עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by tidan26,

שלום! ברשותי מסך מחשב של dell u3011 אני מכבה כל יום את המסך לפני שאני הולך לישון וברגע שאני חוזר מהעבודה אני מדליק אותו ונשמעים רעשים מוזרים לכמה שניות מהמסך ולאחר כמה שניות הם נעלמים מה הסיבה לרעשים הללו? ???

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  2. Started by MIKIBHS,

אני עומד לקנות לבן שלי מחשב למשחקים בעיקר ברמה של 2400 ש"ח - מעוניין להשתמש במסך שכבר קיים אצלו מסך FLATRON L1932TQ מה המגבלות ? שיש להתחשב בהן בבניית מפרט המחשב ? כיוון שאני לא איש מחשבים אבקש תשובה מסבירה. תודה מיקי

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  3. עד לפני 10 דקות, הייתי סגור על הSamsung 931bf ואז ראיתי הודעות כמו:"מהBF תתרחק" או "סמסונג על הפנים" וכו'... הייתי שמח לקבל חוות דעת למסך המומלץ ביותר כאן. ובבקשה מי שנותן תשובה שיפרט למה, הלכתי לראות את הסמסונג ואת האל.ג'י. בבאג, והם לא שונים אחד מהשני יותר מדיי, אהבתי יותר את הסמסונג, אבל ראיתי אותם רק בשומר מסך המעפן שהם מציגים שם, ולא באיזה משחק עם דרישות. בבקשה תעזרו לי אני מת לקנות עוד השבוע וחבל על הזמן סתם כל היום התלבטויות מיותרות!

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  4. Started by orentz,

שלום ברשותי מסך lg w2486l כשאני מחבר למחשב עם כבל HDMI אני רואה במאפיני תצוגה hdmi (analog) כשמחובר בDVI אני רואה digital האם ככה זה אמור להיות? סליחה על הבורות אבל אם אני לא טועה HDMI הוא חיבור דיגיטלי

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  5. Started by סער_שי,

אני מתכוון בעיקר לזמן התגובה. שניהם מצהירים 2MS אבל נראה כי ב-LG מדובר במקרה קצה, ולפי מה ששמעתי הנתונים של ה-VIEWSONIC מרשימים גם בשחור-לבן-שחור וכיוצא. יש לי את ה-L1970HR ואני נהנה ממנו אבל הזמן תגובה לא מרשים אותי בהכרח. אני מבחין במריחות בלי ספק. אני תוהה אם זה פשוט משהו שאין לו פיתרון עד שהטכנולוגייה תגיע לפחות מ-1MS, או שה-VX922 מציג שיפור משמעותי מהבחינה הזו. אני שוקל למכור את שלי ולהחליף, אבל זה כמובן כרוך בהפסד כספי לא מבוטל ורציתי לדעת האם הוא כדאי. מאוד חשוב לי זמן התגובה ואני מאוד מבחין בו, אבל אני לא רוצה למכור את ה-LG שלי בחצי מחיר, לקנות VS שעולה יותר ממנו, ובסוף לגלות שההבדל לא מורגש כמעט. אז? (ובבקשה לא אנשים ש"לא מבחינים בשום מריחות" גם ב-8MS... אתם …

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  6. שלום, כרגע המחשב שלי מחובר לטלויזיה LCD 32 של טושיבה עם כבל VGA, מהאחר ונהרסות לי העיניים מלקרוא בו שעות על גבי שעות טקסטים של וורד\אינטרנט והרזולוציה של המסך מאבדת חלק מהתצוגה חשבתי לקנות מסך נוסף... מאחר והמחשב מחובר כבר לטלויזיה המסך הנוסף לא יהיה לצפייה בסרטים\סדרות... כמו שכתוב בנושא אני רוצה להשקיע באזור ה1000-1500~ ש"ח על מסך 22 או 24 אינטש. קראתי פה כמה ביקורות\המלצות על ה CHIMEI 222H ובינתיים תכננתי ללכת עליו... מבחינת חיבורים וארגונומיה הוא נשמע סבבה... מבחינת איכות אם יש משהו יותר טוב בטווח המחירים שציינתי גם זה יתקבל תודה מראש, יאיר

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  7. מישהו התנסה עם המסך הזה? אני מעוניין לקנות אותו כדי לחבר אותו לHTPC בסופו של דבר. השאלה היא איך המסך הזה? בעיקר איכות תמונה. המסך יחובר למחשב דרך HDMI השאלה היא האם הממיר (של HOT) יתחבר למחשב אם זה אפשרי בכלל? או לטלוויזיה עצמה? ובכלל מה אתם חושבים? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  8. Started by vincecarter,

קודם כל אני החלטתי להשקיע ולקנות ת'מסך הזה... מכייון שיש פה המון המלצות עליו אבל אני רוצה לשאול האם בכל זאת יש לו כמה חסרוןנות ומה הן והאם הוא יעבוד לי טוב ברזולוציה הטבעית שלו אם הכרטיס מסך שלי זה ראדון X800GTO ואממ זהו בעיקרון אני דיי סגור עליו ואני מקווה שאני לא יקבל אותו עם פיקסלים שרופים למה אני מזמין אותו באינטרנט.... וחוץ מזה אני ישמח לשמוע עוד כמה חוות דעת עליו תודה רבה רבה רבה לעוזרים ומגיבים פה[br]פורסם בתאריך: 10.05.2007 בשעה 23:56:27 ואם מישהו יכול להמליץ לי על חנות טובה אני יותר מישמח לדעת עליה... כאילו חנות מקצועית ואמינה...ועוד שאלה היא כזאת לפי מה שהבנתי רוב הסיכויים שאני בכלל לא יקנה את המסך עם פאנל SIPS אלא עם SPVA והשאלה שלי האם ה פאנל PVA שווה את ה240…

• 8 תגובות
    • 980 צפיות
  9. אני מעוניין בחוות דעת על מסך AOC 19" WIDE 196SWA 5MS כולל רמקולים. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4084 המסך אמור להתחבר למחשב עם מעבד פנטיום 4 וכרטיס מסך עם יציאת VGA בלבד. המחשב מיועד בעיקר לאופיס ואינטרנט. המחיר שלו נראה לי די אטרקטיבי - 699 ש"ח ב-12 תשלומים שווים ללא ריבית, ואחריות 3 שנים בבית הלקוח (החלפה לחדש). מה דעתכם? :

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  10. http://www.flatpanels.dk/panels.php נחמד מאוד... שם רואים כי ל-DELL 2007FP אכן יש שני סוגי פאנלים - S-IPS של LG-PHILIPS או MVA של SAMSUNG...

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  11. Started by davidb252,

מבקש המלצה למסך LCD בגודל "17-"20, שישמש בעיקר לעבודה משרדית (אינטרנט, אופיס, מעט עריכה גרפית, מעט סרטים). ראיתי הרבה המלצות כאן לגבי ה-SONY LCD 19 SDM X95F בטווח של 1,500 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות נוספות בתחום המחירים הנ"ל, כולל הסבר לגבי ההבדלים המרכזיים בין המסך המוצע למסך SONY הנ"ל. כאמור, טווח המחירים הוא עד 2,000 ש"ח וחשוב לי מאוד יחס "עלות/תועלת" (כלומר, אם מסתובבת היום "מציאה" במחיר נמוך יותר, אשמח לשמוע). תודה רבה, דוד

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  12. Started by PayneBack3251,

שלום רב יש לי בעיה יש לי מחשב עם כרטיס מסך 6600GT שיש לו חיבור VGA ו DVI לחיבור ה VGA מחובר המסך מחשב מסך LCD בגודל 17" שתומך ברזולוציה של 1280X1024 לחיבור ה DVI מחוברת טלויזיית LCD בגודל 32" עם חיבור של DVI - HDMI שתומך ברזולוציה של 1280X720 עכשיו הבעיה היא שאני יכול לעשות מצב של DUAL VIEW שככה אחד המסכים יראו רגיל והשני יהיה ההמשך של המסך ויש מצב של CLONE שככה אחד המסכים יראו רגיל ובשני יראו את מה שרואים בשני רק ברזולוציה שלו ככה שראוים ממש על הפנים כי הרזולוציות של שני המסכים הם שונות לחלוטין ככה שזה בלתי אפשרי לצפייה אז איך אני עושה שאני רואה בשני המסכים את אותו הדבר ובצורה נורמלית ? ובמסך השני של ה 32" שבמקרה שלנו הוא מסוג LC 32LC2 אני אף פעם לא רואה את כל המסך תמיד …

• 9 תגובות
    • 979 צפיות
  13. Started by Airtel,

ראיתי עליו המלצות פה בפורום וגם בNEWEGG, והוא נראה לי די סבבה ומתאים לי לצרכים - הבעיה היחידה שיש לי זה הרזלוציה הגבוהה 1680X1050 בינתיים על משחקים כיום המחשב שלי עוד יכול איכשהו להסתדר איתה, אבל בעתיד שיצא CRYSIS, UT07 ומשחקים בסגנון המחשב שלי ממש לא יעמוד ברזלוציה הזאת ועד שאני ישדרג (מה שיהיה עוד יחסית הרבה זמן אני מניח כי קניתי את המחשב לפני איזה 8 חודשים) אני יצטרך לשחק ברזלוציות נמוכות יותר, עד עכשיו אני כל החיים שלי תקוע עם CRT 17" לא התנסתי עדיין ממש עם מסך LCD אבל שמעתי אם לא עובדים על הרזלוציה הרגילה שלו אז זה נראה זוועה, מה יש לכם להגיד? זה יהיה נורא אם אני ישחק משחקים לא ברזלוציה 1680X1050? ד"א המפרט שלי: amd opteron 148 (2.2@2.8) | dfi lanparty nf4 ultra-d |…

• 8 תגובות
    • 979 צפיות
  14. Started by Gidi Shealtiel,

שלום לכולם. אני מעוניי לקנות מסך ואשמח לקבל המלצות מכם. כרגע אני עובד על המסך של הmacbook pro 13 אינץ שאני מרוצה ממנו. בהמשך אני מעוניין לחבר את המק למסך החדש. התקציב שלי עד 2500 ש"ח נכון לעכשיו מצאתי שdell u2413 הכי מתאים עבורי לעריכה ועיבוד תמונה. יש לציין שאני סטודנט לצילום. אשמח להרחיב את הידע או לשמוע על ההחלטה שלי. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  15. שלום, אני רוצה לקנות במחשב החדש שלי את הכרטיס מסך Geforce8800GTS 320MB ורציתי לדעת אם המסך שאני בונה עליו ינצל את הכרטיס בצורה טובה. המסך: LG L1752TX http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=284&CatCode=139 אם הוא לא ינצל את הכרטיס טוב,רציתי לדעת אם יש לכם הצעות לכרטיסים בתקציב שרשמתי(עד 1200 ש"ח)

• 9 תגובות
    • 979 צפיות
  16. Started by uh615,

סוף סוף הגיע הזמן לרכוש מסך. מחפש מסך מומלץ עד 1300 ש"ח ובבקשה לא ה-xerox בגלל ציפוי הזכוכית. גם לא מסך רחב. מיועד בעיקר לאינטרנט, אופיס, סרטים, משחקים לא. כניסת DVI - חובה ! ה- Samsung 932 לא עושה לי את זה. המלצות לרב, יתקבלו בברכה.

• 8 תגובות
    • 979 צפיות
  17. אני מעוניין לחבר מסך נוסף למחשב, הכ.מסך (המובנה 780G של ג'יגהבייט) שלי תומך בזה, אך ה2 המסכים עובדים ברזולוציה שונה, האם ניתן לחבר את המסך הנוסף כך ששניהם יעבדו ברזולוציה המתאימה לכל אחד?? אני לא יכול לנסות כיוון שאני צריך לדעת אם זה יעבוד לפני שאני מנסה (ואם כן אני להעביר את המסך הנל כמה ק"מ טובים), ולכן אני שואל... המון תודה!

18. Started by Sargon,

מה האפשרויות בארץ לגביי מסכי תלת מימד? שמעתי על מסך Sharp3D LL151 אבל אי אפשר להשיג אותו בארץ ובSHARP גם הסירו את האתר המיוחד שלו ולא מוצאים עליו כמעט מידע. אז איזה מסכי תלת מימד יש כרגע שזמינים לשוק הפרטי?

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  19. שלום קניתי את המסך הנ"ל לפני כשבוע. ישר כשהרכבתי אותו היה לו פיקסל מת. הפיקסל היה שחור ולא עזרו גם כל תוכנות התיקון למיניהן. לפיכך, ארזתי אותו חזרה בקופסה ויצרתי קשר עם החנות שבה קניתי אותו, שם אמרו לי שיקח עוד כמה ימים עד שיגיע להם מלאי חדש. המסך בילה אצלי יומיים בקופסה ולאחר מכן החלטתי שעד שיגיע מסך חלופי אני אחבר אותו ויעבוד איתו. כשהדלקתי אותו שוב שמתי לב שהפיקסל השרוף נעלם. עם זאת היו עכשיו כמה פיקסלים אחרים (בערך 5-6) שלא היו שחורים אלא מן מבריקים כאלו (הם כאילו בצבע לבן בהיר מאד - רואים את זה בעיקר על מסך לבן ולא מכל הזוויות). אני די בטוח שהם לא היו שם קודם. האם זאת תופעה מוכרת ? האם עצם זה שאזתי את המסך בחזרה, חיכיתי כמה ימים והוצאתי אותו יכול לגרום לשינוי בפיקסלי…

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  20. היי, חברים. עברתי על המון ט'רדים שלכם בנושא, אך מסתבר שלכל אחד יש העדפות קצת שונות אני רגיל למסך שיש לי כרגע 2408WFP DELL שאיכות התמונה בו מצויינת ולא מעוניין "לרדת ברמה". אציין שאיכות התמונה במסך מצויינת, ההפרדה בין צבעים גבוהה והצבעים ריאלסטיים. אני עובד עם המחשב לצרכים שאינם צילום/גרפיקה לרוב, אם כי מדובר בתחביב שאני משקיע בו לא מעט שעות ולכן חשובה לי בכל זאת איכות התמונה. לאחרונה ראיתי מס' מסכי LG LED שמאוד איכזבו באיכות התמונה (מאוד!). לצערי האם טכנולוגיית LED בשלה ומספקת כיום מסכים איכותיים? איזה מסך הייתם ממליצים? אני מחפש מסך 24", כי אני מעוניין לעבוד עם שני המסכים במקביל, אם כי אני שוקל גם לרכוש מסך 27" אם תגידו שיש מסך משתלם יותר ביחס מחיר/גודל שעדיין שומר…

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  21. לפי המפרט הוא נראה כמו מסך לא רע . המחיר שלו גם משתלם, מישהו יכול לחוות עליו דיעה http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3510476&CatId=2775

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  22. מחר רוכש אחד מהם,מי מהם נותן את האיכות הטובה ביותר ועם הכי פחות "פאקים" ASUS MW221C http://www.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=89&l3=356&l4=0&model=1758&modelmenu=1 ASUS VW222U http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1740&l1=10&l2=89&l3=362&l4=0 לא מעוניין לרכוש מסכי סמסונג. כמובן הדרישות הם : משחקים \ סרטים וזהו.

23. Started by xena,

היכן אפשר לממש אחריות על מסך של VIEWSONIC אם החנות שמכרה לי את המסך פשטה את הרגל?

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  24. Started by shaharo,

שלום אני מעוניין לקנות מסך LCD איכותי , ולאחר שקראתי את ההודעות בפורום הגעתי למסקנה שהאיכות בהחלט חשובה לכן רציתי לדעת האם יש מסך איכותי עם פאנל איכותי (8bit) במחיר הנ"ל ממה שהבנתי המסך המומלץ שקרוב לתחום זה הוא DELL wfp2007, אך גם הוא עובר את סף ה2000 ש"ח. אודה לכל מי שיעזור

• 8 תגובות
    • 979 צפיות
  25. Started by orensh69,

אני רוצה להביא את המסך הזה מסך SAMSUNG - שלוש שנות אחריות 2243EWX 22'' LCD 5ms DVI WideScreen Black איך הוא? זה המפרט של המחשב מעבדי אינטל Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE G31M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך 9500gt כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-6000 MIDI Black (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 550W Real, 12cm Fan (24pin) מסכים SAMSUNG - שלוש שנות אחריות 22…

• 5 תגובות
    • 979 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.