עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by eran69,

אני מעוניין לרכוש את המסך הרשום לעיל ובהמשך לת'ריד בן 10 העמודים שישנו בנוגע למסך הייתי מעוניין לשאול מספר שאלות נוספות : א-בעיית ה- Backlight bleed כפי שמופיעה בת'רידים בחול ובאתר האם זה כ"כ מהותי?(יצויין כי אחד השימושים העיקריים שאני אשתמש בצג זה לצפייה בסרטים וסדרות מחול בחדר חשוך) ב-כיום - אחרי כמה פיקסלים שרופים יוחלף הצג ע"י KSP ? והאם האחריות היא ל- 3 שנים? ג-האם ניתן לבקש בחנות לפתוח את הצג ולחברו ע"מ לראות שאין פיקסלים שרופים והאם ניתן להבחין בקלות בפיקסל שרוף? ד-ראיתי את המסך ב-KSP בחיפה ודיי נדהמתי מהאיכות שלו - יש משהו שלא שמתי לב.? בתודה ערן

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by gil13,

האם שווה לקנות את הדגם הזה? הוא מסך טוב ל-20 אינץ'? הוא עדיף מזה: 2043BWSamsung?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. יש לי את המסך הזה http://www.tms.co.il/product/10845 המחשב הוא מארז Ippon S1 וכרטיס מסך SAPPHIRE 7970 DUAL-X אני לא מבין בזה, בדרך כלל הייתי מחבר DVI למחשב, אבל בגלל שהתרגלתי למחשבים הישנים שלי. במחשב והמסך הזה, באיזה קבל אצטרך להשתמש כדי לקבל ביצועים הכי טובים של המסך? סלחו לי אם השאלה חובבנית.

4. Started by bay,

כמו שאפשר לשים לב אני ממליץ בחום בפורום על מסכים של BENQ מסדרת G2XXX, עד אז חשבתי שכול מסך בעל פאנל TN הוא מסך 6-ביט אבל באתרים רבים כתוב שהBENQ G2420HDBL הוא מסך 24-ביט שאלתי את BENQ כמה ביט הוא במקור וקיבלתי תשובה כזאת: Dear Gavriel The color support divides into the RGB three kinds, The one color is 6-BIT originally, But that will simulate to the 8-BIT, And the color support is multiplied by three 8BIT, So Calculated figure is 24BIT. " מישהו יכול להסביר לי בדיוק או בערך מה ה"קאצ'" כאן??

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by stav_r,

שלום לכולם , אני מעוניין לקנות מסך LCD בגודל של 19 אינץ לחדר , השימוש יהיה אינטרנט ומשחקים , התקציב כ 2,000 ש"ח. יש המלצות ? עוד שאלה, בקרוב אני טס לארה"ב , האם כדאי להביא את המסך משם ? או שכדאי לקנות כבר בארץ ?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by shimon-med,

שלום, ברשותי מסך 22 של איזה חברה גנרית, 1680X1050. אני בתקופת בחינות די ממושכת, וגם במהלך השנה עובד שעות רבות מול המסך ולומד. בתקופות אינטסיביות של עבודה מול המסך, קרי מסביבות 8 בבוקר עד 10-11 בלילה אני חווה צריבה בעיניים, ובהסתכלות רואים מספר שטפי דם בשתי העיניים. א. רציתי לדעת האם מישהו חווה את התופעה, מישהו מכיר ויודע האם זה קשור? ב. האם יש טיפול, למשל לעשות את הרקע כהה יותר, זום של המסמכים או משהו אחר? ג. האם מסך שונה יקטין את התופעה, האם העובדה כי מדובר בפאנל TN מחמיר את התופעה? אני מוכן להשקיע את הכסף בלקנות מסך עם פאנל איכותי באם זה יעזור לפתור את הבעיה. תודה רבה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום קניתי את המסך הנ"ל לפני כשבוע. ישר כשהרכבתי אותו היה לו פיקסל מת. הפיקסל היה שחור ולא עזרו גם כל תוכנות התיקון למיניהן. לפיכך, ארזתי אותו חזרה בקופסה ויצרתי קשר עם החנות שבה קניתי אותו, שם אמרו לי שיקח עוד כמה ימים עד שיגיע להם מלאי חדש. המסך בילה אצלי יומיים בקופסה ולאחר מכן החלטתי שעד שיגיע מסך חלופי אני אחבר אותו ויעבוד איתו. כשהדלקתי אותו שוב שמתי לב שהפיקסל השרוף נעלם. עם זאת היו עכשיו כמה פיקסלים אחרים (בערך 5-6) שלא היו שחורים אלא מן מבריקים כאלו (הם כאילו בצבע לבן בהיר מאד - רואים את זה בעיקר על מסך לבן ולא מכל הזוויות). אני די בטוח שהם לא היו שם קודם. האם זאת תופעה מוכרת ? האם עצם זה שאזתי את המסך בחזרה, חיכיתי כמה ימים והוצאתי אותו יכול לגרום לשינוי בפיקסלי…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אפשר המלצה על מסך לסרטים במיוחד וגם למשחקים שיהיה. ותנו דעה על המסך הזה בבקשה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=26780

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. כנראה אנחנו נקנה מ- KSP. המחשב ישמש למשחקים,סרטים,אינטרנט וכל מה שילד בן 13 עושה. כדאי שתהיה לו גם אמינות\אחריות טובה. ראיתי שיש להם שם מסכי Chi-Mei במחירים נורא מצחיקים, האיכות היא בהתאם? הצעתי להורים שלי שיקנו לו את ה- Dell2007FWP או FP אבל המחיר נראה להם מוגזם מדי. מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by גל עודני,

הי אני רוצה לקנות מסך. מצאתי כמה מסכים במחיר שלי אבל יש כמה דברים שאני לא מבין בהם ואשמח אם תעזרו לי בבחירת המסך הטוב ביותר מבין המסכים קישור לרשימת המסכים או אם יש מסך אחר שאתם ממליצים עליו אני רוצה שהמסך יהיה 27 אינצ' שטוח (עדיף אבל אני פתוח ללראות אפשרויות נוספות) QHD ומעלה זמן תגובה 1M ומטה קצב רעונן של 144 ומעלה עד 1700 שח אני לא מבין ברזולוציה שהמסך לא יהיה של LENOVO, המסך הקודם שלי היה שלהם, הוא וכל המסכים החלופיים שהם הביאו לי התקלקלו אחרי שבועות אחד הדברים שאינני מבין הוא ההבדל בין QHD ו WQHD (פירתתי על זה בדיון הקודם שפרסמתי, מוזמנים להסתכל) תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by dante123,

*כותרת* כמו כן,העדיף מבין השניים נגד הL1750T של LG מביקור בחנות ראיתי את המסכים ודווקא ה740B היה באיכות יותר טובה,למרות שהמפרט הטכני של הLG טיפה יותר טוב (בדקתי את גרסת ה19 אינץ' אבל המפרט אותו דבר).אבל מצד שני בדקתי רק בדסקטופ,לא הרצתי סרט או משהו. המלצות שלכם?המסך יגיע בעשירי בחודש הבא,כשירדו המחירים בתחילת הלימודים. עריכה:גם אחריות לגבי הפקסלים השרופים תעזור,הבנתי שזה תלוי ביבואן ולא בחנות. אגב,עדיין רואים חלק אם זה לא מורץ ברזולוציה הטבעית שלו?והרזולוציה הטבעית מתייחסת לדסקטופ או גם למשחקים?כי אני לא אוכל לסחוב עוד הרבה זמן רזולוציה כזאת :-\

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Stura,

רכשתי מסך מחשב דגם T260 בגודל 26 אינץ. אני מחפש דרך להשתמש בצורה יותר חכמה בגדול שלו. הם יש תוכנות שקשורות לניצול יעיל של שטחי עבודה גדולים? האם יש דרך יעילה למשל לגרום למחשב לפתוח שתי חלונות אחד ליד השני ? עד עכשיו עבדתי עם שתי מסכים אז זה היה פשוט להרחיב כל חלון בכל מסך אבל עכשיו זה כבר בעיה... רעיונות?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אני בא עכשיו למחשב המסך עבר לרזולוציה נמוכה הודעה שהמחשב לא מוצא את הצג,ויש לי גם תוכנה MAGICTUNE שרושמת שהמחשב לא תומך בה שלפני שהלכתי הכל היה בסדר..מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by eliil1,

מה הכי משתלם : SAMSUNG 2243 DELL 20" SP2008WFP DELL 22" E228WFP DELL 20" E207WFP *אני יודע ששניים מהם 22 אינץ והאחרים 20 אינץ, לא אכפת לי , העיקר שיהיה הטוב מביניהם, הגודל מבין שניהם לא משנה לי... מטרות : סרטים (רצוי שיריץ גם סרטי HD) , משחקים ואינטנרט... עוד שאלה : מה זה G2G ? זה טוב?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם, יש לי מסך LG L1750SQ שהצבעים שלו פשוט זוועה. שום קשר למציאות, ולא עזרו כל הנסיונות לתקן את זה. החלטתי לקנות מסך חדש. השימוש העיקרי הוא, מלבד גלישה באינטרנט, תוכנות גרפיות למיניהן (פוטושופ, אילוסטראטור, פלאש) ומדי פעם צפייה בסרטים. כמעט ולא משחק. חשוב לי מאוד הדיוק של הצבעים, היות וחלק מהעבודות הן להדפסה. כמו כן, יש לי כרטיס מסך GF 8500 של NVIDIA 512MB היות ואני לא מבין גדול במסכים, קראתי קצת בפורום והחכמתי קצת, בין השאר לגביי העדיפות של פאנלים לא מבוססים TN על אלה שכן. בהתחלה חשבתי לחפש מסך יחסית זול שיתאים לי לצרכים, וכשהבנתי שבשביל האיכות שאני מחפש אני צריך להתגמש עם הכיס, כמעט וקניתי במכרז את ה 2407WFP של DELL (למרות שהוא מאוד…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. כבר פתחתי שרשור על ה DellP4317Q שלי שהתקלקל ואני חושב שאולי כדאי שאחשוב על מסך אחר. ראיתי ביד 2 מספר מסכים סופר רחבים (כמה מסדרת ה Odyssey של סאמסונג) במחיר של כ 5 אש"ח ואני קצת מסוקרן, אף פעם לא נתקלתי בכזה. כיצד ניתן לראות בו סרטים? היחס גובה/רוחב שלו שונה מהגדלים הסטאנדרטיים שאני מכיר. אם שמים שני איזורים ריקים מהצד אז בעצם מקבלים תצוגה של 2560x1440 (2K) שאני לא בטוח שאוהב אחרי ה 4K הנוכחי שלי. כיצד ווינדוס מסתדר עם הרזולוציה הזו כשמדובר בפונטים? עם ה 4K שאני עובד איתו פונטים שנקבעו באפליקציות עם DPI קבוע קטנים לי מידי, האם כאן ווינדוס יתייחס למסך כאל 2K? מה אני עוד צריך לדעת?

17. Started by esaly,

היי לכולם! אשמח לחוות דעת על המסך המדובר. לא מצאתי יותר מידי ביקורות עליו - רק ראיתי שהוא יקר באופן יחסי. הוא מתאים לי מבחינת רזולוציה וגודל ולכן אני מתעניין בו.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. הייתי היום בבאג כפי שהמליצו לי פה אז, וראיתי מחשבי aoc. המוכר הציע לי מסך 19 אינץ E943. כמו כן, עברתי גם באופיס דיפו. השאלה שלי היא כזו: נזכרתי שאני מעדיפה מסך עם רמקולים מובנים. באופיס דיפו המוכר הציע לי מסך של benq דגם GL2030, מסך לד כפי שהמליצו לי פה. אממה? שהוא טען שזה עם רמקולים מובנים, אבל כשעשיתי חיפוש בזאפ על הדגם הזה, לא מצוין שיש בדגם הזה רמקולים מובנים. איך זה יכול להיות שהוא טעם טעות כ"כ גסה? כמו כן, הוא גם טען שהניגודיות מטד גבוהה אבל במפרט בזאפ צוין שמדובר בניגודיות של אחד לאלף. בנוסף, הציעו לי גם מסך של סמסונג, 20 אינץ, BX2031 led, הבעיה היא שאין בו רמקולים מובנים. שאלה שניה - שמתי לב שבמסכי לד הניגודיות היא 1:1000. מצד שני, ככל שהניגודיות גבוהה יותר המסך "…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. המוכר טוען שהוא מביא את המסכים ישירות מהיבואן ולכן המחיר הנמוך. הוא גם טוען שיש אחריות של 3 שנים מהפיקסל השרוף הראשון. המסך כמובן מגיע ארוז לדבריו. האם למישהו היה עסק איתו / שמע על מישהו שקנה ממנו??? איך אני יכול לוודא את עניין האחריות ושיש לי אמא ואבא במידה ויש בעיה?

20. Started by Torian,

היי, שני המסכים של DELL, אחד בעל לוח IPS עם זמן תגובה 8MS והשני לוח TN בעל זמן תגובה של 2 MS, מה עדיף לי מבחינת ביצועי משחק ואיכות ? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Bori4ka,

שלום חברים ברשותי כרגע מסך LG W2362TQ וזה קטן (לסרטים) בשבילי רציתי לשדרג למסך הזה http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=2&subcatid=408&prodid=1116&keySearch= מה אתם אומרים הוא יעבוד טוב עם מחשב? חסרונות ? יתרונות ? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by idofr,

היי שלום לכולם, אני לא ממש מבין במסכי LCD ולכן זה גם לא אמר לי הרבה שחיפשתי בפורום מסך מתאים, נתנו פה כל מיני הסברים ללמה זה עדיף ולמה ההוא כדאי ולא ממש הבנתי כלום ולכן גם פתחתי את ההודעה הזאת אני צריך מסך 22" למשחקים,סרטים,פוטושופ בתקציב שלא יהיה הרבה יותר מ1000 ש"ח חשוב לי איכות המסך ולכן אם התקציב קטן מידי אפשר יהיה לרדת בגודל. קראתי גם קצת מהכתבות בפורום והבנתי שאני רוצה פנל VA זה נכון בתכלס? קיצר אני מאוד יעריך המלצות + הסברים על ההמלצות על הדרך המון תודה נ.ב הבנתי שכמות החיבורים משפיעה מאוד על המחיר אז רציתי להוסיף שכל מה שאני צריך זה DVI (וחשמל)

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by captaincaveman,

הבנתי שמתחיל להיות קשה להשיג אותם מכיוון שהדגם הוחלף ב-2312. האם יש הבדלים ניכרים בין הדגמים מבחינת התמונה? אם כן, אני מניח שלא אחכה וארכוש 2311 הקדם כל עוד אפשר להשיג אותם.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by pumikiG,

אני רוצה לקנות מסך ומצאתי את המסך גקךך 2009' במחיר של 1400, למטרה של עבודה ביתית, אני מתכנתת. יש מסך במחיר הזה שיותר טוב ממנו שגם PIVOT מלא, הכוונה לא רק בהיפוך המסך אלא גם מתכוונן לגובה ומסתובב מהבסיס? יש המלצות????

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. {נקודה קטנה בצד של המסך נדלקה בירוק} קניתי את המסך הוא חדש וזה מה שקרה .האם להחליף את המסך על הבעיה הזאת או שזה מצוי במסכי ה lcd ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים