מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום כשאני רואה סרטים יש לי מאין ריצודים במסך, כאילו הוא נתקע ואמרו לי שבשביל שזה לא יהיה אני צרי להפיל מנגנון שנקרא OverDrive מישהו יכול להסביר לי איך? תודה
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
לפני שלוש שנים קניתי את המסך הזה, בהמלצת האתר והפורום (מאוד מרוצה!) אני מעוניין לקנות (או לפחות לבדוק) את ה"יורש" שלו בשביל בן משפחה. לפי השם זה נראה לי זה הדגם החדש - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12930 הבעיה שהמחיר הרבה יותר יקר, בזמנו קניתי את המסך ב-900 ש"ח... מה אני מפספס? עליית מחירים או שיש מסך מקביל ל u2312hm יותר זול?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. ההורים שלי רוצים לקנות מסך LCD חדש למחשב (במחשב משתמשים ההורים שלי ואחותי הקטנה בת 9). חשוב לציין שההורים שלי לא רואים סרטים במחשב (בשביל יש HTPC ו-42" פלזמה) ומה שהם עושים במחשב זה גלישה באינטרנט ו-Word. עקיצר, עבודה משרדית אפשר לאמר. לאבא קורץ העניין של מסך רחב. אני משתמש במסך רחב גם וזה דיי נוח לי. לכן אני לא רואה סיבה להמליץ לו על מסך 4X3. אבא רוצה 16X9 בעיקר בגלל שהוא יוכל לפתוח את הטאב של המועדפים ולראות את כל האתר בשלמותו. יש לכם הסתייגויות? ז"א, מה אתם ממליצים? רחב \ 4X3? גודל.. לפי מה שראיתי ההבדל בין 17" \ 19" ל-22" לא כ"כ גדול ולכן כבר עדיף ללכת על 22". תקציב. לא יודע. אני מניח שלא נשתגע ואבא לא יקנה מסך ב-4K. ככה שאני לא יודע מה להגיד אבל רצוי מסך איכותי…
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לקנות את המסך הזה, אבל נראה שיש בו בעיית הבהוב שגורמת לעייפות בעיניים, בעיקר ברמות בהירות מתחת ל 60%, כמו שמתואר בסרטון הזה : האם מישהו נתקל בתופעה ? כדאי אולי להוסיף משהו כמו 800ש"ח, שזה לא סוף העולם, ולקנות במקום את ה U2410...
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
מסך 24 שיחובר לנייד lenovo n3000 הכי חשוב איכות הצבעים-אין חשיבות למחיר ראיתי המלצות באתר ל dell 2408 wfp אך האין מדובר בפנל vpa ולא ips כפי שהנכם ממליצים באתר? כל עזרה תתקבל בברכה השימושים\מטרה:שימוש רגיל אינטרנט וכו'-לא משחקים\סרטים חשיבות עליונה לאיכות הצבעים תודה !!
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
רק רציתי לדעת אם למסך LCD יש חיבורים שונים מאשר מסך CRT... ז"א, אם מחשב CRT (MAG ישן) שמתחבר למחשב מלפני 4 שנים, אז גם מסך LCD חדש ייכנס בו בלי בעיה... תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רצוי להישאר בגבולות 1400 ש"ח. אשמח להצעות, המלצות וסיבות.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אפשר לקבל בבקשה המלצה למסך בסביבות התקציב הזה? הוא ישמש בעיקר לקריאה ולכתיבה של טקסט, מעט מאוד עריכת תמונות (צבעים מדוייקים לא חובה) ובכלל לא ישמש למשחקים לא יודע אם 17'' או 19'' בתקציב הזה, אבל צריך להיות LCD. תודה
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני בחיפושים אחרי מסך 22 אינץ, לשימוש משרדי בעיקר כגון מעבד תמלילים, גלישה באינטרנט, סרטים מדי פעם. חייב רמקולים מובנים, עדיפות עם כניסות USB. אשמח לקבל המלצות תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
בוקר טוב חברים מחר אני קופץ לאופיס דיפו (בשבילי זה פרויקט, אני גר רחוק ) ברצוני לרכוש ערכה ליקוי המסך, הן לנייד החדש שלי, והן למסך של המחשב הרגיל, שלא ניקיתי מאז שקניתי אותו באתר שלהם נתקלתי במוצרים הבאים לניקוי המסך: http://www.officedepot.co.il/catalog/vkgCatalog.do;jsessionid=0000h_4fwbdycU1lF-xFSIOm_jp:12bbi68k5?N=2+31499&pr=* מה הכי כדאי, והאם יש משהו מסוים שעליי לדעת? המון תודה מראש, המשך יום מצוין לכולם
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי, רציתי לברר אם אני מכוון מנורת לילה ממרחק של מטר, יכול להיגרם נזק למסך חס וחלילה? שאלה קצת נובית אבל חייב להיות בטוח.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
-
הוא לא נעלם!!! :s05: האם יש דרך לפתור תבעיה....? תודה מראש למגיבים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי WINDOWS 8 ... לאחר שחברתי למחשב את המסך החדש שלי LG IPS231P רציתי להתקין את הדיסק שלו נכנסתי לדריברים לחצתי על ההתקנה ואז הוא עשה לי INSTALLATION ABORTED עכשיו אני גם לא מוצא איזה הורדה באתר של LG עכשיו תכלס גם השאלה שלי היא אם אני צריך את זה בכלל? אני זוכר שבDELL אמרו שצריך להשים אותו על רזולוציה של איזה 2000 ומשהו .. חשבתי אולי גם בLG צריך משהו דומה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך שהשימוש העיקרי בו הוא משחקי מחשב, ומדי פעם צפייה בסרטים וסדרות. אני לא רוצה מסך שנמרח, נמרחו לי העיניים מספיק בטלוויזיה של אחותי. לא מחפש להשקיע יותר מדי. כנראה בסביבות ה800שקל ואפילו פחות! תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת אילו בדיוק בדיקות (מעבר לפיקסלים שרופים) אני צריך לעשות בחנות לפני קניית המסך ? האם כדאי לדרוש מהחנות לבדוק את המסך על ידי תוכנה ספציפית שאני מכיר, כדי שהם לא ישתמשו בתוכנה גרועה או משהו כזה ? אילו תוכנות מומלצות ?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
זהו בעצם...האם מסך LCD שמוגדר טלוויזיה יכול להיות גם מסך מחשב או שמא הוא ימיס לי את העיניים ללא רחמים? לצורך העניין אתן את המסך הבא לדוגמא... http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=32R71&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=152&aff=Zap〈=he
-
- 2 תגובות
- 7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך חדש למחשב הסתכלתי על המסך הזה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11332 הוא נראה לי טוב אבל אם יש לכם הצעות למסכים אחרים אשמח לשמוע רק חשוב לי שהמסך יהיה full hd ובלי רמקולים ואני מעדיף לרכוש אותו דרך אייבורי תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני ירושלמית רציתי לשאול אם עדיף לקנות בחנויות כמו Ivory/ksp או שעדיף בחנות כמו מחסני חשמל. הגודל הרצוי 23/21 אינץ, דגמים ממולצים? (עד מחיר של 600 ללמידה וסרטים )
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמה יעלה דגם ה-ROG Swift OLED PG27AQDM שסובב ראשים בתערוכת CES עם שילוב של רזולוציית QHD וקצב רענון של 240 הרץ? עכשיו יש תשובה עבור ארה"ב ואירופה - ולא בטוח שתאהבו אותהלכתבה
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
- 3 followers
-
-
המסך 2475W יצא לפני איזה 3 שנים והמסך ZR24 הוא חדש יותר יחסית הם מוכרים את 2475 באיזור ה550 יורו ואת הZR באיזור 350 במה שונים המסכים זה מזה מבחינת איכות התצוגה בלבד? האם ה2475 מתאים יותר לCAD מאשר הZR?
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אהלן, קונה מחשב בקרוב מאוד. נשאר להחליט על מסך היות וה CRT 19 הנאמן והזקן גוסס. המפרט יהיה ככל הנראה כזה AMD 435 2גיגה DDR3 ו 4770 או 5670 (לא החלטתי..) איזה מסך מתאים עד 800 ש"ח? תודה
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי מסך של LG W2261V כשאני מנסה לראות בו סרטים (שנאטים תקין במסך של הנייד לדוגמא) בכל פעם שיש בסרט קטעים חשוכים/שחורים, רואים באזור פיקסלים ריבועים... מה אפשר לעשות ? האם יש מצב שזאת האיכות של המסך ??? הנתונים שלו די גבוהים... נסיתי לשנות קצת את ההגדרות אך שום דבר לא הואיל...
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה מסך מומלץ למשחקים חוץ מ DELL 2007FP\WFP ועם פאנל כמו של דל אתם ממליצים? 19\20 אינץ. אני מחפשת מסך טוב ואיכותי ואני רוצה לדעת למשל אם ל ASUS יש כזה מסך,או חברה אחרת.. ביי....
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
החלטתי לקנות את המסך 2407WFP של DELL. הבנתי שיש לו מספר גרסאות. מהי הגרסה האחרונה? והאם ישנם הבדלים קריטיים? קראתי שהם תיקנו בעיות banding מתישהו. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-