עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. מה אתם אומרים על המסך?הוא מתאים לשימושים של לראות סדרות ולשחק משחקים במחשב? אני לא ממש מבין בזה, אבל אני יודע שהנתונים שכתובים זה בעיקרון הכל חרטה ומה שחשוב זה בדיקות שעושים מכיילים מקצועיים... עשו בדיקה למסך הזה? התוצאות יצאו טובות? אם רוב הזמן אני ישב במרחק מהמסך של 70-80 ס"מ... זה מספיק או מעט מידיי? תודה מראש על העזרה אהה ונזכרתי, איך הוא גם בתור טלוויזיה? אני יודע מניסיון אולי לא ממסכים אבל בד"כ מכשיר אחד שפועל כשני מכשירים הוא סביר בשניהם ולא כ"כ טוב... זה גם נכון לגבי המסך הזה?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  2. Started by ZiX,

חבר שלי קנה מסך שלהם לפני כמעט שנתיים והמסך שבק חיים היום... ואין לו מושג מאיפה הוא קנה תמסך אבל הוא יודע שיש לו 3 שנות אחריות עליו.. הדגם זה L922A מישהו יודע מי היבואנים שלהם? ואולי יש לו נסיון איתם?

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  3. יש את המסכים שמככבים בזאפ (LG סאמסונג וMAG...) הבחירה באמת גדולה בזאפ ואני לא יודע מה לבחור... חייב שיהיה מסך רחב ובלי רמקולים. צריך זמן תגובה נמוך יחסית, אין לי בעיה עם ארגנומיה לוקה בחסר. אשמח אם תכוונו אותי למסך כדאי. תודה רבה לעונים.

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  4. לאורך השנים תמיד הייתי תקוע עם מסכי CRT מהעבר, ואני מרגיש שהגיע הזמן להתקדם אני רוצה שיהיה בערך 19 אינץ', גם 20 יהיה בסדר אני מניח, אבל לא להגזים. תקציב באיזור ה1200 שקל, אבל גמיש סך הכל, מחפש את התמורה הכי טובה לכסף. כעקרון אני לא משחק בהרבה משחקים, מדי פעם אבל לא בצורה יותר מדי רצינית, מה שאני רוצה מהמסך זה שיהיה נוח לקרוא בו, איכות צפייה טובה, ושיחזיק טוב (: עוד לא החלטתי לגבי מסך רחב\רגיל ולמען האמת חיפשתי קצת וקראתי וזה לא משנה לי יותר מדי. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  5. כרגע אני עם מסך 22", Samsung 2253BW, והוא מצוין לגיימינג והוא פשוט אחלה מסך. לפני כמה זמן קניתי YesMaxHD ואני רוצה לחבר אותו למסך, ופשוט תכננתי לקנות כרגע מסך גדול יותר. אני מחפש מסך 28" עד תקציב על 3.5 שקל, אבל חשוב לי מאוד, ואולי הכי חשוב, שיהיה עדיין טוב לגיימינג. בנתיים ראיתי 3 סוגים של 28", של DELL, של HENNS, ושל SonicView ואין לי מושג מה הכי טוב מביניהם לגיימינג. בקיצור, אני צריך שהמסך יהיה טוב לגיימינג, ואין לי בעיה להתפשר על איכויות בסרטים, וארגונומיה וכדומה, הרי אם ה28" טוב לגיימינג, למה שלא יהיה טוב בדברים אחרים? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  6. בוקר טוב חברים מחר אני קופץ לאופיס דיפו (בשבילי זה פרויקט, אני גר רחוק ) ברצוני לרכוש ערכה ליקוי המסך, הן לנייד החדש שלי, והן למסך של המחשב הרגיל, שלא ניקיתי מאז שקניתי אותו באתר שלהם נתקלתי במוצרים הבאים לניקוי המסך: http://www.officedepot.co.il/catalog/vkgCatalog.do;jsessionid=0000h_4fwbdycU1lF-xFSIOm_jp:12bbi68k5?N=2+31499&pr=* מה הכי כדאי, והאם יש משהו מסוים שעליי לדעת? המון תודה מראש, המשך יום מצוין לכולם

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  7. Started by YANIV286,

על מה אתם ממליצים? בגדול שניהם עם אותו פנל ואותם נתונים רק שLG יותר זמן בשוק ועם יותר ביקורות רובן טובות,לעומת הסמסונג שהוא די חדש בשוק בלי ביקורות בכלל אבל סדרה חדשה, שנראה לי שתוכיח את ההצלחה כמו של סדרת ה T אגב אני יכול להביא את הסמסונג במחיר של 1000 ש"ח 270 שח פחות מהמחיר בזאפ. תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שלום, אני מנסה להטעין פרופיל צבע ולא מצליח. העלתי אותו דרך חלון ה-Color Managment של מערכת ההפעלה עצמה וכמובן שסימנתי אותו כברירת מחדל. זה לא עשה שום שינוי, גם לא לאחר הפעלה מחדש. התוכנה DisplayProfile מאפשרת לדלג בין פרופילי צבע on-the-fly והפרופיל שניסיתי להטעין דרך מערכת ההפעלה נמצא ברשימה שהיא מציגה. ברגע שאני מקליק עליו אני שם לב שהפרופיל אכן נכנס לתוקף מבחינת שינוי בצבעים. הבעיה היא שהתוכנה לא מסוגלת לכפות פרופיל על מערכת ההפעלה וזה בדיוק מה ש-LUT Manager אמורה לעשות. אני מטעין דרכה פרופיל, מכניס אותו לתוקף בתור ה-startup LUT אבל אחרי הפעלה מחדש שוב אובדות ההגדרות והפרופיל אינו נכנס לתוקף. יש למישהו מושג למה זה קורה או שאני עושה משהו לא בסדר? LUT Manager עבדה תחת …

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  9. Started by PolishMan,

שלום לכולם, אני מחפש מסך 19 אינץ (לא רחב) בתקציב של עד 1000 ש"ח. משיטוט בפורום הבנתי כי המסך המומלץ הוא 943BM של סמסונג. העניין הוא שאינני זקוק ואף אינני רוצה מסך עם רמקולים מובנים. ראיתי כי יש את הדגמים שכתבתי בכותרת, ותהיתי האם אחד מהם הוא בעצם אותו הדבר (מבחינת איכות תצוגה ומבחינת ארגונומיה) רק ללא הרמקולים? ומה ההבדל בין כל הדגמים שציינתי? תודה.

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  10. Started by darksoho,

שלום, רציתי לדעת אם יש איפשהו את המסך הזה בארץ זמין כי שמעתי עליו שזה אחד ה מסכים לאנשים שלא כל כך אוהבים מסכי wide ואוהבים לשחק והרבה... שמעתי גם שהוא יקר קצת, אבל משום מה אני לא מוצא אף חנות שמוכרת אותו לפחות בצפון. תודה לכל מי שעוזר.

11. מחיר 800-900 ש"ח רזולוציה 1680x1050 רמקולים מובנים שימושים: אינטרנט ועריכת סאונד ומה הסיפור של היחס ניגודיות? כמה ואיפה זה משפיע אם בכלל? תודה

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  12. שלום רב ברשותי מסך חדש שקניתי מסוג סמסונג t240 מאד הייתי רוצה לתלות אותו על הקיר בחדש העבודה שלי להבנתי מכיוון שאין לו תקן vesa אין אפשרות לאחר חפירה באינטרנט ראיתי שיש בחו"ל כל מיני פתרונות רציתי לקבל עצה האם יש בארץ איזה שהוא פתרון יצירתי שאיתו אני יכול לתלות את המסך על הקיר תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. איך ניתן לבדוק את הפרמטרים של מסך כפי שהוא מגיע מהמפעל (ללא פרופיל צבע)? כיצד אתרי הבדיקות בודקים את דיוק הצבעים, הגאמה, רמת הבהירות וטמפרטורת הצבע? הרי אם משתמשים בתוכנה של המכייל הוא בונה פרופיל ואז מספק מדידות. תודה.

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  14. מהאתר הרשמי לא הצלחתי להוריד... אם ישנם אתרים נוספים בהם ניתן להוריד את הדרייבר העדכני ביותר ע"מ שXP תזהה את המסך בשמו האמיתי?[br]פורסם בתאריך: 28.08.2009 בשעה 13:24:09 הסתדרתי, תודה.

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  15. עד היום עבדתי עם מסכי CRT (הייתי שמרן גדול בנוגע למעבר ל-LCD, אבל די, הגיע הזמן לשדרג) ואני מעוניין לשדרג עכשיו מן הסתם למסך LCD לראשונה. הסיבה שלא אהבתי עד היום מסכי LCD היא בגלל תופעה כלשהי, שאיני יודע איך קוראים לה ומה צריך לוודא שהמסך כולל (או לא כולל...) בכדי שהתופעה לא תיהיה. אז אשמח אם תתנו לי ידע בנוגע אליה, אני אסביר. במסכי LCD שראיתי עד היום התמונה הייתה מוזרה למדי יחסית ל-CRT. קודם כל אציין שווידאתי שהרזולציה (ותדר ההרץ) הם הנכונים לאותו הדגם של המסך. זה התבטא שונה ברגיל ובמשחקים, אני אסביר. ברגיל אי הדיוק היה בלתי נסבל. אדגים את זה עם טקסט כי שם זה הכי בלט, תרתי משמע- ברגיל טקסט במערכת ההפעלה אמור להראות חד (אלא אם כן בהגדרות מראה סומן ClearType, אבל לא סומן …

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  16. Started by xena,

היכן אפשר לממש אחריות על מסך של VIEWSONIC אם החנות שמכרה לי את המסך פשטה את הרגל?

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  17. שלום אני רוצה לקנות מסך מחשב למשחקים וסרטים בגודל "24 אינץ יש לי מחשב 4 ליבות דגם 6600Q וכרטיס מסך 8600GT 257 MB אני יכול לשפר את הכרטיס מסך עם יהיה צריך בשביל המסך אז כך העם מסך למשחקים וסרטים יתאים UltraSharpTM U2410 של Dell (עם פאנל IPS‏ - In Plane Switching) או מסך ULTRASHARP 2408WFP (עם פאנל VA - Vertical alignment) שני המסכים יש להם נתונים כמעט דומים אבל לפאנל VA יש ניגודיות 1:3000 אלפיים יותר מהמסך עם הפנל IPS אבל לפאנל IPS יש יותר איכות צבע מה יתאים לי יותר למשחקים פאנל IPS‏ - In Plane Switching או פאנל VA - Vertical alignment באתר כתוב שלפאנל IPS יש יותר איכות צבע חדות ותמונה חיה ו-1.04 מיליארד צבעים קח שתי קישוריות IPS http://www1.euro.dell.com/il/he/business/…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. ברחבים כמובן אין התלבטות DELL 2209WA. חיפשתי בפורום ולא הגעתי עדיין למלצה על מסכי 20" (או 21") בפורמט לא רחב, שיספקו תמורה טובה למחיר בדומה DELL 2209WA כמו כן , מה היחס ביחס העבודה בין 22" רחב ל20" לא רחב (כלומר בכמה גדול יותר 22") תודה

19. Started by LielZ,

אוקיי אז שקיבלתי תמחשב בהתחלה וחיברתי אותו למסך הזה באמצעות כבל d-sub זה עבד , עכשיו אני מנסה לחבר אותו שוב זה לא עובד , פשוט יש מסך שחור וכלום לא קורה אז ניסיתי לחבר עם כבל hd כי יש לי כרטיס עם יציאת hd וזה גם לא עובד המסך שחור ולא קורה כלום למה זה ככה?בהתחלה זה עבד. ואם כבר אני רוצה לדעת מה ההבדל בין dvi ל dsub

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Danman,

שלום, אני מחפש לשדרג את מסך הCRT שיש לי כיום - IIYAMA Vision Master Pro 454. הצרכים הם hardcore gaming - בעיקר משחקי רשת מהירים (UT, COD, CS וכו') אני מאוד, מאוד פדנט בכל מה שנוגע לזמן התגובה של המסך (זה למה אוטוטו 2010 ואני עדיין עם CRT) ולמען האמת אם הוא היה גדול יותר ותופס פחות מקום על השולחן שלי הייתי נשאר איתו ממה שהבנתי אני אמור לחפשים מסכים עם INPUT LAG נמוך ככל האפשר, האפשרויות שראיתי בינתיים: Benq G2400WD Asus VK246H אפשרות נוספת שחשבתי עליה היא אחד ממסכי ה120HZ שלצערי באים רק בגודל 22" וגם נדרש לייבא אותם אישית מחו"ל: Samsung 2233RZ Viewsonic VX2265wm התקציב אמנם הוגבל ב2000 ש"ח, אבל אם יש מסך יוצא דופן שיצדיק השקעה גבוהה יותר, אני מוכן לכך. אשמח לע…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אשמח לקבל המלצות למסך 23 או 24 לצורך עבודה של אדריכלית בתוכנות אוטוקד PHOTOSHOP ותלת מימד : טווח מחיר 900-1400ש"ח .

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  22. Started by eltoro,

תודה.

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  23. Started by arkzai,

שלום אני מחפש מסך שעיקר תפקידו הוא עבודה גרפית, איור עיצוב ממשקים ואתרי אינטרנט כמובן קצת תלת עריכה ואפקטים. חשבתי על מסך 22' משהו שאפשר לראות עליו סרטים אך בעיקר לעבוד. אין לי תקציב מוגדר חשבתי להוציא עד 1500 אך אפשר לחרוג תודה

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  24. Started by thebenjamin,

עד עכשיו חשבתי שהמסך שלי מוציא מאין רעש רק כשuTorrent על מסך מלא וברזולוציה 1920X1200... עכשיו שמתי לב שזה קורה גם בדברים אחרים וברזולוציות אחרות.. פרסמתי הודעה בפורום אחר ושם רשמו לי: Some LCDs have noisy inverters. Mine's one of them and it's also brand new. אני יודע שאני רגיש לרעשים השאלה אם זה נורמלי? המסך:T240

25. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך 19 אינץ' במחיר של עד 700 ש"ח (אם אפשר בפחות - מה טוב). מס' שאלות: האם התקציב הוא בסדר ולא נמוך מידי? (אין צורך במסך יותר מידי איכותי כי אני לא משחק הרבה במשחקים) מה שבין היתר חשוב לי במסך זה שיחזיק לאורך זמן ואתקל בכמה שפחות בעיות בו.. אם התקציב נמוך מידי אז מה התקציב הראוי כדי למצוא מסך נחמד+? ראיתי מס' דגמים ורציתי לשמוע את חוות הדעת שלכם עליהם (אתם יותר ממוזמנים להוסיף דגמים משלכם..) Mag AI937W Samsung 943BW איך הם? תודה מראש לכל מי שיעזור, שנה טובה :]

• 2 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.