מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
חבובים שלום, מסך הCRT הנאמן שלי (ViewSonic G75f) החל לרצד בפראות, להצהיב ולהכחיל. לצערי, חלפו יותר מ3 שנות האחריות שלו מאז הרכישה (אוגוסט 2004), כך שלא אוכל לממש אחריות כלשהי. בהנחה שאין דרך לתקן אותו (יש?), הגיע הזמן לרכוש מסך חדש. תקציב: 1500-2000 ש"ח. שימושים: * משחקי פעולה מגוף ראשון. מהירים יותר (Quake 3) ומהירים פחות (Counter-Strike) * משחקי אסטרטגיה למיניהם. * גלישה, עבודה רבה עם טקסט. * קצת סרטים, אבל לא הרבה. גודל המסך: הפקטור הכי פחות משמעותי מבחינתי, אסתפק גם ב19 אינץ'. משיטוט אקראי בזאפ! ובאתרי חנויות מחשבים למיניהם, ראיתי שכמעט ולא מוכרים יותר CRT בארץ. יש לי עדיפות רבה לCRT מכיוון שאני משתמש ברזולוציות נמוכות במשחקים וברזולציות גבוהות בשולחן העבודה…
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם אני אמורל קבל בשבוע הבא את המסך של אזוס ASUS MW221C ברזולוציה של הכרטיס אני לא רואה את רזולוצית הנייטיב של המסך 1680*1050 האם יש בעיה בכרטיס???
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אוקי יש לי התלבטות בין שני מסכים, שניהם זולים אבל החלטתי להשקיע טיפה יותר במחשב ופחות במסך מידיעה שעדיף לי בהמשך לשדרג את המסך מאשר את המחשב (הסיבות לשיקולים עימי...) LG דק 19" LCD 1953TR +DVI או AOC 196V+ 2MS +DVI שניהם לא רחבים, הוצע גם מסך של IOLAIR אבל מעולם לא שמעתי עליהם... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לקראת מעבר ל 1440p ושני מסכים הגיעו לקו הסיום. Samsung Odyssey g7 27 - במידה ונופלים על אחד בלי בעיות QC או ריצודים אמור להיות מסך מדהים. אבל הוא מאוד קעור..אף פעם לא ראיתי בפועל מסך קעור ואני פוחד שלא אאהוב/אתרגל לזה (במהלך רוב היום נמצא בעצם בעבודה..עם מסכים שטוחים..מה שבטח יקשה על ההסתגלות). דיברתי עם המון חנויות,באף אחת מהן אין אותו,או בכלל שום מסך קעור אחר בתצוגה. קצת מפחיד אותי לקנות מסך ב3000 שקל ולגלות שהקעירות לא לטעמי. בצד השני יש את Dell s2721dgf, שנשמע יחסית כמו ללכת על בטוח. אבל עם contrast שבמקרה הטוב מגיע ל 1:800-900, כיום יש לי מסך ips עם ניגודיות של בערך 1:1400 וזה סבבה לי ,ג…
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
יש לי כרטיס X1950PRO 512mb אני רוצה הבמסך יתאים לסרטים ומשחקים ברזולוציות גבוהות מ 1280*1024 שזה המקסימום שאני יכול לשים כרגע. לא להציע מסכים שיכסו את כל התקציב לגמרי בבקשה
-
- 10 תגובות
- 978 צפיות
-
-
יש לי X700 עים חיבור DVI תהיה עדיפות למסך עים חיבור כזה ו19 אינצ' לפחות המסך הוא בעיקר בעיקר לסרטים וקצת למשחקים(כרטיס גרפי מוגבל חחח) המחיר הוא 1500 מקסימום 1600 אני משלם במזומן אז אם זה נמצא באתרי אינטרנט תגידו לי אים יש אפשרות לשלם במזומן... לא אכפת לי איפה ניתן להשיג את המסך אפילו מטרקלין חשמל או שקם אלקטריק.. ותודה והאים המסך הזה טוב מספיק למחיר של 1500 שקל או שאני יכול להשיג יותר טוב ? BENQ FP93GX
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
עד לרמות שקשה לקרוא כתב על רקע לבן באיזה הגדרות אתם משתמשים במסך הזה כדאי לקבל רמה נורמלית של בהירות ולא משהו שלא מאפשר לקרוא מהמסך
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
ואני מאוד מרוצה ממנו רק רציתי לדעת איך אפשר לבדוק שזה באמת הפאנל מהסוג הטוב (שכחתי את שמו)? והאם יש דרך לפתור את הבעיה שלפעמים במשחקים כמו BF2 יש מריחות קטנות כאלה למשל אם טסים במטוס או יורים בתנק? (כאשר התמונה צריכה להשתנות מהר) תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 20 אינץ' 3:4 אבל המבחר גדול מידי ואין לי מושג מה לבחור מסך מחשבוVW202TוAsusו יצרן: Asus , רוחב המסך: מסך רגיל 3x4 , גודל מסך: 20 אינטש, זמן תגובה: 5 מילי שניה, חיבור DVI: כולל , סוג המסך: LCD , רזולוציה מקסימלית: פיקסליםו 1680x1050, מסך שטוח: שטוח לחלוטין פרטים נוספים... מסך מחשבוLS201וAsusו יצרן: Asus , רוחב המסך: מסך רגיל 3x4 , גודל מסך: 20 אינטש, זמן תגובה: 5 מילי שניה, חיבור DVI: כולל , סוג המסך: LCD , רזולוציה מקסימלית: פיקסליםו 1400x1050, מסך שטוח: שטוח לחלוטין פרטים נוספים... מסך מחשבוL2000CNוLGו יצרן: LG , רוחב המסך: מסך רגיל 3x4 , גודל מסך: 20 אינטש, זמן תגובה: 6 מילי שניה, חיבור DVI: כולל , סוג המסך: LCD , רזולוציה מקסימלית: פיקסליםו…
-
- 8 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אהלן, למרות שכבר חקרתי את הנושא על פניו, מוודא שלא פספסתי דגם נסתר ועילאי. מחפש מסך מחשב לצורכי גיימינג רזולוציה: 2K. קצב רענון: 144hz. זמן תגובה: נמוך ככל הניתן. פאנל: IPS. גודל 32' אולטרה רחב פיצ'רים מתבקשים: GSYNC + HDR. בקשות מיוחדות: יחס עלות/תועלת טובים. יש רופא בקהל?
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
מה יותר טוב ומה הכי מומלץ ל19 אינץ S1931SH או S1932SH ?
-
- 7 תגובות
- 978 צפיות
-
-
-
מצאתי ל 222H שזה אותו מסך עם חיבורים רבים יותר. האם זה באמת אותו מסך? האם ניתן להשתמש בפרופיל שלו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
יש לי מעבד E6300 לוח 945 S-3 של ג'יגה בייט 1 ג'יגה זיכרון(בסטיק בודד) כרטיס מסך 7600GS איך זה הגיוני? התקנתי את הדריבירים של המסך
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך 17' ישן ואני מעוניין לקנות מסך חדש אני מאוד רוצה להשקיע עכשיו ולקנות משהו איכותי וטוב אני מעדיף שיהיה מסך 22' אבל שיתמוך ב full HD עשיתי חיפוש קטן ולא מצאתי נתון כזה בגדלים האלה לא יהיה אכפת לי משהו יותר גדול אבל איכותי תודה רבה לעוזרים....
-
- 10 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי עזרה ממש טובה במדור של המפרטי מחשב, אבל הם לא ידעו לעזור כול כך לגבי המסך והפנו אותי לכאן. קודם כול זה הקשור למפרט : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=464632.0 ואני מחפש מסך 24' סביב ה2,400 ש"ח אם יש משהו אחר באיזור אני אשמח לשמוע
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
מה ניינים? אז קניתי את הT38D של CMV והרזולוציה הטבעית שלו היא 1050*1400, אני רוצה לנסות אותו עם רזולוציות רחובות של 16:10\16:9 אבל אין אפשרות לבחור אותם במשחקים (כנראה כי המסך לא מזוהה כרחב). האם יש דרך להשתמש ברזולוציות כאלה (עם פסים שחורים למעלה ולמטה כמובן שהתמונה לא תימרח)? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
לא אכפת לי פאנל TN או VA או מה שזה לא יהיה אבל אני לא מתפשר על איכות.. שיהיה מיועד למשחקים וסרטים בעיקר.. שיהיה גדול משהו כמו 20-22 אינצ'
-
- 10 תגובות
- 978 צפיות
-
-
קודם כל אתחיל בזה שאת המסך רגשתי ביום ו' האחרון מiqpc אשדוד (הייתי שם פיזית) אני חייב לציין את רמת השירות היוצאת דופן !!! שלהם .כל מה שביקשתי נענה על ידם ברצון וביעילות. הם אפילו פתחו את המסך לידי וחיברו אותו למחשב והריצו תוכנת דיאגנוטיקה לבדוק שכל הפיקסלים תקינים לחלוטין - תהליך שארך כעשרים דקות. והתחייבתי ביני לבני שאני נותן להם שאפו על השירות והיחס. עכשיו לענייננו- כעיקרון אני מאוד מרוצה מהמסך מהעיצוב שלו (מאוד אלגנטי) . אני רק רוצה לדעת האם יש תהליך מסודר לכיוון מסכים (נגיד קודם ניגודיות אח"כ בהירות וגד') או פשוט ניסוי וטעייה? דבר שני המלל במסך לא הכי חד וישנה תחושה של מריחה קלה של האות או הסימן. תודה על עזרתכם
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
הגודל 22 אינץ לפחות. אסור שיהיה פנל TN {חשוב שאפשר לראות בו מכול זווית מבלי שהצבעים ישתנו} {מיועד לגרפיקה של דפוס} שיראה כמה שיותר צבעים {ניגודיות} מחיר לא משנה העיקר שהמסך יהיה איכותי מעל לסטנדרט. בברכה ארז
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
באיזה מסך רואים יותר טוב? מי יציג משחקים יותר טוב ? ובמי יהיו יותר מריחות?
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
למסך נגודיות 1:3000 וזמן תגובה 2MS תודות לכל המתיחסים
-
- 8 תגובות
- 977 צפיות
-
-
חבריםשאלה מעניינת יש לי מסך LCD רחב כשאני צופה בתמונות הם נמתחות יש פתרון??
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
אני מתלבט לגבי רכישת מסך LCD 19 אינטש. הציעו לי את האפשרויות הבאות: Sony ?S95DRB 19'' LCD 8ms DVI? ?E96DB 19'' 8ms DVI? LG ?L1917S 19'' LCD 8ms? ViewSonic ?VA902B 19'' LCD 8ms? אני בד"כ משתמש למחשב לצורך לימודים (תכנות) ואינטרנט ולעיתים משחקים. מה הייתם ממליצים מבין האפשרויות הבאות? יש מסך 19 טוב יותר בסביבות 1500 ש"ח? תודה
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ולא מצאתי ממש מידע על הרצים מומלצים, השאלה שלי, כמה הרצים מומלץ לשים בCRT (לי יש Samsung SyncMaster 893DF) ? אני עכשיו עובד על 100 הרצים האם זה תקין זה טוב ? הבנתי שהרצים נמוכים מזיקים לעינים ? איך בדיוק? יש לזה הסבר או משהו ? אשמח לקבל תשובות בנושא =] טימור.
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-