עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני עוסק בעריכה ועיבוד תמונות שאני מצלם ואני רוצה לקנות מסך הסט המושלם שנראה זה עם המסך של אפל כי יש לי נייד של macbook pro והמסך החדש ממש מתאים אבל בכל זאת האם הוא שווה את המחיר ? הוא גובל למחירי מסכי ה eizo שנחשבים כמסכים לעורכים גרפקים וכו' השאלה מה הוא המסך העדיף ? תודה. אם אפשר לפרט מה ההבדלים בינהם במפרטים שכעובדה יראו שיש הבדל משמעותי ולא זה יותר טוב וזה פחות תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום לכולם, כרגע יש לי מסך 19 אינץ של LG מספר שנים אצלי עשה את העבודה בצורה מעולה והגיע הזמן להחליף אותו למשהו מתקדם יותר. החלטתי לקחת 24 אינץ למרות הפחד שהגודל יהיה בעייתי לעבודה עם מערכת ההפעלה אבל כנראה שזה רק בראש. יש לי שלושה אופציות לקחת, נתחיל מהטוב ויורד בסדר עד לטוב פחות.. 1: W2486L מסך הLED החדש שלצערי לא יצא לי לראות אין אותו בתצוגה לאף אחד (כנראה חדש מדי..) http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=110&subcatid=240&prodid=682&keySearch 2: W2453V גם מסך טוב נכון לא LED אבל עדיין... לצערי היה קצת קשה למצוא אותו כי טוענים שהוא ישן וירד מהמדפים. http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=103&prodi…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Yarden,

שלום, רציתי לדעת אם יש דרך להציג דפי אינטרנט בצורה יותר נורמאלית ולא שיש "שוליים" ארוכים ללא שום תוכן כאשר עובדים על רזולוציה גדולה?

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  4. http://accidentalscientist.com/2014/12/why-movies-look-weird-at-48fps-and-games-are-better-at-60fps-and-the-uncanny-valley.html

5. האם יש מסך עם אותם נתונים של 2007FP רק 19 או 17 אינץ'? וכמובן של דל חשוב שיהיה עם אותו פאנל וכו' רק קטן יותר

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  6. לא בטוח שזה קשור לפה אז מנהלים תעבירו אם לא... מסך הLCD במצלמת הוידאו שלי התקלקל ומראה רק לבן (מדי כמה שניות יש מעט פסים ורודים ואז שוב הכל לבן)... המצלמה כבר לא תחת אחריות אז הלכנו למעבדה והם אמרו לנו שעלות בדיקה היא 100 ש"ח ושאם התיקון לא עולה על 300 שקל הם מתקנים אוטומטית (ואז אנחנו משלמים) ואם כן מתקשרים אלינו לשאול אם אנחנו רוצים...הוא אמר שמסך כמו אצלנו בגודל 2 אינטש עולה בסביבות 500 שקל... כל המצלמה שלנו עלתה לנו כ900 שקל ואני מתלבט אם לשלוח את זה לתיקון ולקוות שזה משהו קטן או לקנות כבר מצלמה חדשה...? העינית אומנם עדיין עובדת אך לא ממש נוח לצלם דרכה... יש לציין שמסך הLCD הוא מסך רגיל ולא מגע! מה אתם חושבים הבעיה וכמה אתם חושבים שיעלה לתקן זאת? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by dudub,

אני בדרך כלל משתמש לתכנות ואינטרנט (הרבה הרבה טקסט) סרטים וממש מעט משחקים שווה להשקיע במסך רחב שייתן לי לראות אתרים בכיף בלי לגלול? מאוד חשוב לי שלא יהיו מריחות בכלל בכלל של טקסט כי זה הכי מבאס אותי בעולם ואם אפשר שיהיה DVI , למרות שאין לי כרטיס שתומך בזה, אבל יהיה לי ביום מן הימים ולא בא לי להשקיע פעמיים אז שמעתי על 730B ועל 940BW יש עוד הצעות? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by אור*,

שלום לכולם כיוון שאני משתמש ממוצע ומערכת הקירור של המחשב שלי מבוססת על מאוררים ולא על חנקן נוזלי המחשב עושה לפעמים רעש כאשר אנחנו חושבים ביחד.. בנוסף כיוון שאני מזיז את המסך לפעמים מהשולחן לשידה ליד המיטה בשביל סרטים, עלה צורך להפריד את המסך מהמחשב (בדומה למקלדת והעכבר) ראיתי בעתון איזה משדר שמיועד להעביר מידע ממחשב/DVD לטלויזה. השאלה שלי היא למישהו יש את המשדר ? אך איכות השידור ? איזה כניסה המסך והמשדר צריך? תודה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. השאלה בכותרת, תודה.

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  10. Started by nadavcj,

היי. ברשותי מסך DELL 20.1 דגם 2007FP ואני רוצה לגדול ל 22 או ל 24 ובעקבות כך יש לי מספר שאלות 1: לא הצלחתי להבין מה הבדל בין מסך 24 דגם Dell U2410 לבין מסך נוסף שגם הוא 24 דגם Dell 2408WFP מה ההבדלים? איז עדיף ולמה? 2: האם ייתכן שמסך Dell 2208WFP עולה רק 1500 ש"ח כאשר מדובר בפאנל IPS או שאני טועה? תודה רבה שיהיה אחלה סופ"ש

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  11. Started by DaNi-L,

כן אני יודע שחרשו על זה וכאלה אבל אני צריך תשובה דחופה למחר בבוקר אני ביקשתי מבעל החנות להקריא לי את הקוד פאנל שרשום על הקרטון והקוד זה OHM064 ולא מצאתי שום מידע עליו אבל גרסה זה A04 אז זה בטוח יהיה פאנל S-IPS ? תודה רבה לכולם =] :please:

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  12. Started by eraneran4,

אני מחפש מסך חדש!! וטוב עם 2ms ורזולוציה גבוהה חשבתי על T220 אבל אני מחפש יותר טובים! אז עם משהו יכול למצו לי יותר טוב אז תודה!!1 אני צריך אותו בעיקר למשחקים וכרטיס המסך שלי הוא: NVIDIA GeForCe 9400GT תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  13. כמו שכתוב בכותרת המסך ישמש רק למשחקים אולי טיפה סרטים מאוד חשוב שלי שלא יהיו מריחות רצידות ורעשים חשמליים כשהקונטרס גבוהה מאוד חשוב לי שיהיה גם בצבע שחור... תקציב 2000שח מה אתם יכולים להציע לי?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  14. ברחבים כמובן אין התלבטות DELL 2209WA. חיפשתי בפורום ולא הגעתי עדיין למלצה על מסכי 20" (או 21") בפורמט לא רחב, שיספקו תמורה טובה למחיר בדומה DELL 2209WA כמו כן , מה היחס ביחס העבודה בין 22" רחב ל20" לא רחב (כלומר בכמה גדול יותר 22") תודה

15. יש לי עד 1800 שקל אני צריך מסך 22 אינצ' או 20 אינצ' שיהיה לי לכל השימושים... חשבתי עד עכשיו שה228 של DELL יהיה לי סבבה:\ אבל שונאים אותו פה מאד לפי מה שהבנתי בגלל הפאנל שלו...יש משהו נורמלי לשוק הבינוני?

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  16. אין ספק שרבות סופר ותואר על התמורה הגבוהה שנותן הצג בהצגת תכנים ברזולוציות גבוהות. השאלה שלי היא איך הוא "ישתלט" על סדרות וסרטים באיכות נמוכה הנפוצים לרוב באתרי שיתוף הקבצים? בתודה ערן

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  17. האחד הוא:Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel השני: Philips Brilliance 200WP7ES - Flat panel display - TFT - 20" - widescreen קראתי ביקורות ברשת על שניהם וקצת הבנתי את הרעיון השאלה שלי היא, האם למישהו יש את אחד מהמסכים שייתאר לי ויסביר לי מה טוב ומה לא לפי ראות עינו כי לקרוא ביקורות ולראות בעיניים זה 2 דברים שונים המסך הוא לעבודות מקצועיות של אודיו ווידיאו אנימציה 3D תודה

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  18. Started by HolyMaan,

מה אתם אומרים עליה? תאמת שעשיתי סקר שוק כבר ייייייייייים זמן וראיתי את APEX שאני אישית מת עליהם.. את הדגם apex lt-26770 ב2690 קניתי אותה כולל מתקן תליה ומתקן סטאנד (ואם קונים TV בלעדיהם זה תוספת של עוד איזה 400 שקלים) בקיצור מה אתם אומרים על הTV אני גם קונה בקרוב עוד מעט מחשב ועם הכרטיס מסך 8800Gs הולך להיות לי תענוג לשחק במשחקים..

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  19. Started by shirNoshe,

בדקתי בנתונים..לא ראיתי הבדל, מה בכ"ז ההבדל בניהם?

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  20. Started by oronluko,

אני מחפש מסך בגודל בערך ''22 ותקציב של עד 1500ש"ח. כמוכן אני מחפש חנות אמינה באזור ראשון לציון. אני צריך את המסך בעיקר לטקסט וקצת משחקים(האמת שלרוב אני משחק בפוטובול מנג'ר שזה גם טקסט). סרטים אני רואה בטלוויזיה שמחוברת למחשב. המחשב שלי זה AMD4600+ וכרטיס מסך GeForce8800 320MB. כמוכן אני עובר ממסך CRT אז אני מחפש משהו שהכי מתקרב לזה. ראיתי שרוב המלצות פה בתקציב הן 2209WA,U2211H וU2311H כולן של dell ו2333 של סמסונג. אז מה הכי כדאי לי לקנות? בתודה oronluko

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. מתלבט בין Samsung T220 או Asus MW221C

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  22. Started by talisman,

ובפרט מה דעתכם על הממך LG W2486L ?

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  23. Started by vl2,

שלום ותדה לכול העוזרים 8) עכשיו לבעייה ליפני כמה זמן המסך שלי הפסיקה לעבוד הוא מחובר לחשמל הנורה הירוקה דולקת אבל הוא לא מראה שום תמונה ניסית אצל חבר חשבתי נידפק הכרטיס מסך אבל לא גם אצל החבר לא עבד עכשיו אני לא יודע מה לעשות תעזרו בבקשה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Asot,

אהלן חברה יש לי מסך סמסונג 913n,הגדרות ה refresh rate על 75 הרץ ועדיין כואבות העיניים בכל פעם שאני יושב מולו... יש מצב שהריפרשרייט לא פעיל??? :-\

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  25. שלום, אני צופה כעת במסך LG S-IPS (L2000CP), ואני מתקשה למצוא את ההבדלים בינו לבין מסך TN של Samsung (204B) בו אני משתמש במקום העבודה. אם מטרת המסך היא פתוח קוד, האם קימים הבדלים משמעותיים בין המסכים, הנראים לעינו של הדיוט גמור שאינו מביט במסך בזויות קיצוניות? תודה על תגובותיכם!

• 2 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.