עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. בקרוב אקבל ביבוא אישי אקסבוקס 360 עלית ופיסי3 אשמח עם תמליצו לי על מסך 22 טוב ובמחיר שלא יעלה על 2000 שח ושייתן מענה חיובי להפעלת המכשירים אשמח על חוות הדעת והעזרה

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  2. Started by exXxTreAm,

אתמול, רכשתי את מסך הlcd הראשון שלי אחרי הרבה התלבטויות הלכתי על מסך רחב. המפרט של המסך: http://www.cmv.com.tw/en/product.asp?pid=%7BD9805007-56B6-4B47-B60B-1A1C28C4BEBA%7D אז ככה, בהתחלה חשבתי שזה עוד מסך חרא, מהזולים האלה, אז הלכתי לראות אותו בחנות, פעם ראשונה שראיתי, מה יכולתי להגיד, לא משו, אבל זה רק בגלל המפצל המעצבן שיש שם. קיצר קניתי אותו, שמתי על הרזולוצייה הטבעית ו.......אין מה להגיד עליו, מבחינת חדות הוא מצויין (אבל, אם לא שמים פה רזולוצייה טבעית בשולחן עבודה האיכות יורדת דראסטית). הקטע שהכי התעצבנתי הוא שיש הרבה מאוד משחקים שפשוט לא תומכים במסך רחב, וזה חיסרון אחד גדול. למזלי לא קיבלתי את המסך עם פיקסלים שרופים. חיסרון נוסף הוא זמן התגובה, אמנם מצויין שהו…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אצל קרובי משפחה שלי נוצר מצב מעניין. יש להם במטבח טלויזיה קטנה ועבה של 20 אינץ' ,ששרדה שנים רבות. הטלויזיה נמצאת בתוך גומחה\נישה בגודל של 22 אינץ'. הטלויזה כבר עברה מספר תיקונים ונראה שסופה קרוב. המיקום של הטלויזיה מאוד נוח לקרובי המשפחה שלי. הרצתי חיפוש חיפוש באינטרנט ולא מצאתי טלויזיות שיכנסו לתוך נישה של 22 אינץ'. הפתרון היחיד שעלה לי בראש זה לרכוש מסך מחשב(נניח של 17 אינץ) ולחבר אותו לממיר HOT שיש להם. השאלה היא איך עושים את "הקסם הזה" האם יש ממיר שיחבר את הממיר למסך מחשב כלומר(DVI\VGA ל(חיבור שיש בממיר). והאם יש ממיר לSOUND כך שאפשר יהיה לחבר את הממיר לזוג רמקולים קטן? בתודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. האם מישהו ראה את ה- 2232gw ? האם זו אפוצייה ראוייה בתחום ה- 22" ? ניתן בכלל לרכוש בארץ ?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  5. Started by oshikv,

היי, כבר כמה ימים אני מנסה להיסגר על מסך חדש ולא ממש מצליח. התפנקתי במחשב חדש ובא לי מסך טוב שייתן לי להנות ממנו. הכרטיס מסך שלי הוא GTX460 . המחשב כמובן ישמש להרבה צרכים אך הכי חשוב לי זה איכות במשחקים (לא מעניין אותי אם יש למסך רכזת USB,רמקולים וכו') רק ביצועים נטו. ראיתי שהמון אנשים ממליצים על ה דל 2209 והייתי רוצה לדעת למה..אני מבין שיש לו פאנל מתקדם והכל אבל ..הייתי רוצה להבין את התכלס,איך הנתונים שלו באים לידי ביטוי. אשמח לתשובה מהירה ( המסך שלי מת ואני עם מסך 17 מושאל ) תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by paradoxx,

מבחינת הנתונים זה נראה מסך מאוד מרשים! מבחינת המחיר 1800 בזאפ, זה נראה מאוד תמוה, איך מסך עם נתונים כ"כ טובים יכול להיות כ"כ זול. (אפילו רק בחנות אחת) מה אתם אומרים על המסך הזה? ולמה אני קורא כאן בכל מקום שהBF לא מומלצים, מאיזה סיבה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by rezorax,

אני רוצה לקנות מסך טוב ב 1500 ש"ח ואני לא כל כך מבין בזה אז אני מקווה שתעזרו לי המטרה של המסך היא גיימינג וכל מיני שטויות...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by rino,

מתלבט בין סמסונג 960BF לLG 1970HR אני לא מתכוון לשחק משחקים המסך ישמש בעיקר לגרפיקה ממוחשבת ושימושים כלליים. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Sargon,

נראה לי שזה כבר די ידוע שמי שעובד כל הזמן במחשב מגיל צעיר המספר שלו במשקפיים יעלה... אבל אוליי זה תלוי מסך. להרבה ישראלים יש משקפיים, אז פעם חשבו שזה בגלל הגנים היהודים אבל גם בארה"ב להרבה אמריקאים יש משקפיים. אירופאים נוטים פחות להיות תקועים במסך הפלאפון או המחשב מאשר ישראלים או אמריקאים. בשלב מסויים בחיי קניתי מסך מחשב של EIZO שאמור היה להיות מאוד איכותי ובריא. זה היה כבר לפני הרבה שנים(הוא ברזולוצייה של 1600:1200) בשלב מוסיים גם הפסיק לגדול לי המספר במשקפיים ונראה לי אני כבר חמש שנים עם אותו מספר לא גבוהה במיוחד. יש מצב שהמסך שקניתי מנע את ההידרדרות של הראייה שלי? מה אתם חושבים על הקשר בין צפייה למסכים לבין מספר במשקפיים? …

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  10. Started by MCB,

טוב, אז קיבלתי כאמור את המסך הרחב של סמסונג היום, התקנתי דרייברים, אך משום מה רזולוציית המקסימום שאני מקבל בדיספליי סטינגס היא 1360x768 הכרטיס מסך שלי זהGigabyte 9550 . כמו כן, בדקתי כמה סרטים באיכות דיוקס שהיו לי עוד קודם על המחשב, אבל אני לא מבחין בחדות תמונה שהייתה לי במסך הסיארטי הישן שלי. מחכה לתגובות. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by mc_elad,

חוץ מהמחיר יש הבדל ...בעיות שונות אוליי...? (אם יש בעיות בכלל) ה2408 הוא שיפור משמעותי לעומת ה 2407????

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  12. שלום לכולם, יש ברשותי נכון לעכשיו שני מסכי סמסונג דגם 226BW. המחשב משמש אותי לעריכת וידאו ואני זקוק לעוד מסך. חשבתי למכור אחד מהם, לשים את השני במחשב השני ולקנות שני מסכים אחרים. בעקרון אני מאוד מרוצה מהמסכים האלה, לא חסר לי בהם כלום, השאלה אם יש צורך להחליף, אם זה יתן add value.. קראתי הרבה על הDELL באתר, האם הסמסונג ברמה של הDELL? אשמח למידע כלשהו... תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by chermesh,

מסך המחשב שלי, SyncMaster 940BW, מציג את הטקסט כמו מדפסת ישנה שהדיו שלה הולך ונגמר. האותיות מופיעות בצבע אפור (ולא שחור) ונראות פגומות, כאילו חלק מהפיקלים אינם מנוצלים. התמונה המצורפת מראה איך נראה הטקסט הנוכחי על צג המחשב. איך מתגברים על התקלה? רן [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by stavzim,

היי, אני מאוד רוצה כבר הרבה זמן מסך שמציג ב- 120Hz, אבל המחירים היו מאוד גבוהים. עכשיו בגלל ה- Black Friday המחיר של המסך הזה צנח: S23A700D של Samsung. ב-Amazon הוא עולה 1000 שקל. השאלה שלי, האם כדאי לי לקנות אותו או מסך אחר? אני אוהב מסכים של Samsung כך שזה נראה לי הקנייה הכי טובה. תודה מראש

• 64 תגובות
    • 8.1k צפיות
  15. עומד לקנות מחשב חדש - I7, GTX 1080. התקציב: עד 3000 +-. מעדיף כמה שפחות למען האמת. שימוש: הכל. כותב הרבה קוד, רואה הרבה סרטים, מתכנן לשחק הרבה חשבתי על הAsus MX299Q. זה 29" אולטרהוויד. בסה"כ קראתי בעיקר דברים טובים. רוצה להמנע מלקחת שני מסכים. אם כבר אני אקח שלושה. הקו הבודד באמצע התצוגה יהרוג אותי. מצד שני העלות כבר גבוהה בהרבה ( 4000+- כולל זרוע לשלושה מסכים ) זהו בערך. אז תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. אבאשלי הביא הצעת מחיר למסכים למחשב הפחות מתקדם בבית.. השימוש שם הוא די בסיסי, לאחים שלי הקטנים (הקטן בן 4, הגדול בן 12) אני יודע שכולם מסכים עם פאנל TN וזה וזה, אבל אין צורך וכוונה להשקיע במסך איכותי במחשב הזה. אז מבין ה3, איזה עדיף? Samsung 931B LG L1953HM AOC LM965 אגב, קראתי את ההשוואות באתר ואמרתי לו שינסה להשיג אולי את ה932B, שברור לי שהוא יותר טוב, אבל אני רוצה המלצה על אחד מה3 האלה, למקרה שהוא לא ישיג את ה932. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  17. קיבלתי היום את ה2333 והוא מחובר ב - VGA עדיין משום שיש לי בעיה לחבר DVI בעיה ראשונה היא שהמסך מגיע בלי כבל DVI ובעיה שניה היא שהמארז מפריע לשקע הDVI כיוונתי רזולוציה ל1080*1920 בכל מקרה אתרי האינטרנט מופיעים לי באמצע בקטן המסך נותן לי שתי אופציות WIDE ו- AUTO וזה לא משנה את מירכוז התמונה איך אני גורם לאתרים להופיע על כל המסך ? אני משתמש בכרום וניתן לעשות ZOOM אבל איכות התמונה נפגמת מערכת הפעלה שלי XP תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  18. Started by oren,

האם הפאנל של ViewSonic VX922, שהוא 19" Color TFT Active Matrix SXGA LCD או הפאנל של Samsung SyncMaster 931BF, שהוא a-si TFT/TN ומה ההבדלים ביניהם בבקשה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by יוספי,

יש לי מחשב כזה https://www.pccomponentes.com/hp-250-g2-intel-core-i3-3110m-4gb-500gb-15-6- המסך שלו נשבר... בארץ עולה כ 1000 שקל חדש אילו חלקים אני צריך להזמין מחול כדי לתקן בעצמי? תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by dodomomo1986,

שלום, אשמח לקבל חוות דעת על המסך " AOC i2353Fh 23", ראיתי שאתם ממליצים בחום על הDELL, וזה הכיוון. ראיתי שיש עכשיו מבצע בבאג על הAOC, רק 768 ש"ח, לאומת הDELL, עם המפרט דומה שעולה 900. (לAOC יש מהירות תגובה: 5ms יחס ניגודיות: 1:50,000,000 DCR, ולדל 1:1000 8ms) בנוסף אשמח אם תרחיבו לגבי ההבדל בין הדגמים של DELL: (אין לי בעיה לשלם יותר אם התמורה צודקת, עד 1400 ש"ח): Dell U2312HM Dell P2311H LCD DELL P2312H יש לציין כי השימוש המרכזי שלי במסך הוא עבודה בתוכנות גרפיות, חשוב לי איכות תמונה טובה, ובנוסף כניסת אודיו לרמקולים חיצוניים, נראה לי שיש בדגם של AOC את האפשרות הזו. ואם בא לכם לצאת ממש אחלה, למה אנחנו באמת צריכים כניסה HDMI במסך? המחשב מתחבר ללפ טופ, אם יש חיבו…

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. שלום ברצוני לדעת מהם ההבדלים בין שני המסכים הרשומים בכותרת יש להם אותו מפרט הבנתי. 1. מי יותר טוב מבחינת דיוק צבעים, מהירות, חדות ומי בעל פחות מריחות והילות למיניהן? 2. האם ה- 931B חופף במידה מסוימת ל- 931C בסקירה של ארבעת המסכים באתר, ולכן כשם שה- 931C פחות טוב מ- 932B ,כך גם ה- 931B פחות טוב מ- 932B??? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by jana,

אני מתענין במסך דו שימושי למחשב וצפיה בטלויזיה כיום ברשותי מסך מחשב VP930 של ViewSonic (שרכשתי לפי המלצת הפרום ואני מאוד מרוצה) האם ניתן לאסיף כרטיס מתאם ולהמשיך להשתמש ב vp930 כדי לקלוט TV באיכות סבירה ומעלה או ממולץ להחליף מסך לקליטת שידורי TV באיכות טובה כמו כן איזה כרטיס מתאם ממולץ. אני מחובר לכבלים של HOT בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  23. היי שלום לכולם, אני קונה מחשב עם 1080TI , משחק במשחקי FPS ו Racing Games . מתלבט בין שני המסכים הבאים של אסוס: PG279Q : * רזולוציה של 2560X1440 יחס 16:9. * תומך ב 166Hz * פאנל IPS עם GSYNC * מחיר- 4 אלף בארץ, קישור למוצר: https://www.amazon.com/PG279Q-2560x1440-G-SYNC-Gaming-Monitor/dp/B017EVR2VM/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1502882053&sr=1-1&keywords=PG279Q PG348: * אולטרה רחב ברזולוציה של 3440X1440 וביחס של 21:9. * תומך עד 100HZ * פאנל IPS עם GSYNC *מחיר 6 אלף שקל בארץ, קישור למוצר: https://www.amazon.com/Asus-PG348Q-34-Inch-Ultra-wide-Monitor/dp/B01C83BE6U …

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by picachu,

היי! אני צריך המלצה למסך עד 1500 ש"ח, השיקולים המרכזיים הם גודל ועיצוב - מאוד חשוב לי שיהיה לו פיווט, מאוד חשוב לי שלא יהיה לו עיצוב מאסיבי (מאוד אהבתי את העיצובים של DELL אבל לא ראיתי משהוא שווה בתקציב הזה...) ראיתי למשל את ה2253BW של סמסונג אבל אני לא סגור אם יש לו פיווט או לא. כרגע יש לי 930B של סמסונג ישן ובאמת אין לי דרישות יותר גבוההות ממה שיש לי כרגע (מבחינת צבעים\זמן תגובה וכ"ו..) (אני מחליף אותו רק בגלל שהוא מראה סימני גסיסה) ככה שביצועים לא צריכים להיות שיקול. תודה!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Mercurie,

היי, אני שנים עם המסך LG FLATRON W2286L והגעתי למצב שאני צריך להסתכל מהזווית שלי המסך בשביל לראות דברים שהם בצבע אפור בהיר (כמו נניח לסמן V בקוביה בהרשמות וכו'). סימן שצריך מסך חדש אני מניח.. אבל... אני לא מבין בזה כלום. לכן אני פה להתייעצות.. המפרט הנוכחי שלי מבוסס על 770GTX ומעבד intel i5 4570. אני יודע שאני מעדיף 1980x1050.. אני משחק בעיקר PUBG ואני לא משחק המון שעות ביום לכן הבנתי שאין לי באמת צורך ב144Hz אלא 60Hz יספיקו.. הבנתי שעדיף מסך שהוא IPS אני מעדיף מסך שאפשר לכוונן.. כלומר אם אשב גבוה ממנו אז אוכל להזיז את המסך שיהיה 110 מעלות במקום 90 נניח.. אין לי תקציב מדויק.. אני פשוט רוצה משהו שיענה על הצרכים שלי. פה …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.