מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
או של כל חברה של CMV, אני רוצה לדעת האם אתם מרוצים מהאיכות שלו? המסך שלי יהיה טוב למשחקים? ולקריאת טקסטים? וכל הדברים שעושים במחשב? ואם ביום הקנייה אני בא לבית ורואה שפיסקל שרוף, הם יחליפו לי? ואני יכול אולי בחנות להחליף? להגיד להם לבדוק לי אותו לפני. (ואתם יודעים על איזו חנות מדובר)
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני יודע שנשמע קצת מגוחך להשוות בין בין סוגי הפאנלים (אחד TN והשני S-IPS), אבל אני באמת בדילמה רצינית. מצד אחד אין לי בעיה להשקיע את ה800 ש"ח הנוספים בשביל מסך איכותי עם פאנל טוב אבל ההילה הסגולה שיש בשחור של הדל די מציקה לי. מצד שני לאחי יש את הLG L204WT והוא מצויין. צבעים טובים, תמונה חדה, בלי מריחות ובלי BACKLIGHT מעצבן (היה לי LG L1970HR והיה לו כל כך הרבה שלא יכולתי לראות סרטים בלי לשים לב לזה). הדגם המתקדם שלו חייב להיות טוב גם כן.... ראיתי כמה המלצות על הPhilips 200W6CS אבל אני לא ממש יודע עליו כלום חוץ מזה שיש עליו רמקולים מיותרים.... אני צריך את המסך לקצת מהכל (משחקים, סרטים וטקסט) אבל בעיקר לעריכת וידאו (ואין לי תקציב לשני מסכים איכותיים בגלל זה אני מחפש WI…
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
זקוק להמלצה למסך לא רחב(יש חיה כזאת עדיין?), התקציב 800 שקלים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
היי, היום קניתי את המסך הנ"ל ואני לא מצליח להפעיל אותו. הרכבתי וחיברתי את הכבלים לפי הוראות היצרן, וכשאני מדליק אותו אני רואה על המסך רק את ההודעה הזו: No VGA Cable This display will go into power saver mode in 5 minutes. ניסיתי לשים גם כבל VGA וגם DVI, וגם עם ממיר VGA ל DVI וכלום. האם המסך תקול?
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום דרוש מסך סביבות ש"ח כמה שיותר גדול יותר טוב אשמח לפאנל IPS תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
היי חברים, אשמח לסיוע ברכישת מסך מחשב. המחשב נועד לצרכי גלישה + אופיס וכן לגיימינג (בינוני) ולצפיה בסרטים. מפרט המחשב כולל: AMD 3600, 1660TI\RTX2060 וזיכרון 16GB. מקסימום מרחק ישיבה מהמסך: כ- 85 ס"מ. אני מעוניין בפאנל IPS. מבחינת עלות מול תועלת, המליצו לי על האפשרויות האלה (במיוחד על השתיים הראשונות) : 1. 24 אינטש FULL HD, כנראה דגם P2419H של דל (למרות שהבנתי שישנה מגמה\נהירה כללית לכיוון ה2K אם חומרת המחשבת מאפשרת זאת...) 2. 31.5 אינטש ברזולוציה 2K כנראה דגם q3279vwfd8 של AOC או דגם D32q-20 של לנובו (די חושש שהם גדולים מידי למרחק הישיבה שלי מהמסך, לא?) 3. 27 אינטש ברזולוציה 2K כנראה ד…
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מסך U2719DC בצטמבר 2019, ועכשיו רכשתי מסך U2719D. ניסיתי להשתמש בטכנולוגיה של DELL שנקראת Daisy Chain, שאומרת שאני יכול "לשרשר" בין המסכים על גבי כבל אחד. לצערי היציאה שקיימת לי במחשב זה USB-C ולא thunderbolt, לכן אני גם צריך להטעין את המחשב על גבי אותו הכבל, מה שהU2719DC מסוגל לעשות. המגבלה שנחשפתי אליה היא שאחרי נסיון לעשות את ההקמה הזאת, אני לא מצליח לשמור על 2K בשני המסכים, ולאחר הסתכלות בUSER GUIDE שמתי לב שישנם שני ורסיות, של תחילת שנת 2019 ושל סוף שנת 2019, כאשר ההבדל הוא בגדרה במסך שנקראת USB-C Prioritization setting, שאומרת שימוש בHigh Data Speed או בHigh Resolution, מה שבדיעבד היה פותר את הבעיה הזה. עוד מישהו …
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
יש לי נייד של DELL inspiron 15 7000S בזמן האחרון התחיל להישרף לי כמה פקסלים וזה מתפשט לאט לאט על כל המסך יש איזה מקום מומלץ שאפשר להחליף ומה סדר גודל העליות אם זה בכלל משתלם תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני עומד לפני קניית מחשב לגיימר מתחיל/בינוני. הפרט האחרון שנשאר להחליט עליו הוא המסך. והשאלה היא בעצם, איזה מסך כדאי לקנות היום שישרת אותי נאמנה בשנים הקרובות, ושלא אצטער שלא הוצאתי עוד קצת כי הרי מסך לא משדרגים. ההתלבטות בין מסך רגיל כדוגמת LG W2262TQ 21.5" 1:70000 1920x1080 2ms לבין המסך המומלץ של דל - Dell UltraSharp 2209wa או מסך לד- LG Led 22" W2286L 1:2,000,000 1680x1050 2ms Led כול המסכים קרובים בסכום, איזה הכי מומלץ??? תודה , דורון.
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
כמו שכתבתי למעלה, בעיקר מהו סוג הפנאל שלו ואם אפשר עוד קצת מידע עליו אני אשמח
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שהכותרת מעט סתומה ("רצוי כמה שיותר גדול") אבל יש סיבה.. ככה - לאבי יש יום הולדת והחלטנו לקנות לו מסך למחשב.. אנחנו שני אחים וחשבנו כל אחד לשים עד 1K.. מדובר על מסך שישמש בעיקר למשחקי קלפים, משחקי אינטרנט קטנים אבל מהירים וגלישה באינטרנט. לגבי עניין הגודל - סביר להניח שגם אמא שלי תנצל את המסך, אבל היא לקוית ראיה.. ולכן בשבילה עדיף כמה שיותר גדול (אם היה לי כסף האופטימלי היה מסך של 30 ומשהו אינצ'.. אבל יש גבול לכמה כסף יש לחייל ותלמיד תיכון). אז אם לסכם.. תקציב - 1-2K, לא חייבים להשתמש בכל התקציב אם אין צורך מדובר על מחשב לא לעיצוב או למשחקים כבדים וכו' ולכן אני לא רואה צורך בפאנל איכותי צריך שיהיה כמה שיותר גדול בהתאם לתקציב ( לפי דעתי עדיף 22 עם פאנל…
-
- 9 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב וכ1200 ש"ח ממנו מיועדים לרכישת המסך, בבקשה המליצו לי על מסך מתאים בתקציב זה, כרטיס המסך שלי יהיה 4850, מסך בבקשה בגודל 22". תודה רבה לממליצים.
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה. הופיע לי כמו גביש כזה על המסך ואני לא יודע איך מעיפים אותו, פעם היה לי מסך שהוא כרגע אצל אחותי וקרה אותו הדבר, אבל יום אחד זה נעלם. בינתיים מה שיש כרגע עדיין לא נעלם, מה לעזאזל אני עושה עם זה? אי אפשר אפילו לגרד את זה. מה עושים? בבקשה עזרו לי, תודה.
-
- 7 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אז ככה.. אני מרכיב 2 מפרטים אחד לחבר ואחד לאבא שלי Core i3 530, 2.93GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI 2 יחידות 2GB Kingston 1333mhz X2 HD 5670 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ DVD±RW GH22NS x22 Black SATA בעיקרון זה אותו מפרט רק שאחד מהם הוא ללא הכרטיס מסך כי המחשב משמש רק לגלישה למחשב שמשמש לגלישה חשבתי לקחת את ה LG E2040T 20" ולמחשב שמיועד למשחקים לקחת את ה LG E2040T 22" מה אתם אומרים על המסכים האלה? מישהו נתקל בהם? ראה אותם מקרוב?
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, כרגע המחשב שלי מחובר לטלויזיה LCD 32 של טושיבה עם כבל VGA, מהאחר ונהרסות לי העיניים מלקרוא בו שעות על גבי שעות טקסטים של וורד\אינטרנט והרזולוציה של המסך מאבדת חלק מהתצוגה חשבתי לקנות מסך נוסף... מאחר והמחשב מחובר כבר לטלויזיה המסך הנוסף לא יהיה לצפייה בסרטים\סדרות... כמו שכתוב בנושא אני רוצה להשקיע באזור ה1000-1500~ ש"ח על מסך 22 או 24 אינטש. קראתי פה כמה ביקורות\המלצות על ה CHIMEI 222H ובינתיים תכננתי ללכת עליו... מבחינת חיבורים וארגונומיה הוא נשמע סבבה... מבחינת איכות אם יש משהו יותר טוב בטווח המחירים שציינתי גם זה יתקבל תודה מראש, יאיר
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום , אני צריך עזרה בבחירת מסך מחשב, המחשב ישמש בעיקר למשחקים . אני מתלבט בין שני מסכים . הראשון: DELL U2312HM השני: LG IPS231P-IPS תודה.
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
המסך עובד בסדר. דרך מיקרוסופט הגיע עידכון אופציונלי. מישהו יודע מה זה? כדאי לקבל? בברכה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות להורים שלי מסך מאחר וה-LG FLATRON 17 שלהם גוסס... אני מסוגל עד 1,000 שח, ההורים בעיקר או גולשים או צופים בסרטים. אשמח להצעות. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מסך חדש, רצוי שלא יעלה על 19''. כמו בכותרת, התקציב עומד על 800 שח (עם חריגה במידה ומוצדקת). השימושים העיקריים יהיו צפיה ממושכת במסמכים וסרטים, גלישה באינטרנט ומשחקים (מכל הסוגים). אשמח מאוד אם המסך יהיה של סמסונג, אבל אני לא פוסל גם חברות אחרות. אני ממש רוצה לא לעבור את הרזולוציה 1440x900 - זה הגבול מבחינת שאר חומרת המחשב במשחקים. המפרט: AMD Athlon II X2 250 Corsair 2x1GB XMS2 DDR2-800 PowerColor HD4770 Enermax Liberty 400W
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
מישהו מכיר? חיפשתי התייחסויות פה בפורום ולא מצאתי... לדוגמא מול Samsung SyncMaster 2333 תודה
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לחבר את הממיר למסך מחשב שיש לי. הממיר הוא ממיר ישן של הוט (Thompson) המסך הוא Samsung 2333T האם יש אפשרות לעשות זאת? במידה וצריך - אני מוכן "להקריב" מחשב לצורך העניין. תודה.
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
מבחינת ביצועים בלבד.... לא איכפת לי כמה אינצ' לא איכפת לי כמה יציאות...
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
ראיתי את המסך הזה במחיר נוח מאוד ורציתי לשאול, מה אתם חושבים עליו? המסך הזה טוב?הוא עדיף על 17 אינץ' טוב?
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
במעבר ממסך CRT למסך TN, במספר סרטים הופיעו ריבועים סגולים וירוקים. לאחר ניסיונות רבים הכוללים הסרת והתקנת דרייברים, וכן התקנת קודקים, להפתעתי הרבה, הפתרון היה בשינוי "איכות הצבעים" מ-32 ביט ל- 16 ביט. ניתן לציין, שאני משתמש בחיבור אנלוגי. האם תופעה זו מאפיינת מסכי TN ו/או חיבור אנלוגי?
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לחבר מסך נוסף למחשב בחדר אחר, על מנת לראות בו סרטים. השאלה היא איך ניתן לעשות את זה? תודה רבה!!!
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-