עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Systema,

שכת אבק החליטה להשתכן אצלי על המסך. איך אני אמור לנקות בלי לפגוע או לשרוט משהו?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by eliko78,

אני רוצה להתחדש ב 2333T מרוצים?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. שלום, אני מחפש מסך עד גודל 22 אינץ לצורך הדפסות תמונות ועבודה בפוטושופ. עבודה הכי מדוייקת שאפשר מבחינת כיול ואיכות. הציעו לי את Eizo Flexscan S1932, מישהו מכיר אותו? טל

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by matant13,

אני מחפש מסך 22" בסביבות 1200 ש"ח וההתלבטות היא בין 2209WA לבין U2311H. - כנראה אני אלך על ה2209WA בגלל הרזולוציה. רציתי להבין למה אנשים מעדיפים ללכת על מסכי FHD כשרוב האנשים מרגישים שתוכן המסך(טקטסים, השולחן עבודה) קטן מיידי? (הרי אם אני אקנה מסך FHD ואבחר ברזולוציה נמוכה יותר מהרזולוציה הטבעית של המסך הכל יראה פחות חד).

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by tapuzeet,

שלום רב - אני כבדת ראייה (בעיקר עם פגיעה בראיית הקונטרסט) המשתמשת בתכנת Zoomtext להגדלת טקסט (אם מישהו מכיר את התכנה). אני מחפשת לקנות מסך מחשב (לצרכי גלישה באינטרנט בעיקר ואולי מדי פעם סרט) ואני ממש לא מבינה בשלל הנתונים הטכניים - כרגע אני מתלבטת בין שני המסכים שבכותרת או לחילופין ב- LG W2253TQ - איזה מהם לדעתכם יבליט את הצבעים בצורה הטובה ביותר? ובאיזה מהם ניתן להגדיל את הטקסטים הכי טוב כך שהם יישארו ברורים? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/19inch-4.html

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שוב שלום. כאשר המחשב מחובר למסך חיצוני, יש 3 אפשרויות לכוון את ההגדרות של המסך [אני מדבר על צבעים, גוונים, בהירות, קונטרסט]: 1. מהמסך עצמו - הגדרות של המסך עצמו. 2. מההגדרות של ווינדוס 3. מההגדרות של הכרטיס גרפי. אם כן - במה להשתמש? האם אכן לא מתנגש בשני? בכלל - מה להעדיף? [נשמע כמו שאלה מפגרת, אבל אני ממש מתעניין להבין את הריבוי אופציות הזה]

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by ronif,

שלום מבקש חוות דעתכם למסך הנ"ל באופן כללי וכן מול ה DELL2407 שמחיריהם דומים אך המסך הנ"ל מציד זמני תגובה טובים יותר. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by zilbermm,

היי, קיבלתי מסך samsung 953bw משומש והמסך יושב על המעמד בזווית מסויימת לאחור, אני לא מצליח ליישר אותו. יש למישהו נסיון עם המסך הזה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. רגיל (DVI-DVI) ? או DVI-HDMI או כול חיבור אחר ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני מעוניין לקנות מסך 22'' ב1500 בערך, אבל אני מקבל רושם מפה בפורום שTN זה צ'יקמוק, ואני לא מעוניין לזרוק כסף. אז לא לקנות בכלל ולחכות להוזלה או שTN זה לא כזה מעפן?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. 1. האם הדגם עם הפאנל s-ips אפשר להסתדר איתו במשחקים או שהוא גרוע ממש למשחקים? 2. האם הפאנל ה-pva טוב לסרטים או פחות טוב? 3. בקשר ל2 הפאנלים האם צריך לכייל אותו או שהוא בא מכוייל מהחברה? 4. האם הפאנל ה-pva של הדל אותו דבר כמו ה-vp930 פחות או יותר? מבחינה כללית מי עדיף.? 5. איזה פאנל עדיף לשימוש כללי הכל משחקים סרטים אינטרנט גרפיקה....?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by pinky_28,

אני מעוניינת לקנות מסך LCD 19 בתקציב של 1800 (אפשר קצת יותר אם המסך ממש טוב). רוב מה שאני עושה זה קריאת טקסט וגלישה באינטרנט, סרטים אני רואה ממש מעט ומשחקים אני בכלל לא משחקת ככה שהמסך צריך להיות מותאם בעיקר לקריאת טקסט. כרגע יש לי בבית של ההורים מסך LG 1970 HR שאני לא כל כך מרוצה ממנו, רואים סרטים מצויין אבל קשה לקרוא טקסט (הוא מחובר אנלוגית ולא דרך DVI, אז יכול להיות שגם זאת הסיבה), ובעבודה יש לי מסך VIEWSONIC 930 VP שממנו אני מאוד מרוצה, אבל הבנתי שכבר לא ניתן להשיג אותו. איזה מסך יכול להתאים לי? האם SAMSUNG 971P טוב לקריאת טקסט? הבנתי שרוב מסכי 19 אינץ' מגיעים עם פאנל TN שנחשב הכי נחות, איזה מסכים נוספים יש עם פאנל יותר טוב בתקציב שלי חוץ מ-971P? תודה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. יש לי אפשרות להשיג dell 17" חדש הישר מהיבואן ב800 שח" שווה לי?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אז ככה הייתי אתמול בתצוגה של מסכים מחשב באופיס דיפו ראיתי שם מלא דגמים של סמסונג lg mag ומשום מה המאג מבחינת איכות צפייה אין מה לדברררררר ממש רואים טוב חלק זה הדגם אני חושב(Mag LB2006W) לעומת המסכים שהיו ראו פחות בהיר המסך של המאג היה לו מסך ממש כמו זכוכית כזאת השאלה שלי היא למה אנשים לא קונים מסכים של מאג אם האיכות יותר טובה לדעתי משאר המסכים? וגם העלות של המסך זולה חוץ מהעיצוב שאין מה לדבר שהוא לא משהו

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by bsphere,

איזה מבין השניים עדיף? (ולמה?) מיועד גם למשחקים. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום לכולם, אני יודע שהכותרת מעט סתומה ("רצוי כמה שיותר גדול") אבל יש סיבה.. ככה - לאבי יש יום הולדת והחלטנו לקנות לו מסך למחשב.. אנחנו שני אחים וחשבנו כל אחד לשים עד 1K.. מדובר על מסך שישמש בעיקר למשחקי קלפים, משחקי אינטרנט קטנים אבל מהירים וגלישה באינטרנט. לגבי עניין הגודל - סביר להניח שגם אמא שלי תנצל את המסך, אבל היא לקוית ראיה.. ולכן בשבילה עדיף כמה שיותר גדול (אם היה לי כסף האופטימלי היה מסך של 30 ומשהו אינצ'.. אבל יש גבול לכמה כסף יש לחייל ותלמיד תיכון). אז אם לסכם.. תקציב - 1-2K, לא חייבים להשתמש בכל התקציב אם אין צורך מדובר על מחשב לא לעיצוב או למשחקים כבדים וכו' ולכן אני לא רואה צורך בפאנל איכותי צריך שיהיה כמה שיותר גדול בהתאם לתקציב ( לפי דעתי עדיף 22 עם פאנל…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. היי, שימושי המסך יהיו: 50% גיימינג עכשיו ו-CAD בעתיד הקרוב 30% אינטרנט 20% אופיס מפרט המחשב שלי עדיין בבנייה אך הוא יכלול קרוב לוודאי: כ. מסך GTX 1060 מעבד Ryzen 5 1600 או המקבילה של אינטל. זיכרון DDR4 16 גיגה חשבתי על מסך קעור בגודל 27' אך התקציב שלי נמוך יחסית - 2000 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Born2Kill,

מבחינת ביצועים בלבד.... לא איכפת לי כמה אינצ' לא איכפת לי כמה יציאות...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by saarshai,

לאחר הרבה התלבטויות החלטתי ללכת על המסך הזה. זאת למרות שבאותו מחיר (כ-3K) הייתי יכול לרכוש את ה-24" של דל שגם גדול יותר, גם בעל רזולוציה גבוהה יותר וגם בעל אותו סוג של פאנל. אבל התרשמתי כמה הערכה יש למסכי Eizo, גם בקרב מומחים וגם בתוצאות של ביקורות. אין לי הרבה ניסיון עם מסכים שונים אז קשה לי להשוות, אבל במעבר מ-LG פאנל TN אני יכול לומר שמדובר בחוויה שונה לגמרי. הצבעים פשוט מתעוררים לחיים. אי אפשר לשים את האצבע על ההבדל אבל התחושה היא של עולם צבעוני יותר. אלמנט אחד שהיה חשוב לי במיוחד הוא אחידות הפאנל. כאן אין אכזבה - כמעט מושלם, מלבד מעט (ממש מעט) בקצוות). בעיה אחת - ה-DVI של הכרטיס מסך שלי שרוף (אני מחליף כרטיס בקרוב), אז אני מחבר אותו ל-VGA. שמתי לב שהחדות לא משהו במסך…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by dashayan,

איזה מסך איכותי יותר ? תפרטו Viewsonic 930B vs. Eizo 1910AS http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp930b/ Viewsonic 930B http://zap.co.il/model.asp?model_id=353108 Eizo 1910AS

22. Started by חן מ,

היי קיבלתי מסך 19" של LG R1900 איך המסך? ממה שהתרשמתי הוא מעולה אבל אני מעדיף שאני אקבל גם חוות דעת של מקצועיים בתחום תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Roy.T,

שלום לכולם... אני צריך מסך רק למשחקים עדיף ללכת על מסך 22 TN שגם ככה יותר זול.... או על הדל 20" שעולה יותר אבל עם IPS מה מומלץ? קחו בחשבון שזה רק למשחקים.... האם האיכות בIPS תהיה יותר טובה במשחקים או שתהיה אותו הדבר ואז עדיף להנות מ22" ענק מול הפנים... תודההה ד"א אני קונה מ skypc מישהו מכיר?? זה חשוב לי לדעת איך הם כי אף פעם לא קניתי שם וזה באזור שלי...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. השימושים העיקריים שלי הם משרדיים וסרטים. Dell E207WFP LG L204WT Samsung 204BW אני מעדיף 1680x1050 על פני 1280x1024 (רבוע ולא נוח לסרטים) או 1440x900 (נמוך ולא נוח לאופיס) אבל המחירים של המסכים הם על הקצה של הגבול העליון של התקציב. האם הבנתי נכון שהדל הזה לא מומלץ? אילו עוד אפשרויות יש?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by lmlm,

פשוט זה הכי גבוהה שלי, האם זה טוב למסך LCD? במסך הCRT השני שלי יש 75Hz אמור להיות הבדל?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים