מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה נתקלתי ברשת במסכים של דל שטרם ראיתי. מסתבר שהם שייכים לסדרה S. http://www.dell.com/content/topics/topic.aspx/global/products/landing/en/dell-sseries-monitor?c=us&l=en מישהו הצליח להבין מה מייחד את הסדרה הזאת מסדרת ה-U? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה מה שזה כותב שאני מדליק מייפל או כול משחק אחר: OUT OF FREQUENCY: HF 166.1 Khz VF 240.0 Hz OPERATING FREQUENCY: HF 30-70 Khz VF 50-160 Hz POWER MANGMENT 17 SEC(זמן עד שנכבה) ועכשיו שאני גולש באינטרנט המצב הוא ככה: HF 48.3 Khz VF 60.0 Hz כרטיס המסך הוא מסדרת GeForce 2 לא מוצא תדגם המדויק,מייפל או משחקים אחרים עבדו איתו פעם,קצב ריענון המסך הוא 60 Hz עזרה מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VE730BF http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3592 אני לא רואה שום הבדל ביניהם אבל לפי קריאת תגובות בפורום מתקבל הרושם שה-730B עדיף. אשמח אם תסבירו לי מה ההבדלים ואיזה מסך עדיף לקנות מבין שניהם, או האם יש מסך אחר מומלץ במסגרת ה1300-1500 ש"ח?
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת אם המסך הזה מתאים לגיימינג או לא Samsung SynsMaster P2350 תגובות בבקשה? תענו בבקשה..
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני צריך הצעה למסך LCD דק 19 אינץ' שיהיה מחברה טובה.... התקציב שלי הוא 1550 ש''ח... למי שיש להראות לי משהו שייתן לי תמורה טובה למחיר אני ישמח.. תודה,אופיר.
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי מסך 32 אינץ' ושאני עובד על המחשב אני רואה רק חלק מהמסך(ריבוע ובצדדים שחור) הרזולוציה שאני עובד איתה עכשיו היא 1024x768 והרזולוציה של המסך היא 1360X768 שאני מנסה לשנות את המסך מ-1024 ל-1360 המסך ניהיה שחור ואני לא רואה כלום, תודה רבה מראש. אני חדש בפורום אז אם פתחתי את האשכול בפורום הלא נכון אני מצטער,בבקשה להעביר שוב תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך טוב עם נגדיות טובה זמן תגובה מהיר (למשחקים וסרטים) אך שיהיה BLACK TO BLACK ולא GTOG לא משנה החברה אך אפשרי שתהיה חברה טובה כמו סמסונג LG ועוד.. התקציב שלי הוא 1200-1300 ש"ח בלבד..אודה למגיבים ואם אפשרי גם לקבל נתונים על המסך
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת למה אין מסכי 3d ברזלוציה גבוהה של 2560x1600 שזה לדעתי הרזלוציה הגבוהה ביותר למסך מחשב יחיד. ובנוסף ללא קשר לתלת מימד למה אין מסכי מחשב ברזלוציה האמורה יחד עם זמן תגובה נמוך של 2ms וקצב רענון גבוה של 120hz או 240hz? יש איזשהי בעיה טכנלוגית ליצור מסכים כאלו ? האם יש אפשרות אבל זה יקר מידי לייצור מסחרי ? האם יש דבר כזה אבל לא לצרכן הביתי? אשמח לתשובות ענייניות
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעביר את המסך שלי למחשב החדש. אני זוכר שהיה לי בקופסא של המסך דיסק. אבל אני לא זוכר אם הייתי צריך להתקין משהו ממנו. המסך שלי lg flatron l1760tr אז צריך להתקין משהו או פשוט לשים כבל וזהו?
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
(השאלה הזו קשורה למסכים דרך קניה ומכירה שלהם; ולא מצאתי פורום מתאים יותר לשאול…) בעבר, אתר HWZone כלל מערכת מכירה, ה-TradeZone, שנמצאה כאן: https://hwzone.co.il/tradezone/ … אבל עכשיו בקישור הזה לא מוצאים דבר. האם ה’טרייד זון’ נסגר סופית? בתקלה זמנית? עבר למקום אחר?
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם, אני עתיד לקנות מסך מחשב בקרוב וכרגע אני בתאילנד ושוקל קנייה של מסך כאן מטעמי חסכון ואולי קניית מסך יותר גדול. השימוש הוא לסרטים (ללא משחקים) ואין צורך במסך HI END איכותי במיוחד. חשוב מאוד הגודל בעיקר - 24-28 אינץ'. יש המלצות לדגמים ספיציפים או ממישהו שהיה בתאילנד ויוכל לשפוך אור על הנושא? בברכה, רן.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, אמא בניו יורק והיא מוכנה להביא לי מסך התקציב הוא 1800 שקל מקסימום המסך ישומש למשחקים סרטים ויש לי כרטיס טלויזיה אז גם טלויזיהה...יש לי כרטיס מסך 8800GTX רצוי שיהיה אפשר להוציא את המסך מהסטנד ולתלות על הקיר אבל לא קריטי ובארה"ב זה בטח יותר זול...מאוד מאוד התלהבתי מה HP W2207 אני מחפש מסך בלי זליגת אור או פיקסלים שרופים עם זוית צפייה טובה(שיש לHP) ראיתי תסמסונג והם נראים ממש לא טובים, זליגת אור רצינית ופיקסלים שרופים על מה אתם ממליצים? נ.ב יש לי כרגע HP 17' שאני מרוצה ממנו אין לו פיקסלים סרופים ולא זליגת אור אז בגלל זה אני חושב שגם הHP 22' יהיה ככה...והאם ה17' שלי הוא TN? תודה רבה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
האם אי ניקוי של המסך מאבק (לא בהכרח על הצג עצמו אלא גם מאחוריו\מעליו (איפה שיש את ה'חורי אוורור') יכולה לגרום לנזק כלשהוא במצטבר?,יש לי המון אבק מאחורי המסך.ולא חסר גם מעליו ואיפה שיש את החורים האלה של האוורור כנראה..אבל אני לא רוצה לנקות שם...הצג עצמו דיי נקי כי אותו אני מנקה אחת לכמה זמן...אבל שאר המסך מלא אבק....מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
חיברתי מסך LCD חדש למחשב, אם זה משנה זה מסך BENQ VN2031. ואני לא רואה טוב במסך אני רואה קצת מטושטש כזה, וזה ממש כואב בעיניים. אני כאילו לא רואה חד מספיק...והרוזולוציה על 1024 על 768. מה אני יכול לעשות? ועם המסך הקודם, ה-CRT אני רואה כרגיל. עודיכנתי את הכרטיס מסך אתמול/שלשום.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
[samsung 971p או VS-VP930-3 } מבקש את עזרתכם אני שניה לפני הקניה ורוצה לדעת מה עדיף שני המסכים עם פאנל איכותי לפי מה שנרשם עד עכשיו בפרום הזה סמסונג 6MS 1:1500 וויו סוניק 8MS 1:3000 אם תשאלו אותי סמסונג נשמעת חברה יותר אמינה מבחינת השם וגם המסך עולה לי 130 שקל פחות מהויו סוניק המסך מיועד למשחקים סרטים גלישה באינטרנט ושימושים של היום יום.... אני חייב תשובה דחוף ותודה רבה!! ;) :)
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר למעלה מחודש מתלבט לגבי מסך, שואל שאלות דן איתכם על סוגי מסכים מ DELL המפורסם כאן ו VS והאחרון חביב EIZO נאשרתי בהתלבטות בין ה VS 930 לבין הEIZO { אני לא שואל את ההבדלים בינהם כי כבר אני יודע זה נשאל המון כאן } שאלתי היא ממש פשוטה אבל אני לא מצליח למצוא הסבר להבדלים בין מסכי ה EIZO השונים : EIZO LCD 19 Flexscan S1931SH EIZO LCD 19 Flexscan S1931H EIZO LCD 19 Flexscan S1931A EIZO LCD 19 Flexscan S1931SA ההבדל כאן הוא רק בסיומת H , SH , A, SA והבדל במחיר של 50 ש"ח הצלחתי להבין שההבדל בין ה S ללא ה S היא שוני הרגל שמחזיקה את המחשב אבל מה ההבדל בין ה H ל A ומה יותר מומלץ ? והאם משהוא מכיר את השירות של היבואן { חלק חשוב מרכישת מכשיר אלקטרוני } ? ושוב ת…
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש שמיועד לשחק במחשקים כבדים אני משחק במשחקים כגון: קרייסיס, COD4, CSS, NFSPS, BIO SHOCK, ועוד.. ויש לי מסך חרא אז אני רוצה לקנות מסך איכותי ובלי בעיות אז כדאי לי לקנות את המסך הזה?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מסך גדול ואיכותי והמחיר הזה מתאים לי בול מה אתם אומרים על המסך הזה Asus VE248H 24'' LED 2ms VGA DVI HDMI WideScreen Black תודה רבה! המחיר 1070 ואם יש לך המלצות למסכים במחיר הזה אני אשמח
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעוניין לקנות את המסך הזה אך הביקורות עליו חצויות, חלקם מהללות וחלקם ממש לא לשימוש יומיומי + עריכת תמונות בפוטושופ תודה
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
נכון שזה מאייבורי ויש פה כאלה שלא אוהבים אבל איך המסך הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1566&CatCode=139 מי יכול לתת בעד ונגד בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה היום לקנות מסך 22 בשביל משחקים בעיקר. ההתלבטות היא : 1. MW221C ASUS (הבנתי שהוא הכי טוב מבחינת איכות תמונה) אבל הכי יקר 1380 שח . 2. SAMSUNG 2243BW (הכי זול - 1185 שח). 3. VIEWSONIC VX2240W 22" Wide 2MS במבצע 1270 שח. מה אתם אומרים בעיקר על ה VIEWSONIC שהוא פחות מוכר? האם לאחד המסכים האלה יש חיבור SVIDEO ? ובגדול מה כדאי מבחינת איכות תמונה?
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
בכללי : מה אמורה להיות הרזולוציה המקסימלית של 19" LCD והרזולוציה המקסימלית של 17" היא 1280X1024 , נכון ?[ככה זה אצלי] ---------------------------------------------------------------------- יש איזה מישהו אחד שאני מכיר אני יש לו Sumsung 960BF 19" LCD ו[יש לו גם X1900GT] עכשיו הוא שלח לי את ההגדרות של הרזולוציה המקסימלית שלו וכתוב שם 1280X1024 , מה השאלה : זה לא אמור להיות יותר מיזה [או 1600X1200]? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
רציתי רק להיעזר בכם פעם נוספת במציאות הגדרות אופטימליות במסך. תודה!
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום, אחרי ששני מסכים של סמסונג 19" הלכו בדיוק באותו היום כאילו שיש תאריך תפוגה עליהם, האחד עם פסים ירוקים השני עם בהירות שאיננה החלטתי לרכוש מסכים חדשים. מחפש מסך חדש ואיכותי לשימושים: משחקים כבדים וגרפיקה. גודל 22"-24". ללא השתקפות מהמסך מציפוי זכוכית. רזולוציית HD גבוהה למשחקים. תקציב (למסך אחד): 1000-2500 ש"ח. חיבורים: DVI, ואופציונאלי:HD .חשוב שיהיה מסך איכותי מבחינת תצוגה וללא תקלות. ראיתי שהיום הLCD LED החליפו את מסכי ה-LCD. האם הם נותנים איכות גבוהה יותר? כי מהתרשמות מהם דווקא לא ראיתי הבדל לטובה. האם גם כאן יש את העניין של פיקסלים שרופים ב-LED? אשמח להמלצות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת מסכים: http://www.rsm.co.il/Category.aspx?catCode=33&ParentID=0 שימוש בעיקר לילדים אינטרנט משחקים תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-