מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מסך LCD מינימום 4MS מובן שרצוי 2MS. המסך ישומש בעיקר לאינטרנט ומשחקים. כמו כן רצוי שאני אוכל לראות את המסך כלומר שיהיה בחנות ולא באינטרנט. אם חסרים לכם פרטים אני אוסיף בשמחה. המחשב הנוכחי שיש לי לא ממש רלוונטי כי בקרוב אני אחליף. תודה מראש על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני ממש שוברת את הראש פה. קראתי ועברתי על 2 העמודים האחרונים של הפורום ורק נהייתי יותר מבולבלת. אני משחקת, רואה סרטים ועובדת על המחשב (טקסט וגרפיקה) - מה עושים? אני מול המחשב המון המווווווווון שעות ביום אז אני חייבת מסך שלא יעשה לי כאבי ראש. כיום יש לי מסך שקניתי לפני כ-5 שנים של סמסונג (730bf) ובאמת הגיע הזמן להחליף... לא קבעתי לנושא תקציב עדיין, חשבתי על סביבות 2000 שקל, אבל תכלס אין לי מושג אם זה ריאלי, יותר מדי או מה? לגבי הגודל - אני עובדת המון עם טקסט, ואני ממש לא רוצה מסך ענק שאני אזדקק למשקפת כדי לקרוא. אם זה משנה, אני יושבת במרחק של כ-70 ס"מ מהמסך. בנוסף, כרגע יש לי כרטיס מסך 8800GT - ואני רוצה לדעת אם אצטרך להחליף אותו.
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
מעוניין בחוות דעת על מסכי LCD של חברת AOC תודה ושנה טובה
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
מה ההבדל בין l2000cp לבין l2000cp-bf? וחוץ מזה: רזולוציה של 1600X1200 על 20" זה נוח לעבודה?
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
קודם כל, לא ציפיתי לפתוח דיון בנוגע לעניין הזה, ב2009, עם המסך הזה... אבל בכל מקרה.. קניתי לא מזמן HP LP2065, מסך נהדר. צבעים, תגובה, וכו'. לאחרונה, שמתי לב לבעייה די מציקה, שתוכנות מסויימות נצרבות קלות במסך לכמה דקות, ואחר כך נעלמות. יש לציין, שזה לאו דווקא תוכנות שהוצגו על המסך כמה שעות, אפילו לא כמה דקות, ואלה לא משחקים - דברים סטטים לגמרי, מקסימום עם צ'אט זז... האם זו בעיה ידועה? האם זה משהו נורמלי? אשמח לעזרה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש מסך LCD למחשב לאחר התלבטויות קשות בין Viewsonic 930B לבין Eizo 1931 SH , שניהם "19 החלטתי ללכת על ה- Eizo עכשיו יש משהו חדש שאני בתלבט וזה בנוגע ל מסך Wide Screen עכשיו ההתלבטות היא בין 2 מסכים: 1. אותו Eizo 1931 SH הוא "19 , לא wide screen http://www.eizo.com/products/lcd/s1931_21/index.asp 2. Viewsonic VX2025 VM הוא "20.1 ,Wide screen http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDX/VX2025wm.htm המחיר זזה לחלוטין של שני המסכים האלה מצד אחר מסכי EIZO הם מאוד איכותיים וצד שני Viewsonic הוא wide screen מה הייתם ממליצים לי ? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
נועד לשימוש כ;ללי, כולל משחקים אני מבין שהאפשרויות המומךצות כרגע הן : SAMSUNG 2333T 23" LCD או DELL UltraSharp U2311H 23" LCD האם יש ביניהם הבדל? הדל יקר יותר ב 90 שקל, האם יש הבדל מורגש? ואולי יש מסך אחר באיכות דומה (גם 22 מספיק) יותר זול?
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות לעצמי מסך LCD לחדר. המסך יתחבר גם למחשב(לצורך סרטים בעיקר) וגם לממיר של YES. עכשיו אני צריך שיראו טוב גם מזוית בגלל שאני אצפה הרבה מהמיטה שממוקמת כ-40 מעלות ממקום הטלויזיה. המרחק הוא כ-2.5 מטר. בהתחלה חשבתי לקנות טלוויזה 26'' של טושיבה ולאחר מכן ראיתי שבשביל עוד 600 שקל אני יכול לקנות טלוויזה 32'' של טושיבה. אני לא בטוח מה כדי לי לעשות, כי לפעמים ה 26'' נראת קטנה מידי. ה-32'' http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=32WL66&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=141&aff=Zap〈=he (בעיה עיקרית ששמתי לב אליה היא מיעוט של כניסות) ה 26'' http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=26WL66&Cat2Cat1ID=1885&Cat2ID=2140&aff=Zap〈=he תודה מראש לכל מי שעוזר, ניב..
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע סטודנט שלומד תכנות וכל הזמן מתעסק עם המחשב גם עכשיו וגם אחרי הלימודים ולפחות כרגע יש לי מחשב נייד עם יציאת HDMI ואני הייתי רוצה מסך גדול (23 - 25 אינץ) שיחובר למחשב הנייד וששם אני אעשה את רוב הדברים והעבודה שלי כמו כן המחשב נמצא כרגע על שולחן שנמצא כ2 מטר וחצי מהמיטה שלי (2.5 מטר האיפה שאני שם את הראש) והרבה פעמים לפני שאני הולך לישון אני רואה דברים במחשב כגון סדרות וסרטים באיכות לפחות720p אבל המסך הגדול שיש לי עכשיו סתם ישן ואני רוצה להחליף אותו. אז הבנתם שאני צריך לעבוד הרבה מאוד במחשב ולא רוצה שהעניים שלי יכאבו כמו כן אני אוהב איכות תמונה טובה ואוהב לראות וידאו בלא פחות מ720p ולכן השאלה שלי היא איזה מסך מחשב לקנות שיתאים לצרכים שלי ואולי אף לצרכי…
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
-
היי,אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איזה דגם עדיף הew עולה כ840 ומשום מה ה2233 שהוא יותר חדש עולה 790.... יש עליו איזה שהן ביקורות? כי את הEW אני די מכיר. מי עדיף? תודה!
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם, את המסך קיבלתי לפני יומיים. ארץ יצור צכ'יה, REV04 (כתוב על הקופסא) בתפריט הסודי מופיע UW473. נראה לי זה פנל PVA למרות שאני לא מצילח לראות הבדלים מתמונות שראיתי באינטרנט לפנל S-IPS. רשמים אין מה לרשום היות ועד היום עבדתי על מסך 17 פשוט ובעבודה ישנם רק LCD פשוטים עם פנל TN רגיל. אם מישהו מעוניין לחקור את העניין לעומק שיגיב פה. נ.ב: עדיין מחפש הסבר כיצד לכייל את המסך לתצוגה אופטימאלית. בברכה, L.A
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-
-
קיבלתי את המסך ביום שלישי ומאז אני בוחן אותו. לא הייתה התלבטות בינו למסכים אחרים כי אין לו מתחים המחיר הזה. הנה הרשמים שלי עד עכשיו. בחרתי במסך זה מכמה סיבות. ראשית כי בתקציב הזה (1300~) המסך נותן ארגונומיה מצויינת שמאוד שימושית לי, ככה מסך מרכז לי את התצוגה של המחשב (יהיה בHDMI), טלויזיה (S-VIDIO) וPS2/PS3/XBOX בקומפוננט/קומפוזיט וHDMI שכולם כבר עברו ניסוי עם המסך. חיבור למחשב: המסך מחובר לVGA כרגע כיוון שלא רכשתי עדיין מתאם DVI-HDMI. התצוגה טובה יותר המLCD (הג'נרי - PIXXL) הקודם שלי שחובר בDVI ככה שאני מצפה לשיפור נוסף עם הגעת המתאם. יש זליגת אור מורגשת שאם מחפשים לא קשה למצוא אך לי היא לא מפריעה. בסרטים וסדרות שאני רואה (המון) דרך המחשב אני מקבל תצוגה מעולה - לדעתי, …
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
ייעוד המסך : גיימינג / סרטים. אני מחזיק בכרטיס מסך : nvidia geforce 275gtx יחסית ישן. תודה!
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני לא מבין יותר מדי במסכים ואני יודע שעל האנשים בHWZ אפשר לסמוך =] אני מחפש מסך LCD, כמו שאמרתי-19 אינץ' חשוב שתיהיה מסגרת שחורה אמרו לי שזה הרבה יותר בריא לעיניים... אני גר בחדרה לכן אין הרבה חנויות מחשבים מוכרות פה :-\... יש את BUG ואת טרקלין חשמל שגם מוכרת מסכים.. עדיף שיהיה מסך שיש להם... אבל אם אפשר למצוא משהו יותר טוב במקום אחר אני גם מעוניין. שכחתי לציין, אני גיימר.. זאת אומרת שהמסך ישמש בעיקר למשחקים [גם סרטים] וגם הרבה גלישה באינטרנט כך שחשוב שהטקסט יראה נורמלי ולא חייזרי למדי.
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
מעוניין בהמלצה ל-2 מסכי ''LCD 19 למערכת עריכה תודה: BARAKUSH
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני גמיש במחיר אבל יותר חשוב לי לראות תמונה איכותית וברורה עם טקסט נקי מאשר גודל המסך. השימוש שלי הוא טקסטים ואנטרנט בעיקר. אני צריך המלצות למסך כזה שיהיה "רחב" התלבטות בין 20 ל22 תנו המלצה לאחד המסכים שאתם מכירים .
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
לפי מה ששמעתי יש למסך ארגונומיה פשוטה... למה הכוונה בדיוק... **אני יודע מה זה ארגונומיה... פשוטה הכוונה היא שהמסך לא זז או כן זז?? אשמח לקבל עזרה..
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
בשביל גיימר וקריאת טקסטים? הוא DVI? המחיר שלו בKSP הוא 1220
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני קונה מסך 19 אינטצ' ב1500-2000 שקל מה עדיף L1932TQ LG או FP91GX BENQ אני משחק משחקים..תודה
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אהלן חברה, נכנסתי לאתר של באג וראיתי שם את המסך הנ"ל http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=229&main=1 האם סוף כל סוף יש מסך 22" עם פאנל איכותי ? מה אתם אומרים על המסך הנ"ל ? גם המחיר שלו אטקרטיבי בשביל מסך 22" רחב עם פאנל איכותי
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
הראיה של ההורים שלי כבר לא מה שהייתה פעם, והם מתלוננים שקשה להם לקרוא פונטים קטנים וכו'. אני מחפש להרכיב להם מערכת מחשב חדשה שתהיה מאד נוחה. מקריאת המאמרים בפורום הבנתי ש19' זה המסך עם גודל נקודה הכי גדול. בנוסף הבנתי שבVISTA יש מנגון להגדלת הDPI אבל שגם באמת עובד לעומת XP. השימוש העיקרי של המסך הוא לסרטים וקריאת טקסטים. אני מחפש לדעת באיזה גודל לחפש (נגיד 24 עם DPI גדול יותר עדיף על 19)? התקציב די גדול. בואו נגיד שעד 8K זה מתקבל על הדעת אבל מוכן לחרוג עד ל10K למשהו מדהים. לא ממש חשוב לי עם המסך לא טוב למשחקים וREFRESH RATE וכאלה, רק מה יהיה הכי נוח לטקסטים וסביר לסרטים.
-
- 8 תגובות
- 968 צפיות
-
-
היי חבר'ה, מה קורה? אז לאחר שקניתי את המחשב והמסך החדשים, אני מחבר כרגע את שני המסכים למחשב החדש. יש בבעלותי GTX460 + מסך DELL U2311H 23 אינץ ראשי + מסך סמסונג 22 אינץ. הקטע הבעייתי הוא שהסמסונג הוא לא רזולוציית FHD והDELL כן. אז בעיקרון הווינדוס (WIN7) אוטומטית מסדר את הרזולוציות לאלה הנכונות והנורמטיביות של כל מסך. הבעיה נוצרת כאשר אני מנסה לשחק במשחק בהגדרות גבוהות - אני מוגבל לרזולוציה נמוכה יותר מ1920X1080, ברגע שאני מבטל את הסמסונג והוא נכבה, אני כבר לא מוגבל לרזולוציה הזו. יש תוכנה כלשהיא, צד שלישי (או אפילו של NVIDIA) שתוכל לעזור לי לנהל את 2 המסכים באופן נורמלי? ככה שפתיחת משחק תהיה על המסך DELL הראשי תמיד בלי שהעכבר יוכל לעבור בין המסכים... והסמסונג יהווה עוד מק…
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
המלצות, עצות וכדו' יעזרו לי מאוד. מתחרים שעדיפים במחיר דומה וכאלו, תודה.
-
- 8 תגובות
- 968 צפיות
-
-
קניתי את המסך לפני 3 ימים ואני מרגיש שהוא בוהק לי מידי חזק מידי לעיניים מה אפשר לעשות בשביל שיהיה יותר נעים לעיניים?
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-