עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by שמוליקר,

בס"ד שלום! אני מעוניין לקנות מסך מחשב ומתלבט בין שני הדגמים הנ"ל. אשמח לקבל הערות והמלצות. מתלבט אם בכלל לקחת מסך רחב - אשמח לשמוע חוות דעת (למה כן, למה לא) - אני לא רגיל להשתמש בכזה. תודה ושבוע טוב!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by franckyb,

שלום, יש לי שאלה בנוגע למסך 22" הנ"ל. מוכרים אותו בKSP (ע"פ האתר שלהם) בפחות מ700 שקלים. נכנסתי לאתר של CHIMEI, וראיתי את המסך הזה, מופיע ראשון ברשימת המסכים של 22" כאן: http://www.chimei.com.tw/en/product_list.asp?mainclassid=4&subclassid=11 שם הוא מופיעה כ 225AD(אך הפירוט שיש שם הוא בדיוק כמו הפירוט שיש אצל KSP) חיפשתי ודיברתי עם בנדא מגטיק (היבואנים של CHIMEI בארץ) ושאלתי לגבי המסך הנ"ל והם אמרו שהם לא מחזיקים אותו. אז שאלתי איך זה שכיבואנים רשמיים של המותג אין להם ואילו לKSP יש אותו, אז ענו לי שKSP מייבאים לעצמם.. שאלתי אותה מה יותר חדש ה225 או ה228 שכן מופיע אצלם, אך היא לא ידעה לענות לי.. שלחתי מייל לCHIMEI כדי לדעת מה מבין שני המסכים האלה יותר חדש, אך הם לא ע…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. בקשה קצת חריגה. אני מחפש מסך איכותי עם רזולוציה גבוהה במיוחד כיוון שאני זקוק ל-ה-מ-ו-ן שטח עבודה. האלטרנטיבות שראיתי עד כה הן המסך הנ"ל בסביבות ה-8000 ש"ח או איזה LG לא מוכר (לי לפחות). העניין הוא שבמחירים האלה, יש כבר את ה-iMAC 27' המדהים שב-3000ש"ח יותר כבר כולל מערכת I5, 4G DDR3 ,כרטיס HD4850, רמקולים מובנים לא רעים, דיסק 1T, צורב וסט אלחוטי. אמנם אפשר לבנות לבד משהו במחיר דומה אבל ה-iMAC הנ"ל אלגנטי, איכותי ושקט בהרבה. אני יכול כמובן להוסיף עוד DELL U2410 ל-DELL 2407WFP המצויין שלי ולקבל רזולוציה עדיפה (לרוחב) בכ~3000 ש"ח "בלבד" אבל מסך מפוצל נוח הרבה פחות. אז... אין משהו בטווח המחירים שבין ה-U2410 לבין ה-3008 המופרז? תודה, גונן. ד"א - המסך של ה-iMAC הוא מסך…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Radeon38,

לאחרונה אני רואה יותר יותר מכשירי טלויזיה LCD גדולים 32 26 24 במחירים טובים עם VGA HDMI אבל עם רזולוציה 1200 על 768 האם כדאי לקנות יחידה כזו להתפשר על רזולוציה נמוכה אבל לקבל גודל משמעותי??? אני מתלבט כי זה מאד מאד מפתה. דעות בבקשה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by fatbox,

ראיתי מבצע בבאג שמוכרים אותו 1000שח ואני מעוניין לקנות אבל לא היה שם תצוגה שלו. מישהו מכיר את המסך הזה יודע איך הוא ביחס למסכיי סמסונג אחרים כמו 2433 וכו' מבחינת האיכות.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by itail,

אני מתלבט לגבי רכישת מסך LCD 19 אינטש. הציעו לי את האפשרויות הבאות: Sony ?S95DRB 19'' LCD 8ms DVI? ?E96DB 19'' 8ms DVI? LG ?L1917S 19'' LCD 8ms? ViewSonic ?VA902B 19'' LCD 8ms? אני בד"כ משתמש למחשב לצורך לימודים (תכנות) ואינטרנט ולעיתים משחקים. מה הייתם ממליצים מבין האפשרויות הבאות? יש מסך 19 טוב יותר בסביבות 1500 ש"ח? תודה

7. Started by Cyron,

היי מחפש זוג מסכים 23-24", תקציב 1500-1600 לשניהם ירוץ עם כרטיס gtx 970 מיועד בעיקר למשחקים: rocket league, overwatch, battlefield like shooters, dota like תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. עד לפני 10 דקות, הייתי סגור על הSamsung 931bf ואז ראיתי הודעות כמו:"מהBF תתרחק" או "סמסונג על הפנים" וכו'... הייתי שמח לקבל חוות דעת למסך המומלץ ביותר כאן. ובבקשה מי שנותן תשובה שיפרט למה, הלכתי לראות את הסמסונג ואת האל.ג'י. בבאג, והם לא שונים אחד מהשני יותר מדיי, אהבתי יותר את הסמסונג, אבל ראיתי אותם רק בשומר מסך המעפן שהם מציגים שם, ולא באיזה משחק עם דרישות. בבקשה תעזרו לי אני מת לקנות עוד השבוע וחבל על הזמן סתם כל היום התלבטויות מיותרות!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אהלן, אני מעוניין להפוך את שגרת הלמידה שלי לנעימה יותר בעזרת רכישת מסך בגודל של כ-23", אותו אחבר למחשב הנייד שלי (מקבוק פרו 13", במידה וזה משנה). מעבר ללימודים (כלומר, מסמכי וורד ומצגות), המסך ישמש גם לגלישה סטנדרטית באינטרנט וצפייה בסרטים/שידורי ספורט בסטרימינג. חשוב לי שלמסך תהיה כניסת VGA וכניסת HD כלשהי בעבור הסרטים (האם יש חשיבות מיוחדת לכניסת HDMI בנוסף לכניסת DVI שראיתי ברוב המסכים? שמתי לב כי כניסת HDMI מקפיצה את המחיר משמעותית. אין לי דרישות נוספות או שימושים צפויים אחרים. כאמור, התקציב הוא בסביבות ה-1000 ש"ח. אני אמנם נהנה מתמונה חדה בעת צפייה בסרטי HD, אבל הבדלים דקים שיהפכו את חווית הצפייה ממוצלחת ל-mind blowing לא כאלו חשובים לי, כך שבמידה שמסך כלשהו יעשה את …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. זה או המסך שלי או הכרטיס מסך, שהתקנתי לו את הדרייברים הכי עדכניים ועדין יש לי תבעיה אז ככה הבעיה היא כזאת, הצבעים במסך בסדר, חוץ מגוון הלבן.מי שמתעסק בפוטושופ יבין על מה אני מדבר, בוא נגיד כשאני רואה סרט או מפעיל תמונה שיש בה יותר מדי לבן(זריחת השמש בסרט לדוגמא) אז רואים את הלבן בצהוב כזה. כאילו הלבן נשרף ונהיה צהוב מחריד ככה זה גם במשחקים בתמונות ובסרטים מה אני עושה כדי לסדר את הבעיה? פרינט סקרין של הבעיה[בתמונה]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. יש מקום שאני אוכל להשיג את המסך הזה ב1400 שקל. רציתי לדעת האם הוא טוב יעיל למשחקים,סרטים וTV http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=424981 או http://www.bestwaycomputer.ca/shop/item.asp?itemid=2593&catid= תודה. בנוסף ראיתי שהמסך הוא DVI,דבר שאני לא מבין בו אמרו לי שזה חיבור אחר מהמחשב למסך שמייצר תמונת מסך טובה יותר,רציתי לדעת האם זה חיבור שונה והאם הוא מופיע גם בכרטיסי מסך פשוטים

12. היי, אני זקוק למסך בגודל 24" או 22"(מעדיף איכות על גודל). בנוסף, אני מעדיף שהמסך יהייה רחב(בגדלים האלו הגובה של המסך הוא כמו גובה של 19", תקנו אותי אם אני טועה). תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by I7210I,

שלום דרוש מסך סביבות ש"ח כמה שיותר גדול יותר טוב אשמח לפאנל IPS תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. שלום האם אתם יכולים להמליץ על איזה דגם מסויים של מסך מחשב שיש לו חיבורים מתאימים גם לטלוויזיה (סקארט/קומפוננט) לחבר לממיר (ממיר רגיל של יס לא HD). אני יודע שיש דגמים של מסכים של סמסונג, אבל כרגע יש מסך סמסונג 22" שממש מעצבן, כל הזמן כשהוא לא פועל ברזולוציה טבעית הוא מראה הודעה על זה ומכבה את המסך (SAMSUNG T220P). אני מקווה שהפסיקו עם זה בדגמים חדשים. בכל מקרה אני חושב שגודל המסך צריך להיות סביבות 22-26" יש גם את האפשרות השניה של לקנות טרנסקודר SCART HDMI אבל אני לא יודע כמה זה יעיל

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by uh615,

סוף סוף הגיע הזמן לרכוש מסך. מחפש מסך מומלץ עד 1300 ש"ח ובבקשה לא ה-xerox בגלל ציפוי הזכוכית. גם לא מסך רחב. מיועד בעיקר לאינטרנט, אופיס, סרטים, משחקים לא. כניסת DVI - חובה ! ה- Samsung 932 לא עושה לי את זה. המלצות לרב, יתקבלו בברכה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by p_uriel,

שלום, רכשתי לי (בעקבות המלצת הפורום) DELL2209 לפני כשנה. כעת, ברצוני לרכוש מסך נוסף כזה, אך לצערי איחרתי את הרכבת, ולא ניתן למצוא מסך כזה בשוק. מה התחליף שלו (מסך ארגונומי 22 אינצ', עם מסך מובחר)? רצוי גם רמקולים. תודה, אוריאל

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום לכם, לפני כחצי שנה רוב מסכי הHD היו 1920X1200, ועכשיו יש שינוי. יש לכך סיבה מסוימת? תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by aarrek,

אני מעוניין לרכוש מסך מחשב , והספק שלי הציע לי לרכוש מסך 22" מסוג KTC , זהו מסך המשמש גם כטלויזיה לכל דבר. המחיר 1800 +- ש"ח. מה דעתכם ? באם לא מומלץ , איזה מסך 22 " הכי מומלץ לקחת ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by jclarkk,

אני מקבל מחר את הAcer GD235HZ והNvidia 3D Vision Glasses, רציתי לדעת אם זה יעניין אתכם שאני ארשום ביקורת מקיפה על המסך ועל יכולת ה3D, אם אני אראה שזה מעניין אתכם אני כמובן אשמח לעשות זאת.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by saarxee,

שלום, ארצה שתמליצו לי על מסך (עדיף לזול ביותר), שיתמוך ברזולוציית FHD ויהיה טוב לגיימינג מודרני כיום. אני האמת קצת נמנע מה-U2312HM משום שהבנתי שהוא עושה בעיות לעיתים ויש לו בעיות בכיול. תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. :lamer: אני מבקש עזרה דחופה, אני בדרך לקנות מחשב, ואין לי מסך. דרוש מסך טוב לעבודות גרפיות ותלת מימד. מה מומלץ עד 1500ש"ח

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Shoq,

יותר נכון CRT נגד LCD מבחינת רזולוציה וכאלה, זה נראה כאילו ה F900P ייתן לי איכות יותר טובה, לעומת זאת ה VX922 הוא LCD, מה עדיף לקחת מבין שניהם? בהנחה שהמקום שהמסך תופס זו לא הבעיה שלי. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by evman007,

לא למשחקים,בעיקר לסרטים ואינטרנט,חשבתי על אחד הרחבים של CHI MEI או SAMSUNG 940BW. אפשר המלצות ממי שיש לו אחד מהמסכים? עריכה: גם זה נכנס חזק לשיקולים: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=472837

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by yuvaliat,

אני צריך את המסך לטובת עבודה במחשב וצפייה בסרטים (לא למשחקים). האם מומלץ? תודה, יובל

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by arik100,

לפי מה ששמעתי המסך אמור כבר להיות בשוק http://www.tgspot.net/archives/1702 http://www.engadget.com/2008/03/14/dell-busts-out-20-inch-ultrasharp-2009w-lcd http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-6523 איזה שיפור הוא בעצם מציע מול ה 2007FP ומה צפוי להיות שוני המחירים? והאם הוא אמור לגרור בעצם ירידת מחירים של ה 2007?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים