מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אבקש המלצה למסך מחשב 27' איכותי למטרת צפייה ביו טיוב אינטרנט ומסמכים תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הבנתי מנושאים כאן בפורום שמערכת חלונות לא עובדת טוב עם סקיילינג, מה שאומר שהרבה תוכנות יהיו מטושטשות במידה ויהיה לי QHD. האם זה נכון? זה שיקול האם לקנות מסך כזה או FHD? כרגע אני בונה על U2515H שהוא QHD.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היום התקלקל מסך הCRT שלי סוף סוף. מתוך לחץ, הלכתי וקניתי ללא שום קריאת ביקורות(לא היה לי מסך חליפי להשתמש בו) מסך 23.6 של פיליפס מדגם 243V5. אני לא רגיל למסכי LCD, אך יצא לעבוד עליהם קצת, ומעולם לא נתקלתי בדבר כזה: מרכז המסך בהיר ביותר, בעוד שהשוליים ממש כהים. ההבדל בצבעים כל כך בולט, עד שאני רואה איך אובייקט מסוים על המסך נהיה "כהה יותר" כאשר אני גולל את התמונה למטה או למעלה. כמו כן, בזמן הגלילה אני רואה שהבצעים של הטקסט ממש משתנים ומקבלים מין גוון ירקרק מוזר שכזה. אני זוכר שלLCD יש בעיה של "אחידות"- אבל שום דבר ברמה הזאת לא זכור לי. כמו כן, הקונסטרוקציה של המסך נוראית: המעמד כל כך לא יציב, שאפילו כשאני מקליד על המקלדת- המסך "מקפץ" טיפה. השאלה שלי לכם היא האם לדעתכם מדו…
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
כמו בפעם הקודמת שהתייעצתי פה, גם הפעם אני מחפש מסך מחשב נוסף. גודל רצוי הוא 23-24 אינץ'. שימוש: בעיקר משרדי (גלישה באינטרנט. צפיה ביוטיוב. עבודה עם מסמכים). אם אפשר שיתמוך גם בצפיה בסרטים FHD, מה טוב. מצאתי את המסך הזה (חיפשתי לפי מידע שמופיע כאן באתר) ובהתחשב בכך שהחנויות המועדפות עלי הן ksp או ivory, אז נכון לעכשיו זו נראית לי הבחירה הטובה ביותר (וגם יש פלוס של HDMI): http://ksp.co.il/?select=.1024..230..1729..2241..424.&list=1&sort=2&glist=1&uin=27058&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 בכל אופן - אם יש משהו מומלץ יותר (בעיקר עכשיו בתקופת הבלאק פריידי), אשמח לשמוע המלצות. המחיר אגב - כמה שפחות (לא רוצה לנקוב במחיר, כי אני לא מבין בתמח…
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
לפני שבוע קניתי כרטיס מסך R7 250, מסתבר שהכרטיס מסך הזה לא תומך ב120HZ. לפני זה היה לי HD4890 והוא תמך ב120HZ. עכשיו הוצאתי את הכרטיס מסך שקניתי (R7) והחזרתי את ה-HD4890 וגם איתו אין אפשרות ל120HZ (פירמטתי תמחשב,ניסיתי להחליף כבלים). במסך שלי יש 120HZ, יש לי אותו בערך שנתיים ותמיד היה (Samsung 2233rz). מה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום ושבת שלום, אני מחפש המלצות למסך מחשב לגיימרים. אני מחפש משהו בין 24"-27", כאשר הדגש העיקרי הוא על קצב הרענון של המסך. כמובן שהמסך גם צריך להיות איכותי. התקציב הוא גמיש, כרגע אני מתחיל ללמוד את הנושא ומחפש המלצות על מסכים טובים. שמעתי שהמסכים של BenQ הם טובים? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מקווה שאני בפורום הנכון.. אני מחפש תוכנה לעבודה עם 2 מסכים. כן, אני יודע שזה מובנה בוינדוס ויש שכפול או פיצול. אני עובד על פיצול מסכים, אבל אני מחפש תוכנה או דרך לניהול שני המסכים על מסך אחד. נניח ויש אודיטוריום ומקרן מקדימה ואני מאחורה רוצה לנהל את שניהם מבלי לראות את המסך השני כמו שהתוכנה של הוינדוס מספקת שממש צריך לראות את המסך השני. מכירים משהו כזה? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
לפני שלוש שנים קניתי את המסך הזה, בהמלצת האתר והפורום (מאוד מרוצה!) אני מעוניין לקנות (או לפחות לבדוק) את ה"יורש" שלו בשביל בן משפחה. לפי השם זה נראה לי זה הדגם החדש - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12930 הבעיה שהמחיר הרבה יותר יקר, בזמנו קניתי את המסך ב-900 ש"ח... מה אני מפספס? עליית מחירים או שיש מסך מקביל ל u2312hm יותר זול?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מסך 27 אינצ' QHD (כמו דל U2715H) אבל אני חושש שכרטיס המסך שלי (7850HD) לא מספיק חזק כדי להריץ בצורה סבירה משחקים ברזולוציה הזו. האם משחק ב-FHD ייצור בעיה של לאג (בגלל האינטרפולציה שהמסך צריך לבצע)? אני מניח שאובדן החדות במשחקים לא יהיה מאוד בעייתי, בהשוואה לקריאת טקסטים. האמנם? בנוסף, האם יש חנות שבה אפשר לחבר לאפטופ למסך QHD כדי לוודא ששינוי ה-DPI בחלונות נותן פתרון סביר לבעיית הפונטים הקטנים? תודה!
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי קניתי את המסך הזה של דל והרכבתי אותו מקודם ואני צריך עזרה/המלצות כל דף אינטרנט שהוא לא עם טקסט וממילא לבן אני רואה בצבעים גרועים מאד הגוונים של צהוב חזקים וממש גרועים - ולא רואים תמונות ברורות ניסיתי לשחק ולשנות את הרמה של הצבעים או של הניגוד (contrast) ואני מנסה לשחק הרבה זמן ולא מגיע לתוצאה טובה אני מנסה את נסיונכם - מה כדאי או צריך לעשות/לשנות??? בתודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
בוקר טוב חברי הפורום אשמח להתייעץ איתכם בנושא הוספת מסך כמסך שני ובעתיד מסך שלישי מטעמי נוחות וגיימינג כרגע יש לי מסך של dell u2414h אני ממש מבסוט ממנו...האם יש טעם לקנות מסך qhd או uhd מבחינת כרטיס מסך יש לי כרגע msi gtx 970 4giga בעתיד אוסיף עד אחד ל sli בגדול השאלה הכי חשובה האם מסך מדגם שונה יפריע לשחק משחקים על 3 מסכים...? ואם יש לכם מסך מומלץ אשמח לשמוע תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קניתי מסך חדש (ASUS VS247HR) ולאחר יום אחד אני כבר רואה שיש פיקסל תקוע (פיקסל שהוא קבוע בצבע אדום). אני יודע שצריך מספר מינימאלי של פיקסלים מתים על מנת לקבל תיקון או החלפה של המסך, אבל במקרה שלי לא עברו אפילו יום יומיים מאז שזה קרה!! מה כדאי לי לעשות? להחזיר את המסך? להחליף אותו באותו אחד או אחד אחר? האם זה משהו שעובר או שזה בטוח ייתקע ככה קבוע? ניסיתי כל מיני דברים כמו לנסות ללחוץ בעדינות באיזור של הנקודה על המסך (כשאני לוחץ כמה סנטימטרים ימינה או שמאלה אז הנקודה האדומה נעלמת אבל כשאני עוזב זה חוזר), ניסיתי את http://www.jscreenfix.com/ לא עזר, ניסיתי וידאו ביוטיוב שמריץ במסך RGB מהר ברצף, גם לא עזר.. תודה מראש לעונים..
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש מסך אבל בחיפה אני לא מוצא אף חנות עם מגוון מסכים שאפשר להתרשם ולראות את איכותם. אם אתם מכירים חנות כזאת בחיפה או בצפון - אשמח לדעת -ואם חנויות טובות במרכז אז גם אפשר - נעשה מאמץ לעבור ביניהם. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
חברת דל מרעננת את סדרת המסכים שלה, ה-Ultrasharp, עם מסך בגודל 27 אינץ' ובטכנולוגיית ה-InfinityEdge בעל גבולות דקים ביותר מי שקנה בשנתיים האחרונות מסך דל Ultrasharp בגודל של 24 אינץ', מכיר את טכנולוגית עיצוב הגבולות של החברה, לה היא קוראת InfinityEdge – טכנולוגית עיצוב בה המסך מתוכנן עם גבולות דקים במיוחד, לעיתים דקים כל כך שקשה לשים לב אליהם, בעיקר בחושך. כעת, עם הטכנולוגיה החדשה מגיע סוף סוף גם מסך Ultrasharp בגודל פיזי של 27 אינץ', אשר נחשף לראשונה בתערוכת CES 2016 וכעת באופן רשמי. המסך נושא רזולוציה של 2,560×1,440 (ובעל קנה מידה של 16:9), תדר רענון של 60Hz ומהירות תגובה של 8 מילי-שניות, בדומה לשאר המסכים בסדרה זו. ה-UltraSharp U2717D החדש של דל. גב…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש להחליף את המסך הישן מאוד שלי (מלפני 10 שנים) . המפרט של המחשב הוא: מעבד I5-4590 כרטיס מסך R9 270X המחשב משמש בעיקר למשחקים וצפייה בסרטים. אשמח להמלצות, התקציב לא קבוע וניתן לשינוי.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היצרנית הקוריאנית פורצת את הסכר ומציגה דגמים ראשונים אשר נוטשים את התלות הבלעדית בחיבור ה-DisplayPort, ומציעים סינכרון חומרתי של קצב הפריימים עם חיבורי HDMI נפוצים האם טכנולוגיית ה-FreeSync לביצוע סינכון אנכי בין אמצעי התצוגה לכרטיס הגראפי בדרכה להפוך לסטנדרט המוביל בשוק המסכים כולו? סמסונג מכריזה על שלושה מסכים חדשים, שהם הראשונים מסוגם אשר מציעים תמיכה בטכנולוגיה שפיתחה AMD בהתבסס על חיבורי HDMI הנפוצים, במקום חיבורי ה-DisplayPort המוכרים מעט פחות עליהן היא התבססה (וגםטכנולוגיית ה-G-Sync המתחרה של NVIDIA מתבססת) עד היום. הדגמים החדשים עונים לשמות CF390 (הפשוטים יותר, בגדלים של 23.5 אינץ' ו-27 אינץ') ו-CF591 (המתקדם יותר, בגודל 27 אינץ' בלבד), וממשיכים את טרנד…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין כמה סוגים של מסכים, כרגע אני עם Samsung SyncMaster 2333SW (מסך ישן), הוא אמנם Full-HD אבל החלטתי לשדרג למסך קצת יותר גדול עם צבעים חדים יותר. הייתי אומר שהחלוקה הולכת 40% משחקים, 40% קריאה, 20% סדרות. אני נורא מתלבט אם ללכת על מסך גיימינג (משחק Rocket League וקצת FPS), או על מסך שהוא לא מיועד לגיימינג (כלומר IPS?) אני מתלבט בין הדגמים: Samsung S27D590CS 27" - שהוא קעור בגודל 27 ומאוד יפה Dell UltraSharp U2415 - שנראה טוב, עם רזולוציית 2K, ובגודל דיי אידיאלי בשבילי Dell U2414H - שיחסית קטן, אבל הוא במחיר טוב או שיש לכם הצעות אחרות בשבילי? אני מאמין ששיפור יורגש בכל מקרה בגלל המעבר מהמסך הנוכחי עריכה: אם זה …
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול רכשתי טלוויזיה חדשה(LG 43LF540Y) היא 43", אותה אני מחבר ללפטופ שלי LENOVO G50. בכל רשימת הרזולוציות הקיימות לי באפשרויות, לא קיימת אחת שמתאימה לחלוטין. הרזולוציה שהמחשב כביכול ממליץ לי, היא חותכת את המסך מעט בגבולות (שורת ההתחל טיפה חוצה את הגבוה התחתון, האיקס של החלונות טיפה חוצה את הגבול העליון וכך גם בימין ומשמאל). יש דרך לפתור את הסוגיה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך איכותי בגודל שבין 23 ל-25 אינץ אבל שיכלול מצלמה מיקרופון ורמקולים מובנים ומאד ישמח אם יכלול כניסות usb אבל זה כבר פינוק ולא חובה. כמו כן שיכלול חיבוריות hdmi אשמח להצעות המלצות שלכם
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, כשקונים מסך משומש, איזה בדיקות אפשר לעשות כדי לוודא שהוא תקין ? ( חוץ מלחבר למחשב ולוודא שעובד...) בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הי שלום אני קצת בור בעניין אבל אם לא נשאל לא נדע בכל מקרה הבנתי שמסך רצוי שהוא יהיה "מט" ולא "מבריק"... איך אני יודע לפי הדגם האם הוא מט או מבריק?.. למעשה אני מעוניין לקנות מחשב נייד ורציתי לדעת איך אני יודע מה איכות המסך... תודה למגיבים
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, על אף שהתעניינתי במסך 27" 4K אני שוקל אולי כרגע לחכות מעט עם המסך. אני כרגע עם שתי מסכי Samsung SyncMaster 226BW ושוקל להחלפת מסך 1 או 2 שגודלם 24". ראיתי את מסכי הIPS של DELL, רציתי לדעת מה דעתכם? במסך הנוכחי מהירות התגובה היא 2MS בעוד שבשאר המסכים של DELL (גם היקרים יותר) מהירות התגובה היא כ-8MS, עד כמה אני ארגיש בהבדל? שימוש: לא משחק הרבה, אבל אשמח לקבל ביצועים יחסית טובים במידה ואבחר לשחק במשחקים (יחסית פשוטים וישנים), עבודה מול פוטושופ לחיתוך קבצי PSD לאתרים. התקציב הוא כ-1000 ש"ח (רוכש באילת כך שמסכים שעד ה-1300 ש"ח יתאימו). תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-