מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
אבק לנקות זו לא בעייה - מטלית סטטית עושה את העבודה מעולה... אבל איך לנקות את כל סימני המריחה \ טביעות אצבעות וכדומה? אפשר לשים על המסך מים או חומרי ניקוי?
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך בגודל 23 - 24 אינטש בעל כניסת HDMI לPS3 ואולי גם HDMI למחשב (אפשרי גם DVI - עדיף שלא) רזולוציה 1080P ומעלה בתקציב של בין 1000 - 1400 ש"ח האם מישהו יכול להמליץ על מסך איכותי ואמין? תודה מראש, עמרי
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
הגעתי הביתה מהבסיס, ולהפתעתי, המסך לא רוצה להציג תמונה, המסך עצמו לא נדלק והלד שבמצב המתנה דולק קבוע בכתום (ובמצב שהמסך עובד - בכחול), מהבהב בקצב איטי מאוד בצבע כחול מישהו נתקל בתופעה? יש מה לעשות לפני שאני הולך לממש אחריות?
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היי מהו לדעתכם המסך הכי טוב מבין מסכי ה 20 אינץ' עם פאנל TN לרוב השימושים? ומהו לדעתכם המסך הכי טוב מבין מסכי ה 22 אינץ' עם פאנל TN לאותם שימושים. תודה
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שכבר שאלו פה, וקראתי הכל + עוד חומר באינטרנט ואני פשוט לא מצליח לבחור מסך לעצמי... התקציב הוא עד 2500 ש"ח, אני מעדיף מסך של VIEWSONIC - גודל 17 מספיק לי בהחלט. היעד הוא ביתי (עבודות ואינטרנט ואופיס), אבל גם למשחקים וסרטים! אשמח לקבל המלצות + אתרים עם המלצות וכו'... תודה מראש, תום.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לקראת קניה של מחשב חדש, אני מתלבט לגבי 3 המסכים האלה: viewsonic 2235 Samsung 226BW Dell E228WFP השימושים הם: משחקים, אינטרנט. על מה הייתם הולכים? אשמח לקבל הסברים מפורטים. אם יש מסך אחר שלא נמצא ברשימה ואתם ממליצים עליו, אשמח לדעת. התקציב הוא עד 2000 ש"ח תודה!
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שתי שאלות בנוגע לפיקסלים שרופים/תקועים: 1. האם פיקסל שרוף נוצר בתהליך הייצור של הצג או שהוא עלול להיווצר בזמן ההובלה/אחסנה/שימוש בצג? 2. האם ניתן לתקן פיקסל שרוף במעבדה, או שאחריות על צג LCD היא פשוט החלפתו בצג חדש? תודה
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום חברים! קיבלתי את המסך לפניי מספר שעות חיברתי אותו למחשב הנייד שלי. ועכשיו יש תופעה מוזרה, התמונה במסך כול הזמן מתעוותות כמו שמסתכלים על האופק בכביש ביום חם ומהחום כל מה שבאופק של הכביש נראה מעוות בתזוזה, ככה המסך שלי נראה. מה לעשות בבקשה להחזיר אותו ? או שזה משהו בהתקנה והגדרות? אני שיניתי את הרזולציה ל-1280 על 1024 אם מישהו מכיר את הבעיה בבקשה אני צריך עזרה! תודה דרך אגב מדובר ב-Samsung 971P [br]פורסם בתאריך: 25.09.2007 בשעה 18:32:31 אני עכשיו החזרתי את הרזולוציה ל 1024 על 768 וזה אפסיק!אבל למה אני לא יכול לרואות תמונה טובה ברזולוציה המקסימלית של המסך?????
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום חזרתי מוויסטה לXP עכשיו רואים בהיר מדי! לא יודע למה .. זה קרה פתאום .... מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בקשר לקניית מסך (שישמש בעיקר לתיכנות/קריאת טקסט ולא לוידיאו/משחקים) התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח. בעבר היה לי מסך ''19 של פיליפס והייתי מרוצה ממנו. זה היה לפני כ-3 שנים, והמסך הזה לא נמכר יותר. הייתי במספר חנויות, כששאלתי לגבי מסך ''19 , המוכרים אמרו לי שהרזולוציה שהם תומכים היא נמוכה משמעותית מזו של מסכים ''22, ולכן לצורך שימוש במסך עבור טקסט, לא כדאי לי ללכת על מסך ''19. (וגם לא על מסך של ''20) שאלתי הראשונה היא: האם זה נכון באופן כללי ? מישהו מכיר אולי מסך של ''19 אינץ שטוב למטרת שימושי טקסט (אם כן אשמח לדעת מודל ורזולוציה) ראיתי שני מסכים שנראים לי כדאיים: Philips 220E1SB 22'' Wide LCD, 1920x1080 שמחירו כ800 ש"ח 5ms השני Philips 220CW9FB 22'' מחירו 8…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני לא מבין גדול במסכים אבל על פניו נראה קניה טובה מסך 19 8MS ניגודיות 1:600 כולל DVI מחיר 1700 ש"ח בדקתי קצת על החברה ועל הדגמים אחרים ובסה"כ התגובות טובות (על המסך הזה לא מצאתי ביקורת בשום מקום) אני מניח שלעבודה שוטפת הוא יהיה סבבה אבל השאלה הגדולה איך הוא במשחקים אם יש לכם המלצה למסך דומה בנתונים ובמחיר דומה אני אשמח לשמוע
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הנה לינק למסך : http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=40757 אני לא מכיר את החברה הזאת אבל לפי התגובות שאנשים רושמים הוא באיכות מאוד טובה. מישהו מכיר את המסך הזה? כדאי לסמוך על התגובות או לקנות משהו אחר מחברה יותר ידועה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול מה רע במסך Samsung BX2450 LED אם הוא לא בשימוש למשחקים? אני פשוט רוצה לקנות מסך חדש וראיתי המלצות עליו בזאפ, אבל אנשים פה דווקא ממליצים על מסכי LCD IPS על כל צורותיו, אבל לא ממליצים בכלל על LED, אלא אם הוא מיועד למשחקים. זאת לא אמורה להיות הטכנולוגיה הכי חדשה (וגם הכי חסכונית בחשמל מה שגורם לפחות התחממות של המסך) היום?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הי חברים. יש לי מספר שאלות שאני מתלבט לגביהם בהתקרבותי לרכישה. אני מעוניין במסך תלת מימד (רצוי אקטיבי). בKSP לדוגמא מוכרים כמה של 23 ו27 אינצ'. אני מדבר על סדרה T23A950 + T27A950. השאלות היא: 1. האם ה23 מספיק באופן כללי? האם יש הבדל משמעותי בין הגדלים? 2. איזה מהמסכים מומלץ יותר? (לעבודה בmaya בעיקר וסתם להשתעשע עם קולנוע 3D בבית). 3. מה העניין של ה3D vitsion 2 אם יש משקפיים אקטיביים למה שמישהו ירצה לקנות את הדבר הזה? 4. לאחר קריאה ונסיון למצוא מידע נוסף הבנתי שיש איזו בעיה עם FULL HD לשתי העייניים? במסך הזה זה גם קורא? אם כן איך פותרים? יש לי 560 GTX. תודה רבה מראש לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני זקוק בדחיפות למסך מחשב דק LCD אז ככה המסך אמור להיות מיועד ל: סרטים , קריאה של חומר ודברים באינטרנט , ומשחקים (90% בשביל המשחקים WARCRAFT ו STARCRAFT2 שעתיד לצאת ) תקציב בין 1200-2000 חשוב מאוד!! ללא רמקולים!!! רחב או לא? אני לא יודע , מה עדיף ? יצרנים לא להביא לי סתם גרועים אני מעדיף מהיצרנים של LG SAMSUNG DELL BENQ ולהביא לי כמה הצעות בבקשה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
לפני שנתיים רכשתי ליום הולדת מסך Chimei 938D. באותה תקופה לא הבנתי הרבה במסכים, המחיר היה טוב ואם לומר את האמת המסך סבבה לגמרי. בחודשים האחרונים יש לי חשק לשדרג את המסך. אני רוצה מסך יותר גדול ואיכותי, שיהיה תחליף גם לטלוויזיה בחדר. לכן, הגודל הרצוי מעל 22", למרות שגם 22" בהחלט אפשרות טובה. פה התחילו הבעיות. תחום הביניים במסכים נכחד לחלוטין. זה או שאני קורע את הכיס (אבל ממש קורע) וקונה מסך איכותי או שאני רוכש זבל. אין אמצע. המצב כנראה לא ישתנה בעתיד הקרוב וטכנולוגיה חדשה (OLED) לא נראת אפילו באופק. (בקריאה ברשת מדברים על תחילת יצור המוני ב 2012 - 2013) עברתי על הדגמים האיכותיים, קראתי כתבות וביקורות. יש מספר אפשרויות. בארץ: Dell 2408WFP - המסך הנבחר בפורום. Samsung 245…
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום, אבקש המלצה לקניית מסך לגיימינג 24 אינץ במחיר של עד 1400 ש"ח, חשבתי על הדגם Dell U2412M , האם הוא טוב לגיימינג? (אני קצת חלש במסכים) תודה מראש, ניצן.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, אז הBENQ הישן שווק חיים, והגיע זמן לקנות מסך חדש (כבר חודש עם CRT מעפן : ) השימושים הם בעיקר גלישה וצפיה בטלויזיה דרך כרטיס טלויזיה, לא צריך איזה מסך עם תגובה של 1ms למשחקים. מבחינת גודל, אני מניח ש19"-22" זה בסדר. התקציב הוא בעקרון עד 700 ש"ח. משיטוט קצר בזאפ ראיתי את המסך הזה של פיליפס שנראה לי עונה בול על הדרישות, השאלה אם יש יתרון כלשהו למסך LED על LCD כשמדובר על מסכי מחשב? תודה
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב לדבר מוזר , יש לי כתם פנימי בתוך המסך . רואים במיוחד לרגע חלונות בצבע אפור בהיר זה חלק מהאחריות ? כלומר אפשר להפעיל אחריות במקרה כזה? יש לי עוד שנתיים בערך אחריות על המסך .
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני מתחיל להתייאש . עד היום המסך היה מכוון על מצב desktop בגלל בעיות ה-banding. הבעיה התחילה כשהבנתי שאני לא רואה חלק מהגוונים במצבי טווח דינמי רחב (אני מדבר כרגע על שחור לבן), ז"א במסכי CRT, פתאום צצו פרטים שלא ראיתי אצלי. כרגע המסך מכוון על בהירות 50, צבעים ב-normal ובלי שום תוכנת gamma. בדיקה זריזה ולא אמינה במיוחד אומרת שה-gamma של המסך שלי הוא סביב ה-2.2 שזה סבבה. אבל אז העלתי את התמונה הבעייתית ושיחקתי עם מצבי המסך והפלא ופלא, ההבדלים עצומים. אני מצרף קטע מתמונה, אתם מוזמנים לשים אותו על מסך מלא ולדפדף בין המצבים השונים (desktop/multimedia/gaming) ולראות את ההבדלים. אוקי, אז יש הבדלים - רק עכשיו נשאלת השאלה על מי מהם אני אמור לסמוך כשאני מעבד צילומים? (ואם כב…
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
לא כלכך ידעתי לאיזה פורום לכוון את השאלה. יש לי מסך ישן בלי יציאה hdmi. בכרטיס מסך שלי יש יציאת hdmi. אם אני אחבר את הכבל hdmi מהמחשב הנייח למחשב הנייד אני אוכל איכשהו לראות את המחשב הנייד במסך של המחשב הנייח?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי את ה t220 של samsung. שאלתי היא, האם אפשר לנקות את הצג עם קצת תרסיס לניקוי חלונות ומגבת עדינה? האם מומלץ? לא ישאיר סימנים?
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
עריכה: אוקיי אחרי שחפרתי די הרבה בפורום התחלתי להצטער שכתבתי את ההודעה שלמטה, כי הבנתי שכולם ימליצו לי על המסך הבא: 2007WFP Dell או 2007FP Dell אז בהתאם לכך אני משנה את השאלות: 1. איזה מהם כדאי לקחת? (אם טקסט וסרטים זה בחשיבות זהה ומשחקים פחות). 2. יש לי כרטיס מסך RAEDON 7000. לזרוק אותו לפח? 3. הבנתי שצריך יציאת DVI בשביל המסכים הנ"ל. איזה כרטיס מסך לקנות (שוב, אני לא גיימר אז משהו סולידי) וכמה הוא עולה ? 4. האם יש חשיבות למקום שבו רוכשים את המסך? והנה ההודעה המקורית: ----------------------------------------------------------------------------------------------------- מבקש עזרת המומחים והמנוסים כאן בקניית מסך LCD: דבר ראשון, הסיבה הראשית שאני רוצה להחליף מסך …
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני צריך מסך חדש למחשב גודל 22 עד 1500 בלי חריגה בקשה אבל אם יש משהו שווה שכדי לקנות ב50 שקל יותר אז כן ! את ההמלצה יש לתת מהחנות SKYPC בקשהה ! המסך מיועד למחשב משחקיםםם !!!!
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-