עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by 659zzz,

שלום לכם , [אני קונה מחשב ואני רוצה המלצה כל מסך מחשב אני מוכן להשיע על מסך עד 2000 שח האם מסךLG L226WTQ "22 מומלץ?? עכשיו יש את ה1:10000 ו2 ms האם הנתונים באמת קיימים או שזה סתם מספרים האם יש הבדל בין 1:10000 ו2ms ל1:3000 ו5ms???

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  2. שלום לכולם, בין אם אתם בעלי LG W2220P או כאלו שמכירים אותו מקרוב, האם תוכלו להגיד לי אם המסך מפיק רעש שהבהירות שלו מוגדרת על בין 30 ל-80? רעשים יחסית מפריעים לי (גם המחשב נמצא בחדר שקט, ובמחינה אקוסטית כל רעש יכול להפריע מאוד). בעבר חשבתי לקנות את ה- Dell 2209WA אבל מתגובות של אנשים ברשת הבנתי שבוקע ממנו רעש כשהבהירות נמצאת בטווח שנוהגים להשתמש בו. מכיוון שגם המסך הזה הוא e-IPS כמו ה-2209WA אני חושש שגם ממנו בוקע רעש בטווח בהירות שימושי. ושאלה נוספת על המסך, אני לא גיימר כבד, אבל מתכנן לשחק בו לעתים קרובות (על HD5850), האם מנסיונכם האישי את מרגישים בהבדל מבחינת מהירות התגובה של המסך במשחקים? תודה רבה חברים מעריך את עזרתכם הרבה לכל באי הפורום.

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  3. ^^^ מי יותר טוב ..?

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  4. קראת קניה של מסך LCD בשביל חבר ואני מתלבט בין מסכי 19 אינץ'. השימוש הוא ליישומי אופיס בלבד, אפילו לא סרטים. מה ההבדל בין שני המסכים האלה: ?CMV 945A 19'' LCD 8ms? http://www.cmv.com.tw/en/product.asp?pid=%7B80139D91-2E21-4339-9293-2CBB0B97062E%7D 1150 ש"ח ?CMV 938D 19'' LCD 5ms DVI? http://www.cmv.com.tw/en/product.asp?pid={DA4721AD-32F5-4471-96E2-4837B6980308} 1090 ש"ח נראה שלמסך הזול יותר יש נתונים טובים יותר. האם את שניהם אוכל לחבר בחיבור RGB רגיל? על איזה מסכים אחרים אתם ממליצים? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  5. Started by nadavy11,

אני חושב לקנות טלוויזיה שממירה ל 3D, אבל יודע שיש גם את הטכנולוגיה של הערכה עם המשקפיים של נווידיה. אבל לא יודע מה יותר טוב או כדאי, כי אין לי אפילו קצה של ניסיון או ידע על שני התחומים האלה. פרט לזה שהערכה של נווידיה מצריכה הרבה הוצאות נלוות - מסך תומך 3D, שדרוג מערכת אולי, כרטיס תומך, משקפיים.. אשמח לעזורתכם! חג שמח.

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  6. Started by Reader300,

האם ידוע למישהו לגבי End of Life של VP930 ? :'(

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  7. אז מה אתם חושבים על FULL HD במסכי מחשב 22"-24" ? הכרחי או סתם אופציה לא שימושית? אני שואל את זה ביגלל שבימימםהקרובים אני מתכנן לקנות מסך שאני אוכל לחבר אליו את ה XBOX360 + לראות סרטים HD עכשיו הרבה אנשים בפורום ומחוץ לו המליצו לי ללכת על ה Philips 240BW8EB אבל אין לו HDMI ולא HD לאומת זאות יש הרבה מסכים אחרים לא ררעים בכלל עם HDMI ו HD הבעיה היא שאני לא יודע עד כמה ה HD באמת שווה בגדלים כאלה ורציתי לדעת מה אתם חושבים ? ואני מקווה שלקבל תגובות מכם הפעם

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  8. Started by ranran,

טוב אני חייב להגיד לכם מסך מדהים.. דבר ראשון בהתחלה חשבתי לקנות CHIMEI בגלל הביקורות הטובות עליו באתר....זה שטויות הייתי בחנות של KSP ראיתי אותו מול איזה LG 19" לא זוכר איזה דגם אבל לא משהו הכי מפציץ בקיצר במסך של CHIMEI ראו זוועתי..צבע דהוי לא חד בכלל פשוט גרוע.. טוב אז המשכתי לחפש אמרתי אם אני קונה זה רק רחב ורציתי משהו איכותי אז עזבתי את כל הTNים וראיתי שהמסך הזה פשוט הכי איכותי שיש בכל האתר חומרה גדול הוא במקומות הראשונים עם איכויות עצמות וגם יש לו USB וחיבור טלוויזיה שזה ממש אחלה והבנתי שזה המסך שאני רוצה חיפשתי באינטרנט מחירים ובסוף קניתי בחנות PCCENTER חנות נחמדה בראשון קניתי שם סידרתי תחדר חיברתי תמסך והוא ממש מדהים דבר ראשון אנשים אם אתם מתלבטים בין רחב לרגיל...ר…

• 9 תגובות
    • 971 צפיות
  9. שלום לכולם. הייתי רוצה לרכוש מסך מרובע ולא wide בגודל של 19" לפחות. השימוש מתחלק בין גלישה סרטים ומשחקים לפי הסדר הזה . אני בעיקר כותב קוד על המחשב אז אני רוצה משהוא שהעיניים לא ימותו. כמו כן יש לי x1950 pro עם זה מוסיף משהוא. תודה !.

• 9 תגובות
    • 971 צפיות
  10. אבקש המלצה למסך לגיימר אשמח להמלצות למסך האולטמטבי...... בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  11. אני צריך מסך למשחקים בעיקר, אך גם לסרטים ושיהיה מתאים לעבודות עם הרבה מלל. כרטיס מסך הוא 4870. מעבד הוא e8400. שהמסך יהיה 20"+. תודה רבה לעוזרים

12. קניתי את ה- Samsung T260 לפני כחודש וחצי. מאז הבוקר, כל פעם שהמסך נכנס למצב שינה הוא הופך ללבן לחלוטין (בין אם זה בגלל שWindows מכבה את המסך אוטומטית אחרי 10 דקות, בין אם זה בגלל שאני מכבה את המחשב ובין אם המסך לא מחובר לאף יציאה) חוץ מזה, המסך עובד כרגיל. העניין הוא שזה מאוד מציק (שמדליקים את המסך, עד שהוא מקבל אות מה- DVI הוא לבן לחלוטין לשנייה - שתיים) וגם מפספס את כל העניין של מצב שינה (אני מניח שאם הוא דלוק לחלוטין על צבע לבן זה לא בדיוק "מנוחה" עבורו) האם מישהו נתקל בבעיה הזו? מה אני יכול לעשות עם זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  13. Started by zilbermm,

חיברתי מסך samsung 953bw לכרטיס Geforce 7600GT ואני מקבל רק שלוש רזולוציות 3:4 מלבד אחת שהיא ה-native של המסך - 1440:900. למה אני לא רואה רזולוציות 16:9 נוספות לבחירה?

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  14. היי יש ברשותי כעת מסך של סמסונג דגם P2370 ואני מרוצה ממנו בכללי אבל אני רוצה להשתדרג למסך עם תאורת LED צבעים יותר מגוונים וניגודיות יותר גבוהות , חשוב לי גם שזמן התגובה של המסך לא יעלה על 2ms(רוצה להיות מדויק כמה שיותר במשחקים FPS) , שרזולוציית המסך תהיה 1920 על 1080 ובגודל 24-23' . אני רוצה ללכת לכיוון של Samsung , LG ו Dell . אני אשמח שתמליצו לי מהידע ומהניסיון שלכם על המסך שמבחינת ביצועים בכל האספקטים שרשמתי שלמעלה יהיה הטוב ביותר . תודה רבה אנשים יקרים .

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  15. Started by Itamarro,

שלום לכולם. רציתי לדעת האם יש מסך מומלץ במתחת ל900 שקל, או לחילופין, מה המסך המומלץ הזול ביותר? [בלי משומשים בבקשה]

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  16. אני רוצה לקנות מאייבורי ואני מתלבט כי אני לא מכיר את החברה...

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  17. [h=1]מסך מחשב Samsung S27C650D 27'' LED PLS[/h] מסך מחשב LED PLS איכותי מבית Samsung בגודל 27 אינטש בעל חיבורי Display port ,DVI ,VGA ו-2xUSB, למסך פונקציית Pivot והוא יכול להסתובב עד למצב אנכי ובעל חיסכון בחשמל יצרן: Samsung‏, גודל: 27''‏, רזולוציה: 1920x1080‏, 16:9‏, צבע: שחור‏, חיבורים: VGA‏, DVI‏,DisplayPort‏, USB 2.0‏, תכונות: LED‏, PLS‏, תמיכה בתקן VESA‏, Pivot‏, זמן תגובה: 4ms‏, משך אחריות: 3 שנים‏, ------------------------------------- המסך הנ"ל טוב למשחקים ? זה הכרטיס מסך שלי : [h=1]כרטיס מסך Asus GTX770 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E[/h] כרטיס מסך GTX770 מבית Asus בעל 2GB זיכרון ויציאות DP, HDMI ו-2 יציאות DVI או שאתם מציעים מסך מדגם אחר ?

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  18. Started by adis50,

אני מתכוון לקנות 2 מחשבים (לי ולאחי) בשבוע הקרוב ואני מתלבט בין שלושת המסכים שבכותרת אשמח אם תתנו לי את היתרונות והחסרונות של כל אחד. ואת הכי טוב והכי פחות טוב של כל אחד שלושתם פחות או יותר אותו מחיר אבל לאחי זה לא חייב להיות המסך הכי טוב מבין השלושה (בשביל לחסוך כמה שקלים) השימושים של שנינו זה משחקים אינטרנט סרטי HD וכו' לגבי תוכנת Multi-Screen האם מומלץ להשמש בה ? האם היא לא גורעת באיכות ובאורך חיו של המסך? האם היא לא גורעת באיכות של המוצג? והכי חשוב אולי זה האם כשאני מחבר את הממיר למסך האם אפשר שחלק ישמש לצפייה של הטלוויזיה

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  19. כרגע אני בכיוון של המסך הזה http://chimei.com.sg/prod_mon_CMV938D.aspx# קראתי עליו ביקורות, ראיתי אותו במציאות המסך בהחלט אחד הטובים שראיתי ( יותר מספינות הדגם של סמסונג ו LG , לפחות מההשוואה שעשיתי ) אבל האם יש משהו עדיף?

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  20. אני לא הולך לראות במסך סרטים (המחשב מחובר גם ככה לטלוויזיה LCD) ובקשר למשחקים יש לי מסך 17 של סמסונג 730B ויש לי פלייסטיישן 3. אני הולך לעבוד בעיקר על תלת ממד ואני צריך שטח גדול (אני לא אעסוק בגרפיקה דו ממדית או הדפסה ) כמו כן הולך לעבוד עם שני מסכים (סמסונג שהזכרתי) האם יש מסכי TN שיהיו טובים לתלת ממד וגם קריאה באינטרנט? איך המסכים של פיליפס? האם יש מסך של Eizo בסביבות המחירים האלה?

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  21. Started by big mam@,

שאלה ראשונה- עשיתי קנייה טובה לדעתכם? שאלה שנייה- מה הקצב רענון שמומלץ למסכי lcd. יש 60-75HZ

• 10 תגובות
    • 969 צפיות
  22. Started by David34,

בבאג הכריזו על שבוע ללא מע"מ שווה להיכנס ולראות .בחלק מהמסכים כמו ה-971P הם כעת הזולים ביותר ]לפי זאפ[

23. Started by morans,

היי חבר'ה! פירסמתי אתמול שאני צריכה מפרט מחשב לחברה שלי שמתחילה ללמוד עיצוב גרפי. הציעו לי לפתוח תרד פה ולשאול איזה מסך מומלץ לעבודה מסוג כזה על המחשב. אני מתארת לעצמי שהעבודה היא רבה מול המחשב ולכן צריך מסך איכותי אבל בגבול התקציב. היא רוצה מסך 19', אתם חושבים שזה מספיק? העדפה לסמסונג, אבל אם יש מסכים טובים מהם לעיצוב גרפי, נשמח לשמוע גם תודה על העזרה מראש מורן

24. שלום, קניתי לפני חודש בערך מסך LCD של SAMSUNG - מסך 17" דגם 730B. חיברתי אותו תחילה עם החיבור האנאלוגי והכל עובד אחלה. הציעו לי לחבר אותו דרך החיבור הדיגיטלי. חיברתי, והתצוגה מבחינתי לא ממש השתנתה. אמרו לי שאני צריך להתקין את הדרייברים בשביל שהדיגיטלי באמת יעשה את ההבדל - ופה נתקעתי. משום מה אני לא מוצא את הדיסק התקנה, למרות שזה לא צריך להוות בעיה. באתר היצרן מצאתי דרייבר אחד - http://www.samsung.com/support/productsupport/download/FileView.aspx?cttfileid=252910&type=&typecode=300100&subtype=&subtypecode=300101&cmssubtypecode=&model=730B&filetype=DR&language= אני בספק אם זה הדרייבר שאני אמור להוריד. בכל מקרה אני צריך הדרכה איך להתקין ומה לה…

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  25. Started by slavazh,

שלום לכולם, מסך הCRT הישן שלי הודיעה לי שהוא הולך למות עוד מעט ולא נשאר לו הרבה זמן ולכן התחלתי לחפש מסך חדש. לבסוף נעצרתי על 24 של דל. התקציב שהוקצב הוא 2600-3000 שקל. במקביל ראיתי שמחירי טלוויזיות 32 הוא גם בתחום התקציב שלי. השאלה היא האם לקחת נגיד את סמסונג 450 או 550 כמסך מחשב\ טלוויזיה. השימושים שלי במחשב הם אופיס, עיבוד תמונה (לא סטודיו אלא צילום חובבני), וסרטים הסיכוי למשחקים קלוש ביותר. מרחק הישיבה המקסימלי לצורך אפליקציות מחשב הוא כמטר אחד, מה אתם אומרים? האם יש פה מישהו שמשתמש בטלוויזיה כמסך מחשב עיקרי ויכול להעיד?

• 2 תגובות
    • 969 צפיות

דיונים חדשים בפורומים