עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. טוב, דודה שלי מגיע עוד חודש בערך מארה"ב . אני מעוניין להגיד לה שתביא לי את המסך הזה איתה (2407WFP-HC) רציתי לדעת אם צריכות להיות בעיות כלשהן ? מכס, או כל משו דומה לזה ? אני ממש ממש לא מבין בזה . תודה מראש

• 13 תגובות
    • 911 צפיות
  2. שלום רב, אני צריך מסך למחשב קיים, אני רוצה לקנות את המסך הכי איכותי שאפשר להכניס בתקציב של עד 900 ש"ח, הייתי רוצה מסך בין 17-19 אינץ", אני לרוב אשתמש במסך בבית, לגלישה באינטרנט, משחקים מדי פעם, ועבודות. בקטגוריית ה-17 אינץ' ראיתי בינתיים את שלושת אלו http://www.skypc.co.il/pl_product~L1754SM~9~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~L1719S~9~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~L1753TR~9~0.htm ראיתי גם את אלו, ורציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם, ואיך זה שהם גדולים יותר, מדובר במסכים עם 5ms ויחס ניגודיות די גבוהה ביחס לאחרים, ועדיין במחיר זול יחסית, איפה הקאץ'? http://www.skypc.co.il/pl_product~51422~9~0.htm http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=6622 -…

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  3. Started by reuvenm5,

שלום לכם... נראה לי שיש לי בעיה במסך והבעיה היא כדלקמן... שליש מהמסך שלי כהה יותר משני השלישים הימני משמע פחות מואר ממש מוציא את העניים זו בעיה? ללכת למעבדה? או שאפשר לשנות משהו בהגדרות תודה מראש.. נ.ב מדובר במחשב נייד של dell דגם inspiron-1520 כרטיס גרפי של nvidia-GeForce8600m gt אני מקווה שעכשיו זה יותר ממוקד בכל מקרה תודה...

4. שלום יש לי סמסונג 971P שרכשתי לפני שנתיים כמעט. אני עובד הרבה על פוטושופ ואני רוצה להוסיף מסך שני בשביל שכלי העבודה יהיו בצד אחד ובצד השני רק התמונה. השאלה היא ? אם כיום במחיר של עד 1200 ש"ח אני יכול למצוא מסך יותר טוב מהסמסונג 971P ? ואם כן אז איזה מסך מומלץ בבקשה ? שוב פעם אני צלם ודיוק בכיול חשוב לי מאוד! תודה רבה לכל מי שעונה !

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  5. איך אני בודק אם יש פיקסלים שרופים במסך LCD .?

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  6. Started by sim-m12345,

שאלנו בטעות בפורום מפרטי מחשב ולא קיבלנו תשובה. כנראה בגלל שזה הפורום הלא נכון לכן אנחנו חוזרים על השאלה בפורום זה. מסך 22 פחות או יותר במחיר 700 פחות או יותר (אם אפשר) אפשר למתוח קצת את הכיס עד 1000 מקסימום עבור מחשב מהמפרטים הבאים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=508860.0 לשימוש אופיס, גלישה ומשחק starcraft 2 והגרסאות שלאחריו. יש לנו מסך acer al1717 ואנחנו מתלבטים אם לשדרג או האם זה מספיק לשימושים הנ"ל תודה

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  7. Started by udiudi,

היי. בקרוב אני קונה מסך, 95f של סוני, מאוד מטריד אותי שיש הפרש כל גדול במחירים. בחנות הכי זולה: 1,485 ש"ח נכון לרגע זה. בחנות הכי יקרה: 1,779 ש"ח נכון לרגע זה. מה גורם להפרש כה גדול? אולי המסך שאני יקבל בחנות הזולה הוא לא המקורי אלא חידוש? כזה שהתקלקל ותיקנו אותו? http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=471978 זה הקישור אגב, איפה אתם ממליצים לקנות?

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  8. Started by Armageddon1,

לאחרונה שמתי לב לדבר מוזר , יש לי כתם פנימי בתוך המסך . רואים במיוחד לרגע חלונות בצבע אפור בהיר זה חלק מהאחריות ? כלומר אפשר להפעיל אחריות במקרה כזה? יש לי עוד שנתיים בערך אחריות על המסך .

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  9. אני מחפש מסך LCD מינימום 4MS מובן שרצוי 2MS. המסך ישומש בעיקר לאינטרנט ומשחקים. כמו כן רצוי שאני אוכל לראות את המסך כלומר שיהיה בחנות ולא באינטרנט. אם חסרים לכם פרטים אני אוסיף בשמחה. המחשב הנוכחי שיש לי לא ממש רלוונטי כי בקרוב אני אחליף. תודה מראש על העזרה.

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  10. http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1GWLTW42DV

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  11. יש לי את כרטיס המסך שבכותרת. יעבוד טוב עם מסך כמו ה - LG1970 שקיבל פה ככ הרבה המלצות?

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  12. אהלן :} אני נמצא על רזולוציה מקס' של מסך רחב 19 אינץ' של סמסונג 931 1440 900 ובאחד המשחקים שאני משחק אין את הרזולוציה המתאימה מה אפשר לעשות במקרה? וגם שאני לוחץ מאפיינים על השולחן עבודה יש לי תרזולוציה לבחור אז יש לי שם רק 3 אופציות 800 על 600 1024 על 768 1440 על 900 אפשר לעשות שיהיה לי עוד רזולוציות באמצע ? זה ממש קצת ולא טוב לי

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  13. מעוניין בחוות דעת על מסכי LCD של חברת AOC תודה ושנה טובה

14. טוב, אז אני מקדים את מותו של המסך הנוכחי שלי מבעוד מועד מה שנקרא, ואני כבר עכשיו מתחיל לחפש לו יורש הולם. עד היום, ברוך השם, הסתדרתי טוב מאוד עם Samsung SyncMaster 940BW "19 שעשה את עבודתו כנדרש, מסך המחשב הדק הראשון שלי. מה שזה אומר, אני די צנוע בדרישות שלי ואני לא מחפש משהו איי איי איי, אלא מסך סטנדרטי שיהיה לי נאמן ויאריך שנים. אין לי שימושים מיוחדים, אני בסה"כ משחק במשחק אחד שהוא לא תובעני בכלל, גולש באינטרנט ומעלה תמונות לפייסבוק. סרטים אני רואה על הטלוויזיה בחדר. התקציב הוא די מוגבל (תודות לצה"ל), אני מעדיף שיהיה בסביבות של משכורת צבאית אחת (רמת פעילות א+, אז תתפנקו :<), אם כי אולי אבא יוסיף קצת, אז הצעה נוספת למסך טיפה יותר יקר גם באה בחשבון. מדובר על סכום של כ5…

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  15. Started by jcdenton1,

היי אני רוצה קנות מסך מסך 24 אינטש אז קראתי את הביקורת 24 אינץ' של אושר ואני נוטה לכיוון הDell UltraSharp 2407WFP אבל בגלל שעברו ארבעה חודשים מפרסום הביקורת אז רציתי לדעת אם יש משהו שאתם ממליצים עליו. אני רוצה שזה ישמש אותי גם כטלוייזיה ולכן אעדיף שיהיה לזה גם אפשרות חיבור לממיר דיגיטאלי ולא דרך המחשב, כלומר שלמטרה זו לא אצטרך להדליק את המחשב. יש לי כרטיס מסך GEFORCE4 MX 440 ואני לא בטוחה שהוא תומך ברזולוציות הגבוהות שמגיעות למסך הזה, וגם לא בטוחה שהוא תומך בHD. עזרה בבקשה?

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  16. Started by iakovl,

טוב חברה אחרי 8!!! שנים שאני משתמש בMAG 786FD הישן שלי (והוא עובד מצויין עדיין) החלטתי ללכת על מסך LCD חדש (8 שנים!!! די... הספיק לי) אחרי אינספור דיונים שקראתי הגעתי למסקנה הפשוטה, בתקציב שלי (שהוא בעיקרון 1700 ש"ח אבל עם תזוזה גם ל2000 במקרה המאוד קיצוני) המסך הכי טוב שאני יכול לקחת זה 226BW (אם היה CW אז היה יותר טוב) הבעיה איתו היא הרולטה הרוסית עם הפנלים... שאפילו אנשים אומרים שיש פאנלים שעם הגדרות יהיו טובים בערך כמו S מה אני צריך ממסך? סרטים... טקסט... בעיקר סרטים (אני חולה אנימה מה לעשות) אם אפשר היה להוסיף PIVOT (סיבוב על ציר 90 מעלות) היה טוב. משחקים זה לא הצד החזק שלי (כל עוד אני בצבא) וכמובן האופציה של VIDEO IN גם נחמדה.... אני שוקל גם את 2007WFP... יותר יקר א…

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  17. שלום, מעוניין לקבל המלצה לעבור למסך LED-TV בחיבור ל PC. עיקר השימוש שלי הוא משחקים כאשר 90% מהזמן הוא flight simulator x שהוא עיקר השימוש שלי. כיום אני משתמש ב 3 מסכים בחיבור eyefinithy שבעייתי: א. ב deadzones בתפר שבין המסכים ב. מריחה/מתיחה של התמונה בצגים הצדדיים. ג. מתקבלת תמונה רחבה מאוד וצרה מעצם החיבור האם יש בכלל מקום לחשוב לעבור למסכי TV של 37''-40'' ולא להרוס את חווית הצפייה שקיימת בצג מחשב איכותי. אודה מאוד להמלצתכם התקציב שלי הוא כ 3500 שח' תודה מראש

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  18. יש ברשותי מסך LCD 17" פשוט, עם חיבור VGA בלבד. אני מעוניין לחברו לכאבל RF. אני יודע שישנם מספר TV BOXES שמאפשרים זאת, אבל אני מחפש פתרון זול יותר. האם קיים איזשהו מתאם? אני יודע שאף ישנם די וי די\וידאו מסויימים ישנים עם חיבור RF, אז אני מניח שגם קיימים דברים יעודיים זולים יותר שלא עולים 250-400 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  19. המחשב הנייד הראשון עם פאנל תצוגה מתקדם במיוחד של 300 הרץ מתקרב אל החנויות - וגורף שבחים בביקורת לכתבה

20. Started by bugosdckh,

היום אני רוצה ללכת לקנות מסך רציתי שתגידו לי מה כדאי בין הבאים: l1919s 1950SQ 1952T הכל של חברת LG תודה

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  21. היצרנית הטאיוואנית משדרגת את מותג ה-TUF שלה עם שלושה מסכי גיימינג נוספים - שניים מהם בעלי קצב רענון שעוד לא פגשנו דומה לו בקטגוריה לכתבה

22. שיחקתי אתמול ברידיק ושיצאתי מהמשחק הוא היה נורא בהיר ניסיתי לשחק בהגדרות וכלום חיביתי את המסך לכמה זמן וכלום חיביתי את המחשב לגמרי ואז הדלקתי אז זה היסתדר, מוזר למה זה קורה? הבהירות הזאתי? ורק במסך רידיק זה קורה... שבת שלום

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  23. שלום קנו לי מסך של חברה לא מוכרת - Sansui 20 אינץ רחב שמיועד כעקרון ל-TV חיברתי למחשב עם כבל HDMI TO DVI (יכול להיות שפה הבעיה ?) ב-1680 על 1050 רוב האתרים והפורומים מרצדים ברמה ממש מציקה ניסיתי להוריד ל-1440 על 900 והריצודים הרבה פחות מורגשים יש סיבה מסוימת שזה ככה ? אני שוקל להחליף את המסך במסך של Samsung או ASUS אבל פאק לא נעים לי וגם לא בטוח שתהיה את האופציה הזאת (מתנה ליוםהולדת, חבל שלא ביררו איתי איזה מסך אני מעדיף אפילו שזה היה הורס תהפתעה ...הבנתי ממקור סמוי ביותר שהמסך עלה פחות או יותר כמו ה-Samsung 2253BW..)

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  24. Started by Monopoly,

אני לא מבין יותר מדי במסכים ואני יודע שעל האנשים בHWZ אפשר לסמוך =] אני מחפש מסך LCD, כמו שאמרתי-19 אינץ' חשוב שתיהיה מסגרת שחורה אמרו לי שזה הרבה יותר בריא לעיניים... אני גר בחדרה לכן אין הרבה חנויות מחשבים מוכרות פה :-\... יש את BUG ואת טרקלין חשמל שגם מוכרת מסכים.. עדיף שיהיה מסך שיש להם... אבל אם אפשר למצוא משהו יותר טוב במקום אחר אני גם מעוניין. שכחתי לציין, אני גיימר.. זאת אומרת שהמסך ישמש בעיקר למשחקים [גם סרטים] וגם הרבה גלישה באינטרנט כך שחשוב שהטקסט יראה נורמלי ולא חייזרי למדי.

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  25. Started by Vaz,

נכון אם לא נוגעים במחשב כמה דק המסך נכבה? ורק שלוחצים על מקש מסויים הוא נדלק בחזרה?? מה שקורה אצלי בכמה ימים אחרוני שאני הולך לישון או הולך לאיזה מקום המסך נשאר דלוק 24 שעות..הוא לא נכבה או נכנס למצב שינה לבד זה בגלל הסוג מסך או מה? איך פותרים את זה? בדקתי בהגדרות חשמל - והאופציה שם היא כל 10 דקות שהמחשב יכנס למצב "שינה" אז למה המסך נשאר דלוק? גם בקטע של השומר מסך עשיתי כל 5דק איך פותרים את זה? סתם ביזבוז חשמל, ונזק למסך שהוא סתם נשאר עם התמונה דולקת?

• 0 תגובות
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.