מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
משיהוא רכש? יש איפשהוא לראות אותו בחנות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכם =) קניתי מסך 2253BW ואני רוצה לדעת איך לכוון את הבהירות והצבעים, אם יש תוכנות מסוימות שצריך וכל מיני דברים כאלה כדי שאני אראה בסופו של דבר הכי טוב שאפשר, ושאני יפיק את המקסימום מהמסך. בנוסף, הסמן של העכבר שלי נעלם אחרי 2 שניות שאני שם אותו על רקע לבן... תודה רבה מראש =)
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני מעוניין לקנות בהקדם האפשרי(מחר או במוצ"ש) מסך מחשב lcd 22 אינצ'... לכן אני ישמח לכמה שיותר חוות דעת והיענות ככל האפשר בהקדם האפשרי! מנסיון העבר שלי יש לי חוסר מזל במסכים כי נפלתי בפעם האחרונה שקניתי מסך lcd למחשב לכן אני מבקש את העצה שלכם.. חשוב לי שהעצה תיהיה מבוססת ועם ידע ועוד יותר עדיף עם ניסיון.... (אני מתכוון שלא כל מי שקרא את הרשימת המלצות ימליץ לי על אחד מהמסכים ברשימה אלא אני ירצה לשמוע דווקא חוות דעת מדוע לקחת את המסך האחד ולא את האחר וכו'...) התקציב שעומד לרשותי הוא 1200 ש"ח מטרות מהמסך: 1) משחקים 2)שירים 3)אינטרנט *** אולי בעתיד אני גם יחבר אותו לyes אבל לא בטוח 4)כולל dvi ומכיוון שאני לא חכם גדול במסכים אז בעיקרון אני יבקש מסך שעונה…
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
הי חברה מסך רחב בעיקר לסרטים. עדיף בפחות מאלף אבל אפשר עד איזה 1200 במקרה שיש הבדל ממש ממש גדול. ושאלה: מה קרה ל VP930? למה אין אותו בשום אתר יותר?
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
אין פיקסלים שרופים ואין דליפות אור, התמונה מדהימה בסרטים והמסך עצמו חבל על הזמן! אבל - ללאפטופ שלי יש יציאת VGA בלבד והתמונה לא יוצאת מי יודע מה, זה מעצבן אותי לאללה ולכן החלטתי למכור אותו הלאה. מי שמעוניין - 2709W גירסה A02 (נראה שבארץ כל הגירסאות שנמכרות הן עדיין A00, לפי שיחה שערכתי עם מישהו מחנות Panda's). נרכש אתמול ב 3600 ש"ח מאלכס - מוכר ב 3500 ש"ח כי הקופסה נפתחה והמסך נבדק - תוודאו קודם שיש לכם יציאת DVI או HDMI מהמחשב (כי עם יציאה אנלוגית התמונה יוצאת לא חדה מספיק). בקיצור: גירסה A02, אפס פיקסלים שרופים באחריות, 415 ש"ח פחות מזאפ. אני גר במרכז תל אביב. אבי - 052-6060634
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
יש לי מסך של LG W2261V כשאני מנסה לראות בו סרטים (שנאטים תקין במסך של הנייד לדוגמא) בכל פעם שיש בסרט קטעים חשוכים/שחורים, רואים באזור פיקסלים ריבועים... מה אפשר לעשות ? האם יש מצב שזאת האיכות של המסך ??? הנתונים שלו די גבוהים... נסיתי לשנות קצת את ההגדרות אך שום דבר לא הואיל...
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, האם הגירסה של המסך 001 יותר משמעותית מה 000 אם כן במה היא יותר טובה תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך G-FORCE 5200 ובדעתי לרכוש מסך 971P של סמסונג
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מה זה קונטרסט "דינאמי" וקונטרסט "אמיתי"? (אני יודע מה זה קונטרסט) וכיול זה איפוס צבעים במסך? (תתקנו אותי) תודה!
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המסך יהיה מיועד בעיקר לסרטים ולאינטרנט, מדי פעם גם משחקים. רוב התוכן הוא ברזולוציית 720p - מה שאומר 16:9 - בלי שוליים שחורים. מצד שני לאינטרנט אני מניח יהיה נח יותר 16:10 מה גם שלפעמים יש סרטים רזולוצייה רחבה יותר ואז במילא יהיו פסים שחורים. מה לדעתכם עדיף? ושאלה קטנה האם החיבור המסך בHDMI יהיה איכותי יותר מבDVI? אני יודע שבטלוויזיות זה ככה האם גם במסכי מחשב? עוד משהו כ.מסך 7600GT יחזיק רזולוציית FHD?
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני צריך לעבוד עם הרבה נתונים בו זמנית. מה הפיתרון הכי טוב בשבילי? לקנות שני מסכים עם כרטיס מסך שיוכל לפצל לי את התמונה? או אולי לקנות מסך ממש גדול ולהשתמש ברזולוציה מטורפת? מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אוקיי עוד כמה חודשים אני קונה מחשב+טלוויזיה אבל עכשיו כבר יש לי טלויזיה 26 אינצ' אבל החדר שלי הוא 3 מ' לכן אני קונה 32 אינצ' אבל למחשב אני צריך גם לקנות מסך שיעלה יותר ממה שהטלויזיה שלי שווה... אז חשבתי לעביר אותו למחשב... זה lcd של grundig ואז אני השים אותה על הקיר עכשיו היציאות שלה הן: vga, hdmi and s video במה לבחור??? הרזלוציה הגבוהה ביותר היא ב-hdmi 1920x1080 הכרטיס הגרפי שיהיה לי הוא ה-4670... בדקתי ונראה לי שהוא יתאים, אבל הוא יספיק ל-26 אינצ' או לקנות את ה-4850/4870 הבעיה באיזה מרחק אני צריך להיות בשביל לראות בה? זה מסוכן? ומה שהכי נראה לי זה ה-scarlet 32 אינצ' של lg יש חנות אמינה(רצוי רשת מוכרת), באזור תל אביב וזולה שיש עליו (בלבד!) מבצע רציני ומשתלם??? תודה לעוז…
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- נשבר לי המסך משהו משוגע, אני צריך מסך באיזור ה800 שקל לא יותר. יש את המסך הזה של MAG שראיתי בKSP ב810 שקל : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=589547 ואת המסך הזה של CHIMEI ב760 שקל : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=696616 התלבטתי גם עם הT200 (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708199) אבל הוא 20 אינצ' והייתי מעדיף 22, מה אתם אומרים? המפרט שלי הוא : Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz GIGABYTE GA-EP43-DS3L 4GB RAM OCZ Platinum 800Mhz GIGABYTE HD4870 256bit 512MB GDDR5
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום כולם. אני צריך מסך לעבודה משרדית נטו. תקציב עד 500. עד 19". אין טעם בגדול מזה תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
קניתי היום T190P בסרטים באיכות DVDRIP רואים גרוע ומפוקסל במסך הקודם שלי שהיה 15" ראו את אתם סרטים (אותם קבצים גם) ממש טוב איך אני משנה את הרזולוציה בנגן MEDIA PLAYER CLASSIC? ולהתקין דרייבים של המסך יעזרו? איך מתקינים עם הדיסק? BTW, הכרטיס מסך שלי הוא 9500GT 512MB
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
LG L1900R המסך לא מפסיק להבהב ... הכוונה כיאלו הוא נכבה נדלק נכבה נדלק ... מה זה יכול להיות? אי אפשר להיות על המחשב ככה יש לי גם טלויזיה 32 מחוברת ושם הכל בסדר רק המסך מהבהב זה הורס תעניים
-
- 2 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות טלוויזיה בגודל 22-24 אינץ שמשמשת גם כמסך מחשב. רציתי לדעת האם צריך רכיב מסויים למחשב או רכיב כלשהו נוסף שאני צריך לקנות ולהתקין/לחבר על מנת שהמסך יעבוד בשני המצבים או פשוט מחברים, רואים, ומעבירים ממחשב לטלוויזיה וההיפך בלחיצת כפתור? סה"כ מדובר במחשב דיי ישן שאותו אני רוצה לחבר למסך ואני מעוניין לדעת אם יש צורך במשהו נוסף כי כבר שמעתי על איזה כרטיס טלוויזיה או משהו בסגנון שאולי אני צריך לחבר כדי שזה יעבוד. בנוסף, אם יש המלצה של מישהו על מסך כזה מניסיון אני אשמח מאוד- אם לא תודה בכל זאת (התקציב נע בסביבות ה1500 ש"ח) תודה,
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
אוקי קראתי פה את כל מה שנכתב כבר על המסכים שאני מתכוון לשאול לגביהם והמידע דיי מבלבל.. אחד אומר קח את זה והשני אומר קח את האחר.. אחד מדבר יותר על אורגונומיה מאשר על איכות המסך עצמו והשני על הפאנל.. בקיצור מסכי 24 בתקציב של 1300-1400 ש"ח. הינה המעומדים: 1. LG W2442PA 2. SAMSUNG 2443BW 3. SAMSUNG 2433BW 4. SAMSUNG T240 עקרונית חשבתי אולי גם לחבר את הממיר למסך אבל הוא מוציא רק COMPOSITE שזה לא ממש עוזר לי.. אז נראה לי שאני אוותר על הרעיון, אין לי כוח להוציא עוד כסף בישביל כרטיס טלויזיה למחשב.. בקיצור זו ההתלבטות שלי.. בקשר ל"ארגונומיה" מספיק לי המסך יוכל להיות מול הפרצוף שלי.. כלומר לכוון אותו בזווית למטה ולמעלה. כרגע אני עם LG L1970HR שהוא מסך מעולה כן אבל מעוניין אני במס…
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
הי, קניתי לא מזמן מסך רחב של MAG בגודל 20". אני משתמש ברזולוציה 1680*1050. כשאני מפעיל את המחשב ואת המסך, זו הרזולוציה שהמחשב עולה איתה. אבל כשאני מכבה את המסך ומפעיל שוב, הרזולוציה שעולה היא 1400*1050, ואני צריך כל פעם להחליף אותה מחדש. עוד דבר שקורה כשאני מכבה את המסך ומפעיל אותו זה שהמחשב עושה צליל כמו כשמחברים או מנתקים Disk On Key, לדוגמא. איך אפשר לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מסך מחשב למשחקים שישמש גם כטלויזיה. דרישות: 22 אינטש LCD מחיר עד 1300 שח. כרגע מצאתי שני מסכים בקטגורייה זו: W2205S-TD KTC במרדנית שמחירו 1270 שח. CMV-222H Chimei שמחירו 1149 שח. איזה משניהם עדיף והאם זו בחירה טובה ? אולי יש לכם המלצה אחרת ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש חיה כזאת? התקציב הוא 1500-2000 שקל אנא עיזרו לי למצוא את הדגם המתאים. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך 20' רחב הטוב ביותר בסכום עד 1000 שקל ובעל יכולת כיוונון לצדדים ולגובה. הקניה מ-אופיס דיפו http://www.officedepot.co.il/catalog/vkgSearch.do;jsessionid=00005MOQPpEHlyEWXi-SlBzTs10:12bbi68k5?No=0&Ntt=%d7%9e%d7%a1%d7%9a&Ntk=all&Ntx=mode+matchpartialmax&N=2&Nty=1 תודה.
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-