עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by R0tem1,

שלום אני מעוניין לרכוש טלוויזית LCD 37 אינצ', התקציב שלי הוא בסביבות ה10,000 שקלים. בחיפוש שערכתי בעצמי באינטרנט ובחנויות מצאתי את ה: 1) LG 37LC2r 2) Toshiba Regza 37WL68 ברור לי שיש לטושיבה יתרונות על גבי הLG אבל השאלה היא האם הם שווים את ההפרש במחיר?? או שבכלל עדיפה טלויזיה אחרת?? השימוש הוא בעיקר צפיה ממיר של YES ומעט סרטי DVD לא הבאתי קישורים לפירוט כי לא רציתי "לפרסם" חנויות תודה רבה

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  2. שלום ... הכותרת ... צרכים : נטו עבודה איימילם ואינטרנט וחשוב שיראו טוב.

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  3. Started by Erez alster,

התקציב שלי יכול להגיע עד כ2000 שקל. ככה אני מתלבט בין הדגם SAMSUNG 19" LCD 931B 5MS +DVI לדגם הזה: SAMSUNG 19" LCD 940BW Wide 4MS +DVI. אני עקרונית ארצה ללכת על הWide Screen בכלל שאני מתכנת רוב הזמן על המחשב ולא משחק. אני אשמח לדעת מה עדיף תודה רבה, ארז.

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  4. Started by חן מ,

היי יש לי כרגע מסך 19 אינץ LG R 1900 רציתי לדעת אם אפשר לחבר אליו את האקסבוקס,ואם וכאשר אני אחבר אותו למסך אני אקבל איכות טובה?זאת אומרת הגראפיקה המקסימאלית שהוא יכול להוציא הוא יוציא?של 720 P? תודה

• 11 תגובות
    • 912 צפיות
  5. Started by alonz1,

אני מעוניין לקנות מסך חדש, כרגע יש לי מסך ישן של 19'. חשבתי ללכת על ה Dell U2312HM ואז ראיתי שאין לו יציאה של HDMI. מה ההבדל בין לחבר את המחשב והמסך עם כבל HDMI או כבל DVI והאם זה משמעותי מספיק בשביל לתת לגיטימציה לוותר על הדגם הזה ולקנות דגם עם יציאת HDMI? תודה וחג שמח

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  6. Started by Yarden,

שלום, רציתי לדעת אם יש דרך להציג דפי אינטרנט בצורה יותר נורמאלית ולא שיש "שוליים" ארוכים ללא שום תוכן כאשר עובדים על רזולוציה גדולה?

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  7. Started by sourcecode,

החלטתי שאני הולך על סידרת ה 2007 של דל. הנקודה היא אם עדיף לקחת את הרחב או הרגיל המרובע. לפי המפרט שרואים באתר הזה: http://www.nextop.co.il/Products.asp?Cat2Cat1ID=9 מדובר על ה DELL 2007 WFP לעומת ה DELL 2007 FP עכשיו אני בגדול פחות הולך על משחקים, אבל כן עובד על תיכנות וגם על גרפיקה, וברור לי שהנוחות זה לפתוח יותר חלונות, השאלה אם זה השיקול היחיד?

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  8. Started by Toxin II,

אהלן לפני כמה חודשים התחדשתי במסך Samsung 206BW...מסך 20 אינצ' LCD רחב... בכל מקרה, המסך ממש מעולה, ממש חד, ממש תענוג... אבל עם זאת, הלבן במסך הוא ממש, אבל ממש בהיר... בתאורת חדר רגילה זה ממש מאמץ את העיניים עד לרמות שאני לא יכול להסתכל על המסך מרוב סינוור... ברמת העיקרון יש למסך שלי הגדרות בהירות למצבים שונים...מצב הכהות הכי חזק שלו הוא כשאני מגדיר אותו ל"Text"...ככה הלבן כהה והצבעים קצת יותר "מתים"...ובכל זאת - בהייה בו עדיין הורגת את העיניים... יש בעלי מסכים זהים שיכולים להמליץ על צורה בה אוכל להכהות את הלבן כדי שאני לא אסתנוור למוות? תודה.

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  9. Started by oba3k,

הראיה של ההורים שלי כבר לא מה שהייתה פעם, והם מתלוננים שקשה להם לקרוא פונטים קטנים וכו'. אני מחפש להרכיב להם מערכת מחשב חדשה שתהיה מאד נוחה. מקריאת המאמרים בפורום הבנתי ש19' זה המסך עם גודל נקודה הכי גדול. בנוסף הבנתי שבVISTA יש מנגון להגדלת הDPI אבל שגם באמת עובד לעומת XP. השימוש העיקרי של המסך הוא לסרטים וקריאת טקסטים. אני מחפש לדעת באיזה גודל לחפש (נגיד 24 עם DPI גדול יותר עדיף על 19)? התקציב די גדול. בואו נגיד שעד 8K זה מתקבל על הדעת אבל מוכן לחרוג עד ל10K למשהו מדהים. לא ממש חשוב לי עם המסך לא טוב למשחקים וREFRESH RATE וכאלה, רק מה יהיה הכי נוח לטקסטים וסביר לסרטים.

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  10. Started by sun_light,

היי... אני יודע שהמסך פצצה וכו... דיברתי עם חנות מחשבים מאוד אמינה והמוכר אמר לי כמה דברים, בניהם שיש הקפאה ביבוא שלו... אז רק מי שקנה את המסך או ראה אצל חבר שיש לו שיגיב פה! בלי למרוח יותר מידי את השרשור... נא להתיחס לשאלות הבאות ובבקשה תענו על כולם! א.המסך מתחמם יותר מידי? ב.המסך עושה ריסטרט לעצמו? כל כמה זמן? ג.יש זליגות אור למעלה ולמטה? וכמה הם רציניות? זהו. 3 שאלות פשוטות. רצוי לפרט כמה שיותר! כמובן שאם אין את הבעיות האלה, אז לכתוב שאין אותם והמסך תקין! דבר אחרון, אבקש ממנהלי הפורום לנעוץ את השרשור ליום יומיים כדי שכמה שיותר אנשים יראו את זה... תודה על העזרה זה ממש חשוב!

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  11. Started by eliil1,

האם ישנה אפשרות לתלות את המסך על הזה על הקיר? לפי מה שהבנתי למסך אין VESA אבל מצאתי את זה http://www.canuckaudiomart.com/details/127872-samsung_t200_t220_t240_and_t260_lcd_wall_bracket/ האם זה יתאים? תודה.

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  12. Started by Kenny,

קניתי מסך חדש של סמסונג דגם B2430 חיברתי אותו למחשב הישן לחיבור ה VGA ואין תמונה. לאחר מכן חיברתי אותו לDVI ויש תמונה רק עד שהוא מסיים להעלות את חלונות. כשחיברתי את המסך הישן למחשב גם שם לא היתה תמונה וניסיתי לחבר את המחשב ישירות לטלויזיה גם בחיבור VGA ולא היה שידור. הכרטיס מסך שלי ישן, סביבות 5 שנים בדקתי את המסך אצל חבר והכל עובד פיקס

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  13. אהלן, בימים הקרובים אני מזמין מסך, וההתלבטות הגיעה ל- 3 מסכים הנ"ל. אני תמליצו לי איזה מסך מתוך אלה הכי כדאי. אגב, השימושים העיקריים במסך יהיו גלישה + OFFICE + צפייה סרטים + קצת משחקים.

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  14. יש לי טלויזית LG 37LC2R) LCD) ואני בדילמה איך לחבר את ה-DVD עליה בעיקרון יש שלוש אפשרויות: SCART TO SCART COMPONENT TO COMPONENT SVIDEO TO SVIDEO עכשיו השאלה שלי מה מכל החיבורים האלו ייתן לי את האיכות הכי טובה? תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  15. Started by reuvenm5,

שלום לכם... נראה לי שיש לי בעיה במסך והבעיה היא כדלקמן... שליש מהמסך שלי כהה יותר משני השלישים הימני משמע פחות מואר ממש מוציא את העניים זו בעיה? ללכת למעבדה? או שאפשר לשנות משהו בהגדרות תודה מראש.. נ.ב מדובר במחשב נייד של dell דגם inspiron-1520 כרטיס גרפי של nvidia-GeForce8600m gt אני מקווה שעכשיו זה יותר ממוקד בכל מקרה תודה...

16. מסך לעריכת וידאו - עד 1200 ש"ח, מה מומלץ?

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  17. מה צריך לבדוק כדי לדעת שהמסך בסדר... ואם יש עוד דברים חוץ מזה שכדאי לבדוק סתם כדי לדעת..

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  18. Started by ran07,

בדקתי באתר של DELL ורשום שם רמת בהירור 400 באתרים אחרים 400-450 עכשיו אמרו לי בפורום שגם אם אני יוריד עד הסוף זה יגיע ל 150 שזה עדיין בהיר ומשתמשים ב 80-90 24" של EIZO למשל מגיע רק ל 320 יש לי בעיה עם מסך בהיר האם זה כזה גרוע

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  19. Started by zurih,

היי אני מעוניין להחליף את מסך ה 19 שיש לי במסך 24, עם פאנל שונה מ TN. עיקר השימוש הוא באינטרנט, סרטים, ואולי אולי לפעמים משחקים, אבל ממש מעט. התקציב הוא כ 3000, עם טיפה גמישות. תודה מראש לכל העונים.

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  20. כרגע אני בכיוון של המסך הזה http://chimei.com.sg/prod_mon_CMV938D.aspx# קראתי עליו ביקורות, ראיתי אותו במציאות המסך בהחלט אחד הטובים שראיתי ( יותר מספינות הדגם של סמסונג ו LG , לפחות מההשוואה שעשיתי ) אבל האם יש משהו עדיף?

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  21. המסך הישן שלי הפך ז"ל ואני מחפש מסך מחשב חדש מה שהכי חשוב לי שיהיו לו 3 יציאות לא ממש משנה הסוג (DVI,DVI,D-SUB) (HDMI,DVI,DVI) וכו' גדלים 19 ביחס 3X4 או מסך 22 רחב. האם קיימת חיה כזו ?

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  22. Started by shayks,

שלום לכולם, ברצוני לקנות מסך 22 אינץ' ומצאתי את השניים הנ"ל תחת תג מחיר של פחות מ-1400 שקל. על מה מהם אתם ממליצים? נ.ב. יש לי Radeon 9000 (בכלל מחשב ישן), האם הוא יתמוך ברזולוציה של 1680x1050? תודה!

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  23. Started by EagleXDR,

קודם כל, לא ציפיתי לפתוח דיון בנוגע לעניין הזה, ב2009, עם המסך הזה... אבל בכל מקרה.. קניתי לא מזמן HP LP2065, מסך נהדר. צבעים, תגובה, וכו'. לאחרונה, שמתי לב לבעייה די מציקה, שתוכנות מסויימות נצרבות קלות במסך לכמה דקות, ואחר כך נעלמות. יש לציין, שזה לאו דווקא תוכנות שהוצגו על המסך כמה שעות, אפילו לא כמה דקות, ואלה לא משחקים - דברים סטטים לגמרי, מקסימום עם צ'אט זז... האם זו בעיה ידועה? האם זה משהו נורמלי? אשמח לעזרה, תודה.

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  24. שלום, מעוניין לקבל המלצה לעבור למסך LED-TV בחיבור ל PC. עיקר השימוש שלי הוא משחקים כאשר 90% מהזמן הוא flight simulator x שהוא עיקר השימוש שלי. כיום אני משתמש ב 3 מסכים בחיבור eyefinithy שבעייתי: א. ב deadzones בתפר שבין המסכים ב. מריחה/מתיחה של התמונה בצגים הצדדיים. ג. מתקבלת תמונה רחבה מאוד וצרה מעצם החיבור האם יש בכלל מקום לחשוב לעבור למסכי TV של 37''-40'' ולא להרוס את חווית הצפייה שקיימת בצג מחשב איכותי. אודה מאוד להמלצתכם התקציב שלי הוא כ 3500 שח' תודה מראש

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  25. שלום , ברשותי מסך DELL 2005fpw ולפני כמה חודשים קניתי מסך LG L246WH בכדאי להשתמש בו לראות סרטים בזמן שרצים על הליכון. שמתי לב שהצבעים ב LG L246WH הרבה יותר בהירים ופחות חמים מה DELL , האם אפשר לכייל את בכדאי להגיע לרמה דומה / קרובה של ה DELL או שהמסך עצמו לא איכותי וזה מה יש ?!

• 0 תגובות
    • 911 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.