עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני רוצה לקנות מסך מחשב שישמש לעריכה גרפית של תמונות, ובעתיד מקווה שגם לעריכת וידאו. לכן נורא חשוב לי הדיוק בכיול המסך, וגם שיהיה נוח לעבוד איתו שעות מרובות. התקציב הוא כ1500, אני יודעת שהוא נמוך.. קראתי הרבה באתר ובפורום, ויצאתי מבולבלת למדיי. גם חלק מהמסכים לא הצלחתי בכלל למצוא איפה מוכרים אותם וכמה הם עולים כמובן שלאחר הבדיקה, הבנתי שהמסך חייב להיות מפאנל VA. גם הבנתי ש20'' הכי טוב מבחינת היחסי צירים לעריכת תמונות מDSLR (ששם יחס הצירים הוא 3:2), אבל שבתקציב שלי עדיף לדבוק ב19'' ;D. גם הצלחתי למצוא כמה דגמים נבחרים! viewsonic vp930b eizo s1910 lg l2000cp אבל בחיפוש באינטרנט אחר חנויות שמוכרות את המסכים, מצאתי רק את הLG. בכל מקרה אשמח לשמוע אם יש בכלל מסך …

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  2. Started by olegr,

מחפש מסך 22-מתעסק בצילום-גרפיקה-פוטושופ עד1500 ש"ח תודה מראש חבר'ה.

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  3. Started by Riger,

הזמנתי את הT220P של סמסונג ועכשיו אני קראתי כמה חוות דעת שליליות על המסך רציתי לדעת האם כדאי לשנות את ההזמנה ולקחת את VW222U של ASUS או לדעתכם הT220P עדיף עליו? המסך הוא לסרטים,משחקים וגם לגלישה באינטרנט... דרך אגב יש בהם אפשרות להטות את המסך למטה?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  4. Started by EAD,

היי יש בערך 5 מודלי מסכי מחשב בגודל 30 למחשב. יש את זה של DELL זה של EIZO של NEC ושל SAMSUNG וגם אחד (ישן כבר) של APPLE העניין הוא, שלעומת מסך 24 או 26 איכותי (נניח כמו שלי), הם ממש מאכזבים. אולי עבור משחקים זה נחמד ורזולציה גבוהה ומסך גדול, אבל לרוב יש להם בעיות כמו GHOSTING (DELL לדוגמא) או בעיות אי אחידות צבע, או לבן בוהק, בקצוות, או כל מיני בעיות אחרות. אני ממש לא הראשון שאומר את זה, יש פורומים בחול (ארה"ב) ושם המסכים עולים לפחות 30 אחוז פחות מפה, ואנשים שיש להם מסכי 24 ו26 ו30, לרוב די מאוכזבים ממסכי ה30. ואני מדבר על אנשים גרפיקאים או GAMERS רציניים, אנשים שיש להם בבית איזה 3-4 מסכי מחשב מ24 אינץ ומעלה אז למה זה ככה? האם 30 אינץ מתחיל להיות "גדול על" טכנו' LCD שאנו …

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  5. המסך צריך להתאים גם למשחקים וגם לגלישה באינטרנט..כמה שגדול יותר טוב יותר מבלי לאבד איכות,התקציב רלוונטי באספקט של עלות/תועלת ,לדוגמא,שני מסכים שנותנים אותה תמורה האחד עולה 4K והשני 8K..אז הראשון עדיף מבחינתי,תודה מראש לממליצים...

6. 1) אני זקוק להמלצה למסך מחשב עם פאנל איכותי לעבודה משרדית ממושכת (תיכנות, קריאה וכו'...) וכמובן גם למשחקים. גודל 19''-20''. איך לדעתכם המסך LG L2000CP (כמעט ואין עליו ביקורות ???) ? 2) האם גודל הנקודה הקטן ב-20'' יפריע בקריאה או יגרום לכאב עיניים? 3) האם כרטיס המסך Abit RX600 Pro-256PCIE יסחוב רזולוציה כזאת? 4) האם גם מסך רחב יוכל לענות על דרישותי? תודה מראש לכל העוזרים!!

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  7. Started by vc820,

חזרתי היום מהעבודה,הכנתי כוס קפה,הדלקתי את המחשב והופ... חושך בעיניים ! מסך ה- CRT הזמני של LG הצטמק לו לפתע פתאום והראה לי פס אנכי צר באמצע המסך. בדיקה מהירה העלתה שהמסך שבק חיים ולא ניתן לשפר את המצב. בשבועיים האחרונים, לאחר התלבטויות רבות,קריאת מאמרים רבים, וביקורות עד שיצאו לי העיניים החלטתי לקנות את הסמסונג הנ''ל. ביחד איתו קניתי מסך 20 רחב דגם 2043 של סמסונג לילדה שלי. נראה נחמד מאוד,וכרגע נוסף לי המון מקום על שולחן העבודה.חששתי בהתחלה שהכל יראה לי מכווץ אבל לאחר התקנת התוכנה המצורפת הכל נראה תקין.שיחקתי קצת עם ההגדרות של המסך והגעתי למצב צפייה טוב מאוד. 2 שאלות לי אליכם: עדיין לא פתחתי את האריזה של המסך השני (2043 ) האם המסך הזה תומך כמו ה-2253 בהתאמת הישומים לפור…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by TaLTooL17,

אני מעוניין במסך הנ"ל, האם כדאי לקנות אותו? המחיר שלו דיי טוב(יחסית). אבל הבנתי שלא חסרות לו בעיות, ויש כמה גרסאות של המסך. אשמח לקבל עזרה, תודה מראש.

9. שלום לכולם, במסגרת קניה של מחשב שלם אני מעוניין לרכוש מסך 22"/24" לשימושים הבאים: 1) משחקי תלת-מימד. 2) אינטרנט ואופיס. 3) עבודה תכנותית. 4) עריכה גרפית בסיסית של תמונות (Picasa, מעט Photoshop) - בעיקר תיקון של תמונות ממצלמה דיגיטלית. חשוב לי שהמסך יעבוד טוב במשחקים (ללא מריחות או תופעות בולטות אחרות) ובנוסף אני מעוניין שהתצוגה תהיה נקייה ושטקסט יהיה קריא. אפשרות להנמיך ולהגביה את המסך (העמוד שלו) היא בהחלט רצויה אך לצערי ברוב מסכי ה-22" היא לא קיימת. עקב שיקולי תקציב החלטתי ללכת על ה-Asus VW222u (העולה כ-1100-1200 ש"ח) שמציג איכות תמונה יחסית טובה וגם ראיתי אותו בפעולה אצל חבר שלי. מצד שני, שמעתי ביקורות טובות מאוד על ה-Dell 2408WFP (כולל ממישהו שיש לו את המסך הזה) ואני …

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  10. Started by idani1983,

שלום, באיזה חנות או אתר עדיף לרכוש את המסך הנ"ל, אני מחפש חנות שלא תעשה בעיות במדיה ומתגלים פיקסלים שרופים וכדומה. תודה

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  11. Started by saarshai,

מחיר - כ-3,000 ש"ח. 20 אינץ' סה"כ, רזולוציה גבוהה יחסית 1600X1000. במחיר הזה אפשר להשיג 2408WFP של דל. מבחינתי - גודל המסך ממש לא משנה. רזולוציה חשובה אבל קצת פחות. הכי חשוב - איכות צבע, אחידות פאנל, ניגודיות. קצת חשוב - זמן תגובה. המסך הזה נראה מושלם מבחינתי, כל עוד הוא עומד בסטנדרטים הגבוהים של Eizo. סוג הפאנל, למיטב הבנתי, הוא באותה קטגוריה כמו הדל, אבל דגם משופר יותר. קראתי גם משהו על זה שהוא 10bit בפוטנציאל (אם כי מציג 8 בכל רגע נתון). לא כל כך הבנתי מה זה אומר. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  12. שלום אני פשוט לא מצליח להגיע להחלטה בין שני המסכים, אשמח לשמוע דעות שונות אודות המסכים... שימושים: אינטרנט ומשחקים. *מבחינתי החיבורים הנוספים של ה CHIMI אינם חשובים חשוב לי רק איכות המסך וטיב האחריות. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by KrustyTheKlown,

לפני כמה ימים שמתי לב שהתחילו לי ריצודים במסך...העלתי הקלטה קצרה בתקווה שתוכלו באמת לראות את זה ולהבין למה אני מתכוון האם יכול להיות שזו בעית תוכנה ? (הגדרות וכו) תודה נתי http://www.youtube.com/watch?v=_CjAlZF9xQo

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  14. בעיקר קוטר ואורך ... תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. לפני 10 דקות נשרף לי המסך של המחשב, המזל שיש לי עוד אחד ישן גם 17.. אחרת הייתי משתגע. אני ביום ראשון ב"ה הולך להביא מסך חדש - דק. אני לא הכי מבין במסכים האלה ואני צריך ייעוץ.. אני מחפש מסך בגודל 19 וגג גג 20 - אבל רחב. וטווח מחירים בין 800 ל-1000 אם קיים דבר כזה. ועוד משהו - רוצה שזה יהיה מחברה מוכרת ובעיקר של סמסונג... (ראיתי בינתיים סוג אחד באינטרנט T190 איך הוא ?) תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  16. אז ככה יש לי מסך 19 אינץ שהולך למות ואני רוצה ליקנות מסך חדש הכרטיס מסך שלי זה HD4850 התקציב זה 1000 שקל הכי הרבה זה 1300 תודה לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 21.11.2008 בשעה 21:01:17 שכחתי להזכיר אני צריך אותו בעיקר למשחקים

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  17. אני זקוקה למסך בעיקר לגלישה באינטרנט, אבל גם לסרטים ומשחקים(לא משהו כבד במיוחד). הכי חשוב לי שאיכות הצגת הטקסט תיהיה טובה, ושאפשר יהיה לקרוא הרבה זמן בלי שהעיניים יתעייפו יתר על המידה. כמו כן אני רגילה(ומעדיפה) רזולוציה כמה שיותר נמוכה(כרגע אני משתמשת ברזולוזיה 800*600 עם מסך 17 אינץ), כך שהייתי רוצה שהמסך החדש גם כן יוכל להציג תמונה טובה גם ברזולוציה נמוכה מהאופטימלית בשבילו. לא יודעת אם מסך רחב יתאים לי, שמעתי שהם בדרך כלל לרוב בשביל סרטים ומשחקים ולא תמיד מסתדרים טוב עם טקסט. עוד דבר שדי חשוב לי הוא הארגונומיה, אני רוצה מסך שיהיה אפשר להזיז גם למעלה/למטה, לשנות גובה, ואם אפשר גם לצדדים(אבל לא חובה) חיבור DVI חובה. אשמח לשמוע הצעות/ביקורות, בעיקר מניסיון אישי. תודה מראש…

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  18. שלום, אני צופה כעת במסך LG S-IPS (L2000CP), ואני מתקשה למצוא את ההבדלים בינו לבין מסך TN של Samsung (204B) בו אני משתמש במקום העבודה. אם מטרת המסך היא פתוח קוד, האם קימים הבדלים משמעותיים בין המסכים, הנראים לעינו של הדיוט גמור שאינו מביט במסך בזויות קיצוניות? תודה על תגובותיכם!

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  19. אני לא הכי מבין במסכים האלה ואני צריך ייעוץ.. אני מחפש מסך בגודל 19 וגג גג 20 - אבל רחב. וטווח מחירים בין 800 ל-1000 אם קיים דבר כזה. ועוד משהו - רוצה שזה יהיה מחברה מוכרת ובעיקר של סמסונג... (ראיתי בינתיים סוג אחד באינטרנט T200 איך הוא ?) תודה רבה לעוזרים. (מי שיכול להמליץ גם בהודעות פרטיות אני אודה לו מקרב לב)

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  20. Started by Artemis Entreri,

שלום ראיתי ב KSP את ה CHIMEI 225D ורציתי לדעת מה חושבים עליו כאן ואיך הוא משתווה למסכים אחרים. קראתי את הביקורת על ה 222 שקיבל ציון מאוד טוב בעיקר בגלל הארגונומיה שלו, אני יודע של- 225D יש חרא של ארגונומיה (יש לו ידית קבועה שלא מאפשרת לזוז למעלה/למטה, בטח שלא עם פיבוט, לא יציבה כלכך) אבל מבחינת ראות, צבעים, זמן תגובה, איכות פאנל (למרות שזה TN) אשמח לשמוע תגובות אשמח לשמוע הצעות נוספות למסכים טובים יותר במסגרת התקציב של ה 225D - דהיינו 900 ש"ח מטרת המסך עבורי: משחקים בעיקר, חיבור ל XBOX אפילו (עם VGA). תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם.. יש ברשותי כבר ארבעה חודשים מסך מדגם SAMSUNNG T220 ואני מאוד מרוצה ממנו. כעת יש באפשרותי להחליף ללא תשלום לT220P חדש.. האם העניין כדאי לי.. חיפשתי בגוגל ובפורומים והמסקנה היחידה שניתן להגיע אליה מהחיפוש היא שהמפרט הטכני הקשור לניגודיות ולזמן התגובה אינו משמעותי וסביר שלא יראה לעין. בעניין הרזולוציה לא מצאתי תשובה חד משמעית.. על הT220P אמרו +יראו סרטי FULLHD באיכות טובה יותר +יהייה חד יותר -ידרוש יותר ביצועים מהכרטיס מסך -יצור בעייה של גודל של גופנים וסמלים. מצד שני אמרו שהגופנים ניתנים לשינוי אם תהייה בעייה איתם שאפש להגדיר רזולוציה אחרת כאשר מריצים משחקים. יש גם שאמרו שליצור רזולוציה כזאת גבוהה במסך כזה קטן יחסית היא המצאה שלא משפיעה בכלל האיכות. בשורה התחתונ…

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  22. Started by naorca,

שלום! יש לי בעיה במסך הנ"ל, רציתי לדעת אם מישהו נתקל בדבר כזה, במיוחד בעלי המסך. לפני כן רק אציין שהמסך חדש לחלוטין, נקנה לפני יומיים. ברגע ש"מחשקים" קצת עם הגדרות המסך, למשל מגדירים ערכת בהירות וניגודיות (למשל עבור אינטרנט, עבור סרטים וכ"ו) המסך פשוט מתחיל להשתגע. התפריט של המסך מופיע ונעלם לבד כל כמה שניות, הבהירות עולה ויורדת לבד, המסך נכבה ונדלק, ומקשי המגע שלו אינם מגיבים כמעט ללחיצות וצריך ללחוץ מספר רב מאוד של פעמים עד שהוא מגיב. ברגע שאני מצליח לבצע לו RESET הכל מסתדר עד הפעם הבאה.. אשמח לעצות, אגב אם זה לא הפורום המתאים אשמח להעברה רלוונטית..

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by TheRedEye,

19 אינץ לא יותר מ1000 חשבתי על Chimei 958D או על Samsung T190 LCD "19 מה אתם חושבים? יש המלצות אחרות?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  24. Started by chenrp,

מצאתי ל 222H שזה אותו מסך עם חיבורים רבים יותר. האם זה באמת אותו מסך? האם ניתן להשתמש בפרופיל שלו? תודה.

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  25. Started by d195,

שלום לכולם- אני מתכנן לרכוש XBOX ומאחר ויש לי טלוויזיה מצו'וקמקת אני מאמין שאני חייב לשדרג את המסך- ממון לטלוויזיה LCD טובה אין, כך שנראה לי טוב לקנות מסך מחשב איכותי (22) ולחברו לXBOX. שאלותי: 1. מה דעת המומחים כאן? אני באמת קטונתי, זה סתם נראה לי רעיון טוב... 2.המלצות למסך? ה chimei באמת קורצים עקב המחיר הנוח- 225D די זול- זהו רק מסך מחשב או גם טלוויזיה? בכל מקרה אני אשמח לראות גם סרטים על המסך. אשמח לתשובות! תודה

• 2 תגובות
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.