עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by orentz,

שלום ברשותי מסך lg w2486l כשאני מחבר למחשב עם כבל HDMI אני רואה במאפיני תצוגה hdmi (analog) כשמחובר בDVI אני רואה digital האם ככה זה אמור להיות? סליחה על הבורות אבל אם אני לא טועה HDMI הוא חיבור דיגיטלי

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  2. Started by mynis,

שוטטתי לי פה והרצתי חיפושים ומפה ועד להודעה חדשה. ראיתי את כל ההמלצות שיש על DELL 2007WFP/FP ובכל זאת הוא לא משך את ליבי. המסך שאני כרגע משתמשת בו זה LG L1750SQ הגיע הזמן לשדרג, במיוחד בגלל הכרטיס מסך. היו 2 מסכים שכן משכו את עיניי והם LG L2000CN LG L2000C הסתכלתי בזאפ וראיתי שיש הבדל בין הזמן תגובה ויחס ניגודיות. http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=415703 - LG L2000C http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=499949 - LG L2000CN האם המידע הזה אמין? ובכלל, מה דעתכם על אחד המסכים? יש לכם ניסיון עם אחד המסכים? שימו לב, אין פה שאלה של תקציב, רק ביקורת. תודה.

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  3. Started by Mor_S,

אני עכשיו מתלבט בין אלו: P2250 - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKP2250 P2350 - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKP2350 P2370 - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QSP2370 הבאתי קישורים מWalla משום שZap לא עובד, וגם זה התוצאה הראשונה שהיתה. בתודה. דרך אגב עם יש מסכ/ים יותר טוב/ים אז אשמח לשמוע עליהם, [22-24].

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  4. אני מעוניין לחבר מסך נוסף למחשב, הכ.מסך (המובנה 780G של ג'יגהבייט) שלי תומך בזה, אך ה2 המסכים עובדים ברזולוציה שונה, האם ניתן לחבר את המסך הנוסף כך ששניהם יעבדו ברזולוציה המתאימה לכל אחד?? אני לא יכול לנסות כיוון שאני צריך לדעת אם זה יעבוד לפני שאני מנסה (ואם כן אני להעביר את המסך הנל כמה ק"מ טובים), ולכן אני שואל... המון תודה!

5. שלום. לאחרונה קניתי מחשב חזק במיוחד לצורך גיימינג והחלטתי לקנות מסך שיתאים למחשב הזה. עכשיו ההתלבטות שלי היא בין 2 המסכים הנ"ל, ואני לא בטוח מה מתאים יותר... האם הips באמת שווה משהו או שעדיף ללכת על המסך השני? תודה לכל מי שעוזר!

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  6. Started by babu,

איזה מבין המססכים יותר טוב למשחקי FPS וסרטים יותר ? (ללא קשר למחיר)

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  7. Started by davidb252,

מבקש המלצה למסך LCD בגודל "17-"20, שישמש בעיקר לעבודה משרדית (אינטרנט, אופיס, מעט עריכה גרפית, מעט סרטים). ראיתי הרבה המלצות כאן לגבי ה-SONY LCD 19 SDM X95F בטווח של 1,500 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות נוספות בתחום המחירים הנ"ל, כולל הסבר לגבי ההבדלים המרכזיים בין המסך המוצע למסך SONY הנ"ל. כאמור, טווח המחירים הוא עד 2,000 ש"ח וחשוב לי מאוד יחס "עלות/תועלת" (כלומר, אם מסתובבת היום "מציאה" במחיר נמוך יותר, אשמח לשמוע). תודה רבה, דוד

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  8. Started by סער_שי,

ובכן, קניתי X360 ואני משחק איתו על ה-F900P שלי, בפורמט 720P (אני מותח את המסך כדי שלא יהיה WIDE)... בכל מקרה אני חושב (אבל לא בטוח) שהוא עובד על תדר 60. א. אני מבחין בריצוד מציק כלשהו ב. ייתכן והדבר גורם לאפקט מריחה? בתנועה מהירה יש מריחה, אבל ניסיתי רק במשחק אחד אז אני לא משוכנע. ג. טוב, זה די אלמנטרי - ב-MENU של המסך הוא רושם 60 הבעיה שהוא לא נותן לי לשנות אותו ב-MENU (או שאני לא יודע איך). במחשב יכולתי לשנות את התדר דרך כרטיס המסך. איך אני עושה את זה במקרה הזה? תודה.

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  9. Started by tapuzeet,

שלום רב - אני כבדת ראייה (בעיקר עם פגיעה בראיית הקונטרסט) המשתמשת בתכנת Zoomtext להגדלת טקסט (אם מישהו מכיר את התכנה). אני מחפשת לקנות מסך מחשב (לצרכי גלישה באינטרנט בעיקר ואולי מדי פעם סרט) ואני ממש לא מבינה בשלל הנתונים הטכניים - כרגע אני מתלבטת בין שני המסכים שבכותרת או לחילופין ב- LG W2253TQ - איזה מהם לדעתכם יבליט את הצבעים בצורה הטובה ביותר? ובאיזה מהם ניתן להגדיל את הטקסטים הכי טוב כך שהם יישארו ברורים? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  10. עשיתי חיפוש ולא מצאתי ממש מידע על הרצים מומלצים, השאלה שלי, כמה הרצים מומלץ לשים בCRT (לי יש Samsung SyncMaster 893DF) ? אני עכשיו עובד על 100 הרצים האם זה תקין זה טוב ? הבנתי שהרצים נמוכים מזיקים לעינים ? איך בדיוק? יש לזה הסבר או משהו ? אשמח לקבל תשובות בנושא =] טימור.

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  11. Started by omerz90,

שלום, לפני מספר חודשים קניתי את המסך SAMSUNG P2370 מאייבורי וגיליתי שבצד שמאל של המסך יש מין חתיכת נייר תקועה, כמובן שבחיים לא דחפתי לשם חתיכת נייר, חשבתי שיש את זה בכל המסכים אבל היום הייתי בבאג במקרה, הסתכלתי על המסך ואין שם שום חתיכת נייר תקועה, כמובן שבמסך הכל תקין אבל אני מודאג מהחתיכת נייר הזאת, האם כדאי לי לנצל את האחריות?, למי שלא מבין למה אני מתכוון הנה תמונה: למי שרוצה את התמונה ביותר גדול אז ללחוץ על הקישור: http://img196.imageshack.us/img196/3847/dsc01381y.jpg

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  12. שלום, כפי שכתבי בכותרת מחפש המלצה למסך לידידה. יש אפשרות לקנות גם בחו"ל. היא גם גיימרית אבל היא גם עובדת על פטושופ, לייטרום ופרמייר אז חשוב לה דיוק הצבעים במסך. המחשבה הייתה על מסך עם 99% כיסוי של ADOBE RGB אבל אחרי דיון שנערך כאן בפורום אחר אנחנו כבר לא בטוחים אם זה שווה\כדאי. אז א' רציתי לשאול את המלצתכם בנושא. ו-ב' כאמור מחפש מסך בשבילה. היא לא כל כך רוצה מסך 27 אינץ' כי היא יושבת קרוב (כחצי מטר) ויש לה שולחן קטן אבל אם יש מסך 27 אינץ' שהוא עם BEZEL קטן אפשר לשקול אבל בגדול המחשבה היא 1080\1200\1440P סטנדרטי (16:9\16:10 ולא אולטרה רחב) ובעדיפות למשהו שמתאים לצרכים שלה מבחינת הצבעים כאמור. חוץ מזה כמובן לא יזיק זמן תגובה נמוך או קצב רענון גבו…

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  13. Started by ronif,

שלום מבקש חוות דעתכם למסך הנ"ל באופן כללי וכן מול ה DELL2407 שמחיריהם דומים אך המסך הנ"ל מציד זמני תגובה טובים יותר. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  14. Started by pinky_28,

אני מעוניינת לקנות מסך LCD 19 בתקציב של 1800 (אפשר קצת יותר אם המסך ממש טוב). רוב מה שאני עושה זה קריאת טקסט וגלישה באינטרנט, סרטים אני רואה ממש מעט ומשחקים אני בכלל לא משחקת ככה שהמסך צריך להיות מותאם בעיקר לקריאת טקסט. כרגע יש לי בבית של ההורים מסך LG 1970 HR שאני לא כל כך מרוצה ממנו, רואים סרטים מצויין אבל קשה לקרוא טקסט (הוא מחובר אנלוגית ולא דרך DVI, אז יכול להיות שגם זאת הסיבה), ובעבודה יש לי מסך VIEWSONIC 930 VP שממנו אני מאוד מרוצה, אבל הבנתי שכבר לא ניתן להשיג אותו. איזה מסך יכול להתאים לי? האם SAMSUNG 971P טוב לקריאת טקסט? הבנתי שרוב מסכי 19 אינץ' מגיעים עם פאנל TN שנחשב הכי נחות, איזה מסכים נוספים יש עם פאנל יותר טוב בתקציב שלי חוץ מ-971P? תודה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  15. שלום, הכל כתוב בכותרת. תודה לכל העוזרים בבחירה.

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  16. Started by vincecarter,

קודם כל אני החלטתי להשקיע ולקנות ת'מסך הזה... מכייון שיש פה המון המלצות עליו אבל אני רוצה לשאול האם בכל זאת יש לו כמה חסרוןנות ומה הן והאם הוא יעבוד לי טוב ברזולוציה הטבעית שלו אם הכרטיס מסך שלי זה ראדון X800GTO ואממ זהו בעיקרון אני דיי סגור עליו ואני מקווה שאני לא יקבל אותו עם פיקסלים שרופים למה אני מזמין אותו באינטרנט.... וחוץ מזה אני ישמח לשמוע עוד כמה חוות דעת עליו תודה רבה רבה רבה לעוזרים ומגיבים פה[br]פורסם בתאריך: 10.05.2007 בשעה 23:56:27 ואם מישהו יכול להמליץ לי על חנות טובה אני יותר מישמח לדעת עליה... כאילו חנות מקצועית ואמינה...ועוד שאלה היא כזאת לפי מה שהבנתי רוב הסיכויים שאני בכלל לא יקנה את המסך עם פאנל SIPS אלא עם SPVA והשאלה שלי האם ה פאנל PVA שווה את ה240…

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  17. Started by NiMo1771,

אני הולך לקנות את הדל 2312 בקרוב וראיתי שהוא מגיע רק עם חיבור DVI הכרטיס מסך שלי הוא HIS 6950 צריך לקנות כבל בשביל HDMI? אם כן איזה?

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  18. Started by look-GOD,

http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?came=685&AuctionId=7713129 יש שם מסך 22 אינץ ב מתחת ל 700 שקל... זה הגיוני או שזה מסך ממש ממש גרוע או.... מה הסיפור פה מישהו יודע? תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  19. אומנם אני מתכנן לקנות רק עוד איזה חודש (מחכה שיכנס קצת כסף), אבל השאלה העקרונית הנ"ל מעניינת אותי בגלל שלאחרונה אני רואה שהרבה ממליצים על הDELL 2209WA בעקבות הפאנל והמחיר. הבעיה - אני מתכנן לחבר אותו למחשב הנייד שלי (Dell Studio XPS 13) בבית, למחשב יש רק HDMI וVGA, למסך אין HDMI... האם העובדה שאני אחבר את המסך בVGA יפגע בביצועיו בצורה כזאת שכבר יהיה לי עדיף לקנות מסך פחות טוב אבל עם חיבור HDMI?

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  20. Started by maor5,

שלום יש לי את המסך-samasung syncmaster 932bf השאלה שלי היא-בשולחן שלי יש את המסך ורמקולים של המחשב ממש צמודים אליו.... האם הרמקולים יכולים להזיק איך שהוא למסך lcd שלי?כי חבר שלי אמר שיש ברמקולים מגנטים וזה יכול להזיק למסך ובמיוחד אם אני שומע שירים בעוצמה חזקה או מוזיקה עם באסים חזקים... האם הוא צודק? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  21. אהלן.. כפי שמרמזת הכותרת, יש ברשותי מסך VP930-3 של VIEWSONIC שנקנה לפני כשנה וחצי מTMS.. המסך עצמו נהדר, מתעלה בהרבה על כל המסכים שאני רואה אצל אחרים, אבל לאחרונה אני צופה ביותר ויותר סרטים וסדרות והצורה של המסך מפריעה לי, החלטתי למכור אותו ולקנות מסך רחב ויותר גדול, המצב שלו סבבה. בכמה כסף אפשר לדעתכם למכור אותו? האם אתם חושבים שמסך כזה יימכר? תודה לעונים..

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  22. Started by [YH],

שלום רב לכולם!, אני פונה אליכם (בפעם האלף בחיי) בבקשה לעזרה. לאחרונה עברתי דירה והחלטתי לעשות משהו שונה מבד"כ בשביל לחסוך במקום - להשתמש בטלוויזיה כמסך מחשב ולהפעיל אותו מהספה עם אבזור אלחוטי. הכל טוב ויפה עד שהגעתי לנקודה שאני צריך להתחבר לטלוויזיה... חחחחח מסתבר שהטלוויזיה הנוכחית שלי היא לא בדיוק אופציה. ... ... ... אז החלטתי לקנות טלוויזיה חדשה שתשמש אותי כמסך מחשב כמה נקודות חשובות: - אני מעביר הרבה מאוד זמן פנוי עם משחק מחשב ולכן מאוד חשוב לי שהם ירוצו ויוצגו כמו שצריך. - התקציב שלי לא גדול כרגע (2000-2500), שואף להוציא כמה שפחות בעבור כמה שיותר מכיוון שזו הוצאה שלא תכננתי. - הטלוויזיה צריכה לתפקד גם כטלוויזיה שמתחברת לממיר, וג…

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  23. הייי כולם קניתי viewsonic va 903m ואני די מרוצה ממנו אבל יש לו בעיה אחת שמאוד מאוד מציקה יש במסך כל מיני נקודות שברדיוס של איזה ס"מ -2 מטושטשות בצורה ממש מציקה בהתחלה חשבתי אולי שזה איזה לכלוך או משהו אבל ניסיתי לנקות אותו וזה לא עוזר למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות רק להבהיר ברוב המסך רואים טוב וחד פשוט כמה נקודות די דפוקות שם... בתודה עידו

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  24. Started by Atlon-Xp,

DELL או NEC? פשוט אבא טוען שNEC כי זה 200 שקל יותר,ואני טוען DELL כי חברה יותר מוכרת ואיכותית,ממה שאני יודע. פשוו לדעת,תודה רבה

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  25. Started by maor676,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך 19 אינצ' לא רחב. מוכן להשקיע כסף בשביל איכות. עדיף שיהיה מהחברות: samsung, lg. חשוב לי שהוא לא ימרח במשחקים, שיראו יפה צבעים,שיהיה נוח לעבודה ממושכת ונעים לעיינים. (ד"א מה לגבי הדגמים: 932bf , L1960TR) תמליצו לי עוד חוץ מהם. תודה לכולם!

• 9 תגובות
    • 959 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.