עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Dan7hearz,

שלום, אני מחפש מסך מחשב 100-120HZ בשביל משחקים. התקציב שלי 1500ש"ח (עם לא הגיוני במחיר הזה אז תמליצו מה שיש) גודל לא כל כך משנה. תודה, דן

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  2. Started by Born2Kill,

שלום, מבקש המלצה למסך טוב למשחקים בתקציב הנ"ל וחשוב שהוא יהיה LED (הבנתי שבמסכי לד רואים יותר טוב וגם הם חסכונים וכו'...) יש לי כרגע את ה-Dell 2007WFP. וכמובן, שלא יעלה על 22 אינצ' עדיפות גבוהה ל-20 אינצ'.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. כרגע אני עם מסך 22", Samsung 2253BW, והוא מצוין לגיימינג והוא פשוט אחלה מסך. לפני כמה זמן קניתי YesMaxHD ואני רוצה לחבר אותו למסך, ופשוט תכננתי לקנות כרגע מסך גדול יותר. אני מחפש מסך 28" עד תקציב על 3.5 שקל, אבל חשוב לי מאוד, ואולי הכי חשוב, שיהיה עדיין טוב לגיימינג. בנתיים ראיתי 3 סוגים של 28", של DELL, של HENNS, ושל SonicView ואין לי מושג מה הכי טוב מביניהם לגיימינג. בקיצור, אני צריך שהמסך יהיה טוב לגיימינג, ואין לי בעיה להתפשר על איכויות בסרטים, וארגונומיה וכדומה, הרי אם ה28" טוב לגיימינג, למה שלא יהיה טוב בדברים אחרים? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  4. Started by Ronen Mars,

היי, אני יודע שזה בערך האשכול האלף בנושא המסכים של DELL, אבל קצת סדר לפני הקנייה שאני הולך לעשות: U2414H - הכי חדש - מרכזיית USB3 - מסגרת דקה שמקלה על חיבור כמה מסכים ומגניבה בכללי - 16:9 - מחיר ~ 1300 ש"ח P2414 - בערך כמו הU - קצת יותר ישן - 16:9 - מרכזייה USB2 - אין HDMI - מחיר ~ 900 ש"ח U2412M - גדול ב0.2" - רזולוציה גדולה יותר - 16:10 - יותר שטח עבודה - אין HDMI - מחיר ~ 1200 ש"ח האם יש ביניהם מסכים עם "פליקר" (?) שמורידים קצת מהאיכות של המסך ? מרכזיית USB זה משהו שלא חשוב לי כלל, אבל הרזולוציה + האיכות (עריכת תמונות) כן חשובים. האם אצטרך לכייל אותם כשאקנה ? אם כן, איך עובד התהליך ? תודה

5. נראה לי גודל מקסימום עד 20'' ושיהיה מאוזן מבחינת כל השימושים... אפשר לחרוג במידה וזה משתלם ...

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  6. שלום, יש מבצע (עד מוצאי שבת) למסך LCD MFM SAMSUNG 23 "P2370MS 1080P 5MS HDMI ב-1000 שקל. (http://www.bigdeal.co.il/heb/default.aspx?campaignid=1825) האם כדאי (זה זול ביחס לזאפ) - אך שאלתי היא האם המסך טוב? או שיש מסכים טובים ממנו במחירים זולים? המסך מיועד להורי - המחשב משמש בעיקר לגלישה באינטרנט, תמונות, צפייה בוידאו ולעתים משחקים דוגמת nba או fifa. תודה,

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by lordgod,

הייתי רוצה מסך בעיקר לעריכה גרפית , אבל גם שיהיה טוב לקריאה ותחרגו אם צריך אבל לא יותר מדי ;D

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by SuperStyle,

??? והאים יש הבדל בין T240 ל T260 חוץ מהגודל?

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  9. Started by monya2007,

שלום לכולם, לפני יומיים (יום ראשון) קניתי את המסך הבא: ASUS MK241H זה מסך 24'' בקיצור המסך פשוט רותח אני דיי בטוח שאני יכול לטגן עליו ביצה!!! אני לא יודע אולי זה טבעי פשוט זה פעם ראשונה שאני מתעסק עם מסכי LCD עוד משהו... זה הגיוני שאני מקבל תמונה טובה יותר עם VGA מאשר עם DVI? כי חיברתי לDVI והכל טוב ויפה אבל כשיש כיתוב דק אני רואה את זה בצורה מעפנה משום מה זה לא קרה עם ה VGA אין לי HDMI אבל המסך והכרטיס שלי תומכים בזה שווה לקנות מתאם וקבל? (לפי מה שהבנתי זה סתם DVI+ AUDIO לא?) תודה מראש. נ.ב. שמעתי שצריך לבדוק פיקסלים מתים + זליגת אור איך אני עושה את זה ואיך אני יודע אם יש לי אחד מהנ''ל?

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  10. בעוד חודשיים אני מתחילה ללמוד לימודי הנדסת תעשייה וניהול . מחר אני הולכת לקנות מחשב . עכשיו ההתלבטות היא לגביי מסך התקציב הוא בערך 1000 ש"ח. הייתי רוצה מסך מחשב שאפשר לבהות בו הרבה שעות מבלי שהעיניים מתעייפות או מתבלבלות... המחשב ישמש בעיקר לצרכי לימודים, אינטרנט ומוסיקה וגם סרטים מדיי פעם אשמח על כל המלצה שהיא .... תודה עינת

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  11. אני מקווה שניסחתי את השאלה נכון, האם אני יכול בכלל להציג רזולוציה רגילה במסך רחב של LG שיש לי ושיהיו פסים שחורים בצדדים בלי שהתמונה תמתח, איך אני עושה זאת?

12. Started by tidan26,

שלום! ברשותי מסך מחשב של dell u3011 אני מכבה כל יום את המסך לפני שאני הולך לישון וברגע שאני חוזר מהעבודה אני מדליק אותו ונשמעים רעשים מוזרים לכמה שניות מהמסך ולאחר כמה שניות הם נעלמים מה הסיבה לרעשים הללו? ???

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  13. היום קניתי שני מסכי Samsung SyncMaster 2443BW כביכול. אבל, כשפתחתי את אחד כדי לבדוק אם יש פיקסלים שרופים, גיליתי: 1) בצד השמאלי בעליון איפה שכתוב דגם המסך במקום שיהיה כתוב 2443BW, היה כתוב רק 2443. 2) בצד בימני העליון כתוב לי 50000:1 Dynamic Contrast שלא כמו ב-2443BW הראשון שיש לי, עליו כתוב 20000:1. 3) התפריטים שונים במראה. 4) הדלקתי את המסך החדש וגיליתי גם שהבהירות באותו מצב צפייה (Internet) הינו יותר בהיר, משמע הלבן נראה באמת כמו לבן שלא כמו במסך הישן. תמונות(מסך ישן): מסך חדש: זה בסדר? האם זה דגם כמעט אותו אחד אבל יותר טוב/רע? מה אני עושה? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. יש לי שאלה טכנית, יש לי מצלמת רכב שמצלמת וידאו ברזולוציית 2K. האם אני אוכל לצפות בוידאו ברזולוציה הזו במחשב נייד עם כרטיס מסך מובנה ? או שאני חייב צג תומך 2K כדי שאוכל לראות את הוידאו ? תודה

15. Started by NoobPCUser,

שלום, ברשותי מסך LG FLATRON E2040 וברצוני לחבר אותו אל הקיר בעזרת זרוע. מעולם לא עשיתי את זה אז רציתי לשאול איך זה עובד? האם הזרוע מגיעה עם התקן שמחזיק את המסך או שהמסך מגיע אם התקן שמתחבר לזרוע? ???

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by HaEsrimVeArba,

הי חברה מסך רחב בעיקר לסרטים. עדיף בפחות מאלף אבל אפשר עד איזה 1200 במקרה שיש הבדל ממש ממש גדול. ושאלה: מה קרה ל VP930? למה אין אותו בשום אתר יותר?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  17. אהלן יש לי שאלה על הכבלים של המסך שבאים איתם. טוב אז ככה יש לי 2 כבלים 1 כחול ו1 לבן כזה, עכשיו מה ההבדל בין שני הכבלים הללו? ומה יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  18. לאחר סקר מעמיק החלטתי מהמלצות הרבות פה ללכת לכיוון של lenovo l192p עם פאנל mva. שימושים עיקריים: תיכנות, גלישה וכד' (פונקציית הפיוט באה פה לעזרה...) ובשעות הפנאי המממון סרטים וסדרות (צופה בסדרות אך ורק מהמחשב) באותו תקציב אך ללא פאנל mva ראיתי גם את ההמלצות/דחיות של: 221D 22'' CHIMEI. המסך יהייה מחובר באופן קבוע לנייד עם כבל DVI ולו כרטיס מסך GEFORCE GO 6200 עם 128 מגה. ומערכת הפעלה UBUNTU 7.04 האם הכרטיס חזק מספיק בשביל להחזיק רזולוציה טבעית למסך 21? הדילמה היא החלוקה הלא הגיונית בין טקסט לסרטים (ללא משחקים), האם למישהו יש ניסיון בעבודת תיכנות מטישה על מסך 21 רחב (פתיחת שניי חלונות אחד ליד השני יכול להיות פתרון מעניין...) בתודה מראש על עזרתכם!

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  19. Started by גל עודני,

היי מה המסך גיימינג הכי טוב עד 1700 ש'ח 27 inch ומעלה 144 Hz ומעלה רזולוצייה גבוהה יש לי כרטיס של NVIDIA אז G SYNC

20. Started by Muadib,

אחותי האנימטורית סיימה פרויקט והולכת לעבוד הרבה מהבית, אז חשבנו לצ'פר אותה במסך חדש. נראה לי ש 20 יספיק אם היא תשמור גם את המסך הישן אבל תקנו אותי אם אני טועה. לי יש 2007WFP ואני מת עליו, אבל אני לא יודע אם זה מספיק טוב לאנשי מקצוע. אולי בכלל עדיף CRT? תגידו לי אתם. תודה!

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  21. תקיצב:800 גודל:22/23 יש לי הצעה למסך הזה צרייך חוות דעת:http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6021&CatCode=398

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. התקציב שלי הוא 1000-1400 ש"ח אני רוצה שהוא ישמש לי לגיימינג שיהיה לו ניגודיות גבוה שיראו טוב במשחקים :] תייעצו לי איזה מסכים כדי לי בבקשה. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  23. אני שוקל לקנות מסך 27 אינצ' QHD (כמו דל U2715H) אבל אני חושש שכרטיס המסך שלי (7850HD) לא מספיק חזק כדי להריץ בצורה סבירה משחקים ברזולוציה הזו. האם משחק ב-FHD ייצור בעיה של לאג (בגלל האינטרפולציה שהמסך צריך לבצע)? אני מניח שאובדן החדות במשחקים לא יהיה מאוד בעייתי, בהשוואה לקריאת טקסטים. האמנם? בנוסף, האם יש חנות שבה אפשר לחבר לאפטופ למסך QHD כדי לוודא ששינוי ה-DPI בחלונות נותן פתרון סביר לבעיית הפונטים הקטנים? תודה!

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  24. Started by markdd,

שלום לכולם, רציתי להגיד שהתרשמתי מאוד מהפורום שלכם - יש כאן אנשים מקצועים שמבינים על מה הם מדברים כל הכבוד ! אני מחפש (כבר זמן מה ) להחליף את הCRT שלי למסך LCD טוב עברתי אין ספור חנויות,פורומים,אתרי השוואה וכ"ד ועדיין מטלבת אני מחפש מסך 19-20 '' ל : עבודה עם מסמכים,אינטרנט ועריכת וידאו,מחשקים וסרטים . תקציב : 2000 ש"ח (אם אפשר לא לחרוג יהיה טוב ) יש לי בעבודה 2 מסכים : IBM דגם L191P שהוא 19 '' ו-DELL גדם 2007FP של 20'' אין מה להשוות הDELL לוקח בגדול .אז כבר סגרתי עם עצמי שאני הולך על DELL חבר שלי קנה LG1970HR ולדעתי הוא נראה יותר טוב (צבעים יותר חיים,בהירות ) לגבי זמן תגובה - לא ראיתי הבדל מהותי למרות שDELL הוא 16 msec וה-LG הוא 2MS (אולי אני טועה ?) . ובנוס…

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  25. טוב חברים כנירא שעשיתי איזה פאשלה שלא עונים לי כנירא עברתי על משהו בחוקי הפורום אני סטודנט וחושב לי כל שקל בגלל זה התקציב שלי עד 700 אני מחפש מסך לקריאת טקסט ללימודים ובעיקר למשחקים יש לי התלבטות אם כמה מסכים אני ירשום מחיר ודגם אז ככה 1. chimei 22qd 600 שקל 2.fujicom 2230 600 שקל 3.samsung ex 2220 -700 שקל 4.acer a221hql 600 שקל המסכים שעכשיו אני רושם זה כבר חריגה שלא בטוח היה לי את הכסף אבל זה כבר מסך ממש יותר איכותי בשביל עוד 50 -100 שקל אני יקח 1.samsung b2330 790 שקל 2.lg e2240t 775 שקל 3.samsung 2333t שהבנתי שהוא עולה + - 800 (אני חושב שהכי טוב לקחת את acer ואם כבר חרגתי לקחת את ה lg אבל דעתי לא ניחשבת חחחח אז פניתי אליכם) תודה פורום hwzone אתם עוזרים…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.