מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש מסך כפי שמתואר בכותרת, לשימושים: אינטרנט, טקסטים, סרטים, וקצת משחקים. חשוב שהמסך יציג סרטים בצורה איכותית, מאחר ואני עושה באופציה זו שימוש רב. אם אפשר, שיתמוך כמה שיותר בHD =] תודה רבה לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום ! כבר הרבה זמן שאני עם מסך CRT של LG שטוח 21 אינץ (מרוצה ממנו מאוד) אבל באמת שכבר הגיע הזמן להישתדרג . אשמח להמלצה למסך 22 אינץ - התקציב עד 1300 שקל ! שימושים עיקריים - בעיקר עבודה מול המחשב , מדי פעם גיימינג ! תודה !
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי נייד של דל מדגם 1520 עם מסך 15 אינץ,מפני שהמסך קטן לי עבור סרטים היתי רוצה לדעת איזה מסך הכי מומלץ לחיבור למחשב נייד כדי שיתמוך ברזולוציות של הכרטיס מסך מסוג GEFORCE 8600 תודה רבה לכל העונים!
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך בגודל 23 - 24 אינטש בעל כניסת HDMI לPS3 ואולי גם HDMI למחשב (אפשרי גם DVI - עדיף שלא) רזולוציה 1080P ומעלה בתקציב של בין 1000 - 1400 ש"ח האם מישהו יכול להמליץ על מסך איכותי ואמין? תודה מראש, עמרי
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך לגלישה ולמשחקים לא כבדים (כרטיס מסך Nvidia 295 quadro). הכרטיס לא יריץ יותר מGTA3 לדעתי. היציאות של הכרטיס Display port אבל יש לי גם מתאם של DVI to DisplayPort. מה לדעתכם הסכום שעלי להוציא על המסך? הבנתי שמסכי IPS מתחילים מ1000 שקל. מצד אחד אני לא רוצה לקנות מסך לא איכותי, מצד שני השאלה אם כדאי להשקיע כסף על מסך שיקר יותר מהמחשב עצמו.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש מסך איכותי בגודל 23 אינץ בעל איכות טובה HDMI כמובן וחברה עמידה (LG, SAMSUNG,....) אני מתלבט אם לקנות מסך 3D או מסך HDMI LED רגיל, ביינתים אשמח להצעות למסכי LED ללא 3D תודה
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך 23 עד 1500 שקל יש כלכך הרבה אפשרויות בשוק היום שאני מבולבל אני מאוד מאוד אהבתי איך שמסכים של אפל נראים שהכל ניראה מבריק כשמסתכלים על המסך האם יש מסכים כאלה בשוק האם הם בכלל טובים או שלא ואם לא מה אתם ממליצים fullHD + hdmi connector הבנתי שזמני תגובה היום לא כלכך חושב בעיקר שיהיה מתחת ל10 וגם ניגודיות שיהיה גבוה תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מחפש מסך 23 אינץ' full hd עם חיבור HDMI, לא חשוב רמקולים לא צריך מצלמה או כל מיני תוספות. חשוב שיהיה לו תוצאה טובה בסרטי 1080P, ובמשחקים. התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח. ומה אתם אומרים על Dell SP2309W? הוא זול, ונראה טוב, לא?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נשגב מבינתי עניין מסכי המחשב והפאנלים השונים. אני צריך מסך עבור המטרות שבכותרת, חיבורי RCA יתקבלו בברכה - אך אינם בגדר חובה התקציב הוא 1500 ועד 2000 במידה ומדובר במסך 27". רוב תודות אלי
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש להחליף את המסך שלי כרגע לצורך גיימינג בעיקר. דבר ראשון - אני מתלבט בין אם ללכת על 2 מסכים 1080p של 23/24 אינצ' או ללכת על אחד של 27 1440p, לא לגמרי בטוח לגבי הכל במיוחד בגלל שכרגע עדיין יש לי את הGTX 770 2GB (מתכנן לשדרג ל980Ti מתישהו בקרוב... כשיהיה תקציב גם לזה, לא בטוח רק מה לשדרג קודם). חשבתי לקנות אולי רק מסך אחד (24 אינצ') אבל הקטע העיקרי הוא שאני שונא לשחק על כמה מסכים עם הפלסטיק המעצבן הזה מסביב אז חשבתי בכיוון 2 מסכים וU2414H של DELL. דיברתי קצת עם חבר היום והוא הזכיר לי לגבי כל המסכים הקוריאנים של ה1440p 120hz וחשבתי שאולי שווה להסתכל על כמה. לגבי רזולוציה/פאנל/refresh rate והכל אין לי בכלל ניסיון בגיימינג עם מסכים גדולים מ1080p אז המעבר הזה לא הכי חשוב…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא פנל TN, עד מחיר 1400, עדיפות לחיבור HDMI אחד לפחות תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
שלום, אנשים! אני מעוניין לרכוש מסך 23" [גם על 22" לא אתלונן] למערכת שמורכבת בין השאר מ- INTEL I7 2.6 + GTX260 וכו'. אשמח מאוד אם תוכלו לעשות לי קצת סדר בבלאגן, ולנסות להתאים לי מסך לצרכיי [שהם משחקים+עריכת וידאו\גרפיקה]: 1.קודם כל! ברשותי ספריה אשר מגבילה אותי לגובה של 38 סנטימטר. שמתי לב שישנם דגמים של 23" שהם גם גבוהים וגם נמוכים [כלומר, אותו גודל רק שהבסיס שלהם נמוך יותר ולכן חוסך לי להתחיל להתעלל בספריה שלי ולנסר מדפים 8) ]. אשמח אם באמת תוכלו לייעץ לי על מסך כזה. 2.חייב לשאול לגבי הקטע של FULL HD. קראתי בסטיקי שדווקא לא מומלץ מסך שכזה, שכן הוא מאוד מכביד על כרטיס המסך ויכול לגרום לבעיות [אני במיוחד משחק רק אונליין...אז זה יותר תובעני]. האם כל הקטע הזה הוא בולשי…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מסך HD , לא חשוב LED או LCD . אין יעוד אחד למסך (כמו רק גיימינג או רק צפייה בסרטים) או אמור לשמש להכל , תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
היי וצהרים טובים לכולם. אני מחפש מסך עם 120HZ טוב לגיימינג במחיר טוב. אני מת להביא את המסך הזה אך אין אותו בארץ ... http://www.asus.com/il/Monitors_Projectors/VG248QE/#overview כרגע אני די סגור על המסך הזה http://ksp.co.il/?uin=13766 ומאיזה מקום הכי מומלץ לקנות? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש מסך חדש למחשב הסתכלתי על המסך הזה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11332 הוא נראה לי טוב אבל אם יש לכם הצעות למסכים אחרים אשמח לשמוע רק חשוב לי שהמסך יהיה full hd ובלי רמקולים ואני מעדיף לרכוש אותו דרך אייבורי תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש ואני עם המסך 19 הישן,לא משהו שמאפשר להפיק את המירב מהמפלצת החדשה. שמעתי שיש כיום מחירים זולים במיוחד על מסכים 24 שהם LED. אשמח לקבל הצעות מעניינות,המחיר המקסימאלי שאני מוכן להשקיע הוא 1500 ש'ח. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שרשמתי בכותרת, אני מחפש מסך 24 אינצ' לצורך עיצוב גרפי, בתקציב של כ 1000 ש"ח +- כמעט ולא יהיו במסך שימושים אחרים. ראיתי הרבה סוגים ומחירים אך אני לא מבין בזה... בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני קונה מסך ומבקש אמלצות לאחד 24 אינצ' בתקציב של עד 1500 שקלים.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב אני מסך חדש יש לי כיום 2407WFP ו 2408WFP ומחפש מסך חדש בתקציב 2500 ש"ח. שימושים משחקים סרטים + עריכה חובבנית בפוטושופ אשמח לשמוע אילו המלצות יש לכם
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. אני מחפש מסך שבעיקר ישמש אותי לקריאה מרובה של טקסטים ושימוש בתוכנות גרפיות כמו REVIT וSOLIDWORKS ומעט גיימינג. הכרטיס מסך שברשותי הוא GTX460 ,עם יציאות HDMI ו -DVI. אז שאלתי הראשונה היא, האם יש הבדל בחיבורים, כי לא כלכך הבנתי מהמדריך הנעוץ. התחלתי לחקור באינטרנט על מגוון המסכים בגודל ומעט הסתכבתי. לדוגמא, אני לא מבין אם ההבדלים בין שני מסכי סמסונג הנ"ל:S24D300HS ו S24D300BS הם משמעותיים? הבנתי מהמדריך שזמן תגובה זה פחות קריטי והוא נובע מסתם בדיקה שרירותית של היצרן. אז השאלה האם יש הבדל ביניהם חוץ מהנתון הזה והחיבורים? כמו כן ראיתי מסכים רבים של חברות אחרות (BENQ הבולט ביניהם) וזה גרם אצלי לקושי אף יותר גדול להגיע להחלטה. אשמח מאוד לעזרה בבחירת מסך. התקציב כ…
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
כלומר מעוניין לראות במסך גם טלביזיה באמצעות ממיר יס. האם יש אפשרות חליפית באמצעות כרטיס מסך שממיר כניסת S-Video ל- DVI ואם כן איזה ?
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
-
שלום חברים, אני מחפש מסך 24 אינץ מה שהכי חשוב לי שיהיה GLARE מסך מבריק כמו מראה כי אני מאוד מרוצה מהצבעים שהמסך שלי נותן לי אני מחפש בזאפ מסכים אבל אני לא מצליח להגיע להבנה איזה מסך הוא מבריק ואיזה הוא מט. אם מישהו יכול להמליץ לי אני מאוד אודה לו תודה אגב זה מה שהמליצו לי מסך מחשב Samsung BX2450 LED סמסונג אבל לא נראה לי שהוא יעמוד בצבעים שאני מקבל ממה שיש לי עכשיו (אני פשוט רוצה מסך יותר גדול) :s05: תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מסך 24 עם PIVOT בהתחלה התכנון היה לקחת סמסונג 2443 אבל הבנתי שכבר לא מיוצר ואין להשיג חדש בארץ. אז צריך למצוא תחליף ראיתי באתר לש YNET מסך של AOC דגם 2436PWA מישהו מכיר? ויכול להמליץ עליו? http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7732611 או לתת המלצה למסך אחר עם PIVOT תודה מראש חזי
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-