מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע אם זה הופיע רק בשבוע האחרון או שהבחנתי בזה רק בשבוע האחרון אבל יש "פסים" על המסך שלי. אלו מין פסים שקופים, כמו הפרעה כזו, שנעים למעלה ולמטה (אפשר לראות אותם כאילו הם נעים מלמעלה למטה או להיפך). הם מאוד ברורים על רקעים בצבע מסויים, בעיקר כחולים עד כמה ששמתי לב. לדוגמה, זה מאוד ברור בצבע שקוד ה RGB שלו הוא: #4d658b בדקתי את זה במערכת הפעלה נוספת (WIN, LINUX) וזה מופיע בשתיהן. אין לי מחשב נוסף עם חיבור VGA אבל במסך ה built in של הנייד שלי זה לא קורה, אז לא נראה שזה הכרטיס מסך, כך שהדבר היחיד שאני יכל לחשוב עליו הוא או תקלה במסך עצמו או תקלה ביציאת VGA. למישהו יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אבק לנקות זו לא בעייה - מטלית סטטית עושה את העבודה מעולה... אבל איך לנקות את כל סימני המריחה \ טביעות אצבעות וכדומה? אפשר לשים על המסך מים או חומרי ניקוי?
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, הרבה מאוד זמן לא כתבתי כאן אני מתעניין בלקנות את הממיר החדש שמונע ממני את הצורך בכבלים והסתכלתי על המסך הזה ואני רוצה אותו כטלויזיה. השאלה היא מה דעתכם על המסך? מישהו משתמש בו? מעבר לכך האם הוא יכול להתחבר לממיר כטלויזיה. אשמח לתגובתכם תודה ברק
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך ב-1000-1100 שקל לצורכי משחקים וגלישה באינטרנט. אם אפשר מסך איכותי שיעשה את העבודה כמו שצריך ויעמוד בדרישות שלי. אם אצטרך לחרוג בשביל מסך שישתלם לי אעשה זאת. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מחר אני הולך לקנות מסך 22,וחשבתי על ה dell2209wa,כי יש לו אפשרות לזויות צפיה מצויינות. המסך בעיקר לסרטים (HD) ומשחקים.על כרטיס 9800gx2. השאלה היא האם ה T22 של samsong מתעלה באיכות הצבעים על ה 2209 ? מה הייתם מציעים לי לקחת בתקציב של 1400 ש"ח ? תודה
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
-
i'm sorry but for a couple of weird reasons i can' type in Hebrew at the moment. recently i get this intense pain in my eyes after just an hour in front of my 17" CRT screen (I've bought new PC but kept the old screen) and after getting the proper treatment I've been told to get an LCD screen since it's usually kinder on the eyes so now I'm looking mainly for medical reasons for an LCD sceen in the 1000 - 1200nis range, a quality product that won't abuse my eyes too much. thanks in advance i don't have a problem reading Hebrew so please replay in any language u like!
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך שייקנה תוך כדיי קניית מחשב, אני מניח שהפרטים החיוניים יהיו הכרטיס מסך, ולכן הכרטיס שייקנה הוא HD4850, אך אולי שנה הבאה אשדרג את הכרטיס לכרטיס טוב יותר תומך DX11 אז לא לפסול את זה. הגודל הרצוי הוא 22", או 21.5" אין הבדלים רבים, לא לעבור את ה850 ש"ח כי כמו שאמרתי אני אקנה גם מחשב ולכן העדפתי לשים קצת יותר במחשב מאשר במסך. ראיתי מסך של ASUS בKSP, ב860 ש"ח, גודל 22", הדגם הוא VW223T. אשמח לדעת מה דעתכם על המסך, ובנוסף לכך אם יש המלצה אולי למסך יותר זול שגם יהיה טוב כי זה גם ככה התקציב המקסימלי ביותר. החנויות שאני מעוניין לרכוש בהן הן KSP או IVORY או SKYPC או TMSFOX. אשמח לקבל עזרה. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
טוב אז היום קיבלתי את המסך הנ"ל וכמו שהכותרת אומרת, אני שואל עם איזה חיבור כדאי להשתמש, הכחול או הלבן? הבנתי שאחד מהם הוא חיבור אנאלוגי ואחד הוא דיגיטלי, אני לא מבין כל כך בדברים האלה אז אשמח אם תסבירו לי קצת ותגידו באיזה עדיף להשתמש.
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היי קניתי את המסך הזה והוא מדהים! רק קציתי לדעת איזה הגדרות צבע וכו' מומלץ לשים?
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אהלן חברה, באחרונה רכשתי את המסך הנידון כיוון שזה הגודל שמתאים לי וכי השימושים בו הם צפייה בסרטי HD וחיבור לפלייסטיישן 3 הבנתי שלמסך זה אין חיבור HDMI, האם זה יפריע לאחד מהשימושים שציינתי? יש לי אפשרות להחליף אותו בשבוע הקרוב בLG W2353, האם כדאי? כמו כן הייתי מבקש חוות דעת כללית על המסך אשמח לתגובות מאנשים שהתלבטו בין שניהם תודה
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מסך 24" למחשב, הכולל את הכניסות הרגילות (DVI ו-VGA). בעתיד אני מתכננן לקנות XBOX 360 או פלייסטישן, מה שאומר שאני אצטרך להעביר את המחשב לכניסת VGA. האם יש הבדל נראה לעין באיכות התמונה בין חיבור ב-DVI לעומת VGA? (בעיקרון רזולוציה של 1920*1080)
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
ברשותי כמעט שנה מסך 2243BW שאני מרוצה ממנו מאוד, לאחרונה צצה הזדמנות לקנות ממכר מסך T240 בן חודשים ספורים במחיר 1000 ש"ח ולמכור את המסך שלי ב700 ש"ח מה דעתכם על ה T240 באופן כללי והאם הייתם מוסיפים את הסכום הזה? (הגודל לא מאוד קריטי לי אבל אני רואה זו כהזדמנות שדרוג) תודה.
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
טוב אז בעיה ראשונה היא הגדרת המסך של המחשב לטלויזיה : יש לי כרטיס מסך של NVIDIA אני נכנס ללוח בקרה ובוחר בDual View שאוכל לראות גם בטולויזיה. (מצורף תמונה) אני בוחר באופציה הזאת לוחץ Apply ואז המסך קופץ כזה וחוזר שוב למצב הרגיל (ז"א שהוא לא מצליח לכנס למצב הזה) בדקתי את החיבורים והכל בסדר. http://img190.imageshack.us/i/91030124.jpg/ הבעיה השנייה היא בתצוגה של המסך, משום מה שאני גורר תיקיות זה מראה כמו סימון כזה כאילו זה זז לאט, כנ"ל אם מנסה לסגור/למזער חלון כלשהו שפתוח, זה כאילו נסגר בהילון איטי. אין לי מושג למה זה קרה, עשיתי כמה ריסטרטים למחשב אבל שום דבר לא עזר וזה ממש מציק. העלתי 2 תמונות: סגירת חלון (בהילון איטי): http://img80.imageshack.us/i/38716193.jpg/ ג…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מסך 32 אינץ' ושאני עובד על המחשב אני רואה רק חלק מהמסך(ריבוע ובצדדים שחור) הרזולוציה שאני עובד איתה עכשיו היא 1024x768 והרזולוציה של המסך היא 1360X768 שאני מנסה לשנות את המסך מ-1024 ל-1360 המסך ניהיה שחור ואני לא רואה כלום, תודה רבה מראש. אני חדש בפורום אז אם פתחתי את האשכול בפורום הלא נכון אני מצטער,בבקשה להעביר שוב תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי samsung T240 והוא עושה רעשים כשיש הרבה לבן על המסך... כשאני מסמן משהו וזה הופך יותר לכחול אז זה נחלש/מפסיק. הרוב קורה ברזולוציה 1920X1080 אבל קרה גם ברזולוציה יותר נמוכה. מה הבעיה? אפשר לממש על זה אחריות?
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
מסך מחשב 22 אינץ'..... מה אתם אומרים על זה ? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCW2253TQ תודה לעוזריםם....
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
כדאי לקנות את PHILIPS LCD 24" 240PW9EB - H-IPS ב 2811 לעיצוב גרפי מIQPC? ??? אני נוסע בצהריים לקנות מחשב אז אם כבר אני נוסע ,לקנות מסך עכשיו ולא לחכות לאופציות חדשות של 23" ומעלה IPS שסביר להניח לא יהיו בחודש -חודשיים הקרובים (כמו הVIEWSONIC VP2365wb ) :s05: הבעיה תהיה שלא אוכל להחליף מסך כנראה 3 שנים לפחות... דחוף. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי אפשרות לרכוש מסכים של Lenovo במחיר טוב, האם המסכים האלה נקראים איכותיים? יש דגם עם פאנל IPS? והאם מישהו מכיר מסך בגודל 27" או 29" של החברה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
עקב התנהלות ביזיונית של SKYPC אני צריך להזמין מסך אחר ובשאיפה ממקום אחר (לא נפרט על זה כרגע), בגדול אני רציתי את הT220P, אבל בגלל שלא היה במלאי הזמנתי את ה 2333SW שהוא בעל אותם נתונים ותכלס לא מבין מה ההבדל.... בקיצור אני מחפש המלצה למסך שהמטרה שלו היא משחקים, סרטים ושימוש יומיומי. ההעדפה לי היא SAMSUNG כי יש לי ניסיון מעולה איתם לעומת חברות אחרות שהיו איתם בעיות. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
בשעה טובה לאחר התלבטיות והתיעצויות אצלכם,קניתי היום את ה- 2209wa dell ואני מאוד מרוצה .אז תודה לכל העושים במלאכה :yelclap:
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום. אני עובד ברזולוציה 1280/800 בגלל שהרזולוציה המירבית קטנה מדי עבורי. בנוסף, המסך מאד בוהק בעיניים. ניסיתי להקטין את הבהירות עד 0 אבל השינוי לא ממש משמעותי מה גם שזה ניראה לי כשגיאה. כרגע אני בבהירות 20 וניגודיות 60 ומסתדר איכשהו. גיליתי שבעזרת הכרטיס אני יכול לעשות שינויים מורגשים יותר. האם אני רשאי להשתמש באפשרות הזו כדי להקטין את הבהירות??? האם להחיל זאת על שולחן העבודה בלבד או על הכל?? בברכה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך לקנות שני מסכים, אחד להורים ואחד בשבילי. להורים, מסך בלי דרישות מיוחדות, שימוש כללי, בעיקר אינטרנט, עדיין רוצה משהו יחסית איכותי. פה דווקא יש מסגרת תקציב, 1000-1500 ש"ח. העדפה ל-19 אינץ כי הבנתי שהוא יותר נוח לאנשים שאוהבים לקרוא הרבה.מסך 22 גם בא בחשבון אם יספק אותה נוחות קריאה. בשבילי, אז רוצה המלצה למסך 19 אינץ (מאותן הסיבות, ענייני רזולוציה, רוצה שלא יהיה ל י קטן מידי בקריאה של טקסט ) אני מתעסק בצילום (סטילס) אז חושב ללכת על האיזו S1932. יש אופציה מוצלחת יותר כשמדובר על מסכי 19 אינץ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
כרגע יש לי מסך של Samsung 23' P2350 . ואני מרוצה ממנו בסה"כ, לצרכים רגילים, סרטים משחקים וכו'.. יש לי אפשרות להחזיר אותו (קניתי אותו ב-950 ש"ח - יחסית זול), להחליף אותו ב-DELL E2209WA ולהוסיף עוד 250 ש"ח. העניין הוא, אם במידה ואני לא עובד על הרזולוציה המקסימלית של המסך (גם בשולחן העבודה), אני עובד על נמוכות יותר, כיוון שזה פשוט לא נוח לראות הכל מאוד מאוד קטן, הבנתי שאני מאבד את איכות התמונה, והאם זה גם שיקול שכדאי לקחת במידה ואני חושב לשדרג את המסך? כלומר כי אני לא מנצל את הרזולוציה הכי גבוהה שלו? (כנל במשחקים, משחק על רזולוציות גבוהות אבל לא על מקסימום) כמובן שגם ב-TN אני מאבד איכות תמונה, אבל הוא זול יותר. הבנתי מהתייעצות עם חבר, ועם אנשים פה, שכל הנתונים היבשים של ניגו…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיברתי שני מסכי LG לא זהים 1. L1732TQ , מסך 17" דק מרובע תומך עד 1280X1024 2. L196WTQ מסך 19" דק רחב תומך עד 1440X900 חיברתי אותם כל טוב ויפה , אני יכול להעביר חלונות בין שני הסמכים , אבל במסך הקטן יותר ( המשני ) אין את השורה של התחל והשעון וזה.. רק רקע שחור וזהו. וכשאני מפעיל משחק אני רואה אותו רק על המסך פרימרי ... אני רוצה שזה יהיה כמו מסך אחד גדול והמשחקים יפעלו על שניהם , האם זה אפשרי ? איך ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-