מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
אני מעונין לבצע עיבודים על תמונות דיגיטליות וחשוב לי שמה שאני רואה על המסך יהיה תואם את מה שיודפס בסוף. כמו כןף מעוניין לכייל את המסך כך שיהיה "נעים ונח" לצפיה על פי אמות מידה מקובלות ולא רק לפי תחושת עין סובייקטיבית. מבקש לדעת ממי שמתמצא ו/או ניסה לכייל את המסך שבנדון. באיזה שיטה או מכשיר השתמשתם (למשל spyder 3 וכדומה) ? באיזו תוכנה? האם התוצאות טובות? המלצות? תודה מראש למסייעים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי המחירים בארץ מטורפים! 3000 ש"ח! השאלה שלי אם אפשר להזמין את זה אולי מחוץ לארץ? וכמה יעלה? הצעות? ראיתי שבחול המסך נמכר בכ-400$ שזה 1800 ש"ח. למה בארץ המחיר כל כך יותר?
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מסך lcd בעיקר לשימוש משחקים וצפייה בסרטים אשמח לקבל המלצות תקציב 1500 שקל ואם אפשר בבקשה לקבל חוות דעת על המסך הזה: L1960TR http://netvox.shopy.co.il/products/84281 ועוד שאלה נוספת האם למסך הזה יש את הכפתור של החלפת תצוגה (kvm יש מסכים שאני יודע שאפשר להחליף תצוגות) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מחפש לוח אם למסך מחשב EIZO דגם T-68. זה מסך שפורפרתי ישן (לא LCD). אם למישהו יש או יכול לומר לי איפה אני יכול להשיג אני ישמח. תודה רבה רועי
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
ברשותי כמעט שנה מסך 2243BW שאני מרוצה ממנו מאוד, לאחרונה צצה הזדמנות לקנות ממכר מסך T240 בן חודשים ספורים במחיר 1000 ש"ח ולמכור את המסך שלי ב700 ש"ח מה דעתכם על ה T240 באופן כללי והאם הייתם מוסיפים את הסכום הזה? (הגודל לא מאוד קריטי לי אבל אני רואה זו כהזדמנות שדרוג) תודה.
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני לא הכי מבין במסכים האלה ואני צריך ייעוץ.. אני מחפש מסך בגודל 19 וגג גג 20 - אבל רחב. וטווח מחירים בין 800 ל-1000 אם קיים דבר כזה. ועוד משהו - רוצה שזה יהיה מחברה מוכרת ובעיקר של סמסונג... (ראיתי בינתיים סוג אחד באינטרנט T200 איך הוא ?) תודה רבה לעוזרים. (מי שיכול להמליץ גם בהודעות פרטיות אני אודה לו מקרב לב)
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם! ראיתי הרבה ת'רדים בנושא אבל אף אחד מהם לא סיפק את שאלותיי. חברים, אני מבקש שיגיבו רק אנשים שבבעלותם מסך T220P או שיצא לכם לשחק/לעבוד מול מסך זה. בבקשה תחלקו את הנסיון שלכם עם המסך: 1. אם שמים משחק על רזולוציה 1650X1050 האם באמת רואים פחות טוב מאשר 22" רגיל? 2. איזה כרטיס מסך (של NVIDIA בלבד) מומלץ לרזולוציה המרבית של המסך הזה (1920X1200) ? ואיזה כרטיס יש לכם? 3. האם אתם מרוצים מהמסך באופן כללי? 4. האם קיים מסך 22" טוב יותר (מבחינת ביצועים) באותו טווח מחירים +-? תודה מראש על תגובותיכם!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469711
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום מבקש חוות דעתכם למסך הנ"ל באופן כללי וכן מול ה DELL2407 שמחיריהם דומים אך המסך הנ"ל מציד זמני תגובה טובים יותר. בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
-
יש לי מסך CRT מלפני 8 שנים בערך שחוץ מהעובדה שהבהירות קצת נחלשה הוא עובד בסדר גמור. אבל בזמן האחרון, בחצי שנה האחרונה, שמתי לב שאני סובל מכאבי ראש ועייפות כשאני עובד מולו הרבה שעות. קודם כל , רציתי לדעת אם זה אפשרי או שאני סתם מחפש את מי להאשים בכאבי הראש שיש לי? דבר שני, האם קניית מסך LCD יכולה לעזור לי בנושא הזה? ואם כן על איזה מסך LCD אתם ממליצים לי בגודל 19-22 אינץ שיהיה טוב לעבודה ממושכת מבלי לאמץ את העיניים ושלא יגרום לכאבי ראש?
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
* מה ההבדל בין samsung t220 לבין t220p השימושים שלי : תיכנות לשעות ארוכות מעט צפייה בסרטים ובמשחקים * האם מסכים אלה מתאימים לשימושים שלי ומה עדיף רחב או רגיל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מסך, אשר ישמש אותי למשחקים, סרטים ועבודה. כרגע אני משתמש בשני מסכים - מסך טלויזיה 32 שמחובר למחשב + מסך 19 שטוח של MAG 1400x800 אני מעוניין במסך אשר יחליף את הטלויזיה. חשוב לי שבנוסף לאיכות התמונה, המסך יהיה נוח לקריאה. המחשב משמש ברוב השבוע לקריאה ולכתיבה, ושימוש באפליקציות משרדיות. דרך אגב, מפרט המחשב: Q6600 מומהר ל 3.11 4G RAM Sapphire 7700 HD Edition 1GB לעניין: נתקלתי בכמה מסכים במחירים דיי זולים באתר של האוניברסיטה הפתוחה: מסך "23.6 MAG LED IPS H2204 FULL HD 669 ש"ח מסך מחשב 22 אינץ' Samsung סמסונג דגם S22b300B 599 ש"ח מסך מחשב 24" LED 1080*1920 innova 650 ש"ח האם המסכים האלה שווים משהו ? המחיר טוב ? העדפה שלי למסך גדול ככל האפשר, האם ה Innova…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך לקנות מסך זול. חושב לקחת MAG R15L ב-KSP או אייבורי. לא כי אני מחבב את מאג, אבל בין המעטים שנותנים 3 שנות אחריות בקטגוריית הזולים. מישהו ראה את המסך הזה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אז זהו - הרכבתי את המחשב ואני מבסוט... עכשיו אני מחפש מסך שיתאים: בקצרה... חובה FreeSync, יש RX480 (מה שאומר שחובה שיהיה DP במסך). לא אכפת לי ממש מ Hzים גם עם 60Hz אני יכול להסתדר. רזולוציה מקסימלית מועדפת תהיה UltraWide - מוכן לשמוע גם על 1440p אם המחיר ממש פצצה - העיקר שיהיה מעל 1080p ועדיף שיהיה פחות מ 30 אינץ'. אני מחפש גם בעצמי, אבל אשמח לעזרה.... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת תודה רבה יש לי שאלה יש לי אפשרות לקנות את המאג 22 דגם מסך מחשבוBP2219FWוMag http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=501189 ב1000 שח השאלה האם ההבדל משמעותי יחסית לדגמים של LG וסמסונג של ה22 שנעים בין 1200-1300
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום קניתי את ה Samsung T220p עכשיו לפעמים אני לא רואה כלכך טוב במסך לפעמים אני רואה מטושטש .. רציתי לדעת אם יש איזה משהו שאני יכול לעשות בקשר לזה ? אם מישהו יכול לעזור לי לכייל את הצבעים וכו' תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2008/02/12/lite-on-factory-fire-threatens-dell-and-hp-monitor-business/ בגלל שריפה במפעל בסין...
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היום הדלקתי את המחשב הוא עלה כרגיל אבל אין תמונה על המסך והנורית לא מחליפה צבע לירוק אלא נשארת בצבע צהוב בדקתי את המסך על מחשב אחר ואותו הסיפור המחשב עולה אבל אין תצוגה. מה יכולה להיות הבעיה? האם נשרף לי המסך? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם, כשקונים מסך משומש, איזה בדיקות אפשר לעשות כדי לוודא שהוא תקין ? ( חוץ מלחבר למחשב ולוודא שעובד...) בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לצערי לא ארכוש אבל מצאתי מחיר משוגע על מסך LG רחב 21:9 בגודל 34" באתר MASSDROP המוכר MassDrop LG 34" מדובר על 660$ ועוד 70$ משלוח = 730$ ועוד 33% מיסים הגענו ל 970.9$ שזה בערך 3800ש"ח.. בזאפ הוא נמכר ב7290! כמעט 50% פחות. תהנו
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מסך ישן SAMSUNG SYNCMASTER B2230 ואני לא ממש מרוצה ממנואני רוצה לקנות מסך מחשב 24 אינץ'תקציב : 1200 ש"חכרטיס מסך : Radeon R9 280Xשימושים : גיימינג קל ( LOL בעיקר וכמעט היחיד , אולי אולי בעתיד CSGO אבל לא לקחת החלטה לפי CSGO ) , יוטיוב וממש מעט סרטים.מתלבט בין AOC - http://ksp.co.il/?uin=30078 DELL - http://ksp.co.il/?uin=22773AOC פאנל פחות איכותי אבל 144HZ עם FREESYNF ו1MSDELL פאנל IPS איכותי אך ללא 144HZ/1MS/FREESYNCמה עדיך ? או שיש אופציות אחרות טובות יותר
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך של chimei T39D '20 וקיבלתי איתו קבל של HDMI - חיבור רגיל, וגם חיבור DVI-D שאמור לשפר את האיכות. עד עכשיו השתמשתי ב DVI אבל שמתי לב שאי אפשר לעלות הרצים דבר שקצת הפריע לי, עכשיו אני לא יודע אם יש הפרש כזה גדול באיכות ב DVI או HDMI אז יש לי כמה שאלות בקשר לזה -מה ההבדל בין HDMI ל DVI ? -למי זה באמת משנה ? רזולוציות גבוהות\נמוכות ? -אם אני מריץ את המסך על הרצים גבוהים נגיד 100 במקום 60 זה פוגע באורך חיים שלו ? -יש הבדל בין צריכת החשמל ובאורך החיים של המסך אם אני משתמש ב HDMI\DVI ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מסך חדש שקניתי מסוג סמסונג t240 מאד הייתי רוצה לתלות אותו על הקיר בחדש העבודה שלי להבנתי מכיוון שאין לו תקן vesa אין אפשרות לאחר חפירה באינטרנט ראיתי שיש בחו"ל כל מיני פתרונות רציתי לקבל עצה האם יש בארץ איזה שהוא פתרון יצירתי שאיתו אני יכול לתלות את המסך על הקיר תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-