מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אני קורא טקסטים על המסך בממוצע 12 שעות ביום. מדי פעם גם תמונוות (ואני שונא תמונות בצבעים דהויים כמו במסכי TN). לעיתים רחוקות אני צופה בסרטים וטלוויזיה על המחשב ופה הדרישות שלי די נמוכות. בגלל הקושי לקרוא טקסטים על מסך קטן או חלש, נראה לי שאשקיע סכום ניכר בצג, אבל לא אסטרונומי, בשום מקרה לא יותר מ- 3000 שקל. כרגע יש לי שתי אופציות רציניות: L2000CP DELL 2410 אני נוטה יותר לאופציה השניה בעיקר משום שזה מסך חדיש יותר , עם תאורה משופרת , כלטמר בהירה יותר, והתאמה טובה יותר לסרטים. עם זאת אני חושש שבשימוש העיקרי של המסך, דהיינו קריאה של טקסטים , הוא פחות טוב מהדגם הראשון הישן. האם יש למישהו התנסות אישית של ממש בקריאת טקסטים ממושכת ב DELL 2410 ??? האם יש חנות במדינה הזו שלנו …
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
ראיתי כאן ביקורות טובות רק על מסכים שנמצאים קצת מעבר לתקציב שלי.. בכל אופן, במסגרת התקציב הזה יש ממש מספר דגמים רב, ואני לא מבין מה הכי טוב מביניהם.. האם ההבדל בין מסכי ה- TN למסכים היותר מתקדמים הוא כל כך גדול - ואם כן, למה כמעט כל המסכים שנמצאים בשוק הם מסכי TN? תודה מראש, ואני אשמח לתשובה מהירה, כי אני רוצה כבר לקבל החלטה ולצאת לקנות..
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דברתי בפעם השנייה עם נציג DELL לפני כמה ימים ונמאר לי שיבוא שליח שלהם ויקח את המסך הפגום ויתן לי חדש. - משהו שמע על זה? דבר שני, מה יקרה אם למסך החדש יהיה פיקסל שרוף? רוב הסיכויים שהם לא יחליפו לי
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
של לכולם, אני קניתי מחשב לסלון, וחיברתי אותו לטלווזיה (באמצעות חיבור HDMI) הבעיה היא שהמסך מרצד. ניסיתי להחליף את הכרטיס מסך, נניסיתי להחליף את הכבל, אך המסך עדיין מרצד. מה עוד אפשר לעשות על מנת למנוע את הבעיה - קניתי את המחשב לצורך צפייה בסרטים, אך קשה לראות כך סדט כשהמסך מרצד כל הזמן. בתודה מראש, טל.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנ"ל שרת ומשרת אותי באמונה כבר מספר שנים. היום התחיל להשמיע רעשים מכיוון פנים הקופסא ומתברר שיש איזושהי בעיה במחבר החשמלי. הכבל החשמלי שמתחבר למסך משמיע רעשים ("רעשי חשמל") ואף הקפיץ לי את הפקק בבית הבוקר (היה בום די חזק מחיבור החשמל). אחרי שנתתי לראש הכבל להתקרר קצת, חיברתי את הכבל שוב, ובינתיים תקין. אבל מדי פעם משמיע הרעשים ואז אני ממהר לנתק המסך מהחשמל. האם שווה תיקון העניין הזה? אני רוצה לציין שהכבל המקורי של המסך לא מתפקד עם המסך, ואני עובד עכשיו עם כבל דומה/זהה, ששייך למדפסת שלי, משמע, הבעיה אינה בכבל אלא במסך. אז כאמור, המסך בינתיים עובד, ואין כרגע רעשים, אבל מפחיד אותי להשאיר המסך דולק ללא הגחה - שלא יעשה לי קצר. האם לתת לתיקון, או לקנות חדש?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני די מבולבל מכל האינפורמציה . הבנתי שזה TN והבנתי שזה הפנל הכי פשוט אבל לי זה מספיק יחסית למחיר שהוא עולה . השאלה שאני רוצה לדעת היא האים יש לו מחבר HDMI ?? באתר היבואן בארץ רשום שיש 2 כניסות ( ובסוגריים רשום ל -PC , לא הנתי למה ) . ברוב אתרי המכירות בארץ הפונקציונליות הזאת לא מופיעה . בבדיקה שעשיתי באמזון מסתבר שיש שני דגמים שונים של המסך האחד בלי: http://www.amazon.co.uk/LG-W2486L-24-inch-Monitor-Gloss/dp/B002CJMTHY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1266049037&sr=8-1 השני עם : http://www.amazon.co.uk/LG-W2486L-PF-Screen-inches-monitor/dp/B002UD8T94/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=electronics&qid=1266049037&sr=8-2 האים עובדים עלינו ??
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איזה מבין שני המסכים האלו עדיף לשימוש משרדי וסרטים? *אפשרות א: LG W2262TQ http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=737203 *אפשרות ב: Samsung 2333SW http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=720100
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
חיבור ראשוני ללא שום הגדרות המסך פשוט מדהים,איזה הבדל מהסמסונג הישן,פתאום הכל נראה מדהים בקרוב נבדוק על משחקים וסרטים. הזמנתי את המסך ברבעי ובחמישי בצהריים כבר הייתי בחנות לאסוף(שילמתי מזומן). אחריות לפיקסל הראשון למשך שבועיים החלפה אחד באחד. בקיצור בהתרשמות ראשונית מומלץ מאוד... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שבועיים בערך התחיל לצוץ לי מדיי פעם לא משו קבוע פס שחור במסך 3008WFP פעם פעמיים ביום המסך נקנה לפני שנה וחצי בערך מהחנות שקניתי שלחו לי את המסך לא יודע לאן ואחרי חמישה ימים הופ מסך חדש חדש לחלוטין באריזה חדשה בקרטון בניילונים!!! הינה דוגמא של הבעיה היא לא היתה קבוע והיתה נימשכת חמש דקות אחרי ההדלקה ואז נעלמת... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD 17 אינץ מלפני 5 שנים ולאחרונה הופיע פס כחול לכל אורך המסך. בהתחלה זה נעלם אחרי ששיניתי שומר מסך (שינוי צבע במסך) או אחרי משחק למרות שתמיד אחרי יום זה היה חוזר שוב לזמן קצר,אבל עכשיו פתאום הופיע עוד פס אחד ממש לידו ועכשיו לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח להפתר ממנו :'( זה קשור איכשהו לפיקסלים השרופים ש LCD צובר עם הזמן? כי זה לא רק פיקסל אחד זה ממש קו דק לאורך כל המסך יש דרך לתקן את זה? אני לא מבין את זה יש לי אולי את המסך 5 שנים אבל המסך הזה לא היה כמעט פעיל הוא היה בעיקר בשביל גלישה באינטרנט וכתיבה. אני מקווה שהמסך לא עומד למות לי בקרוב
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעתי שהמסך בהיר מידי. האם זה קורה רק לאנשים שיש להם עיניים רגישות או משהו?
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המסך של DELL 2209WA. אני רגיל למסך CRT 17 אינץ עם רזולוציה 1024X768 - ברזולוציה הזאת רואים את הכתב בצורה מעולה. האם גם במסך רחב 22 אינץ עם רזולוציה 1680x1050 רואים את הגופנים באותו גודל?
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום. ראיתי בחנות את המעמד של המסך DELL 2209WA ויש לי מספר שאלות: 1. כאשר המעמד היה מופרד מהמסך עצמו, רציתי לבדוק איך המעמד עולה ויורד (שינוי הגובה של המסך) וכאר דחפתי את המעמד למטה הוא עלה מיד למעלה ולא נשאר "תקוע" איפה ששמתי אותו, זה בסדר? זה לא אמור להישאר איפה שדחפת אותו? למה זה קופץ למעלה? 2. האם החלק שמחברים אליך את המסך למעמד (מעין מלבן כזה) צריך להיות ישר או באלכסון כלפי מעלה? כי מעמד שבחנות החלק הזה היה באלכסון כלפי מעלה ואי אפשר היה לגרום לו להיות ישר. זה בסדר?
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
מחפש מסך דואלי למחשב ולטלוויזיה בגודל 22 "פחות או יותר למישהו יש המלצה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התענייתי לגבי ההבדלים בין עבודה ברזולוציה של 1900*1200 ל 1920*1080. לאחר גיגול קצר מצאתי את הדיון הזה - http://www.sevenforums.com/hardware-devices/30131-1920-x-1080-vs-1900-x-1200-lcd.html האם זה נכון שמסכים שעובדים ברזולוציה של 1920*1080 הם מסכים שמתמשים בפאנלים שיוצרו לטלוויזיות? התחלתי להתעניין לגבי 24" למחשב בבית, וחשבתי לקחת את ה2494HS. אני רואה שכבר עדיף לקחת את הT240, בגלל היתרון של עבודה ב1900*1200. בדיון באותו פורום, fseal כותב שעבודה בפאנלים של1920*1080 נחותה מ1900*1200 בגלל איכות יותר נמוכה, נחיתות בדיוק בצבעים וכד'. אבל הרי כל המסכים בטווח המחיר הזה משתמשים בפאנל TN, ככה שההבדל הכי משמעותי הוא השטח עבודה, או שאני טועה? תודה מראש לעונים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. יש לי לפטופ. פיקסל אחד נשרף/נתקע. אני לא יודע להגדיר את המצב, כי יש צבעים שהוא יודע להציג (אדום/כחול) ויש צבעים שלא (צהוב/ירוק). בגלל שמדובר בפיקסל בודד לא יחליפו לי את כל המסך. רעיונות ? יש בכלל מה לעשות ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני בדרך לרכישת מחשב חדש ואני מעוניין במסך איכותי, עד כמה שאפשר, מבחינת איכות צבעים, ניגודיות וכמובן, שיתמוך ב-HD. מעבר לזה, אני גם מתעסק בגרפיקה, לא משהו כבד במיוחד, עריכת תמונות ועיצוב גרפי בפוטושופ בעיקר, בתכנון גם איור וציור על טאבלט. רציתי לדעת אם יש מסך LED שיתאים לי מבחינת הצרכים? הגודל המקסימלי הוא עד 20 אינצ' והתקציב 1500+, לא מעבר ל-2000 ש"ח! אשמח לכל המלצה ו/או כיוון! תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול הפעלתי את המחשב והמסך לא עולה ...הוא מציג לי אור מהבהב ליד הכפתור של הכיבוי שלו אבל לא מציג תמונה את הסמל של החברה הוא כן מציג בפתיחה שלו אז אולי הוא לא נשרף לא נראה שהבעיה בכרטיס מסך כי חיברתי אותו למחשב אחר והוא גם לא עלה והציג את האור המהבהב הזה
-
- 3 תגובות
- 12.2k צפיות
-
-
שלום. איזה מסך מומלץ בגודל 22-23 לשימוש משרדי + photoshop 3dmax חשוב שיהיה פאנל טוב. התקציב בעיקרון שואף ל1100. (אם לדוגמה ב1.3K יש את המסך האידאלי אז אני ישקיע, אבל מעדיף להישאר בתקציב) תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אח שלי צריך מסך מחשב למשחקים אבל הוא גם קורא הרבה באינטרנט וכאלה, שיהיה עד 22 אינטץ ורזולוציה עד 1650X1080 ועד 1000 ש"ח. רציתי גם לשאול אותכם על איזה גודל מסך אתם ממליצים מבחינת גודל הגופן ונוחות הקריאה. תודה רבה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש מסך לעיבודים גרפים לצערי מפאת חוסר תקציב אני נאלץ להתספק בפאנל TN פשוט. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסך טוב לצרכים של עבודת Photoshop, Revit, 3DMAX או לחילופין להביע חוות דעת על המסכים הבאים: Samsung 23' 980 nis - KSP http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania&cat=20 BenQ 21.5' 2200HD 864 NIS - SkyPC http://skypc.co.il/pl_product~E2200HD~9~0.htm Philips 21.6' 221E1HSB 987NIS - SkyPC http://skypc.co.il/pl_product~221E1HSB~9~0.htm LG W2343T 23'' LCD 5ms 1:30000 DVI WideScreen Black 930NIS - KSP http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania&cat=20 הרבה תודה! וחג שמח!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלויזיה לחדר כדי לראות טלויזיה רגיל אבל גם שיהיה אפשר לחבר אליו מחשב... העניין הוא שאני רוצה מסך שיציג תמונה חדה כאשר מחובר אליו מחשב... יש לי בבית טלויזיה HD READY 42" של פיליפס והמחשב הזה מחובר אליה אבל לא רואים ממש טוב. וראיתי אצל חבר טלויזיה 37" שיש לה טכנולוגיה מיוחדת בשביל חיבור למחשב ורואים בה ממש מדהים ואפשר לקרוא טקסט קטן מקילומטרים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין חריגה... יש לי עכשיו מסך 22'' 1680*1050 של lg, אז בפורום מפרט מחשב אמרו לי שיהיה לי overkill עם המסך הזה. אז רציתי חדש אבל אני צריך חיבור hdmi לps3 ואם יש עוד חיבור לטלויזיה יהיה יותר טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה כבר מסך חדש לשדרוג הבא למחשב חשוב לי שזה לא יהיה פאנל TN כי כבר מתחיל להימאס לי מעיוות הצבעים אשמח להצעות אני מבין שאיכות באה עם מחיר אז התקציב הוא עד 2400
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-