עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לחברי הפורום, היום התחדשתי לי בממיר חדש, כאשר חיברתי אותו למסך אותו ציינתי ליציאת ה S-Video שמתי לב כי בכל ערוץ כלשהו בצד שמאל למטה ישנו פס אופקי אחד עד אמצע המסך בערך ולפעמיים הוא משתנה בהתאם לצבע הנמצא בערוץ. יש לציין שביצעתי את הדברים הבאים: 1. החלפת כבילה וניסיון חיבור ליציאה אחרת (RCA) ולא SVideo. 2. החלפת הממיר וחיבור ה DVD. 3. ביציאה DVI ו VGA תופעה זו אינה קיימת. אשמח אם למישהו יש ניסיון עם המסך הזה והאם יש צורך להחליפו כמו כן אשמח אם למישהו יש את המסך 27 אינטץ ויכול להעיד כי תופעה זו קיימת / לא קיימת אצלו בברכה,

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  2. שלום, עלות של מסך LCD 21" מתחילה בערך ב 3500.. עלות של טלויזיה LCD 21" מתחילה בערך ב 2500.. מה ההבדלים בין מסך LCD לטלויזית LCD? למה העלות של טלויזיה יותר זולה ממסך למחשב? אפשר להשיג טלויזיות במידות יותר גדולות ממסכי LCD וברזולוציות דומות ומפרטים דומים ובמחיר יותר זול ממסכי LCD יש סיבה? מה ההבדלים העיקריים? תודה ;D

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  3. שלום אנשים טובים, המסך שלי נופח את נשימותיו האחרונות בימים האחרונים, ולפני הקנייה של המסך הנ"ל, יש לי מספר שאלות קלות . - אני קונה את המסך מRSM - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2100 כאשר הוא קצת יקר יותר שם. אני מניח שזה שהם קוראים לו Dell UltraSharp U2311H זה מטעמי פרסום בלבד וזה לא שהוא איכותי יותר מאותה גרסת מסך במקום אחר ? - הבנתי שלמסך הזה יש גרסאות שונות, משהו שנקרא REV A02-3 משהו כזה, אשמח אם מישהו יסביר לי מה הכוונה וההבדלים בגרסאות האלה, מה אני הולך לקנות ומה ההבדל מבחינתי ? - המסך הולך לשרת בעיקר למשחקים ותיכנות . לסרטים וסדרות יש לי טלוויזיה שמחוברת לכרטיס מסך גם כן. זה עדיין המסך הכי מומלץ בשבילי בתקציב הזה ? אשמח לקבל תגובות בהקדם כיוון שהמסך ש…

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לקנות מסך LCD 22" למשחקים. הסתכלתי וראיתי שיש המלצה רווחת ל-SAMSUNG 2243. הסתכלתי על המפרט שלו, ואני לא מצליח להבין הבדלים קטנים בין דגמים שונים. למשל, ראיתי שבין ה-2243 לבין ה-2253 יש הבדל בזמן התגובה (2 מאיות מול 5 מאיות). אבל מה למשל ההבדל בין ה-2253 לבין הSYNCMASTER T220? למה יש כל כך הרבה דגמים שונים עם הבדלים מינוריים (שאני בכלל לא יודע מה הם)? אה וכן, איזה מסך לקנות? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  5. שלום, בשבוע האחרון המסך שלי ( LG 19" FLATRON L1953TR ) התחיל למרוח לי את הצבעים, בהתחלה לא ידעתי אם הבעיה במסך או בכרטיס מסך (ATI RADEON 4670HD) אז כדי לבדוק צילמתי תמונה וסימנתי בה את המריחות, שלחתי לחבר והוא לא ראה אותם - מכאן שהבעיה במסך. המסך עובד משהו כמו 4 שנים ואני לא חושב שהאחריות כלפיו עדין חלה. אני מחפש מסך חדש, עם עדיפות ל-LG או SAMSUNG, בין 20-22 אינטץ' לא ממש חשוב לי, בתקציב של 700 שקל למטרות של משחקים,סרטים, קשה להסביר, כי אני עושה במחשב כמעט הכל (: תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  6. אני מעוניין מאוד לקנות את המסך הזה Samsung S24D360HL איך הוא לתקציב, הוא עולה 1000+- שקל ואם יש משהו יותר טוב לתקציב ואם כן אז הסבר.

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  7. מסכי LCD האם קיים אתר העושה השוואות וביקורות על מסכי LCD לצורך עריכה? ואם כן אשמח מאוד לקבל לינקים לאתרים תודה: BARAKUSH [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  8. Started by oriyellow,

אני מחפש מסך אבל בחיפה אני לא מוצא אף חנות עם מגוון מסכים שאפשר להתרשם ולראות את איכותם. אם אתם מכירים חנות כזאת בחיפה או בצפון - אשמח לדעת -ואם חנויות טובות במרכז אז גם אפשר - נעשה מאמץ לעבור ביניהם. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  9. האם מסך samsung 2253bw ניתן לתליה על הקיר איך אני יכול לדעת אם ניתן לתליה או לא אני חיפשתי באתר סמסונג ולא מצאתי משפט שיגיד לי אם זה ניתן לתליה http://www.samsung.com/us/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS22AQWJFV/XAA&fullspec=F ומה לגבי מסך השני של סמסונג 2243bw האם ניתן לתליה והאם מתקן תלייה כמו זה יכול לתמוך במסכי LCD רחבים ורגילים או מדובר רק במסכי טלוויזיה http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=LCD101A&Cat2Cat1ID=117&Cat2ID=558&aff=Zap〈=HE ???

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  10. Started by com,

אהלן. אני מעונין לרכוש טלויזיה 22, שתשמש את אחותי. אני לא מחפש מסך היי אנד, אלה מסך LCD ממוצע ופשוט. שמתי על על Chimei CMV-222H מסך מחשב, שניתן לחבר אותו לממיר דיגיטלי (יס, או הוט) כמה שאלות יש לי: איך המסך, והאם יש לו מתחרים באותו סדר גודל של מחיר? (רק מסכים עם חיבורים מתאימים לטלויזיה) למה בעצם מסכי המחשב יותר זולים ממסכי הטלויזיה באותו גודל? איך עדיף וניתן לתלות את המסך על הקיר? והאם ניתן לפרק ממנו את הרגל שעליו הוא עומד? והאם בסה"כ זויות הצפיה של המסך יהיו טובות, ויהיה ניתן להסתכל עליו מהצד, ולראות סבבה? תודה, שיהיה לכולנו גמר חתימה טובה

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  11. יש לי סוני 2 ואני מעוניין לחבר אותו למסך, 2007wfp האם זה אפשרי? נגיד שכן, יש לי המון כבלים אין לי מושג מהם יכול להיות שיש לי את הכבל שמתאם בינהם אז אם אפשר תמונה או קישור לכבל שמתאם, עוד משו, האם יש אפשרות לחבר אותו למחשב כאילו לכרטיס מסך? תודה

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  12. כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש מסך למישהו קרוב עד 2000ש"ח. השימוש היחיד הוא עבודה משרדית (אינטרנט וכו'). המסך צריך להיות על הקיר, חובה יכולת לתלות אתו שם! הגודל הוא 22 אינץ' מכיוון שהלקוח רוצה לשבת רחוק מהמסך, אני מקווה שתקציב 2000 ש"ח יספיקו, אי אפשר לחרוג... זה מה יש, גם אם זה אומר פאנל TN. תודה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  13. אהלן, אני קונה מסך חדש, הוא ישמש למשחקים ולסרטים\סדרות. אני לא צריך גודל מפלצתי בעקרון, אבל לא אכפת לי לקבל כזה יש לי אפשרות לקנות את ה-Samsung 932BF ב1250 ש"ח ואת ה-Samsung 226BW ב1480 ש"ח. לפי הביקורת של האתר ה226BW קיבל ציון די גרוע, אבל הם קיבלו את הפאנל שנחשב פחות טוב. אין לי מושג איזה גודל אני רוצה ואם אני רוצה Widescreen או רגיל - קיוויתי שתוכלו להמליץ לי לפי השימושים. תודה רבה עריכה: היי, הבחור למטה הציע לי את המסך Asus VW222u. אני קצת מוגבל במקום, ואני צריך לדעת בדיוק מה המידות של המסך (כולל מה שמחזיק את המסך). אני לא רוצה להסתמך רק על מה שרשום באינטרנט. תודה (אני צריך רק את הגובה)

• 6 תגובות
    • 997 צפיות
  14. Started by dolev16,

שלום קראתי פה בפורום בעבר ששימוש ברקעים כהים יכולים לעשות נזק למסך ,רציתי לדעת אם זה באמת נכון ואם כן מה הנזק? כי אני פשוט פוחד לשיפ אפילו רקעים אפורים למשל.. תודה.

• 6 תגובות
    • 997 צפיות
  15. Started by AiXC,

תקציב לא מוגבל. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  16. Started by Guyalki,

היי, יש לי את המסך WA2209 של DELL. הוא טוב, אבל מחפש משהו גדול יותר וברזולוציה גבוהה יותר (ה-DELL מגיע ל-1680X1050ׂׂ). המסך ישמש רק לסרטים, סדרות וגלישה באינטרנט. הבנתי ש-2K לא הכרחי, כי לאינטרנט זה לא ישים לקרוא ברזולוציה כזו, ו-FHD מספיק ל-27'. התקציב גמיש, אבל מחפש תמורה טובה לכסף מבחינת איכות התמונה. אם יש מסך מדהים במיוחד ב-2,000 שקל מוכן לקנות גם, אבל אם ההבדל זניח ביותר לעומת מסך ב-1,200 אז לא. תודה

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  17. שלום לכולם אני מחפש מסך לשימוש משחקי מחשב ואינטרנט * ציפוי נוגד התשקפות (חשוב מאוד בשבילי). * סוג החברה לא משנה. * מסך רחב חובה * עד 1500 ש"ח ~ * אם אפשר למצוא מסך עם אפשרות מאונך לא חובה. אם תוכלו לראות לי קישורים ומחירים זה יעזור לי מאוד. תודה רבה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  18. שלום, אני רוצה להחליף את המסך הישן במסך חדש, חשבתי על 26", תגידו לי אם זה גדול מידיי לשימושים שלי.. למסך ישמש בתור טלוויזיה + מחשב, הוא יתלה על הקיר, המרחק צפיה הוא משהו כמו מטר - מטר וחצי. התקציב שלי הוא עד 2200 שקל (כמובן שעדיף פחות..). ראיתי את המסך T260HD של סמסונג, מומלץ? תודה לעוזרים (:

• 6 תגובות
    • 997 צפיות
  19. היי. זה למטרת קריאת מסמכים לבחורה שמתעקשת על כך, ולכן הבקשה היא למרובע... אין יותר מדי דרישות - בעיקר מסמכים. קצת קליפים... אשמח לעזרה, תודה.

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  20. Started by Candy,

שלום לכולם אני מעוניין להחליף את מסך המחשב שלי שהוא עדיין CRT (כן כן..) למסך LCD כלשהוא.. מירב הזמן שלי במחשב היא גלישה, תכנות ועבודה ופחות משחקים.. מה שכן הייתי רוצה לנצל את הקנייה כבר למעין טלוויזיה בחדר. מפאת המרחק של המיטה מהמיקום של המסך אני חושב שאני צריך מסך 24". קראתי הרבה בפורום וראיתי כמובן את הממלצות על ה-Dell שמבחינתי יקר מדי בשביל המטרה. רציתי לדעת עד כמה משתלם יהיה לקנות מסך 24" טוב כלשהוא, ולהוסיף לו TVBOX רק כדי למלא את מטרת הטלוויזיה? אם זה יכול לצאת כדאי, איך עובד כל עניין הסאונד? יש לי מערכת רמקולים שמחוברת למחשב וכמובן כל הרעיון הוא לראות טלוויזיה גם כשהמחשב דלוק, האם ה-TVBOX פותר לי גם את זה ? וכמובן לסיום, המלצות לבחירת המסך/TVBOX יתקבלו ביותר מ…

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  21. Started by gilush,

מישהו אולי יכול להגיד לי מה כוללת האחריות למסכים של LENOVO יש לי מסך L171 ואני לא מוצא כלום!!

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  22. Started by below_z,

רכשתי לפני כחודש מסך DELL U2311H ובבדיקה הראשונית לא היו פיקסלים שרופים. ואתמול הבחנתי בפיקסל שרוף(שחור). הייתי רוצה לדעת מה מדיניות האחריות ב DELL למקרים כאלה? (נדמה לי שראיתי שמחליפים מעל 4 שרופים? או שהחנות יכולה להחליף גם אם מדובר ב1?) וגם שאלה כללית מדוע הפיקסלים נשרפים ומה ניתן לעשות כדי למנוע זאת?

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  23. Started by Aalice,

התקציב באיזור 1500-1600 פלוס-מינוס (אפשר קצת יותר אם ההבדל באיכות משמעותי, אבל אני מעדיפה לא להתפרע יותר מדיי :) השימושים הם בגדול כמעט הכל: הרבה אינטרנט, הרבה וורד-אקסל, הרבה משחקים (אבל לא שוטרים מטורפים בד"כ, אם זה משנה), סרטים, קצת גרפיקה. בקיצור אני מחפשת מסך שימשיך איתי כמה וכמה שנים טובות קדימה וישרת אותי מכל האספקטים האלו. לא ממש החלטתי לגבי רגיל או רחב, מבחינתי זה לא הכי משמעותי - פה אני נותנת עדיפות עליונה לאיכות קודם כל, בכל זאת אני נתונה לתקציב מוגבל. קראתי קצת במדריכים ובפורומים אבל עדיין מרגישה דיי בורה - פאנלים שמאנלים חיבורים ניגודיות רזולוציה...בקיצור הבמה שלכם. (תודה מראש!)

• 10 תגובות
    • 997 צפיות
  24. מאמר מקיף ובסיסי מ-2004. הנתונים הבסיסיים נכונים, רק המחירים השתנו ויש שיפור משמעותי בעיקר בתחום מסכים המבוססים על IPS http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/lcd-guide.html מאמר עדכני, רציני ומאיר עינים מסוף 2006 שסוקר את הטכנולוגיות העכשויות - בין השיווק למציאות: http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/lcd-parameters.html ועוד אחד פשטני יותר מ-2005 - פחות רלוונטי מבחינת הדגמים אבל די מדייק מבחינת הפרמטרים הטכניים. http://firingsquad.com/hardware/budget_lcd_roundup_0405/ והת'רד מ-ANADTECH שכבר ניתן פה בעבר שכולל תיאור תמציתי של הפרמטרים וכולל המלצות לדגמים עכשווים (בחו"ל) http://forums.anandtech.com/messageview.aspx?catid=31&threadid=1745344 זהירות - מא…

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  25. או הוזלות נוספות בדרך.........

• 8 תגובות
    • 997 צפיות

דיונים חדשים בפורומים