עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. יש לי מסך של מאקינטוש אפל G4, שיש לו רק כבל אחד לחשמל ולתצוגה (!) ואני חייב לחבר אותו לPC שלי (כ. מסך GE8600GT) מצורפת תמונה של החיבור מה אני צריך לעשות? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  2. Started by thebenjamin,

הוא זהה לT240 ההבדל רק בגודל? יש לי הצעה לקנות אותו ב1,650 שקל.. שווה?

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  3. שלום, כפי שכתבי בכותרת מחפש המלצה למסך לידידה. יש אפשרות לקנות גם בחו"ל. היא גם גיימרית אבל היא גם עובדת על פטושופ, לייטרום ופרמייר אז חשוב לה דיוק הצבעים במסך. המחשבה הייתה על מסך עם 99% כיסוי של ADOBE RGB אבל אחרי דיון שנערך כאן בפורום אחר אנחנו כבר לא בטוחים אם זה שווה\כדאי. אז א' רציתי לשאול את המלצתכם בנושא. ו-ב' כאמור מחפש מסך בשבילה. היא לא כל כך רוצה מסך 27 אינץ' כי היא יושבת קרוב (כחצי מטר) ויש לה שולחן קטן אבל אם יש מסך 27 אינץ' שהוא עם BEZEL קטן אפשר לשקול אבל בגדול המחשבה היא 1080\1200\1440P סטנדרטי (16:9\16:10 ולא אולטרה רחב) ובעדיפות למשהו שמתאים לצרכים שלה מבחינת הצבעים כאמור. חוץ מזה כמובן לא יזיק זמן תגובה נמוך או קצב רענון גבו…

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  4. Started by bg1987,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מסך LCD 24 למשחקים וסרטים (benq g2400w) ודיברתי עם חברים, והבנתי שזמן כל שהוא אחרי קניית המסך, המחשב שלי יתאמץ מאוד בשביל להריץ משחק על הרזולוציה הטבעית שלו, כרגע זאת לא בעיה כי המחשב שלי בן חודש (HD 4870, E8400 @ 3.0) ואני לא מעריך שהוא יתאמץ להריץ את המשחקים החדשים על הגדרות גרפיקה מקסימליות גם במסך 24" אבל בעוד כחצי שנה שנה, כאשר המחשב יחשב מיושן כבר, אם אני אריץ משחקים ברזולוציה נמוכה יותר, האם זה יפגע באיכות התצוגה בצורה דרסטית? אני שואל בעצם עד כמה רואים כשמריצים משחק ברזולוציה לא טבעית של המסך?

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  5. אני מעוניין לחבר מסך נוסף למחשב, הכ.מסך (המובנה 780G של ג'יגהבייט) שלי תומך בזה, אך ה2 המסכים עובדים ברזולוציה שונה, האם ניתן לחבר את המסך הנוסף כך ששניהם יעבדו ברזולוציה המתאימה לכל אחד?? אני לא יכול לנסות כיוון שאני צריך לדעת אם זה יעבוד לפני שאני מנסה (ואם כן אני להעביר את המסך הנל כמה ק"מ טובים), ולכן אני שואל... המון תודה!

6. Started by look-GOD,

http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?came=685&AuctionId=7713129 יש שם מסך 22 אינץ ב מתחת ל 700 שקל... זה הגיוני או שזה מסך ממש ממש גרוע או.... מה הסיפור פה מישהו יודע? תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  7. מחר רוכש אחד מהם,מי מהם נותן את האיכות הטובה ביותר ועם הכי פחות "פאקים" ASUS MW221C http://www.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=89&l3=356&l4=0&model=1758&modelmenu=1 ASUS VW222U http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1740&l1=10&l2=89&l3=362&l4=0 לא מעוניין לרכוש מסכי סמסונג. כמובן הדרישות הם : משחקים \ סרטים וזהו.

8. Started by Director,

שלום לכולם . בקרוב אני קונה מחשב חדש , ואני רוצה להתחדש כבר במסך ולהעיף את ה CRT שלי . איזה מסך אתם ממליצים לי עד 1K ככה ? או שווה כבר להשקיע יותר , (SAMSUNG T220 / Chimei 222H שעולים 1200~1300)?

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  9. הגודל 22 אינץ לפחות. אסור שיהיה פנל TN {חשוב שאפשר לראות בו מכול זווית מבלי שהצבעים ישתנו} {מיועד לגרפיקה של דפוס} שיראה כמה שיותר צבעים {ניגודיות} מחיר לא משנה העיקר שהמסך יהיה איכותי מעל לסטנדרט. בברכה ארז

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  10. לא אכפת לי פאנל TN או VA או מה שזה לא יהיה אבל אני לא מתפשר על איכות.. שיהיה מיועד למשחקים וסרטים בעיקר.. שיהיה גדול משהו כמו 20-22 אינצ'

• 10 תגובות
    • 950 צפיות
  11. Started by zion789,

מהו המסך האולטימטיבי שאני יכול להביא בתקציב של עד 3000+- ושיהיה טוב והכל(אני מנחש את התשובה DELL,כיוון שמדברים על זה כל כך הרבה בפורום,אבל אני מקווה שתפתיעו אם לא אז מה שאמרתי) תודה ציון

• 12 תגובות
    • 950 צפיות
  12. טוב אז אחרי שהתוודעתי טיפה יותר לפורום ואחרי שוטטות ממושכת על ביקורות על מסכים.. החלטתי להעלות טיפה יותר את התקציב שלי (מ1200 ל1800 במקרה הכי גרוע) אז אחרי קריאה של הביקורת על 4 מסכים עם פאנל VA על שלל גווניו ועקב תקציב די מוגבל, נראה לי שאני הולך על המסך הנ"ל. אז לפני שאני מוציא כזה סכום של כסף אני רוצה לדעת שאני לא הולך להתאכזב.. השימוש העיקרי של המסך (כ80% מהזמן) הולך להיות על אינטרנט (אתרים, תוכנות התכתבות וכו') וצפייה בסדרות וסרטים.. השימוש המשני שלו הולך להיות על משחקים בסגנון Need For Speed carbon ו-Call Of Duty 4 ופחות על משחקי אסטרטגיה (לא יודע עד כמה זה משפיע אבל הכרטיס מסך שלי הוא באיכות די ירודה. סדרה 512mb nvidia 8400 של inno 3d.. מה לעשות התקציב שלי היה זעו…

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  13. Started by white_rider,

hey i need a new Monitor i dont care about size or firm all i care about is my EYES im a programmer, video editor and a gamer i spend most of the day in front of the computer so i need a screen that is comforable for my eyes i might add money in case of something really worth it thanks

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  14. Started by Elad_m,

שלום אני קניתי מסך cmv 22 לפני חודשיים ונכון להיום יש לו 5 נקודות שרפות שהאחריות אומרת שמ4 נקודות ומעלה מחליפים מסך,האם שווה לי ללכת להחליף אותו עכשיו או להמתין כמה חודשים?(להתחשב בזה שהנקודות ממש לא מפריעות לי). תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  15. Started by (G),

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3433083,00.html שורה תחתונה, מסך 22 אינץ מצוין ועולה פחות מ-2007WFP אך האם הוא יותר טוב? זה המחיר באופיס דיפו, הנתונים לא רעים בכלל וזה ULTRASHARP http://www.officedepot.co.il/(qo3hd2vgapfaex55yfgmm3if)/catalogSubCategory.aspx?PR=*&id=1704021

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  16. Started by Silol,

באיזה מסך רואים יותר טוב? מי יציג משחקים יותר טוב ? ובמי יהיו יותר מריחות?

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  17. רגיל (DVI-DVI) ? או DVI-HDMI או כול חיבור אחר ?

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  18. Started by dandisc,

שלום רכשתי מסך חדש של LG ועכשיו שמתי על רזו' טבעית ורואים סבבה אבל רק יותר מדי בהיר אני לא מבין כ"כ איך לכוןן את הניגודיות והבהירות וכו' תודה

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  19. Started by Timewalker,

אני מחפש מסך בשביל משחקים. תקציב - עד 2K. יש כמה דגמים שבאים בחשבון (LG ו SAMSUNG) אבל אני לא מכיר חנויות שמחזיקות מבחר של דגמים להשוואה. בנוסף החנויות שראיתי מחזיקות את המסכים שבתצוגה מחוברים בייחד וזה מגביל את המסכים החזקים יותר. איך לעזאזל אני אמור לראות את ההבדלים כאשר המסכים מסורסים? יש לכם חנויות מומלצות להשוואת ביצועים ? (מקווה שזה לא בעייתי מבחינת הפורום)

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  20. Started by ranran,

אני עובד עכשיו עם CRT על 100MHZ שזה אחלה אבל די אני רוצה להתקדם אז הייתי רוצה איזה WS איכותי עדיפות ל16.7 מליון צבעים (אני רוצה באמת משהו איכותי) ושיהיה זמן תגובה טוב כי אני משחק די הרבה משחקים עכשיו תקציב בכללי אין ממש תקציב אבל אני לא רוצה לחרוג יותר מ2500 אלה אם יהיה משהו שבאמת שווה ועוד שאלה אני קונה את זה בכללי למחשב הבא כי כרגע שלי לא משהו (יעני כרגע אני לא ממש יהנה בוא במשחקים וזה) אז יש טעם לחכות יעני יש טכנולוגיות חדשות או פיתוחים מעניינים שיהיו בחצי שנה הקרובה?

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  21. Started by barak4ever,

מדי כמה ימים, תוך כדי עבודה שוטפת (בין אם זה עבודה על מסמך או גלישה) המסך(Dell 2407 HC) פתאום נהיה שחור ומופיעה הודעה entering to power save לא עוזר שאני מזיז את העכבר או לוחץ על כפתורים במקלדת - אני נאלץ לעשות reset למחשב ההגדרות ב- "Power Options" נמצאות על כיבוי המסך לאחר 10 דקות כמו כן נראה לי שיש לי Catalyst מעודכן, זה הגרסה שיש לי: תודה רבה למשיבים !!! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  22. המליצו לי על 17" viewsonic vg730 black dvi speakers 8ms lcd מי שמע על החברה, האם היא מומלצת, האם יש משהו יותר מומלץ, בתקציב של 1500 בערך, 17" עדיף, הכי חשוב שיתאים לתלת מימד. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  23. :lamer: אני מבקש עזרה דחופה, אני בדרך לקנות מחשב, ואין לי מסך. דרוש מסך טוב לעבודות גרפיות ותלת מימד. מה מומלץ עד 1500ש"ח

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  24. Started by Mor_S,

אני עכשיו מתלבט בין אלו: P2250 - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKP2250 P2350 - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKP2350 P2370 - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QSP2370 הבאתי קישורים מWalla משום שZap לא עובד, וגם זה התוצאה הראשונה שהיתה. בתודה. דרך אגב עם יש מסכ/ים יותר טוב/ים אז אשמח לשמוע עליהם, [22-24].

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  25. Started by shlomi8,

אהלן, למרות שכבר חקרתי את הנושא על פניו, מוודא שלא פספסתי דגם נסתר ועילאי. מחפש מסך מחשב לצורכי גיימינג רזולוציה: 2K. קצב רענון: 144hz. זמן תגובה: נמוך ככל הניתן. פאנל: IPS. גודל 32' אולטרה רחב פיצ'רים מתבקשים: GSYNC + HDR. בקשות מיוחדות: יחס עלות/תועלת טובים. יש רופא בקהל?

• 0 תגובות
    • 949 צפיות

דיונים חדשים בפורומים