עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Dynamic,

שלום, יש לי מסך DELL 2209WA ומידי פעם הוא מחליט לקרוס, הכוונה הצבעים על המסך משתגעים לדוגמא: [ATTACH=CONFIG]9655[/ATTACH] חיברתי מסך אחר למחשב, הכל בסדר, הכוונה היא שאין בעיה במחשב. כמו כן, חובר עם כבל DVI נוסף, גם שם זאת לא הבעיה. אשמח אם מישהו נתקל בבעיה דומה וקיימת דרך לסדר את הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by DJO,

שלום, כרגע יש לי מסך DELL U27 (אני עובד ברזולוציה של 2560X1440) ואני זקוק בדחיפות למסך שני. אני עובד עם כמה דסקטופים במקביל ועם הרבה מאוד חלונות. אני לא משחק. אני מעדיף לקנות את המסך בארץ. אני לא יודע איזה מסך אני רוצה לקנות רק ברור לי שהוא צריך להיות לכל הפחות בגודל של המסך הנוכחי. בהתחלה חשבתי ללכת על לפחות 30 אינץ' אבל אז חשבתי שאולי יש חסרונות בכך שהמסכים בגדלים שונים. אני גם מתלבט בנוגע למסך 4K, אני יודע שזה מייקר מאוד אבל אני מוכן לבחון את האפשרות. במה זה עוזר למי שלא מתעסק בגרפיקה או משחקים (אולי זה עדיף לעיניים?), אני גם לא ממש רואה סרטים במחשב. התלבטתי אם לפתוח שרשור חדש או לא כי היה אחד דומה אבל החלטתי שזה שונה מספיק, אם לא אנא אחדו. תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Hasamba,

יש מבצע בשקם אלקטריק, על כל קנייה של אחד המסכים הנל מקבלים גם DVD נייד, השאלה היא איזה מהם עדיף, הסמסונג קצת מפחיד אותי כי הוא רחב, אני לא רואה סרטים במחשב (יש מדיה סנטר) וכמעט לא משחק, רק עבודה ואינטרנט. האם גלישה ועבודה רגילה יראו טוב יותר במסך רחב מבמסך רגיל? תשובות מהירות יתקבלו בברכה, אני מתכנן לקנות היום תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by rony1988,

לא אחפת לי הגודל אבל שלא יהיה עדין מדי מישו יודע על משו זול?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Godmoney,

http://m.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=TZmaglp9178ms 999 שקל

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  6. שלום רב, הבעיה היא כזו: הצבע הלבן של המסך בהיר- בוהק מדי, מה שגורם לאי נוחות בעיני וכאב במצח. לא מדובר בבעיה של קריאה או ראייה של אובייקטים על המסך, הראות היא טובה, אך לאחר מספר דקות בגלל שהלבן הוא כזה זוהר ודומיננטי מתחילה הרגשה של אי- נוחות בעיניים. הבעיה אינה מגיבה לנסיונות הגדרה, ניסיתי לשחק עם הcontrast וה brightness גם בOSD של המסך עצמו וגם בהגדרות של ה ATI CATALYST, מה שאומנם מוריד מסך כל איכות הצבע ויכולת רואי נמוכה יותר, אך למעשה הצבע הלבן- למשל בדפדפן או בתוכנת וורד של מייקרוסופט נשאר דומיננטי ובהיר באופן לא נוח.... אשמח אם מישהו יוכל לומר לי איך לטפל בבעיה הזו, אף על פי שקראתי שלסוג המסך הזה ישנה בעייה של בהירות...[br]פורסם בתאריך: 7.05.2009 בשעה 01:40:06…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by omri09,

המסך שלי תומך בחיבור DVI-I, היום קניתי כבל DVI-D(זכר משני הכיוונים). האם העובדה ש DVI-I תומך הן באות אנלוגי והן באות דיגיטלי אמורה לשנות משהו בכל הנוגע לאיכות? עריכה: אוקיי לא יכולתי להתאפק וחיברתי את הכבל. אני פשוט לא מאמין איך יכולתי לעבוד עם VGA, הבדל של שמיים וארץ!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. טוב אני כבר נמאס לי מה22' CRT המפלצתי שיש לי פה בחדר ואני רוצה משהו חדש שיהיה אפשר לתלות על הקיר עד 1600. חשבתי על משהו בסגנון 226BW. אתם מוזמנים להגיב ולהציע ואפילו אולי לשנות את דעתי

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  9. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת אם המסך הזה הוא טוב ויתן לי תצוגה טובה הוא מיועד בין היתר למשחקים ועוד משהו יש לו חיבור DVI? תודה מראש עריכה: העם כדי להוסיף כ100 שקל ולקנות 740B?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by iMKO,

קיבלתי הצעה לרכוש את המסך הנ"ל (שטרם הגיע לארץ, לדעתי) ב880 ש"ח. מה דעתכם? ממליצים? משמיצים?

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  11. שאלה בכותרת + האם הוא נמכר בארץ? צריך לצאת מחליף מזמן הקרוב?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by chatin,

איזה חברה עדיפה באחריות לדוגמה - על כמה פיקסלים שרופים מחליפים מסך בלי בעיות ???

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  13. Started by Check_Point,

שלום. אני זקוק להמלצה למסך Lcd 19", והדרישות ממנו מאוד ספציפיות: הוא בעיקר ישמש לקריאת מסמכים, גלישה באתרים ועריכה של מסמכים, ולכן חשובה איכות צפייה בטקסט. אני מוכן לגלוש קצת מהתקציב וזאת בתנאי שהמסך יעמוד בדרישות. איזה מסך לדעתכם יתאים לדרישה זו באופן הטוב ביותר? שקלתי את ה- vp930b, יש משהו מתאים יותר? תודה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  14. היי! מחפש מסך 32 אינצ', 4K עם צבעים מדויקים (עובד עבור web, לכן sRGB חשוב יותר), קל על העיניים למשך זמן ותמונה ברורה. אני עובד באנימציה של דו-מימד, סרטונים, גרפיקה, ציור בפוטושופ ולפעמים גם גיימינג קליל.. תקציב בערך 4,000 ש"ח אני לא יודע לעשות קליברציה ומעדיף שיגיע מוכן מהמפעל חשבתי על ה BenQ PD3200U או Viewsonic VP3268

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by l_messi,

שלום, אני מחפש לקנות מסך מחשב חדש, גודל אני רוצה בסביבות ה23 אינץ' בעיקר למשחקים כמן pes call of duty nba בארטפילד וכאלה ושיתאים גם לסרטים התקציב שלי זה בערך 1000 שקל ועוד שאלה איזו חברה הכי טובה במסכים? לי אמרו שסמסונג זה נכון?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by IdoZ,

1.הוא FHD?? כי ראיתי שהרזולוציה שלו היא 1920X1200 2.באתר של סאמסונג כתוב WUXGA מזה זה? זה לא FHD? 3.הוא יכול להריץ סרטים על איכות של FHD? 4. מה ההבדלים המשמעותיים בינו לבין T240HD ? 5. אם בעצם FHD = 1080X1900, אז למה הרזולוציה של T260HD היא 1200X1900? הוא לא באמת FHD?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  17. Started by razy,

למישהו יש מושג איפה, אם בכלל, ניתן למצוא את המסך Acer XB270HU בארץ? https://www.amazon.com/gp/product/B00UPVXDA8

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Shalom Levi,

דרישות מסך גימינג 27, 144HZ, מחשב קיים: כרטיס מסך 1070 ,מעבד r7 2600x , 16G RAM מעוניין במסך שמטרתו הראשונה היא משחקים, מטרתו השנייה היא עריכת וידאו. אני מתלבט בין המסך AOC Agon AG271QX 27” בעלות של 2000 שקל https://www.amazon.com/gp/product/B01G5JYN0C/ref=ox_sc_saved_title_4?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 לבין המסך C27HG70 27 שעלותו 2700 שקל https://www.amazon.com/gp/product/B06XSQ5QN8/ref=ox_sc_saved_title_7?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 את האמת אני דל תקציב, האם 700 שקל יעשו את ההבדל? ההבדל הגדול שמתי לב אליו שלסמסונג יש HDR האם יש לכם משהו אחר מומלץ בתקציבים הנ"ל?

19. Started by jacksean,

שלום, מעוניין לרכוש את המסך הרשום בכותרת לטובת גיימינג 4K. המפרט, אם רלוונטי, מצורף כ-JPEG. ובכן, נתקלתי בשני דגמים שמשווקים בישראל, כאשר שם הדגם הנפוץ ביותר נקרא S32BG850NM, והשני S32BG850NP. כמובן, קיימים תתי-דגמים נוספים בעולם, וייתכן שזה עניין אזורי, אבל האם ישנם הבדלים ביניהם, ואם כן, מהם? תודה מראש והמשך יום נפלא לכולם!

20. Started by emil001,

היי, אני מחפש מסך למחשב בגודל 24' ומעלה.. בעיקרון הכי חשוב לי שיעבוד טוב לסרטים ושהמסך יהיה כמה שיותר גדול. (עד 32' אינץ) צריך המלצות לגבי מסכים, אם אפשרי גם איפה ניתן לרכוש אותם. התקציב שלי עד 2000 ש"ח. תודה על כל עזרה והמלצה שתבוא, אמיל.

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  21. Started by yoel12,

שלום אשמח לדעת האם ניתן להתקין G-SYNC על כל מסך ואם כן מהיכן קונים את הצ'יפ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. טוב, כבר פתחתי אשכול אחד לא מזמן, ואני עכשיו ערכתי את הקציב. אני צריך מסך גיימינג מומלץ בכיוון ה 22" בתקציב של 850 ש"ח פלוס מינוס עם חריגה של עד 50 ש"ח לשם או לשם. שימושים: בעיקר גיימינג ומשחקים כבדים, צפייה בסדרות ובסרטים... אין לי ממש מושג במסכים, אבל אני כן מעדיף ממותג בעל שם אמין כמו LG, Sumsung, ViewSonic' BenQ... (סתם שמות שאני מכיר) תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by EAD,

היי אני מקבל בקרוב את מסך ה26 אינץ של NEC 2690WUXI H-IPS ;D רציתי לשאול, האם עדיף לתלות אותו על הקיר (לחבר כלומר) מאשר להשתמש ברגלית? כמו כן, יש לכם המלצות לגבי מתקני תלייה והיכן יכול להשיג אותם וכו'? אם כבר מתקן תלייה, תמליצו על משהו סופר איכותי, שאוכל להניח עליו מסכים מגודל 26 ומעלה בצורה נוחה ויציבה. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. היי, אני צריך המלצות למסך מחשב איכותי. בין 24 ל-27 אינצ', עם רזולוציה של 1920x1080, שתהיה כניסת HDMI. תקציב עד 2,500. ראיתי שרובכם ממליצים על ה-U2412M,הבעיה שאין לו חיבור HDMI. תודה...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by itaykliin,

אני מחפש מסך רחב בתקציב של 1800 עד 2200 עם המיפרט הטכני הכי טוב יחסית לתקציב שציינתי ומיועד בעיקר לסרטים עדיף שיהיה 20 אינץ אבל לא חייב .בבקשה תעזרו לי!

• 2 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.