עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by warezon,

אני מאד ממוקד כי אני צריך מסך 26 במחיר של 2000-2300 גג ואין אופציות חוץ מהמסכים האלו אז אם אפשר לקבל מידע אני אשמח. המסך יתחבר למחשב עם כרטיס hd4870 וגם לממיר.

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  2. Started by morans,

היי חבר'ה! פירסמתי אתמול שאני צריכה מפרט מחשב לחברה שלי שמתחילה ללמוד עיצוב גרפי. הציעו לי לפתוח תרד פה ולשאול איזה מסך מומלץ לעבודה מסוג כזה על המחשב. אני מתארת לעצמי שהעבודה היא רבה מול המחשב ולכן צריך מסך איכותי אבל בגבול התקציב. היא רוצה מסך 19', אתם חושבים שזה מספיק? העדפה לסמסונג, אבל אם יש מסכים טובים מהם לעיצוב גרפי, נשמח לשמוע גם תודה על העזרה מראש מורן

3. Started by hensh9,

ולא ידוע מתי יגיע מלאי.. היבואן הראשי-אומניטק טוען שלא רווחי עבורו להביא את הדגם הזה בגלל שאין לו ביקוש והוא דווקא ממליץ מאד על VX2025WM Viewsonic אשמח לשמוע אם מישהו שמע על מלאי זמין למכירה

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  4. Started by Erez alster,

התקציב שלי יכול להגיע עד כ2000 שקל. ככה אני מתלבט בין הדגם SAMSUNG 19" LCD 931B 5MS +DVI לדגם הזה: SAMSUNG 19" LCD 940BW Wide 4MS +DVI. אני עקרונית ארצה ללכת על הWide Screen בכלל שאני מתכנת רוב הזמן על המחשב ולא משחק. אני אשמח לדעת מה עדיף תודה רבה, ארז.

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  5. Started by MasterDK,

יש המלצות? אפשר לחרוג קצת ב +/-100 ש"ח. המסך מיועד למשחקים לא הרבה (בעיקר אולי LA2, CS וזהו), לצפייה בסרטים. כמו כן בעיקר לתיכנות ולקריאת חומר כגון ספרים/מדריכים/כתבות. עריכת תמונות גם כן. תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  6. Started by MasterDK,

שבת שלום חברים, יש לי שתי מסכים LG Flatron L1760TR LG Flatron L1753TR הראשון מחובר DVI השני VGA אני לא מצליח לסדר בהם את הצבעים שיראו אותו הדבר. בגלל שאני עובד עם קוד אז הרקע של ה IDEים הוא לבן ואני ממש רואה שוני בין הלבן בכל אחד מהם. אשמח להצעות. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  7. הגדרתי שומר מסך שיתחיל לעבוד אחרי 5 ושאחרי 20 דקות המסך יתכבה לגמרי. לאחר כ-20 דקות המסך אכן עובר לכיבוי מלא ואז 2 שניות לאחר מכן הוא נדלק ומציג את הריבוע עם 3 צבעים RGB והכיתוב No connection. הבעייה שזה משאיר בעקרון את המסך דולק וסתם זולל חשמל וחבל.

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  8. Started by i022052,

שלום, הייתי שמח להשכיל ולדעת מה המשמעות של שני המושגים הנ"ל. לא בראשי התיבות של המילים שהן מייצגות אלא מבחינה מעשית. ראיתי שיש ניידים עם TFT ויש כאלה רק עם WXGA. מה יותר טוב? האם זה קשור לזה שהמסך מבריק? האם זה משפיע על האפשרות להשתמש במחשב לאור השמש? תודה

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  9. יש לי התלבטות בין המסך הזה: samsung 204b http://zap.co.il/model.asp?model_id=464560 לבין המסך הזה: DELL 2007WFP http://zap.co.il/model.asp?model_id=502783 איזה מסך יותר עדיף? ולמה? השימושים של המסך הם בעיקר משחקים וסרטים.. והאם צריך בכלל מסך בכזה גודל?

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  10. [h=1]מסך מחשב Samsung S27C650D 27'' LED PLS[/h] מסך מחשב LED PLS איכותי מבית Samsung בגודל 27 אינטש בעל חיבורי Display port ,DVI ,VGA ו-2xUSB, למסך פונקציית Pivot והוא יכול להסתובב עד למצב אנכי ובעל חיסכון בחשמל יצרן: Samsung‏, גודל: 27''‏, רזולוציה: 1920x1080‏, 16:9‏, צבע: שחור‏, חיבורים: VGA‏, DVI‏,DisplayPort‏, USB 2.0‏, תכונות: LED‏, PLS‏, תמיכה בתקן VESA‏, Pivot‏, זמן תגובה: 4ms‏, משך אחריות: 3 שנים‏, ------------------------------------- המסך הנ"ל טוב למשחקים ? זה הכרטיס מסך שלי : [h=1]כרטיס מסך Asus GTX770 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E[/h] כרטיס מסך GTX770 מבית Asus בעל 2GB זיכרון ויציאות DP, HDMI ו-2 יציאות DVI או שאתם מציעים מסך מדגם אחר ?

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  11. Started by netanel38121,

שלום. השימוש שלי יהיה בו בעיקר לסרטי FULL HD וכמובן משחקים. יש לי מחשב מעולה וחדש, הכרטיס מסך שלי הוא 4870 512MB (אבל בעתיד אני משדרג אותו ל סידרת ה ATI 5XXX ככה ש 24 יהיה מנוצל. מצאתי משהו שנראה לי ורציתי את תגובתכם בהקדם האפשרי , רציתי לדעת גם מה ההבדל שהמחיר כל כך מזערי בן השניים. המסך הראשון: ASUS LCD 24" MK241H 2ms WIDE HDMI FULL HD₪ 1463 המסך השני: ASUS LCD 24" VW246H 2ms DVI FULL HD HDMI WIDE₪ 1435 תודה רבה מראש.

12. שלום לכולם, ה-BenQ G2400W שלי שבק חיים אחרי 4 שנים, ואני מחפש מסך מחשב חדש. השימושים העיקריים זה למשחקי מחשב ותכנות וכיו"ב (סטודנט להנדסת מחשבים). אפשר לחרוג עד 200 ש"ח אם זה ממש מוצדק, אני אעדיף מסך של 24 אינץ' על זה של 23 אינץ', אבל במידת הצורך כן אהיה מוכן להתפשר. תודה רבה לכל המסייעים (:

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  13. Started by am1tush1,

ייעוד המסך : גיימינג / סרטים. אני מחזיק בכרטיס מסך : nvidia geforce 275gtx יחסית ישן. תודה!

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  14. Started by kisin,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות מסך LCD למחשב. כרגע השימוש העיקרי שלי הוא לעבודה רגילה (תכנות, גלישה באינטרנט) ולסרטים. אבל אני מאוד רוצה גם להשקיע בכרטיס מסך בינוני ולהנות גם ממשחקים. יכולות PIVOT, או כל אפשרות להזיז את המסך, לא מעניינות אותי כי אני מאמין שברגע שהמסך ישב על השולחן הוא לא יזוז יותר לעולם (כמו במסך שיש לי היום). חיטטתי קצת בזאפ ומצאתי הרבה מסכים ואין לי מושג מי יותר טוב ומי פחות טוב. ואני ממש מבולבל איזה מסך לקנות (יותר מדי מבחר יכול לבלבל בן אדם ) השאלות שלי: 1. בשביל סרטים ומשחקים כמה ms צריך בלי שהתמונה תמרח? 8, 4 או 2? או ש2ms זה סתם הגזמה כדי לגרום לאנשים לשלם יותר על דברים שהם לא צריכים? 2. שמתי לב גם שהרזולוציה הטבעית של מסכי 19" היא 1280x1024. האם…

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  15. Started by nadavy11,

אני חושב לקנות טלוויזיה שממירה ל 3D, אבל יודע שיש גם את הטכנולוגיה של הערכה עם המשקפיים של נווידיה. אבל לא יודע מה יותר טוב או כדאי, כי אין לי אפילו קצה של ניסיון או ידע על שני התחומים האלה. פרט לזה שהערכה של נווידיה מצריכה הרבה הוצאות נלוות - מסך תומך 3D, שדרוג מערכת אולי, כרטיס תומך, משקפיים.. אשמח לעזורתכם! חג שמח.

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  16. מעוניין בהמלצה ל-2 מסכי ''LCD 19 למערכת עריכה תודה: BARAKUSH

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  17. Started by gargi,

היי, אני מחפש מסך לחברה שלי, היא מתעסקת בעיקר בגרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור וכו') עכשיו הבנתי שלWFP יש כמה גרסאות וכמה תתי דגמים שחלקם מאכזבים. רציתי לדעת מה המשמעות של כל סדרה ובעיקר של A04 שמצאתי אותה מצויינת בדגם באחת החנויות ברשת תודה מראש

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  18. Started by $Ariel$,

היי, אני חושב לקנות את המסך הזה ("17) ורציתי לדעת מה חושבים עליו פה בפורום. לעומת מסכי 17" אחרים באיזור העלויות של 600-800 ש"ח...

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  19. אני מחפש מסך LCD מינימום 4MS מובן שרצוי 2MS. המסך ישומש בעיקר לאינטרנט ומשחקים. כמו כן רצוי שאני אוכל לראות את המסך כלומר שיהיה בחנות ולא באינטרנט. אם חסרים לכם פרטים אני אוסיף בשמחה. המחשב הנוכחי שיש לי לא ממש רלוונטי כי בקרוב אני אחליף. תודה מראש על העזרה.

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  20. שלום לכולם, ממ אני מחפש מסך כמה שיותר גדול (המעבר לLCD נובע מבעיות עיניים / קרינה של CRT), אך גם איכותי (די מתנגד לפאנל TN). השימושים שלי במחשב הם 60% עבודה עם טקסטים (אינטרנט / איסיקיו וכל אלה), 20% צפיה בסרטים (חלק 3:4 חלק 16:9 - עוד לא החלטתי על מה ללכת) ו-20% משחקים (יריות מגוף ראשון בעיקר - Crysis/COD4/Medal of Honor, וגם NFS וכאלה). בנוסף אני גם משתמש בפוטושופ, ועורך וידאו. אזז אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסך עד 300$ (עדיף כמה שפחות). אני גר בארה"ב ככה שהמלצות מאתרים כמו NewEgg / ZipZoomFly / Amazon או אפילו Ebay יתקבלו בברכה. תודה רבה, פיטר

21. Started by J0n1,

הבנתי שיש כמה פאנלים למסך הספציפי הזה וגם כל מיני מודלים ואחריות ופיקסלים והכל אז בתכלס איפה הכי שווה לרכוש אותו? באזור המרכז תודה

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  22. Started by Makagen,

היי קניתי לפני כמה ימים מסך ASUS VG249Q אבל החזרתי אותו כי הוא היה פגום, וגם איכות התמונה לא הייתה טובה בכלל וגם עכשיו יש בלק פריידי בעולם אז אולי אפשר להזמין מאתרים בחו"ל המסך שהחזרתי היה 144HZ ופעם ראשונה שאני משתמש ב-144HZ וזה נחמד אז עדיפות שיהיה 144HZ או (אולי 120 גם מספיק?) ואם אפשר שיהיה IPS. ושאיכות התמונה תהיה טובה, שיהיה חד, אז אולי אפילו צריך 1440P ולא FHD כי התמונה באסוס הייתה זוועה יצאו לי העיניים תודה

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  23. האם אתם מכבים את המסך או משתמשים בחסכון אנרגיה או בכלל משארים אותו דלוק עם שומר מסך ? ומה יותר בריא למסך (LCD) תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  24. טוב, אז אני מקדים את מותו של המסך הנוכחי שלי מבעוד מועד מה שנקרא, ואני כבר עכשיו מתחיל לחפש לו יורש הולם. עד היום, ברוך השם, הסתדרתי טוב מאוד עם Samsung SyncMaster 940BW "19 שעשה את עבודתו כנדרש, מסך המחשב הדק הראשון שלי. מה שזה אומר, אני די צנוע בדרישות שלי ואני לא מחפש משהו איי איי איי, אלא מסך סטנדרטי שיהיה לי נאמן ויאריך שנים. אין לי שימושים מיוחדים, אני בסה"כ משחק במשחק אחד שהוא לא תובעני בכלל, גולש באינטרנט ומעלה תמונות לפייסבוק. סרטים אני רואה על הטלוויזיה בחדר. התקציב הוא די מוגבל (תודות לצה"ל), אני מעדיף שיהיה בסביבות של משכורת צבאית אחת (רמת פעילות א+, אז תתפנקו :<), אם כי אולי אבא יוסיף קצת, אז הצעה נוספת למסך טיפה יותר יקר גם באה בחשבון. מדובר על סכום של כ5…

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  25. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך מחשב 27 אינץ (עדיף LED) לשימוש במשרד שלי. דבר חשוב מאוד שתהיה למסך אפשרות להתחבר לזרוע מתכווננת שולחנית כמו זו: http://www.stereoeini.co.il/product.asp?aff_a=1&Pid=item153&Cat2Cat1ID=3418&Cat2ID=4574&aff=Zap&lang=he התקציב שלי הוא בערך 1200 ש"ח חיפשתי בהרבה מקומות ואני לא מצליח למצוא מסך שיש לו את החיבורים הללו. אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי למצוא כזה מסך!

• 3 תגובות
    • 954 צפיות

דיונים חדשים בפורומים