מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
צריך עזרה בקנית מסך... בינתיים המסך הכי טוב שמצאתי הוא F-20 של Acer: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824009071 הפאנל הוא P-MVA "20 תודה לכל המגיבים ;D
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אשמח לעזרה לפתרון הבעיה שלי: נדמה שהפיקסלים נשארים תקועים על תצוגות קודמות שלהם. לדוגמה כשבדקתי את התמונה על רקע שחור בלבד זו הייתה התוצאה (שימו לב לצד שמאל):
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, יש לי Samsung 2333T והייתי רוצה לתלות אותו על הקיר. אני רואה שיש לו חורים לברגים מאחורה ככה שזה כנראה לא אמורה להיות בעיה. אני צריך מתקן תליה, כשחשובים לי הדברים הבאים: 1. שיהיה מאוד צמוד לקיר. 2. שיהיה ניתן לכוונן את הגובה שלו (כיוונון עומק פחות חשוב אך יכול להיות נחמד) יש המלצות? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
פחות למשחקים ויותר לסרטים בעיקר. יש מסך שאתם מכירים שטוב במיוחד לשימוש הזה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. יש לי שאלה ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי... קניתי לאחרונה מחשב חדש עם מסך רחב. הכל נפלא חוץ מדבר אחד. כשאני צופה בתמונות שצילמתי הכל... רחב... רציתי לדעת אם יש איזה אופציה שאני משנה בווינדוס כדי שתצוגת התמונות שלי (תצוגת התמונות בלבד) תהיה מותאמת לאיך שצולמו. או אם יש תוכנה שמציגה תמונות שיכולה לעשות לי את זה (ניסיתי עם ACDSEE והסתבכתי עם כל הפונקציות המיותרות שלהם). תודה.
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
בקיצור אני לא בין בעצם מה אתה אומר - נעלת לי דיון, ואז את השני - אז בעצם אני לא אקבל מענה על השאלות שלי???? אז שוב אני שואל: שלום לכולם אז ככה: היה לי בעבר מסך LCD ''15 ולידו טלויזיה 37'' LCD הייתי מחבר את שניהם בעזרת כבל מפצל שהייתי מחבר למחשב.. ומשם כבל אחד למסך וכבל אחד לטלויזיה בצורה הבאה: תמונה מספר 1 עכשיו קניתי מסך'' LCD 20 והוצאתי את המסך ''15 וחיברתי למפצל את המסך החדש 20'' ואת הטלויזיה יחד מה שקורה זה שהמסך עובד אבל הטלויזיה לא... בטלויזיה כתוב: mode not support בקיצור - מה אני עושה בשביל להפעיל את המסך ואת הטלויזיה יחד.. רק שתדע מנהל ירק - ההזהרות האלה לא מפחידות אותי.. אני אפתח עוד 10 משתמשים - תביא כבר לאנשים לענות לי על השאלות ותפסיק להתנהג כמו אדיוט!! כי א…
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, אם ישנם חברי פורום שבבעלותם אחד מ-2 המסכים האלו ויכולו לארח אותי להתרשמות קצרה, זה מאוד יעזור לי להיסגר על הרכישה. אני באיזור חיפה-קריות, פניות ברדיוס של 50ק"מ מפה יקבלו עדיפות אבל כמובן כל הזמנה תתקבל בברכה... שבוע טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש מסך חדש למחשב החדש... קראתי בפורום שאין טעם להסתכל על נתונים יבשים כמו יחס נגידיות וכו... מכיוון שזה מה שהיצרן כותב לפי התנאה מעבדה שלו, המלצתם בפורום לא להסתכל על זה ולהסתכל על ביקורות שרק לפי זה אפשר לדעת. מטרת המסך היא בעיקר למשחקים ולסרטים שיהיה בו תומך HD לא מחפש דגם IPS. הבנתי שיש את הפאנל TN ואת ה-lcd led מחפש המלצה טובה למסך איכותי! קראתי מספיק ביקורות באתר על ה- הDELL 2209WA לא מעוניין. תודה. זה המפרט: מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪951 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3 ₪730 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950202 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB S…
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מחפש מסך לחדר סטנדרטי, שיחליף את הטלוויזיה שלי, וכשאני אריץ סרטיhd ?? ומשחקי מחשב שישמש למסך מחשב (לעבודה שוטפת, אינטרנט, ומסמכים יש לי כבר מסך 17") אני מחפש את המסך שעונה על הדרישה של יחס, ביצועים. נראה לי שאני מחפש מסך עד גודל 26" אבל אם יש מסך שנותן תמורה יותר טובה בגודל 24" אז אני אלך עליו. תודה
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
כיוון שהדל 2007WFP, לא זמין כרגע מה דעתכם על המקביל לו מחברת פיליפס: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_52_601_1878&products_id=20944 למה הוא יקר ממנו ב-430 ש"ח? איך ניתן לוודא שאני מקבל פאנל IPS?
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
קיבלתי היום את המסך החדש וחיברתי למחשב.כאשר הסרתי את המכסה חשכו עיניי.ראיתי שהמסך הוא בעל פאנל c.שנחשב עוד פחות מוצלח מהפאנל A יש לי סיבה באמת לחשוש או שאני יכול להיות רגוע ?. קניתי אותו דרך המכרז של המדינה במחיר זול יותר מהממוצע בשוק (אם זה משנה) נערך,החלטתי בכל זאת אולי להישאר איתו,אין לי כח להתחיל בטלפונים וכל זה. אם אפשר רק שאלה קטנה. יש סרטים שכשאני צופה בהם הם מנצלים רק חלק קטן מהמסך...אני יכול לגרום לכך שהם ינצלו את כל המסך אבל אז התמונה מאוד נמתחת. איך אני מסדר את זה ? תודה מראש. נ.ב הגדרתי את הרזולוציה המקס' וכמו כן את כל ההגדרות
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני חושב כרגע לקנות מתישהוא את האסוס שמומלץ בכתבה של השוואת מסכים (לא זוכר את הדגם?!) ויש לי כרטיס מסך 8600 האם הם יוכלו לעבוד ביחד מבחינת רזולוציות או שצריך גם להחליף כרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות מסך מדגם 2312 ורציתי לשאול אם קורה הרבה שמקבלים מסך עם פיקסלים פגומים, כמו שהיה עם ה- 2209 בזמנו. האם זה נפוץ גם היום או שרוב הסיכויים שהמסך יהיה תקין?
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
כמו שאומרת הכותרת אני מחפש מסך עם 16:10 ו IPS. יש כמובן את הDell U2412M, שנמכר בארץ ב1200 ש״ח (=330$). אבל האם יש אופציות אחרות במחיר דומה (אחרי משלוח לארץ)? הדל כנראה מספק אחלה תמורה למחיר והוא פופולרי ברשת, אבל הוא כבר בן שנתיים ואולי יהיה לו ריפרש בקרוב. חוץ מזה אם כבר usb hub שיהיה usb 3 יש למשל את הasus pa248q ב290$ לפני משלוח. יש עוד אפשרויות? מה לגבי המסכי noname? יש כאלה עם 1920x1200? איפה מחפשים כאלה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה אני חושב לקנות מסך מחשב חדש למשחקים כבדים... שיראו טוב ושיהיה גדול.. על רזולוציה גבוהה. עשיתי כמה חיפושים בזאפ ונתקלתי במסך מיוחד מאוד עם יחס ניגודיות גדול במיוחד.. יש לו את היחס ניגודיות הכי גדול שראיתי (1:2000000!) והוא 2MS, מסך 24 אינץ' והוא בטכנולוגיה של LED... תומך ברזולוציה 1920X1080... (זה אומר שהוא FULL HD נכון?) נראה בןזונה למשחקים (בגלל הנתונים) והוא גם דיי זול.. 1500 ש"ח בשביל דבר כזה.. איך זה שלא ממליצים עליו? ואני לא מבין איך אין עוד מסך עם יחס ניגודיות שכזה.. ?? אין לי בעיה עם הרזולוציה יש לי כרטיס מסך חזק למשחקים HD5870... הנה לינק לזאפ למסך: http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Monitor&DB4147=4924&DB4163=181885&DB4368=1636527 עריכה: או…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. במסכים גדולים כגון 29 27 ומעלה לחלק מהחברות כגון LG ו Dell יש אופצייה במסך שניתן לחלק אותו פיזית למספר צורות ומסכים לעבודה נוחה יותר עם מספר תוכנות במקביל ) מצורף סרטון מיוטיוב (..למשל דף אקסל חצי מימין ולמשל דף אינטרנט חצי משמאל..במקום להשתמש בגרירה והקטנה של החלונות של windows.. זה נוח יותר ונחמד... מה עושים אם למשל אני עובד מהבית דרך remote desktop לעבודה.. אבל אני צריך שמה שבעבודה יחולק למספר מסכים כמו שציינתי..האם זה יעבוד? כי בעצם אתה עובד דרך תוכנה אחת שלא ניתן לפצל אבל תכלס צריך ששם היה כמה מסכים ..מקווה שזה נשמע הגיוני ההסבר שלי ..לא יודע כל כך איך להסביר.. תודה
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין 3 מסכי 27 אינצ' לשימוש מחשב+ טלוויזיה . Samsung T27B300MA Mag R27L LG IPS 27EA33V לגבי סמסונג- הוא היחידי שיש לו כניסת RF, מה זה אומר מבחינת השימוש בו כטלוויזיה? אפשר לקלוט גם בלי ממיר? לגבי Mag - יש לו אותם פרמטרים כמו לסמסונג ויותר זול. לא כדאי? לגבי LG - היחידי שהוא IPS ביניהם כמעט באותו מחיר. כדאי? תודה, הלל
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש סיבה שאם אני יחבר מסך מסוג ?L1750T 17'' LCD 8ms DVI? של LG יתאים ויראה באיכות טובה עם כרטיס מסך מסוג Geforce 2 400mx בלה בלה... אם לא, יש משהו לעשות בנידון?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום קיבלתי מהגרלה את המסך שציינתי בכותרת, אני לא בטוח אם כדאי לי למכור אותו ביד 2 או להשתמש בו כמסך שלי. כרגע אני משתמש במסך BenQ T221W שהוא דיי גרוע אומנם.. אבל אם אני אמכור את המסך החדש שקיבלתי אוכל לקנות מסך יותר טוב ממנו לא? (מהמסך שקיבלתי)
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב יש לי 2000 ש''ח ואני רוצה DELL 22 הדגם הזה הוא הכי טוב והעדכני שקיים בשוק אני צריך את החוות דעת שלכם 2208WFP 22
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
ראיתי את שני הדגמים במחירים ממש דומים, הפרשים בסביבות ה50 ש"ח. השאלה שלי היא מהם ההבדלים בין הדגמים, הבנתי שה 932b יותר טוב אז למה ההבדל הכ"כ קטן בין המחירים? ה931 גם מגיע בwide וזה נראה לי הרבה יותר שווה, מה אתם אומרים, wide לא עושה בעיות או נראה מוזר באתרים וכו'? עריכה: תיקון טעות גם ה932 בא במסך רחב... עוד עריכה: טוב, אני כבר לא יודע אם ה932 בא ברחב או לא. בזאפ כתוב שזה רחב אבל הוא לא נראה רחב בתמונות שראיתי... http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=502049 טוב, ככל שאני מברר אני הולך ומשתגע יש כל כך הרבה דגמים. אם תוכלו לעזור לי התקציב הוא ~ 1000-1300 כשאני מעדיף לחסוך כמה שיותר אבל אם צריך להוסיף עוד כמה שקלים בשביל איכות. המסך ישומש לשימוש שוטף וגם למשחקים. כרטיס מ…
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אז ככה... המסך ישומש לאינטרנט גיימינג וצפייה בטלויזיה דרך כרטיס טלויזיה... ארגנומיה פחות חשוב כי אני כנראה תולה את המסך על הקיר.... חשוב איכות צבע חדות ושלא יהיה גווסטינג... בקשר לאסוס אני יודע שיש לMW221C ציפוי מבריק...האם ברגע שיש קצת שמש לא רואים טוב?האם אני יראה את עצמי על המסך?האם זה מפריע בכללי?ועד כמה התצוגה שלו טובה?ויש את ה VW222U שאני לא יודע עליו כלום...האם התצוגה שלו יותר טובה?האם יש לו ציפוי מבריק? ויש את הסמסונג 2243BW שיש לו זמן תגובה 5ms שזה די מפריע לי... אבל אין לו ציפוי מבריק, הבנתי שהתצוגה יותר טובה במסכי אסוס.... בקיצור מה הכי כדאי לטלויזיה ומשחקים? הכי חשוב לי זה תצוגה טובה! תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך ברזולוציה 1680x1050 (ספציפית הרזולוציה הזאת בגלל שהוא יתחבר למפצל DVI ביחד עם מסך אחר ברזולוציה הזאת) עד 1000 ש"ח (אם אפשר פחות מ800, גם עדיף). למסך חייב להיות אפשרות לתליה על הקיר, עדיף VESA. עדיף אפשרות קניה מיידית, לא מסך שקשה להשיג. יש לי כרגע ASUS PW201, שווה לקנות עוד אחד או שזה מיושן ופחות טוב מהמסכים שיש כיום במחיר שהוא נמכר?
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אוקי קראתי פה את כל מה שנכתב כבר על המסכים שאני מתכוון לשאול לגביהם והמידע דיי מבלבל.. אחד אומר קח את זה והשני אומר קח את האחר.. אחד מדבר יותר על אורגונומיה מאשר על איכות המסך עצמו והשני על הפאנל.. בקיצור מסכי 24 בתקציב של 1300-1400 ש"ח. הינה המעומדים: 1. LG W2442PA 2. SAMSUNG 2443BW 3. SAMSUNG 2433BW 4. SAMSUNG T240 עקרונית חשבתי אולי גם לחבר את הממיר למסך אבל הוא מוציא רק COMPOSITE שזה לא ממש עוזר לי.. אז נראה לי שאני אוותר על הרעיון, אין לי כוח להוציא עוד כסף בישביל כרטיס טלויזיה למחשב.. בקיצור זו ההתלבטות שלי.. בקשר ל"ארגונומיה" מספיק לי המסך יוכל להיות מול הפרצוף שלי.. כלומר לכוון אותו בזווית למטה ולמעלה. כרגע אני עם LG L1970HR שהוא מסך מעולה כן אבל מעוניין אני במס…
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
לילה טוב. שלשום קניתי מחשב חדש עם מסך lcd של LG דגם L1953TR, משום מה כל כמה שניות הוא מתכבה ונדלק בלי הפסקה. מה יכול להיות הבעיה? ד"א הנורה הכחולה שלו נשארת דלוקה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-