע יש מסך SamsungP2350 23' WIDE, אם אני משחק על רזולוציה שהיא מובנת 16:9 (1280X720, 1360X768, 1920X1080) אלא הם בעצם הרזולוציות היחידות במשחק הזה ספציפית (PRO EVOLUTION) שאני רואה בעצם את המשחק הכי טוב, ואני לא מדבר על איכות, אני מדבר על זווית צפיה, שאני רואה את הכל מלמעלה, אם אני משחק על רזולוציות אחרות (שהם 4:3 במקור) אז אני רואה את המשחק מהצד, ומתוח יותר. (אנ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1.במשחק BF2142 יש לי מקסימום של רזולציה - 1280 960 מדוע זה ככה? הרי למסך יש תמיכה גדולה יותר. במסך הקודם שלי [CRT] כמובן היית תמיכה עד רזולציה ענקית 2000 ומשהו. לי נראה בגלל שהמשחק ישן [2006] ואין לו תמיכה במסכים רחבים אז הואלא מציג את סוג הרזולציות שהמסך תומך, צודק? 2. האם אפשר לעשות רזולציה יותר גבוהה ממה שהמסך מציע? [הרי הכרטיס-מסך תומך] ואם כן -איך עושים? ובקשר לקצב רענון אפשר גם להגדיל אותו? ברזולציה 1680 1050 [שזה המקסימום של המסך] יש תמיכה עד 60 -אז יש דרך לתמוך ב75 ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מסך הנ"ל כבר שנתיים או שלוש בערך לאחרונה הוא מתקשה להידלק... לאחר מספר פעמים על לחיצת כפתור ההדלקה הוא קצת מהבהב ואז נדלק.. כמעט ואני לא מצליח להדליק אותו. מה הבעיה ? ניתן לתקן ? איפה ובזול ? (הבעיה היא במסך ולא במחשב מאחר ובדקתי זאת בוודאות) תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. ברשותי מסך DELL 20.1 דגם 2007FP ואני רוצה לגדול ל 22 או ל 24 ובעקבות כך יש לי מספר שאלות 1: לא הצלחתי להבין מה הבדל בין מסך 24 דגם Dell U2410 לבין מסך נוסף שגם הוא 24 דגם Dell 2408WFP מה ההבדלים? איז עדיף ולמה? 2: האם ייתכן שמסך Dell 2208WFP עולה רק 1500 ש"ח כאשר מדובר בפאנל IPS או שאני טועה? תודה רבה שיהיה אחלה סופ"ש
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
קניתי את המסך המעולה! הזה לפני שנה שנתיים. התחיל לעשות בעיות לפני כמה ימים כל פעם שהוא נכנס לHIBERNATE או נכבה לחלוטין הוא מסרב להדלק ל 20-30 דקות. כשהוא דלוק הנורת הPOWER מהבהבת בהפסקות ארוכות. אני לא יודע ממש מה לחפש בגוגל אז החלטתי לשאול כאן.
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8061&perur= האם נחשב איכותי ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך דל 2407 (מסך מדהים, מומלץ). עקב הברקים ניתקתי אתמול את המסך והמחשב מהחשמל. כשהחזרתי אותם אחרי כמה שעות, המחשב עולה, אך המסך מסרב בכל תוקף לעלות. הוא מוסר שאין לו signal מהמחשב והוא נמצא תחת save power הוא מחובר תחת כבל DVI כל מה שעשיתי לא עזר: עשרות פעמים ריסטרט למחשב, ניתקתי את הכבלים והחזרתי זה כבר קרה לי בעבר אך הוא חזר לעצמו הפעם כבר יממה ואין שום פתרון באופק יש למישהו רעיונות? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המסך הישן של ה17" הלך לעולמו. המפרט של המחשב בסיסי עם לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L בעל כרטיס מסך מובנה Intel GMA 3100. המעבד הינו E5300. המחשב משמש בעיקר לשימושים משרדיים אך גם למשחקי קזואל ואפשרות לסרטים. אני מחפש המלצה למסך גם שהמערכת תעמוד בדרישות להפעילו וגם שיהיה משתלם ביחס למחיר. אין תקציב ברור,אך אני מניח שלא כדאי לעבור את ה1000 ש"ח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, לאחר התאמת התקציב אני צריך חוות דעת על שני מסכים, 23'', FHD. ברשותי מחשב בן חצי שנה, מעבד intel e8400, כרטיס מסך ati hd8470. המסך מיועד למשחקים ווידאו בעיקר. הדגמים הם: - Samsung 2333SW - LG W2343T. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עוסק בעריכה ועיבוד תמונות שאני מצלם ואני רוצה לקנות מסך הסט המושלם שנראה זה עם המסך של אפל כי יש לי נייד של macbook pro והמסך החדש ממש מתאים אבל בכל זאת האם הוא שווה את המחיר ? הוא גובל למחירי מסכי ה eizo שנחשבים כמסכים לעורכים גרפקים וכו' השאלה מה הוא המסך העדיף ? תודה. אם אפשר לפרט מה ההבדלים בינהם במפרטים שכעובדה יראו שיש הבדל משמעותי ולא זה יותר טוב וזה פחות תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דרישות מהמסך : שתהיה לו הכנה או חיבור לטלויזיה. FULL HD שאפשר לתלות על הקיר ללא בעייה. אחריות ארוכה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם, מסך הCRT הישן שלי הודיעה לי שהוא הולך למות עוד מעט ולא נשאר לו הרבה זמן ולכן התחלתי לחפש מסך חדש. לבסוף נעצרתי על 24 של דל. התקציב שהוקצב הוא 2600-3000 שקל. במקביל ראיתי שמחירי טלוויזיות 32 הוא גם בתחום התקציב שלי. השאלה היא האם לקחת נגיד את סמסונג 450 או 550 כמסך מחשב\ טלוויזיה. השימושים שלי במחשב הם אופיס, עיבוד תמונה (לא סטודיו אלא צילום חובבני), וסרטים הסיכוי למשחקים קלוש ביותר. מרחק הישיבה המקסימלי לצורך אפליקציות מחשב הוא כמטר אחד, מה אתם אומרים? האם יש פה מישהו שמשתמש בטלוויזיה כמסך מחשב עיקרי ויכול להעיד?
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש למשחקים. הכרטיס שלי עכשיו הוא HD4850 ואני לא מתכוון לקנות אחד חדש בקרוב. התקציב בסביבות ה-1000-1100 שקל, אני רוצה מסך 22 אינץ'. המליצו לי על Dell 2209WA אם אפשר מה מיוחד בו ולמה דווקא הוא ולא אחד אחר, ואיך אני יכול לדעת מה הרזולוציה הטבעית שלו (הבנתי שכדאי שהרזולוציה הטבעית תיהיה הגבוהה ביותר שיש למסך), והאם במסך הזה הרזולוציה הטבעית היא הגבוהה ביותר של המסך תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מסך חדש ואני מתלבט בין שני סוגים של מסכים LG W2353V Dell 2209WA המטרה של המסך: עבודה רציפה מול המחשב - אינטרנט וצפייה בסרטים בעיקר . בנוסף משחקים אך בכמות קטנה. ההשואה שאני (שלא יודע הרבה) מבין משני המסכים הם LG: 2ms 1920*1080 לעומת Dell: 5ms 1680*1050 חשוב לצין שהגודל של המסך לא משנה לי. לאור הנתונים האלה אני מבין שהLG יותר טוב. עקב הביקורות הטובות שנותנים בפורם לשני המסכים איני יודע מה יותר ממולץ. יש לי מספר שאלות שמכוונות אותי לבחירה. 1. זמן התגובה של שני המסכים שונה (5 לעומת 2). האם יש הבדל מהותי בשוני הזה? האם השוני מתבטא באיכות שבו ניתן לראות משחקים או סרטים? נאמר לי שזמנים אלו לא משפיעים בגדלים אלה של מסכים האם זה נכון? 2. רזולוציה - אני ה…
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם שולחן העבודה שלי ממוקם ליד חלון מערבי, החל בשעות הצהריים יש שמש די חזקה. יש לי שני מסכי LCD. האם אור השמש מזיק להם בצורה כלשהיא ? תודה
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש לי מסך 22",יש לי חיבורים של DVI והכחול הסטנדרטי הזה,עכשיו אני רוצה לחבר גם את המחשב וגם את הXbox למסך,כעיקרוןו זה לא צריך להיות בעיה אני מחבר את המחשב בכחול הזה ולXBOX אני קונה מתאם HDMI DVI,אבל כצפוי,יש בעיה,הכבל הכחול לא עובד.אז נתקעתי עם שתיי מכשירים שרוצים חיבור DVI ורק 1 כזה,מה עושים? יש מפצל?
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מסך LCD בתקציב של עד 1000 ש"ח. עדיפות מוחלטת לאיכות על-פני כמות (עדיף מסך איכותי מאשר מסך גדול). המסך ישמש לעיבוד תמלילים, לצפייה בסרטים ולמשחקים. האם ניתן למצוא משהו בעל איכות טובה במחירים הנ"ל? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
. תקציבכם (התקציב שלכם למסך):1000 חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של המסך):1350 2. מה השימושים של המסך: משחקי מחשב \ סרטים \ גלישה באינטרנט 3. מהו הכרטיס מסך שלכם הנוכחי \ שאתם עומדים לקנות?HD 5770 עומד לקנות 4. בקשות מיוחדות - צריך שיתמוך ב HD ושאפשר יהיה לחבר אותו עם כרטיס מסך HD 5770 מעדיף שהוא יהיה כמה שיותר ריבועי, הבנתי שמעל 19INCH על המסכים הם WIDE SCREEN אבל יש יחסים שונים, אז אם אפשר כמה שפחות מלבני ויותר ריבועי כמו המסך 17 הישן שלי[ריבוע] אבל גם WIDE SCREEN יהיה בסדר. אני מעדיף מסך של חברה ידועה[LG, SAMSUNG] אבל שזה לא יחרוג מהמסגרת המקסימלית. כמובן LCD, תבדקו בבקשה אם יש כמה מסכים מומלצים מי צורך פחות חשמל, זה חשוב לי. 5. גודל מסך רצוי:20-22…
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
-
שלום חברים! הרגע מת לי המסך ואני מעוניין לקנות אחד חדש, אין תקציב, הכל תלוי במסך המוצע. בעיקרון אני רוצה 24" בשביל שטח עבודה, סרטים ומשחקים, אבל הכרטיס מסך שלי הוא X1950PRO, כרטיס שאני לא בטוח שיכול להחזיק רזולוציה כל כך גבוהה במשחקים. אם תגידו שדווקא הוא כן יוכל להחזיק, אפילו בלי פילטרים ובאיכות נמוכה, אני אקח 24" טוב (לא TN) שיומלץ לי. אם לא, אני כנראה אקח את ה2209WA של דל עד שאקנה כרטיס מסך חדש, אעביר לאבא שלי את המסך שלי שבהחלט יתאים להחליף את שלו ואקנה לי את ה24. אשמח לדעת מה דעתכם, ובמהרה, כי החנויות נסגרות די בקרוב. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אז ככה אני חושב לקנות מסך מחשב חדש למשחקים כבדים... שיראו טוב ושיהיה גדול.. על רזולוציה גבוהה. עשיתי כמה חיפושים בזאפ ונתקלתי במסך מיוחד מאוד עם יחס ניגודיות גדול במיוחד.. יש לו את היחס ניגודיות הכי גדול שראיתי (1:2000000!) והוא 2MS, מסך 24 אינץ' והוא בטכנולוגיה של LED... תומך ברזולוציה 1920X1080... (זה אומר שהוא FULL HD נכון?) נראה בןזונה למשחקים (בגלל הנתונים) והוא גם דיי זול.. 1500 ש"ח בשביל דבר כזה.. איך זה שלא ממליצים עליו? ואני לא מבין איך אין עוד מסך עם יחס ניגודיות שכזה.. ?? אין לי בעיה עם הרזולוציה יש לי כרטיס מסך חזק למשחקים HD5870... הנה לינק לזאפ למסך: http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Monitor&DB4147=4924&DB4163=181885&DB4368=1636527 עריכה: או…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
dell 2009W 2209WA dell W2486L 24'' LED 2ms LG עכשיו חפרו על הדל הזה וכמה שהוא טוב.והוא אפילו לא נותן לי 1920 אז למה הוא כל כך שווה ? היתרון ב20 הוא שיש לי מסך 20 ואני אשמח לחבר את שתיהם לכרטיס שלי.מה אתם אומרים זה שווה?ד"א שהדל ברזולוציה 1680 והlg 1920 האיכות תיהיה זהה?
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות לאחותי מסך חדש הסכום הוא 800 ש"ח השימוש שלה במחשב הוא גלישה באינטרנט שירים והורדות ... אולי פעם ב - קריאה מרובה וכתיבה חשוב לי שהמסך יהיה ביציאת DVI ושיהיה באיזור ה 19+ אינץ אני הולך לקנות אך ורק מהחנות IQPC אז אני אשמח להצעות משם ... ראיתי את המסך הזה ... מסך: [..] SAMSUNG LCD 20.1" 2033SW PLUS 5ms DVI WIDE ₪762 אני אישית חסיד של סמסונג אבל אשמח להצעות אחרות ... בתודה גיא
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-