עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. היי חברים. זקוק לעזרה מקצועית בבחירת מסך מחשב חדש. 🖥 אחרי 13 שנים של שירות נאמן, מסך ה-DELL 2407WFP כבר גמור, כפי שרואים בתמונה. אני מחפש מסך חדש לצרכים הבאים: בעיקר גלישה, מדי פעם צפיה בסדרות, ומדי פעם גיימינג מסוגים שונים. יש המון דברים שהשתנו מאז, ואני מעוניין לדעת איזה מסך טוב שבקונצנזוס יתאים לי. אני משחק בעיקר ב-VR, אבל עדיין מדי פעם משחק ב-FPS או במשחקי אינדי למיניהם. לא משחק משחקים תחרותיים מרובי משתתפים. הכרטיס הגרפי של הוא GTX1070. תקציב: בסביבות 2000+ ש"ח, אבל גמיש. דגשים: גודל: מעוניין להתקדם לגודל מסך של 27", ואולי אפילו יותר. רזולוציה: סה"כ מרוצה מהחדות של 1980x1200 שאני איתה כיום. אבל מעוניין להתקדם ל-1440*2560. לא בטוח שכדאי 4K בגלל העומס על ה…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by bunny12,

שלום, מעוניין לרכוש מסך מחשב למחשב נייח קיים, תקציב ~ 2k ש"ח המפרט של המחשב הקיים (חשוב שלא יידרש לשדרג את המחשב הקיים) תודה מראש

3. ראשית תודה רבה לכולם ושלום רב! קניתי את המסך הזה: https://ksp.co.il/?uin=57894 והמחשב (לפטופ) שלי פחות או יותר זה המפרט: 256GB SSD 8GB זיכרון geforce 930mx i7 8650i אז ככה, אני משחק לעיתים בו בפיפא 20 (לא יודע אם זה משנה אבל שיהיה), אני כמובן משחק על LOW, כי המחשב שלי לא מספיק טוב אליו. אבל מה שכן, בנייד הוא עובד מעולה! אין בעיות ואין תקלות ואין כלום, תודה לאל. אבל מה? שאני מחבר HDMI למחשב (ז"א HDMI ל-HDMI), עד הצג של המחשב המשחק רץ כמו שצריך, אבל במסך הסמסונג הנ"ל התמונה מקרטעת... לא זז טוב וכו'. מה יכולה להיות הבעיה בבקשה? האם אפשר להתגבר עליה? תודה רבה!!

4. Started by davidreznic,

אני מתכנן לרכוש מסך חדש למחשב, שמתי עין על הדגם הנ"ל ועלו לי כמה שאלות לגביו: 1. ראיתי שיש דגם דומה עם חיבור USB TYPE C. זה רלוונטי למשהו חוץ מחיבור מכשירים ישירות למסך? בכל מקרה אני לא משתמש ביציאות הUSB. 2. ראיתי שיש יציאת אודיו 3.5 ממ. זה אומר שאפשר לחבר רמקולים ישירות למסך כשהם ינגנו את מה שמגיע בכניסת HDMI/DP? 3. בעבר הרחוק כשהייתי יותר מעורה בתחום זכורה לי תופעה של מסכים שמגיעים עם פיקסל או שניים שרופים והדבר לא מכוסה באחריות כל עוד יש פחות ממספר מסוים של פיקסלים כאלה. זה עדיין המצב או שאפשר לצפות למסך תקין ב100%? אם למישהו יש הצעה לדגמים נוספים שכדאי לשקול באותה תקציב (1500 פלוס מינוס) אשמח לשמוע. המסך מיועד בעיקר לעבודה משרדית וסרטים, ומדי פעם…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Noni Lev,

שלום חברים, קניתי מסך חדש למחשב שלי וכשאני מדליק את המחשב אז עולה וינדוס בלי לעבור דרך הbios ושאר האופציות שמופיעות לפני. המצב לא קרה לי עם המסך הישן הקודם. יש לי גיבוי ghost של המחשב שעכשיו אני לא יכול להגיע אליו. יש פתרון לבעיה הזו? תודה..

6. Started by Black_Citadel,

מישהו יודע עליהם משהו, או התנסה ויכול להמליץ? כולם מפרט דומה: 1. https://www.tamlil2100.co.il/product/מסך-מחשב-aoc-q3279vwfd8-315 2. https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=17328&search=ViewSonic+31.5 3. https://www.lenovo.com/il/en/monitors/d32q-20 (בKSP ב1190 ש״ח, הפורום לא נותן לי לקשר לשם) תודה!

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. לפני שבועיים קניתי מKSP מסך דגם AW3418DW ומסתבר שיש לו בעיית ריצודים ב120 הרץ. ביום ראשון ב9 בבוקר התקשרתי לדל פתחתי קריאה שלחתי להם שני סרטונים שהעליתי לגוגל דרייב קבעו טכנאי ליום שני עד שעה 5 בערב.בסביבות 16:30 בא טכנאי עם מסך חדש החליף את המסך הישן והלך. אני פותח Speccy ורואה שבמקום הדגם 2018 קיבלתי את הדגם החדש ביותר 2020 שאפילו בחנויות קשה מאוד להשיג אותו למשל בפלונטר הוא ברגע זה רק בהזמנה מוקדמת עם 21 ימי אספקה ואני קיבלתי אותו תוך יומיים.וקבלו את זה אני שילמתי לKSP סכום של 3792 שקל בלבד כולל 22 שקל משלוח וקיבלתי מדל באחריות מסך של 5990 שקל.... https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=AW3420DW Enjoy.:)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by TheDiesel,

האם מסך שעולה 500 שח של LG ומוגדר כמסך גיימינג(באתר אחת מהחנויות) הוא באמת מסך גיימינג איכותי?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. יצרניות הציוד ההיקפי הפופולרית מאמצת את טכנולוגיות מבית סמסונג בכדי לצלול אל תוך שוק חדש - ושני הדגמים הראשונים שכבר זמינים לרכישה בארץ נשמעים כמו דיל לא רע בכלל לכתבה

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  10. Started by omrit,

שלום, אני מחפש מסך 32 אינץ, 4k שישמש לעבודה משרדית (תכנות, ושימוש כללי). לעיתים גם יכול לשמש למשחקים. מחפש 16:9, ולא ultra wide. תקציב של 2500. אשמח להמלצות. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Bypass,

שלום, רכשתי לפני כמה ימים את המסך הנ"ל, להחליף את ה U2412M המצויין שהיה לי עד כה ושאגב עובד עדיין ללא דופי. לעומת ה 24 האיכות של ה 27 נראית מאוד ירודה : יש זליגת אור, לא קריטית ובתנאים רגילים כמעט שלא מורגשת, אבל הדבר שהכי מפריע לי, זה איזשהו בוהק של המסך שגורם לעייפות ויזואלית מהירה, אצלי על כל פנים. אם מסתכלים על מסך שחור מהצד, הוא בכלל מקבל גוון אפור כמעט בהיר, מה שאין ב DELL הקודם שלי, שינו את המעטה, או אני לא עודע מה, אבל זה לא נראה טוב. חשבתי בהתחלה שמדובר ב IPS, ולכן קניתי בראש שקט, אבל מתברר שמדובר למעשה ב "PLS", ואולי כאן נעוץ השוני העיקרי? האם לבעלי המסך הזה יש התרשמות דומה? קיצור, שוקל ברצינ…

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. שלום! כיום יש לי שני מסכים, אחד זה dell ultrasharp U2311H שאני מאוד מרוצה ממנו, ועוד מסך ישן יותר שחיברתי כי היה לי אותו, אבל אני לא אוהב אותו(ישן, רזולוציה נמוכה) אני רוצה להוסיף עוד שני מסכים בשביל לקבל שלישיה של מסכים שאיתה אני יוכל לעבוד בתכנות, וגם לשחק על שלושתם(אם כבר אז כבר לא?) התקציב שלי הוא בערך 600-700 שקל למסך ואני מתלבט בין כול הדגמים השונים שיש בשוק כי באמת שיש הרבה יש הרבה דגמי 24-27 במחיר הזה שכולם פחות או יותר עונים לדרישות, החשש שלי עם מסך 27" הוא שזה יפריע לי בזמן משחק, שכן את ה 23 אני כנראה ישאיר באמצע ואז יהיה מצב בוא המסך האמצעי קטן מהצדידיים שלדעתי זה דיי מוזר ... לכן אני נוטה לכיוון ה 24, שכן גם צפיפות הפיקסלים תהיה גבוהה יותר והסימטריה חש…

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by tal89,

עקב המעבר לעבודה מהבית, מחפש מסך שישמש בעיקר לפיתוח. חשוב שיוכל להתכוונן (גובה + טילט) 27", כנראה 4K. תקציב עד 1500. לא יודע עד כמה זה משנה, יחובר למקבוק. על מה אתם ממליצים? תודה :)

14. Started by taz24,

הי חברים מחפש לקנות שני מסכים שתומכים ב - daisy chain https://www.google.com/search?q=daisy+chain+monitor&oq=daisy+chain+monitor&aqs=chrome..69i57j0l4j69i60l3.12974j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8 המשמעות שתיהיה להם יכולת להתחבר אחד לשני ישירות - שהמסך הראשון יוכל להוציא פלט וידאו למסך השני, והמחשב יתחבר רק לראשון, והמחשב יזהה את השני המסכים ראיתי בעבר מסכים של DELL ב -800 שח שתומכים בזה אך אני לא מוצא אותם כרגע אשמח לעזרה תודה :)

15. Started by esaly,

היי, יש לי אפשרות לקנות את המסך הזה ב1550 שקל, מישהו מכיר אותו? מומלץ? בגדול אני צריך אותו לעבודה, מחבר אליו לפטופ ומעט משחקים מהדסקטופ. אשמח לחוות דעת. תודה מראש.

16. Started by ranan90,

שלום, מחפש המלצה למחשב לעבודה בלבד (תכנות), לא מעניין אותי צפייה בסרטים או גיימינג. הבנתי שיש כמה סוגי פאנלים, מה הכי מומלץ עבור מחשב לעבודה בלבד? ואיזה פרטים טכניים הכי חשובים לצורך שלי? הכוונה קצב רענון, רזולוצייה וכו' מה הכי חשוב מבחינתי? גודל מסך מומלץ איזור ה-24 אינץ'. מבחינת תקציב אשמח להצעות באיזור ה-600-800 ש"ח.

17. Started by naki,

אני גיימר קז'ואל. משחק הכל.. עד עכשיו עם מסך aoc pg2460, מסך gsync פאנל va ונהנתי ממנו קונה מחשב ומסך חדש ומתלבט אם ללכת על מסך gigabite g27q שהוא דגם gsync competible או ללכת על מסך של אסוס Asus VG27AQ. שהוא gsync רגיל.. תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  18. Started by אריק פרלס,

היי, אני מעוניין לרכוש מסך חדש, חשוב לי מאד שיהיה IPS ו2K (לפחות) ואשמח לקצב רענון גבוהה מ - 100.. החלקים החשובים במחשב לצורך התאמה : כ. מסך : RTX 3080 . מעבד : 3950X. אני עובד במידול, וגרפיקה. אני כרגע עם המסך הנ''ל : https://www.almacen-informatico.com/ACER_Nitro-VG270U-UM-HV0EE-P01_4390369_p.htm ( שאגב, כמה נראה לכם ניתן למכור ביד 2 היום? הוא פחות משנה אצלי) מקסימום תקציב - 2000 שח. או אולי שווה לחכות בגלל הקורונה? וגם שמעתי שאייסר הולכים להוציא מסכים חדשים...) ראיית פה כתבה על המסכים של גיגה בייט , 2K IPS 165HZ אבל חבר אמר לי שלא יתאים לעבודה גרפית. לא יודע כמה להאמין לו... אשמח לחוות דעת על המסך הספציפי של גיגה בייט. ( https…

19. שלום לכולם, התחילו לייבא לארץ את המסך החדש של שיאומי. אני חושב על לקנות אותו, כמסך 34 רחב לעבודה שוטפת ותכנות במקום שני מסכים. משהו ניסה את המסך הנ"ל? חוויות כלשהן? תודה, אדם.

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by Anonymous1,

שלום לכולם, מבקש המלצה למסך גיימינג, מיועד לפעול עם כרטיס מסך RTX3060. לפי מה שהבנתי לפחות, אפשר באזור הסכום הזה לקבל מסך 27' 2K 144Hz. התקציב 1500-2000 ש"ח, תלוי ברמת הכדאיות. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. הי, מתלבט בין 2 מסכי מחשב של סמסונג 24" ואשמח לעזרתכם... : מסך מחשב "23.8 Samsung LED IPS S24R650FDM מסך מחשב "24 Samsung LED IPS F24T450FQM המסך מיועד לנערים ללימודים ולפנאי (גלישה, סרטים, גיימינג בקטנה). תודה מראש לעוזרים

22. Started by law89,

היי, האם QHD זו רזולוציה מומלצת לגודל כזה או שצריך רזולוציה גבוהה יותר? (אני זוכר שרציתי לרכוש מסך FHD של 27 אינץ' וקיבלתי המלצות לא לרכוש פחות מ-QHD)

23. היי, בניתי מחשב חדש (i5-11600K + 16GB + RX6600XT - עיקרי הדברים) לאחר כמה שנים טובות שהישן נתן עבודה. לאחרונה התחלתי לעבוד מהבית בחלק מהשבוע, והעמדה שלי בבית (שכוללת מסך 27 ו-24 לידו, רק FHD) הולכת לעבור שינוי גם כן. אני מתכוון לעבור למסך אחד קצת יותר גדול (31.5-32) במקום, ואת המסך הזה יחלקו המחשב של העבודה (מדי פעם) והמחשב הנייח שבבית TLDR: השימוש הוא גם לעבודה וגם לגיימינג לייט ושימוש ביתי. מתלבט קצת האם יש צורך במסך שהוא 4K, או האם להסתפק ב-2K (1440P). עד כה עבדתי עם מסכים של 4K בעבודה בלבד, הרזולוציה יחסית נוחה לי, אך היו תקופות שגם על מסכים של 27" העדפתי להישאר על 2K. אני מגיע לאילת בחודש הקרוב, הס…

24. היי קניתי מסך מחשב מאמזון אנגליה וקניתי בארץ מתאם אוניברסלי של כל המדינות שגם מגן ברקים הבעיה שהתקע שמתחבר לארץ הוא 2 פינים בלבד ובלי פין הארקה האם זה יהיה בטוח לחבר את זה?

25. Started by Dolmiti,

שלום אני שוקל לרכוש מחשב נייד עם רזולוציה נמוכה 1366*768 HD למעשה אצפה בו בסרטים דרך הטלויזיה החכמה שלי ולא אשתמש במסך של המחשב הנייד האם מסך הלפטופ יפגע באיכות הסרט שיוקרן על הטלויזיה הגדולה?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.