עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. לא משנה לי איזה אינץ' זה. אני רוצה מסך שיתמוך בהצגת תכני HD, אני צריך גם מסך שתהיה לו יציאת HDMI כדי שאוכל לחבר את הPS3 שיש לי. ככה שאוכל להשתמש במסך אחד למחשב ולPS3. הנה המפרט : מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.93GHz E6500 : "SLGUH" - BOX ₪479 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-UD3L ₪453 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBHK ₪368 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5750 1GB GDDR5 - RETAIL ₪901 צורב DVD: [..] PIONEER DVDRW DVR-216DBK X20 - SATA - BLACK ₪145 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 RC-690 w/o PSU ₪425 ספק כוח: [..] HEC 550TE-WX (ACTIVE PFC ) - BULK ₪303 קרור למעבד: [..] COOLERMASTER V8 - זמין במלאי ₪283 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUD…

2. Started by robin7,

יש לי כרטיס של Geforce fx5200 ומעונין לקנות צג חדש שלViewsonic 930 לדוגמא. האם כרטיס זה יכול להתחבר דיגיטלית לצג? האם זה משמעותי? להחליף כרטיס? הצחשב שלי נוא פנטיום 4 בין שנתיים.

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  3. עד 1500 שקל, עדיפות ל 24 אינצ' ועד משהו קטן, מה אתם אומרים על המסך UltraSharp U2412M של DELL? http://www.dell.com/il/p/dell-u2412m/pd אני יכול להביא אותו ב900 שקל,כדאי?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by cobmetal,

שלום ! אני מחפש מסך בגודל 17" לעבודה משרדית בלבד , כרטיס המסך הוא ישן ולכן החלטתי על הגודל הזה , טווח המחיר הוא עד 800 ש"ח , תודה .

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  5. היי חברים, אני מחפש מסך 32 עבור אחותי באיכות 4K שישמש לצורך חיבור ללפטופ (hp elitebook 840 g7) ועבודה משרדית פשוטה עליו (סביבת אופיס וכו' בלי תוכנות כבדות/משחקים/עריכה גרפית וכו'). היא עובדת מהפינת אוכל ולכן חשוב מאוד שיהיו כמה שפחות כבלים, לכן אני מכוון למסך עם חיבור TYPE-C שגם יספק טעינה ללפטופ בנוסך להעברת התמונה למסך (וכך יחסוך כבל נוסף של מטען) נתקלתי במסך MSI MAG321CURV והוא נראה ממש מתאים לה, אבל המתח טעינה דרך TYPE-C הוא רק 15W. כמובן שלטעינה של בטריה ריקה זה מאוד איטי, אבל השאלה היא אם הלפטופ יהיה מחובר למסך (ולטעינה דרכו) כל הזמן, האם ה-15W יספיקו כדי לשמור על הבטריה מלאה (או כמעט מלאה) תוך כדי העבודה עליו? כאמור מדובר על עבודה משרדית פשוטה, ככל…

6. Started by hadaris,

היי לכולם, אני מחפשת מסך מחשב לעבודה משרדית, גודל של אזור 22'. החשוב במסך זה שתהיה בו מצלמה מובנית ורמקולים מובנים (יש שטח מוגבל על השולחן). תקציב: עד 1000 ש"ח (עדיפות עד 750 ש"ח). אשמח להמלצות הדר

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by EviLeader,

שלום לכולם, אח שלי חזר מהצבא ובדיוק נהרס לו המסך מחשב (ככה החיים ). בכול מקרה, השימוש העיקרי שלו במסך זה: 1. סרטים 2. עבודה משרדית (ICQ,MESSENGER לא צריך להרחיב) 3. משחקים (ממש מעט מאוד ומשחקים ממש נמוכים בדרישות, כגון CIVILISATIONS, סדרת TOTAL WAR ומדי פעם משחקי SHOOTER ישנים). בקיצור, לפי הדרישות, עושה רושם שאפשר לקנות לו מסך 19 אינץ' זבל ישן של SAMSUNG ב600 ש"ח ולסיים סיפור. העניין הוא, שהחלטנו לקנות כבר מסך רציני שיחזיק אותו אחרי שהוא ירצה לשדרג את המחשב (מתישהו הרי זה יהיה נחוץ.. לא?) ולכן החלטנו על T220P מסיבה פשוטה, יש את המסך הנ"ל לאחותי וזו הייתה אחת הקניות הטובות שעשינו. השאלה היא- האם המסך יתאים לכול כרטיס מסך גם לישנים (מלפני שנתיים-שנתיים וחצי? אני זו…

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  8. שלום לכולם רציתי לדעת איזה מסך עדיף מבין השניים ומה השוני ביניהם?, רציתי גם לדעת מה הMS? ומה הרזולוציה המקסימלית? (דרישות: משחקים כבדים באיכויות גבוהות, תוכנות גרפיות וכל מה שאפשר לעשות במחשב) הראשון הוא DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR שהוא מסך רחב בשווי של 2316 ש"ח והשני הוא DELL LCD 20´ 2007FP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR שהוא מסך רגיל בשווי של 2271 ש"ח רציתי לדעת מה הMS של כל אחד, האם הם טובים למשחקים, מה השוני ביניהם ומה הרזולוציה המקסימלית שלהם. אני דווקא אוהב את השני. בתודה אור כהן

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  9. Started by kipi25,

שלום, חבר שלי קיבל מסך LG L1717S, וקיימת בעיית תצוגה קטנה אך מעצבנת: הסמלים הקטנים ליד השעון (פינה ימנית למטה) מוצגים כמו במסך CGA (למי שזוכר....) כיוונו את הרזולוציה ל- 1024X1280, שיחקנו קצת עם קצב ריענון וכלום לא עוזר. שאר התצוגה נורמלית (דפי אינטרנט, תוכנות), רק האייקונים הקטנים מוצגים באיכות נמוכה מאוד. אנא עיזרו לי.... האם מדובר במסך בעייתי או שיש צורך בשינוי הגדרות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by yanivmizrhi30,

שלום רב! אני רוצה לרכוש מסך מחשב חדש, אשמח אם מישהוא יוכל לעזור ולתת המלצה... התקציב: 1500 שקל מקסימום השימושים: גלישה מרובה באינטרנט, קריאת ספרים מהמחשב, צפייה בסרטים חשוב שיהיו ביקורות טובות על המסך ושהוא יהיה נוח לקריאה וצפייה ושיהיה חד

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  11. Started by qt1h00,

אחרי שבחרתם בין: Dell 1907FP מול Samsung 931 גם תנמקו בבקשה ואל תבחרו בדל רק כי זה דל וכולם ממליצים כאן. מי שממליץ שיתן לי טיעון אמיתי בבקשה.

12. Started by uh615,

מי מבין אלה עדיף, לאינטרנט אופיס סרטים : Lenovo 192p xerox xg91d Ag neovo f419 איפה ניתן לראות בקורות מקצועיות על אלה ? האם 25ms לא איטי מדי לסרטים ? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום יש לי כרטיס מסך RADEON HD 2900 PRO ומסך DELL 2007 WFP לשניהם התקנתי דרייברים עדכניים והמערכת מזהה אותם באופן מעולה. בוינדוס אני מצליח להגדיר את הרזולוציה על 1680X1050 כמו שצריך (זו הרזולוציה שך המסך). ב PES 2008 זה מגיע לי הכי הרבה ל 1280X1024 וב NBA 2008 זה מגיע לי ל 1440X900 לאחי יש את אותו כרטיס מסך אבל יש לו מסך 19' של MAG ואצלו זה נותן רזולוציה גבוהה יותר. מה הבעיה ואיך אוכל לתקן אותה? תודה רבה לכם נ.ב שמתי את ההודעה הזו גם בתצוגה וגרפיקה וגם במסכי LCD כי נראה לי שזה מתאים לשניהם.

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  14. היי, החלטתי לשדרג ל24 אינץ', אבל אני לא ממש הצלחתי להבין איזה מהם הכי כדי היום. אני מחפש אחד שאין לו ביצועים סופר מיוחדים או משו כזה, אבל שלא יהיה גרוע מדי או משו כזה. המחיר צריך להיות 2K בערך, עדיף פחות (ואיאפשר ממש לעבור). יש המלצות? תודה מראש.

15. Started by Guy950,

היי חבר'ס, אני קונה מחשב חדש עם כרטיס מסך HD4870 512MB ואני רוצה גם לקנות מסך חדש! אז בעיקרון ראיתי את המסך הזה בבאג ורציתי לדעת 2 דברים: א. הכרטיס המסך של גרסת 512MB יצליח לסחוב 24 אינץ' בלי בעיה או שיעשה בעיות? ב.http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6525&perur= זה המסך שאני מתעניין בו, השאלה היא האם הוא שווה? מחיר נמוך למסך ענק=חרא פאנל או חרא מסך? מהן החסרונות של המסך הזה? אם אתם רוצים לעזור למצוא מסך טוב, אני מעוניין במסך 22-24 אינץ' בתקציב של 1.5K ש"ח וחייב חייב גם יציאת HDMI לאקס בוקס 360. תודה, גיא.

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  16. אבקש את עזרתכם יש כאן 3 דגמים של סמסונג ו2 מהם יקרים יותר מהשלישי בערך 350 שקל, אני לא מבין למה. 1)מחיר 1300 S24A450BW קישור לפרטי המסך: http://www.samsung.com/il/consumer/pc-peripherals/monitor/business-monitor/LS24A450BWT/CH 2)מחיר 1250 S24B370H קישור לפרטי המסך: http://www.samsung.com/il/consumer/pc-peripherals/monitor/lcd-led-monitor/LS24B370HS/CH-spec 3)מחיר 930 S24B300BL קישור לפרטי המסך: http://www.samsung.com/il/consumer/pc-peripherals/monitor/lcd-led-monitor/LS24B300BL/CH-spec רק המסך הראשון הוא רזולוציה 1200-1900 2האחרים 1900-1080 אין לי מושג למה המחיר של המסך השלישי הוא רק 930 ושל המסך השני 1250 כי לפי המפרט אין הבדל ביניהם פרט למהירות תגובת מסך של 2 לעומת 5 …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. קניתי. קיבלתי. פתחתי. הפעלתי. נראה אחלה. אמה-מה, אני לא מאושר. אני עובד היום עם שני מסכים 20" של סמסונג (פורמט ישן - 4:3 או מה שזה לא יהיה) באוריינטצית Portrait - עומדים. המסכים עומדים בזווית וקצת מסובבים, ליצירת תחושה "פנורמית" כך שכל מסך יהיה "מאונך" לקו העין שלי לאמצע המסך. המסכים ברזולוציה טבעית של 1050 רוחב על 1400 גובה, כך שאפקטיבית אני עובד על 2100 על 1400. אני עובד עם DPI של 120, ועם פונטים Extra Large. זה אומר שעכשיו אני יורד בגודל האפקטיבי של המסך בכ-20%! פתרון של לשים שני מסכים כאלו שוכבים לא יעבוד כי הם רחבים מדי. לשים שני מסכים כאלו עומדים גם כן לא נראה לי טוב. בדקתי את זה, וכשהמסך עומד הוא מרגיש כמו "נקניק" - צר וארוך. אני קצת מצטער שלא חיכיתי למסכים של ה-27…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ATGatdner,

אני הזמנתי את ה L194WT וקיבלתי במקומו את ה L192WS. בחנות איש המכירות מתעקש שזה אותו המסך, רק דגם אירופאי מול דגם לא-יודע-מה. באתר של LG כתוב שה 192 הוא discontinued, וה 194 זה הדגם הנוכחי. מישהו כאן מבין בנושא? כדאי לי להתעקש?

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  19. Started by assafkm,

דבר ראשון תודה למי שיעזור! לי כרגע יש מסך 17 אינץ של סמסונג 731BF שקניתי לפני 4 חודשים ואני מעביר אותו למחשב אחר ששם נדפק המסך והחלטתי לקנות מסך חדש אבל 19 אינץ אני חיפשתי קצת בעצמי אבל לא מצאתי משהו שמתאים לי כי יש לי קצת בעיה עם הגובה ולכן לא כל מסך 19 אינץ יכנס לי אני צריך מסך עם ציר שינוי גובה כך שאני יוכל להוריד לו בגובה אני צריך את המסך לשימוש במשחקים אבל כמה שהרבה של המסך תיהיה יותר גבוה כך יותר טוב ואני מעדיף לא חברה סינית אלה משהו כמו LG או SAMSUNG והתקציב הוא עד 1300 אני גם מעדיף שהוא יהיה מסך רגיל (4X3) ולא רחב תודה לכל מי שיעזור!! אסף

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  20. Started by elis02,

שלום, יש לי לפטופ 15 אינץ' חדש יחסית שאני מחפש מסך חיצוני לחבר אליו עם חיבור HDMI. מחפש מסך 24 אינץ' לצפייה בסרטים ועבודה בשני מסכים (הלפטופ של ה15 וה-24) התקציב שלי הוא כ1000 ש"ח (עדיף פחות) לא חושב שמסך צריך להעלות הרבה. אבקש המלצה. בתודה, אלי.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. ראיתי שיש מסך רגיל ומסך רחב, מהו ההבדל ביניהם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני משחק COD ומקבל 120 FPS על רזולוציה מקסימלית, הבעיה שרואים "חתכים" בזמן המשחק, אז החלטתי לנסות להפעיל את האופציה שאמורה לתקן את העניין, ומה הפלא, היא לא עובדת : השגיעה מופיעה כשאני מסמן את הV. כל החלונות סגורים ובtray חוץ מNOD32 שום תוכנה לא פועלת. האם יש אפשרות להפעיל את האופציה דרך הפאנל של המסך? כי לא מצאתי. הדרייבר הוא 9.1 דרך אגב. תודה לעונים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  23. Started by Heineken,

שלום, איזה יתרונות יש לך למסכי LCD-LED (תאורה לבנה) על מסכי LCD רגילים (פלורוסנט?) תודה מראש, יניב

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  24. Started by Superman1,

אני צריך מסך למחשב חדש שאני קונה בעיקר לצורכי סרטים , גלישה באינטרנט , לימודים , כמעט ולא משחק... מה עדיף רגיל או WIDE ואם יש לכם המלצות למסך מסוים זה יהיה מצויין תודה!!

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  25. Started by yotamavi,

שלום לכולם. קניתי מסך מחשב 27 קעור של סמסונג FHD מדגם C27R500 אבל ממש התאכזבתי מהאיכות בחיבור למחשב נייד מק (צבעים לא מציאותיים, פקסול של טקסט באתרים, מעייף מאוד את העיניים). אשמח להמלצות על מסך 27, בעדיפות לרזולוציה גבוהה יותר מ-FHD עד אזור ה-1500 ש"ח שמתאים מאוד לעבודה משרדית.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.