מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
אני כבר כמה שבועות מחפש מסך בהתחלה הייתי יותר בכיוון ה 22 אינץ למיניהם אבל ירדתי מהם עקב איכותם הנוראית. הסכמתי להתפשר על 20 אינץ. וגם מצאתי אפילו מסך שאהבתי כמו ה 2007wfp שכן הכניסות וידאו USB ו pIVOT מאד מדברים אלי. ( אני אוהב צעצועים), בכל מקרה התעניינתי עליו והוא נראה לי קניה נכונה . הבעיה היא שנראה שהוא קצת מיושן. המסך הזה הוא כבר בן יותר משנה . וכמו שהטכנולוגיה מתפתחת זה דיי ישן. האם יש המלצה על מסך דומה אולי עם פאנל יותר חדש . או שחברה הפורום יכולים להרגיע אותי שלא צפוי או קרה חידוש משמעותי בפאנלים האחרונים תודה .
-
- 10 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכלום ברצוני לרכוש מסך בגדול 19" שישמש למטרת ניהול מלאי וקופה. ורציתי להתייעץ איתכם המומחים, אני מתלבט בין הדגמים הבאים: 931BF http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2636 960BF http://62.219.78.110/cnab-shop/Product.asp?productid=191 LG 1952T http://www.clicom.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=639 LG L1980Q http://www.rpc.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=282854 E196FP http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=3927# Sony SDME96DB http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=784 בנסוף אני מעונין לרכוש מסך 17" שישמש כמוניטר המציג את המתרחש בחנות על-ידי מצלמות האבטחה. אשמח לקבל המלצות נוספות על מסכים אחרים.
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
הי אני מחפש מסך LCD חדש לקניה בטווח מחיר 22 או 24 אינץ טווח מחיר- עד 1000 ש"ח מטרת המסך- עריכת וידאו גם בMAC וגם ב PC יהיו מחוברים 2 מסכים למחשב תודה
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
תודה רבה! (אגב, קניתי את ה-VS 930 בהמלצת הפורום ואני מרוצה ממנו עד השמיים!)
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
-
אני חשבתי על Dell UltraSharp 1908FP יש עוד המלצות, (כי אין כלל ביקורות למסך הזה) ? תנאים: - תקציב פתוח(למרות שכולם עולים גרושים ממילא) - חייב לתמוך בתלייה על זרוע עם 4 חורים (מה קוראים לזה תקן VESA). - חייב להיות מרובע - חייב להיות עם רזולוציה 1024 x 1280
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בזמן הקרוב מסך חדש ושאלתי היא: מדוע מסך CRT 19 מציג רזולוציות גבוהות במיוחד יותר מ- 1024*1280 שזה חשוב במשחקים( תקנו אותי אם אני טועה) ואילו ה-LCD 19 תומך עד רזולומיה של 1024*1280 ואז כרטיסי המסך המתקדמים לא יוכלו לבוא לידי ביטוי, ובכל זאת גיימרים ממשיכים לקנות LCD? אני מתלבט בין CRT ל-LCD..... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום ... הכותרת ... צרכים : נטו עבודה איימילם ואינטרנט וחשוב שיראו טוב.
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך מחשב 27 אינץ (עדיף LED) לשימוש במשרד שלי. דבר חשוב מאוד שתהיה למסך אפשרות להתחבר לזרוע מתכווננת שולחנית כמו זו: http://www.stereoeini.co.il/product.asp?aff_a=1&Pid=item153&Cat2Cat1ID=3418&Cat2ID=4574&aff=Zap&lang=he התקציב שלי הוא בערך 1200 ש"ח חיפשתי בהרבה מקומות ואני לא מצליח למצוא מסך שיש לו את החיבורים הללו. אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי למצוא כזה מסך!
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך חדש, כרגע יש לי מסך ישן של 19'. חשבתי ללכת על ה Dell U2312HM ואז ראיתי שאין לו יציאה של HDMI. מה ההבדל בין לחבר את המחשב והמסך עם כבל HDMI או כבל DVI והאם זה משמעותי מספיק בשביל לתת לגיטימציה לוותר על הדגם הזה ולקנות דגם עם יציאת HDMI? תודה וחג שמח
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקבל המלצה לעבור למסך LED-TV בחיבור ל PC. עיקר השימוש שלי הוא משחקים כאשר 90% מהזמן הוא flight simulator x שהוא עיקר השימוש שלי. כיום אני משתמש ב 3 מסכים בחיבור eyefinithy שבעייתי: א. ב deadzones בתפר שבין המסכים ב. מריחה/מתיחה של התמונה בצגים הצדדיים. ג. מתקבלת תמונה רחבה מאוד וצרה מעצם החיבור האם יש בכלל מקום לחשוב לעבור למסכי TV של 37''-40'' ולא להרוס את חווית הצפייה שקיימת בצג מחשב איכותי. אודה מאוד להמלצתכם התקציב שלי הוא כ 3500 שח' תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מסך P2214H IPS 22 inch של חברת דל. באופן כללי האיכות מדהימה, הצבעים נראים אמיתיים והאחידות של הבהירות מעולה. הבעיה היא, שהמשחקים נראים על הפנים(ובמידה מסוימת גם סרטים- אך זה הרבה פחות ניכר). אני לא מדבר על LAG או מריחה, אלא על כך שהטקסטורות נראות פשוט "משוננות". ראיתי משחקים על מסכי TN זולים- וזה לא היה ככה. אמנם הצבעים נראים הרבה יותר טוב על המסך הזה, אך ה"שינון" המוזר הזה מבאס. כמו כן, גם הטקסטים בווינדוס לא נראים חדים במיוחד, וניתן להבחין בבירור בשינון של האותיות המעגליות. לא הצלחתי למצוא ביקורת כלשהי על המסך שמעידה על תופעה שכזאת. האם זה נורמלי למסכי IPS? אולי מדובר בחולשה של הדגם הספציפי הזה? אם יש למישהו מושג, אשמח לקבל עצה. אציין שאני כמובן משחק ברזו…
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
האם טכנולוגיית ה-OLED בשלה מספיק בכדי להחליף את ה-IPS בחלק הגבוה של שוק המסכים הביתיים?לכתבה
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אשמח אם תעזרו לי בבעיה שיש לי במסך מערכת הפעלה וידוס אקס פי פרו הכול עולה הכול סבבה יש לי מסך NEC LCD 92VM יש לו כפתורים שמאשפרים לכוון את ההגדרות אבל משום מה החלון של ההגדרות קופץ בלי שאני ירצה ושאני מכבה יוצא ממנו הוא ממשיך לקפוץ כל רגע התקנתי דרייברים חדשים בדקתי חיבורים הוצאתי כיבתי הלדקתי קפצתי רקדתי שום דבר לא עוזר מישהו מכיר אולי תתופעה הזו אשמח לעזרה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אחרי כל כך הרבה התלבטויות, מה מתאים יותר, עד כמה להשקיע, היכן לקנות, עשיתי את ההחלטה: רכשתי מסך, הdell 2407. עד לפני חודש TN בשבילי היה דגם ישן של טנק סורי ופיקסל שרוף זה סוג של תירס משודרג לפופוקורן והיום בזכות חברי הפורום, הפכתי למיני מומחה בתחום. הגעתי עם מטרה לרכוש מסך גדול, הצ'יימי 22 אינטש היה המועמד הראשון, לא התלהבתי, גם מהסמסונג 226 ה-22 אינטש. בסוף, הדל 2407 נבחר. החלטתי לרכוש אותו בסוף מפנדס , למרות הסיכון בכך שאין הבטחה להחלפה אם יהיה פיקסל שרוף. נתתי עדיפות לאחריות של היבואן הרשמי. המחיר: 3134 ש"ח במזומן. לשמחתי לא היה פיקסל שרוף. מה אגיד לכם, זה פשוט עולם אחר. עם הדל הגיע מחשב חדש, ובהתחשב בכך שהמחשב הקודם היה כל כך איטי עד שהעדפתי לגלוש בסלולרי, אתם יכולים …
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
-
מסך ב1800- 2100 איזה הכי מומלץ תמיד המליצו פה על LG L1970HR 2ms DVI אבל בזמן האחרון ראיתי שהרבה מתלוננים על הצבעים וההתאמה של האור והבהירות במסך הזה או משהו כזה.. אז איזה מסך הכי מומלץ בתקציב הזה המחבש מיועד למשחקים וסרטים בעיקר.. גיימר=]
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
עד היום אני משתמש ב ViewSonic VP930 שקניתי בגלל ההמלצות עליו כמסך טוב לגרפיקה (עריכת תמונות דיוק בצבעים) בעיקר. אני מרוצה ממנו אך אני מעוניין בעוד מסך. שימושיי העיקריים הם: עריכת צילומים (צפייה, עיבוד), צפיה בסרטים, גלישה ברשת ועבודה על אפליקציות מישרדיות. היות וה VP930 כבר לא מיוצר אני מחפש מסך טוב אחר. אני מתלבט בין המסכים הבאים: HP LP2065 - מסך ישן יחסית 20" פנל S-IPS. יחס4:3 DELL 2007FP - מסך 20" פנל S-IPS יקר יותר מהמחיר המקסימלי אבל אולי אשקול לקנותו אם יצדיק את המחיר. נדמה לי שיצא מהיצור ניתן עדיין להשיג בודדים? יחס 4:3 DELL 2209WA - מסך 22" חדש בעל פנל e-IPS ככלל הבנתי שמדובר במסך טוב עדיין יש לו מספר חסרונות (חוסר יכולת מיפוי 1:1). יחס 16:10 השאלות שלי הן: איזה…
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם, ה-BenQ G2400W שלי שבק חיים אחרי 4 שנים, ואני מחפש מסך מחשב חדש. השימושים העיקריים זה למשחקי מחשב ותכנות וכיו"ב (סטודנט להנדסת מחשבים). אפשר לחרוג עד 200 ש"ח אם זה ממש מוצדק, אני אעדיף מסך של 24 אינץ' על זה של 23 אינץ', אבל במידת הצורך כן אהיה מוכן להתפשר. תודה רבה לכל המסייעים (:
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום, כבר כמעט וקניתי את המסך SONY x95f, ואז חשבתי אולי בכל זאת ללכת על איזה מסך CRT טוב, מה דעתכם? המחשב ישמש בעיקר לעריכת תמונות, משחקים סרטים וכו'. בעיקר מה שחשוב לי זה שהמסך יהיה איכותי, פחות כל השאר(נוחות,יופי). התקציב שלי הוא באיזור ה-1500+- מה דעתכם? תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום קנו לי מסך של חברה לא מוכרת - Sansui 20 אינץ רחב שמיועד כעקרון ל-TV חיברתי למחשב עם כבל HDMI TO DVI (יכול להיות שפה הבעיה ?) ב-1680 על 1050 רוב האתרים והפורומים מרצדים ברמה ממש מציקה ניסיתי להוריד ל-1440 על 900 והריצודים הרבה פחות מורגשים יש סיבה מסוימת שזה ככה ? אני שוקל להחליף את המסך במסך של Samsung או ASUS אבל פאק לא נעים לי וגם לא בטוח שתהיה את האופציה הזאת (מתנה ליוםהולדת, חבל שלא ביררו איתי איזה מסך אני מעדיף אפילו שזה היה הורס תהפתעה ...הבנתי ממקור סמוי ביותר שהמסך עלה פחות או יותר כמו ה-Samsung 2253BW..)
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם, אימא שלי (60+) זקוקה למסך שיהיה לה במשרד. מיילים ומסמכים. 21-22 אינץ' לגמרי מספיק. מה חשוב 1. שיהיה קל (היא הולכת להזיז אותו כל פעם שמגיעים לקוחות). ממה שראיתי המשקלים די ירדו בשנים האחרונות ותחת 3 קילו נראה לי בסדר. (שלי שוקל 7..) 2. שיהיה anti glare או matte (ככה כותבים את זה?) או יחס ניגודיות טוב או בהירות גבוהים. אני לצערי לא מספיק מבין בזה והאינטרנט מלא בנתונים שלא מתקמפלים אחד עם השני. פה אשמח לעזרתכם. 3. אם אפשר - שיהיה רמקולים. לא על חשבון משקל (עוד 100-200 גרם נראה לי הגיוני). תקציב - עד 800 שקל. אם תגידו לי שלא אפשרי - אז נדבר.
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש לי שאלה די חשובה. הזמנתי מחשב (גם ציוד היקפי) וקניתי מסך LG1970HR. האם כדאי לי לבקש מהם בחנות לחבר את המסך ולבדוק שאין פיקסלים שרופים? ואם כן באיזו דרך לבדוק זאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
המסך שיש לי הוא SAMSUNG SyncMaster 206BW SAMSUNG ואני קונה את המחשב Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX לוח אם- DFI LANPARTY DK X58-T3eH6 Intel X58 2 כרטיסי מסך במערך SLI- 2X INNOVISION GEFORCE 260GTX NVIDIA SP192 CORE 896MB DDR3 448BIT PCI-E זיכרון - OCZ Intel® i7 DDR3 TRIPLE CHANNEL 3GB 1333MHZ CL7 OCZ3X1333LV3GK דיסק קשיח - SEAGATE ST31000333AS 1TB SATA2 7200RPM 32MB ספק כוח- PCPOWER&COOLING S61EPS Silencer 610W כונן אופטי- SAMSUNG DVDRW SH-S223F BLACK 22X DUAL LAYER SATA מארז- CoolerMaster CM690 MidTower Case No Psu איך המסך DELL 2209WA יתאים לצרכים שלי? תודה אנשים
-
- 9 תגובות
- 973 צפיות
-
-
כמו Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E או אפילו יותר מתקדם.. האם אני יוכל לעבוד עליו על רזולוציה גבוהה?
-
- 9 תגובות
- 973 צפיות
-