עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אהלן, אני מעוניין להפוך את שגרת הלמידה שלי לנעימה יותר בעזרת רכישת מסך בגודל של כ-23", אותו אחבר למחשב הנייד שלי (מקבוק פרו 13", במידה וזה משנה). מעבר ללימודים (כלומר, מסמכי וורד ומצגות), המסך ישמש גם לגלישה סטנדרטית באינטרנט וצפייה בסרטים/שידורי ספורט בסטרימינג. חשוב לי שלמסך תהיה כניסת VGA וכניסת HD כלשהי בעבור הסרטים (האם יש חשיבות מיוחדת לכניסת HDMI בנוסף לכניסת DVI שראיתי ברוב המסכים? שמתי לב כי כניסת HDMI מקפיצה את המחיר משמעותית. אין לי דרישות נוספות או שימושים צפויים אחרים. כאמור, התקציב הוא בסביבות ה-1000 ש"ח. אני אמנם נהנה מתמונה חדה בעת צפייה בסרטי HD, אבל הבדלים דקים שיהפכו את חווית הצפייה ממוצלחת ל-mind blowing לא כאלו חשובים לי, כך שבמידה שמסך כלשהו יעשה את …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by סער_שי,

אני מתכוון בעיקר לזמן התגובה. שניהם מצהירים 2MS אבל נראה כי ב-LG מדובר במקרה קצה, ולפי מה ששמעתי הנתונים של ה-VIEWSONIC מרשימים גם בשחור-לבן-שחור וכיוצא. יש לי את ה-L1970HR ואני נהנה ממנו אבל הזמן תגובה לא מרשים אותי בהכרח. אני מבחין במריחות בלי ספק. אני תוהה אם זה פשוט משהו שאין לו פיתרון עד שהטכנולוגייה תגיע לפחות מ-1MS, או שה-VX922 מציג שיפור משמעותי מהבחינה הזו. אני שוקל למכור את שלי ולהחליף, אבל זה כמובן כרוך בהפסד כספי לא מבוטל ורציתי לדעת האם הוא כדאי. מאוד חשוב לי זמן התגובה ואני מאוד מבחין בו, אבל אני לא רוצה למכור את ה-LG שלי בחצי מחיר, לקנות VS שעולה יותר ממנו, ובסוף לגלות שההבדל לא מורגש כמעט. אז? (ובבקשה לא אנשים ש"לא מבחינים בשום מריחות" גם ב-8MS... אתם …

3. Started by taurus007,

שלום לכולם, התחלתי לקרוא בפורום את כל הקטע עם מסכי DELL ואפילו שקלתי להצטרף בעבר לקנייה קבוצתית אבל במסכים של DELL יש MS גבוה יחסית, אבל כיוון שאני לא מכיר מסכי DELL חוץ ממסכים בעבודה שלי רציתי לדעת על מה מדובר לי יש כרגע את המסך הנ"ל http://www.on-off.co.il/?action=p266568 המסך הזה כבר ישן ויעבור להיות מסך שני, עם כל הנתונים של המסך (2MS וכו) אני רואה מריחות במשחקים , למרות שבשאר הוא מסך סבבה ואני נהנה מהמסך הזה , כל SHOOTER שאני משחק בעת סיבוב אני רואה את המריחות (אני גיימר והרבה מהאנשים לא רואים את זה) עכשיו קראתי על מסכי DELL ויש להם MS דיי מפחיד של 5 וגם ראיתי 8 באחד מהמסכים וגם יש חסרונות שקראתי שגרמו לי לחשוש מלהצטרף לקניית המסכים הנ"ל איזה מסך יתאים לי בהתאם למה …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by (G),

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3433083,00.html שורה תחתונה, מסך 22 אינץ מצוין ועולה פחות מ-2007WFP אך האם הוא יותר טוב? זה המחיר באופיס דיפו, הנתונים לא רעים בכלל וזה ULTRASHARP http://www.officedepot.co.il/(qo3hd2vgapfaex55yfgmm3if)/catalogSubCategory.aspx?PR=*&id=1704021

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by kingpin,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות את המסך הזה, אני רואה שהרבה אנשים מרוצים ממנו . האמת היא שאני מעוניין כבר שנתיים לקנות מסך LCD ותמיד נמנע בגלל המשחקים אני רואה שאת עניין המריחות כבר פתרו פחות או יותר אבל הרזולוציה קצת מפחידה אותי יש לי כרטיס מסך טוב אבל אני משתדל לשחק ברזולוציה של עד 1028*1280 (יש כרגע מסך 3:4) ובמשחק כמו קרייסיס אני משחק על 1024*748 שאלתי היא עם אפשר להוריד את הרזולוציה ב מסך הנ"ל ל 1440*900 לדוגמא והתצוגה תהיה בסדר.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אם כבר יש לכם אחד מהמסכים [אשר רשמתי בכותרת] אז כנראה עשיתם כיול למסך כדי לשפר את הביצועים. אז בואו תשתפו מהם ההגדרות שאליהם הגעתם עם המסך? אני: 2209WA Brightness: 45 Contrast: 70 אחרי הרבה ניסויים נראה לי שזה התוצאה הכי טובה שהגעתי בינתיים...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by stojakovic,

אני צריך מסך 19 אינצ' ,לא רחב בתקציב של כ-1500 שקל... אני דיי לא מבין בנושא הזה אבל שאלתי ואמרו לי שאם אפשר אז פאנל MVA עדיף... אז אם אפשר עם הפאנל הזה סבבה, אם לא- לא נורא... חשוב לי נתונים טכניים טובים בכללי... ובקשר לתקציב.. 1500 שקל, אבל מאוד גמיש... אפשר לחרוג ב300 -400 שקל ככה אם זה שווה את זה לדעתכם... !! תודה!!! עריכה: ברור, איך שכחתי... שיהיה LCD... תודה!

8. Started by rr_id,

שלום, אני כרגע מתלבט בין 2 מסכים: dell 2209WA או viewsonic vx2260WM (ראיתי את ההמלצות החמות על ה-דל, אבל הviewsonic עולה 320 שח פחות...) אשמח לשמוע הצעות נוספות. (כ. מסך - SAPPHIRE ATI RADEON 4890 1GB GDDR5 Retail HDMI) תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by aarrek,

אני מעוניין לרכוש מסך מחשב , והספק שלי הציע לי לרכוש מסך 22" מסוג KTC , זהו מסך המשמש גם כטלויזיה לכל דבר. המחיר 1800 +- ש"ח. מה דעתכם ? באם לא מומלץ , איזה מסך 22 " הכי מומלץ לקחת ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. קיבלתי היום את ה2333 והוא מחובר ב - VGA עדיין משום שיש לי בעיה לחבר DVI בעיה ראשונה היא שהמסך מגיע בלי כבל DVI ובעיה שניה היא שהמארז מפריע לשקע הDVI כיוונתי רזולוציה ל1080*1920 בכל מקרה אתרי האינטרנט מופיעים לי באמצע בקטן המסך נותן לי שתי אופציות WIDE ו- AUTO וזה לא משנה את מירכוז התמונה איך אני גורם לאתרים להופיע על כל המסך ? אני משתמש בכרום וניתן לעשות ZOOM אבל איכות התמונה נפגמת מערכת הפעלה שלי XP תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by avi8774,

מחפש המלצה למסך בגודל 32 אינץ שימושים עיקריים סרטים משחקים וגם אינטרנט. תקציב עד 3000 תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Rulez,

היי, מאחר ואני לא מבין כל כך במסכי מחשב רציתי לקבל את חוות דעתכם על המסך הנ"ל , רוב שימושיי בו הולכים להיות בעיקר בתחום המשחקים והסרטים הנה המפרט שלו כפי שהועתק מהאתר של ksp תודה רבה על העזרה Model L226WTQ Panel TN Size 22W Resolution 1680 x 1050 Pixel Pitch 0.282 x 0.282 Brightness 300 cd/㎡ Contrast Ratio 3000:1(DFC) Viewing Angle 170˚/170˚ Response Time 2ms Display Colors 16.7M Horizontal Frequency 30 ~ 83 kHz Vertical Frequency 56 ~ 75 Hz Video Signal RGB Analog Sync type Separate, Composite, SOG Connectors PC: 15 Pin D-sub, DVI-D Plug & Play DDC: DDC/CI Power Supply AC 90~264 V (47 ~ 63Hz) Power Consumption On: 45W…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by saarxee,

שלום, ארצה שתמליצו לי על מסך (עדיף לזול ביותר), שיתמוך ברזולוציית FHD ויהיה טוב לגיימינג מודרני כיום. אני האמת קצת נמנע מה-U2312HM משום שהבנתי שהוא עושה בעיות לעיתים ויש לו בעיות בכיול. תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by dante123,

שלום חברי הפורום פיקסלים שרופים במסך יכולים להגיע מכל חברה,בכל דגם.אולי היה מסך אחד שנדפק ביצור. כך חשבתי עד היום.אני צודק?יש דגם שאין לו בכלל פיקסלים שרופים? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. חג שמח כולם, אני מחפשת מסך רחב של כ-20" (אני מניחה שגם 19" זה בסדר אם זה מוריד במחיר/ נותן איכות טובה יותר). יחובר באופן קבוע לתחנת עגינה שתומכת ב-VGA בלבד. - המסך ישמש כמעט רק לעבודה משרדית טקסטואלית לאורך הרבה שעות. מעט צפייה בסרטים, משחקים בכלל לא. - חייב להיות מט (אני לא יודעת אם קיימים מסכים נייחים עם ציפוי מבריק אבל זה Deal-breaker מבחינתי). - אני לא עוסקת בדברים שמחייבים רזולוציה מאד גבוהה. אני רגילה ל-Pixel Size נמוך למדי במסך 12.1" עם רזולוציה של 1280X800 ומסך 14.1" עם רזולוציה של 1400X1050, הייתי מעדיפה שהרזולוציה הטבעית תיתן גודל פיקסל קצת יותר גדול מאלו. האם יש לדעתכם טעם לעלות ל-22" לשימושים כאלו או שזה לא באמת ישפר את חווית השימוש? ברור לי שזו שאלה סובייק…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Nirro,

עולה 1499 ש"ח (במקום 2199 חדש). לדעתי זו פשוט מציאה. האם מישהו מכם חושב שלקנות מחודש זה טעות ? תודה, ניר. http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=lcd-02&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=21

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by אשר ואנונו,

התקלקל מסך וזו הזדמנות להתחדש.. https://ksp.co.il/?store=khaim&changeSnif&uin=50116&select=.1024..230..2021..2239. נראה מחיר סביר יחסית למסך רחב קעור. השימושים במחשב הם עריכה וגיימינג ושניהם ברמה בינונית ומעלה. פשוט נראה לי מאוד נוח לעבוד על מסך כזה בגודל הזה וב-21:9. אשמח גם להצעות עבור מסכים אחרים שבמחיר הזה עדיפים.

18. הגודל 22 אינץ לפחות. אסור שיהיה פנל TN {חשוב שאפשר לראות בו מכול זווית מבלי שהצבעים ישתנו} {מיועד לגרפיקה של דפוס} שיראה כמה שיותר צבעים {ניגודיות} מחיר לא משנה העיקר שהמסך יהיה איכותי מעל לסטנדרט. בברכה ארז

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. אני מתלבט בין שני המסכים הללו איזה מהם יותר טוב ? שמעתי גם הרבה תלונות על ה W2486L פיקסלים שרופים , זוויות לא טובות צבע לא מקורי ובעיות בהירות האם ה W2486L יותר טוב או לא מה W2453V ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by tal_p,

יש המלצות טובות על המסך הזה??? לדעתכם שווה, למי שהתקציב שלו לא עולה על 1100-1200?? אשמח לקבל חוות דעת עליו אם יש למישהו... תודה

21. Started by I7210I,

שלום דרוש מסך סביבות ש"ח כמה שיותר גדול יותר טוב אשמח לפאנל IPS תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. שלום, אני רוצה לקנות במחשב החדש שלי את הכרטיס מסך Geforce8800GTS 320MB ורציתי לדעת אם המסך שאני בונה עליו ינצל את הכרטיס בצורה טובה. המסך: LG L1752TX http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=284&CatCode=139 אם הוא לא ינצל את הכרטיס טוב,רציתי לדעת אם יש לכם הצעות לכרטיסים בתקציב שרשמתי(עד 1200 ש"ח)

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום, כרגע המחשב שלי מחובר לטלויזיה LCD 32 של טושיבה עם כבל VGA, מהאחר ונהרסות לי העיניים מלקרוא בו שעות על גבי שעות טקסטים של וורד\אינטרנט והרזולוציה של המסך מאבדת חלק מהתצוגה חשבתי לקנות מסך נוסף... מאחר והמחשב מחובר כבר לטלויזיה המסך הנוסף לא יהיה לצפייה בסרטים\סדרות... כמו שכתוב בנושא אני רוצה להשקיע באזור ה1000-1500~ ש"ח על מסך 22 או 24 אינטש. קראתי פה כמה ביקורות\המלצות על ה CHIMEI 222H ובינתיים תכננתי ללכת עליו... מבחינת חיבורים וארגונומיה הוא נשמע סבבה... מבחינת איכות אם יש משהו יותר טוב בטווח המחירים שציינתי גם זה יתקבל תודה מראש, יאיר

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום, רגע לפני קניית המחשב ברצוני להתייעץ בקשר למסך התקציב הוא 1200 ש"ח בערך. תוכלו להמליץ לי על מסך טוב בסכום הנ"ל. חשבתי בכוון של: L1752T 17'' LCD 8ms DVI או http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2179 Sony 17 8ms SDM-HS75DS תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום. לאחרונה קניתי מחשב חזק במיוחד לצורך גיימינג והחלטתי לקנות מסך שיתאים למחשב הזה. עכשיו ההתלבטות שלי היא בין 2 המסכים הנ"ל, ואני לא בטוח מה מתאים יותר... האם הips באמת שווה משהו או שעדיף ללכת על המסך השני? תודה לכל מי שעוזר!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים