עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. לא קטן מ22 אינטצ' ולא גדול מ27 אינטצ' (בשביל אחי).

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by omerz90,

שלום, עברתי דירה והספק כח של של המסך Samsung P2370 בגודל 23" אבד לי ואני צריך ספק חדש. פניתי לקבוצת חיון היבואנית של מסכי סמסונג והם רוצים 300 שקל על ספק חדש. כמובן שזה יקר מדי בשביל ספק ואני לא יקנה דרכם. מישהו יודע איפה אני יכול לרכוש את הספק הזול ביותר? לא חייב שיהיה מקורי ואפשר גם מחו"ל. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. Started by BloodyW,

היי, היום קניתי את המסך הנ"ל ואני לא מצליח להפעיל אותו. הרכבתי וחיברתי את הכבלים לפי הוראות היצרן, וכשאני מדליק אותו אני רואה על המסך רק את ההודעה הזו: No VGA Cable This display will go into power saver mode in 5 minutes. ניסיתי לשים גם כבל VGA וגם DVI, וגם עם ממיר VGA ל DVI וכלום. האם המסך תקול?

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  4. בוקר טוב לכולם, כבר כמה שבועות שהמסך שלי, Philips Brilliance 200P7ES לא נדלק. אחרי הרבה לחיצות על כפתור ההדלקה וחיבורים מחדש לחשמל, הוא נדלק בסוף, אבל זה לא נעים להתעסק איתו רבע שעה כל פעם שאני רוצה להדליק אותו. הוא בן 6, אני מבין שהוא כבר ישן, אבל הפאנל מצויין וחבל לי לזרוק על תקלה כזאת. איפה יש אפשרות לתקן אותו?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  5. אני צריך את המסך בעיקר לעבודה עם תוכנות מוזיקה קצת לסרטים ובכלל שהצבעים וכל הסיפור עם העניים יהיה יותר ברור וטוב לי אשמח אם תחדשו לי אני רוצה לקנות מסך למחשב בין 21 ל24 אינץ' הדרישות שלי (מחוסר הבנה רק מהבנה רגילה) הם: זמן תגובה: 2Ms רזולציה: 1920*1080 או משהו יותר טוב כמו שהסברתי לא כך מבין בפרטים הקטנים גודל המסך: 21 - 24 יציאות: DVI,HDMI ויותר טובים אם יש בהירות: 250/350 ניגודיות דינאמית: 1 ל 12מיליון ויותר אשמח לדברים מעניינים בתחום וכו תודה רבה

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  6. שלום יש לי מסך ביחס גודל 4:3 שאני ממש אוהב, המסך הוא Samsung SyncMaster 960BF יש לי עכשיו בעיה במסך, שלא נוגעת לאלקטרוניקה שלו. המסך פועל בצורה תקינה, אבל חלק מהפלסטיק האחורי שלו, מתחיל להשבר. החלק שמתחיל להשבר נמצא מאחור, איפה שסימנתי באדום: זה הציר שאחראי על הזוית של המסך, מבחינת למעלה-למטה. צריך לציין שהבעיה בפלסטיק היא לא חיצונית מבחינת איך שזה נראה, אלא פנימית, מבחינת זה שהציר כאילו מתחיל להשבר.. (אם זו הייתה רק בעיה אסטתית, זה היה פחות מפריע לי - במיוחד כשזה מאחור ואף אחד לא רואה) כיוון שאני מאד אוהב את המסך הזה, האם יש אפשרות לקנות איפהשהו את הפלסטיק עבורו, כדי להחליף וכך להמשיך להשאר איתו? תודה רבה card

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  7. Started by dorin93,

היי, אני מעוניינת לקנות בימים הקרובים מסך מחשב חדש. הבנתי שממליצים פה על dell u2312hm והחלטתי ללכת עליו הייתי בחנות KSP וראיתי שיש להם את המסך בגרסה REV A00 בלבד שמעתי שיש בעיות עם ה-A00. השאלה האם זה נכון? מישהו נתקל פה בבעיות מיוחדות דווקא ב-A00? והאם כדאי לוותר על המסך בגרסת A00 ולחפש במקום אחר גרסה אחרת (וכמובן להוסיף עוד 100-200 שח למחיר)? אשמח אם תוכלי לעזור לי בעניין. בתודה, דורין

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by yagelk,

מחפש מסך בגודל של 23 אינצ' המיועד לקריאה מרובה, פחות סרטים ומשחקים.(אבל לא אומר שבכלל לא!) הציעו לי לקחת את המסך של DELL http://www.tms.co.il/product/10845/ מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  9. Started by guychabra,

היי חברים, קניתי את המסך LG ips224 רואים פצצה, ברזולוציה של FULL HD. הבעיה היחידה היא שהכל קטן מידי וקשה לקרוא דברים בעיקר באתרים. כשאני משנה רזולוציה או שהיא לא מתאימה ונשאר "שחור" בדפנות או שלא רואים חד ויפה. מישהו מכיר? פיתרון כל שהוא?

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  10. Started by liad88,

שלום, יש לי מסך Flatron w1943e של LG. הוא אצלי כשנתיים ואין לו אחריות. מידי כמה ימים המסך מתחיל להבהב. לעיתים זה מסתדר בעצמו ולפעמים רק כיבוי והדלקה של המסך מרובים עוזרים. אשמח לעצות ותודה מראש, ליעד.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Pickaxe,

כמו שאומרת הכותרת אני מחפש מסך עם 16:10 ו IPS. יש כמובן את הDell U2412M, שנמכר בארץ ב1200 ש״ח (=330$). אבל האם יש אופציות אחרות במחיר דומה (אחרי משלוח לארץ)? הדל כנראה מספק אחלה תמורה למחיר והוא פופולרי ברשת, אבל הוא כבר בן שנתיים ואולי יהיה לו ריפרש בקרוב. חוץ מזה אם כבר usb hub שיהיה usb 3 יש למשל את הasus pa248q ב290$ לפני משלוח. יש עוד אפשרויות? מה לגבי המסכי noname? יש כאלה עם 1920x1200? איפה מחפשים כאלה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ZXY1,

חשבתי לקנות בהתחלה מסך Dell U2412M LED/Dell U2312M LED אבל בא לי רעיון אחר לקנות מסך "32 LCD/LED שימש גם לטלויזיה וגם למסך מחשב מסך טלויזיה "32 הוא ברמה של "23/"24 LCD/LED ? מבחינת רזולוציה? קצב רענון? ישיבה ממרחק של 0.5 מטר מהמחשב? וכ"ו ? מה אתם אומרים? ועל איזה דגם אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  13. Started by razidan,

מחפש את ה מסך....היום עם dell 2410 אוהב את מה שרואה במסך apple אבל יש לי pc...(יש חיבור שלא יוריד איכות?) מתלבט לגבי lg 27ea83.....על פי המפרט נראה בהחלט איכותי מישהו התנסה? האם מבריק או מאט? (אישית אני מעדיף מבריק) אודה להתייחסות

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  14. שלום, ברצוני לקבל המלצה למסך מחשב בגודל של 22-24 אינצ', עם פאנל איכותי ככל הניתן, בעל חברה ומותג אמין ומוצלח, חשובה לי חדות המסך, נוחות הקריאה, איכות החומר. המטרה שהמסך ישמש אותי הינו לשימוש משרדי בלבד, מיילים, דואר, אינטרנט, וורד. נמצאים ועובדים במשך היום זמן רב וממושך מול המסך . התקציב 1500 עד 2000 ש"ח תודה רבה ליאור

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  15. איך יכול להיות שלמסכים בגדלים שונים יש את אותה רזולוציה לדוגמה מסך 21" ומסך 24" עם רזולוציה 1920X1080 זה אומר שבמסך הקטן יראו יותר טוב ביגלל שיש את אותה כמות פקסלים על פחות מקום אז הפיקסלים יותר קטנים. ואיך יכול להיות שיש שינוי ב PPI במסכם באותם גדלים ?

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  16. Started by yogevzak,

aoc i2252vwh יש לי אפשרות לקנות אותו יד שניה במחיר של 400 ש"ח עם אחריות לשלוש שנים,נרכש במרץ האחרון ואין לו שימוש בו. אשמח למענה מהיר בבקשה. הדרישות למחשב סטנדרטי ובעתיד למשחקים וסרטים. תודה

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  17. אני מחפש מסך 2560 על 1440 חשבתי על הדגם הזה LG 27EA83R הוא די יקר בארץ ולכן חשבתי על אופציה לקנות אותו ב 3100 באיביי השאלה אם זה אמין וזה לא סיכון להזמין כזה מוצר באיביי? הציעו לי גם את הדגם הזה של DELL http://www.tms.co.il/product/12025 האם יש עוד הצעות ואיזה מבין המסכים האלו איכותי וטוב יותר והאם ההבדל משמעותי בניהם ששווה להוסיף את הכסף? כמובן השימושים שלי הם משחקים כבדים כמו CRYSIS 3 BF3 וכל אלו וכמובן משחקים עתידיים לצאת. כרגע אני עם כרטיס יחיד 760 גרסת ה OC מה שהבנתי שיוריד משמעותית את הביצועים ולכן כנראה אוסיף עוד כרטיס כזה

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  18. שלום לכולם ותודה על העזרה מראש! אחרי השופינג המטורף שעשיתי לאחרונה שכולל GTX 780 , i7 , 16GB ושאר ירקות, אני מאוד מאוד מתלבט האם לקנות מסך 120 הרץ שמין הסתם מבוסס על פאנל TN ולהפסיד איכות צבע וזוויות צפייה. או האם לוותר על 120הרץ ולקנות מסך עם פאנל IPS וככה גם לחסוך כמה מאות שקלים (מסכי 120 הרץ די יקרים יחסית לIPS). בינתיים שמתי עין על Benq XL2420 שבארץ מתומחר בסביבות ה2500 שקל. ומהצד של IPS ראיתי כמה מסכים של LG ו DELL חמודים ביותר בסביבות 1500 ש״ח. עיקר השימוש יהיה לגיימינג אבל בקרוב אתחיל ללמוד עריכת וידאו בצורה מקצועית. אני ממש לא יודע מה לעשות. הלב אומר ללכת על הBENQ מכיוון שראיתי כמה ביקורות ושמעתי מאנשים שהחזיקו אותו שהוא פשוט מסך מטורף. אבל לא יודע..…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by אליאב אוזן,

שלום לכל גולשי הפורום, אני חדש פה בפורום ורציתי לשאול לכל המבינים איזה מסך הייתם ממליצים לי לקנות מסך חד וצבעים טובים לצלך ועורך . התקציב: עד 1500 (מתגמש טיפה) מאוד אשמח להצעה למבינים ותודה רבה לכולם מראש

20. Started by rongold57,

שלום אני חדש פה , אשמח אם מישהו ימליץ לי על מסך 24 אינץ ומעלה לעריכת וידאו .. בתוכנת אביד אפטר אפקט ומאיה .. האם כדאי מסך אחד או שניים.. או אולי כדאי אחד גדול יותר.. ואם יש המלצה אשמח לאתר בעברית.. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Nadab,

שלום! קניתי לאחרונה את ה dell ultrasharp u2412m אבל אין לי מושג איך לדעת אם הצבעים נאמנים למקור אין לי ידע או נסיון בכיול מסכים וחשוב לי שיהייה דיוק בצבעים ככל האפשר. אני עדין יכול להחזיר את המסך ולקחת dell אחר כמו u2713hm או u2413 אני צריך פשוט מסך שיהייה מכוייל מהחברה כך שאני יוכל לעבוד ישר והצבעים יהיו נאמנים למקור אם יש אפשרות כזו. אשמח להמלצות תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by foxil,

שלום, ברשותי טלוויזיה 32' LCD של חברת סמסונג, לאחרונה שדרגתי לטלוויזיה יותר חדשה ואת הטלוויזיה הישנה אשתמש כמסך מחשב. הטלוויזיה תהיה ממוקמת על שולחן עבודה ויהיה קרוב לפנים. השימוש במחשב בערך שעה/שעתיים ביום והמטרת גלישה באינטרנט וסרטונים השאלה היא: בגלל המסך הגדול קרוב לפנים, האם זה מזיק לעיניים? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by I7210I,

שלום יש לי מסך של DELL U2311H ויש לו כבל שמחבר אותו בUSB מהמסך למחשב ,הכבל הזה התעקם והיציאת USB שלו דפוקה כרגע ,איפה ניתן להשיג כזה כבל באיזור המרכז? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by falul,

יש לי אפשרות לקנות את ה 24' ב 750 ש"ח - ה 23' עולה 850 ש"ח כדאי בכל מקרה ללכת על ה 2312 ? [ישמש לפייסבוק סרטים פוטושופ והרבה קריאה של טקסט]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.