עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום כולם! יש לי LCD של סמסונג . עקב רצון טוב של אחד מבני המשפחה הוא "ניקה" את הLCD עם מטלית שספוגה במים ועכשיו יש מעיין כתמים מהמים. איך ניתן לנקות את זה? חשבתי אולי לקנות שפריצר ולהשים בו מים ולנקות בצורה יותר טובה. האם מעט מים יפגעו בLCD (בציפוי או משהו, כי אני יודע שיש חומרים שכן פוגעים בLCD ) תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  2. שלום לחברי הפורום . אבקש את עזרתכם בבחירת מסך 22 אינץ' איכותי . המסך אמור לשמש בעבודה (משרדית) , ובנוסף לצפיה איכותית בסרטים . כל מידע יתקבל בברכה , מפני שאין לי כ"כ ידיעה בנושא . נ"ב : המעבד שלי הוא : פנטיום 4 . מהירות 3.2 מגה . זיכרון 1 ג'יגה . - אין לי כל כוונה לעת עתה , לשדרגם . כרטיס המסך לעת עתה הוא : 128 מגה , 64 ביט . - אך בהחלט אשקול שידרוג . תודה ניצוץ

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  3. Started by Rin,

היי , לפני הכותרת מה ההבדל בין ה Samsung T220 ל Samsung T220P ? מה עדיף? עכשיו לכותרת הראשית - ניסיתי להבין מה יותר טוב - למטרת כל שימוש - משחקים \ סרטים \ כללי \לכתוב טקסט לפי הביקורות שלכם ה 2243 מתאים למגוון רחב של אפשריות - שזה אומר כל שימוש וה T220 מתאים לפחות לשימושים? מה זה אומר פחות שימושים - לקרוא טקסט לא יהיה נוח? ואם שניהם לא יהיו על המקיסמום רזולוציה שלכם אלא על פחות - זה עדיין משנה? כי אני אישית לא חושב שאני יכול להיות על מקיסמום רזולוציה כשנאי משתמש באחד מהם המסך מיועד לחבר - לי יש 226BW ואני מרוצה מאוד מהמסך הזה - מסך מעולה לדעתי - למרות הביקורת הלא הכי מוצלחת עליו באתר שלכם תודה

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  4. Started by eliazu,

אני מתבלט בין שני מסכי ה24 האלו. יש השוואה טכנית כאן: http://www.shopmania.co.za/compare~online-monitors~p-138962~compare-961467,138962~pp-up.html מה שמפריע לי, ב T240, הוא שאומרים שהצבעים שם לא משהו, וכל הפאנל דיי גרוע, לא ניתן לכוונן אותו, מצד שני יש לו tv tuner. מה שמפריע לי ב 2494HM, הוא שהוא לא מוכר בכלל בחו"ל. אין אותו ב amazon, מצד שני הוא חדש, כן מתכוונן, ויש לו תכונות יותר טובות. אבל אין לו tv tuner . שזה דבר שאני לא באמת צריך. חוץ מזה הוא 16:9 בדיוק והשימוש העיקרי שלי הוא סרטים... המחיר שלהם זהה, אולי 100 שקל רחוק אחד מהשני, שזה לא עניין מבחינתי. מה דעתכם? אגב זו כתבת יחצ"ון על ה 2494 בעברית http://www.technolog.co.il/2009/02/15/2396 וזו ביקורת מעולה על ה t240: …

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Sygnus,

דגם המסך - LG L1530S אתמול חזרתי והנורה מעל כפתור ההדלקה במסך הבהבה משום מה, כשאני לוחץ על הכפתור, אין שום תוגבה, המסך אינו נדלק. הוצאתי מהחשמל כמה פעמים, אבל הנורה עדין מהבהבת, והמסך אינו נדלק. מישהו יודע מה הבעיה ? יש דבר כזה לעשות ריסטרט/ריסט למסך ? תודה.

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  6. שלום לכולם אני מחפש מסך חדש בגודל עד 20 אינץ(רחב)- אני לא רוצה גדול יותר כי יש לי גם LCD 32 אינץ בחדר לכן השימושים העקריים שלו יהיו גלישה באינטרנט לאחר חיפושים אני מתלבט בין 3 הדגמים הבאים : Samsung SyncMaster 2043BW Samsung SyncMaster 2053BW Samsung 943BW מה עדיף מבין שלושתם או שיש לכם המלצות אחרות בשבילי .. תודה

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  7. קודם כל סליחה על הבורות ,לקחתי הפסקה גדולה מכל מה שקשור למחשבים וחומרה בעיקר ואני ממש לא מעודכן.... אז ככה,יש לי כרטיס מסך ישן ati radeon 9500 pro 128mb שעשיתי לו אוברקלוק קטן. האם הוא מספיק לצפייה בסרטים באיכות HD על גביי מסך חדש שאקנה שהוא HD ready?,או שצריך לקנות גם כרטיס מסך חדש תומך HD (אם יש דבר כזה)?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  8. Started by prozac,

בגלל חוסר במלאי רוצים להחליף את המסך ל 19" 196 WTQ lg , (מ- samsung 953BW 19" 2ms DVI ) האם המסך פחות טוב? מאחר וראיתי שהניגודיות היא 1:5000, לעומת המסך המקורי 1:8000 תודה.

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  9. Started by eladh16,

שלום יש לי את ה t220 של samsung. שאלתי היא, האם אפשר לנקות את הצג עם קצת תרסיס לניקוי חלונות ומגבת עדינה? האם מומלץ? לא ישאיר סימנים?

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  10. Started by rafi k,

יש לי מסך LCD 22' 2253BW כאשר אני מוריד סרטים HD 1080 אני מסוגל לראות אותם בלי שום בעיה. הייתי בטוח שאני חייב כרטיס מסך מעולה (יש לי רק INVIDIA 8500) עם יציאה לכבל של HD למסך, אז מה קורה פה או שלא הבנתי נכון או שהסרטים שאני מוריד הם לא באמת FULLHD? סילחה על הבורות מראש.

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  11. שבועיים עם הלאפטופ וכבר מלא אבק. עם מה צריך לנקות שלא יהרס ואיפה משיגים את זה? אפשר להשתמש בזה גם למקלדת-מחשב עצמו או שעם משהו אחר? בנוסף מסך מחשב CRT ששנתיים בערך לא ניקינו, איך מורידים את כל הלכלוך שנדבק?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. טוב אז בעקרון המסך הגיע(עם סטנד מלא !) בלי פיקסלים מתים עד כמה שבדקתי עם תמונות בצבעים שונים על כל המסך ובעקרון נראה טוב (החנות אגב פנדס והשירות לא רע בינתיים המחשב מFOX מתעכב למרות שאני מבין שהם עוברים איחוד עם TMS עכשיו אז אולי זה מעכב אותם למרות שהזמנתי את המחשב 3 ימים לפני המסך אם כי כנראה שוב זב מחשב וזה מסך ) אז ככה : איזה עוד בדיקות כדא להעביר את המסך? אוקי והנה ביקורת - דבר ראשון המסך מתנדנד מעט אצלי הוא עומד מול קיר אבל הייתי לוקח את זה בחשבון למי שזה לא ככה דבר שני החיבורים לחשמל פורט וכו' קשים מאוד להשגה לקח לי קצת זמן למשש את המקום עד שהצלחתי לחבר וגם החשמל לא ממש נכנס בקלות ועד שלא הכנסתי אותו היה מהמקום מעין רעש חשמלי כזה שעבר אחרי שניסיתי להדק את העסק. ה…

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  13. Started by daniel_com12,

שלום! המסך הוא צריך להיות 50% אינטרנט 35% משחקים כבדים 15% עבודות התקציב הוא עד 850 ש"ח מקס' תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  14. יש לי כרגע מסך T220 של סמסונג ואני די סובל מהגודל העצום שלו מאחר ואני עובד עם טקסטים קטנים. אשמח אם תמליצו על מסך המתאים לשימושים שלי.

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  15. Started by shirNoshe,

לאחרונה אני רואה מסכי מחשב שמודגש שהם בפורמט הנ"ל. אשמח להסבר קצר מה היתרונות/חסרונות של המסכים האלו ומה ההבדל בינם לבין 16:10. האם קיימים מסכי 23 בפורמט 16:10 או שזה לפי ההידיון והחישוב רק 16:9?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש לי מחשב נייד עם מסך 14.1 שפועל ברזולוציה מקסימלית של 1280X800 (יחס 16:10). רוב הזמן אני עובד איתו בבית ומחבר אותו למסך רגיל. כרגע יש לי מסך 17" רגיל לא רחב, כך שכדי למנוע עיוות של התמונה, יש שוליים שחורים די רחבים למעלה ולמטה. השאלה שלי היא האם שווה בכלל להשקיע במסך יותר גדול מ-17" (רחב כמובן)? קראתי שהמסכים האלו מיועדים לעבוד ברזולוציות גבוהות ואם לא מתכננים להגיע לכאלו רזולוציות אין טעם בכלל לקנות אותם. האם יש לכל גודל מסך רזולוציה ספציפית המתאימה לו? ואם כן מה הגודל המתאים לרזולוציה שלי? תודה

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  17. Started by sinister18,

אהלן...רציתי לדעת מה ההבדל בין הדגם VW224U לבין הדגם VW222U ומי מבין שניהם יותר טוב ונותן איכות תמונה טובה יותר? http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=RjK5jGChVMy3QbXt http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=aNVINW1uJlmCw9jZ

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  18. קיבלתי T220P שהתמונה בו דווקא נחמדה (לא ברמה של פאנל MVA או E-IPS אבל עדיין..) אבל שיגע אותי שלא ניתן להגביה את המסך על ציר. החנות היו בסדר ואיפשרו לי להחזיר אותו. האם מישהו בבקשה יכול להמליץ לי על מסך ברמה דומה עם ארגונומיה משופרת? לתגובתכם אודה!

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  19. Started by IdoZ,

מה אתם אומרים על המסך? הוא טוב? יש לו ביצועים טובים? איך הוא למשחקים? איך הוא לסרטים? הכרטיס מסך 8600GT 512MB יחזיק? אה ודרך אגב, אתם יכולים לעשות אשכול בנעוץ על מסכי 24 אינצ' מומלצים? כמו שעשיתם עם ה22 אינצ'... זה יעזור לדעתי אה ואם הייתם עושים כזה אשכול הT240 היה נכנס? תודה :)

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  20. שלום אני רוצה לקנות מסך שישמש אותי גם כמסך לאקס בוקס (קונסולה כמו פליישטיישן) וגם כמסך טלוויזיה, ברצוני לשאול אם כדאי לקנות מסך טלוויזיה או מסך מחשב, עד כה מצאתי דגם שמאוד משך את עייני, בבקשה תגידו לי אם זה כדאי או לא. שם המוצר: T260 של SAMSUNG, עם זאת ברצוני לדעת אם צפיה בטללויזיה דרך מסך מחשב עם חיבור HDMI היא אידאלית (לממיר HD) הנה הלינק למסך: http://www.samsung.com/us/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS26TWHSUV/ZA תודה לעונים מראש

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  21. Started by ofekd23,

איפשר חוות דעת על המסך הזה 24 AOC 2434Pw והצעות על מסכים טובים עד 1000 שח

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  22. Started by dubilev,

מכבים? נותנים לו להיכבות לבד? מה בדבר המחשב (לא יודע עם זה המקום) רצוי לכבות? sleep-mode? מה מומלץ? (מערכת הפעלה ויסטה, dell2209)

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  23. נשרף לנו המסך בקפיצת מטח ואני רוצה לקנות 22' למשחקים וסרטים[עדיף HD] אין לי צורך בחיבורי טלוויזיה וכו' [br]פורסם בתאריך: 14.06.2009 בשעה 10:45:21 ומה אתם אומרים על ה22QD של צימי

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  24. היי יש לי טלווזיה LG 32 אינץ' LCD, מהדגמים החדשים יותר (לא זוכר בדיוק) ממה שהבנתי, אני כול לחבר לה כל מיני מכשירים כמו די וי די וממיר ולחבר לה רמקולים ואת הכל אשמע דרך הרמקולים, כמו רסיבר כזה נשמע הגיוני?

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  25. Started by mzlbat,

היי איך זה יכול להיות שיש שני מסכים עם אותה רזלוציה -אותו פורמט תמונה - אותו גודל פאנל ......אבל לכל אחת גודל נקודה שונה

• 2 תגובות
    • 870 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.