עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. יש לי פשוט חבר שמסדר לי מחירים ממש טובים למסכי BENQ אני מאמין שאני צריך 19 אינצ' (אלא אם כן אתם חושבים אחרת) ולמטרת משחקים. תודה ענקית

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  2. אני צריך מסך משרדי לעבודה ממושכת - חשוב לי שהגופנים יהיו גדולים ברורים ונוחים ושישיה נוח לשבת מולו הרבה זמן. התקציב הוא עד 1300 ש"ח..... האם ה2209WA מתאים לכך?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Drazick,

שלום. אתמול רכשתי את המסך הנ"ל. כאשר יש צבע כהה על המסך (שחור ואפור - לדוגמה באתר http://www.d-spot.co.il) אני יכול להבחין בסריקת השורות מטה של המסך. מדוע זה נגרם? האם זו תקלה או משהו שניתן לתקן בהגדרות? תודה.

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. החלטתי שאחד מהשניים זה המסך שאני קונה, מישהו התנסה עם החדש יותר שזה ה 2253BW, ה 226BW פצצה של מסך אבל השני חדש יותר (ובתקווה גם טוב יותר והבדל במחיר הוא לא בשמיים). למישהו יש מושג עם מה עדיף ללכת ? תודה לכולם.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מסכי טלוויזיה של שני החברות כבר הגיעו לשוק. בקרוב יגיעו גם מסכי מחשב מבוססי הטכנולוגיות הללו . האם לדעתכם מדובר בגימיקים מסחריים או בשיפור באמת משמעותי עבור המשתמש הממוצע ?

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. אני משחקת כרגע Call of Duty Modren warfare 2, ושמתי לב שיש ריצוד במסך. עכשיו, האם הבעיה במסך, בכרטיס מסך, או בכלל במשחק? משחק : Call of Duty Modren warfare 2 ( לא מקורי, פרוץ ) מסך - DELL 2209WA IPS כרטיס מסך - Sapphire Radeon HD5770 מערכת הפעלה - Windows 7 אשמח לתשובה מהר, כי אם הבעיה נעוצה בחלק במחשב, אחליף אותם באופן מיידי.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by gotex,

שתיהם אותו מחיר איזה עדיף

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by barduck,

שלום, היה לי Samsung 913B במשך שנה וחצי והייתי די מרוצה עד ששבק חיים לאחרונה. במסגרת האחריות אמרו לי שלא ניתן לתקן ורוצים להחליף לי ל 931C אבל קראתי כאן ביקורות די רעות על ה 931C . כמו כן אין לו כוון גובה ופיבוט כמו ב 913B. מה אתם אומרים, לקחת? או שיש Samsung אחר בתווך המחירים הזה ששווה לי לנסות להתעקש עליו? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  9. Started by מאור247,

רציתי לקנות את המסך LG W1952TQ אבל אנלא יודע מה המידות שלו...אם תוכלו בבקשה לתרגם לי את מה שכתוב שם!! (בגלל הספריה שלי בבית)....ואם כבר תגידו לי איך הוא??? http://www.lge.com/products/model/detail/w1952tq.jhtml

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  10. לדל 2007WFP יש את התכונות האלה. אפשר הסבר על זה, איך מפעילים את זה ואיך משתמשים בזה? ועוד שאלה אחרת שקשורה לאותו מסך: אני שוקל לקנות כרטיס מסך (Leadtek WinFast TV2000 XP) כדי לחבר ממיר של הוט למחשב. איך השידורים יראו על המסך?

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. הי, אני מחפש מסך בתקציב של עד 3,000 שקל המטרות: משחקים\ סרטים \ קריאת טקסט הדגמים שחשבתי: 1.U2311H 2. PHILIPS 240PW9EB 3. EIZO LCD 23 Foris FS2331 לפני משהבנתי ה U2410 לא ממולץ , לכן לא הכנסתי אתו לרשימה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by alop,

היי , המסך הגיע עם הגדרות מהמפעל של בהירות וניגודיות 50 . מה הדרך הכי טובה לכייל אותו בשביל גרפיקה למשחקים ? יש לי כרטיס מסך ATI HD4770 ו WINDOWS 7 בנוסף , יש לי בבית חיישן SPYDER 2 PRO עם התוכנה גרסה 1. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. היי חבר'ה, אני מחפש מסך מחשב בסביבות הגודל 21"-22" (רוחב מקסימלי של 57 ס"מ). חשוב שיהיה פאנל איכותי כמו VA או IPS, חיבור HDMI והתקן VESA. המסך מיועד לעבודה משרדית ולמשחק lol ויהיה תלוי על הקיר (אם זה משנה). כרגע אני מתלבט בין המסכים הבאים, אשמח לשמוע המלצות גם למסכים אחרים שמתאימים LG 22MP57HQ Dell P2217H אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by KloCk,

http://www.gadgety.co.il/179615/dell...18q-announced/יש מישהו שיכול להסביר לי על זה והאם זה רלוונטי לגיימינג? האם יש מסכי 2K שמיוצרים עם הטכנולוגיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. שלום, אני מתלבט בין כמה מסכים והמסך הזה הוא אחד מביניהם. אני רוצה לראות אותו במו עיני, יש איזו חזנות שאתם יודעים במפורש שמחזיקים את המסך בתצוגה?

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  16. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. הרגשתי צורך לפתוח ת'ארד חדש כדי להזמין יותר אנשים שבבעלותם המסך הנ"ל. קניתי את המסך הנ"ל אך אני לא מרוצה מהצבעים, כיוון שיש לי שלושה מסכים שמתי לב שלמשל כיתוב בצבע כחול/תכלת פה בפורום, נראה במסך של DELL אפור ובמסכים האחרים שלי כחול/תכלת המסכים האחרים מדגם סמסונג 2243BW. אפילו באייפון ובמסך של הנייד זה נראה כחול/תכלת ופה זה נראה נוטה יותר לאפור. מישהו יכול לבדוק ? העליתי תמונה לא הכי טובה אבל אולי תשימו לב להבדלים כך.. חוץ מזה רציתי לעדכן שעשיתי חיפוש בגוגל לצבע הכחול ונפתחו לי המון תמונות כחולות, שמשום מה במסך של DELL נראות סגולות ובמסכים אחרים כחולות, גם לצבע הכתום יש נטייה ב-DELL להצהיב. בקיצור אין לי מושג אם אילו הצבעים של המסך הזה או …

• 55 תגובות
    • 7.9k צפיות
  17. אלו הם שני המסכים שהחלטתי עליהם מחר אני נוסע ל-KSP על מנת לראות את הצ'ימאי את הסמסונג כבר ראיתי מחר אני אראה 19 רחב ליד 22 רחב ואראה עד כמה ההבדל משנה בגודל אבל מבחינתכם, על מה כדאי לי ללכת? על מה אתם הייתם הולכים? על 22" של חברה לא ממש מוכרת ב-2350 ש"ח או על 19" של חברה מוכרת ב-1600 ש"ח ???

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. לאור ביקורות שליליות של המסך הזה, INPOUT LAG ועוד ירקות הוחלט ב DELL להוציא גרסה משודרגת שיצא הרגע לשרשרת ההפצה העולמית. אני ממליץ בחום לעצור קנייה עד אשר אתם מדברים עם החנות ובטוחים שאתם מקבלים את הגרסה עם ה FIRMWARE REV 01 החדשה ! http://www.dellcommunity.com/supportforums/board/message?board.id=dim_monitor&thread.id=90203&view=by_date_ascending&page=40 ביקורות והסברים על הגרסה הראשונה (לא יצאו ביקורות על הגרסה החדשה): http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_2408wfp.htm שינויים בגרסה החדשה: http://www.dellcommunity.com/supportforums/board/message?board.id=dim_monitor&thread.id=90203&view=by_date_ascending&page=44

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by udiudi,

היי. Acer AL1716B מומלץ לעבודה משרדית? אני מתכנת, וקורא וכותב.. המסך הזה טוב בשבילי? אגב, לפני שאני קונה את המסך הזה, יש דברים שאני צריך לוודא שיש לי? כל מיני חיבורים? תוכנות? אולי המסך זקוק לתמיכה מסויימת בחומרה שלי? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by אופיר,

האם ATI RADEON 9600 תומך ברזולוציה של 1680X1050? אחרי שכבר השתכנעתי ללכת על 2007WFP, גיליתי שאולי הוא לא מתאים לכרטיס המסך שלי.

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  21. ערב טוב. מודה שבפעם האחרונה שרכשתי מסך מחשב היה זה לפני עשור עם ה samaung t220p וכשזה הלך , נותרתי עם המון כאב ראש, כי יש בערך 500 אלף דגמים, והאמת כבר איבדתי את זה. אז יצא לי להחליט שאני מעוניין במסך 27, עם פאנל IPS כי חשוב לי דיוק צבעים ותמונה הכי קרובה לאמיתית, על פני עוד 2 אלפיות השניה. לגבי סוג השימוש, אני מדי פעם אוהב לשבת לראות סרט או פרק בסדרה , אבל יותר אוהב לשחק, והינה המפרט: msi z97 g43 Intel I7 4770s gigabyte gtx 670 oc windforce 3x יצא לי לקרוא ולהבין כמובן על הבדלי מסכים בעלי עדכון תדרים מתקדם כמו 144ו 160 אבל אני לא חושב שהתחנה שלי תוכל להגיע לגובה כזה. מה גם שבקרוב אין לי…

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. היי, יש לי שובר על סה"כ 1150 לניצול בשקם אלקטריק https://www.shekem-electric.co.il/mhwbim-vcivd-hiqpi/civd-hqpi/mski-mhwb.html?limit=36 אני רוצה להוסיף מסך שני לשולחן עבודה שלי, כרגע יש לי מסך 1080 של סמסונג 27 אינץ' עם רענון על 60 הרץ, אני רוצה לקנות מסך יותר טוב אם אפשר, ולהשתמש בו כמסך הראשי שלי, וב27 אינץ' של סמסונג כמסך משניה להודעות, גלישה באינפורמציה בזמן משחק מחשב וכו' אני יכול לעלות קצת מעבר לתקציב אך אשמח לא לבזבז מהכסף האישי, תודה רבה לכל העוזרים!

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by yuvalnus,

אני מחפש מסך מחשב חדש למחשב של המשפחה.. נועד בעיקר לעבודה משרדית, אינטרנט (וצריך להתאים כמובן למשחקים) מחיר-900 שקל, ללא חריגה... תודה מראש עריכה: מספיק לי 19 אינץ', אבל גם 20 זה בסדר...

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  24. Started by zone glide,

יש ברשותי מסך U2515H של דל והאמת אני מרוצה ממנו, אבל במחשב החדש חשבתי אולי להחליפו. הסיבה היא שיש מסכים בשוק שתומכים 120hz או יותר מזה ולפי מה שהבנתי נותנים חווית משחק שונה לגמרי וגם לא רק בכל מה שקשור למשחקים.. גם אם זה יהיה אולי מעבר לפאנל אחר מסוג TN זה באמת יהיה גרוע? כיום אני עם IPS והאמת מרוצה מאיכות התמונה אצלו.. בעקרון אני ראיתי מסכים לא יקרים כל כך שהם FHD אבל עם 120HZ אבל השאלה אם אני ארד ברזולוציה זה יפגע מאוד באיכות התמונה ואם זה צעד חכם.. הרזולוציה שלו היא QHD אני חושב שזה די אידיאלי להיום, אני רק לא יודע אם עדיף לשדרג לקצב רענון גבוה או אולי ללכת על אופציה של 4K אבל אז כנראה אצטרך כרטיס מסך חזק יותר בהתאם.. מה דע…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by ישראל ישראל,

יש לי חבר שרוצה לקנות מסך מחשב עד 24 אינץ המסך ישמש להכל אבל בעיקר למשחקים (גיימינג) מבחינת כרטיס מסך כרגע יש RX580 8GB שבעתיד אולי יוחלף לדגם יותר חזק... רציתי לקבל המלצות כי הרוב הגדול בפורום ממליץ על DELL וחלקם על LG או סמסונג... ממה שידוע לי פאנל IPS יותר עדיף על פאנל VA או שאר הפאנלים קראתי גם בימים האחרונים שMS נמוך לא בהכרח מראה ביצועים גבוהים יותר במשחקים ושגם הרץ גבוהה לא בהכרח יותר טוב למרות שאני לא בקיע במסכים לעומת חלקי מחשב כן אשמח להמלצות מה עדיף לחבר לקנות עד תקציב של 1K גג 1.2K אם יש בזה צורך כמובן... ד"א לא חשוב במסך יציאות ופיצרים כי הכל מחובר למחשב עצמו אז אין דרישה לתוספות שמייקרות את העסק ללא צורך תודה רבה לכל מי שיעזור ו…

• 15 תגובות
    • 4.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.