עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Silol,

באיזה מסך רואים יותר טוב? מי יציג משחקים יותר טוב ? ובמי יהיו יותר מריחות?

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  2. למסך נגודיות 1:3000 וזמן תגובה 2MS תודות לכל המתיחסים

• 8 תגובות
    • 958 צפיות
  3. Started by eliko78,

אני רוצה להתחדש ב 2333T מרוצים?

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  4. Started by bronco,

מישהו יכול לתת קצת הסברים על הבדלים באיכות הצפיה בין מסך LCDTV לבין מסך מחשב בגדלים של 24-27" מדוע לא מומלץ מסכים גדולים LCDTV ולנצל את שני העולמות ללא קשר לרזולוציה הקצת נמוכה יחסית של LCDTV ולמרות שאין הבדל בין מסך FHD לבין HDR מבחינ ת תמונה היה לי פיוניר 50 " HDR עכשיו רכשתי את ה50" FHD את ההבדלים צריך לראות בזכוכית מגדלת של שען חרש המסך ישמש בעיקר אינטרנט ווידאו אשמח להסברים מפורטים

5. Started by bg1987,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מסך LCD 24 למשחקים וסרטים (benq g2400w) ודיברתי עם חברים, והבנתי שזמן כל שהוא אחרי קניית המסך, המחשב שלי יתאמץ מאוד בשביל להריץ משחק על הרזולוציה הטבעית שלו, כרגע זאת לא בעיה כי המחשב שלי בן חודש (HD 4870, E8400 @ 3.0) ואני לא מעריך שהוא יתאמץ להריץ את המשחקים החדשים על הגדרות גרפיקה מקסימליות גם במסך 24" אבל בעוד כחצי שנה שנה, כאשר המחשב יחשב מיושן כבר, אם אני אריץ משחקים ברזולוציה נמוכה יותר, האם זה יפגע באיכות התצוגה בצורה דרסטית? אני שואל בעצם עד כמה רואים כשמריצים משחק ברזולוציה לא טבעית של המסך?

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  6. Started by Bengo5,

חיברתי את המחשב למסך LCD לאחר שפירמטתי את המחשב והתקנתי את הדרייברים. המסך טלויזיה בצבע ירוק אך שומעים צלילים שאני מפעיל מהמחשב.. מה אפשר לעשות?

7. Started by dandisc,

שלום רכשתי מסך חדש של LG ועכשיו שמתי על רזו' טבעית ורואים סבבה אבל רק יותר מדי בהיר אני לא מבין כ"כ איך לכוןן את הניגודיות והבהירות וכו' תודה

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  8. Started by yadaaa,

זו ממש בושה וחרפה איך שמתייחסים אלינו. "שלום, יש לכם את X בתצוגה?" "לא, אנחנו רק משרדים" "אז איך אני יכול לדעת אם המסך, שעולה 2800 ש"ח, מתאים לי?" "תסתכל באתר, הכל כתוב שם" פקצות מפגרות. ככה חנות אחרי חנות. תודה לעונים.

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  9. Started by esaly,

היי לכולם! אשמח לחוות דעת על המסך המדובר. לא מצאתי יותר מידי ביקורות עליו - רק ראיתי שהוא יקר באופן יחסי. הוא מתאים לי מבחינת רזולוציה וגודל ולכן אני מתעניין בו.

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  10. Started by yuval-ofer,

יש לי מסך יחסית ישן שמציג full hd 1080p אבל אני לא יודע איך לבדוק מה המקסימום fps שלו. איך בודקים דבר כזה?

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  11. Started by Elad_m,

שלום אני קניתי מסך cmv 22 לפני חודשיים ונכון להיום יש לו 5 נקודות שרפות שהאחריות אומרת שמ4 נקודות ומעלה מחליפים מסך,האם שווה לי ללכת להחליף אותו עכשיו או להמתין כמה חודשים?(להתחשב בזה שהנקודות ממש לא מפריעות לי). תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  12. Started by shlomi8,

אהלן, למרות שכבר חקרתי את הנושא על פניו, מוודא שלא פספסתי דגם נסתר ועילאי. מחפש מסך מחשב לצורכי גיימינג רזולוציה: 2K. קצב רענון: 144hz. זמן תגובה: נמוך ככל הניתן. פאנל: IPS. גודל 32' אולטרה רחב פיצ'רים מתבקשים: GSYNC + HDR. בקשות מיוחדות: יחס עלות/תועלת טובים. יש רופא בקהל?

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  13. אני מחפש מסך גדול וזול למשימות OFFICE (נוח לעבוד עם מסך מפוצל). איזה מהמסכים הבאים עדיף? Samsung 2333SW http://zap.co.il/model.aspx?modelid=720100 LG W2343T http://zap.co.il/model.aspx?modelid=727678 iiYAMA 2407HDSB2 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2663&CatCode=552

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  14. שלום אני חדש פה בפורום, רכשתי השבוע מסך DELL 2407 חדש דנדש אחרי הרבה בדיקות פה בפורום וגם בהרבה אתרי בדיקות חומרה אחרים. אני בהחלט מרוצה מאוד מהבחירה שלי...למרות שהספקתי למצוא פיקסל מת ישר מהקרטון ): אבל חצי נחמה הוא במקום שממש ממש לא בולט לעין ואם לא הייתי עושה את הבדיקה גם לא הייתי מוצא אותו. מה שכן אני אודה מקרב לב לכל מי שיוכל לעזור לי לכייל את המסך להגדרות מיטביות שכן כרגע הוא בהחלט שורף לי את הפנים ואני בהחלט חושב שאני יכול להשתזף איתו (: אז מאיפה מתחילים כיול ? חשוב לציין יש לי RADEON 9700PRO 128MB , אני קונה מחשב חדש בקרוב ככה שזה מה יש בנתיים.. תודה מראש לעוזרים,

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  15. Started by shai888,

אז ככה.. אני מרכיב 2 מפרטים אחד לחבר ואחד לאבא שלי ‏Core i3 530, 2.93GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray‎ ‏H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI‎ 2 יחידות 2GB Kingston‎ 1333mhz X2 ‏HD 5670 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI ‏500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ‎ ‏DVD±RW GH22NS x22 Black SATA בעיקרון זה אותו מפרט רק שאחד מהם הוא ללא הכרטיס מסך כי המחשב משמש רק לגלישה למחשב שמשמש לגלישה חשבתי לקחת את ה ‏LG E2040T 20" ולמחשב שמיועד למשחקים לקחת את ה ‏LG E2040T 22" מה אתם אומרים על המסכים האלה? מישהו נתקל בהם? ראה אותם מקרוב?

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  16. המסך הזה צריך להגיע אליי עוד איזה שבועיים מחו"ל.. אני מתכנן למכור אותו ככל הנראה כי אין לי בו צורך. לא מצאתי בZAP את הדגם הזה כלל... כמה הוא עולה בכלל בארץ? ובכמה אתם חושבים שיהיה פייר למכור דבר כזה בישראל? תודה...

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  17. יש לי מסך 19" ברזולוצייה טבעית של 1440X900, רק הבעייה היא שמאפייני התצוגה לא מאפשרים אותה. מה אפשר לעשות? בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  18. Started by tal249,

לפני כמה ימים קיבלתי את המסך החדש LG L194WT (רחב 19") שהחליף מסך ישן יותר של LG, L1750B (מסך 17" רגיל). לאור העובדה שנעזרתי רבות באתר זה כדי לברר מה כדאי לרכוש יהיה זה הוגן לפרסם רשמים לגבי הרכישה: המסך הנ"ל הוא המסך LCD השני שלי ואני מוכרח לציין שהתאכזבתי מאוד מביצועיו שהם נחותים מביצועי המסך הישן (בן שנה וחצי). במהלך מעבר מהיר בין צבע בהיר לכהה, במיוחד בגלילת טקסט שחור על גבי לבן ניתן להבחין בשובל אדום לאחר הטקסט (קורונה). הדבר הזה לא היה לי במסך הישן (8 מילי שניות) וזה מאוד מאכזב לראות את זה במסך חדש שנתוניו המוצהרים הם 5 מילי שניות. (התופעה ממשיכה גם לאחר הורדת הבהירות) בנוסף, הצבע הלבן במסך החדש נראה וורדרד באופן כללי ולא לבן חלב. זויות הצפיה נוראיות, גם בעבודה ממש …

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  19. לא אכפת לי פאנל TN או VA או מה שזה לא יהיה אבל אני לא מתפשר על איכות.. שיהיה מיועד למשחקים וסרטים בעיקר.. שיהיה גדול משהו כמו 20-22 אינצ'

• 10 תגובות
    • 958 צפיות
  20. Started by yoles1,

אהלן, יש לי כבר מסך אחד כזה ואני רוצה לקנות עוד אחד בשביל Dual screen. בZAP כבר לא ניתן למצוא את המסך הזה, מישהו יודע אם אפשר עדיין לקנות איפשהו? תודה.

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את המסך הזה: https://ksp.co.il/?select=.1024..230..1468.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=38911&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= זה התקציב המקסימלי. השאלה היא-מתוך מחשבה על העתיד.. כנראה שבחלק מהמשחקים אהיה צריך לשחק ב1080p.. האם הם יראו טוב למרות שהרזולוציה הטבעית של המסך היא 1440p? או שלקנות פשוט מסך 1080p? ואז לא תהיה את האופציה להעלות רזולוציה (השאלה היא רק לגבי משחקים.. ולא לגבי עבודה שוטפת) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  22. Started by erez_hazan,

שלום לכולם, רכשתי מסך U2719DC בצטמבר 2019, ועכשיו רכשתי מסך U2719D. ניסיתי להשתמש בטכנולוגיה של DELL שנקראת Daisy Chain, שאומרת שאני יכול "לשרשר" בין המסכים על גבי כבל אחד. לצערי היציאה שקיימת לי במחשב זה USB-C ולא thunderbolt, לכן אני גם צריך להטעין את המחשב על גבי אותו הכבל, מה שהU2719DC מסוגל לעשות. המגבלה שנחשפתי אליה היא שאחרי נסיון לעשות את ההקמה הזאת, אני לא מצליח לשמור על 2K בשני המסכים, ולאחר הסתכלות בUSER GUIDE שמתי לב שישנם שני ורסיות, של תחילת שנת 2019 ושל סוף שנת 2019, כאשר ההבדל הוא בגדרה במסך שנקראת USB-C Prioritization setting, שאומרת שימוש בHigh Data Speed או בHigh Resolution, מה שבדיעבד היה פותר את הבעיה הזה. עוד מישהו …

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  23. Started by adys,

הי אני מקווה שאני בפורום הנכון, אם לא אני מבקש להעביר את השרשור למקומו הנכון. יש לי שני מסכי VP930 שמשמשים לעריכה. בזמן האחרון, כשבוע ימים בערך, המסך שמחובר ליציאת הVGA , לוקח לו כמה דקות להתחיל לעבוד. הנורית הירוקה מהבהבת, ושום דבר לא עוזר, גם לחיצות על הכפתורים שלו לא מראות כלום. כיבוי והדלקה - גם לא עוזר. אחרי כ3-5 דקות הוא מתחיל לעבוד ואז הכל בסדר.. רעיונות למישהו? תודה, עדי.

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  24. Started by Timewalker,

אני מחפש מסך בשביל משחקים. תקציב - עד 2K. יש כמה דגמים שבאים בחשבון (LG ו SAMSUNG) אבל אני לא מכיר חנויות שמחזיקות מבחר של דגמים להשוואה. בנוסף החנויות שראיתי מחזיקות את המסכים שבתצוגה מחוברים בייחד וזה מגביל את המסכים החזקים יותר. איך לעזאזל אני אמור לראות את ההבדלים כאשר המסכים מסורסים? יש לכם חנויות מומלצות להשוואת ביצועים ? (מקווה שזה לא בעייתי מבחינת הפורום)

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  25. שלום, המסך שברשותי עכשיו הוא 730B הישן והמצוין של סמסונג, 17". עכשיו, בגלל שאני רואה שהמחירים של כל המסכים ירדו משמעותית אני מחפש לקנות מסך חדש. שמעתי שישנם מסכים בגדלים של 22" - 24" במחירים נורמלים אבל הבנתי שהם מתאימים יותר למשחקים מסיבות מסוימות שלא כל כך הבנתי אותם. אם מישהו יכול לתת לי הסבר קצר זה יהיה נהדר. כמו כן, האם יש מסכים טובים לצרכים הנ"ל באיזור המחיר שציינתי? (ניתן לחרוג לכאן או לכאן). תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 957 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.