עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by pavel19,

חברה רציתי לדעת מה אתם חושבים על המסך הזה http://www.samsung.com/ca/products/monitor/lcd_digital/ls19medsbqxaa.asp?page=Specifications והאם הוא טוב יותר מ lg 1970hr תודה רבה נ.ב. מה זה Dynamic Contrast

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אני לפני קנייה ויש לי מספר שאלו שקויתי שתוכלו לעזור לי האם שווה לקנות את ה931BF ולא את ה- 940BW, כי אני בעקרון גיימר, בונה אתרים וגולש באינטרנט ורואה סרטים אז מה יתאים לי יותר לצרכים ? ולמה יש אתרים שרושמים שהניגוריות של ה- 931BF היא 1:2000 ויש אתרים שאומרים 1:700 ? בזאפ רשום 1:700 ובאתרים אחרים רשום 1:2000 למשל בפנדס..?

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  3. Started by Nathan101,

שלום, אני רוצה לקנות מסך ב-1000-1100 שקל לצורכי משחקים וגלישה באינטרנט. אם אפשר מסך איכותי שיעשה את העבודה כמו שצריך ויעמוד בדרישות שלי. אם אצטרך לחרוג בשביל מסך שישתלם לי אעשה זאת. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  4. Started by gman_il,

בעקרון עד לא מזמן רציתי לקנות את ה- LG L227WTG. עכשיו החלטתי שאני רוצה לעבור ל-24. במידה ויש דגם מקביל למסך הנ"ל אשמח לדעת. בעקרון אשמח למסך עם GLOSS אבל זה לא חובה. תודה.

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  5. Started by snir0,

אני מתכנן לקנות בזמן הקרוב מסך חדש ושאלתי היא: מדוע מסך CRT 19 מציג רזולוציות גבוהות במיוחד יותר מ- 1024*1280 שזה חשוב במשחקים( תקנו אותי אם אני טועה) ואילו ה-LCD 19 תומך עד רזולומיה של 1024*1280 ואז כרטיסי המסך המתקדמים לא יוכלו לבוא לידי ביטוי, ובכל זאת גיימרים ממשיכים לקנות LCD? אני מתלבט בין CRT ל-LCD..... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  6. Started by ביצה,

אהלן! אני רוצה לקנות עוד חודשיים (ביומהולדת) מסך למחשב שישמש אותי גם לפלייסטישן 3 מכיוון שיש לי בחדר טלויזיה 15" וזה מבאס אחושילינג לשחק ככה. אז אני רוצה מסך בגודל 22" או 24" לא משנה עכשיו, שישמש לי גם כמסך מחשב וגם ל-PS3. ראיתי מסכים מתאימים של LG וסמסונג שתומכים FHD ויש להם חיבור DVI. הבנתי שאפשר לחבר לחיבור DVI כבל HDMI, השאלה איך? עם כבל HDMI-DVI או מתאם? ובנוסף, איך אני ישמע? הרי ה-HDMI יעביר אצלי גם קול כי אין לי מערכת שאני יכול לחבר אליה בכבל אופטי. נ.ב: אם יש לכם המלצות למסכים מתאימים- אשמח לקבלן!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by psycho59,

שלום למבינים, אני מתכנן לקנות מסך LCD וכתוב לי בפרטים hd-ready ובהסבר כתוב לי "מוכנות לקליטת שידורי high definition " מישהו יודע מה זה אומר? ד"א שאר המפרט תגידו איך הוא: 1:1200 cd/m2 600 (ה2 אחרי ה m מציין חזקה) רמקולים מובנים DVI AVG SVIDEO SCART 8MS מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Cyb3r,

שלום. בבעלותי מסך Samsung SyncMaster 930B, כבר למעלה מארבע שנים. לאחרונה הוא החל לעשות לי בעיות סנכרון עם הקלט מהמחשב - לוקח לו הרבה מאוד זמן עד שהוא מחליט להידלק ולהראות את הקלט מהמחשב, ובינתיים רק רואים את הנורה שלו מהבהבת. הוא מתפקד בסדר גמור כשהוא סוף סוף נדלק, אבל הבעיה בהחלט מעצבנת. הבעיה קורה כל פעם שהוא צריך לקלוט סיגנל חדש מהמחשב - למשל שינוי רזולוציה והדלקת המסך אחרי שהיה כבוי \ נכבה אוטומטית לאחר פרק זמן מסוים. אודה אם תוכלו לעזור לי.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לחברי הפורום . אבקש את עזרתכם בבחירת מסך 22 אינץ' איכותי . המסך אמור לשמש בעבודה (משרדית) , ובנוסף לצפיה איכותית בסרטים . כל מידע יתקבל בברכה , מפני שאין לי כ"כ ידיעה בנושא . נ"ב : המעבד שלי הוא : פנטיום 4 . מהירות 3.2 מגה . זיכרון 1 ג'יגה . - אין לי כל כוונה לעת עתה , לשדרגם . כרטיס המסך לעת עתה הוא : 128 מגה , 64 ביט . - אך בהחלט אשקול שידרוג . תודה ניצוץ

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  10. תחת הכותרת: Out Of Range הסבר לבעיה המופיע במדריך של המסך: Check the computer image output resolution and frequency and compare the value with the preset values. זה קורה בשני מקרים הקשורים לרזלוציה. שיניתי במשחק את הרזלוציה למאד גבוהה שהמסך אמור (לטענת היצרן) לתמוך בה ללא בעיות 1400*1050 וקיבלתי מסך שחור עם הודעה "Out Of Range" ערכתי בדיקה גם בהגדרות של המסך (ללא המשחק) לאותה הרזולוציה וקיבלתי אותה הודעה. אם המדובר הוא בכרטיס המסך, אז כרטיס הסמך שלי הוא מובנה INTEL G33/G31 EXPRESS CHIPSET FAMILY לי נראה שהבעיה היא עם כרטיס המסך, אני פשוט רוצה להיות בטוח.

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  11. Started by Eyal ben natan,

אני מחפש מסך למחשב עם: gtx 1080 ti I7 8700k אני יודע שאני רוצה לשחק בhigh refresh rate כי התחלתי לשיר ככה אני לא יכול לחזור, אבל אני גם רוצה לשפר רזולוציה. החלתטי שאני רוצה לשלם 2300-2800 פחות או יותר חשבתי על משהו כמו זה: https://ksp.co.il/?uin=31601

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. צריך המלצה למסך טוב עם נגדיות טובה זמן תגובה מהיר (למשחקים וסרטים) אך שיהיה BLACK TO BLACK ולא GTOG לא משנה החברה אך אפשרי שתהיה חברה טובה כמו סמסונג LG ועוד.. התקציב שלי הוא 1200-1300 ש"ח בלבד..אודה למגיבים ואם אפשרי גם לקבל נתונים על המסך

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  13. Started by EDITman,

חיברתי אותו ב- DVI וניסיתי להגדיר את הרזולוציה הטבעית שלו כלומר 1920X1200 הכרטיס מסך אפשר לי להגיע מקסימום עד ל- 1600X1200 אז הגדרתי את הרזולוציה הזו ומיהרתי להוריד דריבר מעודכן לכרטיס מסך (GF FX5600) בינתיים המסך עצמו התקבע על 1600X1200 למרות שהכרטיס מסך מוציא כרגע 1920X1200 דבר שגורם למסך להציג רק חלק מהתמונה של שולחן העבודה. רק כשאני מזיז את העכבר לשוליים של הדסקטופ הוא מזיז את התמונה לאזור שהיה "חתוך" מקודם. מישהו נתקל בתופעה הזו ? מישהו יודע איך להגדיר את הרזולוציה מתוך המסך עצמו ? ד"א בחיבור VGA הכל תקין איך מסדרים את ה- DVI ?

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  14. אני מתכנן (סוף סוף) לקנות תוך כשבועיים U2410 של DELL הבעיה שלי היא בדיקת פיקסלים. יתכן שאאלץ לעשות אותה על מחשב עם כרטיס גרפי ישן GYGABYTE GF7300 שבו הרזולוציה נמוכה מהרזולוציה הטבעית של U2410 ידוע לי שאת בדיקת הפיקסלים המתים-פגועים צריך לבצע מייד לאחר הקניה, כדי שתחול עליהם אחריות. השאלות שלי הן: 1) האם יש תוכנה שבודקת פיקסלים מתים-פגועים בעזרת כרטיס מסך "נחות" כמו זה שלי. אני מעדיף בהרבה הרצת תוכנה שמותקנת על המחשב על פני הרצת תוכנה שמותקנת על אתר אינטרנט מרוחק. 2) האם יש משהו נוסף שחשוב לבדוק מייד מלבד פיקסלים מתים-פגועים ? ("מייד" פה הכוונה מבחינת תחולת האחריות שכפופה לבדיקה מיידית).

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום, אני בקרוב קונה מחשב. אמרו לי את המסך הזה: מסך מחשב LG 22" W2261V 2ms LCD ¤1023 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=W2261V וראיתי באשכול של המסכים המומלצים שהוא לא מופיע. לא לקחת? מיועד למשחקים ועריכה גראפית לא שזה קשור ...[br]פורסם בתאריך: 6.03.2009 בשעה 06:56:35 אני חייב תגובות כי אני קונה מחר מחשב

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by israelnba,

בדקתי את האפשרות להביא מחו"ל באתר www.ushops.co.il הכנסתי את הערכים, שמתי חבילה של 10 קילו וגודל של 60 על 60 על 20 ויצא לי מחיר משהו כמו 2600 שח שזה ~700 ש"ח פחות מהמחיר ההכי זול בארץ. קודם כל האם יש על המסך אחריות בינלאומית? והאם באמת זה יהיה בערך מחיר המסך הסופי עד אליי?

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  17. Started by ofekd23,

איפשר חוות דעת על המסך הזה 24 AOC 2434Pw והצעות על מסכים טובים עד 1000 שח

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  18. Started by Dead_pool,

מסך עם Input lag של 09 - 10 ms עם מהירות רענון של 60 הרץ או מסך עם Input lag של 24 ms אבל עם מהירות 144 הרץ איזה מביניהם יהיה עדיף לתחושת המהירות יותר?

19. Started by godis,

רכשתי את samsung 226bw ויש לי שאלה. איך אני בודק איזה פאנל יש לי? A? S?.. וכדומה.. תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  20. Started by Makagen,

היי קניתי לפני כמה ימים מסך ASUS VG249Q אבל החזרתי אותו כי הוא היה פגום, וגם איכות התמונה לא הייתה טובה בכלל וגם עכשיו יש בלק פריידי בעולם אז אולי אפשר להזמין מאתרים בחו"ל המסך שהחזרתי היה 144HZ ופעם ראשונה שאני משתמש ב-144HZ וזה נחמד אז עדיפות שיהיה 144HZ או (אולי 120 גם מספיק?) ואם אפשר שיהיה IPS. ושאיכות התמונה תהיה טובה, שיהיה חד, אז אולי אפילו צריך 1440P ולא FHD כי התמונה באסוס הייתה זוועה יצאו לי העיניים תודה

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  21. אהלן.. הזמנתי לפני איזה חודש בערך מTMS מסך VP930 שלא היה אז בארץ. חיכיתי לו דיי הרבה זמן ואז הוא הגיע, אחלה מסך לטעמי.. היום הסתכלתי על המדבקה מאחורה וכתוב VP930-3.. יש איזה בעיות שאני צריך לדעת עליהן? תודה בכל מקרה לכולם!

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  22. האם אתם מכבים את המסך או משתמשים בחסכון אנרגיה או בכלל משארים אותו דלוק עם שומר מסך ? ומה יותר בריא למסך (LCD) תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  23. יש לי טלויזיה crt ישנה ושמתי אותה דיי קרוב למסך שלי(lcd) כי אין ממש ברירה...עכשיו אני יודע שכשמים שתי מסכי crt אחד ליד השני זה דופק אותם מתחילים לראות קווים כאלה ולאט לאט הם נשארים קבוע על המסך...עכשיו השאלה אם זה נכון גם לגבי lcd..הם לא עובדים אותו דבר אז יכול להיות שהטלוזיה לא תשפיע? כי ממש לא בא לי שיהרס לי המסך..אה וגם המודם שלי והסאב קרובים לטלויזיה...משנה משהו?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי, אני שוקל לקנות את המסך של חברת AOC מדגם e2476vwm6 לינק : http://us.aoc.com/monitor_displays/e2476vwm6 המסך הוא בעיקר למשחקים, לא תחרויות בלאגנים אלא לחוויה הביתית השאלה אם זה מסך שיענה על הדרישה? האם הוא מסך אמין? האם חברת AOC מייצרת מסכים איכותיים? ( אף פעם לא יצא לי להתנסות איתם ) תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. המליצו לי על שני אלה: מסך מחשב Philips 220E1SB LCD פיליפס או מסך מחשב Philips 220CW9FB LCD פיליפס אשמח לשמוע מה דעתכם עליהם או לקבל המלצות אחרות - עד 1200 ש"ח בערך תודה

• 2 תגובות
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.