מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם הגודל הרצוי כיום למשחקי מחשב? איזה מסך הייתם קונים וממליצים מבחינת גודל למשתמש GAMER ממוצע ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.chimei.com.sg/default.aspx?pageId=266 בניגוד לדגם 228A למסך הזה כן יש חיבור DVI, גם אם הוא לא מגיע עם הכבל זה לא כזה נורא אם הכבל עולה סביבות ה40 שקלים. מה דעתכם על המסך או שעדיף משהו אחר? אהבתי איך שהמסך נראה, כולו שחור מבריק והכל (המסך עצמו לא אמור להיות מבריק).
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני רוצה 2MS ו22" וזה בערך המחיר שאני מוכן לשלם על מסך, זה המסך הכי טוב שאני יוכל להוציא ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
טוב.... אחרי שקראתי את המאמרים שבנעצים (האמת שמאמארים נהדרים), וסיירתי ב12 העמודים האחרונים, אני לא מצליח להבין את השורה התחתונה. תכל'ס למטרות דלעיל, מה לקחת 19'' או 22''? המסך יישב בסלון וישמש לאינטרנט, טקסט וצפיה בסרטים. ואילו דגמים הם ההכי טובים מהגודל העדיף?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי, כבר הרבה זמן שאני מחפש אחרי מסך 22 אינג' למשחקים, קצת סרטים, וגלישה בסיסית. אני הולך על פאנל TN בגלל המחיר הסביר (מן הסתם) . הרצתי הרבה חיפושים בפורום ואני כבר לא יודע במה לבחור בכל דיון משכנעים אותי על משהו אחר, ההתלבטות שלי היא בין ה2243bw , 2253bw של סמסונג ו mw221c של asus 2253bw - 2ms , 1:8000 2243bw - 5ms , 1:8000 mw221c - 2ms , 1:3000 אלו הנתונים היבשים, בקשר ל pivot של ה 2243bw זה נתון שלא כל כך מעניין אותי כך שאין צורך לקחת אותו בחשבון. מישהו יכול לעשות לי סדר בראש ולהגיד לי מה בדיוק ההיתרונות והחסרונות של כל אחד, ובשורה התחותנה על מה ללכת ?! שחכתי להגיד אבל אם יש מסך של LG שעדיף על המסכים האלה והוא במחיר שלהם (1300-1400) אשמח לשמוע עליו. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך 22 בתקציב של 1450 שקל אפשר לחרוג טיפה..... המסך מיועד למשחקים.....
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, לא מכבר (היום!!) רכשתי את ה- MW221C של ASUS. אקדים ואומר שכל תוכנה, מדריך או סתם מאמר על המסך יתקבל בברכה. בנוסף, אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי לתוכנה שעוזרת להדגיש את הפונטים, כי הם נראים לי די מרוחים. נ.ב. תודה לכם מבקרי האתר שהמלצתם על המסך, באמת מסך מצוין.
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
היי, ברצוני לעבור מ CRT למסך דק. רציתי המלצות לגבי מסך דק. השימוש במחשב לצורך" סרטים, אינטרנט, ואופיס, יש שימוש רב במחשב, והוא דלוק כמעט כל היום. חשוב לי שלא יהיו נקודות מתות ומריחת צבע. ההתלבטות בין 19-21 אינטש. אודה לכם באם תעזרו לי בבחירת מסך. תודה.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך '22 איך המסך החדש של LG http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23775&catid=926
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
שלום רב הכותרת ממצה ת מה שאני צריך הציעו לי 20.1" DELL 2007WFP בפרום "מפרטי מחשב" אך לאחר שראיתי שוב 20" בא לי על 22". חשובה לי מאוד איכות הצבע מכיוון שאני עוסק בגפיקה. עם חסרים פרטים אשמח לענות. תודה מראש עמרי
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי קריאה בפורום, ראיתי ש Samsung 2243BW מומלץ... ראיתי גם שכמעט אין הבדל במחיר בין 2243BW לבין 2253BW או לבין 226BW ... (כולם של סמסונג) מה בעצם עושה את ה 2243 המומלץ מבין השלושה אם שלושתם עולים פחות או יותר אותו הדבר? אגב, אין לי בעיה לקנות גם מסך של חברה אחרת... השימושים שלי הם גלישה באינטרנט ומשחקים.. סרטים אני כמעט ולא אראה על המסך. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
-
כמו בכותרת ממש מיזמן מישהו פירסם בפורום פה אתר עם תמונת תקריב על המסכים שמראים את החדות של המסכים. שהראו שה-2707 עם התמונה הכי חדה.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה מסך למשחקים,סרטים,עבודות וגלישה באינטרנט בתקציב של 1100 ש"ח בלי חריגה. יש איזשהוא המלצות במחיר האלו למסכים טובים? לפחות אני רוצה שיהיו מומלצים והכי טובים ביחס למחיר שלהם. ורציתי לשאול שאלה, הבנתי שאפשר להקטין את הרזולוציה של המסך וצריך גם לעשות עוד משהו על מנת שלא יהיה לי תצוגה של מסך נמתחת וגרועה, אז מה בנוסף אני צריך לשנות כשאני מקטין את הרזולוציה על מנת שלא יהיה לי מסך מתוח ותצוגה פחות טובה בהרבה? ואיפה משנים אותו? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני קונה בקרוב את ה-Samsung 2243BW ורציתי לשאול לגבי אחריות של חיון למשל, בעת תקלה אני יכול לפנות באופן עצמאי ישירות ליבואן או שאני צריך לפנות לחנות ? אני שואל כי זו חנות שאני לא הכי סומך עליה ולחנות אחרת צריך לנסוע קצת.. תודה מראש,לירן
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, מחפש מסך 20" לחבר למשחקים וסרטים. יהיה בשימוש עם כרטיס 4870. תודה רבה D:
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
נתקלתי בזה בפורום שלנו. מישהו יכול להעיד על התופעה? עד כמה זה רציני במשחקי פעולה\יריות , משחקי רשת ? מה דעתכם ?
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
קניתי את ה- samsung 2243BW ויש לי כמה שאלות: איך מעבירים לPIVOT? רוב הסרטים שלפחות בדקתי לא מתאימים לגודל של המסך (אני משתמשת ב- bsplayer) וכשאני מנסה להתאים אז הכתוביות לא נכנסות במסך יש מה לעשות עם זה? תודה לעוזרים =]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מצליח להיזכר בשם של התוכנה הזו...רק יודע שדוקא היא של מיקרוסופט - כחלק מחבילת תוכנות לשיפור המחשב זו תוכנה שמציגה לך מיספר קטעים של טקסט - אתה בוחר את זה שהכי חד על המסך שלך מישהו יודע? THX
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
הבנתי שההבדלים העקריים בין 2243BW לבין 2253BW הם : ה 43 בעל ארגונומיה טובה יותר (ובמילים פשוטות, אפשר להזיז את המסך בצורות שונות) ל 53 יש זמן תגובה של 5 מילי שניות, לעומת 2. ה 53 עולה בכ 100 ש"ח יותר 1. האם יש הבדלים נוספים ? 2. בהנחה והארגונומיה לא מעניינת אותי, ואני יכול להשיג את 2 המסכים באותו מחיר, האם עדיף לקחת את ה 53 בשל הנתונים הטובים יותר ? (גם אם הם רק על הנייר, זה עדיף מכלום, לא ?), או שיש פרמטרים נוספים ?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מסך חדש ואני לא מיצד אחד שי את SAMSUNG T220 Rose או LG 2252T OK והיום יש לי 1780Q של LG !!!! תודה מרואש ??? ??? :nixweiss:
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מסך שיעבוד טוב במשחקים עם הכרטיס מסך 4850hd חשבתי על 2253bw או וSyncMaster 226BWוSamsung או וVW222UוAsus או L226WTQוLG או ו2208WFPוDell * אם אני יחרוג מהתקציב 1400 התקציבב אם אתם ממליצים על משו אחר בכיף שמח לשמוע רק שלא יהיה בהיר מידי ויעשה לי כאבי עיניים זה מעיקקקקקקק.
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מתלבט בין Samsung T220 או Asus MW221C
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מחפש מסך עד 2000 שח 22 למיגוון שמושים. ראיתי המון מידע ואיני יכול להחליט חשוב לי חשוב שיהיה עם תמונה וצבעים טובים ומדויקים ככל שאפשר למסכים מסוג זה ברמות המחיר הללו. יש לי מיגוון שמושים החל מגרפיקה ביתית סרטים ואופי ועבוד תמונה חובבני ראיתי את הדגמים הנל ושם אני מתלבט מאד בחנות לא רואים ממש הבדלים. מי יכול להושיע כולל הסבר מפורט Samsung 2253BW LCD 22'' Wide 2ms ASUS LCD 22" - MW221C WIDE 2ms + DVI-D - Black צבעים טובים יותר ומדויק, מדיניות פיקסלים טובה יותר 1500 Dell 22" 2208WFP Wide UltraSharp תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-