עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Socrates,

.

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  2. המסך ישמש לעבודה ממושכת יומיומית מהבית (בעיקר תכנות). אמל״ק - האם לרדת מעט באיכות בשביל מסך גדול יותר, עם חיבורים עדיפים? והאם כדאי בכלל 27 אינץ לצרכים שלי? אופציה ראשוניה - Dell U2518D 25 אינץ מסדרה U האיכותית ביותר של דל, 1,550 ש״ח https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=24583 אופציה שניה - Dell P2720DC 27 אינץ מסדרה P (גרסה אחת מתחת לU), מתחבר בחיבור USB-C אחד ללפטופ (תצוגה, נתונים, טעינה). 1,590 ש״ח. https://www.pc365.co.il/product-21765-Dell_27_USB_C_Monitor_P2720DC_3Y?hidedetails=true&gclid=CjwKCAjw3-bzBRBhEiwAgnnLCvqsBnFi6DqM34LreeCwbO12VLJsnll0rYkM09YFCarYrB4tbrtXthoCiOoQAvD_BwE …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. המסך צריך להתאים גם למשחקים וגם לגלישה באינטרנט..כמה שגדול יותר טוב יותר מבלי לאבד איכות,התקציב רלוונטי באספקט של עלות/תועלת ,לדוגמא,שני מסכים שנותנים אותה תמורה האחד עולה 4K והשני 8K..אז הראשון עדיף מבחינתי,תודה מראש לממליצים...

4. 1) אני זקוק להמלצה למסך מחשב עם פאנל איכותי לעבודה משרדית ממושכת (תיכנות, קריאה וכו'...) וכמובן גם למשחקים. גודל 19''-20''. איך לדעתכם המסך LG L2000CP (כמעט ואין עליו ביקורות ???) ? 2) האם גודל הנקודה הקטן ב-20'' יפריע בקריאה או יגרום לכאב עיניים? 3) האם כרטיס המסך Abit RX600 Pro-256PCIE יסחוב רזולוציה כזאת? 4) האם גם מסך רחב יוכל לענות על דרישותי? תודה מראש לכל העוזרים!!

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  5. שלום לכולם, במסגרת קניה של מחשב שלם אני מעוניין לרכוש מסך 22"/24" לשימושים הבאים: 1) משחקי תלת-מימד. 2) אינטרנט ואופיס. 3) עבודה תכנותית. 4) עריכה גרפית בסיסית של תמונות (Picasa, מעט Photoshop) - בעיקר תיקון של תמונות ממצלמה דיגיטלית. חשוב לי שהמסך יעבוד טוב במשחקים (ללא מריחות או תופעות בולטות אחרות) ובנוסף אני מעוניין שהתצוגה תהיה נקייה ושטקסט יהיה קריא. אפשרות להנמיך ולהגביה את המסך (העמוד שלו) היא בהחלט רצויה אך לצערי ברוב מסכי ה-22" היא לא קיימת. עקב שיקולי תקציב החלטתי ללכת על ה-Asus VW222u (העולה כ-1100-1200 ש"ח) שמציג איכות תמונה יחסית טובה וגם ראיתי אותו בפעולה אצל חבר שלי. מצד שני, שמעתי ביקורות טובות מאוד על ה-Dell 2408WFP (כולל ממישהו שיש לו את המסך הזה) ואני …

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  6. שלום, ברשותי מסך "22 של ASUS מזה מספר שנים, המסך שירת ועדיין משרת אותי נאמנה אך החלטתי שהגיע הזמן להתחדש במסך חדש. כרטיס מסך: Radeon 7970 oc dual x תקציב לרכישה: 2000 ש"ח בגדול אני מתלבט אם ללכת לכיוון מסך המוגדר כמסך גיימינג (144Hz,1ms וכו') או שניתן לקבל מסך מעולה שיתאים לשימושי בפחות השקעה כספית. בגדול אני אוהב לשחק ברוב המשחקים החדשים ובמשחקי רשת (בעיקר cod לא באופן תחרותי). 1. האם ללכת על מסך "24 או גדול יותר ? 2. האם מומלץ ללכת לכיוון מסך גיימינג כמו שציינתי למעלה בראיה עכשווית ועתידית או האם זה יהיה מיותר לאור זאת שלא ניתן לנצל את תכונותיו ? 3. מחפש מסך איכותי כזה שנסקר רבות ומומלץ כמו לדוגמה Asus VG248QE. אני אוהב להשקיע במוצרים איכותיים ומוכן לשלם עבורם אך לא …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. הי לפני כמה שנים קניתי להורי מסך "19 שהתאים - ניתן להורידו לגובה השולחן ולהטות אותו אחורה. הדגם שקניתי אז - סמסונג 721s. בתצוגות של חנויות הקניונים לא מצאתי מסך "24-"22 שיש לו את התכונה הזו. השימוש הוא "ביתי קל" - קצת גלישה, מסמכים ומצגות שעוברות במייל מישהו מכיר? תודה

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  8. Started by assi85,

שלום לכולם! אני זקוק לעזרה מאד דחופה אני אודה לכם אם תהיה לכם אפשרות לעזור. אני מחפש לרכוש מסך מחשב בדחיפות, אך ישנה בעיה, אני חייב שהמסך יהיה מבריק! ציפי קריסטלי או זכוכית, אבל שיהיה מסך טוב ואיכותי, לא כ"כ חשוב המחיר. 22 - 24 אינץ' ורצי מאד שיהיה לו חיבור HDMI, כמובן שאני מחפש מוצר חדש לא אכפת לי אם מהארץ או מחו"ל, העיקר שיהיה מבריק. יש לי כיום מסך איכותי של LG (23EA73) , אבל מט אני לא מסתדר איתו,מאוד מציק לי בעיניים. חייב מסך מבריק בדחיפות. תודה רבה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. לאחרונה הזמנתי את המסך הנ"ל אשר לא היה זמין במלאי וכעת החנות קיבלה אותו. מקריאה כאן בפורום ובאתרים אחרים הבנתי שהמסך מיוצר על ידי Dell עם שני פאנלים שונים האחד הוא S-IPS אשר נחשב לאיכותי ומומלץ בעוד שהשני הוא M-PVA אשר איננו מומלץ במקרה של המסך הנ"ל. יצרתי קשר עם החנות בנדון ונאמר לי שאני לא יכול לראות את המסך או לפתוח את האריזה בטרם הרכישה אך לבקשתי קיבלתי את המספרים הסידורים והאינפורמציה הזמינה על גבי האריזה ורציתי לדעת האם ניתן לדעת את סוג הפאנל בהתאם לכך והאם כדאי לרכוש את המסך בהתאם. האינפורמציה שנמסרה לי היא כדלהלן: DP/N OHM064 CZ-OHM064-70522-729-ORVL REV A04 האם ניתן לדעת באיזה מדובר על סמך המידע הנ"ל? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Homey,

רציתי לדעת, התקציב שלי הוא עד 1800 שקל +- , אני מחפש מסך איכותי, אני מעדיף איכות על גבי גודל. השאלה שלי מה עדיף, ממה שאני מבין מסכי ה 19" איכותיים יותר ממסכי ה 22". (השימושים שלי הם קצת משחקים, הרבה סרטים, וגלישה באינטרנט) ממה שהבנתי יש 2 מסכי 22" שצריך לשים עין עליהם: LG L226WTQ (אגב, עם איזה פאנל הוא מגיע?) והשני Samsung SyncMaster 226BW אני לא יודע מול איזה מסכי 19" רחבים להשוות אותם (אני רואה הרבה סרטים וחשוב לי שהמסך יהיה רחב), אני אשמח ל2 דגמים מובילים בתחום ה 19" WIDE אז מה לעשות? 19" רחב, או 22" ?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  11. Started by spaltiel,

אני מחפש מסך למטרה של קריאה אינטנסיבית וצפייה בסרטים. אני מתלבט בין הדגמים הבאים: 1. Viewsonics VP930b 2. Samsung 917p 3. Dell 2007wfp איזה מבין השלושה הייתם ממליצים לי או אולי בכלל אני לא בכיוון וכדי לי לעבור למסך אחר. בנוסף אני אשמח לדעת האם שווה להשקיע את האקסטרה 500 ש"ח בין הdell לVS והSamsung. תודה וחג שמח, אמיר

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  12. יש ברשותי מסך שיחס התמונה שלו הוא 16:9 ניסיתי לפעמים להריץ משחקים שהיחס שלהם הוא 4:3, עם זה לא היתה בעיה, אפשר בהגדרות "הפיסיות" של המסך לעשות את זה WIDE או AUTO וכשזה WIDE זה נמתח ומכסה את כל המסך. אבל כשאני מפעיל משחק שהיחס שלו הוא 16:10 ומותח אותו עם WIDE, זה נמתח רק לרוחב, נשארים עדיין 2 שורות שחורות מלמעלה ומתחת לתמונה.. אתם יודעים איך אפשר למתוח את התמונה גם למטה? אין אפשרות בהגדרות של הכפתורים על המסך למתוח את התמונה חוץ מהאפשרויות "AUTO\WIDE" המסך שלי זה 2333SW של סמסונג(23 אינץ) והכרטיס מסך HD4870

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  13. Started by M.o.D,

הנתונים של שתי המסכים אותו הדבר אבל המחיר שונה מישהו יכול להסביר למה?

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  14. Started by golan1971,

בשעה טובה לאחר התלבטיות והתיעצויות אצלכם,קניתי היום את ה- 2209wa dell ואני מאוד מרוצה .אז תודה לכל העושים במלאכה :yelclap:

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  15. Started by Shoshan,

931B Samsung אני קונה אותו ב750 שקל האם שווה המחיר והאם המסך טוב למשחקים וסרטים? וזה פאנל טוב?

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  16. Started by eyarit,

אני יודע בתור גבר שהגודל לא ממש קובע, למרות שברור על מה הייתי הולך בכל מקרה, אני מתלבט בקניית מסך LCD והבחנתי כי אין הרבה הבדל מחיר בין מסכי 22" למסכי 19" האם ההבדלים הם באיכות התצוגה? (אני הולך לעבוד הרבה עם TEXT) או רק הבדל מזערי בניצול שטח העבודה? האם מסכי 22" גדולים מדי למי שעובד הרבה מול האינטרנט ולאו דווקא רואה סרטים או משחקים? בקיצר, מה לדעתכם ראוי לבחור מהגדלים הנ"ל? אודה על עזרתכם. נ.ב- ברור שאשמח להמלצות קנייה של דגמים מובחרים עד 1500 ש"ח

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  17. Started by David34,

בבאג הכריזו על שבוע ללא מע"מ שווה להיכנס ולראות .בחלק מהמסכים כמו ה-971P הם כעת הזולים ביותר ]לפי זאפ[

18. Started by Xvertigo,

חיפשתי סקירות רציניות לגבי המסך ולא מצאתי... מישהו יודע משהו עליו? איך הוא? יש סקירות טובות עליו? כל מידע יתקבל בברכה!

19. חיפשתי ועד עכשיו לא מצאתי משהו שעונה על כל המפרטים הנ"ל. יש טיפים?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום, יש לי את ה 2007FP של Dell כבר שנתיים ואני מרוצה עד הגג. אני רוצה להוסיף מסך נוסף לידו, שיתפקד כמסך שניוני, ונראה לי שיהיה נחמד אם הוא יהיה "24 ברזולוציה של 1920x1200 כי אז הוא יהיה בדיוק בגובה של ה Dell ובעל אותה רזולוציה אנכית (ה Dell הוא 1600x1200). אני בעיקר כותב קוד ומסמכים, קצת וידאו (אם hulu נחשב) ו COD4 ברגעי הפנאי. חשובה לי בעיקר חדות טקסט. לא רוצה להוציא מעל 3000ש"ח ולכן ה Dell "24 לא בתקציב. ראיתי שהמחיר מתחיל מ 1200 אז אני מקווה שניתן לקנות מסך סביר בפחות מ-2000. תודה

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  21. Started by hedva,

לחבר הלך הצג שימוש עיקרי, סרטים ומשחקים, ומעט עבודה משרדית

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  22. חברת דל מרעננת את סדרת המסכים שלה, ה-Ultrasharp, עם מסך בגודל 27 אינץ' ובטכנולוגיית ה-InfinityEdge בעל גבולות דקים ביותר מי שקנה בשנתיים האחרונות מסך דל Ultrasharp בגודל של 24 אינץ', מכיר את טכנולוגית עיצוב הגבולות של החברה, לה היא קוראת InfinityEdge – טכנולוגית עיצוב בה המסך מתוכנן עם גבולות דקים במיוחד, לעיתים דקים כל כך שקשה לשים לב אליהם, בעיקר בחושך. כעת, עם הטכנולוגיה החדשה מגיע סוף סוף גם מסך Ultrasharp בגודל פיזי של 27 אינץ', אשר נחשף לראשונה בתערוכת CES 2016 וכעת באופן רשמי. המסך נושא רזולוציה של 2,560×1,440 (ובעל קנה מידה של 16:9), תדר רענון של 60Hz ומהירות תגובה של 8 מילי-שניות, בדומה לשאר המסכים בסדרה זו. ה-UltraSharp U2717D החדש של דל. גב…

23. Started by lael,

איך המסך הזה ההורים שלי קנו תמסך הזה בלי לדבר איתי http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=593594

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by romchik19,

קניתי מסך חדש 2333SW של סאמסונג , אני מחבר אותו לנייד שלי דרך VGA שם על רזולוציה של 1920X1080 , התמונה יוצאת לא מדוייקת יש הפרעות כאלה כמו פסים זזים , מה ששמתי לב שברגע שאני משנה את הContrast בהגדרות של מסך הם זזים לכל מני מקומות במסך כיוונתי אותו ל58 , שם רואים הכי פחות את ההפרעות האלה . אבל עדיין קיימים וזה מפריע ברזולוציה 1600X1200 אין הפרעות וגם בחלק מרזולוציות יותר נמוכות. השאלה שלי , האם הבעיה של הפרעות ותמונה לא מדוייקת היא חיבור ישן או שצריך להחליף את המסך ? אם זה חיבור אני אצטרך לקנות מחשב נייח חדש עם כרטיס מסך תומך DVI , ככה שזה די חשוב לי תודה

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  25. Started by אור כהן,

מצאתי שני מסכי 22 אינץ' עם פאנל Advanced PVA שלא עוברים את גבול ה2000. האם הנתונים אמיתיים? האם יכול להיות שקיימים מסכי 22'' איכותיים? : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5149 http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=16987

• 2 תגובות
    • 782 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.