עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by NTT,

שלום, על כל מסך שרשום עליו שהוא TFT,זה אומר בהכרח שהוא TN? או שTFT זה יכול להיות גם S-IPS וS-PVA(ושאר הסוגים)? כי יש מסכי TFT שהם TN,ויש מסכי TFT שהם מציגים 16מיליון צבעים,וזה כבר לא TN.

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. שלום יש לי עכשיו מסך LG M1917A שיש בו חיבור ואפשר לראות בו גם טלוויזיה אני מחפש מסך מחשב מומלץ מאוד וטוב למשחקים שזו העדיפות הכי גבוהה שאפשר לראות בו גם טלוויזיה באיכות סבירה אין הגבלה ממש במחיר...

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Drazick,

שלום. אתמול רכשתי את המסך הנ"ל. כאשר יש צבע כהה על המסך (שחור ואפור - לדוגמה באתר http://www.d-spot.co.il) אני יכול להבחין בסריקת השורות מטה של המסך. מדוע זה נגרם? האם זו תקלה או משהו שניתן לתקן בהגדרות? תודה.

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. שלום, אני קונה מחשב עכשיו בסביבות ה-4.5. אני רוצה מסך בסביבות ה-1300. אני הולך לשחק במחשב, לעבוד בו, ולראות קצת סרטים. אפשר המלצה על דגם בבקשה?

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  5. שום לכולם, ביום שישי קניתי וקיבלתי את הדל שלי (2007FP) הגעתי הביתה, פתחתי את DBP והכל נראה סבבה בכל הצבעים בצבע השחור מה שהיה לי מוזר זה שהסגלגלות הופיעה כבר מזוית של כ45 מעלות בהערכה, אולי טיפה יותר ..חשבתי שצריך זוית יותר חדה.. לפני כמה דקות חזרתי הביתה, התיישבתי מול המחשב וכרגע נדמה לי שגם כאשר אני יושב מול המסך אני רואה הילה סגלגלה בקצוות התחתונים של המסך יש טעם ללכת עם זה לחנות? זה רגיל? אני אציין שהעיניים מסתכלות טיפה מטה כדי להביט לשם אבל ממש טיפה תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלומות, ראשית ברכות לכל העושים במלאכה על האתר המרשים והידע הרב בו ולחברים בפורם על התשובות והעזרה. אשמח להמלצות למסכי LCD 19 שישמש בעיקר לגרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור), טקסט וקצת 3D - הכוונה שיהיה טוב לגרפיקה אבל גם לטקסט ואינטרנט כי בסוף זה גם דברים שיושבים מולם הרבה זמן. המסך לא יצטרך להתמודד בסביבה מוארת מאד ולא עם משחקים וסרטים. לא פאנל TN ועד כ- 2,000 ש"ח (רצוי פחות). אם יש המלצות על LG זה יהיה טוב כי יש לי סיכוי להנחה. ראיתי המלצות ל971P ומנגד גם חוסר שביעות רצון מהיכולת לשנות הגדרות (התוכנה) והביצועים - האם הוא בעיקר בעייתי במשחקים? לא ראיתי התייחסות לגרפיקה. והאם אין חדשים וטובים ממנו ברמת המחיר שלו? תודה רבה נעם

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  7. Started by joniar,

אני רוצה לקנות מסך חדש הכניסו לי לראש לא TN לא TN בשום פנים ואופן לא TN {זה מובן נכון?} אז אני רוצה מסך לפחות 21" ב1500 שלא יהיה TN!!

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  8. לא מזמן ביקשתי עזרה לגביי מסך CRT, ובסוף קניתי אחד משומש ב-100 שקל. אחרי שבוע מתחילות לשרוף לי העיניים, אז מתכוון להשקיע קצת יותר הפעם. התקציב די מוגבל, ואני יכול להוציא בסביבות ה-1500 בערך. לחבר שלי יש שלושה מסכים בבית מסוג SAMSUNG 226BW ובאופן כללי הם נראים מעולה לסרטים ומשחקים במיוחד (WIDE SCREEN הרבה יותר עדיף לי למשחק WOW). אני מתכנן לקנות אחד השבוע, אבל קראתי שהיו בעבר בעיות וחלק מהמסכים מגיעים עם פאנל (?) זול וג'נרי. זה עדיין קיים? איך אני אמור לבדוק את זה? ובאופן כללי כשאני קונה מסך LCD, מה אני אמור לבדוק בחנות עצמה? לבנתיים חשבתי רק שיפעילו את המסך לוודא שאין פיקסלים מתים. היבואן הרשמי הוא חיון אגב? זה משנה אם אני קונה דרך אחריות שלו או אפורה? שאלה ממש אחרו…

• 50 תגובות
    • 4.3k צפיות
  9. Started by maor5,

שלום יש לי את המסך-samasung syncmaster 932bf השאלה שלי היא-בשולחן שלי יש את המסך ורמקולים של המחשב ממש צמודים אליו.... האם הרמקולים יכולים להזיק איך שהוא למסך lcd שלי?כי חבר שלי אמר שיש ברמקולים מגנטים וזה יכול להזיק למסך ובמיוחד אם אני שומע שירים בעוצמה חזקה או מוזיקה עם באסים חזקים... האם הוא צודק? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  10. אוקי, אז את המסך הבאתי ביום שלישי, בדקתי בחנות למשהו חריג.. או איזה נקודות שחורות או פיקסלים שרופים... טפו טפו טפו אין... הגעתי הביתה וחיברתי עם חיבור הכבל DVI שהגיע עם המסך... בהתחלה כמעט התעוורתי, כן בהיר... אז פישפשתי כאן בפורום ולפי הגדרות שאחרים עשו... הגדרתי את שלי על: בהירות: 30% RGB - כל אחד מהערוצים על 75%. לבינתיים מספיק לי... הורדתי את התוכנה softMCCS... איך אני עובדת איתה, לשיפור יותר? אשמח אם תכוונו אותי... רואים מדהים... ועוד שאלה... כרגע אני שמתי אותו על שומר מסך אחרי דקה ללא שימוש... וכיבוי צג אחרי 10 דקות ללא שימוש. יש לכם עוד הכוונה בשבילי לנושא? אני רגילה לשומר מסך... השאלה מה הכי טוב לעשות עם המסך שלא יגרם נזק או צריבות ? התרשמות שלי... מסך מדהים... א…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. יש לי מסך Samsung Syncmaster 245T וכתוצאה מהגודל שלו לא נשאר כל כך מקום בשולחן לרמקולים, זאת אומרת יש מקום אבל הם די קרובים למסך(כ20 ס"מ בכל צד) זה עלול לגרום נזק כלשהו למסך? אני מרגיש דביל שאני שואל את זה אבל שמעתי פעם שרמקולים צמודים למסך יכולים לעשות משהו /: בכל מקרה תודה...

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  12. Started by jety,

הוא נהיה רותח בפתחי האורור העליונים. האם זה נורמלי?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. OK כנראה כבר חלק מכם יודעים שאני מחפש מסך 24 ועכשיו זה עבר להילוך גבוהה ( ז"א ברגע שאני אמצא את המתאים לי אני קונה ) אז ההתלבטות היא כזאת : 1. Philips 240BW8EB 2. NEC 2470WVX 3. DELL 24O7WFP 4. DELL 24O8WFP אם אתם ממליצים על מסך רצוי מאד שתגידו גם איפה אוכל לראות אותו ( כי הייתי ברוב החנויות המובחרות ואין כלום ) הייתי ב אופיס דיפו באג וביג בוקס

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום לכולם, אני מחפש מסך מחשב כמה שיותר גדול ולאחרונה נתקלתי במסך הזה: http://www.bit-tech.co.il/Product.aspx?ProductID=387 מישהו מכיר את החברה או הדגם ויכול לתת חוות דעת עליו. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  15. Started by ezelnik,

שלום דוקטורים חבר שלי קיבל הצעה של DELL 2007FP/02 לפי השם זה נראה כמו rev 2? הבנתי שיצאו כבר רוויזיות מאוחרות יותר האם יש דרך לדעת בוודאות איזה רויזיה זו ללא פתיחת הקופסא? האם יש הבדל משמעותי בדגמים או שזהו תיקון קושחה (ותודה לאקדמיה על המילה הזו ) האם שווה 2000 ש"ח?

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  16. Started by As-21,

איך אפשר לדעת בוודאות איזה פנל זה DELL 2009W האם הייתה הכרזה מבית DELL שהדגם המחליף של 2007W/FP יהיה רק פנל TN ? למיטב הבנתי כל המסכים של 2007WFP שהוזמנו מהיבואן CMS הם 2009W הכי מצחיק שהם טוענים שזה פנל יותר טוב במידה וזה יתברר כ TN בדוק זאת פשוט בדיחה. אז אם תוכלו להגיד שכל דגמי 2009W הם פנל TN ועל מה אתם מסתמכים בתשובותכם אשמח לתשובות רציניות ולא מענה כי שמעתם ממישהו שזה TN או משהו.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ofeky1,

אוקיי אני מתכונן לרכוש מסך כנראה בשבוע הקרוב! השימושים שלי הם בעיקר למשחקים וגלישה באינטרנט! וממש קצת סרטים שאני מוכן להתפשר על העניין! ואני מתלבט בין המסכים הבאים: ASUS 22 LCD VK222U 2Ms ASUS 22 LCD VW222S 2Ms ASUS 22 LCD VW222U 2Ms ASUS 22 LCD MW221C 2Ms מה עדיף מכל המסכים האלה? למה המחיר של הMW221C גבוה יחסית לשאר המסכים? מה מיוחד במסך של הסידרה VK של החברה(חוץ מהמצלמה 1.3 המובנית)? ולמה אי אפשר לקנות את ה VK222H בארץ שלנו? תודה מראש לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  18. Started by igalll,

תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  19. אני צריך לקנות מסך 22" נוסף שישמש לתכנות רוב שעות היום סביב ה1500 ש"ח (רצוי פחות אבל העיניים חשובות יותר). כיום אני עובד עם LG 226WTQ, וסה"כ אני מרוצה ממנו, למרות שהבנתי שיש לו כבר מחליף. עברתי על תרדים אבל לא הצלחתי להבין מי כדאי מהחדשים... יש למישהו המלצה?

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  20. רציתי להשוות בין כמה מסכים שאני חושב לקנות למשל ASUS MW221C של 22" למסכים אחרים ב20" שהם לא TN ולראות אם הוא מגיע לרמה שלהם ושווה לקחת עוד שתי אינטץ' בהנחה שאין ויתור על ביצועים אני ישמח לקבל מס' אתרים מקצועים אם הבנתי לטומס הארדוואר יש השוואת בין מסכים ? ולראות כמה גרפים מעשיים בנוגע להבדלי ביצועים כמו כן כמובן שדעות שלכם יתקבלו בשמחה כמובן שהגודל חשוב לי אבל הגודל לא תמיד קובע (של המסך יסוטים!חח) יענו יש קדימה לאיכות ... תודה

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  21. Started by ykg,

שלום רב, איך אני מכייל את המסך בשביל לקבל את התמונה הטובה ביותר ? (בטח יש הגדרות ממולצות) ועוד שאלה,משהו יכול לשים לינק לתוכנה שמגלה פיקסלים שרופים? (לא מצאתי בחיפוש)

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  22. יש איזה תוכנה או משהו כזה שעוזרת לכוון את המסך להגדרות תצוגה טובות? תודה

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  23. בהנחה שאני יכול להשיג את שניהם חדש בקופסא. על הmw221c דורשים כ-200 ש"ח יותר. הכרטיס מסך שלי מתוצרת ספייר ati 2600xt. אני ממש לפני קנייה ,ודעתכם חשובה לי....

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  24. Started by psycho killer,

אני רוצה לקנות מסך דק 22 אינצ' רחב יש לכם הצעות למסכים עד ש"ח 1000-1200 בערך .

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  25. כולם חדשים כולם מרשימים על הנייר ! הבעיה שאין שום מקום לראות בעיניים אותם וגם אם כן זה כאשר המסך מחובר לעוד 700 מה שלא נותן את האיכות האמיתית שלו כמובן (שקם אלקטריק) (אל"מ) .... מישהו התנסה ויכול לתת חוות דעת ? תודה . נ.ב בחיים שלי לא הייתי בכזו התלבטות לגבי קנייה של משהו ועוד מסך . ;D (כנראה אולי בגלל שקונים מסך פעם ב 5...7...שנים טובות)

• 2 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים