עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by XCG120,

איזה מסך LED מומלץ לקנות למחשב מחברת samsung,או LG בגודל 24 ולמה? איזה טכנולוגיות במסך טובים יותר בדגמים של שניהם?

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  2. עדיפות לאזור הדרום, חיפשתי בזאפ ולא ממש מצאתי באיזור הדרום.

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  3. מסכי LCD האם קיים אתר העושה השוואות וביקורות על מסכי LCD לצורך עריכה? ואם כן אשמח מאוד לקבל לינקים לאתרים תודה: BARAKUSH [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  4. אוקי, מIQPC אני לא הולך להזמין את המסך כי אחרי שדיברתי איתם, הם ענו לי שאם אני מזמין מהם אני אקבל את המסך בעוד שבועים לפחות ויש מצב יותר.... אז פנית פה לחנות שאני מכיר באזור, שכעיקרון כבר קניתם מהם בעבר מוצרים ויש להם אחלה שירות, ובקיצור זה נסגר בזה שהוא נכנס לאתר של CMS (חלקת משווקים - אם אתם שואלים למשווקים המסך עולה 441 דולר ) והראה לי שבאתר שלהם לא רשום אם זה דגם A04 ובעל פנאל S-IPS (הם לא רושמים בכלל דגם ופנאל =\ ) והוא מציע לי מחיר דיי טוב למסך.... אני יודע שלמסך הזה יש 2 דגמים, אחד Flat Panel Display והשני Active Matrix TFT. השאלה שלי, האם אני מזמין את הFlat Panel Display זה אומר שזה המסך עם הפנאל S-IPS ודגם A04 או שזה לא מחייב ?

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  5. שלום לכם חברס...! =] חג שמח! אני צריך ממכם בבקשה המלצה למסך בתקציב של בסביבות עד 900 ש"ח.. הגיע הזמן לעבור למסך נורמלי מהמסך CRT 17 של SAMPO שיושב לי כאן... חחח ;D אז ככה.. יש כמה דברים שצריך להתחשב בהם: 1. יש לי חלון בידיוק מאחורי איפה שהמחשב... ככה שאני צריך מסך LCD שלא תיהיה בו השתקפות (אני יודע שבLED יש השתקפות, תקנו אותי אם אני טועה..) 2. אני צריך שהוא יהיה רחב.. אני עובד בתוכנה CUBASE של הפקת מוזיקה -> תוכנה שצריכה רוחב.. 3. מסך בגודל 22" או 23" , תלוי ביחס של מחיר - תמורה.. 4. אני לא כלכך רואה סרטים או משחק במחשב (וכנראה שגם לא אשחק..) אבל אם.. במקרה.. ומתישהו ארצה לשחק במשחק או לראות סרט, שלא ימרחו לי הצבעים והתמונה.. 5. אני חייל ואם מישהו יכול לתרום …

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  6. Started by Roy.T,

שלום לכולם... אני צריך מסך רק למשחקים עדיף ללכת על מסך 22 TN שגם ככה יותר זול.... או על הדל 20" שעולה יותר אבל עם IPS מה מומלץ? קחו בחשבון שזה רק למשחקים.... האם האיכות בIPS תהיה יותר טובה במשחקים או שתהיה אותו הדבר ואז עדיף להנות מ22" ענק מול הפנים... תודההה ד"א אני קונה מ skypc מישהו מכיר?? זה חשוב לי לדעת איך הם כי אף פעם לא קניתי שם וזה באזור שלי...

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  7. Started by com,

אהלן. אני מעונין לרכוש טלויזיה 22, שתשמש את אחותי. אני לא מחפש מסך היי אנד, אלה מסך LCD ממוצע ופשוט. שמתי על על Chimei CMV-222H מסך מחשב, שניתן לחבר אותו לממיר דיגיטלי (יס, או הוט) כמה שאלות יש לי: איך המסך, והאם יש לו מתחרים באותו סדר גודל של מחיר? (רק מסכים עם חיבורים מתאימים לטלויזיה) למה בעצם מסכי המחשב יותר זולים ממסכי הטלויזיה באותו גודל? איך עדיף וניתן לתלות את המסך על הקיר? והאם ניתן לפרק ממנו את הרגל שעליו הוא עומד? והאם בסה"כ זויות הצפיה של המסך יהיו טובות, ויהיה ניתן להסתכל עליו מהצד, ולראות סבבה? תודה, שיהיה לכולנו גמר חתימה טובה

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  8. Started by dzbeda,

שלום, אני מחפש מסך מחשב 23-24" , אחד השימושים למסך הוא משחקים..תג מחיר בסביבות 1100 שקל. בעבר זכור לי שזמן התגובה היה מאוד חשוב ומקסימום היה צריך לעמוד על 5MS, עכשיו שעברתי על הודעות הפורם ואנשים ביקשו המלצות למסכים גם עבור שימושי משחקים והמליצו על מסכים של זמן תגובה 8 כמו ההמסך בלינק המצורף http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&cs=19&l=en&sku=320-2807 אשמח לקבל את המלצתכם ותגובתכם

9. Started by Anonymous1,

בוקר טוב, בעבר שאלתי, לגבי בעיה לאחר התקנת ה Driver של כרטיס המסך (8500GT) באמצעות חיבור DVI. מאז ניסיתי גם במחשב אחר וכו', כמתואר בהמשך. בסיום שלב טעינת ה Windows, המסך עובר למצב Power Saving Mode. נאמר לי על ידי נציגת LG (יצרנית המסך), שכיוון שעד טעינת ה Windows המסך מציג, סימן שמקור הבעיה לא במסך. ניסיתי להתקין את הגירסה האחרונה וזאת שלפניה של ה Driver, מהאתר של Asus (יצרן הכרטיס). ניסיתי להתקין את ה Driver שמופיע באתר של Nvidia. ניסיתי לעבוד עם ה DVI תחת Windows XP ולא Vista. שום ניסיון לא הועיל. אך מה שהפתיע אותי, שכאשר חיברתי את הכרטיס במחשב אחר, דרך ה DVI, לא היתה בעיה. כאשר חיבתי דרך VGA, הופיעה הודעה לגבי ה Hz, ולא היתה תצוגה במסך. אצלי תחת XP, כמו שניתן להבין, …

10. שלום, כמו שנאמר, היעוד הוא קצת כוללני: קצת סרטים, קצת משחקים. מפה גודל המסך ההתלבטות היא בין viewsonic vx2640w לבין samsung t260, שניהם באותו טווח מחירים מישהו מכיר את המסכים? המלצות?

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  11. 19 אינטצ' ב2400 שקל הדגם הואר M1917A של חברת LG אני רוצה או את זה או את LG1970HR מה איכותי יותר?

12. Started by mhnuemhnue,

היי, לפני כמה זמן פתחתי דיון על מסך 22 אינץ' שכאשר מדליקים אותו הוא מציג תמונה חלשה לכמה שניות ואז הוא לא מציג תמונה יותר. בתגובה אמרו שצריך לפתוח מאחור להחליף את הכבלים המנופחים. אז שאלתי היא, איך קוראים לכבלים בתוך המסך? שאני אדע אילו לקנות חדשים. (ואם אפשר לינק) (אני יודע שהשאלה נשמעת מטומטמת משום שיש הרבה כבלים כנראה בתוך המסך אבל כנראה רק ספציפיים יהיו מנופחים)

13. לאחר שהחלטתי שאני הולך להחליף את מסך הDELL הנוכחי שלי 20.1 ל DELL למסך גדול יותר 24 באותם הסטנדרטים ניצבו בפני סה"כ שתי אופציות (במשפחת DELL): ה Dell 2408WFP ויורשו המיועד ככל הנראה Dell U2410. חיפשתי בפורמים באתר והפנו אותי לסיקורים באתרים שונים שתכניהם לא ברורים לי. ולכן אני פונה אליכם בבקשה להסביר לי אחת ולתמיד מה ההבדלים בין השניים, הבנתי שהפאנלים שונים, אבל לא הבנתי איזה סוג פאנל עדיף ולמה? אשמח להסבר מפורט. תודה מראש ושיהיה שבוע טוב

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  14. Started by manticore,

אני מחפש מסך LCD שיהיה בין 20 ל 21 אינץ' לא TN בעיקר למשחקים ואינטרנט. יש משהו טוב עד מחיר של 2800? אפשר אולי לחרוג קצת... תודה.

• 14 תגובות
    • 940 צפיות
  15. Started by CrossFireX,

כשאני מנסה לשחק במשחקים ברזולוציה נמוכה (חייב נמוכה אין גבוהה פשוט), זה מכניס לי מידיי פעם את המסך לכזה הודעה זזה שכל המסך שחור שרשום בה שהרזולוציה האופטימלית היא 1920X1200 אבל אייןןןןן וזה מציקקקק ואני צריך כל פעם לשנות לאנאלוגי ואז בחזרה לדיגיטלי .. מה לעשות ? איך אני מונע מהמסך לבקש רזולוציה אופטימלית ? אגב זה קורה במשחק הזה רק אחריי הפירמוט שעשיתי היום, וכשניכנסתי הווינדוס הקפיץ לי הודעה על אי-תאימות משהו,ניסיתי לפתור את הבעיה דרך האי-תאימות שהוא הקפיץ לי אבל לא היה שם כלום ...

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  16. קראתי 3 דפים אחורה ולא הצלחתי להגיע להחלטה. השימושים: משרדיים, אופיס, אינטרנט, קצת סרטים באיכות סבירה מכונן DVD פשוט במחשב (לא חיוני HD), קצת להכין תמונות מהמצלמה לפני מסירה להדפסה אמיתית (התאמת פורמט וקצת שיפור ניגוד עם PAINT SHOP), קצת משחקים "פשוטים" וישנים לילדים בגיל 8-12, מה שעובד על מחשב ישן מחשב -2.4 P4 עם כרטיס מסדרת 6XXX. המשתמשים יהיו גם אנשים מבוגרים וגם ילדים בגיל 8-12 כך שרצויה אפשרות התאמה ארגונומית בבסיס. או שזו טעות לחשוב כך? מבוגר שעומד ליד הילד מסתכל קצת "מלמעלה", הילד היושב על כסא מסתכל קצת "מלמטה". זה לגבי זויות הצפיה. מחפש מסך שבגובה שלו יהיה דומה למה שנותן היום מסך CRT 3:4 "17 ישן, האם "22 זה המתאים? או להתעקש על פורמט 3:4? יש חשיבות לגודל פונ…

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  17. Started by rafi k,

אתמול קיבלתי את המסך החדש שלי (2253BW) הכל טוב ויפה אבל ראיתי שיש גם דיסק להתקנת דרייבר האם אני עדיין חייב להתקין את הדרייבר שהכל כרגע בסדר גמור?

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  18. Started by warezman,

יש לי כרטיס מסך חדש שהתקנתי GT 220 ואז חיברתי את המחשב למסך הנ"ל והמסך רושם לי מחוץ לטווח

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  19. Started by orlupo,

אז השמועה אכן מבוססת ו-DELL 2209WA אכן לאט לאט אוזל בכל החנויות. האם ידוע על הדגם שצפוי להחליף אותו? אני מתלבט אם לחכות או לקנות. מה דעתכם? בתודה מראש, אור.

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  20. Started by boim,

אהלן אני מחפש מסך 19' רחב עם רזולוציה של 1440-900 - או נמוכה יותר - כדי שהטקסט לא יהיה קטן מדי.. יש היום בשוק מספר אופציות ורציתי לדעת אם יש דגם עם פנאל איכותי יותר מה TN? 10x!

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  21. לאחר שירדתי מהדל, בגלל שלפי דעתי לא שווה להוסיף עוד 650-700 ש"ח, אני מתלבט בין 2 מסכים. סמסונג t220 . 2243bw אני דיי נוטה לכיוון ה-2243 מכיוון שיש לו איפשרויות הטיה רבות יותר. עכשיו השאלה שלי היא מה ההבדל באיכות התצוגה בניהם??? ואיך המסך Chimei CMV-222H מבחינת איכות תצוגה???

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  22. אהלן, לא מזמן רכשתי את המסך SAMSUNG 931B במבצע של האינטרנט. עכשיו בגלישה ועבודה רגילה במחשב לא שמים לב לזה, אבל במשחקים ובמיוחד בסרטים רואים כמו פסים כאלה ממש, אבל ממש קטנים על המסך שדי מטשטשים את התמונה ונותנים איכות לא טובה. בחלק מהמשחקים עוד לא ממש שמים לב לזה, אבל בסרטים זה פשוט הורס את כל האיכות של הסרט. התקנתי את כל הדרייברים שהאפשריים שבאו עם המסך על דיסק מיוחד בשביל זה. שיחקתי בכל האפשרויות בהגדרות, אבל אני פשוט לא מצליח פתור את הבעיה. למישהו יש פיתרון ויכול לעזור? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 940 צפיות
  23. קניתי היום מסך Dell 2209WA. הושבתי אותו בגאווה ליד אחיו התאום, כשבניהם אחיהם הגדול 2709W... לאחר הוספת כרטיס מסך נוסף יהיה לי שטח תצוגה באורך (או רוחב) של 1.54 מ'. סליחה - קצת נסחפתי... בכל אופן - המסך מציג יופי, כמו שאני רגיל מקודמיו, והגיע לשימחתי ללא פיקסלים שרופים (לאחר בדיקה עם http://www.flatpanels.dk/panels.php אבל לחיצה על כל כפתור מכפתורי הכיוון מלבד כפתור ההדלקה מציגה על המסך Icon גדול של מנעול לבן על רקע אפור. ניסיתי לנתק לגמרי ולהדליק מחדש, וכמובן שניסיתי ללחוץ על כפתור התפריט (אחד מעל כפתור ההדלקה) שאמור לפתוח את התפריט באפשרות של Menu Unlock, אך המנעול בשלו... מה עושים? מישהוא יודע איך לשחרר את הנעילה?

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  24. Started by monya2007,

שלום לכולם, לפני יומיים (יום ראשון) קניתי את המסך הבא: ASUS MK241H זה מסך 24'' בקיצור המסך פשוט רותח אני דיי בטוח שאני יכול לטגן עליו ביצה!!! אני לא יודע אולי זה טבעי פשוט זה פעם ראשונה שאני מתעסק עם מסכי LCD עוד משהו... זה הגיוני שאני מקבל תמונה טובה יותר עם VGA מאשר עם DVI? כי חיברתי לDVI והכל טוב ויפה אבל כשיש כיתוב דק אני רואה את זה בצורה מעפנה משום מה זה לא קרה עם ה VGA אין לי HDMI אבל המסך והכרטיס שלי תומכים בזה שווה לקנות מתאם וקבל? (לפי מה שהבנתי זה סתם DVI+ AUDIO לא?) תודה מראש. נ.ב. שמעתי שצריך לבדוק פיקסלים מתים + זליגת אור איך אני עושה את זה ואיך אני יודע אם יש לי אחד מהנ''ל?

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  25. Started by Guarding angel,

היי אני מתכוון לרכוש מסך 24'' LCD שיש לו יציאות VGA \ DVI-D אני בעל כרטיס מסך HD2900P HDCP יש לי מתאם לכרטיס מסך DVI2HDMI השאלה היא אם אשים לכרטיס מסך וגם למסך עצמו מתאם DVI2HDMI ואשים לו כבל HDMI האם אראה שינוי באיכות לעומת DVI-D?

• 3 תגובות
    • 939 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.