מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
נכון אם לא נוגעים במחשב כמה דק המסך נכבה? ורק שלוחצים על מקש מסויים הוא נדלק בחזרה?? מה שקורה אצלי בכמה ימים אחרוני שאני הולך לישון או הולך לאיזה מקום המסך נשאר דלוק 24 שעות..הוא לא נכבה או נכנס למצב שינה לבד זה בגלל הסוג מסך או מה? איך פותרים את זה? בדקתי בהגדרות חשמל - והאופציה שם היא כל 10 דקות שהמחשב יכנס למצב "שינה" אז למה המסך נשאר דלוק? גם בקטע של השומר מסך עשיתי כל 5דק איך פותרים את זה? סתם ביזבוז חשמל, ונזק למסך שהוא סתם נשאר עם התמונה דולקת?
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מסך חדש ואני מתלבט בין שני סוגים של מסכים LG W2353V Dell 2209WA המטרה של המסך: עבודה רציפה מול המחשב - אינטרנט וצפייה בסרטים בעיקר . בנוסף משחקים אך בכמות קטנה. ההשואה שאני (שלא יודע הרבה) מבין משני המסכים הם LG: 2ms 1920*1080 לעומת Dell: 5ms 1680*1050 חשוב לצין שהגודל של המסך לא משנה לי. לאור הנתונים האלה אני מבין שהLG יותר טוב. עקב הביקורות הטובות שנותנים בפורם לשני המסכים איני יודע מה יותר ממולץ. יש לי מספר שאלות שמכוונות אותי לבחירה. 1. זמן התגובה של שני המסכים שונה (5 לעומת 2). האם יש הבדל מהותי בשוני הזה? האם השוני מתבטא באיכות שבו ניתן לראות משחקים או סרטים? נאמר לי שזמנים אלו לא משפיעים בגדלים אלה של מסכים האם זה נכון? 2. רזולוציה - אני ה…
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום הרכבתי מחשב בעל המפרט הבא: E6600 ASUS - P5B Deluxe WiFi-AP GeForce 8800 GTX רציתי לדעת איזה מסך יתאים לי למערכת הזו שינצל אותה באופן טוב המליצו לי על LG - L1970HR האם ללכת עליו והוא יספק את המערכת או שישנם הצעות אחרות למסכים טובים יותר? שימושים לרוב הם משחקים ושימוש יום יומי באינטרנט , לא מרבה בצפיית סרטים
-
- 8 תגובות
- 910 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מסך שלהם לפני כמעט שנתיים והמסך שבק חיים היום... ואין לו מושג מאיפה הוא קנה תמסך אבל הוא יודע שיש לו 3 שנות אחריות עליו.. הדגם זה L922A מישהו יודע מי היבואנים שלהם? ואולי יש לו נסיון איתם?
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
כרגע יש לי מסך של דל 2007 WFP מסך שאני די מרוצה ממנו, יש לו פאנל טוב, סטנד מעולה וכו'. הבעיה היא שאחרי כמה זמן גיליתי שהוא פשוט קטן מדי, 20" זה פשוט לא מספיק אז אני חושב לעבור ל- 24" שבאמת נותן גודל עצום ו- FULL HD. אז חשבתי לקנות את הדל 2408..רק חבל שבזמן שחשבתי המחיר קפץ באיזה 600 שקל בכל מקרה, מישהו מכיר אלטרנטיבה מוצלחת לדל ברמת מחירים של 2500 ש"ח ~ ?
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני ממש שוברת את הראש פה. קראתי ועברתי על 2 העמודים האחרונים של הפורום ורק נהייתי יותר מבולבלת. אני משחקת, רואה סרטים ועובדת על המחשב (טקסט וגרפיקה) - מה עושים? אני מול המחשב המון המווווווווון שעות ביום אז אני חייבת מסך שלא יעשה לי כאבי ראש. כיום יש לי מסך שקניתי לפני כ-5 שנים של סמסונג (730bf) ובאמת הגיע הזמן להחליף... לא קבעתי לנושא תקציב עדיין, חשבתי על סביבות 2000 שקל, אבל תכלס אין לי מושג אם זה ריאלי, יותר מדי או מה? לגבי הגודל - אני עובדת המון עם טקסט, ואני ממש לא רוצה מסך ענק שאני אזדקק למשקפת כדי לקרוא. אם זה משנה, אני יושבת במרחק של כ-70 ס"מ מהמסך. בנוסף, כרגע יש לי כרטיס מסך 8800GT - ואני רוצה לדעת אם אצטרך להחליף אותו.
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אהלן חברה, נכנסתי לאתר של באג וראיתי שם את המסך הנ"ל http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=229&main=1 האם סוף כל סוף יש מסך 22" עם פאנל איכותי ? מה אתם אומרים על המסך הנ"ל ? גם המחיר שלו אטקרטיבי בשביל מסך 22" רחב עם פאנל איכותי
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
מה ההבדל בין l2000cp לבין l2000cp-bf? וחוץ מזה: רזולוציה של 1600X1200 על 20" זה נוח לעבודה?
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-4335 לא מעצבן שבארץ הוא עולה 4300 ש"ח? מישהו ניסה להביא אחד מחול? EBAY?
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מסך P2214H IPS 22 inch של חברת דל. באופן כללי האיכות מדהימה, הצבעים נראים אמיתיים והאחידות של הבהירות מעולה. הבעיה היא, שהמשחקים נראים על הפנים(ובמידה מסוימת גם סרטים- אך זה הרבה פחות ניכר). אני לא מדבר על LAG או מריחה, אלא על כך שהטקסטורות נראות פשוט "משוננות". ראיתי משחקים על מסכי TN זולים- וזה לא היה ככה. אמנם הצבעים נראים הרבה יותר טוב על המסך הזה, אך ה"שינון" המוזר הזה מבאס. כמו כן, גם הטקסטים בווינדוס לא נראים חדים במיוחד, וניתן להבחין בבירור בשינון של האותיות המעגליות. לא הצלחתי למצוא ביקורת כלשהי על המסך שמעידה על תופעה שכזאת. האם זה נורמלי למסכי IPS? אולי מדובר בחולשה של הדגם הספציפי הזה? אם יש למישהו מושג, אשמח לקבל עצה. אציין שאני כמובן משחק ברזו…
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
הנושא הזה הוא בעצם ארגונומיה נכונה בעבודה עם מסך LCD. עברתי לפני כמה ימים מ-CRT 17 אינטש למסך LCD 24 אינטש 16X9. מצד אחד, הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1920X1080, ונראה לי שעבודה ברזולוציה אחרת יוצרת תמונה לא ברורה. מצד שני, המסך די גדול, אז הרחקתי אותו קצת ביחס לאיך שה-CRT היה יושב, כך שהתמונה בערך 50-60 ס"מ ממני. אבל שילוב של שני אלה מאלץ קריאה מרחוק של פרטים קטנים, ונראה לי שאני מרגיש כאבי ראש קטנים תוך זמן קצר יותר ממה שהיה קודם. מה הנסיון שלכם אומר? איך נכון לכוון מסך כזה בשביל מי שעובד עליו אצל שולחן עליו הוא יושב: - מבחינת רזולוציה - האם תמיד לעבוד רק עם הרזולוציה הטבעית של המשך? - מבחינת מיקום המסך על השולחן - כמה רחוק מישור התמונה מעיני הצופה. - האם יש השפעה משמעו…
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
http://www.gyrotech.co.il/r_productDetails.aspx?PID=8976 אני לא מבקש שתמליצו לי על מסך חח אני רק שואל איך המסך שלי חח דגם: LM1910 יצרן: DAEWOO מאפיינים: 19INCH TFT, Pixel 0.294, Resolution 1280x1024, Contrast 700:1, Response 8ms, Samsung Panel, Speakers, DVI, Sl-bk לפי הדגם היצרן והנתונים זה המסך שלי. אבל אני עדיןן לא יודע חח הוא טוב?
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
הייאם מישהו מכיר את המסך ורוצה לחלוק חוויות והמלצות לגביו אני שמח לאחרונה קיבלתי עליו מחיר טוב של כ 900 ש"ח אך אני לא מכיר אף אדם שיש לו את המסך הזה תודה, אלעד
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות טלוויזית LCD וראיתי משהו די מוזר. מסכים של חברת AOC במחירים נמוכים מאוד! האם מסכים של AOC מומלצים? הם טובים? אני לא ממש יודע על כל היחס ניגודיות והבהירות והפיקסלים... תודה
-
- 10 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש את המסך 2408WFP ולפני שאני נסגר עליו סופית רציתי לדעת אם הבחירה שלי נכונה. אני מתכוון לחבר למסך את המחשב, קונסולה והממיר של הוט. האם המסך הזה יהיה טוב לשימושים האלה? או שיש יותר טובים באותה מסגרת תקציב (3000+-)?
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני רכשתי לפני שנה בערך את Dell 2209WA. הרזולוציה המקסימלית שלו היא 1680X1050 כמו גם המסך E-IPS של LG. אני יודע שזה פאנל יותר איכותי מ-TN, אבל אם נניח אני רוצה לשחק איזה משחק על רזולוציה מקסימלית (1920x1080), ובעצם לקבל את הגרפיקה במיטבה, האם זה לא חסרון של המסכים האלה אל מול ה-TN? או שבכל מקרה האיכות של מסכי E-IPS ברזולוציות גבוהות עדיפות על פני TN ?
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
ה 22 של benq וככה"נ גם של dell הם מתוצרת של chimei, מלבד שיקול של אחריות, האם יש הבדל באיכות המסך?
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לי מסך vp 930 מערכת לינוקס אובונטו איך אני גורם לתצוגה לפנות ב90 מעלות?
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש מסך מחשב בתקציב עד של 1000 ש"ח. גודל מבוקש 22"-24", 16:9. צרכים עיקריים - גלישה, עבודה, צפייה בסרטים (לא משחקים ולא גרפיקה משוכללת) חובה שתהיה אפשרות לתלייה על הקיר!! אפרופו, כיצד ניתן לדעת על מסך שהוא ניתן לתלייה?? יש מתקני תלייה מומלצים? מעדיף שתהיה אפשרות לשחק מעט עם הזווית... מעלה, מטה ולצדדים (פחות קריטי) אשמח לקבל התייחסות לנושא. תודה מראש הראל
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
האם מסך LCD בן שש שנים (במקרה שלי 2405WFPD DELL)מאבד מאיכותו, ומהו אורך חיים ממוצע של מסך כזה? תודה מידד
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה התחלתי להתעניין בנוגע לקניית מסך מחשב חדש. החלטתי לבחור במסך בגודל של 22". המסך ישמש בעיקר לגלישה, עבודה משרדית, שימוש כללי במחשב וצפייה בוידאו מדי פעם (לא משהו רציני, מעט HD). לאחר עיון בפורום וקריאת מספר ביקורות, צימצתי את האפשרויות לכדי שלושה דגמים. הייתי רוצה לקבל חוות דעת ולבחון את ההבדלים בין המסכים השונים, שכן מחירם כמעט וזהה לחלוטין. המסכים: Samasung T220 Samsung 2243BW Samsung 2253BW לטעמי, העיצוב של ה-T220 ראוותני מדי, אך אם הוא באמת עדיף על שאר המסכים, ניתן יהיה להתפשר על מראה (חלק דווקא יאמרו כי הוא היפה מבין השלושה, אך אני נוטה לחלוק על דעתם). בכל מקרה, זו לא הרשימה הבלעדית והייתי רוצה לשמוע גם הצעות לדגמים שונים שאולי יתאימו לי יותר במסגרת ה…
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מסך חדש למחשב שלי. המפרט שלי הוא gtx 1060 gb ryzen 1600 16gb ram כרגע אני עם מסך מאוד ישן samsung syncmasterbx2450 המפרט שלי יחסית חזק ל 1080P ויוצא שאני מקבל פריימים יחסית גבוהים. מה שבסופו של דבר מחייב אותי להשתמש ב VSYNC כדי להימנע מטירינג במשחקים. אני מחפש מסך 1080P חדש שלא יצריך אותי להשתמש ב VSYNC כל משחק. התקציב שלי הוא עד 1200 אבל הייתי מועניין לחסוך במידה ואפשר. שמעתי שגם עכשיו יש תמיכה של FREESYNC בכרטיסי נבידיה אבל רק מספר מצומצם של מסכים נתמך. בכל מקרה אשמח לעזרה מכם. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני חודש בערך מסך LCD של SAMSUNG - מסך 17" דגם 730B. חיברתי אותו תחילה עם החיבור האנאלוגי והכל עובד אחלה. הציעו לי לחבר אותו דרך החיבור הדיגיטלי. חיברתי, והתצוגה מבחינתי לא ממש השתנתה. אמרו לי שאני צריך להתקין את הדרייברים בשביל שהדיגיטלי באמת יעשה את ההבדל - ופה נתקעתי. משום מה אני לא מוצא את הדיסק התקנה, למרות שזה לא צריך להוות בעיה. באתר היצרן מצאתי דרייבר אחד - http://www.samsung.com/support/productsupport/download/FileView.aspx?cttfileid=252910&type=&typecode=300100&subtype=&subtypecode=300101&cmssubtypecode=&model=730B&filetype=DR&language= אני בספק אם זה הדרייבר שאני אמור להוריד. בכל מקרה אני צריך הדרכה איך להתקין ומה לה…
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני צריך מסך למשחקים בעיקר, אך גם לסרטים ושיהיה מתאים לעבודות עם הרבה מלל. כרטיס מסך הוא 4870. מעבד הוא e8400. שהמסך יהיה 20"+. תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
עובד מ IQPC המליץ לי עליו... מה אתם חושבים עליו? תודה
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-