מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
מה עדיף לגיימינג וסרטים? כי מצד אחד לASUS יש זמן תגובה טוב יותר והרבה יותר HZ אבל פאנל TN לעומת הIPS של הDELL שגם זול משמעותית ונמכר בארץ. בנוסף, מאיפה כדאי להזמין את הASUS מבחינת מחיר, משלוח, ואחריות? שאלה כללית- איזה יחס עדיף לגיימינג וסרטים? 16:9 או 16:10?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי חברים, אני משתחרר מצה"ל בימים הקרובים והגיע הזמן להשקיע קצת בעצמי ולהחליף את המסך 19'' העתיק שלי. אני מחפש מסך עד 1000 ש"ח למטרת משחקים/ סרטים/ עבודה משרדית וגלישה באינטרנט ללכת על u2312hm או שיש סדרת מסכים חדשה בקרוב ושווה לחכות?
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המסך הזה? הוא יהיה טוב לשימוש במשרד? http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=812284 תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
חבר רוצה למכור לי את המסך ב400 האם שווה? במידה ולא מאיזה מחיר שווה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משחק המון במשחקי מחשב. תמיד השתמשתי במסך בינוני. העניין הוא שאני מחפש מסך טוב לגיימינג עם קצב רענון גבוהה והכי חשוב - אם זה קיים, מסך הכי "בריא" לעיניים. ראיתי שהתפרסמה כתבה באתר על מסכי מחשב: http://hwzone.co.il/hardware/news/142177 אבל בשום מקום אין קישור מאיפה ניתן לקנות את המסכים, לא בארץ ולא בחול. אז אשמח להמלצות ולקישורים (עדיפות לקניה בחול - ואם כבר אז ניצול מבצעי black friday אם ניתן) תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך.. רצוי שהוא יהיה בבלאק פריידי.. מה תציעו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מסך השבוע, כרגע יש לי DELL 2209WA והוא נראה לי טוב, אבל אני צריך עוד אחד, איזה מהמסכים הנ"ל עדיף? השימוש יהיה לחבר אותו ללפטופ קטן, לעבוד איתו בעיקר בקריאת טקסטים רבים, ומדי פעם שימוש לצורך תוכנות גרפיקה, עריכת וידאו (לא באופן מקצועי), וצפייה בסרטים. הבנתי ככלל שהפאנל של ה 24 הוא יותר עדכני ואמור להתגבר על כמה בעיות קודמות, וגם שהוא לא משתמש ב PWM כך שסביר פחות שהוא יכביד על העיניים. לגבי ה U2312HM קראתי שרק בגירסת החומרה של A06 (שקשה לברר אותה מראש) ייתכן שאין PWM. אני רגיל ל 22" ולכן לא בטוח שיהיה לי קל לעבור ל 24", אני עובד על שולחן סטנדרטי בעומק של כ 75 ס"מ. אז מה אתם אומרים? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לרכוש מסך מחשב בגודל כ21 אינץ לעבודה משרדית ממושכת. הבנתי שאם הספק הוא חיצוני אז יש פחות קרינה שזה חשוב לי מאחר ואני מול המחשב כ12 ולפעמים יותר שעות ביום. על מה אתם ממליצים? אין לי מגבלה כלשהיא מבחינת המחיר מאחר וזו קנייה אחת לכמה שנים תודה, אידו.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מסך, אשר ישמש אותי למשחקים, סרטים ועבודה. כרגע אני משתמש בשני מסכים - מסך טלויזיה 32 שמחובר למחשב + מסך 19 שטוח של MAG 1400x800 אני מעוניין במסך אשר יחליף את הטלויזיה. חשוב לי שבנוסף לאיכות התמונה, המסך יהיה נוח לקריאה. המחשב משמש ברוב השבוע לקריאה ולכתיבה, ושימוש באפליקציות משרדיות. דרך אגב, מפרט המחשב: Q6600 מומהר ל 3.11 4G RAM Sapphire 7700 HD Edition 1GB לעניין: נתקלתי בכמה מסכים במחירים דיי זולים באתר של האוניברסיטה הפתוחה: מסך "23.6 MAG LED IPS H2204 FULL HD 669 ש"ח מסך מחשב 22 אינץ' Samsung סמסונג דגם S22b300B 599 ש"ח מסך מחשב 24" LED 1080*1920 innova 650 ש"ח האם המסכים האלה שווים משהו ? המחיר טוב ? העדפה שלי למסך גדול ככל האפשר, האם ה Innova…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני הרבה זמן כבר מתלבט עם לקנות מסך כי יש לי עכשיו מסך על הפנים. אז חשבתי לעצמי אם אני קונה, אז כבר משהוא טוב. קיצר מה שחשבתי זה מסך 120 או 144 הרץ שיתחיל מ 1000 שקל עד 2000 +-. לא מצאתי כול כך הרבה אפשרויות בארץ, אז אם יש צורך בהזמנה מי חול אז גם אפשרי. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=820907 או זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=817701 אם יש משהו יותר טוב, אשמח להצעות!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך לשימוש ב PS3 בלבד. האם לקנות טלוויזיה, או מסך מחשב? הבעיה שלי היא שיש לי פה מסך שעבד עם הממשק של ה PS3 כשכוון ל 1080i, אבל משחקים עולים אוטומטית ב 720p ולכן לא יכלתי לשחק בהם. אני חושב שמסך מחשב יהיה פתרון יותר זול מטלוויזיה (אני גם מדבר על 19-22" - לחדר עבודה, לא לסלון) ולכן אני רוצה ללכת לכיוון של מסך מחשב. איך אפשר לדעת אם מסך מחשב תומך ב 720p? במפרטים כתובה רק הרזולוציה, לדוגמא מסך שמצאתי במחיר זול: http://www.samsung.com/au/consumer/pc-peripherals/monitor/everyday/LS22C300BSV/XY-spec כתוב רק 1080x1920, שאני יודע שזה FHD אבל מה עם 720p? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אבקש המלצה לקניית מסך לגיימינג 24 אינץ במחיר של עד 1400 ש"ח, חשבתי על הדגם Dell U2412M , האם הוא טוב לגיימינג? (אני קצת חלש במסכים) תודה מראש, ניצן.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לרכוש בקרוב טלוויזת 32 אינצ' מחיפוש קצר עולה ששתי הטלוויזיות שבערך עונות על צרכיי הם: 1) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=852123 2) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=823866 אין לי מושג מה ההבדל ביניהם ובמה כדאי לבחור. אגב, האם טלוויזית 32 אינצ' מתאימה לחלל בגודל 10 מ"ר?? אשמח אם תעזרו לי תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כן היו לי מסך עם תאורת LCD ,ועכשיו זה LED והצבעים עם גוונים די שונים וצריך להתרגל . הלבן של המסך יותר מדי קר ונוטה לגוון כחול . שלזה בעיקר מה שצריך להתרגל . 1.הייתי שמח אם מישהו יכתוב לי הגדרות לכיול איכותי של המסך . 2.אני רוצה להתקין דרייברים מהדיסק שהיה מצורך למסך אבל בהתקנה זה רושם שזה לא מזהה חיבורים משהו כזה ולא נותן לי להמשיך צירפתי תמונה מה שזה רושם ,למה זה ואיך מסדרים את זה? נ.ב: המסך מחובר עם כבל חשמל +DVI-DVI + כבל USB שהיה מצורף. 3.כמו שאתם רואים לפי התמונה יש לי שני סוגי התקנות התקנה רגילה של monitor drivers (כשאני לוחץ על זה מופיע לי חלון בתמונה שלא מזהה חיבור) והתקנה שניה שנקראת PowerNap software מה זה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים, הסמסונג 24" שלי נדפק - נכבה מדי פעם, מחליף סורסים מעצמו. אני מחפש מסך 24" - 27" . המסך לשימוש כללי, קצת סרטים קצת משחקים (BF4 \ WOW כרגע) יש המלצות? עם המסך הנוכחי קצת מפריע הזווית צפייה, בגלל שאני מעט נמוך ממנו הוא קצת חשוך בחלקים מסויימים אז אני צריך לשים משהו בחלק האחורי של הבסיס שלו כדי לתת לו זווית כלפי מטה. יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אם ישנם חברי פורום שבבעלותם אחד מ-2 המסכים האלו ויכולו לארח אותי להתרשמות קצרה, זה מאוד יעזור לי להיסגר על הרכישה. אני באיזור חיפה-קריות, פניות ברדיוס של 50ק"מ מפה יקבלו עדיפות אבל כמובן כל הזמנה תתקבל בברכה... שבוע טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום,אני מחפש מסך עד 1500 שקל ככה שיהיה 23 אינץ ו עם 120~144 הרץ ורצוי מעוד שיהיה 1MS עם אפשר.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מהירות מסך יותר כדאי 2ms או 8ms? ואיזה עוד דברים כדאי כדי שיהיה נוח למשחק?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב, ראיתי באתר של אייבורי וק.ס.פ שיצאו שני דגמים חדשים של מסכי IPS בגודל 23' ל חברת MAG ו-VIEWSONIC ששנת הייצור שלהם היא 2014 וזמן תגובה שלהם הוא 2MS ו-4MS. אני מעוניין בחודשיים הקרובים לרכוש מסך חדש ורציתי לשאול אם יש פה מישהו שהתנסה עם אחד מאלו? חיפשתי באינטרנט ואין כמעט שום התייחסות אקטואלית אליהם. אני לא שכחתי את המסך של DELL HM2312 שיש עליו תגובות טובות בכל מקום, אבל עדיין המספר 2014 של שנת הייצור שלהם מאוד קורץ לי לעומת 2011 של HM2312 שמן הסתם יש לו גם זמן תגובה לא טוב של 8MS. אני מודע לכך שה-8MS האלה לא רלוונטים אבל עדיין... 2-4MS VS 8MS? כמובן שיש מסכי LG IPS, שאיני מתכוון לרכוש בשום אופן בעקבות עוגמת נפש מאוד גדולה שחוויתי עם כמה מוצרים שלהם בשנים האחרונו…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים. אני רוצה לקנות מסך דל dell u2312hm שהומלץ פה. התקשרתי לחנות שנמצאת לידי לברר אם המסך במלאי. הם אמרו שכרגע לא במלאי אבל יש להם דגם זהה אך חדיש יותר, 2314, שימכרו באותו מחיר. כמעט לא מצאתי מידע ברשת על המסך הזה. יש דבר כזה? זה באמת יותר חדש וטוב? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי מסך של סאמסונג 27' 1080p המסך טוב אבל אני יושב יחסית קרוב והתצוגה נראת לי גדולה מדי ולא חדה מספיק לטעמי. אני מעוניין במסך באותו סדר גודל רק עם צפיפות פיקסלים גבוהה יותר כמו 1440p או 4k, התקציב הוא 800 דולר מחול כמובן, אני גר בניו זילנד אבל יכול להזמין מארהב אם צריך. ראיתי הרבה מסכים שהם אולטרה רחבים כמו שני 17' מחוברים יחד וזה נותן שטח עבודה גדול, מה שמאוד קורץ לי. שימושים: קצת משחקים פה ושם לא על הגדרות הכי גבוהות, בעיקר עבודה עם תוכנות 3D ועריכה, יעזור לי מאוד עבודה עם שני חלונות במקביל. הכרטיס מסך שלי הוא 7970 3gb. תודה. עריכה: חשוב לי שהמסך יהיה מט ובהירות גבוהה יחסית 300 ניטים ומעלה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין 3 מסכי 27 אינצ' לשימוש מחשב+ טלוויזיה . Samsung T27B300MA Mag R27L LG IPS 27EA33V לגבי סמסונג- הוא היחידי שיש לו כניסת RF, מה זה אומר מבחינת השימוש בו כטלוויזיה? אפשר לקלוט גם בלי ממיר? לגבי Mag - יש לו אותם פרמטרים כמו לסמסונג ויותר זול. לא כדאי? לגבי LG - היחידי שהוא IPS ביניהם כמעט באותו מחיר. כדאי? תודה, הלל
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-