עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Kukishin,

מכיוון שאין לי איפה לראות איך זה אני שואל את החבר'ה כאן. בשביל שימוש כללי של מדיה, אינטרנט, תיכנות ומסמכים, איך האופציה הזו?

2. Started by roi13489,

היי, אני סטודנט ומעוניין לקנות מסך איכותי שיתחבר למחשב נייד שלי (Dell Inspiron n5110). השימוש יהיה במסך זה בלבד ללא שימוש במסך המחשב הנייד והגודל הרצוי הוא 23". (יש חיבור VGA וHDMI) משיטוט נרחב בפורום ראיתי שהמסך המומלץ הוא U2312HM. הצורך העיקרי שלי הוא קריאת טקסטים בכמויות. בנוסף, איכות הצפייה בסדרות/סרטים חשובה לי מאוד. לעיתים רחוקות מאוד אני משחק במחשב ואשמח אם המסך יתאים גם לשימוש זה, אך הדבר אינו קריטי. עניין מהותי מאוד עבורי שיהיה אפשר לשחק עם גובה המסך בנוחות וקלילות. ראיתי בKSP מבצע על המסך של סמסונג Samsung S23C650D ב750 ₪. נראה שהוא תואם לדרישות לעיל, אך לא מצאתי ביקורות נורמליות עליו ברחבי האינטרנט. אשמח אם מישהו יוכל להשוות ביניהם ולהמליץ על אחד מהם לשימו…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. היצרנית הטאיוואנית משדרגת את מותג ה-TUF שלה עם שלושה מסכי גיימינג נוספים - שניים מהם בעלי קצב רענון שעוד לא פגשנו דומה לו בקטגוריה לכתבה

4. Started by ilil,

המסך שגרף ביקורות מצויינות באתר, וגמרתי כבר אומר לרכוש אותו... אינו מומלץ על-ידי היבואן, בטענה שמסכים רבים חזרו עקב תקלות במעמד (רגל) המסך. אני מודה שהעיצוב של הרגל הוא לא שיגרתי, אולם הופתעתי מהמידע שנמסר מהיבואן. על מה תתמליצו כתחליף? יש עוד 19" מבוסס על פנל PVA מבית Samsung שתוכלו להמליץ עליו? חבל שמסך כל כך איכותי נופל בגלל אביזר ארגונומי... נ.ב. האם ייתכן שהיבואן "מבלף" לקראת החלפת סדרת מסכים? ilil

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. במידה ואני קונה את המסך הזה,אני יכול לחבר ישירות את הממיר של יס אליו ולראות טלוזיה באיכות רגילה לכל דבר? כיוון שלא ראיתי חיבורי RCA במפרט הנושא מאוד חשוב לי כיוון שהמסך הזה עתיד לשמש כטלוזיה.והבנתי שיש אפשרות לקנות מכשיר שנקרא TV BOX שעושה את העבודה עבור מסכים שאינם מסוגלים לקבל שידור ישיר מממיר טלוזיה. תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by amitbl,

ובכלל... מבקש את עזרתכם בנדון http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=297650.0

7. Started by DXM,

זקוק להמלצה למסך LCD ב1500-1800 מTMS! אתר החנות: http://www.tms.co.il

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by KF,

יש לי מסך DELL 2721DGFA + כרטיס 6800XT. רציתי לשאול אם כדאי לקנות כבל DP 1.4 איכותי , לדוג' : https://www.amazon.com/dp/B08F59V3J2?tag=iVANKYofficial&th=1 יש באמת הבדל / יתרון לעומת הכבל הפשוט שמגיע עם המסך עצמו ? האם זה בזבוז כסף ?

9. Started by zekit,

שלום,אני צריך בבקשה המלצה למסך למחשב,למשחקים,גודל 19 אינצ' ותקציב של 1500-2000 שקל כך... לא ממש חשוב לי המחיר,העיקר שיהיה יחס של איכות\עלות טוב ^^

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  10. שלום, אני רוצה להחליף את המסך הישן במסך חדש, חשבתי על 26", תגידו לי אם זה גדול מידיי לשימושים שלי.. למסך ישמש בתור טלוויזיה + מחשב, הוא יתלה על הקיר, המרחק צפיה הוא משהו כמו מטר - מטר וחצי. התקציב שלי הוא עד 2200 שקל (כמובן שעדיף פחות..). ראיתי את המסך T260HD של סמסונג, מומלץ? תודה לעוזרים (:

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  11. Started by moshe.sherf,

היי בפברואר 2020 רכשתי מסך DELL דרך אמזון. לפי המספר הסידורי ובדיקה באתר DELL הוא באחריות עד מרץ 2022, אבל תחת county כתוב united states. הבעיה היא זליגת אור בקצוות שהתחילה היום. יש מצב שיסכימו לממש לי את האחריות בארץ? למי אפשר לפנות בנושא? תמונה: https://ibb.co/9GQGMwy תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. לחבר שלי יש מחשב שמשמש אותו לאינטרנט ומסמכים בעיקר לכן אין לו כרטיס מסך חזק ועכשיו הוא רוצה לקנות מסך 19 רחב. האם תהיה בעיה לכרטיס הנ"ל לעבוד ברזולוציה המקסימלית של המסך שהוא הולך לקנות (1440X900) ? תודה.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  13. Started by RanYefet,

היי, אני בתהליכים של קניית מחשב חדש ואני צריך קצת עזרה בנוגע למסכים. כיום המחשב הישן שלי מחובר ל-2 מסכים: 1. מסך מחשב Dell 23" U2311H רזולוציה 1920x1080 2. מסך טלויזיה LCD, 32" ברזולוציה 1280x720 אני מתכנן בעתיד להוסיף עוד מסך. יתכן והוא יהיה 17-19 אינץ' עם רזולוציה של 1680x1050 או עוד מסך FHD במחשב החדש מתוכנן כרטיס מסך GTX570 מה התהליך בחיבור המחשב לשלושה מסכים? האם אני צריך כרטיס מסך מיוחד עם עוד יציאות? האם עדיף לקחת זוג ATI Radeon 6850 HD? האם זה יתן לי יותר יציאות ואפשרויות לחבר יותר מסכים? האם זה יתן תמיכה ברוזולוציה יותר גבוהה של כלל המסכים? תודה, רן.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by avinatbezeq,

דרך פה http://www.logicbuy.com/deals/dell-ultrasharp-u3011-30-inch-lcd-monitor/25356.aspx עד ה-27 לחודש עולה רק $1,123 !!! מה דעתכם? כדאי להביא דרך mustop?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. קניתי מסך חדש של LG 24 אינץ ואחרי שהתקנתי את הדרייברים שלו ואת ה fortemanager יש לי בעיה שהמסך נחצה לשתיים כאשר החצי הימני כהה יותר והשמאלי בהיר יותר. מישהו יכול לעזור לי? (המעבר בין הכהה לבהיר הוא חד)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. טוב הכותרת אומרת הרוב, בעקרון אני חושב על קניית LCD, יש לי כרגע CRT 17 של MAG, ולא ממש יודע מה לחפש ומה חשוב בשביל שיריץ משחקים בצורה טובה: קצב רענון או ניגודיות וכו. אז בעיקרון אני צריך המלצה למסכים שידועים כאלו שפועלים יפה עם משחקים, יש לי כרטיס גרפי סביר +(7900GT) ואני לא רוצה שהמסך יוריד מהביצועים.

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  17. Started by לוח שנה,

שלום לכם, לקחתי מסך 953 של סמסונג שהיה מחובר לכרטיס 8400GS בחיבור האנלוגי, וחיברתי אותו במקום זה, לחבור הדיגיטלי. אח''כ החזרתי את החבור האנלוגי וכעת המסך בצבע צהוב. יש לכם הסבר?

• 2 תגובות
    • 4.3k צפיות
  18. אני רוצה לרכוש מסך שישמש בין היתר לסוני 5 ולכן קצב הרענון חשוב, ובנוסף, ממה שהבנתי אין שום משחק כמעט שתומך במעל 60 פריימים לשנייה גם ככה, אז אני מכוון למסך של 60 הרץ'. עכשיו מצאתי את המסך הנ"ל: Sony Bravia X72K 43 ובעמוד הרשמי שלו באתר של סוני מופיעים 2 נתונים מבלבלים: https://www.sony.co.uk/electronics/televisions/x72k-x73k-series/specifications PANEL REFRESH RATE: 50Hz Video signal support: 2160p(24,30,50,60Hz),1080p(30,50,60Hz),1080/24p אז מה נסגר פה בדיוק? אם אני אפעיל משחק שתומך ב-60 פריימים בסוני 5, הטלוויזיה תריץ אותו ב-60 או 50 הרץ'? איך זה שהנתונים מתנגשים אחד בשני? תודה רבה.

19. Started by parAzoid,

שלום לכולם. ביום שלישי הזה שהיה קיבלתי את הNEC 20WGX2. לאחר יומיים של בדיקה וכו' החלטתי לעשות עליו ביקרות. אז נתחיל: הגיע אלי חבילה ענקית דרך הדואר. ככה היא נראית : [תנחשו של מה? O:] http://img410.imageshack.us/img410/1567/packagekp4.jpg לאחר פתיחה של הקופסא וחיטוט בה, הגעתי לחלק שבו מוסתר ה20WGX2, אך מצופה בכלכר אז אי אפשר לראותו. תמונה: http://img467.imageshack.us/img467/209/package2av9.jpg אני חייב לציין שהאריזה של נק מעולה. שמו הגנות כראוי, הכל אסטטי ונקי ורואים שממש קשה \כמעט בלתי אפשרי לפגוע במסך כאשר הוא בתוך הקופסא ארוז אלא אם כן לוקחים פטיש ענק ודופקים בקופסא לאחר שפתחתי את הקופסא, מצאתי את הדברים הבאים: כבל חשמל, כבל DVI, כבל VGA, חוברת הסברה וCD. [כמ…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by law89,

היי מה נותן לי הדברים שבכותרת? אם אני רוכש מסך מסוים שתומך רק באחד מהם, האם אני צריך גם כרטיס מסך מחברה מסוימת? (סתם לדוגמה שאני משער שאינה נכונה - אם g-sync אז רק כרטיס מסך של ג'יגהבייט)

21. השימוש הוא בייתי והוא כולל בתוכו: יצירת מוזיקה בתוכנה cubase גלישה באינטרנט המחיר והא עד 100 שח +- תודה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  22. אהלן , אני מחפש מסך חדש בתקציב של עד 1200 אפשרות לחריגה קלה ... מטרות המסך הם לחבר אליו לפטופ מטרת תחנת עגינה ועבוד נוחה יותר ולחבר אליו PS4 . חשוב שיהיה לו חיבור HDMI והוא יוכל להציג בצורה איכותית משחקי מחשב/PS4 תודה רבה לממליצים .

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום לכולם, קראתי את המומלצים ובאמת אני מתלבט בין המסכים הבאים: סמסונג - 2243, 2253 ו- T220 אסוס - VW222U מה הכי מומלץ לשימוש בעיקר של אינטרנט וקצת סרטים (פחות למשחקים)? עוד דבר, יש שני דגמים של DELL שצדו את עיני: ה- E228WFP ו- 2208WFP. מה ההבדל ביניהם (או יותר נכון, מה יותר טוב)? והאם הם שווים התייחסות יחסית לסמסונגים ולאסוס. תודה.

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  24. Started by XDude,

19 LCD זמן תגובה 8ms תוצרת PHILIPS. דגם 190C6FS אני קונה במחיר של 1500 שקל שבמחיר הזה אני יכול להביא רק מסך 17 טוב כמו ה740B האם שווה לקנות אותו? מבחינת אחריות איך פיליפס? זמן תגובה - 8ms ניגודיות: 1:600 בהירות: 270 16.2 מליון צבעים תקנים: TCO'03 תדר סריקה : 30-82Khz גודל נקודה: 0.294 מ"מ רזולוציה : 1280X1024 כולל כניסה אנאלוגית זוית צפיה 160 מעלות זה המפרט שלו... כדאי לא כדאי? מבחינת איכות וכדומה? תודה על עזרתכם!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. מחפש מסך 19 אינטצ' בסביבות ה-1500 ש"ח מסך למשחקים בעיקר... שמעתי שהרבה פה ממליצים על ה XEROX XG91D אבל אני מעדיף לקנות מסך שיש ב IQPC אפשר לקבל המלצות בבקשה? תודה רבה וחג שמח!

• 4 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.