עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום חברים. איך הNEC LCD 20 LCD20WGX2PRO S-IPS בהשוואה לDELL2007 מבחינת : *דיוק צבעים וכיול מהיצרן. *זמן תגובה, האם יש מריחות במשחקי FSP? *התרשמות כללית מהמסך ופיצ'רים נוספים. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2698_2700&products_id=19834

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by roivago,

אני צריך מחשב לסרטים משחקים ואינטרנט בתקציב של עד 1300. עכשיו אני לא סגור על איזה גודל, אבל באמת שהייתי מעדיף כמה שיותר גדול כאילו עד 22". עכשיו אני יודע שיש את המסכים של chimei שהם זולים ולא מוכרים יחסית, אבל הם מייצרים פאנלים לחברות אחרות ודווקא דיי איכותים אז מה אתם אומרים עליהם?

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  3. Started by messi,

שלום רציתי לדעת איך המסך הזה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=692312 מה דעתכם? האם יש מסכים טובים יותר?

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  4. שלום, אני מחפש מסך חדש למחשב שיהיה בסביבות ה20 אינץ' ומעלה... השימוש במחשב הוא לסרטים ושימוש יומיומי ומידי פעם למשחקים... אבל לא בצורה כבדה בכלל... תקציב: 1000 - 1500 ש"ח אפשר לחרוג קצת... תודה לכל מי שעוזר..

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  5. אני קונה מחשב חדש השבוע ואני רוצה לשדרג את ה CRT הישן שלי למסך דק. התקציב שלי הוא 2000 ש"ח. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט וקריאה וקצת למשחקי אסטרטגיה. אני אשמח לקבל המלצות. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  6. שלום חבר ביקש ממני להשיג לו מסך לאינטרנט, עבודה משרדית וסרטים 19 אינץ' עד 1000 שקלים מצאתי את http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=853&category_id=40cca1f288e4a8704392142cc2579a6a& שנראה טוב סה"כ ופה http://xbitlabs.com/articles/other/display/19inch-7_13.html יש על הדגם ככל הנראה הישן שלו ביקורת (הניגודיות שונה..) עריכה: טוב אני רואה באתר של LG שכנראה יש לו גם יציאת DVI מה אתם אומרים על המסך ? הצעות אחרות והערות יתקבלו בברכה תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  7. Started by falxori,

שלום. אני מחפש מסך 20-22. השימוש העיקרי יהיה בעיקר משרדי ואינטרנט (כרטיס מסך onboard). התקציב הוא בערך$300 שזה כמו בערך 2000 שח בארץ (אני קונה אותו בארה"ב) חפשתי 20" עם פאנל נורמלי אבל חוץ מהדל 2007 שלא בנמצא כל השאר כבר עוברים את ה 400$. - יש עוד 20" לא TN שאני מפספס? - אם כבר תקועים עם TN, אז כבר אפשר לעלות ל 22" בהנחה שהכרטיס מסך לא יהווה בעיה אז מי מאלה עדיף (הדגמים שבדר"כ מומלצים כאן שונים טיפה במבפר הדגם): [sAMSUNG 2253BW http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824001268 ASUS VW222U http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824236028 SAMSUNG 2243BWX http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824001254 אם יש המלצה אחרת, סבבה תוד…

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  8. Started by maors3,

שלום למסך ישמילמטה חיבור USB אשר לפי הוראות ההתקנה יש לחברו למחשב חוץ מהחיבור DVI שאני מישתמש השאלהלמה הוא נועד חיבור ה USB?

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  9. Started by davidreznic,

הי, רציתי לדעת עם כל מסך עם רזולוציה של 1050X1650 ומעלה תומך ב-HD, או שזה משהו נפרד?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום! אחי הגדול מחפש מסך די הרבה זמן המלצתי לו על המסך שלי Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel אך הוא היתעקש למסך גדול יותר מזה לפחות 22 אינץ מכיון שהוא רוצה לראות TV בחדר שינה שלו וכך לחסוך במקום ... הדרישות הם: מסך כמובן בגודל 22 אינץ כניסה למחשב (DVI או D SUB לא קריטי אחי לא מבין גדול) כניסה לכבלים כמו S-Video\Composite Video ואם יש רמקולים מובנים זה בונוס מעולה... חיפשתי ברשת משהו שעומד בדרישות ואני לא מוצא מסכים משולבים בכלל חוץ מהמסך הזה: Chimei 22 LCD 222H 5Ms http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2643&products_id=20926 נראה לי מסך בסדר גמור אבל אני רוצה לראות אם יש עוד אופציות תקציב מקסימלי 2000 שקלים תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  11. Started by Tal_iL,

כותרת. והאם יש את זה במסך Samsung 19" WIDE 931BW? תודה ^^

• 5 תגובות
    • 14.9k צפיות
  12. שלום התחדשתי לי במסך 2007WFP עכשיו שאני שם מסך שחור אני רואה זליגות אור ומהסתכלות מהצדדים רואים סגול מאוד מעצבן. עכשיו רציתי לדעת אם בכול מסך שקיים גם בפאנל כמו שליS=IPS יש איזושהי זליגת אור ואיך אני יודע אם זה ברמת הנורמל או שזה זליגה חמורה?? והאם בכלל יש אחריות על בעיה כזאת?(קניתי ב-TMS) אשמח לעזרכתם אני בלחץ קצת...

• 173 תגובות
    • 18.6k צפיות
  13. בוקר טוב, אני מחפש לקנות לאחי מסך LCD ביחד עם המחשב שהוא קונה. המחשב הוא די פשוט מכיוון שהוא צריךמ אותו רק לאינטרנט ואופיס, אז הוא הלך על החבילה הפשוטה באיבורי, http://62.219.78.41/product.asp?productid=1287&CatCode=1 שבאה עם המסך LCD Mag AI937W 2MS 1:3000 + DVI . השאלה האם המסך הזה טוב או שכדאי לשדרג למסך אחר? יש לציין שהמחשב לא משמש למשחקים אבל חשוב שיהיה מסך באיכות טובה באופן כללי. הציעו לו לשדרג לדגם W2042TוLGו - בתוספת 300 ש"ח - האם כדאי? כל המלצה למסך בתחום המחירים האלו תתקבל בברכה... תודה!

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  14. אוקיי אז יש פה התבלטות רצינית... הHANNS-G שהוא 28 אינץ בעל פאנל TN עולה 2500 בערך ועם תוספת של 450 שקל למכשיר LCD TV BOX כזה שנותן את כל החיבורים הדרושים כדי לחבר ממיר YES שזה מה שאני רוצה כדי לראות טלויזיה ויש את האפשרות השניה שהיא DELL בגודל 24" עם כל החיבורים הדרושים מהקופסא..... אני מתלבט אם שווה לאבד 4 אינץ אבל להרוויח איכות תצוגה ואם זה יספק אותי למשחקים שזה התפקיד העיקרי וגם טלויזיה כמובן.... תודה לעוזרים !

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by smit,

היי, קראתי כבר מספר מאמרים על כיול, אבל לא ממש הלך עם אף אחד מהם. קראתי גם ביקורת של מישהו, ששם 50% bright ו 59% contrast. זה נראה סביר בהתחלה, אבל כשמעבירים בין המצבים זה נראה ממש כהה ואפור. יש מישהו פה שהתנסה עם המסך ויכול להמליץ על כיהול טוב? או מאמר ברור שיעזור להגיע לרמת כיול סבירה? כל עזרה תתקבל בשמחה!..

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. היי, אני זקוק למסך בגודל 24" או 22"(מעדיף איכות על גודל). בנוסף, אני מעדיף שהמסך יהייה רחב(בגדלים האלו הגובה של המסך הוא כמו גובה של 19", תקנו אותי אם אני טועה). תודה.

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  17. חיכינו ל-Revision A01 של המסך Dell 2408wfp שהשמועות אמרו שצריך לצאת ממש עכשיו. בפורום הרשמי של דל מסר היום נציג החברה את ההודעה הבאה: קישור למקור תרגום: דל יוציאו עידכון קושחה בעוד כחודשיים שיאפשר שליטה טובה יותר על חדות התמונה, יתקן בעיות ביציאה ממצב המתנה ויקטין את השהיית התמונה. אישית לא ממש הבנתי מה זה "עדכון קושחה" - אני מניח שאי אפשר להוריד תוכנה מהאינטרנט או משהו בסגנון ומדובר על החלפת מסך פיזית. לי אישית נמאס לחכות, והתאכזבתי מכמות התלונות על המסך הנ"ל. אני מעדיף לקנות 22" TN בחצי מחיר.

• 66 תגובות
    • 6.7k צפיות
  18. האחד הוא:Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel השני: Philips Brilliance 200WP7ES - Flat panel display - TFT - 20" - widescreen קראתי ביקורות ברשת על שניהם וקצת הבנתי את הרעיון השאלה שלי היא, האם למישהו יש את אחד מהמסכים שייתאר לי ויסביר לי מה טוב ומה לא לפי ראות עינו כי לקרוא ביקורות ולראות בעיניים זה 2 דברים שונים המסך הוא לעבודות מקצועיות של אודיו ווידיאו אנימציה 3D תודה

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  19. מה ההבדל בין Dell 22 LCD 2208WFP Ultrasharp לבין Dell 22 LCD E228WFP ומה יותר מומלץ. כי אני גם מתלבט בין ה ASUS למרות שהוא די חדש בשוק ופעם ראשונה שומעים עליו דברים טובים.

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  20. שלום לכולם קראתי כמה פעמים בפורום שישנה גירסא חדשה למסך 2408WFP משהו 01 , אולם לא מוסבר בשום מקום מה ההבדל בגירסא הזו לזו הקיימת והאם ישנה איזו מגרעה בדגם הנוכחי שתוקנן בגרסא 01 ?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  21. Started by israelnba,

בדקתי את האפשרות להביא מחו"ל באתר www.ushops.co.il הכנסתי את הערכים, שמתי חבילה של 10 קילו וגודל של 60 על 60 על 20 ויצא לי מחיר משהו כמו 2600 שח שזה ~700 ש"ח פחות מהמחיר ההכי זול בארץ. קודם כל האם יש על המסך אחריות בינלאומית? והאם באמת זה יהיה בערך מחיר המסך הסופי עד אליי?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  22. ארז ורבר כתב על ה 2407 (הישן, לא גרסת ה-HC),שיש לו 3 מצבים :FULL,ASPECT, ו 1:1 . הוא הסביר את משמעות מצבי התמונה כאן. האם מצבים אלו קיימים גם בגירסאות האחרות (2407-HC ו 2408)? חבר בפורום שרכש בזמנו את ה 2707 כתב שהוא לא רואה שם אפשרויות כאלו. תודה למי שיודע ויגיב!

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  23. המס"ך הנ"ל וגם הדל 24 תומך בזה - "1:1" ... זה אומר שגם אם אשנה את הרזולוציה הטבעית של המסך (לדוגמא אם מדובר על ה22 כרגע) לדוגמא ל 1024 במשחקים... זה עדיין יראה טבעי וברור ? או שהוא פשוט יוצר שוליים שחורים ומקבץ את המסך למסך 19 או 20 אם אפשר להגיד את זה ככה ... ? מה זה עושה הפונקציה הזו ואיך זה פועל\ונראה בפועל מול העיניים ? תודה נ.ב חיפשתי ביקורות ותגובות בחיפוש לגבי ה2253BW החדש של סמסונג , ולא ממש מצאתי. לאף אחד בפורום אין אותו ? אם יש תביאו חוות דעת בקשה , חסרונות יתרונות וכו' .

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by The Ball,

דודה שלי חיפשה מסך והמלצתי לה על ה 1953TR שכולכם ממליצים בסביבות ה 1000 שקלים.. הציעו לה בנוסף את המסך הנ"ל ב 1250, האם זה מחיר טוב? יש דברים יותר טובים באותו סביבות מחיר? תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  25. קודם כל, איכות התמונה מאכזבת ביותר. עברתי ממסך CRT 17 של מאג משנת 2000 (דגם לא מוכר) ואיכות התמונה בו הייתה יותר טובה. אולי זה בגלל שהמסך לא מכוייל אבל. אז איך אני מכייל את הצבעים של המסך? הירוק, האדום, הכחול - מה המספרים האופטימליים שכדאי לשים בהם? ועוד שאלה, ברזולוציה של 1050X1680, בניגוד לרזולוציה של 768X1024, אתרי האינטרנט מאוד קטנים והם תופסים אולי 50% משטח המסך - מה אפשר לעשות כדאי להרחיב את האתרים על פני כל המסך, כמו ב-768X1024? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.