מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
מה ניינים? אז קניתי את הT38D של CMV והרזולוציה הטבעית שלו היא 1050*1400, אני רוצה לנסות אותו עם רזולוציות רחובות של 16:10\16:9 אבל אין אפשרות לבחור אותם במשחקים (כנראה כי המסך לא מזוהה כרחב). האם יש דרך להשתמש ברזולוציות כאלה (עם פסים שחורים למעלה ולמטה כמובן שהתמונה לא תימרח)? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רוב המקורות שעוסקים ב LCD בד"כ לא עדכניים מספיק, אמינים ככל שיהיו. ובכן, האתר הבא: http://lcdresource.com/ מתעדכן בסדירות, מצויין, וכולל מידע נרחב לגבי מסכי LCD, וממנו קישור לדיון הבא ב Anandtech: (האתר lcdresource נפתח, אפשר לומר, בעקבות הת'רד המרשים הזה) http://forums.anandtech.com/messageview.cfm?catid=31&threadid=1745344 שימו לב לכך שמעבר לאינפורמטיביות המצויינת בקישור השני, יש בו (תגללו עוד קצת למטה) את מה שרבים מחברי הפורום כאן רצו - רשימה מגוונת של מסכי LCD מומלצים לשימושים שונים, במחירים שונים לגדלים 19 - 20 אינטש, והכי חשוב - כל הפרטים, כולל רשימת המסכים הנ"ל, מתעדכנים באופן סדיר. תהנו חשוב לציין שחברי הפורום הזה ויוצרי האתר מגלים סובלנות קטנה מאוד עד …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול הגיע לידיי המסך הזה ויש לי בעיה אחת. הוא מחובר בחיבור D-SUB לכרטיס מסך מובנה ואני לא מצליח להגיע לרזולוציה הטבעית שלו (1400X1050) ברגע שאני בוחר את הרזולוציה הזו הוא ממשיך לעבוד ב1280X1024 אבל הדסקטופ גדול מהמסך, זאת אומרת שאם מגיעים עם העכבר לקצוות כל התמונה זזה. ניסיתי במחשב אחר לחבר אותו ליציאת DVI והכל עבד בסדר. עוד חשוב לציין שה WINXP לא מזהה אותו, הוא מזהה מסך PNP רגיל וגם בשום מקום ברחבי האינטרנט לא מצאתי דרייברים שלו. יש מה לעשות חוץ מלקנות כרטיס מסך חדש עם יציאת DVI?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר קריאת חוות דעת של משתמשים על המסך LG W2353V החלטתי ללכת על המסך הזה. להפתעתי גיליתי שיש את אותו הדגם בדיוק גם בגודל של24" ושמו : LG W2453V לקחתי בסוף את הדגם של ה-24", האם אמורים להיות או ייתכנו הבדלים בין הדגמים ? האם המסך הזה עשוי להיות מאכזב או שזה אותה הגברת רק בגודל שונה ? אלה אותם נתונים: 2MS ו- 1:50,000 FullHD וכל הירקות לדעתי המסך מצויין, אבל חשוב לשמוע גם חוות דעת נוספות? האם הסמסונג BW עדיף עליו ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , אני קונה עכשיו מחשב חדש - ועם זאת כמובן , מסך חדש . אני מחפש משהו שיתאים להרצת משחקים כבדים , סרטים ומוטימדיה אחרת . גודל : 21-24 מחיר : 1000-1500 ( אם יש משהו מומלץ אך יקר יותר אני אשמח לשמוע גם עליו . ) מה המסך המומלץ ביותר כיום ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה אני רואה יותר יותר מכשירי טלויזיה LCD גדולים 32 26 24 במחירים טובים עם VGA HDMI אבל עם רזולוציה 1200 על 768 האם כדאי לקנות יחידה כזו להתפשר על רזולוציה נמוכה אבל לקבל גודל משמעותי??? אני מתלבט כי זה מאד מאד מפתה. דעות בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במסגרת בקשתי להמלצה על מסך 19'' בתקציב 1000-1500 לצרכי משחקים ועבוד תמלילים, הומלץ לי כאן על הסמסונג 943bm. בחנות (שלא מכרה משום מה סמסונג) המליצו לי יותר על ה-viewsonic vg930m. איזה מסך מומלץ יותר מבין השניים? מדוע? עליי לציין, כי מרבית השימושים הם דווקא לעיבוד תמלילים, לצערי פחות למשחקים (יהיה בעיקר פיפא/NBA, קצת משחקי הרפתקה וכמה שיותיר הזמן ). כמובן, אם יש לכם הצעות נוספות אשמח לשמוע. תודה רבה! איל
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעיה יש לי מחשב עם כרטיס מסך 6600GT שיש לו חיבור VGA ו DVI לחיבור ה VGA מחובר המסך מחשב מסך LCD בגודל 17" שתומך ברזולוציה של 1280X1024 לחיבור ה DVI מחוברת טלויזיית LCD בגודל 32" עם חיבור של DVI - HDMI שתומך ברזולוציה של 1280X720 עכשיו הבעיה היא שאני יכול לעשות מצב של DUAL VIEW שככה אחד המסכים יראו רגיל והשני יהיה ההמשך של המסך ויש מצב של CLONE שככה אחד המסכים יראו רגיל ובשני יראו את מה שרואים בשני רק ברזולוציה שלו ככה שראוים ממש על הפנים כי הרזולוציות של שני המסכים הם שונות לחלוטין ככה שזה בלתי אפשרי לצפייה אז איך אני עושה שאני רואה בשני המסכים את אותו הדבר ובצורה נורמלית ? ובמסך השני של ה 32" שבמקרה שלנו הוא מסוג LC 32LC2 אני אף פעם לא רואה את כל המסך תמיד …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי קראתי פה את כל מה שנכתב כבר על המסכים שאני מתכוון לשאול לגביהם והמידע דיי מבלבל.. אחד אומר קח את זה והשני אומר קח את האחר.. אחד מדבר יותר על אורגונומיה מאשר על איכות המסך עצמו והשני על הפאנל.. בקיצור מסכי 24 בתקציב של 1300-1400 ש"ח. הינה המעומדים: 1. LG W2442PA 2. SAMSUNG 2443BW 3. SAMSUNG 2433BW 4. SAMSUNG T240 עקרונית חשבתי אולי גם לחבר את הממיר למסך אבל הוא מוציא רק COMPOSITE שזה לא ממש עוזר לי.. אז נראה לי שאני אוותר על הרעיון, אין לי כוח להוציא עוד כסף בישביל כרטיס טלויזיה למחשב.. בקיצור זו ההתלבטות שלי.. בקשר ל"ארגונומיה" מספיק לי המסך יוכל להיות מול הפרצוף שלי.. כלומר לכוון אותו בזווית למטה ולמעלה. כרגע אני עם LG L1970HR שהוא מסך מעולה כן אבל מעוניין אני במס…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד לפני 10 דקות, הייתי סגור על הSamsung 931bf ואז ראיתי הודעות כמו:"מהBF תתרחק" או "סמסונג על הפנים" וכו'... הייתי שמח לקבל חוות דעת למסך המומלץ ביותר כאן. ובבקשה מי שנותן תשובה שיפרט למה, הלכתי לראות את הסמסונג ואת האל.ג'י. בבאג, והם לא שונים אחד מהשני יותר מדיי, אהבתי יותר את הסמסונג, אבל ראיתי אותם רק בשומר מסך המעפן שהם מציגים שם, ולא באיזה משחק עם דרישות. בבקשה תעזרו לי אני מת לקנות עוד השבוע וחבל על הזמן סתם כל היום התלבטויות מיותרות!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, בעקבות מדיניות הפיקסלים של דל אני שוקל לקנות את הViewSonic 930 במקום ה2007FP. לפי המדריך השלם לLCD מסכי S-IPS מציגים צבעים וזוויות צפיה טובות יותר, בעוד שלMVA יש יחס ניגודיות טוב יותר. מישהו יכול לפרט קצת ולתאר את ההבדל בין המסכים בכל מה שקשור למשחקים? מבחינת זמן תגובה ו-ghosting הם אותו דבר? אני זוכר שקראתי פה שהיוסוניק סובל מבעיית קורונה, הייתי שמח אם מישהו יכול לתאר את הבעיה הזו ולהעריך כמה היא בולטת\מפריעה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום ברשותי מסך lg w2486l כשאני מחבר למחשב עם כבל HDMI אני רואה במאפיני תצוגה hdmi (analog) כשמחובר בDVI אני רואה digital האם ככה זה אמור להיות? סליחה על הבורות אבל אם אני לא טועה HDMI הוא חיבור דיגיטלי
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שוטטתי לי פה והרצתי חיפושים ומפה ועד להודעה חדשה. ראיתי את כל ההמלצות שיש על DELL 2007WFP/FP ובכל זאת הוא לא משך את ליבי. המסך שאני כרגע משתמשת בו זה LG L1750SQ הגיע הזמן לשדרג, במיוחד בגלל הכרטיס מסך. היו 2 מסכים שכן משכו את עיניי והם LG L2000CN LG L2000C הסתכלתי בזאפ וראיתי שיש הבדל בין הזמן תגובה ויחס ניגודיות. http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=415703 - LG L2000C http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=499949 - LG L2000CN האם המידע הזה אמין? ובכלל, מה דעתכם על אחד המסכים? יש לכם ניסיון עם אחד המסכים? שימו לב, אין פה שאלה של תקציב, רק ביקורת. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
המסך הזה צריך להגיע אליי עוד איזה שבועיים מחו"ל.. אני מתכנן למכור אותו ככל הנראה כי אין לי בו צורך. לא מצאתי בZAP את הדגם הזה כלל... כמה הוא עולה בכלל בארץ? ובכמה אתם חושבים שיהיה פייר למכור דבר כזה בישראל? תודה...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: מעבד :intel i5 4670K 3.40Ghz כרטיס מסך: GEFORCE GTX 770 SC 2GB-5 EVGA לוח אם: Z87M-G43 SATA3 USB HASWELL 1150 msi זיכרון RAM: ד CRUCIAL 4GB DDR3 1600MHZ (יח'2) התקציב: 800 ש"ח תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב... רציתי בבקשה המלצה למסך 22 אינצ' המיועד לצפייה בסרטים ולעבודה ממשוכת באפליקציות תיכנות בתקציב הנ"ל (200-+). הבנתי מהודעות קודמות שיש הבדלים משמעותיים בין סוגי הפאנלים ולכן אם תוכלו לומר לי בנוסף באיזה תוספת מחיר אוכל להשיג משהו יותר איכותי כדי שאוכל להחליט אם השקעה נוספת תשתלם לי בהתחשב במטרות. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש, ביחד איתו גם את ה samsung t220p אבל אחרי שקראתי קצת בפורום על המסך הזה, אני מתחיל לחשוש הזמנתי את המסך בהנחה שרזולוציה גבוהה יותר משמע תצוגה חדה יותר ויותר נעימה לעין. אבל אני מבין שאולי יהיו לי בעיות בפעילות השוטפת במחשב (גלישה באינטרנט) בגלל שהכל יופיע לי בקטן מאוד. והראייה שלי היא לא מהטובות ביותר אני חושש ביחד עם המחשב החדש, הזמנתי גם את ה ATI 4870 (גירסה של 1 ג'יגה). והכרטיס הזה חזק דיו בשביל לפעול ברזלוציות גבוהות. אז האמנתי שהמסך הזה הוא אידיאלי לכ. מסך. אז אני שואל (בהנחה שאני עוד יכול לשנות את ההזמנה, כי הזמנתי כבר ביום רביעי שעבר, ובטח חייבו אותי כבר) האם כדאי לבחור במסך אחר? ובאיזה מסך? (מהמבחר ב www.foxpc.co.il כי משם כבר ההזמנה) נ.…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
לא אכפת לי פאנל TN או VA או מה שזה לא יהיה אבל אני לא מתפשר על איכות.. שיהיה מיועד למשחקים וסרטים בעיקר.. שיהיה גדול משהו כמו 20-22 אינצ'
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבובים שלום, מסך הCRT הנאמן שלי (ViewSonic G75f) החל לרצד בפראות, להצהיב ולהכחיל. לצערי, חלפו יותר מ3 שנות האחריות שלו מאז הרכישה (אוגוסט 2004), כך שלא אוכל לממש אחריות כלשהי. בהנחה שאין דרך לתקן אותו (יש?), הגיע הזמן לרכוש מסך חדש. תקציב: 1500-2000 ש"ח. שימושים: * משחקי פעולה מגוף ראשון. מהירים יותר (Quake 3) ומהירים פחות (Counter-Strike) * משחקי אסטרטגיה למיניהם. * גלישה, עבודה רבה עם טקסט. * קצת סרטים, אבל לא הרבה. גודל המסך: הפקטור הכי פחות משמעותי מבחינתי, אסתפק גם ב19 אינץ'. משיטוט אקראי בזאפ! ובאתרי חנויות מחשבים למיניהם, ראיתי שכמעט ולא מוכרים יותר CRT בארץ. יש לי עדיפות רבה לCRT מכיוון שאני משתמש ברזולוציות נמוכות במשחקים וברזולציות גבוהות בשולחן העבודה…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברה, באחרונה רכשתי את המסך הנידון כיוון שזה הגודל שמתאים לי וכי השימושים בו הם צפייה בסרטי HD וחיבור לפלייסטיישן 3 הבנתי שלמסך זה אין חיבור HDMI, האם זה יפריע לאחד מהשימושים שציינתי? יש לי אפשרות להחליף אותו בשבוע הקרוב בLG W2353, האם כדאי? כמו כן הייתי מבקש חוות דעת כללית על המסך אשמח לתגובות מאנשים שהתלבטו בין שניהם תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכוונה לטקסטים אינטרנט וגרפים ,ואולי גם קצת סרטים,על רזולוציה מירבית. מה שיש לי זה Intel Extreme® Graphics 2 64mb ד"א, הייתי מחליף לכרטיס מסך רציני יותר אבל ל-AGP אין מבחר גדול ויכול להיות שאצטרך להחליף גם ספק כוח (יש לי 250W אם אני לא טועה),ואז כל הסיפור נהיה מסובך ויקר.....תודה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך מסך זמני שיהיה במחשב בחדש וכשאני יקנה את המסך LCD DELL 2407WFP יועבר המסך הזה למחשב הישן וזה יקרה רק כעוד שנה.. איזה מסך לדעתם כדאי לקנות..? משהו שיתאים בעיקר למשחקים כבדים (לפחות4MS) ויהיה גם מצויין לסרטים וסדרות ושיראו בו חד ויפה איזה מסכים אתם ממליצים..? עד עכשיו שמעתי שאלה מומלצים LG L1770HQ 4ms DVI 1400# LG L1970HR 2ms DVI 2100# אני עדיין לא סגור מה יהיה התקציב אז אם תוכלו לכל הפרש של 200 300 שקל להביא מסך אחר שהכי משתלם בתקציב שלו שמתאים לשימושים שלי.. מ1400- 2200
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני מבקש המלצה למסך שגם רואים בו טוב את הפונטים לקריאה באיטרנט או WOORD.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-