מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אני חשבתי על Dell UltraSharp 1908FP יש עוד המלצות, (כי אין כלל ביקורות למסך הזה) ? תנאים: - תקציב פתוח(למרות שכולם עולים גרושים ממילא) - חייב לתמוך בתלייה על זרוע עם 4 חורים (מה קוראים לזה תקן VESA). - חייב להיות מרובע - חייב להיות עם רזולוציה 1024 x 1280
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
האם אתם מכבים את המסך או משתמשים בחסכון אנרגיה או בכלל משארים אותו דלוק עם שומר מסך ? ומה יותר בריא למסך (LCD) תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את ה - Syncmaster 930B ב- 226BW (שניהם של סמסונג) ויש לי שאלה על המעבר ל - Widescreen... האם יש איזו אפשרות שבמשחקים שאין להם תמיכה ב - Widescreen (קרי רזולוציות 4:3 בלבד) ניתן יהיה לראות את המשחק ביחס נורמלי ( עם פסים שחורים בצדדים) או שמרגע המעבר, כל משחק ישן יראה מתוח ללא אפשרות תיקון? האם יש עוד בעיות במעבר שאני צריך להיות מודע להן? תודה.
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש חדש, וזאת ההודעה הראשונה שלי, קראתי את ההמלצות השונות והביקורות וגם ההשוואת שבפורום למסכים השונים, ורציתי לבקש המלצות למסכים שמיועדים כאמור לגרפיקה, אך עם טוויסט קטן(אני מודה שחיפשתי בפורום ולא מצאתי ממש התייחסות לזה, אולי כי זה לא משהו שבדרך כלל משתלב) - יכולת לשמש במקביל גם כמסך טלוויזיה באופן מובנה, מבלי להשתמש בהתקן מיוחד חיצוני או כרטיס טלוויזיה וכו'. חיפשתי גם ב ZAP וראיתי אמנם כמה מסכים שמוצגים כמסכים משולבים, אך רובם(לפי מה שהבנתי) הם עם פאנל TN, וזה לא ממש טוב. השימוש העיקרי אמור להיות גרפיקה, ושילוב הטלוויזיה זהו רק תוספת שתחסוך מקום בחדר. אם יש לכם המלצות והן חורגות מהמחיר המדובר, זה עדיין יכול להיות רלוונטי, אבל כמובן שבמסגרת ההגיון. תודה
-
- 7 תגובות
- 933 צפיות
-
-
לפי מה שאני מבין מקריאת הנושאים בפורום הזה כמעט לכל מסכי הTN יש RTA או OVERDRIVE איך אני יכול לדעת לפני שאני קונה מסך אם יש אפשרות לבטל את האופציה הזו בתפריט המובנה של המסך? (כמו למשל ב 931C שאני מכיר) האם לכל המסכים יש את המאפיין הזה? ולמה צריך את זה בכלל? ובלי קשר אשמח לדעת אם יש תוכנה חיצונית שמבטלת את האפשרות הזו אני שואל כי אני רוצה להחליף מסך ולפעמים ה OVERDRIVE מפריע לי ואני צריך לבטל אותו
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה למצוא פיתרון לבעית "מקום על המסך"...כמו רוב האנשים, אני עובד על המחשב עם 162 חלונות פתוחים, וכל פעם שאני רוצה לעבור בניהם אני צריך להזיז או למזער את את השאר. הפתרון הכי נחמד הוא לקנות מסך יותר גדול ("19 עד "32...) וככה יהיה אפשר לראות יותר חלונות בלי בעיה. עם מסך גדול אתה לא רק יכול לשבת יותר רחוק (ונוח...), אלא אתה יכול לעבוד על כמה חלונות בו זמנית (אני מתכנת, וזה אופצייה מאוד חשובה) אז האופציה הראשונה כמו שאמרנו היא מסך גדול, והאופציה השניה היא לקנות עוד מסך (או שניים...) וולהצמיד אותם, כך ש"כאילו" הם יראו ביחד. השאלה שלי היא איזה פתרון נראה יותר טוב\מציאותי והאם למישהו יש רעיון טוב יותר? אחרי שאקבל שאלות על אלה, אני ארשה לעצמי לשאול עןד כמה שאלות .…
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-
-
טוב, דודה שלי מגיע עוד חודש בערך מארה"ב . אני מעוניין להגיד לה שתביא לי את המסך הזה איתה (2407WFP-HC) רציתי לדעת אם צריכות להיות בעיות כלשהן ? מכס, או כל משו דומה לזה ? אני ממש ממש לא מבין בזה . תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 933 צפיות
-
-
יש לי טלויזית LG 37LC2R) LCD) ואני בדילמה איך לחבר את ה-DVD עליה בעיקרון יש שלוש אפשרויות: SCART TO SCART COMPONENT TO COMPONENT SVIDEO TO SVIDEO עכשיו השאלה שלי מה מכל החיבורים האלו ייתן לי את האיכות הכי טובה? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
ייעוד המסך : גיימינג / סרטים. אני מחזיק בכרטיס מסך : nvidia geforce 275gtx יחסית ישן. תודה!
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום יש לי סמסונג 971P שרכשתי לפני שנתיים כמעט. אני עובד הרבה על פוטושופ ואני רוצה להוסיף מסך שני בשביל שכלי העבודה יהיו בצד אחד ובצד השני רק התמונה. השאלה היא ? אם כיום במחיר של עד 1200 ש"ח אני יכול למצוא מסך יותר טוב מהסמסונג 971P ? ואם כן אז איזה מסך מומלץ בבקשה ? שוב פעם אני צלם ודיוק בכיול חשוב לי מאוד! תודה רבה לכל מי שעונה !
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
קיבלתי את ה- EIZO לפני מס' ימים ורציתי לדעת אם החיישן של האור המותקן בו עובד אוטמטית או שצריך להפעיל אותו בדרך כלשהי (כי לא שמתי לב שהוא עושה משהו) באמצעות הדיסק אולי? בנוסף , שמתי לב לכך שאין לי את כל אופציות התצוגה בתוכנה המצורפת (כמו c-booster )
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום, בחרתי את המסך הזה לילד בן 7: (דרישות: 19", איכותי, בערך 1500 ש"ח) http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2091 ואני צריך מסך לילד בן 4 (17" בערך 1000 ש"ח) איזה? זה? http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2108 או זה? http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2107 או זה? http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1837 או אחר מהחנות הנ"ל?
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום פורום מסכי מחשב החלטתי לקנות מסך מחשב 24" אינץ' (לא טלוויזיה, כי מסכי מחשב פשוט יותר איכותיים) ולתלות אותו על הקיר מול המיטה שלי... המרחק בין המיטה לקיר הנגדי הוא 2 מטר בערך הייתי אומר... במסך אני אשתמש למשחקי XBOX360 וכדומה, וגם אצפה בו בסרטים בעזרת המחשב\XBOX360... התקציב שלי, עם כל הפלוסים (ז"א מקסימום), הוא 3000 שקלים... יש המלצות למסך איכותי? שמעתי על ה2408WFP, אבל הוא עולה 3100 שקל לקושחה הישנה, כשפעם הקושחה הישנה עלתה אפילו 2800 שקל... הקושחה החדשה בטח תקפיץ את המחיר אפילו עוד יותר... תודה מראש! :-*
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
האם ישנו הבדל משמעותי בין זמן תגובה 2MS ו-5MS? ואני מדבר בעיקר על משחקים כבדים וסרטים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות 2 מחשבים (לי ולאחי) בשבוע הקרוב ואני מתלבט בין שלושת המסכים שבכותרת אשמח אם תתנו לי את היתרונות והחסרונות של כל אחד. ואת הכי טוב והכי פחות טוב של כל אחד שלושתם פחות או יותר אותו מחיר אבל לאחי זה לא חייב להיות המסך הכי טוב מבין השלושה (בשביל לחסוך כמה שקלים) השימושים של שנינו זה משחקים אינטרנט סרטי HD וכו' לגבי תוכנת Multi-Screen האם מומלץ להשמש בה ? האם היא לא גורעת באיכות ובאורך חיו של המסך? האם היא לא גורעת באיכות של המוצג? והכי חשוב אולי זה האם כשאני מחבר את הממיר למסך האם אפשר שחלק ישמש לצפייה של הטלוויזיה
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אהלן, ברצוני לדעת האם ישנו הבדל משמעותי בין שתי מסכים מהדגמים הבאים: סמסונג מהדגם 2494LW לבין הדגם של lg מדגם W2486L לבין הLED אשר רק חוסך מצריכת החשמל? או ישנן הבדלים אחרים אשר גם הם מורגשים? חייב לציין שהמסך הוא לגרפיקה ומשחקים (PS3) דרך HDMI תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש טלוויזית LCD 37 אינצ', התקציב שלי הוא בסביבות ה10,000 שקלים. בחיפוש שערכתי בעצמי באינטרנט ובחנויות מצאתי את ה: 1) LG 37LC2r 2) Toshiba Regza 37WL68 ברור לי שיש לטושיבה יתרונות על גבי הLG אבל השאלה היא האם הם שווים את ההפרש במחיר?? או שבכלל עדיפה טלויזיה אחרת?? השימוש הוא בעיקר צפיה ממיר של YES ומעט סרטי DVD לא הבאתי קישורים לפירוט כי לא רציתי "לפרסם" חנויות תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום לכולם, מסך הCRT הישן שלי הודיעה לי שהוא הולך למות עוד מעט ולא נשאר לו הרבה זמן ולכן התחלתי לחפש מסך חדש. לבסוף נעצרתי על 24 של דל. התקציב שהוקצב הוא 2600-3000 שקל. במקביל ראיתי שמחירי טלוויזיות 32 הוא גם בתחום התקציב שלי. השאלה היא האם לקחת נגיד את סמסונג 450 או 550 כמסך מחשב\ טלוויזיה. השימושים שלי במחשב הם אופיס, עיבוד תמונה (לא סטודיו אלא צילום חובבני), וסרטים הסיכוי למשחקים קלוש ביותר. מרחק הישיבה המקסימלי לצורך אפליקציות מחשב הוא כמטר אחד, מה אתם אומרים? האם יש פה מישהו שמשתמש בטלוויזיה כמסך מחשב עיקרי ויכול להעיד?
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
-
תודה רבה! (אגב, קניתי את ה-VS 930 בהמלצת הפורום ואני מרוצה ממנו עד השמיים!)
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
https://tms.co.il/monitors-projectors/monitors?product_id=20043 https://tms.co.il/monitors-projectors/monitors?product_id=20044 https://tms.co.il/monitors-projectors/monitors?product_id=103582 ואני מתכוון מבחינת הנתונים שמשפיעים על איכות הצפיה. רמקולים וTILT וכדומה לא ככ מעניין. ועדיין יש פער מחירים שלא מובן לי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
- 1 follower
-
-
הראיה של ההורים שלי כבר לא מה שהייתה פעם, והם מתלוננים שקשה להם לקרוא פונטים קטנים וכו'. אני מחפש להרכיב להם מערכת מחשב חדשה שתהיה מאד נוחה. מקריאת המאמרים בפורום הבנתי ש19' זה המסך עם גודל נקודה הכי גדול. בנוסף הבנתי שבVISTA יש מנגון להגדלת הDPI אבל שגם באמת עובד לעומת XP. השימוש העיקרי של המסך הוא לסרטים וקריאת טקסטים. אני מחפש לדעת באיזה גודל לחפש (נגיד 24 עם DPI גדול יותר עדיף על 19)? התקציב די גדול. בואו נגיד שעד 8K זה מתקבל על הדעת אבל מוכן לחרוג עד ל10K למשהו מדהים. לא ממש חשוב לי עם המסך לא טוב למשחקים וREFRESH RATE וכאלה, רק מה יהיה הכי נוח לטקסטים וסביר לסרטים.
-
- 8 תגובות
- 932 צפיות
-
-
הוא עדיין פחות נפוץ מאחיו ה-HDMI, אך תקן ה-DisplayPort ממשיך להשתדרג ולהתפתח, כעת עם תמיכה ברזולוצית-על ובאיכות תמונה משופרת על טווח דינאמי מורחב השדרוג של תקן ה-HDMI לגירסה 2.0 היה מהלך חשוב שללא ספק עזר, ועוד יעזור, להביא את רזולוציות ה-Ultra HD אל ההמונים, אך גם תקן ה-DisplayPort המתחרה בו עדיין כאן איתנו – עם גירסה מעודכנת משלו שנועדה להבהיר כי הוא עדיין המתקדם ביותר והמתאים ביותר לשימושים מקצועיים. תקן ה-DisplayPort 1.4 החדש, שמגיע כעת למסכים שולחניים לאחר שגירסתו המוטמעת (eDP 1.4) הושקה בתחילת השנה שעברה, לא מביא שידרוג ברוחב הפס הזמין, שנשאר לעמוד על כ-32 ג'יגה-ביט בשנייה כפי שהיה ב-DisplayPort 1.3, אך כן מביא תמיכה בטכנולוגיית דחיסה בשם DSC 1.2 (ר"ת Disp…
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
כרגע יש לי מסך 22" LG, ומהיום אני יעבוד שעות רבות על המחשב, ורוצה לקנות מסך נוסף לDUAL SCREEN. אז אני רוצה שהLG העכשווי יהיה המסך השני ולהביא מסך איכותי יותר כמסך ראשי. 95% מהזמן השימוש הוא טקסטים. לא רוצה קטן יותר מ22", ומוכן לשלם עד 3K ש"ח אבל רצוי פחות... ראיתי את הDELL 2408 שהוא נשמע מעולה. אבל האם יש אלטרנטיבות בגודל 22" ולא 24"? או המלצות אחרות? תודות עריכה: יש הבדל גדול בטקסטים בין ה248WFP ל 2408WFP? הראשון זול בכ-1000 ש"ח (מאמין שהוא TN...)
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להעריך כמה שווה בימינו dell 2007fp יד שניה? תודה
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-