מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
נערך לא שמתי לב שקיים הפורום הזה... אתם צריכים להוריד את המילה "מסכים" מהפורום של "תצוגה וגרפיקה..."
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
-
אני זקוק למסר בשביל אחותי הקטנה שלה אתן את המחשב הישן שלי. השימושים הם אינטרנט ואופיס. בגלל שגם ככה אני מוגבל בתקציב למחשב חדש,אני צריך מסך כמה שיותר זול מRSM (לא להמליץ על הsamsung T2333,אין לי תקציב לזה ואנחנו באמת לא צריכים יותר ממשהו בסיסי). ראיתי את המסכים האלה בזול: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=563 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1062 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2907 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2510 2 פרמטרים בלבד:כמה זה עולה וכמה נוח לראות במסך טקסט. תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה למחשב לעבודה בלבד (תכנות), לא מעניין אותי צפייה בסרטים או גיימינג. הבנתי שיש כמה סוגי פאנלים, מה הכי מומלץ עבור מחשב לעבודה בלבד? ואיזה פרטים טכניים הכי חשובים לצורך שלי? הכוונה קצב רענון, רזולוצייה וכו' מה הכי חשוב מבחינתי? גודל מסך מומלץ איזור ה-24 אינץ'. מבחינת תקציב אשמח להצעות באיזור ה-600-800 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
- 1 follower
-
-
אני יודע שהתקציב נמוך, אבל אני קונה מסך רק כי הקודם נהרס, וזה בא לי בהפתעה ולכן אין לי כל כך הרבה כסף כרגע להשקיע בזה. איזה מסך הכי מומלץ במחיר כזה? אני צריך את המסך בעיקר בשביל גלישה באינטרנט, סרטים, ומשחקים אבל לא כאלה עם גרפיקה מטורפת אלא משחקים בסגנון פרו אבולשן 09 למשל. תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
מעוניין בהמלצה ל-2 מסכי ''LCD 19 למערכת עריכה תודה: BARAKUSH
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1GWLTW42DV
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היי יש לי מסך Samsung 2253BW והוא ממש מטונף אז קניתי איזה חומר לנקות אותו זה המוצר שקניתי http://ultrapro.co.il/products/89290 רציתי לדעת האם בטוח לנקות עם זה כי שמעתי שחומר מבוסס אלכוהול הורס משהו במסך או משהו כזה בטוח לנקות עם זה?
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
ברשותי מסך Samsung 793DF ורציתי לדעת אם ישנה תוכנה שיכולה לעשות מיקום אוטמטי של תצוגת המסך. כרגע ישנם שולים שחורים בצדדים והתמונה קצת מעוותת בגלל שההגדרות של המסך התאפסו, בשביל לסדר את זה אני צריך לשקיע דיי הרבה זמן בישור התמונה דרך כפתורי המסך שאינם נוחים במיוחד. בתוכנה winfox שבאה עם הכרטיס מסך הישן שלי שהיה של חברת leadtek הייתה אפשורת לעשות תיקון אוטומטי של מיקום המסך ורציתי לדעת אם יש תוכנה יעדות לעשיית הפעולה הזו. (הכרטיס מסך שיש לי כרגע הוא ASUS EN8800GTS 320MB )
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היי יש לי כרגע מסך 19 אינץ LG R 1900 רציתי לדעת אם אפשר לחבר אליו את האקסבוקס,ואם וכאשר אני אחבר אותו למסך אני אקבל איכות טובה?זאת אומרת הגראפיקה המקסימאלית שהוא יכול להוציא הוא יוציא?של 720 P? תודה
-
- 11 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אפשרות לרכוש את המסך PROVIEW FP2026W, במחיר של 570 ש"ח, האם כדאי? זה מסך ללא חיבור DVI, האם ישנו הבדל משמעותי בין ANALOG ל-DVI? האם במשחקים מרגישים את ההבדל בין 2 החיבורים? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקבל המלצה לעבור למסך LED-TV בחיבור ל PC. עיקר השימוש שלי הוא משחקים כאשר 90% מהזמן הוא flight simulator x שהוא עיקר השימוש שלי. כיום אני משתמש ב 3 מסכים בחיבור eyefinithy שבעייתי: א. ב deadzones בתפר שבין המסכים ב. מריחה/מתיחה של התמונה בצגים הצדדיים. ג. מתקבלת תמונה רחבה מאוד וצרה מעצם החיבור האם יש בכלל מקום לחשוב לעבור למסכי TV של 37''-40'' ולא להרוס את חווית הצפייה שקיימת בצג מחשב איכותי. אודה מאוד להמלצתכם התקציב שלי הוא כ 3500 שח' תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מצגת נחמדה של AU Optronics כיצד מייצרים פאנלים למסכי LCD. ייצר לעצמך פאנל LCD
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך נורמלי עד 1500,לא משחק יותר מדי,משו עמיד ואם אפשר מעוצב נחמד
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אז ככה היום קניתי את המסך samsung t220 ושאני שם אותו ומתחיל לשחק יש למסך כמו מן נטייה קדימה וזה מעצבן,איך אפשר להטות אותו טיפה אחורה?
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
-
המסך צריך להגי לי בימים הקרובים עכשיו יש לי מחשב איכותי אבל קצת ישן ...... R9800P 512 AMD2500 עכשיו הפעלתי HD באיכות 1080P לפעמים יש קירטוע אבל הרוב זה חלק 100% (אולי ננסה לעשות שיפורים פה ושם במחשב ואולי נוסיף זיכרון 1GB אז אז לא יהיה תקיעות בכלל ) עכשיו השאלה שלי עכשיו יש לי מסך 17 והמסך שאני קונה זה 22 אז המסך יציג תמונה יותר גדולה אז בטח המחשב צריך לחשוב יותר לא ? כי הוא מפיק תמונה יותר גדולה אז בטח הסרטים לא ירצו טוב ? אני צודק או לא ? ועוד שאלה המסך 2243 תומך באיכות 1080P ? או שתומך עד 720P ? ומה בדיוק האבדל בין 720P ל1080 ? באיכות התמונה (יענו צבעים יותר יפים ) ? או שגודל התמונה ? תודה יום טוב
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך led שנשרט. אני לא יודע ממה השריטה נגרמה (אני מניח שניקו את המסך עם מגבת או משהו כזה ולא עם מטלית רכה). השריטה כמעט ואינה נראית וגם מקרוב לא רואים בעיות אז אני מניח שרק הציפוי נשרט. האם אפשר לטפל בשריטה כזו?
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם... כנראה שאני אקנה היום את המסך LG W2486L הייעוד העיקרי הוא משחקים... מה דעתכם עליו? יש למישהו ביקורת בונה או סתם דעה אישית עליו? אשמח אם תשתפו אותי. תודה והמשך יום נעים, ניר.
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
אני לא מבין יותר מדי במסכים ואני יודע שעל האנשים בHWZ אפשר לסמוך =] אני מחפש מסך LCD, כמו שאמרתי-19 אינץ' חשוב שתיהיה מסגרת שחורה אמרו לי שזה הרבה יותר בריא לעיניים... אני גר בחדרה לכן אין הרבה חנויות מחשבים מוכרות פה :-\... יש את BUG ואת טרקלין חשמל שגם מוכרת מסכים.. עדיף שיהיה מסך שיש להם... אבל אם אפשר למצוא משהו יותר טוב במקום אחר אני גם מעוניין. שכחתי לציין, אני גיימר.. זאת אומרת שהמסך ישמש בעיקר למשחקים [גם סרטים] וגם הרבה גלישה באינטרנט כך שחשוב שהטקסט יראה נורמלי ולא חייזרי למדי.
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
נכון אם לא נוגעים במחשב כמה דק המסך נכבה? ורק שלוחצים על מקש מסויים הוא נדלק בחזרה?? מה שקורה אצלי בכמה ימים אחרוני שאני הולך לישון או הולך לאיזה מקום המסך נשאר דלוק 24 שעות..הוא לא נכבה או נכנס למצב שינה לבד זה בגלל הסוג מסך או מה? איך פותרים את זה? בדקתי בהגדרות חשמל - והאופציה שם היא כל 10 דקות שהמחשב יכנס למצב "שינה" אז למה המסך נשאר דלוק? גם בקטע של השומר מסך עשיתי כל 5דק איך פותרים את זה? סתם ביזבוז חשמל, ונזק למסך שהוא סתם נשאר עם התמונה דולקת?
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
ברצוני שתתנו לי חוות דעת לבעלי מסך שכזה על נתונים של איכות תמונה במשחקים,שימוש כללי באינטרנט וסרטים . + מידע מזה יחס ניגודיות ועל מה הוא משפיע במסך? אני יודה מאוד לכול מי שיתן קצת פרטים על המסך מנסיון אישי תודה.
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
הם מתאימים למשחקים ולסרטים ובכלל לעבודה שוטפת? הם טובים או שיש הרבה יותר טובים מהם?
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מה צריך לבדוק כדי לדעת שהמסך בסדר... ואם יש עוד דברים חוץ מזה שכדאי לבדוק סתם כדי לדעת..
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
איך אני בודק אם יש פיקסלים שרופים במסך LCD .?
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-